mdea... daca nu castiga dinamo, macar sa iasa useleu'... genu' asta de happy, bre superbe... hai sa traiesti... in alta ordine de idei, distaractie maxima la protv, acu' ceva vreme... cu asta si-au spalat toate pacatele pt emisiunile cu manelisti si nicoleta luciu... http://www.youtube.com/watch?v=RGGcbkEBInY |
||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 19:14 |
||
---|---|---|
mosule la tine oftica e maxima, neh? | ||
superbus Postat pe 30 Decembrie 2012 19:19 |
||
superbe, statusi sa pandesti ceva, de cand postasi si pana aparuram noi... te rodea fericirea si n-aveai cui sa spui, ha?... he,he,he... sa va bag si partea a doua de la divertis, cat ii ridic eu moralu' lu' superbu' ... http://www.youtube.com/watch?v=-oYTQvbxSXo |
||
|
||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 19:23 |
||
pai cui sa-i spuna mami daca nu noua ca e happy? stie ca suntem de treaba si nu-l sifonam in penultima zi a anului,ce-o fi si in sufletul lui,numai el stie... haioase draciile astea de le pusesi.. |
||
iasomia Postat pe 30 Decembrie 2012 19:29 |
||
dap mami... imi luasem gandu' de la inspiratia divertisilor, da' uite ca ma inselai... oricum, e clar ca toni grecu mai mult strica cu ei impreuna... | ||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 19:42 |
||
mai e o fila,da... il pacaliram si p-asta.... se intampla se te intorci inapoi si sa descoperi ca te uiti cu alti ochi ,chiar si la niste chestii de acel gen,sunt tot mai rari oamenii de calitate,mami... |
||
iasomia Postat pe 30 Decembrie 2012 19:47 |
||
ehhh.. nea diogene a petrecut o viata cu lampasu-n mana, mai ceva ca minerii, tot cautand oameni... nu s-a schimbat nimic de-atunci incoace... oricum, e surprinzator cum in vremi de criza oamenii-si pierd echilibru' si recad in animalitate, chiar si-n epoca telefoanelor mobile... toata civilizatia de care facem caz e doar o spoiala, maimutza sta la panda in subconstient... mda... |
||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 20:03 |
||
e-adevarat ca si maimutzele astea, nu-s toate la fel... unele-s mai destepte, altele mai proaste... he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=uKU5VT0uumU |
||
zambil Postat pe 30 Decembrie 2012 20:14 |
||
ce seamana alea doua cu base si boc! aia mare e ca base la suspendare! il treceau toate apele! aia mica , ca boculet , se invarte ca un satelit: "sefu...cu ce pot fi de folos ? sa traiti!!" mosule , nu pandeam nimic, mi-am adus aminte acum de garbo! altfel va ofticam imediat dupa alegeri!! mami, ce-a fost mai greu s-a dus!! s-a dus ciuma orange, se duce si criza!! noi sa fim sanatosi!! happy new year!! |
||
superbus Postat pe 31 Decembrie 2012 00:31 |
||
trebuie sa invatati sa traiti fara base,baiatule,v-a intrat in sange si nu prea crez ca o sa aveti zile senine(la cap) daca nu incercati sa va eliberati de obsesii,maica ... si nu uita de maniere,superbule stii cat de mult conteaza in viata? hai sa traiesti! zambilu' noi sa fim sanatosi,mamoantza. ..si altii pe langa noi,de ce nu... http://www.youtube.com/watch?v=ump8nwWQcZs |
||
iasomia Postat pe 31 Decembrie 2012 09:58 |
||
ehhh... bine ca-i macar superbu' fericit, nici somn n-are... se bucura si el de schimbarea domnilor. cum ziceau aia mai batrani ca mine... he,he,he... da-n rest, nefericire mare, neneaca... nici nu stii daca mai are rost sa iei atitudini de carte d-aia postala, cu urari tampitzele de sanatate si bucurii... uite-n india, neneaca, ce pati fatuca aia de-au luat-o bagabontzii la posta-n autobuz... a murit, saraca... chestia e ca-n india violurile-s la ordinea zilei, e ca si cum ai fluiera dupa gagici, la noi... unde mai pui c-aseara vazui pe france international un reportaj despre vaduvele din india... inainte era clar, le ardeau odata cu raposatu' ... acu' s-au mai civilizat, doar le-arunca-n strada, la cersit, nu altii decat chiar copilasii lor legitimi... asta ca regula generala... saracia naste monstri, vericilor, nu somnu' ratiunii... |
||
zambil Postat pe 31 Decembrie 2012 10:03 |
||
mami... toti ne nastem c-un destin,ne purtam fiecare sacu'-n spate pana ne cracanam.... da' sa baga un pic de optimism.....avem si de ce,parerea mea...... |
||
iasomia Postat pe 31 Decembrie 2012 10:13 |
||
da' poate ca pe unii-i doare-n basca de ce patesc femeile-n india, la noi prin fundu' moldovei copii le iubesc pe mamicile lor, nu le-arunca-n strada... ok, poate ca le-arunca si ei in strada, da' mai intai le iubesc bine... he,he,he... mami, nu stiu de ce-mi vine sa zic c-o sa-l pacalim si pe 13 din carti, cum l-am pacalit si pe 12... hai sa traim... |
||
zambil Postat pe 31 Decembrie 2012 10:14 |
||
sa ai deshtele aurite ca-ntotdeauna,zambilu'... si uite asa fain imi facui un meniu pescaresc,ca daca nu ,iote ce ma asteapta.... http://www.youtube.com/watch?v=MWZfKcYlefE |
||
iasomia Postat pe 31 Decembrie 2012 16:16 |
||
iasomico, la buna vedere! ma gandeam sa-ti urez si sa te colind. primesti cu sorcova? `...sa traiti, sa infloriti... ca un mar, ca un par, ca un fir de trandafir`... ...iasomico, numai bine sa-ti aduca Noul An! si, of course, sanatate si ce-ti pofteste sufletelul! |
||
esme Postat pe 31 Decembrie 2012 16:45 |
||
multumesc,esmeralda! multumesc.... tot ce-ti doreste inimioara! la multi ani ,voiosi! http://www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs |
||
iasomia Postat pe 31 Decembrie 2012 17:20 |
||
bre, ma uit la mosafirii mei,barbatii cu mobilele-n mana ,muierile cu picioarele butuhan la barfa,pe balcon,la tigareala...tre' sa-i montez,n-am ce face...tot io,tot io...oaliuuu! http://www.youtube.com/watch?v=QAbz0jeL9x4 hai s-auzim de bine! distractie placuta la toata lumea! i-auzi! prrrrr! iu-hu-hu! |
||
iasomia Postat pe 31 Decembrie 2012 21:26 |
||
mami, ce-a fost la tine-acolo, nici nu vreau sa ma gandesc... oricum, i-ai pictat perfect pe mosafirii tai, parca-i am in fata ochilor... telefonu' mobil a devenit o fitza sociala la barbati, un fel de care-o are mai mare... pana acu' era masina, dar mobilu' are avantaju' ca poti sa te deschei la iuteala si sa-l arati oricui si-n orice-mprejurari, intocma' cu doamna paula... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Ianuarie 2013 07:22 |
||
acuma, sa nu se-ntealaga gresit, niciunu' din aia de-si eschibitzioneaza telefoanele n-ar participa la un concurs pe bune de scos stiuletele pe masa... d-aia ziceam ca-i mai mult fitza... deci, 2013, carevasazica... ne-am ajuns, chiar si numa' prin faptu' ca inca participam, ca la olimpiada... so far - so good... |
||
zambil Postat pe 2 Ianuarie 2013 08:04 |
||
hai la multi ani! sanatate si buzunare otova... dap! stau bietii de ei cu mobilele-n maini cu un aer atat de" important",sunt atat de "preocupati" de ce se intampla in micutul aparat ca te apuca si mila,draq....problema este ca nu mai relationeaza,musai tre' sa vaza vreun decolteu nou,un crac lung ,sau macar un flirt de-al nevestei cu te miri cine,ca sa prinda viata... unde pui ca mai toti au cate o slabiciune pe undeva,o gagica care zace matoala si plansa pt ca bibicul e insurat si se stie,amantii insurati fac sarbatorile in familie,si uite asa ii vezi ca devin posaci pt ca mesajul ei(al gacicii) ori e prea rece,ori nu vine deloc,pai sa mai ai chef sa asculti lumea din jurul tau?sa-ti dansezi nevasta? acum nu zic ca ele ar fi usa de biserica dar stiu sa disimuleze mai bine,chiar daca au mintea te miri pe unde,au mai mult tact,ba mai fac si haz de "telefonistii" lor,pt ca "astia sunt suparati, nu-i suna gagicile" se stie ca mie imi place sa studiez oamenii,si chiar m-am distrat copios,acu' ma gandesc ca e bine si batrana,nu mai ai tentatii,nu mai ai asteptari. ce curvistina parsiva e si viata asta,si ce se mai mint oamenii ca totul e cum tre' sa fie..da' interioarele aproape ca-s ruina... mai auzii de fo trei plecati definitiv de sarbatorile astea,bine zici zambilule,sa ne bucuram ca suntem in cursa (inca) so far-so good, yeah... bre, cum se scoala astia ai mei ma intreaba: "mama,noi ce mancam?" simtesc asaaaaa o caldura pe ceafa cand auz,da' nu ne plangem,se poate si mai rau ehe,he,he... A! de astazi am inceput sa fiu atenta la ce manac,gata cu nesimtirea,parol... |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2013 10:41 |
||
iasomico, hai ca-mi placusi, cu sceneta telefonistilor... pe bune... da' daca te duci la esenta faptelor, stai si te-ntrebi daca n-au cumva dreptate parsivii aia de frantzuji, cu menajele lor a trois, a quatre, a dreacu' sa-i ia... pai decat sa vezi neshte stalpi de biserica cu moacele lungite de suparare, nu-i mai bine sa-ti petreci timpul printre curvari si curvistine stralucind de buna-dispozitie si dand p-afara de bune maniere?... hai ca mai avem mult pan-acolo - ca natie, zic.. zisei ceva de stalpi de biserica, da' nu-i chiar adevarat... e vorba de aparente, maimutza ce zace-n romani si romancutze nu-i mai cuminte decat maimuza frantzuzeasca... nu suntem facuti pt mono si pace... de unde vin insa aparentele?... pai la mascuri (vorba lu' nea jenica barbu, sareacu'), e vorba de simtzu' posesiunii venit din orgoliu... la madame, e vorba de simtzu posesiunii venind din siguranta materiala... d-aia-s si mai relaxate-n atitudine fatucele astea, mami, cand e vorba de-o distractie pe de laturi, fara implicari de portofele... nema orgolii aiurea, doar curiozitate... |
||
zambil Postat pe 2 Ianuarie 2013 16:10 |
||
si da, de la o varsta-ncolo esti mai detasat, ai timp sa te bucuri de ce vezi... si-apreciezi mai abitir o relatie bazata pe prietenie intre sexe, decat o tavaleala care se lasa cu pierderi de capete, ca pe vremea otomanilor... daca n-ati incercat pan-acu, va zice moshu' ca si-o chilotzata-ntre prieteni are sharmu' ei... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Ianuarie 2013 16:17 |
||
"chilotata-ntre prieteni"? imi intra imaginatia in actiune, acu' la inceput de an ne inveti ca sa zic asa... perversi,zambilu'... cotloane intunecate si o gramada de dexteritate ,nu pot sa cred asa ceva...daca mergi mai departe,inseamna ca s-a dus prietenia mai devreme sau mai tarziu,chilotata tre' trecuta la accidente... drept ii ca e pacat sa strici o prietenie aparte pt trei ciocane mai mult sau mai putin reusite,ca si astea-s cu dichis,uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ,ca sa nu mai spunem ca odata cazuti in pacat, apar posesivitatea,gelozia si alte dracii d-astea... unde pui ca exista si alternativa sa te potrivesti f bine si atunci e cam nasol. da,nu suntem mono,e drept ca exista si dragoste curata pe lumea asta,cand ti-e imposibil sa inseli partenerul,dar daca nu esti inchis(a) in vreun turn cat te tine? suntem inconjurati de tentatii la orice pas,uneori intervin boala , alte necazuri,nu am sa uit niciodata ce spunea in copilaria mea un tip smecher ,mare cuceritor "insel,ca sa-mi pastrez casnicia" draq stie pt ce ma facuse pe mine,o copila, confidenta lui,nu prea intelegeam eu mare lucru...si nici acum nu sunt prea lamurita,cred ca un barbat ar putea explica mai bine. nu stiu de ce la un mom. dat nu ne mai ajungem unii altora,aproape as spune ca e trist,dar de ce sa fie asa? suntem niste animale pana la urma,niste animale cu cel mai frumos lucru primit in dar:dragostea ! faptul ca putem sa facem dragoste de cate ori vrem,ca nu am fost lasati cu perioade pt imperechere ca alte surate ale noastre,e belea,mana cereasca....darul suprem... desi,daca ar fi dupa mine ,micul act nu e perfect,ar fi trebuit sa facem amor doar cand suntem indragostiti.... |
||
iasomia Postat pe 2 Ianuarie 2013 20:54 |
||
eh, mami, si tu ai dreptate (ca sa zic si eu ca solomon)... da' pe de alta parte, poti sa te risti sa treci peste cordeala vietii, cand e la-ndemana si-are si vointa necesara?... o fata mai gasesti, dar un prieten, greu - zice cantecu', dar daca si fata si prietenu-s aceeasi persoana ai dat lovitura... bre, ailaltii, eu nu va-nvat la nimic, voi faceti ce va taie capu'... la urma-urmei, nu putem fi toti fericiti pe lumea asta.. he,he,he... nu stiu cati dintre voi vazurati concertu' de-anu' nou de la viena, da' daca sunteti pasionati de muzica, merita sa casti ochii... chestea e ca strauss in forma academica cere un anumit ritual, cel mai adesea implicand sobrietate... pai poti sa te tii sobru' cu ramasitele de molan, curcan si sarmale-n fatza, cand aia se muzicesc la frace si jobene?... nu prea merge.. asa ca eu va propun ceva alternativ la spectacolu' de anu' nou... crazy horse, vericilor... http://www.youtube.com/watch?v=-5xBvyXeDvw |
||
zambil Postat pe 3 Ianuarie 2013 09:00 |
||
ehhh.. asa-i ca-mbunatateste digestia?... stiu, o sa-mi aud vorbe de misoginism, da' daca va uitati bine, si fetele au ceva de vazut acolo... lasand la o parte partea strict fizica, care-i putin cam deprimanta (marea majoritate a forumistelor n-au aratat si nu vor arata niciodata ca baletistele alea), tre' sa tineti cont ca regizoru-i nea louboutin, un fel de mihai albu de-al lor, da' mai cunoscut... p-orma, e ceva de-nvatat pt fete la capitolu' atitudine... iti trebe un jenesecua d-ala sa te misti in pielea goala de parc-ai purta hlamida reginei angliei, neneaca... ia mai luati de va uitati, c-acilea nu costa nimic... http://www.youtube.com/watch?v=pfLqvgWmCb8 |
||
zambil Postat pe 3 Ianuarie 2013 09:11 |
||
crez ca expresia "sa ramai cu buza umflata" de la canapeaua asta se trage... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=QNGQ7Xsef48&feature=endscreen ehhh... |
||
zambil Postat pe 3 Ianuarie 2013 09:19 |
||
faina....canapeaua...! La multi ani! cu sanatate, liniste si spor in toate! |
||
nuti_vio Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:56 |
||
nu poti sa treci,corect... cine poate,poate... mai ales ca bucuriile pe alte planuri (deseori) se lasa mult prea mult asteptate,ce-i mai ramane omului ?nu-i ramane decat sa se bucure de prietenul perfect.... la multi ani,Nutisor! esti binevenita oricand,ti-am mai spus ,v-am mai spus de atatea ori,cine are chef sa dialogheze normal...este bine primit.... ehhh, se duse si Sergiu Nicolaescu,citesc anuntul si nu-mi vine sa cred,se mai duse unu' mare,chiar daca au aruncat atatia cu pietre in el,el a fost si ramane comisarul nostru... ce data de plecat in stele 3 01 2013... am plecat ca ma asteapta oalele,bleah....noroc ca-mi place sa gatesc... o zi buna..... |
||
iasomia Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:44 |
||
zambilu' il stim si noi pe louboutin, mami...eu chiar am primt cadou o pereche de pantofi de la o bogatana,probabil i-a primit si ea la randul ei si nu i-au venit, sper intr-o zi sa se potriveasca la vreo nora,ametesc cand ma sui pe ei,sunt negri cu talpa rosie... cat despre misoginismu' ala,noi,fetele ...stim ca nu exista... copilasi, puneti mana si faceti ce poftiti,nu ce se cade musai,nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul,bucurati-va de viata.... nu ma refer aici la nimic in exces,a fi ponderat(a) atunci cand trebuie, e mare lucru... |
||
iasomia Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:59 |
||
cam uratei sufleteste omanocii tarii,marile talente,unu' da draq mortul,altu' spune ca nu a fost bun de nimic,ca nu i-a tresarit spiritul la niciun film de-al lui,samd. frustrari kklau,andropauza,nesimtire. acu' sa nu se inteleaga ca-s vreo fana ,numar pe degetele de la maini filmele lui SN pe care am avut rabdarea sa le vad pana la capat,si totusi, m-am urnit pt cateva la cinematograf de-a lungul vietii,nu le mai enumar pt ca se stiu... da,frate.. libertatea de opinie trebuie sa functioneze,insa suntem din ce in ce mai uratei ca natie,sufleteste zic... hai sa ma opresc ca cine stie ce mai zic si mania persecutiei functioneaza nelimitat anul acesta. |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2013 10:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
|
||
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice