ia incearca acilea, iasomico.. ca-i pacat de bunatate de cantec, si-acilea-i si cu versuri... http://www.youtube.com/watch?v=B7oNGtr8QFQ |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 17:01 |
||
---|---|---|
ehhh vorba lu' talica.. l-am imprumutat si eu nitel,merge pe vremea asta... |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 17:08 |
||
eu intre timp mai bag neshte colindatori in metrou... he,he,he, nu-i vorba de ciorile noastre nationale la paris... http://www.youtube.com/watch?v=L61W2J8gg10 dap, bomba sexi, neneaca... |
||
|
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 17:09 |
||
a dreacu' daca nu respira femeia asta mai mult vino-ncoa' decat toate mallistele de douaj' de ani... si sa continui cu alta babaciune-n acte, da' care da clasa si-acuma, la cum arata... http://www.youtube.com/watch?v=LsUIHLvJodk 63 batuti pe muche, cica... da se stie ca mie-mi plac astea mai de anticariat, asa... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2012 17:18 |
||
mami... voi barbatii habar nu aveti cate muieri d-astea facute parca special pt .... viata,mor fara sa stie cu ce se mananca,si au la ele atatea bagaje apetisante...da' unde nu-i noroc nu e....mamica... aproape ca-mi vine sa bag neshte povestiri scurte cu povesti despre nepovesti,da' poate o sa scriu la anu'... auziti aciulea:lume! lume! Teo Trandafir divorteaza,uite d-aia nu m-am bucurat eu prea tare cand s-a maritat,mai ales cand am auzit ca baiatului ii place pokerul rau,si nici Teo nu-i vreo iubibila... |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 17:29 |
||
i-auzi acilea la Teo: "El este un tata extraordinar, cum nu se mai fabrica in ziua de astazi. Dorul si distanta fata de baietii lui au sapat in el, l-au macinat. Asa ca el acum da o dragoste pe doua. Pe cele pentru copiii lui care traiesc in Franta, iar asta ma alina suficient ca sa pot trece peste despartire" hai ca mi-am schimbat parerea despre el ! isi iubeste copiii,bravos! de trei ori... asa incep,cica se despart civilizat,sa te tii mai tarziu... ehhh,pacat. |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 17:40 |
||
oare de ce nu e lumea fericita? iote ca ponta fu numit... valei! cica doua saptamani o sa aiba lumetu' concediu de saptamana viitoare incolo,pt mine asta inseamna munca,munca si iar munca...cum sa-i vrajesc eu sa ne caram la munte cateva zile,hai?ca mi-am pierdut talentele di tat..... na,ca pleca si zambilu',ne-a spus ca-i plac babele si s-a carat,manca-l-ar mama de mos pacatos... bre! auzitarati ca timpul s-a scurtat !!nu mi se parea mie!?spunea azi la gazeta ,valeu! sariti de traiti! |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2012 18:07 |
||
A trecut si "sfarsitul lumii!!".Ma mir ca cineva a crezut in el....acum sa vina Sarbatorile de Iarna in pace ,liniste si bucurie!La Multi Ani!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2012 23:25 |
||
dap, din pacate suntem tot in aceeasi formatie... he,he,he... hai, la multi ani si cat mai multi moshi pe cosh... he,he,he... adica ho,ho,ho, deh... | ||
zambil Postat pe 26 Decembrie 2012 17:36 |
||
sau poate chiar a dat meteoru' si-am mierlit-o cu totii, da' inca nu ne dam seama... ca ala,, stafia, sau cum ii zicea la film?... ca altfel nush' de ce mai scriem pe prapaditu' asta de garbo, daca nu suntem morti... | ||
zambil Postat pe 26 Decembrie 2012 17:40 |
||
adeca, unii chiar crez ca-s morti, la cum scriu... zombi d-aia... stau de zici ca putrezesc si-odata-i vezi ca tasteaza pe garbo, de zici ca-s vii... in alta ordine de idei, cum va sta cu sarmaua-n gat?... ati incercati s-o dati la vale cu shpritzane?... merg si cu pastile, sa stiti... chiar ma intrebam de unde vine expresia aia - sa ai ochii cat sarmaua... |
||
zambil Postat pe 26 Decembrie 2012 17:46 |
||
asa,mami... baga tu,pana imi dreg eu glasu'... am o chestie mica: stufoase mesaje anul acesta !crez ca-s luate de pe net,nici nu le citesc in intregime, fratilor! doua vorbe din suflet ajung,pai ce povesti nemuritoare am eu in telefon te apuca capul... sarbatori frumoase in continuare... |
||
iasomia Postat pe 26 Decembrie 2012 18:10 |
||
ok, nu vreti sa iesiti de dupa brad, ha?... hai ca va baga moshu' neshte umor de la el, sa va mearga bine in seara asta... ho,ho,ho... http://www.youtube.com/watch?v=J3qOC0mipiA |
||
zambil Postat pe 26 Decembrie 2012 18:12 |
||
eu am iesit,zambilu',ai vazut ce cuminte sunt? chestie nu mai incap in nimic,aproape ca m-as enerva ,da' de ce sa ma apuce dracii cand exista leac:cumpatarea! criza,criza,griji ,nevoi,necaz si lene da' osanza nu se teme.... murii si baltazar,saracu'...imi placea omu',stia sa explice...bre,geaba ai malai de toate daca se gata firu',dus esti,d-aia zic,sa ne bucuram pana una-alta de viata,asa cum e ea...e frumoasa oricum... |
||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 14:33 |
||
da' cand n-ai fost tu cumintica, iasomico?... ia spune-i tu lu' mosu', ca tot a trecut sorocu'... dap, bagam in noi de stres, mami... ca popor, vreau sa zic, si nu suntem singurii... dracu' ne-a bagat atatea sarbatori in calendar... ceteam mai deunazi ca jumate din ce sarbatorim n-are legatura cu traditia straveche, si nici macar cu religia... mos craciun e-o inventie comerciala, singuru' mos cu patalama de la mama religiei e neculai, ala cu nuiaua... asta burtosu-i mos coca-cola... si nici isus nu s-a nascut pe 25 decembrie... da' ma rog, cine mai tine cont de religie cu sarmalele-n fatza si damigeana de molan pe balcon, la rece, ha?... |
||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 17:40 |
||
oricum, nu te stresa cu silueta, avusei un soc s-o vaz pe tanti oprah, aia de s-a umplut de bani vanzand produse de slabit in emisiunea ei, ani de zile la rand... http://www.youtube.com/watch?v=3ggnYFM8Vu0 deh, inca odata se vede ca satulu' nu crede flamandului... |
||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 17:47 |
||
mdah... daca-i vorba de silueta, ia uite-acile ce bine-arata alde pinketta... http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M ma ia dreacu' cu-ameteala numa' sa ma uit la ea, dara-mi-te sa fac ce face ea acolo... |
||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 17:53 |
||
in alta ordine de idei... bre, vi se-ntampla s-aveti memorii olfactive?... ca mai azi mi-a venit asa un iz de liceu... nu stiu daca mai tineti minte cum mirosea un sarfan din ala ceausist, cu tot cu fatuca de umplutura din el... uite ca mi-am amintit, si n-as putea sa spun cine-l purta, adeca nu pot pune o figura anume pe mirosul ala de painica proaspata cu lapte... ei da, poate d-aia se zice ca dragostea trece prin stomac... |
||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 18:01 |
||
dap... am pus si eu melodia prin alte parti ,cred.. apai..daca nici eu nu sunt cuminte ,atunci cine?mai am un pic si ma pietrific...ehe,he,he... nu ma stresez,fereasca sfantul de vreo suferinta sa vezi ce fuge slana,o luam usor sa n-o speriem... unii zic ca-mi sta bine,carnoasa asa,dar eu nu-i cred... in fine,vorba lu' baba mea:"ai noroc ca esti inalta".. abia astept sa treaca vacanta asta,muncesc prea mult...si mai e o gramada, aproape ca ma apuca dracii... |
||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 18:02 |
||
avem,avem si noi,mamontza.... carne cruda,mustacioare,laptic... e o anumita dogoare pe care n-o simti decat atunci cand descoperi... |
||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 18:13 |
||
he,he,he.. ia uite ce-a gasit moshu acilea... http://www.youtube.com/watch?v=itE5oVHEocM daca va uitati cu atentie, s-ar putea sa ma vedeti si pe mine pe-acolo... |
||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 18:22 |
||
daca-i p-asa eu te-am ginit,mamic.... | ||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 18:31 |
||
dap... al meu e bustu' de la intrarea profesorilor... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 28 Decembrie 2012 18:51 |
||
o dam asa acum,corect.... de la sarafan crez ca venii pofta asta de privit liceeni... |
||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 18:56 |
||
hai ca-mi facusi chef de joaca,am vazut acolo un baietel care mi-ar fi placut.... N-am scris demult o rima,doua Aproape c-am uitat de tot E lenea asta prea solara Si pleoapa grea de nu mai pot Prin cap nu-mi trece mai nimica Ma-ntind ca o pisica rea Ce-a asteapta calea sa ii taie In zori de zi,cuiva.. |
||
iasomia Postat pe 28 Decembrie 2012 19:06 |
||
Salutare tuturor si mai ales pdl-istilor infocati!! E nasol cand o luati asa tare in freza de la bobor, nu??? Greu se accepta asta si cautati scuze: ne-au furat , n-am iesit la vot, puterea erodeaza, etc. Adevarul e CRUNT si greu de acceptat: PDL= INCOMPETENTA si CORUPTIE MAXIMA!!! De aia ati sfeclit-o si ati luat un SUUUUUUUUUUT in dos de la alegatori!!! Intai a luat-o tatucul vostru (dar a picat in picioare ), apoi gasca lui de mafioti!! Cert e ca hahaici mai are 2 ani de ascutit creioane pe la cotroceni, pt asta a tras asa de tare sa ramana!! Si evident pt imunitatea + facilitatile de fost sef de stat(viluta dante)! Oamenii de stat adevarati se remarca in timp de criza: I.C. Bratianu- razboiul de independenta, Ionel Bratianu- primul razboi mondial , F.D.Roosevelt- marea criza si al doilea razboi la americani,etc. Oamenii politici incompetenti ,corupti gen Carol al II-lea, hahaici nu au facut decat sa adanceasca criza , sa neneroceasca bietul bobor!! Hahaiciul nu e decat un marunt om de stat,avid de putere si bani care va sfarsi in lada de gunoi a istoriei!! La multi ani fara mafia portocalie!! Sa aveti un 2013 de vis!! |
||
superbus Postat pe 30 Decembrie 2012 16:49 |
||
dap, deja boboru' geme de placere, si iarna-i abia la-nceput... noroc cu parlamentu' asta nou de incoruptibili si justitiari uselisti, alesi de-acelasi bobor... am zis bine, justitiari?... sau justitiabili?... he,he,he... hai ca mai avem o zi si dam fila, dac tot n-am reusit sa dam coltzu' pe 21... la intro, daca doriti sa revedeti... http://www.youtube.com/watch?v=xpEwKrwVYjo |
||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 18:47 |
||
am vrut sa-i zic vreo doua ,dar nu pare prea happy,imi fac naiba pacate... la multi ani,superbule! sa fii sanatos si cum iti place tie in 2013... |
||
iasomia Postat pe 30 Decembrie 2012 18:53 |
||
"luat in freza,suturi in fund..." tipul asta al tau de excitatie intelectuala nu merita un raspuns mai amplu,este evidenta pt mine tipologia celor care se simt" invingatori", ca sa spun asa... |
||
iasomia Postat pe 30 Decembrie 2012 19:03 |
||
chiar sunt happy! mai ales ca am scapat de portocale!! si pt ca "haha" a fost cumintit de votul popular si a mai ramas in functie doar pe hartie!! lasa ca si altii s-au simtit tare invingatori la decizia penibila a ccr-ului si la alegerile masluite din 2009!! |
||
superbus Postat pe 30 Decembrie 2012 19:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
|
||
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice