e de-a dreptu' ΤΡΑΓΙΚ! cum am formulat eu chestia... Doamne feri! nu se bucura nimeni de raul nimanui,nu are sens sa mai dezvolt,mai ales ca tu,zambilu' pricepi..de fapt,voiam sa spun ca vine we si ca e cazu' sa bagam un pic de dezmat,ma rog,cu toate reactiile lui adverse... http://www.youtube.com/watch?v=EAZv7V4gkGs |
||
iasomia Postat pe 11 Aprilie 2013 09:54 |
||
---|---|---|
ehhh... s-a miscat iranu',se apropie si la noi,mamica... ce ti-e scris in frunte-i pus,cu rabdare si curaj le-om duce pe toate,daca o sa fim norocosi... ce-mi vine mie-n neuron acu' e chestia cu americanii,astia dau clasa doar in filme,in rest ....11 sept,katrina....si uite bostonu', parca e din ce in ce mai sinistru totul... sper sa n-am Doamne iarta-ma! vreo premonitie ceva...oaliu! pacatele mele.... https://www.facebook.com/photo.php?v=514419028594205 ia uite-l si p-asta,cand l-am vizionat mi s-a facut.... à la guerre comme à la guerre,mes chers amis.. hai sa auzim de bine! |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2013 16:38 |
||
mami, nu vazui nicio poza pe adresa aia de facebook... sau poate n-am eu contu' care trebe, deh... dap, agitatie mare prin lumeturi... pai ce sa prinda mami americanii aia, cand ei centreza si tot ei dau cu capu' cand e vorba de terorisme?... eu ma uit acum sa vaz unde-or sa loveasca, tare mi-e c-o sa descopere niscaiva teroristi iranieni... ia sa-ti bag eu acilea o melodea de suflet, sa te mai relaxez oleaca... http://www.youtube.com/watch?v=Y_ypsAx5bjc pestele cantaretz, deh... |
||
|
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2013 17:20 |
||
si inca o chestie,am un amic care acu' ceva luni a fost diagnosticat cu parkinson,ce credeti? ii era din ce in ce mai rau,ce a aflat intre timp? ca nu are parkinson! il omorau cu zile... mamoantu' vezi ca il am dincolo,intri p-acolo...cand ai timp,arunca un ochi ... bine ai facut cu melodeaua,mami...e nevoie f mare cateodata... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2013 17:27 |
||
bagai ochiu', zi-mi la ce sa ma uit.. he,he,he... dap, te omoara doctorachii cu zile, a ajuns medicina una dintre cele mai periculoase profesii din romanica... pt pacienti, desigur... chestea e ca nu prea mai vaz la ce se pricep romanii-n ziua de azi, din 89 incoace au avut grija sa nu se mai specializeze in nimic, au luat numa' diplome... nici la strung nu se mai pricep, dai cu tunu' sa gasesti un meserias, ceva... stai ca-ti mai pun ceva, de inima albastra... http://www.youtube.com/watch?v=GPi8QPfW2UU clipu' asociat melodiei e-o cheste privata de-a femeii de-l puse acolo, da' merge perfect... e bine sa mai vezi si oameni fericiti, din cand in cand... si care stiu si sa se exprime, pe deasupra... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2013 17:43 |
||
ce vorbesti,nene? medicina periculoasa? io vazui ca se facura transplantari de organe pe banda rulanta anu' asta... ma rog ,asta ar fi un mic plus,ca prea le vezi toate-n gri... haudi,mamoantza! comosava? servesti vacanta de 1 mai? io nu....si Doamne cum m-as mai duce pe coclauri ,macar o saptamana... io-te cat e ceasu' si inca mai muncesc... viata-i complicata,deh....da' frumoasa,frumoasa... |
||
precizilla Postat pe 17 Aprilie 2013 00:36 |
||
veve, te-ai scos cu lotu' nastase, sau ce?... iote la ea ce vioaie e... chestea cu viziunea-n gri e ok, macar nema sus-si-josuri... o tin una si buna... apropos, o replica tare de film... culoare rosu in moda se mai numeste si negru de hollywood... pai ma vezi tu pe mine dand pe goarna chestii d-astea, s-ametesc lumea?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2013 13:17 |
||
bre, ce de-a mai oase cu maduva pe la boston pe-acolo... bagdad e parc de distractii, pe langa astia... auzi ce le-a dat prin minte, oale sub presiune... da' parca nu-i vaz eu pe arabetzi cu oalele alea... au si ei standardele lor, dup-atatia ani de-alergaturi cu cia si fbi... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2013 13:27 |
||
precilica! bine ai venit ! mami,am devenit superstioasa,iti povestesc dupa ...ce si cum... e frumoasa,normal,atat timp cat esti pe picioarele tale ,mergi,respiri....mai un mugur pe-o creanga... oricum,ma obisnuiesc greu cu varsta asta,habar n-am avut ca eram asa bine,saream din pat in picioare intr-o clipa,acu' ma asez intai pe marginea patului pana incepe motoru' sa mormaie,cred ca aia de sunt ok la batranete ,sunt impacati cu faptul ca puterea scade,este f greu sa accepti un soi de neputinta... si vezi ca nu ma vait,vorbesc si eu,fac constatari.. in afara de munca ce faci? zambilu' e asa urat ce s-a intamplat acolo,si da ....cam ciudata chestia,ca doar au spus ca "au periat" zona intrun mare fel.... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2013 14:47 |
||
ehe, mami... cum zicea nea eminovici, saracu', cand o dadea el in metru antic, la tot cartieru': nu credeam sa-nvat a muri vreodata... tare de tot... asa si noi... ai dreacu' dracii aia ai lu' decebal, cum se tavaleau ei de ras cand dadeau coltzu' la zalmoxe... se bucurau ca n-apuca varstele astea de-a doua si de-a treia, sa nu poti sa tragi sabia den teaca ca te-apuca beshinele... i-auzi acilea, cica atentatorii de la boston erau din aia suparatii ca trebe sa plateasca taxe... de-ai lor, adica... pai te pui cu astia de-s trigger crazy, neneaca?... eu insa tot avui o bucurie cand ma uitai la imaginile alea - politistii, brancardierii, lumetu' pe-acolo, toti grasani... ca-n povestea aia din copilaria mea... parca deja ma simt mai bine... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2013 18:28 |
||
apropos de clipu' ala,frumoasa melodie,te unge la suflet... si ce ziceai ? ca aia sunt veseli si deshtepti? acu' mami,daca am fi filmati noi la vreo paranghelie(o luam pe precilica si pe thorache) crezi ca nu ne-ar sta bine? n-ar fi veselie si antren? ca mai dam cate-un nuantator gri p-acilea e una si distractiunea e alta,sa ma vezi pe mine la petreceri,ehhhh...imi lucesc ochii ca margelele.... si rad,raaad....tot cu ochii-n lacrimi de atata ras... la draq,e primavara ,este firesc sa apara fel de fel....o sa treaca si asta... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2013 18:45 |
||
hai sa va bag o melodea de am jucat pe ea la o nunta-n iarna....o taranisma d-asta cantacioasa.... http://www.youtube.com/watch?v=-vORE3GtncU va recomand cu caldura: prideti-va-n hora la petreceri,cel mai bun medicament... i-auzi! ia....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2013 18:58 |
||
mamoantza... inafara de munca - M-AM LASAT DE AFUMAT! pleznesc de atata fudulie de cata sufar ! sa tot fie ca la 3 luni,asea...sevrajul ala spurcat mi-a trecut. ce-i drept - am luat fro' 5 kile in prtbagaj,da' daca m-am lasta de fumat - de mancat o sa fie floare la ureche! cred... apropos : vazusi master shitu' asta de-al doilea? vorbarie,bisericute,murdarii,rahatzele....da pe unu' nu-l vazui sa gateasca mai de doamne-ajuta... sezonu' 3 (daca v-a mai fi unul) tre' regandit seios. mai tre' adaugate niste conditii la preselectiile alea... nene.. mai bine zi-mi de-un film pe care nu-l vazui inca si care merita sa stau doo ore lipita de fotoliu avand in vedere ca-i primavara(in sfarsit!!!) si pot sa ma plimb orele alea. si nu-mi zice de oscarele de anu' asata,ca fura de toata jena.. atata american way cat vazui tura asta - niciodata nu mai vazui. |
||
precizilla Postat pe 17 Aprilie 2013 22:43 |
||
mai bine du-te de te plimba... he,he,he... hai ca mai avem putin si prindem suspectii de la boston... cu sapca, fara sapca, cu barba, fara barba, cu rucsac, fara rucsac... chestea e ca-i prindem dupa ce-au dat bomba la tot cartieru' si lasara oloaga multime de popor... si daca totusi?... asa, de control, revazui filmu' ala cu teoria conspiratiei.. ala cu mel, saracu'... ca-n ziua de azi nu mai stii ce-i pe bune si ce nu... manipulare in masa la greu, dupa ce baetzii si-au facut mana prin reality show-uri... crez ca ultimele miscari sociale-n america au fost prin 90, cu rascoala coloratilor din los angeles... dupa aia, numa' cioace... intelegeti voi ce vreau sa spun... apropos de mel - nu vi se pare ca si el e victima unei manipulari?... dupa ce-a-ndraznit sa comenteze cu evreii, chestii, socoteli?... o sa revin eu pe tema asta... |
||
zambil Postat pe 18 Aprilie 2013 14:51 |
||
ziceati p-acilea de vacante?... eu ma bag la una, desi n-am sufletu-mpacat... ma simt ca marinaru' ala care-n vacanta-si rezerva o croaziera pe mare... asa ca m-am hotarat la barcelona... am auzit numa' lucruri bune, plus ca ma dau gata jamboanele alea sarate, intr-un bar de jamboane ma vad, cat stau acolo... alte idei, careva?... |
||
zambil Postat pe 18 Aprilie 2013 14:56 |
||
m-as duce in Turcia da' e omor din cauza lu' suleymanu'... precilica bravo,mami! eu in primul an am pus deoparte banii pe care ii dadeam pe tutun,am avut ambatzu' asta,cat am strans intr-un an? cam 4300 ron,am facut concediul cu banii aia,crede-ma, a fost f f misto ...satisfactia a fost maxima.... zambilu' acum cica a sarit in aer o fabrica prin texas,ma rog ,de data asta din cauze proprii,de parca... |
||
iasomia Postat pe 18 Aprilie 2013 15:08 |
||
sora-mea a fost la barcelona,noroc ca ai pus ochii pe jamboane,te seaca muzeele si alte edificii... si da,a venit f incantata,i-a placut mai mult decat roma,de ex... a! cica a mancat cea mai misto inghetata de pana acu',nu se astepta,taman acolo... |
||
iasomia Postat pe 18 Aprilie 2013 15:14 |
||
credeti ca viata de actor e usoara?... sau ca receptiile alea oficiale sunt vreo distractie?... ia uitati-va acilea... http://www.youtube.com/watch?v=P8duQV5v_PE de fapt, voiam sa va arat frumusetea asta de femeie adevarata pen' ca vazui recent doua filme cu ea... unu' ar fi oblivion, cu eternu' tom cruise... cineva zicea ca tomitza face orice film acceptabil de vazut, si e adevarat... insa andrea merita toti banii in filmu' asta, macar pt cum arata... la inceput am crezut ca-i generata pe calculator...mmmm... p-orma mi-am dat seama ca mai vazusem un film cu ea, nu cu mult timp in urma... nema glamour, da' o gramada de talent... shadow dancer ii zice, ceva cu razboiu' din irlanda, servicii secrete si informatori... real stuff, nu hollywood... englejii sunt mai inclinati sa arate chestiile astea asa cum sunt cu-adevarat, in timp ce-americanii au destui bani ca sa transforme realitatea-n fictiune.. he,he,he...... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2013 12:00 |
||
eu una rapida despre "vintage", ma benoclez siderata la fel de fel de oale mai ciobite decat ale bunicii,urate cu clabuci,fara sharm,ca sa nu mai spun de ferestre jegoase,cu perdele nespalate si flori in borcan cu apa neschimbata... bre, ce pt unii-i poezie,pt altii e saracie,eu imagini de gen am vazut doar la betivii satului,la putori... si apropos de vacantze, eu nici macar rudelor din afara casei nu le mai spun cand plec,reusesc sa-mi imprime un sentiment d-asta straniu ,de vinovatie,aud chestii cam asa: "iar plecati? noi nu am fost plecati de ani! cine poate oase roade." si cate si mai cate... ultima oara nu am raspuns la telefon,ce credeti ca stateau linistiti?nuuuu! aveam zeci de apeluri pe zi,dar deh...le lipsea supapa,pt ca nu-i asa..... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2013 12:24 |
||
eu crez ca-i je-ne-se- qua-ul ala, mami... cu vintage asta... in poze da bine, pt atmosfera... da' mizeria-i mizerie, pana la urma, ai si tu dreptatea ta... dap, unii obosesc numa' privind la altii cum se vantura prin excursii, de-acilea si oftica... dar in principiu eu sunt impotriva turismului ca distractie, filozofic vorbind... cand ai treaba si esti prins de ceea ce faci, si ti-e bine unde esti, nu-ti prea arde de dat banii pe calatorii d-astea de placere... e doar un bizniss, pana la urma, ca sa nu zic ca-i si-o forma de tratament psihiatric... he,he,he... turismu' e realizarea expresiei "m-as duce unde vad cu ochii", care exprima o frustrare adanca, o nemultumire vitala... nimeni nu vrea sa plece de unde-i e bine, cu exceptia celor care au o meserie din a fi izmene pe calator... de-acilea ajungi sa-ti dai seama cati oameni alienati de viata moderna - doar uitandu-te la cifra de afaceri a lanturilor hoteliere si a agentiilor de turism... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2013 12:45 |
||
de jenesequa-ul ala... am sufletul plin,ador patina vremii,stilul,si tot asa... eu am pus niste ghilimele acolo,pt ca e un anumit tip de "vintage",fabricat de necunoscatori,o clanta cazuta,o usa rupta,un lighean stirb ,un petec de ziar actual sifonat de te miri cine si prezentat ca.... m-ai facut sa zambesc amar,mamica,normal ca atunci cand esti ok,nu prea iti vine sa cheltuiesti purcoiu' de bani,mai ales acum,e de bonton ce draq sa facem?da' banuiesc ca bagi atentie,ca nu esti tu genu' " astazi sa ne fie bine,maine vedem noi ce facem"... unde pui ca eu ma imbolnavesc in anumite situatiuni,pur si simplu nu-mi prieste,ehe,he,he... trebuie sa marturisesc ca am un soi de tristete chiar si in vacante,fac eforturi mari ca sa ma montez,pt ca nu-i asa....personajele sunt aceleasi,nema rupere de toti si toate,nu ca nu mi-ar fi dragi,ca fac tot posibilul sa fie toata lumea happy,ii calaresc toata ziua ,chestia e ca trebuie sa fac cam ce vor altii ,nu prea au ei cum sa inteleaga ca mie imi place sa ma plimb de una singura prin padure,cu inima stransa ca apare ursul... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2013 17:13 |
||
bau... he,he,he... apropos de temeri, sau cum le zice-n psihologie... angoase?...angoase, bengoase, tot un drac, cum ar zice duduleanca... vazui un film de oscar (de mai an, precizio, nu de anu' asta)...a separation, un film iranian... poate un pic cam naiv in dezvoltarea povestii, dar perfect valabil cand e vorba de angoasele oamenilor adevarati... un tata alzheimerist, un sot agresiv, o justitie cu mana pe catuse la orice miscare... dupa atatea sperietori d-alea de hollywood, pline de efecte speciale de nu se mai vad actorii, e un adevarat soc sa vezi ca ce ne sperie-n viata cu adevarat sunt chestiile marunte... dar poate chiar asta-i rostu' grozaviilor americanesti, sa ne faca sa uitam de ce ne doare cu adevarat... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2013 17:44 |
||
uite, o cheste de ma doare pe mine e ca digitalizarea asta-n filme devine asa de buna ca-n curand n-o sa mai angajeze astia actori... o armata de chinezuti micuti vor bibili la miliarde de pixeli sa scoata filme robotizate... cam ce-am vazut intr-un film cu al pacino, mai demult... vazui si life of pi (oscar proaspat) - digitalizarea-i pe cai mari, aproape ca nu-ti dai seama daca n-ai fi vazut trailerele si featurettele alea de ti le baga astia pe gat toata ziua, ca sa-ti arate cat de buni sunt... in afara de actorul principal, sunt secvente in care totul e digital - marea, cerul, pestii si animalele... digital de-ti vine sa pui mana, nenica... si totusi... e un schepsis la filmu' asta, nu-i doar o incordare de muschi a programatorilor... vedeti voi filmu' si va lamuriti... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2013 17:53 |
||
"mor,mooooor" da! ehe,he,he... ce-ar face romanul,mami...daca n-ar face haz de necaz?problema e ca pana si pt amaratul asta de umor (de buna calitate) iti trebuie sanje-n instalatie,intr-o lume in deriva este f complicat... cat despre angoasele alea (fie vorba intre noi tot la nevroze se inscriu) hai sa le uschim nitel ! sa vina la iarna ,nene,ca asa-i cu delicatesurile astea boieresti,cand zici ca esti rezolvat pe viata,odata ti se aseaza-n poala, iara... asa ca gata,uscheala,sa se se care la cine are timp de ele... sa bagam viata,deci... http://www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2013 07:56 |
||
angoase,hai? digitalizare - nedigitalizare,io singurul lucru pe care mi-l amintesc din toata viatza lu' pi e faza aia cu o anumita maimutza,din primele 5 minute. si aia e legata de marime,nu de calitate. iranian,bagat la cap. urmat sa cautat,vazut. lasat tema de casa - Mr Nobody,2009. si Amador ,drept back-up plan. la chestie: retelele de socializare ne manca zilele. am pedepsit-o pe fii-mea pe chestia asta,da' ma gandesc ca o fi fost bine? n-o fi fost bine? in definitiv pana si Base felicita gimnastele tot on line...i-o fi fost programul incarcat sa le felicite live,mai stii? orisicat - parerea mea e ca nu se face d'astea la case atat de mari,tz.tz.tz.. ma pisca obrajii de la vant si soare...prima parguiala de anul asta... hai sa va las si o melodea,de rasucit in mormant http://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc |
||
precizilla Postat pe 21 Aprilie 2013 21:05 |
||
precilica pai,de la desenele alea animate te rasucesti tu,pisi? retelele astea iti mananca zilele in masura in care aluneci pe panta aiurea, ma uit la muieri (de la care aveam pretentii) cum dau share dupa tot felul de zicale mai mult sau mai putin celebre, si alte aberatii,problema este ca tot timpul lozincile fac referire la altii,le muta sacul lor in spate,maica,cica aia-s prostii si ele destepte,cam asa ar venii,pai daca eu sunt bine,ce draq ma mai intereseaza lumea?de ce sa ma raportez incontinuu la altii,de ce sa-i bag in seama atat? nu mai spun de bancuri si glume de un gust indoielnic,in fine,treaba lor...parca se abrutizeaza odata cu varsta, in loc sa... zambilu' baga atentie acilea,daca apari prin zona sa fii precaut nu gluma,bantuie o gripa f urata,simt ca-mi crapa plamanii cand tusesc,si eu nu sunt tusitoare de felul meu,tusesc o data la cincinal,ii tot auzeam p-aia care s-au imbolnavit inaintea mea ca se vaita,da' ma gandeam ca stau prost cu imunitatea ,amaratii,cert e ca eu sunt in perioada aia cand ti se pare ca nu mai scapi.... ma dor osisoarele,mainisoarele,si altele mai grozave... |
||
iasomia Postat pe 22 Aprilie 2013 14:56 |
||
baga neste ridiche neagra cu miere,mamoantza... o sa ciripesti ca o privighetoare p'orma. na,poi daca muieri in toata firea,de la care aveai pretentii si-au cazut prin alunecare - ce sa zic de fii-mea? generatie crescuta cu toate halea sub nas,ba mi-o mai si tranteste ca de nu ai facebook - nu existi.. sa fii vazut p'orma cum m-am dramboiat la ea si ce mi-au iesit oakele cat cepele de la indignarea mare...poi ce? - zic - adeca daca io n-am cont pe facebook nu exizt? stas! inseamna ca nu exista nici banii mei pt perechea aia de blugi pe care vrei sa ti-i iau. |
||
precizilla Postat pe 22 Aprilie 2013 21:41 |
||
nu-mi vine sa cred !!! nu mi-au luat postarea!!! oaliu! precilica, un roman iti scrisesem ,mami... m-am 'nervat. |
||
iasomia Postat pe 23 Aprilie 2013 18:07 |
||
mda.. nu mai pot sa repet ,nu mai am vana aia.... un lucru e clar,nu prea mai cred in medicina naturista,chiar daca bunica era un fel de doftoroaie si intorcea animalele(si nu numa') cu cracii in sus,ba le taia de albeata la ochi,ba le punea belciug,ba o facea pe una bine de boli lumesti si cate si mai cate.... plus ca-mi trezeste ulceru' ridichea aia... astazi m-a intrebat cea mai buna prietena a mea care-i cheia universala?cica nu mai poate si trebuie sa gaseasca ceva,orice,sa nu clacheze...am cam dat ochii peste cap,apoi brusc m-am luminat! love! aia e cheia.. |
||
iasomia Postat pe 23 Aprilie 2013 18:21 |
||
dap.. love mult si apasat.. he,he,he... radem noi - radem, da' adevaru' acolo-i si se uita la noi ca prostu'... ce ne facem insa daca trece vremea si nu ne mai iubeste nimeni, hai?... dam coltzu', asta facem... except for one thing... ne iubesc urmasii... ne iubesc la comun, desigur, da' tot love se numeste...viata-n familie numeroasa are avantajele ei, ne bagam la meleu sau group hug d-ala, si ne-alegem si noi cu ceva batai prietenoase pe spate si ceva ani in plus la ferpar... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2013 21:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
|
||
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice