da' asta nu rezolva problema de fond - n-avem pe cine pune-n rama, iasomico... ii facem lu' baselu de patruj' de zile, da-l mai tinem dupa aia-n fereastra, pana vine postasu' cu pensia - vorba lu' bula... | ||
zambil Postat pe 11 Decembrie 2012 16:38 |
||
---|---|---|
corect... inevitabile erau chestiile,da' noi ne acomodam repede,mami... bagam un strop de pofta de viata,curaj cacalau si dam pipet cu soarta cat s-o mai putea....mamica.. |
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2012 16:41 |
||
oaliu! azi e Vocea,si ma leasin dupa Fely,imi place si Vizi,daca ma gandesc bine imi place si Cezar,toti imi plac! totusi,parca mi-ar fi drag sa castige anul acesta o fata, prea aleg toti antrenorii aia barbati....hmm... hai Fely! ehe,he,he... |
||
|
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2012 16:53 |
||
ehhh.. si eu care voiam sa bag o voce masculina la audio acilea.. da' uite ca-ti fac pe plac si bag o fatuca... http://www.youtube.com/watch?v=DVVDXlh6gBw |
||
zambil Postat pe 11 Decembrie 2012 17:06 |
||
mercic... hai si pe Fely http://www.youtube.com/watch?v=834C2j5cVQA&NR=1&feature=endscreen cu bafta pt seara asta... |
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2012 17:15 |
||
oana zavoranu tot intubata,ventilata ... imi pare rau de ea,pt mine nu este printre pitzipoance ,este un copil mare nefericit...saraca fata bogata cum s-ar spune,sper sa se repare situatiunea... |
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2012 17:21 |
||
saraca fata bogata este saraca la minte si bogata in mizerie. si-a dat o masina unor vrajitoare bogate pentru ca e saraca la minte, si-a injurat mama pentru ca e bogata in mizerie si acum e ventilata pentru ca e saraca la minte si bogata in mizerie. cand mii de copii plang, sufera, le e dor de parinti care sunt saraci la minte si bogati in mizerie, domnisoara Oana are nevoie de aer. poate are nevoie de un transplant de suflet. si poate de o "priza" de bun simt si iubire. unde esti tu Pepe Doamne? ca punand mana pe ea, sa scoti duhurile rele, sa nu mai aud de (R)ea ? imi pare rau ca nu a candidat pentru ARD. acum ar fi fost senator. prin redistribuire bineintels,. acum soarta a redistribuit-o intr-un salon de spital. imi pare rau. de soarta, nu de oana. sa traim bine! |
||
Eugenia_ Postat pe 11 Decembrie 2012 18:44 |
||
eugenia cam multa incrancenare ,ia vezi tu,cata colo-n interioare s-ar putea sa gasesti ceva care sa explice reactia... sa traim bine,mda... lasa ca traim bine acu', daca tot s-au inmultit astia si au ajuns la 588! de nu mai au scaune in parlament,au chemat arhitectul sa gaseasca o solutie....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 12 Decembrie 2012 10:48 |
||
dap, zici ca lu' tanti jeni i-a furat zavoranca barbatu', nu alta... acuma, ce-i drept e si ca alde oana nu prea-i model de viata, de felu' ei, da' nu ea-i de vina ca-i bagata-n fatza prin presa si la televiziuni... o fatuca oarecare care s-a trezit bagata-n seama mai mult decat se astepta... pana una alta, eu zic sa le bage la parlamentari neshte strapontine, ceva, da' numa' la sedinta de deschidere, ca p-orma dracu-i mai prinde pe-acolo, mai ales ca acu' si opozitia-i rara si nu mai le trebe cvorum... s-au scos puscariabilii, pana la urma, tot babele de fura curent electric pe la tara o sa-nfunde inchisorile la greu... |
||
zambil Postat pe 12 Decembrie 2012 11:57 |
||
oricum, ne meritam soarta, noi i-am cocotzat pe toti fripturistii astia-n parlament.. cica am votat la shto, deh... sa te tii ras, de-acuma-ncolo... adevaru-i ca raul nu s-a facut acum, ci cu vreo douaj' de ani in urma, cand minerii erau aplaudati la scena deschisa pe la universitate... p-orma pas de te mai pune cu masina de vot pesedista, nici nu mai conteaza daca mergem la urne sau nu... eu daca vreau sa respir ceva aer de normalitate, deschid fereastra spre-afara si ies pe balcon te miri pe unde... sau chem cate-un prieten, vorba lu' iantzu... apropos de aer de normalitate, ia ascultati acilea la tanti melody asta si la baietii din jurul ei... http://www.youtube.com/watch?v=svfYFgqBjW0&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A&index=2 asa-i ca se simte ozonu-n nas?... |
||
zambil Postat pe 12 Decembrie 2012 12:12 |
||
aia de va uitarati la video, sa nu credeti ca bastonu' sau ochelarii lu' melody erau de fitze, peste fata asta chiar a dat nenorocirea, la propriu, sub forma unei masini scapate de sub control la semafor... ani de zile a stat prin spitale, numa-n suruburi si belciuge, de nu mai stia nici cum o cheama... si nu ca figura de stil... asa ca daca tot era nevoita sa stea-n scripeti, cu mintile ratacite si privirea-ncetzosata, s-a apucat de cantat, ca terapie... si uite unde-a ajuns... http://www.youtube.com/watch?v=bI_nfQqNftw&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A&index=3 lasand la o parte povestea vietii femeii, talentu-i acolo, oricum... |
||
zambil Postat pe 12 Decembrie 2012 12:30 |
||
meserie,da.... | ||
iasomia Postat pe 12 Decembrie 2012 15:25 |
||
ce m-a odihnit asta...aproape sa fac nanutz... http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=VmCnlglACfE&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A multam,mami... |
||
iasomia Postat pe 12 Decembrie 2012 16:19 |
||
in general oamenilor care au cateo cumpana d-asta li se da ceva in schimb,totul e sa gasesti calea ,sa stii sa imparti ,sa stii sa citesti mesajul... asaaaa hai ca de la 1 ianuarie ne anunta astia ca se scumpesc toate cu 16% de la impozite ,la gaze,samd... il citeam pe ctp,sa dau si aici,ca unora le este lene sa citeasca presa... "De�i Dan Diaconescu a r�mas pe dinafar�, poate fi mul�umit - avem un Parlament ca o noapte la OTV: buh�it, monstruos, pestri�, penal, parangheliar. Peste 100 de parlamentari �n plus �nseamn� un record absolut: cre�terea num�rului de angaja�i cu peste 20% dintr-un foc. Nicio institu�ie bugetar� din Rom�nia, ca s� nu mai vorbim de firmele private, n-ar visa a�a ceva. P�n� s� ofere locuri de munc� �omerilor, demnitarii �i-au dat lor �n�ile ni�te locuri de stat pe bani publici. Grotesc. Dar v� propun s� ne imagin�m cum ar fi ar�tat acest Parlament dac� alegerile se desf�urau pe baza legii, la un pas de a fi fost adoptat�, cea a uninominalului pur. N-ar fi fost nevoie s� se mai bage ni�te r�nduri de fotolii �mbr�cate �n piele de Cordoba pentru fundurile extra, dar cele existente ar fi fost ocupate �ntr-un procent b�t�nd spre 100% de c�tre USL. Am fi avut, dup� 23 de ani de c�nd a invocat-o Ceau�escu, din nou Marea Adunare Na�ional�. Carevas�zic�, faptul c� aceast� lege electoral�, str�mb� cum e, i-a trimis totu�i �n Parlament pe Blaga, Udrea, Paleologu, Boagiu, Flutur, Ungureanu sau Cezar Preda, ca s� fac� opozi�ie, dac� vor fi �n stare s�-�i arunce c�rja B�sescu, poate s� �nsemne o sc�ri�� de salvare pentru democra�ie." no comment , d-ala... |
||
iasomia Postat pe 12 Decembrie 2012 16:39 |
||
hai c-o auzii p-a mai tare stire, zilele astea... tiriac ii descalta la ciorapu' gol p-aia de-i lasa sa se suie-n avionu' lui... vorba lu' iasomica... no comment... da'' daca e de ras, sa va dau sa cititi un articol despre revolutia din 89 de la targu jiu... aici, un fragment delicios: MULATRUL ARESTAT SEAR� DE SEAR� Tot au prins gorjenii un terorist, p�n� la urm�. L-au prins de mai multe ori pe acela�i. Lazara Popescu a fost o cubanez� care a venit �n Rom�nia �n zorii comunismului, s-a c�s�torit cu un b�rbat din T�rgu-Jiu �i a devenit unul dintre liderii sindicatelor din minerit. Lazara �i so�ul ei, Popescu, au avut doi copii, ambii mulatri. La Revolu�ie, cel mai mare avea �n jur de 20 de ani. Actualul senator Toni Grebl� �i aduce aminte c� �n zilele acelea, ��n fiecare sear� mi-l aduceau pe �la mai mare. Legat. Ziceau c� e terorist �i l-au prins pe strad�. El avea o prieten� la care se ducea �ntr-un cartier �i �tia �l prindeau. Eu �i d�deam drumul �i �n seara urm�toare �l aduceau iar�. si-acilea, tot articolu': http://adevarul.ro/news/misterele-revolutiei/o-revolutie-cascadorii-rasului-targu-jiu-1_50c8ec5c596d720091f32836/index.html da neneaca, astia suntem... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 13 Decembrie 2012 13:06 |
||
eu asa zic, ca sa ne radem cat ne mai tin bracinarii, ca p-orma am cojit banana... am zis c-o sa-l regretam pe baselu'?... asta-i nimic, o sa-i regretam pe-alde vantu si stoica, ala cu caritasu', care-si indesau in buzunare banii pe care-i dadea prostimea de buna voie.. haiduci care fentau legea, ehhh... astia de venira acu' nu se mai obosesc cu fentele, schimba legea cu totu', daca nu le convine ceva... | ||
zambil Postat pe 13 Decembrie 2012 13:11 |
||
am bagat spaima-n voi?... eh, glumeam si eu... ia sa va bage nenea un hit din vremea tineretii lui, sa va mearga sub camesha... http://www.youtube.com/watch?v=izpaucIFmIc putina zbantzuiala merge brici pe frigu' asta... |
||
zambil Postat pe 13 Decembrie 2012 13:26 |
||
mami, scrisesem o postare lunga despre sportul de performanta facut in copilarie,despre cum iti zic doctorii la varsta senectutii ca d-aia ai toate organele alungite,samd,da' nu-mi luara postarea,probabil am zis ceva dulce... si daca tot imi facusi pofta,dau si eu cantecul preferat al lu' mamare... http://www.youtube.com/watch?v=sGH57UnX3gY ca despre votanti necajiti e greu sa parlesc astazi,vorbii cu unii de plangeau de necaz ca au fost la vot ,si mai ales pt ca l-au votat pe michisor... d-ale vietii... |
||
iasomia Postat pe 13 Decembrie 2012 17:19 |
||
chestie... nu-mi vine sa cred ca atata poporime crede ca pe 21 kaput....maica nu crede,in schimb,cred ca intram intro noua era,frate....trece saptamana atat de repede,te infiori,asistam la o condensare d-asta ciudata... brrr! una de-i paranormala zicea sa lamurim toate chestiile pana in 21 dec,sa intram in urmatoarea era altfel,descotorositi de toate spaimele... oaliu! ce bine ar fi! am un chef nebun sa ma simt iar imortala.... |
||
iasomia Postat pe 14 Decembrie 2012 16:47 |
||
la noi oricum a venit sfarsitu' lumii mai devreme decat la altii, cu alegerile astea parlamentare... c-asa suntem noi, bizonii, mai ai dreacu' ca ailalti... auzi la alde mazare, cica nutzeta udrea nu-i genu' lui... he,he,he... pai normal, raducule, genu' tau crez ca-i mai curand nea vasile blaga.... |
||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2012 15:34 |
||
mami, ce-avura aia cu preferata ta de-o eliminara de la vocea?... bine, eu stiu ce-avura, lumea vrea pitzipoance pe post de cantaretze, vrea tzatze, bouci si buze la greu, ca de cantat canta calculatoarele in ziua de azi... treaba e ca nici pitzi[oance n-au prea mai ramas, mi-e teama ca sefa di tutti capi peste juriu-i tocma tanti lori groza.. he,he,he... oricum, eu raman la parerea ca toate emisiunile astea concurs sunt neshte facaturi ca sa tina lumea gura casca la televizor... unde mai pui ca daca implementezi o emisiunea care-i facatura de la ea de-acasa in romania, nu se mai intelege nimic.. ca oricum noi transformam in facaturi si chestiile cele mai serioase... sunt sigur ca daca ne-ar lua la bani marunti justitia, cam jumate dintre romani ar fi la mititica, pe-o cheste sau alta... normal ca alegerile au decurs asa cum au decurs... auzi la ponta - asa suntem noi, plagiatorii, mai votati... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Decembrie 2012 15:44 |
||
mda... eu sunt mai prostanaca de fel,mami,da' cred ca tu stii deja asta,este? si oricum ,sunt acoperita... pt ca mie imi plac mai multi,intodeauna am o rezerva,doua ,trei... http://www.youtube.com/watch?v=Lgb3WjJjPmc we frumos in continuare... cat despre tot felul de glumite pe care le face ponta,nu pot sa spun decat atat:pacat ! am toata compasiunea pt cei care spera ca noua conducere e mai buna,o sa fie din ce in ce mai greu,cu atat mai mult cu stacheta scade zilnic,pt Dumnezeu ! 600 de parlamentari aproape.... |
||
iasomia Postat pe 15 Decembrie 2012 16:38 |
||
asaaa... e pomana porcului la usl, se-mpart ministere... care ia shorici, care roade ciolan, dupa puteri, ca de pohtit toti pohtesc... la muschiuletz de import se baga dragnea, ca doar n-a facut degeaba sistemu' ala obraznic de furat voturi... dragnea deci ober la fonduri europene.. he,he,he... nici mafiotzii aia din calabria n-ar fi mai pe fatza ca uslasii astia, neneaca... la parlament avem dublu fatza de cat a zis poporu' la referendum, toti fripturistii care n-au fatza de mangleli la nivel inalt au dat buzna pe scaune de parlamentari... ultimu' tren pt unii, la foamea care se-anunta la orizont... si daca nu v-ati lamurit pana acu', ascultati acilea la moshu: astia nu prea mai au ce fura de la buget, o sa faca legi sa fure direct de la populatie... mai traim si mai vedem... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 15:24 |
||
intre timp, cetatenii de la bloc... aaa, stiti voi refrenu'... chestia e ca si cetatenii de la tara vor trece la automutilari rusinoase, cu viscolele ce se-anunta... ia sa vedem de data asta, din vina cui vor muri babele ingehtate-n cocioabe, sub nameti?... din vina lu' basescu. desigur... he,he,he, a zis cineva bine, prostia n-are margini... prin presa, editorii imi cam dau dreptate, avem un parlament de pungasi, chiulangii si neamuri proaste fiindc-au fost votati de un popor asemenea cu ei... lasand la o parte jumate din voturi, furaciuni de-ale lu' dragnea... hai ca-ncepe a se dumiri lumea ca nu suntem noi chiar urmasii lu' romica, remusica sau deceneu... si ca acea cumsecadenie romaneasca nu-i specifica majoritatii, ci unei anumite paturi, educate in mare parte in anii 60 in marile centrele studentesti ale vremii, si-acu' pe cale de disparitie... in rest, violuri incestuoase, betzii cu lichid de frana, topoare-n cap, furturi de gaini si lemne din gard, chestii de-astea... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 15:39 |
||
uite-acu, daca stau sa ma gandesc, imi vine-n minte cum mintzira astia poporu' din cele mai negre timpuri... prin scoala ni se zicea de marii voievozi de-au stat pavaza pericolului pagan ce se revarsa de la stambul... un fel de rachete patriot umane atintite asupra necredinciosilor din vechime, care s-au sacrificat ca sa le fie bine trantorilor aia din vestu' europei... mistificare totala, vericilor... in realitate eram o banda de maimutze ascunse-n codrii vlasiei, pe care turcii le capaceau doar din cand in cand, la distractie, precum predatorii aia din filmele de la hollywood... iar in rest le ocoleau ca oricum n-aveau ce vedea pe-aici, de saraci ce eram... pai turcii si fanariotii de pe langa stambul erau culmea rafinamentului vremii, nenicilor, lumina venea de la rasarit, si nu numa' pt noi... ce dreacu' sa fi cautat aia prin sobolania din tarile romane?... chiar si azi, dati o raita prin turcia daca vreti sa va ia cu icter, sa vedeti un popor care chiar munceste si-si vede de treaba... aia nici n-au auzit de criza... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 16:27 |
||
hai sa va bag si neshte muzica pe ziua de azi, sa va ia greatza... azi ascultam despre amanti... mai intai nea brelu', care zicea bine ce zicea... trebe sa fi trait suficient ca sa-ti dai seama de asta... http://www.youtube.com/watch?v=H1DpjXQUDsI&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A&index=2 ehhh... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 16:42 |
||
zice ca nu mere.... | ||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 16:48 |
||
p-orma, o trupa frantzuzita plina de ushcheala d-aia d-a lor, dar nu mai putin interesanta... ia bagati urechea acilea... http://www.youtube.com/watch?v=4sn8QPEcPpk aia de vazurati filmu' pt care-a fost scris cantecu' asta, poate stiti despre ce vorbesc... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 16:51 |
||
de nea gicu zici ca nu mere, mami?... am verificat si la mine vrea, de pe linku' de-l bagai acolo... nici les rita mitsouko nu mere?... | ||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 16:54 |
||
asta mere... mare figura esti ...Omule.... |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Cine vrea sa fie cu mn | 3 | De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24 |
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
|
||
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice