Chestiunea zilei..

ieri ma intreba un boy de-al meu ce mi-ar fi placut si n-am avut,m-a apucat si rasul, ehe,he,he....
dar pt ca avea chef de filosofeala i-am raspuns:spontaneitate,pofta de viata!
eu am prea multa,altii deloc!

c'est tres mal .

tot ieri, m-am trezit facand propuneri:"hai la munte! a plecat grosul de-acu'! haaai sunt si oferte,am eu bani,nu te costa nimic!"

paula!
chiar daca sunt liberi(e),toti m-au refuzat,si eu sunt obosita si fara vana ca asa m-as fi suit in tren si i-as fi bagat in ma-sa pe toti! iu-huuuu!
dar dam in alte dramolete p-orma,asa ca tragi aer in piept ,o iei pe strazi cantand-plangand,nu conteaza,trebuie eliminata ciuda aia care sta in piept ca piatra.

vorba lui mamare:

"fatalica! te sculasi?miscasi?vorbisi?traiesti?hai ,treci si matura batatura ca se gainatara gainile ' ale iacacui cu zeama lor!"

o zi cum va place...
iasomia
Postat pe 4 Ianuarie 2013 10:30
mda... meritele su nea sergiu?... a facut firme americaneste, intr-o perioada in care cinematografia romaneasca lancezea in exitentialisme frantzuzesti, de nu-ntelegea nimeni nimica... americaneste, adeca in stilul eficient al regizorilor de succes de la hollywood... cadre rapide, personaje emblematice, replici de efect, muzica cu ritm... ca pan' la urma, ce-nseamna talentu-n cinematografie, daca publicu' nu sare cu banu'?...

spre deosebire insa de marii regizori, si mai ales marii producatori americani, sergiulica n-a stat pe picioarelel lui, financiar vorbind... n-a riscat nimic, pompa peceu' bani, cai si soldati la greu, atata timp cat se falsifica istoria romaniei intr-o veselie...

la nivel personal, sergiulica era mediocritatea intruchipata... un om absolut sters, cu o voce de robot telefonic care nu rezona la nimic... si nu c-as fi eu gica contra, a recunoscut chiar el in dese randuri ca n-a avut nici talent si nici chemare...
zambil
Postat pe 4 Ianuarie 2013 20:33
venind la partea ailalta, cu zicala cu mortii si cu binele, mie mi se pare ca-n clipa-n care lumea te vorbeste condescendent numa' de bine dupa ce-ai mierlit-o, inseamna ca erai deja mort de dinainte si nu-nsemnai nimic pt ceilalti... esti dat uitarii in regim de urgenta, ca si cum si amintirea ti-ar putzi a cadavru...

ia uitati-va nitel la aia de-au ramas in cartile de istorie sau prin panteoanele nationale, ce-au lasat in urma lor... gagicareli la greu, chiolhane monstruoase, crime-n masa si teroare cat cuprinde... pai ziceti voi daca nu-i mai bine sa fii personaj negativ si sa te tina lumea minte cu blesteme, decat sa fii painea lu' dumnezeu si sa te uite toti a doua zi dupa-ngropaciune... ha?...
zambil
Postat pe 4 Ianuarie 2013 20:40
si ca sa nu ziceti ca dau numa' din gura, sa exemplificam...

http://www.youtube.com/watch?v=ve3IkhAGIm4

ia ziceti repede, fara gugaleala:

care e subiectu' filmului nemuritorii?
cum se numeste personaju' interpretat de sergiu nicolaescu?
cine a compus si cine interpreteaza principalele teme muzicale ale filmului?

he,he,he.. pai sa nu-i dai dreptate lu' saracu' covaci?...
zambil
Postat pe 4 Ianuarie 2013 21:01
ehhh

nu mai poate omu' sa aiba o dorinta in ziua de astazi,dadusera-n scenarite si inca nu s-au oprit,cica voia sa-l arza femeia lui ca sa acopere urmele,vai de capul lor.... si cate si mai cate...
atata caz pt chestia cu incinerarea,niste tampiti...

nu-i dau dreptate,zambilu', chiar daca are...
desi am o slabiciune pt el,exista instanta la o adica,cand a fost facut filmul in ce an?in fine,fiecare cu pacatele lui,cu binele lui,pt ca ma uitam la tv si am ajuns la concluzia ca mai toti actorii folositi de el le aveau cu shnapsu',practic i-a strans de pe drumuri si le-a dat o paine alba,are fara indoiala un munte de neajunsuri, dar sa-l injuri in clipa in care ai auzit ca a murit,nu stiu ce sa zic,chestiile astea se cam intorc,ar trebui un pic mai multa atentie,mai tine si de caracter si de ce devii intre timp...
in fine,

"in nemernicia mea..."
iasomia
Postat pe 4 Ianuarie 2013 21:12
nu mami, nu i-a adunat de pe drumuri si le-a dat o paine... avea nevoie de ei, pt ca una din retetele de succes ale hollywoodului e sa folosesti in filme "moace"... sau gueules, cum ar zice francezu'... oameni cu trasaturi faciale clar conturate, spre caricatura, chiar, cu impact la perceptia publicului... pai unde gasea el moace mai expresive decat prin crasmele boemei actoricesti din vremea respectiva?...
zambil
Postat pe 4 Ianuarie 2013 21:18
stii cum se spune:o mana spala pe alta,amandoua spala obrazul...
s-au ajutat unii pe altii pana la urma.

ca daca ma intorc in timp ,si povestesc ce se intampla la petrecerile lor cu circuit inchis ,(deh,cartierul)ne ia capul...

au trait fff liber si misto! bravo lor!

si pt prima oara dupa mult timp o sa-i citez pe badea:" a trait in lumea lui,noi traim in lumea altora,el si-a facut propria lume"
iasomia
Postat pe 4 Ianuarie 2013 21:24
ehh, mami.. pana la urma, reusita in viata tine e noroc... sa fii unde trebuie, atunci cand trebuie, si sa cunosti si pe cine trebuie... ce stii sa faci cu-adevarat, in conditiile astea, conteaza mai putin...

uite, sa va dau un exemplu din showbizz... toata lumea stie cine-a fost fred astaire, sau gene kelly... da' stie careva cine-au fost fratii..nicholas?... ia bagati un ochi acilea:

http://www.youtube.com/watch?v=_8yGGtVKrD8
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2013 09:51
super....
iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2013 09:58
exact... numa' ca astia erau negri-ntr-o perioada in care nu era prea bine sa fii negru... asa c-au cazut in debaraua cu vechituri a memoriei colective...

asa si cu sergiulica, sigur ar fi fost si altii mai buni ca el - in romanica vorbesc - insa erau cam negri, ideologic vorbind la vremea aia...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2013 10:02
si nu numai..
exista o suma intreaga de factori care contribuie la destinul unui om,sa nu uitam ca sergiu avea o putere de munca f mare,era neobosit,era harnic, intr-o tara in care domneste comoditatea nu-i de colo...

astazi il incinereaza,aparura vreo sase "copii" ,hai ca suntem de pomina...

un lucru e cert,sunt destui care il regreta,si asta e ok.

la bucale a iesit asa un soare frumos,un we placut sa aveti....

iasomia
Postat pe 5 Ianuarie 2013 10:12
bre, toata povestea asta cu nicolaescu s-a transformat intr-un circ sinistru, in care presa de cacat din romania a dat tonul... exemplu' de titlu de prin evz, parca: intra sa vezi cum a ars cadavrul lui sergiu nicolaescu. craniul i-a crapat in bucati din cauza caldurii - cam asa ceva... s-a depasit orice limita...

ca sa mai indulcesc pastila, revin cu un video din vremuri mai bune... de la altii, desigur, pana la urma romanicA n-a avut niciodata asa vremuri...

http://www.youtube.com/watch?v=gxzWOL5tttU

ce sa va zic, mamaie asta crez c-a avut una dintre cele mai fantastice perechi de craci din showbiz... vorba unora de comentara pe-acolo - unde e masina aia a timpului, vere?...
zambil
Postat pe 5 Ianuarie 2013 19:34
apetenta asta pt circ,pt macabru,brrrr...sa le fie rusine !

junele zambil

ce-mi place ca ai spiritu' ala tanar,mami...

bre!

lungaaaa vacantaaaaa!
prea lunga!
iasomia
Postat pe 6 Ianuarie 2013 12:46
si zii asa,mircea albulescu(tare imi place omu' asta,am mai spus-o eu,de la "generoasa fundatie" mi se trage) se duse si el la un shpritz la unu' de-i zic ei "maresalul ", pt ca ii duce in excursii pe gratis si le face mese tot asa,acolo emotii,revederi,retrairi ,chestii greu de dus,ce mai incoace si incolo,mai un paharel ....si apoi internare la urgenta...

mi se rupe sufletul de ei,de noi....oaliu! ca mancai si eu acu' cateva zile neshte bomboane cu ceva tarie in ele,si mi se dusera in picioare,auzisi?da' rau de tot!
ce vultur eram si ce vrabie am ajuns,vai de pacatele mele....

pana una -alta ,pana ma refrisez eu,sa-i uram sanatate lui mircea albulescu,ca tare ne-a mangaiat sufletul anii astia,hai sa va pun o poezea de-a dansului

Romanta precupeata

Ieri seara, dupa cina
plictisita de-atata fericire
de rutina
m-ai cumparat, iubito
pe-o poala peticita de lumina

Nu stiu de pretu-i buna sau rau
si chiar nu vreau sa stiu
ma jur pe bunul Dumnezeu

Eram al meu
eram stapan pe mine
ma impacam cu mine bine
uneori
painea mi-o castigam
ca fiecare
eram si sunt pastor de nori
si mai spalam si ploaia pe spinare
alteori
Acuma sunt al tau, iubito
dar m-ai uitat intr-un sertar
cu gratii intarsiate din fildes si stejar
strunjite de un celebru ebenist
impart destinul inutil si trist
cu alte zeci si sute de bricege
nu stiu din mine ce se va alege

Se zice ca
astepti sa prinzi un pret mai mare
sau sa ma schimbi pe-un cos de rufe
din nuiele rare

Eu stau inchis ca melodia-n note
intre atatea surate poliglote
ca ibrisimul arestat in papiota
timpul isi pierde timpul
si nu-ntelege nici-o iota

Eu stau si sunt si-astept
aceeasi plictiseala zarafa
sa iti sarute gropita de sub ceafa
si-ncoronand aceeasi cina
sa te indemne iar la joaca
de-a precupeata de lumina, iubito
fosta mea regina

de
Mircea Albulescu

ce frumos iubeste,nu ma inseala pe mine acel simt niciodata...
iasomia
Postat pe 7 Ianuarie 2013 11:14
dap... sunt sigur ca daca n-ar exista poezie, viata noastra erotica ar arata cam asa:

http://www.youtube.com/watch?v=KjXn5uTYL9s

de fapt, viata erotica a multora chiar arata asa, poezia nu-i pt toata lumea.. he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2013 08:55
va ziceam mai deunazi de mistificarile din opera cinematografica a lu' nicolaescu, acu' vazui ca-mi reluara astia ideea prin presa.. ma rog, nu era nicio gaselnita, toata lumea stia ca sergiulica era secretar de partid prin cinematografie... ce nu stia toata lumea e cum s-a ofuscat el ca n-a primit rolu' lu' mihai viteazu', in locul lu' nea marin... deh, fiecare cu ambitiile lui, eu zic ca daca tot folosira vocea lu' emanoil petrut, puteau sa-i foloseasca si trupu', chit ca era mancat de cancer... ce, amza era mai zdravan?...

ok, gata cu nicolaescu, dar nu si cu mistificarile... ca-mi adusei aminte de poezia postata de iasomica... poate nu stiati, dar pana la crestinism nu prea exista poezie erotica dedicata femeilor... intre baieti, da, era alta cheste... cu femeile era insa ceva mai simplu, cam ca in video ala cu gorilele... normal ca nu scriai poezie unei comoditati care se gasea pe toate drumurile...

doar cand femeia a devenit inaccesibila prin religie s-a ingesuit si lumea cu poezele; practic devenise imposibil sa-i zici femeii sa se dea urgent pe spate fara sa-l manii pe dumnezeu... si chiar si asa, cum zisei, numa' un anumit segment (ala mai cetit) trebuia momit cu lugu-lugu, p-alea mai analfabete le durea-n bijboc daca pacatuiesc sau nu...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2013 09:15
na ,ca m-a aruncat afara,mi-am pierdut ideile complet

spuneam ca majoritatea barbatii seamana ca si comportament cu gorila respectiva,odata cu varsta mai ales, interesul pt satisfacerea reala a unei femei este infim,se practica mai mult un joc de glezne pt orgoliul personal,ceva de genul " am tras inca un foc,sunt macho,inca pot",da' ce sa te mai miri ,din moment ce cercetatorii au stabilit ca orgasmul mimat este recognoscibil dupa mersul femeii,cica alea de-l au se unduiesc chemand ...in timp ce "actritele" merg ca soldatii...mare cheste,mare descoperire....

subiectul Sergiu N. este inepuizabil,sa luam ce ne-a mers la suflet,daca ne-a mers:osanda,moartea lui ipu,ciuleandra, in fine,e lumea prea rea ptr interiorarele mele,poate sunt eu labila pshihic,deh...ma ingretoseaza profund ce se intampla la tv,si da...se spune ca dd a otv-izat Romania,nu maica,populatia a otv-izat postul...bleah...

si acu' despre chestia cu religia de o tot spui tu,zambilu'...
cred ca trebusoarea asta misto care pe vremea noastra se numea "curte,a ii face curte unei femei"nu s-a imbunatatit doar datorita religiei,cred ca oamenii au evoluat ,asteptarile,pretentiile s-au schimbat,s-a vazut ca se intampla inainte este practic mai important decat actul in sine,spiritul hranit ,infiorarile platonice, pregatesc altfel ogorul,altele sunt satisfactiile..
e drept ,uneori drumul lung este moartea pasinunii,dupa cum poate fi singurul drum pe care ai fi vrut sa mergi vreodata,chestie de sansa...

iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2013 09:55
revenind la gorilele noastre, parerile-s impartite.. acolo unde iasomica vede jocu' de glezne al masculului, eu vaz jocu' de priviri parsive al femelei... cu alte cuvinte, ce nu face o femeie pt progeniturile ei... ca-n focu' intercursului, goriloiu a scapat bunatate de cotor de bambus pe jos si-aia micii au si pus laba pe el... cel putin, asa se vede povestea de la mine, deh...

cat despre a-i face curte unei femei, da, sunt de acord ca altfel fierbe sangele-n ea daca-i gadili orgoliu'... dar iarasi vin si zic, depinde si pe cine gadili... ca multe femei considera ca daca le bagi mana-n sutien sau sub fusta, tot curte se numeste...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2013 15:00
n-am fost prea atenta la imperecherea aia,mami..

am tot postat si ma trezeam afara,la sfarsit a iesit ce am scris mai sus,noroc ca ceva,ceva se intelege...

se interna si nelu ploiesteanu,petrecerea respectiva i-a obosit de-a dreptul,mititeii...
apropos de ploiesteanu,nu stiu ce gaseste lumea la dansul,nu stiu ce au gasit oamenii aia mari la dansul,in fine,baiat bun de avea grija de ei la sarpele rosu, cand incepea sala sa sa se invarta si colicistu' sa se umfle...

viata...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2013 15:32
si zii tot despre orgoliu este vorba si cand i se face curte,eu credeam ca este despre cunoastere,despre lugu-lugu ,nu poti sa primesti un barbat in paradis daca nu-l cunosti cat de cat,da' pipaielile alea de zici de ele, cum draq se numesc?

preludiu?

tot goriloi mama daca baga mana-n chiloti, asa... hodoronc-tronc,noroc ca imbatraniram ca ori te contram acu' ori la loc comanda...pt chestiile astea pur animalice,fara sentimente ar trebui deschise case de toleranta,parerea mea...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2013 17:32
ehhh, mami... pai si casele alea de toleranta cu ce functioneaza, nu tot cu femei?... pai alea lasa poezeaua acasa cand ponteaza la program, sau cum?... tot la vorba mea vii, oricum ai da-o - important e si cui ii gadili sufletzelu', ca tre' sa rezoneze cumva...
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2013 08:47
azi ma ticura oasele ca la balamuc,o fi de la vremea asta,cel putin asa sper ,of! ca greu e sa faci haz de necaz uneori...

zambilu'
tot la vorba ta ajung?asa o fi,esti mai experimentat ...
iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2013 14:14
fata ,13 ani,olimpica la mate,tabara,bautura,plecata definitiv....

te ia capu'...
iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2013 16:17
si noi incingeam neshte chestii in copilarie,dar erau profii cu ochii pe noi ca pe butelii,veneau in control pana si noaptea cu lanterna,ehe...

alte timpuri...

iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2013 16:19
adolescenta e o varsta extraordinar de periculoasa, mami... cand esti acolo, ti se pare c-o sa traiesti vesnic si ca nimic nu ti se poate intampla.. da' daca ma uit acu' in urma, imi dau seama c-am mers pe sarma fara sa stiu, si fara plasa de siguranta sub mine...
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2013 16:43
ne ia capu',da.

risc maxim...de mult prea multe ori,dap!
dar cine a trait mai multe vieti intruna,mama?

noi!

si stai ca n-am terminat inca...ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2013 16:50
astazi despre alina dinu,ceva de genu'...handbalista "acuzata de lesbianism" de catre sotul sau!
bleah! cum oglindeste presa toata chestia asta ?lamentabil!

fratilor traim in bezna!

una peste alta,treizeci si...este o varsta la fel de periculoasa ca si adolescenta, daca nu ai cu cine ,in sensul ca cel de langa tine este f putin mobilat (la cap!),nu-ti mai ajung senzatiile,cu alte cuvinte:vrei senzatii tari!

neajunsurile te ajung din urma in clipa in care nu evoluezi,punct!ati vazut cum a inregistrat-o in timp ce se certa cu ea? ehe,fetelor....nici macar in gluma sau "ca sa se atace" nu trebuie sa intrati in jocuri de acest gen,pt ca uite,va inregistreaza taranul si puteti sa cadeti intr-o prapastie pe care nu o meritati...

despre andreea m si stefan banica,nimic nou,era firesc sa se gate rabdarea,oamenii nu mai fac compromisuri la nesfarsit,cu atat mai mult cu cat sunt independenti financiar...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2013 09:35
Andreea M si Banica jr.
Adica o moldoveanca se desparte de un tigan. Sau o fi invers, nu conteaza.

Si?..
anakin
Postat pe 11 Ianuarie 2013 10:33
au baiatu'?!
iombesti ambele categorii,vaz...

aruncai un ochi la tv din mers,e o pshiholoaga: jc ,s-a facut si aia cat tancu',are niste degete zici ca-s carnati,n-o sa inteleg niciodata de ce oamenii astia nu aplica in viata personala ce au invatat....balbaiti,obezi,degraba bautori....ca la balamuc...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2013 10:49
mda.. o uniune mediatica rupta-n clipa-n care nu mai aducea cine-stie-ce-profit... mare cheste...

eu am o alta cheste sa va zic... stiti voi de otzi, omu' ala preistoric gasit inghetat intr-un ghetzar din alpi?... l-au luat astia la analize si.. ce sa vezi?... era plin de-arteroscleroza... dap neneaca, pe vremea cand in europa nu se manca decat bio si-alea mai mult verdeturi - ca altceva n-aveau...

ce ne spune chestea asta?... pai ca suntem victimele unei masinatii universale, in care doctorache-si iau partea leului... parca va mai zisei eu candva ca azi te trezesti bolnav numa' prin schimbarea limitei acceptabile la colesterol, fatza de anii '60 - 70... cotizam la un sistem medical in care ni se impun din ce in ce mai multe restrictii care costa din ce in ce mai multi bani... luam cu pumnul medicamente care nu mai au niciun efect, si tot noi suntem de vina... chipurile avem prea multe vicii...

pai daca n-avem vicii, la ce dreaci mai traim, neneaca?...
zambil
Postat pe 11 Ianuarie 2013 11:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenie sau altceva? 113 De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04
Mamici din orasul Sibiu 6 De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
garbo_3060 5 De la: ristea26 24 August 2012 20:03
Setari Cookie-uri