Chestiunea zilei..

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/s480x480/527479_283861641714809_1897704934_n.jpg

Zi frumoasa
Rotty
Postat pe 20 Martie 2013 10:29
asa mami, majoritarii... hai ca ne-am ajuns... in tara tampitilor, prostu-i rege - sau cum era zicala aia?...

vorbind despre irina si ce ziceai tu, cu elisaveta aia... este interesant cum, prin anumite atitudini si reactii, persoane complet straine noua ne devin modele de urmat in viata... nu zic ca-i ceva de rau, dimpotriva... asa ne cizelam cu totii, furand de la altii... ca tot sunt la citate celebre - atitudinea se fura, nu se invata... he,he,he...

desigur, cand zic cu totii, ma refer la aia care au suficienta minte sa-nvete ceva bun de la viata... si-aia nu-s chiar asa de multi...
zambil
Postat pe 20 Martie 2013 14:01
doamnele teatrului romanesc... eh, da.. ce-mi place chestea asta cu respectu' de sine... caci despre asta-i vorba acilea... stiu, hitchcock a zis candva despre o actrita-n voga la vremea aia - e o fata de treaba, da' nu bag mana-n foc pt ce face ea pe bancheta din spate a masini... da' asa era hitchcock asta, carcotas...

vazui filmu' cu hitchcock, ala cu anthony hopkins si helen mirren... in timp ce nea tony impinge spre caricatura interpretarea rolului sau, lenutza e desavarsita in redarea trairilor sotiei, care e cu nimic mai prejos in calitatea ei de jumatate oficiala... ce daca la tineretea ei n-a iertat mai nimic din ce se numea mascul demn de bagat in seama?... femeia e o doamna prin atitudine, si asta se vede de departe...
zambil
Postat pe 20 Martie 2013 14:18
hai ma mami... de parca-n foutaiuri se masoara rangu',
clasa,rasa....e drept se obtin in timp prin puterea exemplului,dar exista si ex negative care sunt copiate la greu,ce vreau eu sa zic ,lady... te cam nasti...

cu alte cuvinte,ce are soula cu prefectura....adicatelea sa inteleg ca arzoaicele sunt mai putin doamne?

stiu ca ai facut un amestec acolo de lumini si umbre,insa....

iasomia
Postat pe 20 Martie 2013 17:06
Roty,

imi cer scuze acum te-am vazut,da....draguta chestia...

w e frumos...

http://www.youtube.com/watch?v=DDSYRSrEigM

iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 11:29
mami, ca sa-l parafrazez pe bula-ntr-unu' din bancurile de referinta, numa' mama e lady... he,he,he...

din punctu' meu de vedere, n-are nicio legatura kilometraju' de la fofo cu stilu' femeii, ca sa fiu mai explicit... si pe langa mama, mai sunt lady si alea care zic eu ca sunt, ca stii cum e cu gusturile astea... da' destul cu explicatiile, care oricum nu erau pt tine - la noi doi functioneaza magnetismu' ala... extrasenzorialu'...
zambil
Postat pe 22 Martie 2013 17:20
azi vazui un film de hipsteri d-aia, cum le zice acum... cand eram copil le zicea malagambisti, ca fenomenu' nu-i nou... l

lola versus ii zice la film, o viziune de intelectual newyorkez asupra conditiei femeii care a ajuns la 30 de anisori si nu si-a gasit inca pe nimeni cu care sa puna de-o familie... e de-actualitate cam pe peste tot, nu numa' la new york... ce-am apreciat la film e lipsa de glamour d-ala de la hollywood - femeia e cam shleampata si sexu-i mai mult nereusit decat invers... viata adevarata, deh...

ca tot zisei de hipsteri, iote-acilea o prospartura de la david bowie.. clipu', adica...

http://www.youtube.com/watch?v=gH7dMBcg-gE

cand a-nceput am crezut ca-i filmat pe la noi... mai un geam spart la o fereastra, mai o tencuiala scorojita... de unde nene, e viziune artistica... filmat in genu' anilor 60, nema efecte vizuale... doar muzica lu' david si castingu', care-i cam ciudat... sa va zic ca-s doi barbati si doua femei in clipu' ala?... ghiciti care-i care?... tilda-i femeie, asta-i sigur...

zambil
Postat pe 22 Martie 2013 17:30
la chestiunea diversa, sa va zic cum se mai distreaza lumetu' astazi... de exemplu, dand sms-uri de genu' "tata, incarca-mi si mie 20 de euro pe numaru' asta de cosmote"...

daca tata eram eu, ala de-mi trimise sms-ul sigur nu era fi-miu, nu de alta da' el tocmai a renuntat la numaru' de cosmote... si de alti copii chiar ca nu stiu...
zambil
Postat pe 22 Martie 2013 17:35
Sal'tare, hehehe! Sau buhuhu! Bre, ce dreaq se-nt�mpl� cu site-ul �sta, c� de c�nd au plecat Andra Micu și Cosmin, tare t�mpiței au devenit adminii �știa r�mași �n locul lor.
Thor_again
Postat pe 22 Martie 2013 17:37
hai ca uitara de cal si vaca,de flocitoxina din lapte,a fost de ajuns sa-si puna betita tricolora o fatuca-n maghiarime in ajunu' meciului cu ungaria,proteste si isterii...
ce conteaza taxele , sunt oameni care nu au cu ce sa plateasca interetinerea deja,si cate si mai cate...e drept ca functioneaza si chestia aia: cum iti asterni asa...

mami
pai se poate asa ceva?

incepea we si nu era nicio melodea acilea...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 17:37
nea againe, alte conturi zic ca-i misto si fara andra micu si cosmin.. he,he,he...
zambil
Postat pe 22 Martie 2013 17:43
thorache

inviasi batrane?
lasa ca scaparam de irinuca...noi nu ne vaitam...

cum esti? bine,sanatos?happy?
iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 17:43
Bine, mami iaso, bine, mulțam de �ntrebare. Aștept viza de emigrare, da' �nc� nu am f�cut actele, hehehe, c� ne-am luat cu altele mai urgente. �n rest... toate �lelalte-s aproape bune. Urm�resc acces�rile la articolele nevesti-mii și m� distrez c�nd v�d c�-i bate de-i ascult� cu urechea pe alde Pleșu, Cristoiu et comp, la vizualiz�ri.
Thor_again
Postat pe 22 Martie 2013 17:48
moshule

daca nu vedeam ,nu credeam...
sa ai tu o nevasta asa bengoasa,mama....
ce-ti mai creste sufletul in tine ,mandrule...

iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 17:52
zambilu, io ce s� zic?... o fi mai mișto f�r� ei, da' mie-mi merge site-ul ca pixu' Flaro. Și l-am testat pe IE, mozilla și Chrome... aceeași poveste. Plus c� mai e și faza aia aiurea cu bula, v�d doar titlurile topicurilor unde se comenteaz� și o v�d doar dac� ies din topicuri.
Thor_again
Postat pe 22 Martie 2013 17:55
Mami iaso, �ți dai seama ce crește!...
Nuș' unde ai v�zut, da' luna trecut� au fost dou� surse, una pe print și ailalt� pe R�ducu, știți voi care, nu zic mai multe.
Thor_again
Postat pe 22 Martie 2013 17:57
bucurii in fiecare zi va doresc....

apropos

care stiti ceva de precilica?
zicea la un mom. dat oarece de mititica,nu de alta.
sper ca e ok.

si wife,ce-o face ea ,japita mica...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 17:59
againe, n-ai pierdut nimic daca nu mai ai bula-n topice... si-asa aicilea se posteaza rar, de zici ca-s epitafuri... noroc ca se moare des zilele astea...
zambil
Postat pe 22 Martie 2013 17:59
thorache
nu faceam referire la un eveniment anume,da' te-am prins,ai vazut?
asa e omu' care iubeste,deh..
iasomia
Postat pe 22 Martie 2013 18:02
eu, unul, nu mai știu nimic nici de uaifa, nici de preci. Sper c� preci a sc�pat mai ușor, nu de alta, da' alții au sc�pat cu opt luni executate pentru o g�in�rie, cum zicea un clasic �n viaț�, deși coțc�riile pentru care trebuia s� fie ag�țat erau cu totul altele și muuuult mai mari...

PS: iaso, matale știi c�-ți zic tot, așe c� nu tre' s� stai la cotitur� ca s� m� prinzi, c� ți le zic io de bun� voie
Thor_again
Postat pe 22 Martie 2013 18:07
asa sa faci,moshule,sa fii sincer cu mamoanta...

nu am avut niciun gand ascuns,faceam conversatie...

mi-ar placea sa stiu ce mai fac fetele,wife crez ca s-a maritat ,ca-si trasese neshte buze f apetisante pe ultima suta,da' ce-o face precilica,asta-i intrebarea..

la chestiune ar fi sefu' al mare si andropauza,cu "adio pd,pdl" si "am venit aici cu dragoste"de se flescaise lenuta cu bujori in obrajori...
nasol....cand cad izmenele asa ...la incheiere de mandat.dar nimeni nu-i perfect...

a! si tov ciutacu care pleaca la romaniatv,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 Martie 2013 18:46
De Ciutacu aflasem dimineata (normal! ), dar acum aflai si de activarea miscarii populare infiintate de Ioana B. acum ceva timp. Baselu si-a luat fatuca blonda si o va pune cu Diaconescu et comp intr-o fata mare politica. Deh, daca tot s-a suparat si si-a luat jucariile...
Thor_again
Postat pe 25 Martie 2013 18:58
e libertate,thorache...

chestia este ca nu s-au organizat ,au luat-o in toate partile,nu exista opozitie...n-ai cum sa nu fi dezamagit,si da....filmarea aia de adio,cu fluturarea din manuta (ca madalina manole,saracuta,cand s-a filmat in oglinda)mi s-a parut o aberatie ,la bilele lui...

da' poate tie ti-or fi dragi alde fenechiu &comp. .hai?
iasomia
Postat pe 26 Martie 2013 10:56
pai daca nema opozitie si nici baselu' nu se simte prea bine, muscatu' de cour nu prea mai are cautare pe la televiziuni... cati dreacu' sa tina si nea varanu-n brate la antene, nu?... criza loveste acolo unde te-astepti mai putin, deh...

de ciutaci ziceam...
zambil
Postat pe 28 Martie 2013 10:18
eu sa va dau la ureche c-o melodea, in prag de uichend... i-auzi acilea...

http://www.youtube.com/watch?v=hgkryqcYeX4

daca blonda va zice ceva, mi se pare normal, e fata angelei stoenescu, aia de canta cu carmen muresan la trio expres... voiam sa va bag si-un video cu reintalnirea dintre carmencita ci angelica in emisiune la acces direct, ca sa va reinprospatez memoria... da' poate unora nu le place de antena 1, sau de acces direct, sau de simona gheorghe, ceea ce mi s-ar parea normal... ce m-a facut sa nu va dau video ala e gandu' ca n-ati fi suportat sa vedeti cum s-au babetizat fetili...

mai bine sa va mai bag un video cu sange d-asta proaspat, sa nu va sara inima din piept... i-auzi ia...

http://www.youtube.com/watch?v=Bddgo9vfUEc
zambil
Postat pe 28 Martie 2013 10:27
parca zisei ceva de criza, mai devreme?... asa, zisei...

incepe sa se-nteteasca zvonu' ca de fapt nu e sfarsitu' crizei, ci inceputu unei noi ere economice... mda, nu se stie prea bine cand exact, da' uite ca rusii si chinejii pun de-un fond monetar alternativ.... iar aia de-o duc ceva mai bine sunt tocma' aia de-au zis pas imprumuturilor de la femei, adeca brazilia si aia de mai sunt prin america latina... poate stiti ca acu vreo doua decade brazilienii au zis ca nu le mai dau banii inapoi la aia de i-au creditat, si-asa au si facut...

cu ce ne-ajuta pe noi chestiile astea?... cu mai nimic, e ca si cum v-as zice ca mai exista o mie de planete pe care exista viata, da' pana la cea mai aproape dintre ele sunt vreo doua milioane de ani lumina... mai avem mult de rabdat de foame, stati linistiti la locurile voastre - cum zicea bietu' ceasca...
zambil
Postat pe 28 Martie 2013 10:45
a fost aseara la turcescu,parea plin de entuziasm(ca pe vremuri) in leg. cu noul proiect,cica mii de persoane vor sa se inscrie in "miscarea populara",etc.
si ca,poate peste vre-un an-doi se transforma-n partid,etc.,nasol..

una si cu una fac doua,nu trebuia sa-l puna pe c diaconescu sa ne povesteasca ce si cum,apare intotdeauna o pripeala d-asta ciudata,zici ca sunt in sevraj.

problema este ca tara e in suferinta,oamenii sunt saraci si bolnavi...

si o chestie,stiu ca sunt o doamna (ce draq!) si n-ar trebui,da' cand vad ca si altii imi impartasesc parerile imi este greu sa ma abtin...

http://www.youtube.com/watch?v=32vsHUl9Z-c

e un pic cam mult,dar atat de adevarat....
iasomia
Postat pe 28 Martie 2013 11:26
ia sa aerisesc... ca a spus nea banciu cuvantu' ala in nestire

we cum va place...

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
iasomia
Postat pe 29 Martie 2013 11:11
asa mami, hai ca lasaram sa treaca mirosu'... he,he,he...

si cum fu azi, cioace, ceva?... nici de pacaleli nu ne mai arde, poate si unde avem parte de ele-n tot timpu' anului...

la chestii adevarate insa, sa va zic de-o hotarare judecatoreasca-n india, unde grupului elvetian novartis i s-a refuzat cererea de patentare a unui medicament impotriva cancerului...

ce-i asa de grozav in chestea asta? - veti zice... pai este... una la mana, india crez c-a devenit una dintre cele mai importante tari producatoare de medicamente... crez ca si neshte firme de pe la noi au fost cumparate de indieni, daca nu ma-nsel... produce mult si produce ieftin, la ce salarii de kkt au aia pe-acolo... si cand devi mare, ai si-un cuvant de spus pe lumea asta...

doua la mana, cei ce se trateaza cu medicamentu' lu' novartis in america dau cam 2600 de dolarei pe luna, pe cand aia de se trateaza cu medicamentul echivalent produs in india dau numa' 160 de coco in aceeasi luna...

eh, pai parca makes sense, acuma... si iar ajungem la teoria conspiratiei, cu marile concerne farmaceutice, care ne imbolnavesc cu o mana ca sa ne tina pe tratamente cu ailalta... de vindecat nu ne vindeca nimeni, nici macar indienii, ca si gura lor trebe sa manance niscaiva orez cu curry d-ala, nu?...
zambil
Postat pe 1 Aprilie 2013 17:27
la noi a-nceput sezonu' de primavara la scumpiri... de la-ntai aprilie, ca sa zica lumea ca-i la shtou... da' ce va pasa voua, daca v-a reintregit mikimaus pensiile si salariile, nu?... aveti de unde, deh... si-n plus incepe curatenia de primavara prin administratie, sau cel putin asa zice dragnea si cu nicolaescu de la medicina...

chestea e ca-n romanica de cate ori se reduc posturile la stat ne trezim in schema cu mai multi angajati decat inainte... zici ca-s alde david copperfield ala, nu alta... si pe undeva e si normal, daca te uiti ca privatii abia mai respira, ei si cu neamurile lor... de unde sa mai angajeze si ei, saracii...

apropos de nicolaescu, mai racaira astia putin buba cu medicii de familie, sa mai lase ceva puroi... intelegeti voi ce vreau sa zic, cu puroiu' ala... ca parca asa se zice - puroi de bani... sau purcoi?... dreacu' sa-i ia... chestea e ca trebe redirectionate shpagile, asa ca scuturam sacu', deh...
zambil
Postat pe 1 Aprilie 2013 17:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
Setari Cookie-uri