hai, dupa hapu-amar, sa va dau si neshte zaharel, sa nu va ia cu lesin... http://www.youtube.com/watch?v=gGBCmnGN_Xc mmmm... jennifer.... |
||
zambil Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:15 |
||
---|---|---|
nu esti cuminte deloc,papa... shh |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2013 19:48 |
||
Mmmmmmmmmmmmmm.....Robert De Niro...... | ||
|
||
LLisa Postat pe 17 Ianuarie 2013 20:15 |
||
normal,robert este printre favoriti...milioane de femei ar deschide portile raiului.... hai ca avem treaba,nu stim daca sa ne ducem in mali sau nu... urata chestia cu algeria,pleaca omu' sa aduca un ban acasa "la copii si la nevasta" si .....in fine,les risques du m�tier... hai sa bag si acilea o melodea de ma relaxeaza pe mine... http://www.youtube.com/watch?v=mEuMtOkBxN4 |
||
iasomia Postat pe 21 Ianuarie 2013 15:52 |
||
o vazui ieri pe anisoara la tv,chiar este specilaist in probleme de cuplu ,cum care anisoara? tipa de ne invata p-acilea sa love,love,love...alea,alea... care aveti spondiloza cervicala,bre? cu durerile ma descurc,da' cu ametelile alea venite pe neasteptate,nu...e drept,cred ca ma nauceste si vremea asta,cu diferentele ei...si nici prea odihnita nu-s... oaliu! urata e batranetea,tre' sa fac ceva in sensul acesta... |
||
iasomia Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:06 |
||
dap, misto muzica, cetii acolo ca de fapt astia doi suedezi de la koop compun lipind unele langa altele fragmente muzicale luate de la altii... colaj parca-i zice... ok, nu stie lumea cum sa mai faca un banutz... in africa e pe nasoale, iasomico... ce vedem noi la televizor e de fapt razboiul europenilor si al americanilor impotriva chinei... care china am cam cumparat tot ce se numeste guvern bananier pe-acolo... oricum, sa va zic o cheste - al qaeda nu exista... sunt neshte mercenari platiti de occidentali sa faca zavera ca sa poata interveni astia cu armatele pe unde au nevoie... unde mai pui ca facura americanii acu' un film despre capturarea lu' osama in pakistan, film de merse si la oscar... daca lumea crede--n troli, gnomi, cat woman si superman, de ce n-ar crede si-n osama, nu?... propaganda pe fatza, neneaca... |
||
zambil Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:10 |
||
mai spune ,mami... sa intelegem si noi cum sta treaba.... si sa avem grija de noi,auzisi?.... |
||
iasomia Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:13 |
||
avem, avem, mami... he,he,he... chestea e ca ne-au luat bancherii de prosti - nu numa' pe noi, ci pe toti amarastenii din lume... daca vreti teorii de-ale conspiratiei la greu, luati si cetiti de-acilea... http://gandeste.org/ eu o sa va zic iarasi de jenny a mea, rontzai-o-ar tataie pe ea de bombonica... in nu stiu ce sondaj de la engleji iesi cea mai sexi femeie-n viata, la nici 22 de anisori... ce ochi are tataie, deh... ia mai luati d-acilea, ca si moshu asta de letterman e cazut in limba dupa ea... http://www.youtube.com/watch?v=Q2PfM-BO2eU |
||
zambil Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:24 |
||
le ai,daca le ai,le ai....ce e,e....si alte chestii d-astea.... te pricepi.... |
||
iasomia Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:52 |
||
mda.. m-a pus dreaq sa ma uit si eu nitel la Dallas,am schimbat urgent,nu-i destul ca scartai eu? abia isi tarsaia JR picioarele, saracutzu'... tare trista chestiunea,din martoaga nu mai poti sa faci cal pur-sange... s-a ales bules. d-aia zic,unii parca imbatranesc altfel,unora parca le sta bine orice,chestie de sansa.. si nu integ operatiile astora,mai mult schimonosesc,fetele alea imobile.. nu merge,nu-mi place. |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2013 13:53 |
||
pai da mami... la ce sa te mai uiti, ca acu' stii si sfarsitu', cu jr ala... he,he,he... ca zisesi de operatii estetice... hai ca p-astia din shoubiz ii mai inteleg, sunt o marfa care trebe sa-si caute desfacere... ce nu-nteleg e paulimea si bizdimea lu' neica nimeni, care da buzna la arabetzii specializati in reshapat moace... toti gura-casca prin media de scandal au impresia ca imagine lor valoreaza ceva, si ajung pana la urma sclavii imaginii-n discutie... numa' ca mai exista si proba de traseu, unde vreo reshapata d-asta-ti spune sa n-o framanti prea tare ca-i transformi sanu-n cocoasa... pai nu s-a dus dreacu' sharmu?... |
||
zambil Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:29 |
||
si pe urma mai e o cheste... alea de-l au pe dracu' sub piele n-au nevoie de operatii estetice... se descurca ele si fara... | ||
zambil Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:40 |
||
corect,mamoanta... mai ales daca au cat de cat tot ce le trebuie,ca doar nu suntem prea pretentiosi,acu'... |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:46 |
||
dap.. sa aiba ce trebe, unde trebe... | ||
zambil Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:51 |
||
ce face omu' cand n-are ce face?... pai - de-un exemplu - se uita pe siturile care masoara traficu' de web... google trends, sa zicem... si ce vedem acolo?... pai vedem ca alde garbo a picat in cap, de prin 2011-ncoace, ceea ce nu-i de mirare, la viteza la care se posteaza pe-acilea... acuma, sa batem in lemn pt garbo, da' altii au picat in cap de mult mai de sus (trilulilu, sa zicem), ceea ce iar dovedeste ca garbo are useri constanti... constanti, da' putini... una peste alta, criza le-a cam taiat chefu' romanilor de stat la taclale pe net... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2013 08:57 |
||
he,he,he... unde-s vremile alea-n care adminii-si dadeau premii grase-ntre ei, la tot felu' de cioace de concursuri promotionale?... li s-a cam taiat si sponsorilor... apropos de socializare... ce descoperira cercetatorii (nemti, de data asta)?... ca cica vizitarea profilelor cunoscutilor de pe facebook induce depresie... pai da, era si de asteptat... multi isi pun acolo poze din excursii sau cu noii prieteni numa' ca sa-si oftice amicii mai vechi... de fapt, multi useri traiesc vieti paralele - aia de-acasa si aia de pe facebokk, care nu prea se pupa-ntre ele... si unde mai pui ca obiceiu' nu-i romanesc, neneaca, asa cum ne-am fi asteptat... romanii numa' s-au integrat in trend... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:08 |
||
parca nu-mi mai ajunge timpul,acu' e luni,acu' e vineri... au venit alte vremuri,zambilu' relatioaneaza pe jocuri,pe fb,tot cu ochii beliti in monitoare stau,unii stau pur si simplu ca sa-i citeasca pe altii,le este greu sa vorbeasca,se simt tradati,deceptioanati,unii au lasat blazarea sa se instaleze,samd |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:13 |
||
mami, de facebook iti zisei deja cum sta treaba, pana sa postezi tu... cu dezamagirea e alta cheste... socializarile pe net au explodat in romanica cam prin 2007... j' de mii de nefericiti in viata reala s-au aruncat in virtual, sub diverse masti... erau ca si noi, deh... numa' ca incet-incet metehnele din viata reala s-au strecurat si-n virtual, asa ca gata cu vraja... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:19 |
||
ca sa nu mai spunem de oftica care o au cand vad ca unii au imbatranit ok, ca timpul nu a facut ravagii,eu am o prietena care imi spunea ca regasirea unor persoane dragi nu a fost o mare bucurie...dimpotriva,este socata de "evolutia" unor oameni care erau olimpici la diferite materii,care parea invingatori,cand colo ,traiectoriile respectivilor au fost f....ciudate... vorbesc de fb ce roman e viata asta... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:22 |
||
dupa cum sunt si cazuri (putine ce-i drept) in care oamenii s-au asezat,ca sa zic asa,si navigarea pe net nu se mai justifica,partea nasoala este ca traim in era virtuala,si tot trag cu ochiul chiar daca nu sunt activi,vor si ei o felie din ceva,nu conteaza,bucurie,necaz.... doza zilnica ,maica... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:39 |
||
mami, trasu' cu ocheanu' fara participare e-n categoria labish, ca sa zic asa... voaierism d-ala, cum zice englezu' ... da' statisticile alea de vorbeam eu despre ele la-nceput ii include si pe labushii astia... vizitatori unici, adeca... pana si astia s-au imputinat... | ||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:56 |
||
s-au imputinat toate chestiile,mamica... imi spunea aprozaristu' ca i-au scazut vanzarile fata de anul trecut cu 3o%,in ritmul asta sa te tii obloane trase... sanatate sa fie,ca de singuratate nu ne vaitam... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:01 |
||
we bun... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=kPTk3GCeY7E&feature=endscreen |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2013 18:04 |
||
hai ca nu ne mai ocupam cu,gainarii,maica.. dupa tablourile celebre furate( pe care nu au cum sa le vanda),acu' furara costume armani in val. de un mil. de euro,o parte din costume au fost gasite la fotbalisti,pt ca se stie,baietii se imbraca in armani... si tot asa,tot intrun can-can... transformaram tara-n tabloid,halal... mai sa te ia plansul,da' nu e timp,nu e timp.... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2013 13:06 |
||
Incepem saptamana cu atatia de :"trebuie sa...trebuie sa..!" pe cand si :"vreau sa...!?" Conteaza din ce in ce mai putin ceea ce dorim noi , este vital pentru suflete sa redescoperim copiii din noi,altfel,blazarea sta la panda cu toate ramificatiile ei hade... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2013 13:10 |
||
dap, din pacate asta-i realitatea, in fiecare zi "trebuie sa..." pt ca intotdeauna depindem de ceilalti si trebe sa ne planificam activitatile in asa fel incat sa suparam cat mai putina lume... maimutza sociala, deh... eu am o problema cu fi-miu, care nu mai vrea sa iasa din copilarie, desi are 27 de anisori, manca-l-ar tata pe el de baiat frumos... desigur, daca-l intreb pe el, e matur de cand avea 12 ani, dar la el maturitatea se rezuma la a-si satisface copilariile fara sa dea nimanui socoteala... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 28 Ianuarie 2013 14:47 |
||
la capitolu' fashnetze din shoubiz care-i plac lu' tataie, sa mai trecem pe raboj o talentata d-asta de la hollywood... http://www.youtube.com/watch?v=rV7ZD9Gvf_Q dap, anne hathaway, boboaca din the devil wears prada... cine-si inchipuie ca pe-acolo se-ajunge star numa' din fitze se cam inseala... exista acolo-n america un sistem de recrutare dur de tot, in care majoritatea viitoarelor vedete incep sa profeseze din copilarie... se merge pe primcipiul multi chemati, putini alesi, da' pana sa-i aleaga muncesc aia de le sar capacele... de notat ca meryl are deja vreo 64 de anisori, daca nu ma-nsel... |
||
zambil Postat pe 28 Ianuarie 2013 14:58 |
||
ca zisei de varsta lu' meryl, desi nu-i frumos... mai deunazi florinel margelatu zicea ca-i deprimat de disparitia recenta a multor prieteni de-ai lui... si mai zicea el acolo ca n-ar vrea sa moara niciodata... pai are dreptate, neneaca... cine-ar vrea sa moara, daca e s-o luam asa?... chestea e ca ne dam seama ca se-apropie funia de par doar cand vedem ca se cam face loc in juru' nostru... si nici atunci nu suntem prea convinsi ca-i pe bune... asa suntem noi din fire, optimisti.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 28 Ianuarie 2013 15:03 |
||
macar sufletele sunt libere,zambilu'? ehhh, copii,copii...ma uitam la al mic a facut 1,90 ,ii vin pana sub brat si vorba ceea,nu sunt vreo pitica,se face pe zi ce trece mai misto,date care te pot ajuta-n viata intrun mare fel...dupa cum iti pot pune o gramada de bariere daca ai vreo sefa careia i-ai cazut cu tronc,si multe altele.. cat despre infantilismul lor ca sa zi asa ...cine e de vina?ei in niciun caz... ma uit la ai mei ca sunt atat de putin pretentiosi,sunt atat de buni,dar cred ca nu le calc teritoriul si de aceea,nu au de ce sa se supere.... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2013 15:05 |
||
si oricum , va veni o zi cand nu vom mai fi cand vor da cu courul de pamant...si o sa trebuiasca sa se ridice,ca doar se trag din luptatori... | ||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2013 15:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce ne plac "baietii rai"? | 18 | De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26 |
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
|
||
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
o fata ne atentioneaza....!!! | 339 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice