iasomico, eu in loc de deep purple as baga pe baetzasii aia cu foamea de bani... e foame de bani, nenicilor, nu mai poti sa cetesti un articol de ziar moca pe internet, ca te si trimite sa te-nscrii pe facebook, sa le dai like, vrei nu vrei... da' eu mai mult nu vreau, asa ca mai bine nu citesc din presa noastra... oricum, la cum ti se baga astia-n suflet pe geam, cand tu le trantesti usa-n nas prin presa mai rasarita, adminii de la garbo au cam abandonat corabia... au ramas numa' aia mai neinspiratii, in caz ca se mai plateste ceva la redactia garbo, asta daca nu cumva posteaza din zeci de clone tocma' proprietaru' sau una din rudele lui mai sarace cu duhu'... e oarecum nasol sa participi la sfarsitul unui site odata activ, am mai vazut si pe la altii... crez c-a cam venit timpu' sa ne facem bagajele - ce zici, mami?... |
||
zambil Postat pe 13 Februarie 2013 14:10 |
||
---|---|---|
anakin vai de steaua noastra... zambilu' da,chestia cu obligativitatea intrarii pe fb daca vrei sa citesti articolul am patit-o ,e de doi lei.niciodata nu am intrat p-acolo pt ca asa vor ei, da-l draq de articol,si asa ce sa citesti? ce zici de bagaje? lasa ca vedem,stii cum ne place noua,asa...de la sine... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2013 14:45 |
||
balamucu'-i peste tot in lume.. Tragedie inimaginabila: Atletul fara picioare si-a impuscat in cap IUBITA in aceasta dimineata! mda.. cica s-a speriat si a impuscat-o,acu' daca ma intreaba pe mine cineva ..zic ca uciderea femeii taman de valentinu' asta, e cam ciudata,chiar daca obtii niste rezultate formidabile si invingi un obstacol atat de mare este imposibil sa nu ai frustrari,sa nu zaca intrun neuron,acolo,un frustrat... of,chiar imi pare rau i-auzi inca...una se arunca de pe intercontinental,ce-o fi zis ea, saraca,ca o s-o aiba bibicu' pe constiinta ,vai de parintii ei.. fereasca sfantul pe toata lumea... asaaaaa, si daca tot se uita lumea la gagici-bombonici de ce nu ne-am uita si noi? uite acilea unu' care mi-ar fi fost bun in tineretile mele,ca doar avem aceleasi drepturi... http://www.youtube.com/watch?v=T3wCutsYX_Y cui ii pasa ca nu are voce? maca-l-ar mama... hai ca bagai si-o fata,asa sunt eu,buna... |
||
|
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2013 10:05 |
||
mami, da' nici cu dansu' nu prea le are grecoteiu' tau... oricum, la capitolu' look sta bine, da' nu mai bine ca asta de-acilea... http://www.youtube.com/watch?v=NrkP2y1-O5E care theo cica face deliciu' vietzasilor de prin inchisorile grecesti, unde se afla pe chestii de droguri... |
||
zambil Postat pe 14 Februarie 2013 13:16 |
||
si cine zici ca si-a-mpuscat prietena din greseala de sf. valentin?... ologu' ala de la olimpiada?... ei, draci, din greseala... da' stau eu si ma gandesc acuma - poate se saturase fata sa stea cu-n infirm, fie el si celebru... si i-o fi spus-o verde-n fata, la nervi... ca bunaciunile-astea care raman alaturi de parteneri la greu mai mult prin filme si carti... cica atunci cand ne-ndragostim de fapt ne face creieru de kko, pompand tot felu de amino-acizi d-aia pe unde nu te astepti... d-acilea palpitatii, fluturi in stomac si ochi dusi in fundu' capului... ni se pare iubirea noastra cea mai cea din lume?... aiurea, suntem drogati si vedem cai verzi pe pereti, am fi in stare sa ne-ndragostim si d-un cuier daca se declanseaza fenomenu'... chestia e ca - iar au descoperit cercetatorii - dragostea nu tine decat vreo trei anisori, si nici aia la intensitate maxima... dupa aia mai mult prietenie, daca ne-am nimerit cu cine trebuia... cine-avea mami nuvela cu oglinda aia, de-i facuse nevasta vraji omului si s-a spart oglinda cand a murit fomeia?... |
||
zambil Postat pe 14 Februarie 2013 13:38 |
||
asaaaa... asa, hai sa va bag un cantecel de sf. valentin, sa va priasca shopingurile... http://www.youtube.com/watch?v=XPm_KXoTnjk ce zice babeta asta de grace acolo?... pull up to the bumper, adeca cam tot ce s-ar intelege si-n romana, daca n-ati cunoaste limba engleza... he,he,he... sa i-o dam la parashoc - asta zice - si zau ca n-ar fi o idee rea, chit ca are anisorii care-i are... |
||
zambil Postat pe 14 Februarie 2013 13:52 |
||
64 si cantat live, fara cascadori... http://www.youtube.com/watch?v=t7MaEQHALCU adeca da, cand a cantat acilea avea numa' 62, hai c-am exagerat... |
||
zambil Postat pe 14 Februarie 2013 14:16 |
||
ala de avea facatura?uite ca-mi scapa... mami, gusturile nu se discuta,bronetu' ala e masura mea .. tie iti plac d-astia mai ciudatei ,asa....apropos de grace....pai o bestie d-aia umana iti trebuie lu' talica? te rupe,mami... una peste alta cred ca mai mult genurile astea ar pica bine... http://www.youtube.com/watch?v=f4dzzv81X9w |
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2013 14:59 |
||
cum ziceam, nea pishtorius ala a alergat ceva femeia pana s-o prinda si sa-i bage partru gloante-n cap... cica si-n mana, da' asta numa' fiindca si- pus femeia mainile la cap, ca o reactie de aparare... ziarele adevarate zic ca asta traia-ntr-o vila cu garduri electrificate, paza armata si pitbuli, adeca cam genu' de locuinta a albilor cu dare de mana in africa de sud... deci draci de confuzie cu vreun hot... femeia pe de alta parte era aratoasa bine de tot, era topmodela si-avea peste 3000 de prieteni pe facebook... concluzia?.. fetele, lasati-o mai moale cu prieteniile pe facebook, mai ales dac-aveti de-amic oficial vreun handicapat... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Februarie 2013 12:03 |
||
mami, nu fu rea ideea aia cu videoclipuri pt surzi pe youtube, da' n-as zice ca natalitza ar fi genu' meu... sau poate tu ziceai de johnny?... adeca, nu zic de natalitza c-ar fi genu', da' nici nu zic ca n-ar fi... eu sunt democrat neutru cand e vorba de femei, pe cheste ca oricum ar fi alcatuita, fiinta aia poate prezenta interes, la o adica.. altele-s criteriile decat dimensiunile sau intensitatea bronzului de pe piele... apropos de johnny, cica se-ntoarce la vanessa, dupa ce dracoasa aia de amber i-a dat papucii... stiu, o sa fie voci care sa zica p-acilea ca bine i-a facut, daca s-a-ncurcat cu una tinerica, da' alea-s ori femei care la randu' lor n-au reusit sa convinga pe nimeni, ori barbati care n-au avut sansa unei amante cu vreo douaj' si ceva de anisori ma tinerele... uiti si cum te cheama, tataie, daca dai de una d-asta care sa te bage-n seama... stai ca era sa uit... bre, da' nasoala-i nevasta lu' hugh jackman, neneaca... hotarata treaba, egalitatea-n drepturi n-are nicio treaba cand e vorba de sex... |
||
zambil Postat pe 15 Februarie 2013 12:22 |
||
si-acuma la melodica de dinainte de weekend, fiti atenti acilea ce sa-ntamplat la x factor australia... http://www.youtube.com/watch?v=bHycPVuSBF8 crez ca nu degeaba satirii aia antici se zicea ca le-aveau cu muzica... |
||
zambil Postat pe 15 Februarie 2013 12:26 |
||
pana te hotarasti talica care ne face... uite,cazu' meteoritu' la rusi! moama,ce bubuiala! o gramada de raniti ... bre,da' parca ii cauta pe rusi meteoritii astia,ba in siberia,ba-n urali... da' oare or fi meteoriti? hai? |
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2013 16:56 |
||
hai ca nu mai corectez,am vrut sa zic care ne place..... si uite ca ma amuz, inca nu mi-a murit hazu'... ia sa bag si eu o melodea pt un w e bun... http://www.youtube.com/watch?v=RcH9HVrwbVc |
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2013 17:00 |
||
asa mami, baga relax... si ca sa vin si eu cu ceva de we, luati d-acilea un site meserias, unde se face jurnalism adevarat... http://www.agrointel.ro/ v-aduce aminte de viata satului de pe vremuri?... pai la ce nivel are presa generalista de azi, baietii astia-s mangaiere pe suflet... plus ca vorbesc de potoale, neneaca.. |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2013 16:27 |
||
bre, da' ce se duse dumitru. neneaca.. ca-n cantecu' ala, numa' ca asta se duse la viena... da' poate ca el stia ca-i plecarea aproape, insa nu-i venea sa creada... stiu, se zice ca de-astia dusii sa zici numa' de bine, da' eu nu uit ca d-alde mitica asta au pus umaru' la manelizarea romaniei, constituinduse-n model de viata pt tinerii pe care scoala-i lasa indiferenti, da' care cred ca au managementu-n sange... genocid moral, la fel ca jiji... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2013 16:34 |
||
Zambilu, ce-mi place mie cel mai mult este c� amu afl�m ce b�iet bun ierea alde Dumitru cela, 'tu-l �n cour p� m�-sa! Maaare om, mare caracter! C�-n realitate n-a fost dec�t un șmenar d-al lui N�stase, nu mai conteaz�... Gura mamii ei de nație t�mpit�! Uite d-aia �n doi ani cel mult m� mut �n Canada, chit c� nici acolo nu-s c�inii cu colaci �n coad�! Da' m�car scap de retardații de aici, de care m� lovesc ori de c�te ori ies din cas� ori deschid televizorul și, mai nou, net-ul. |
||
Thor_again Postat pe 17 Februarie 2013 11:33 |
||
Si daca.... Si daca preturile cresc De se cutremur plopii, E ca de paine si salam Sa nu te mai apropii Si daca mandrul nostru leu E astazi cat pisica, E ca sa nu te mai alegi In viata cu nimica. Si daca ne aruncam in lac, Strafundu-i atingandu-l, E ca durerea sa-mi descarc Ministrul injurandu-l... Si daca banii nu ne - ajung De trece ziua, luna, E ca aminte sa-mi aduc De Boc, intotdeauna! Duminica frumoasa. |
||
Rotty Postat pe 17 Februarie 2013 14:04 |
||
buna ziua,thorache... e cam frig acolo,mami,sa nu te apuce(Doamne feri!) reuma... de ce esti tu necajit asa?mm?probleme-n paradis? hai ca glumesc,ai dreptate.... situatiunea este albastra,da' uite..bulgaru' protesteaza pt scumpirea curentului electric(apropos! ce facturi au venit! am inceput sa opresc aparatele cand ies din camera) ehe,he,he... noi ? noi stam cu stiulete-n mana,multumiti ca "inca se poate"... roty ai vazut ca poti? o saptamana buna... chestiunea: fusei mandra de mine de la prima ora,am avut un drum... si peste tot erau gagici cu tigarea-ntre deste,fum,fuuuum...niste tenuri pamantii...ca asa-s muierile care fumeaza,pamantii cu porii deschisi... cand ce sa vezi? mi-am dat seama ca m-am eliberat de ceva timp de patima tutunului,asa ca mi-am indreptat spatele,intrun mare fel.. |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2013 10:12 |
||
dap.. e cam frig si cam plictiseala-n canada... un amic a emigrat de ani buni acolo, dar a stat numa prin brazilia si sua... bine, avea si meserie care sa-i permita... crez ca lumea-i un pic cam confuza, mami... iote la rotweillerica, ea inca se mai caraghoseste cu boc, cand purceaua-i moarta-n cotet din cauza lu' ponta... asa ca ce sa mai vorbim de razmeritze.. inca odata se dovedeste ca mamaliga nu explodeaza, cum n-a explodat nici in '89... paulimea a iest pe strazi tarziu, dupa- ce se carase ceasca... aia de i-au dat lu ceasca la puci erau baieti cu ochi albastri, deghizati in manifestanti... cum ziceai, romanu' mai mult se bucura ca altuia-i e mai rau decat lui... |
||
zambil Postat pe 18 Februarie 2013 10:36 |
||
mami, poate-asa-s eu, mai pervers, insa nu m-am grozavit niciodata c-am reusit sa ma las de fumat... stiam c-odata si-odata o sa bag iar o papieroasa la coltzu gurii - cand apuci pe calea pacatului nu mai iesi de-acolo decat de tot... apropos de iesiri din decor - iar primii mailuri d-alea de formula as - de data asta ca sa aflu ca moartea nu exista.. ai dreacu' ce le-a trecut prin minte... se face deci un fel de teorie pseudo-cuantica, din care rezulta ca ce-i esential din noi se muta in universuri paralele, una-doua... spre deosebire de parerea mistica cum ca ne-am duce-n rai, acilea pas de mai gaseste urma.. dupa cum stim, universurile alea paralele-s o infinitate, daca puteti vizualiza... puteti?.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 18 Februarie 2013 10:58 |
||
da,am zis acu' ceva timp:"se hranesc cu raul altuia"sau te refereai la titun si satisfactia mea mica,dar suficienta, pt a-mi hrani self-esteemu' pe ziua de astazi.....? da,numai ciudatenii ..si dulaul nu se lasa...mi-e scarba mami de astia,toti se dau puri si au imbatranit sub ochii nostri in politica.. una peste alta ,cum spusei ..inca se poate ,da' nu se stie pana cand... si ca sa nu par ca sunt prea a draq (avand in vedere ca fumatoarele sunt cu ochii pe noi) o sa spun ca nu inteleg,nu inteleg patima asta tabacica cand ai o pensie de 5-600 de lei,ca atunci cand m-am lasat, a avut prioritate sanatatea,pt ca aveam un junghi in plamanul stang extrem de obositor, dar si cei 360 de lei ramasi in buzunar au contat,sunt atatea alte bucurii pe care ti le poti face ca femeie... |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2013 10:59 |
||
vaz ca-mi dadusi raspunsu' intre timp... o da... eu am simtit sa ma grozavesc al draq,si o s-o mai fac,vreau sa stie fetele ca se poate... |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2013 11:01 |
||
dadui raspunsu', da' nu stiu daca l-ai inteles corect... nu de tine era vorba la aia care se bucura de raul altora... foarte bine ca te tii cu abstinenta, mai faci cateva flotari d-astea de vointa si p-orma ne-aprindem o tigare sa ne tragem sufletu'.. he,he,he... ia sa bag eu acilea o fata frumoasa si talentata, care-acuma-i oale si ulcele... http://www.youtube.com/watch?v=fZgSEcXKwus anevrism cerebral, cica, la 47 de ani... o fi fumat la viata ei?...... |
||
zambil Postat pe 18 Februarie 2013 11:10 |
||
flotari?poate abdomene...am niste bicepsi... da' nu stiu de ce am senzatia ca vrei na-na,zambilu'.. si totusi cu fumatul asta nu te joci.. http://www.doctorulzilei.ro/crezi-ca-te-vei-ingrasa-daca-renunti-la-fumat-sau-ca-tigarile-light-sunt-mai-putin-nocive-afla-care-este-adevarul-din-spatele-celor-mai-vehiculate-mituri-despre-fumat/ |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2013 16:05 |
||
dap. sa zic si eu ca promotorii armelor din america - nu tigarile ucid, ci aia de le folosesc... adeca, excesul ucide, nu fumatul in sine... e adevarat, fumatu' nu-i ceva natural, nu ne nastem cu tigarea in gura (desi putem fuma in prenatal - he,he,he)... da' pe principiu' asta nici purtatul hainelor nu-i o cheste naturala, si nici prajitu' in tigaie sau fiertul in oala... nici vorbitul la telefon, si nici uitatul la televizor... nici zborul cu avionul, si nici mersul cu masina... sa ne intoarcem neneaca pe creanga de unde-am coborat acu' trei milioane de ani, daca tot vrem ceva natural si sanatos... adevaru-i ca ne adaptam la mediu, de la generatie la generatie... adaptare scrie pe gena noastra... acu' o suta de ani mureau mai multi oameni de plamani, proportional cu numaru' de-atunci al populatiei, dar nu de cancer ci de tuberculoza... fara sa fi pus o tigare-n gura la viata lor... chestea e ca trebe cumva ca explozia demografica sa fie controlata natural, si controlu' ala se numeste exces, in ziua de azi... suntem si noi ca populatiile alea de bacterii de prin laboratoare, ne-adaptam cumva si ce ne ucide acum nu ne va mai ucide peste cateva generatii... da' de mierlit tot o mierlim, pana la urma... |
||
zambil Postat pe 21 Februarie 2013 17:33 |
||
in alta ordine de idei, ce-o mai dau astoia cotita cu pistore ala, ologu'... e clar c-a omorat-o pe gagica la nervi, si-i si mai clar ca vrea sa scape ca un las, invocand confuzia... asa i-a trebuit femeii daca s-a-ncurcat cu un olog, se stie ca astia-s ciufuti de felu' lor... si mai e o cheste, nene... media transforma in eroi neshte oameni cu probleme la cutiutza prin definitie, de sportivi zic acilea... pai normal e frate s-alergi dupa minge sau sa te scalambai pe piste de atletism la varste la care altii muncesc, au familii si copii?... pai nu prea-i normal, e clar ca sportivii de performanta nu au mintile chiar toate-acasa... "prietena de fotbalist" e-o expresie peiorativa, hellouuuu... care s-eaplica si la prietenele de alte feluri de sportivi... |
||
zambil Postat pe 21 Februarie 2013 17:47 |
||
dap... ca sa nu mai zic ca pe langa retardu' mental, mai actioneaza si drogurile... toti sportivii de performanta de azi se drogheaza, in toate domeniile... atat femeile cat si barbatii... mai apare cate-un caz din asta in care cade cate unu' de fraier, ca lance ala, si-asta pt ca s-a pus cu cine nu trebe... dar in rest, droguri la greu, neniciliior... doar nu va-nchipuiti ca se poate alerga cum o fac sportivii de performanta in ziua de azi doar mergand mai des la antrenamente... uitati-va la un meci de fotbal din anii 50, daca vreti sa vedeti cam care e nivelu' la varf fara droguri... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 21 Februarie 2013 17:53 |
||
Salutare! | ||
sora_ilsi Postat pe 24 Februarie 2013 00:01 |
||
hai salut... he,he,he - ce-au ajuns unele conturi, vai de steaua lor... pe de alta parte, luaram si oscaru', rontzai-o-ar pe ea tataie de bombonica... de jenica ziceam... nu c-ar fi facut ea cine-stie-ce rol pe-acolo, dar e bine sa-ncurajam tineretu'... de cine m-am bucurat iarasi e ben afflek, cu argo al lui... ben e unu' dintre baietii inteligenti de la hollywood, d-aia ma bucurai... da' sa va zic o cheste - inteligenta nu merge mana-n mana cu talentu' actoricesc, de obicei talentele sclipitoare se-mpiedica de lucruri simple, cum ar fi ganditu' cu propria minte... o zisei p-asta asa, en passant... |
||
zambil Postat pe 25 Februarie 2013 15:14 |
||
hai sa traim cu totii,salu'... ilsi ce face fata,mami? zambilu'.. ai vazut ce era sa cada-n nas bombonica ta,moshule?m-am gandit la tine cand am vazut,ce s-o fi speriat zambilu',ma gandeam... parca nici oscaru' nu mai este ce era,si da:bravo ben... |
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2013 15:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
|
||
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
bv | 11 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice