si daca tot sunt azi in pasa buna si-am karma d-aia pozitiva, sa zic ceva si de steaua lu' jiji... nu de steaua de-l vegheaza pe el personal, ci de aia de la fotbal... carevasazica, trecura de ajax, ca sa zic asa... carevasazica, fiind echipa romaneasca cu cei mai multi romani, ca jucatori... vorbesc de echipele care mai conteaza ceva in campionatu' romanesc, nu de avantu' slobozia... sa le fie de bine, da' sa nu uitam ca ajax de-acu' nu mai e nici pe departe ce era pe vremea lu' cruif sau van basten... olandezii s-au specializat pe crescut jucatori, pe care p-orma-i revand prin campionatele cu bani adevarati... si nu-i vand pe-ai lor, ca olandejii pur-sange au alte trebi in ziua de azi decat s-alerge dupa minge... vand negrotei d-astia din lumea a treia, sau blonzi de prin campionatele unde fotbalu-i depasit la audienta de schiu' de fond sau de curling... de altfel, cam acelasi lucru il fac si cu produsele alimentare, de-a ajuns olanda primu' exportator de produse agricole din europa, desi nu prea are loc nici pt lalele... |
||
zambil Postat pe 25 Februarie 2013 15:34 |
||
---|---|---|
mami, jenica mea arata bine si cand cade-n nas... oricum, a fost cea ma naturala persoana de pe-acolo, ca d-aia o iubeste moshu' asa tare... | ||
zambil Postat pe 25 Februarie 2013 15:38 |
||
asa,mami... fii bun.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 25 Februarie 2013 16:15 |
||
ia sa bagam pt seara un pic de viata aciulea,ca mere somnu' altfel... http://www.youtube.com/watch?v=cpZrJ5Y0NWU |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2013 17:43 |
||
asa mami, bag-o acilea, la chef de viata, pe fatuca aia de lucreaza in schimb de noapte in place pigalle.... hai ca mi se ridica si mie moralu', pe chestea asta.. he,he,he... ma uitam pe pagina de casa a lu' garbo, o retrogradara pe fatuca aia, oana, de veni de la kudika, si-o facura editorialista pe garbo... ma rog, cat au pacalit-o c-o platesc, fata scria cate-un articol la 10 zile... da' de-o luna n-a mai scris nimic, saraca... alta clienta pt place pigalle, pe foamea asta... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2013 15:32 |
||
apropos de criza... grecii mai au putin si trec la canibalism, si nici bulgarii nu se simt prea bine... e groasa rau la sud de dunare, nenicilor, numa' acilea lumea inca asteapta cuminte in fatza televizoarelor sa le dea ponta maririle alea de pensii si salarii... prosti mai suntem... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2013 15:35 |
||
citeam mai azi un blog, de zicea unu' ca la douaj' de kilometri de bucuresti suntem in evu' mediu timpuriu... si zau ca are dreptate... cam jumate din tara supravietuieste in rural, furand gaini sau lemne de foc din gardu' vecinilor... astia adeca, amaratii de nu-s in strare sa dea o gaura la conducta de benzina sau sa fure un kilometru - doi de sina de cale ferata magistrala... neam de pungasi, deh... si ne mai miram de ce s-a adunat prin parlament... eu zic ca nu ne mai facem bine, ca neam... stam la pomana si ne bucuram cand moare capra vecinului, sau cand cade guvernu' unuia de voia sa puna cat de cat putina ordine prin romanica... romanului nu-i place nici ordinea, nici munca... asa ca-i alege pe pungasi, ca poate-i ramane si lui ceva de furat de pe urma alesilor.. cam asta-i mentalitatea urmasilor lu' traian si decebal... adeca numa' decebal, ca traian se interpreteazaaltfel.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2013 15:44 |
||
base cica nu se mai retrage din politica,o fi bine,o fi rau,au astia cuvant,paula...marii barbati ai neamului... unde pui ca murii si Narghita... no,ne imputinam,tre' sa facem ceva ca daca trece pohta de viata,fioru' ,e naspa... vine primavara,poate ma apuca ceva,orice...numa' de bine sa fie...lasand gluma la o parte,tre' sa ai sange in instalatie ca sa nu ruginesti...e f umeda clima... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2013 15:52 |
||
pai cum sa se retraga mami, tocma' acu' cand e distractia mai mare?... iliescu cica a declarat ca nu se astepta ca ceausestii sa fie condamnati la moarte, atunci, in '89... bai nene, ne mint astia-n fatza fara jena, a avut ponta de unde sa se inspire... corect, trebe sa mentinem focu-n instalatie, iasomico... da' nu prea intelesei eu acolo, unde zici ca-i umezeala mai mare?... ca mie-mi place sa traiesc periculos, deh... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2013 15:59 |
||
ce faci mami?te razgai? |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2013 16:08 |
||
pai nu trebe sa dam pe-afara de vitalitate?... iaca si eu, deh... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2013 16:10 |
||
sa dam pe afara nu mai putem la varsta asta,vai de pacatele noastre... da' parca nici morti-morti nu suntem,eu inca mai cred in spontaneitate,in bucurie... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2013 16:21 |
||
ia sa-i mai bagam pe pacatosii astia mici... http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg partea nasoala este ca nici la shpritane nu tin copiii din ziua de astazi,mamaaaaa,si noi o luam a doua zi de la capat,(dupa o ciorba acra!),cand era s-o facem lata,o faceam...ce sarbatori,ce ceaiuri,ehe... ma intreba una astazi ce ma deranjeaza la o prietena,cand este usor ofensabila,cand n-ai cu cine sa glumesti...nu mai zic de texte si alte dracii,astea sunt chestii f rare,cu umorul pana la urma te nasti...la concluzia asta am ajuns,il ai sau nu... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2013 16:32 |
||
au bubuit posturile despre animalele lu' nutu camataru',haidi bre ca noi ne descurcam,nu o patim iremediabil,circ,circ si iarasi circ,nu pot sa cred asa ceva,"li se rupe sufletul de animale" pai sa li se rupa ,pt ca o sa moara in curand de foame pt ca le-au luat de la barosani,ne-am intors in timp,iar se fura mancarea din spitale ca pe vremea lu' ceasca,de unde si cine sa hraneasca ditamai leii si ursii? cica ii duc la zoo... hai ca acu' incepe cearta pe Narghita... merita si ea,draguta... sa ne gandim un min la ea... http://www.youtube.com/watch?v=4HIczxaMsLM |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2013 17:01 |
||
mda... o vazui pe amarghioalei sa tot fie ceva vreme, la o emisiune de-a lu' maruta... de-atunci avea priviri ratacite si mirosea a mort... chestia e - sa nu ne para rau c-a murit, in cazu' ei a fost o eliberare... era vai de capu' ei... dap vericilor, trageti tare-n toate directiile, ca teroristii lu' brucan, cat mai aveti vana-n voi... p-orma pregatitiva de-mpachetari cu namol, deh... |
||
zambil Postat pe 28 Februarie 2013 11:50 |
||
lasa-le mami pe-animalele lu' camatarii, uite-acilea stire... zeci de lucrari de diploma copiate unele de la altele la facultatea de stomatologie... de ce acolo?... fiinc-acolo avu careva interes sa verifice... da' dac-ar verifica pe la toate facultatile din romania s-ar vedea ca peste 90% din diplomele de dupa 1990 sunt luate pe copiate... cam asta-i intelighentzia romaneasca la ora actuala, ce sa ne miram c-ajung toti agramatii si pungasii prin parlament si prin guverne... ajung acolo fiinca-s sustinuti de un popor de agramati si de pungasi... apropos de dintzari... daca dai de unu (una) cu mana usoara si tragere de inima, sa zici ca l-ai apucat pe dumnezeu de picior... asta pt ca esti aproape sigur ca n-o sa mori pe scaun la vreo extractie... da' oricum te face la buzunare, chiar si picioru' ala a lu' dumnezeu... |
||
zambil Postat pe 28 Februarie 2013 11:57 |
||
si-nainte de weekend, iote-acilea neshte moshetzi plini de viata... http://www.youtube.com/watch?v=mQfTe6ta36I feel like making love. mmmm, mmmmmmm.... paul rodgers da clasa, la cei peste saizeci de anisori ai lui... |
||
zambil Postat pe 28 Februarie 2013 12:11 |
||
eu iar aud ecou dinspre munti,de-acolo... astia ai mei de cand au auzit ca vreau sa plec solo, sa-mi vad nitel de reumatism si alte betesuguri,ma tin numa' pe munte,nu prea imi place anturajul de data asta,da' ce sa fac acu',sa ma supar?ca mai e si "de martisor" chestiunea... in fine, la vita e bella,mama ei de viata,atat timp cat poti sa misti,am mai zis-o,vorba lu' mamare: "te sculasi?miscasi?deschisesi ochii?hai ca-i bine!" parca am mai spus eu candva ca tot uitandu-ma la poze ,am observat ca intotdeauna unu' imbratiseaza,ia initiativa,mai mereu acelasi... de ce draq unii nu obosesc,si altii zici ca-s de vata? ca nu e aici vorba despre al de se lasa iubit,si al de iubeste,nu....mai degraba despre prosti si isteti... hai ca urmarii o inregistrare,ma uitam putin cu jind la una,mi se parea mie ca ar fi o doamna si ca stelele i-au fost favorabile,ce mirare! am tacut o juma' de ora,o toapa! o spoiala....nu pot sa cred asa ceva,nu pot sa cred ca la varsta mea inca ma mai inseala aparentele...o simpla propozitie,un pic de sonor, si era sa cad pe spate... |
||
iasomia Postat pe 28 Februarie 2013 13:57 |
||
cat despre stomatologi,exista si oameni dedicati meseriei,se stie ca-n romanica se sta f nashpa la capitolul asta,cei care nu au problemele rezolvate se mint ca e ok si asa,dar nu-i deloc,self-esteemu' e varza...si multe altele,degeaba ne imbracam ultimul racnet,ne dam cu parfumuri frantuzesti ,daca nu putem sa deschidem gura.... ati auzit fetelor? sunt dentisti care lucreaza si in rate,nu e dracul chiar atat de negru... |
||
iasomia Postat pe 28 Februarie 2013 14:42 |
||
sa nu uitam martisorul... http://www.youtube.com/watch?v=m8dYpp0Pj5k o primavara care sa va unga la suflet,o primavara cum va place.... |
||
iasomia Postat pe 28 Februarie 2013 16:56 |
||
Buna sa va fie ziua! o primavara inflorita asemeni sufletului vostru! gandurile bune,fericirea, iubirea, zambetele, linistea sufleteasca sa nu lipseasca din gradina sufletului tau mami! http://www.youtube.com/watch?v=Bu5YOpzrr6k |
||
nuti_vio Postat pe 1 Martie 2013 12:12 |
||
De la: zambil, la data 2013-02-27 15:35:18apropos de criza... grecii mai au putin si trec la canibalism, si nici bulgarii nu se simt prea bine... e groasa rau la sud de dunare, nenicilor, numa' acilea lumea inca asteapta cuminte in fatza televizoarelor sa le dea ponta maririle alea de pensii si salarii... SUNTETI ! vorbeste in numele tau ! |
||
garbo_10470 Postat pe 1 Martie 2013 13:08 |
||
he,he,he.. bate vant de primavara, se-agita lumea... la ordinea zilei, martisoarele... oarca de la an la an mai lipsite de inspiratie, zic eu.. sau unde au trecut atatia amar de 1 martie peste mine... apropos de martisoare.. cum dreacu se face ca o sarbatoare de suflet s-a transformat de-a lungu' anilor intr-o vanzoleala mercantila, nenicilor?.. si oare cine e de vina, ha?... ce-a ajuns feminitatea, de la amarata aia de lucy, care-a primit o radacina zemosa de ziua ei, acu 3 milioane de ani, trecand pe la cromagnoanele alea de voiau coltz de mamut adus la gura pesterii, si sfarsind cu zanele noastre care fac crize de nervi daca nu primesc ceva, acolo, un card de credit pe mana, chestii de-astea... bre, eu n-am fost niciodata misogin, da' parca as vrea sa-mi aleg eu momentu' cand fac cadouri... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2013 19:18 |
||
si sa va mai zic o cioaca.. prin unele parti barbatii primesc martisoare, si se pare ca de fapt in vechime asta era trendu'... se invoca fertilitatea masculina, neneaca... da' pas de mai zi asa ceva fomeilor in ziua de azi... prin moldova te-alearga feministele bete, daca te prind pe strazi dupa 9 seara, asta deoarece asa au gasit ele de cuvinta, sa se faca prastie de martisor prin restaurante... si p-orma tot pe ele le-auzi ca nu mai sunt barbatii de-altadata... cum o dai nu e bine... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2013 19:24 |
||
1 Martie cu bucurie pe aici pe la voi Si un martisor .... http://www.dan-marius.ro/poze/Q3VtIG5haWJhIGFpIGFqdW5zIGFjb2xvMjAxMS0wNC0xNyAwMDowMToyMg==cum-naiba-ai-ajuns-acolo.jpg1.jpg |
||
Rotty Postat pe 1 Martie 2013 19:35 |
||
hai si-o bombonica, la-ncheiere pe ziua de azi... http://www.youtube.com/watch?v=D4AeeAWLqeQ sa nu creada lumea ca sunt scartzar... |
||
zambil Postat pe 1 Martie 2013 19:38 |
||
hello,everybody.... nutisor,roty.. multumesc . eu sunt in introspectii,m-au ravasit drumurile mele intrun mare fel,tre' sa dau jos vreo 10 kg urgent,cand o fo sa urc pe munte gafaiam cu ofuri multe,nimic nu mai e la fel,tre' sa umblu'-n sufletel... i-auzi africanii sunt suparati, cica chiftelele lor nu sunt din lama,cum ar trebui(no,ca uitai ca animal mananca) ci din girafa,pai,sa nu te apuce dracii? ce draq ne tot fout astia la cap cu vaca-calu' si alte aberatii de gen?de parca nu se mananca sobolani de zeci de ani,da' bre si voi! aia de intra in masinile de tocat prin fabricile de mezeluri,deh... noroc ca nu stim ce mancam,sau mai bine zis ,ne facem ca nu stim,ca daca e s-o luam pe bune,pana si in curtea taranului,gainile mananca nr 2 pe tapsan,de porci nu mai zic,ca asa-s porcii halesc la greu .... si cate si mai cate! nu vreti in shengen,hai? |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2013 17:18 |
||
si zambilu' aromata bombonica ta,mami...buna... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2013 17:36 |
||
ok, mai am, sa stii... ce-ar merge la chestiune-n prag de weekend?... ceva despre munca... ceteam prin jurnale opiniile lu' vintila mihailescu despre romani si munca... stiu, toata lumea are opinii despre asta, in special cand e vorba despre aptitudinile celorlalti pt munca... ce-am remarcat insa-n articolu' cu pricina (http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-show/articol/munca-romani) este eterna inclinatie a 'telectualului de biblioteca de-ai trage-o limba-ntre buci lu' poporu'... vezi doamne, nu poporu-i de vina ca e lenes... ma leshi, bre nea vintila?... nu-i vina poporului nici ca-i cotzcar sau calcator pe de-alaturea-n sex, ha?... de vina-ar fi conducatorii... da' conducatorii aia de unde-au venit?... i-a parashutat careva acolo unde sunt?... nu neneaca, ne punem conducatorii pe care-i vrem.. sa nu uitam ca si pe ceasca la vrut poporu', pana prin '72... asa ne place insa noua dupa aia, sa ne plangem... masochisti, deh... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2013 09:48 |
||
la chestii de-afara, ceva despre chavez.. mortu', carevasazica... zvonurile zice ca de fapt era mort mai demult, da-l mai tineau inca la ferestra sa-i sperie pe-americani... he,he,he... ok, gluma de gluma, da' adevaru-i acolo-n pielea goala... imperialistu-american taie si spanzura-n lume cum vrea muschii lui... ca chavez a luat canceru' de l-a ros pe cale telepatica sau electromagnetica, iara s-ar putea sa aiba un sambure de adevar... n-ar fi primu' conducator incomod care-o mierleste misterios inainte de termen... iar ca americanu' conduce lumea dupa bunu' plac iar e-adevarat pt oricine... cum venezuela detine cele mai mari rezerve de petrol identificate la ora actuala, va cam dati seama de unde vine interesu'... pe plan personal, carcotasii-i pun in carca tot felu' de amantlacuri, mai mult sau mai putin celebre, dar nu-i de mirare prin america latina... nu degeaba se zice de sangele latin, chit ca aia prin venezuela-s mai mult incasi decat latini... sa va zica moshu' un secret, puterea-i cel mai puternic afrodiziac pt femei - barbatu' trebe sa fie doar putin mai frumos ca dracu', dar numa' daca detine puterea lu' aghiutza... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2013 10:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
|
||
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice