Chestiunea zilei..

sau cum ar veni: cine n-are nepoti, sa si-i cumpere... ca pt alde buturugi batrane simtu' utilitatii este esential... ca suntem buni la ceva, sau macar ca cineva crede chestea asta...

si-n timpu'' asta nimeni nu ne-mpiedica sa traim in sinea noastra si iubirile adolescentei, cu ochii deschisi... cine zicea ca omenirea are o nevoie terapeutica de-a visa cu ochii deschisi, ha?... alou, cu psihologia, bagati acilea citatu' si autoru'...

au cum va explicati privirea pierduta a parkinsonienilor si-a alzheimeristilor?... ei sunt in lumea lor, acolo...

hai ca dadui dreacu-n esee geriatrice, o crede lumea ca m-am damblagit.. mami, unde esti?...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2013 21:09
tema de casa pt cinefili si cinefile... the woman... horror cu misogini, zici ca-i viata adevarata...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2013 21:25
deci asea....parkinsoana de soacra-mea are lumea ei,in care-si permite sa viseze cu okii deschisi fara sa ma consulte,sa plateasca impozit sau sa-mi ceara voie...
ia sa-i iau io un interviu...

nush' autoru',nene,ca am terminat scoala demult...
poate-mi spui matale,suna interesant.
temele de casa se face. altfel luam 3,stai jos.

mamoantza...
ai dreptate ,mami...all u need is love..
precizilla
Postat pe 23 Aprilie 2013 22:56
la varsta noastra nu mai merge apasat,nu mai tine vrajeala,poate delicat,moale,usor,aproape timid,ca asa-i in amor...
ca sa nu mai spunem ca odata cu varsta avem mici evenimente ,care ne dau uneori o stare mai buna decat cea de dupa ....pt ca nu-i asa,invatam sa ne hranim sufletele cu ce se poate...

si de ce ale adolescentei? doar n-o sa ma apuc acu' la batranete sa vaz cu ochii mintii vreun carlan,apara si pazeste...

nepoti?
hmmm? cine are sa-i traiasca,cine nu,sa nu-i doreasca...

cand vine vorba de urmasi ,ma gandesc la ce istoric am in familie,doi parinti care au plecat f tineri dincolo, cam asta suntem,mostenim totul,chiar daca nu ne convine,asa ca nu fortez cu nimic,ii las sa-si traiasca viata cum vor...pt ca daca o sa cad pe panta cu bunicuta s-ar putea sa ma chinuie si chestia asta,si nu mai vreau chin,e primavara...

si de ce sa muncesc pt altii? de ce sa aiba prioritate?de ce sa nu ma mai iubeasca nimeni?oooo,nu,asta nu accept,este imposibil! sa astept incovrigata o mangaiere pe spate?!
mami,mami...
cum le bagi tu adanc ,asa...si p-orma te vaz in poze cum iti ranjesti fasolea ,pe bulevardele lumii...hai ca mai e un pic si vine boieria,vacanta si tot ce vrei talica..

precilica
de cand i-am zis lu' aia de cheie ,simtesc ca intineresc,am alta mina...
of Doamne! ce bine ca sunt cum sunt,imi provoaca firea asta a mea mamoasa si prea diplomata multe neajunsuri,multe rani,dar tot asa ma plac,cu toate neimplinirile mele...cine draq e happy la nemurire pe lumea asta?
si soacra- mea a luat-o complet pe aratura,tarie,telenovele,petreceri,apa (intodeauna calda) uitata deschisa la baie,oale arse..
macar se plimba,mananca,si cate si mai cate,sa nu-i fie de deochi,de o viata imi zic,lasa mai sa fie bine ca cine stie,la anu'...! numa' ca parca vaz ca ne face petrecareata coliva la toti...
iasomia
Postat pe 24 Aprilie 2013 10:04
m-am amuzat vazand atatea fete simpatice,probabil ,slagarul verii pe felia romaneasca....pofta de viatza si optimism,de cateva zile am ascultat mai multa muzica romaneasca....

http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8

iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2013 16:31
De la: iasomia, la data 2013-04-25 16:31:41m-am amuzat vazand atatea fete simpatice,probabil ,slagarul verii pe felia romaneasca....pofta de viatza si optimism,de cateva zile am ascultat mai multa muzica romaneasca....

http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8

dar pe barboneli nu l-ai vazut? a disparut.spune-le adminilor ca ai mai multa trecere la ei
garbo_10470
Postat pe 25 Aprilie 2013 16:46
si precilica..

am vrut sa o bag la tine,la terasa,da' erai cu mana pe o ustensila,si m-am rusinat,mamoanta

numarule,

ok.

iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2013 16:49
...iaso, prinde radichia si da-i o gaura (da ai grija ce gaura ), pune miere de salcam sau de eucalipt si las-o 12 ore....aia se bea dupa ce te-ai tripat de mancare ca sa nu deranjeze ulceru ala...sau poti alege vaianta cu ceaiul de ceputa...o gargara cu ceiut de musetica in care ai pus sare.... sau vitamina pp....sau un masaj cu perol....sau un vin fiert cu scortesoara....sau, mai modern, un masaj cu ulei de mandorle in care ai pus si olecuta de eucalipt si menta....

...ce o tot dati, bre, cu "varsta noastra"??? aia de au 100 de ani ce sa mai zica???

...bunica ex-ului e plecata la 90sinusestiecatiani (ca ani la randu a zas ca are 90 - a cherdut actele si la prmarie era arsa archiva in paspatru)...damineata, pe stomacu gol, prindea un toi (20-30 ml imi face parere ca are), pleca sa dea mancare la zburatoare si porcime....intra in casa si taia un ciopan de slana, crapa o ceputa si o freca cu sare, o buca de paine sau mamaliga rece, un pahar de vin negru si hai cu sapa....la pranz calea niste varza (ori fierbea fasui ori cartofi, loboda, grasita, urzici etc..., ), cu o buca de carne di la garnita, dreasa cu un pahar -doua de vin negru, puterea ursului si hai cu sapa sau alte actevitati domesteci....seara un ou facut gligana sau rosii prajite in untura sau lapte covasat cu mamaliga...neaparat dres cu un pahar de vin ca sa fie somnu dulce...

...cand ii spuneai : a murit cutarescu de 85 de ani, ea zacea: tanar, seracu....

...avea un amorez di-un leat, sau cam asa ceva, cu ea...cand venea la gard la o barfa, ii aducea bomboane...sa intalneau numai la gard ca nu mai statea bine cu capul si nu avea voie sa iasa - pleca de acasa...

....e lucru drak cu dragostile astea...

daria_
Postat pe 27 Aprilie 2013 11:20
daria

apreciez...

nu tre' sa-ti faci griji,asa suntem noi cand plecam in vacante,plini de viata...

cat despre raceala,m-a vlaguit draq de tot,culmea! seara ma apuca mai tare,dar cine a avut gripa de anu' asta ,stie....
iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2013 23:48
hola! .. Estàs bé?.. Vaja, que no hi ha molt més lluny... he,he,he...

google sa traiasca - doar nu va inchipuiti c-am facut asa progrese in catalana?... iasomico, deci am retinut ca-n afara de jamboane, inghetata-i cea mai cea pe-acolo... ok, ma bag si la-nghetata... cu toate c-am auzit c-a nins in draci prin nordu' spaniei... incalzirea globala, deh...
zambil
Postat pe 30 Aprilie 2013 11:16
da' asta-i chestiunea mea, a zilei e marea dragoste transpartinica ce se naste-n romanica... scene fierbinti cu ponta si baselu', mai ceva ca-n brokeback mountain ala... pupat piatza independentzei, fratzicilor, asta-i caracteristica romanului...

pe la altii, cic-au descoperit febeistii urme de femeie pe bombele alea de la boston... chichirez la femme, deh... he,he,he... crez ca vor s-o infunde pe mamica teroristilor, care-a declarat din cecenia ei natala ca nu-i crede-n stare pe copii ei de-asa grozavenie... mai dvreme-i gasisera fomeii si nescaiva ordine de arestare pe chestii de furt din magazine, de pe vremea cand isi vizita copii...

bai, prea-i cusuta cu atza alba america negrului obama... un terorist e mort, iar alalalt vorbeste prin semne telepatice, interpretate de-un agent special antrenat de la fbi... deja zvonerii si raspandacii anti-sistemului au zis ca-i facatura ca sa puna guvernu' ascultatoare sub perna americanului de rand... mai deunazi presedintele afganistanului, ala de seamana cu ben kingsley, a dat pe goarna cum de ani de zile cia plateste lunar sute de mii de coco neinregistrati prin propriul guvern, ca sa-si asigure simpatiile necesare... i-auzi ia, democratie acilea... noi suntem mici copii, spagile noastre sunt in carnatzi si folcloriste, adeca ce-avem noi mai ieftin si mai bun... he,he,he...
zambil
Postat pe 30 Aprilie 2013 11:29
aseeaaa...
vazut film horor si nu placut...
prea multa cruzime,mi-e destula cata vad pe strada in fiecare zi...

m-am mai indulcit putin vazand The Guilt Trip, Barbara S. e bunicuta mea favorita...
de vazut,cu dedicatie pt mamicile de baieti.
hai,si pt tatici...

nene...
las-o mai moale cu politica,sa nu te loveasca fr'un anevrism,ceva....
mai bine pregateste-ti ghetele,am auzit ca te viziteaza iepurashu' anu' asta.

mamoantza...
pudibonda mica ce esti!
sa vezi filmul,da?
o sa-ti placa.

pana dupa Paste - paste-ti fericiti!
precizilla
Postat pe 1 Mai 2013 20:14
Ok, as mai intra si eu pe garbo, doar ca ma omoara reclamele, chestionarele privind ouale rosii si sandalele de vara, si alte asemenea mascara ce nu s-au pomenit pana acum si fara de care putea trai si citi linistit.. inclusiv pe irinuca .

Adica, saitul devine tot mai ilizibil.

Altfel spus, bine va gasii, .. si care ii furarati, bre, contu' lu'veve?
anakin
Postat pe 3 Mai 2013 12:49
Paste Fericit!
elisabeta_boia
Postat pe 4 Mai 2013 01:22
sarbatori cum va plac voua,sa aveti tot ce va cere sufletelul...

ma gandeam acu' la pauza de net,pe un site,mai demult ...virusatii virtuali spuneau cand plecau in vacante: "fara net,abia astept" ,era vrajeala,bineinteles,acu' tehnica e alta,cine draq rezista in momentele de plictis,sau singuratate nefireasca intr-o vacanta.... sa nu arunce un ochi,hai?
tablete,labtopuri,telefoane si cate si mai cate...

zambilu'

ai grija la afumatura aia,mami...ca e sarata ,si sarea e mui dificila pt organism,si bucura-te asa cum stim noi...

precilica

o sa ma uit,promit

anakinu'

pai cine zice sa citesti?vorbesti!

beta
si tie la fel:Paste fericit!

hai ,sa va odihniti bine dupa atata munca...
iasomia
Postat pe 4 Mai 2013 18:01
Vorbesc, Iaso!

Paste fericit tuturor!
anakin
Postat pe 6 Mai 2013 15:28
Buna

cum de nu vorbiti de Eurovision? imi place Norvegia, mult noroc Romania!!!
Persia
Postat pe 17 Mai 2013 00:09
lume plictisita, bre persanco... mie-mi placu mai mult norvengianca, decat ce-a cantat ea acolo, asta daca tot ai deschis discutia... iar de castigat a castigat cine trebuia, cum s-ar zice...

ce n-am inteles eu e de ce-a luat ucraineanca aia atat amar de puncte, lasand la o parte c-arata misto... nema melodie, nema coregrafie, nema idei, plus malai-mare ala cu mutra de mongoloid de-a depus-o pe piedestal la-nceput...

daca era dupa mine, azerbaijanu-a facut toti banii, coregrafia a fost geniala... da' pe mine nu ma-ntreaba nimeni la chestii d-astea... cum nu m-a-ntrabat nimeni nici de nea ouatu ala... ne daduram noi mai ambigui la sex decat altii tocma' cand chestea asta s-a terminat de fumat pe la case mai mari... c-asa suntem noi, post-sincroni cand e vorba de originalitate...
zambil
Postat pe 21 Mai 2013 16:44
da' eu sa va zic de barcelona, nenicilor... oras de oras, nu alta... o placere sa arzi gazu' pe-acolo, daca ai cu ce... nu da pe-afara de vestigii si monumente, sau poate unde nu m-am inghesuit eu la d-astea, da' respira asa un aer de je ne sais quoi, d-ala... robert redford zicea ca primele trei cele mai frumoase orase din lume sunt parisu', barcelona si san francisco, nu neaparat in ordinea asta, si va zic eu ca la barcelona avea dreptatae...

o sa mai revin eu cu detalii, si crez c-o sa bag si ceva poze la greu la profil, da' o prima idee e ca pe-acolo se face shopping de calitate... puzderie de magazine de marca sau buticuri de designer, cu marfa care mai de care mai cu vino-n coa'... insa sa nu se-nteleaga gresit - nu vorbim de chestii ieftine... cine vrea chilipiruri sa se duca prin mallurile marginase din asia, neneaca... eu zic acilea de marfa adevarata...
zambil
Postat pe 21 Mai 2013 16:52
nici nu-mi vine sa cred ca-ti dadusi cu parerea despre eurovision,zambilu'...da' ma bucur,normal..
pe mine m-a atins aliona,moldoveanca.....si bonnie tyler,de ce nu?

cat despre Cezar ....sutul in fund i-a picat f bine,pt ca lumea vorbeste despre el mai mult decat despre castigatoarea...bla,bla.. azi-dimineata Cezar avea 1 400 000 de vizualizari,intre timp au mai crescut numarul ... samd...
apropos,

http://www.youtube.com/watch?v=DDSYRSrEigM

ma relaxeaza...mie imi place omu',sora-mea face misto de mine, cica seamana cu un amor de-al meu din tinerete....care zic? ala fai! ce draq ?! sclerozata esti! zice ea...
aaaaaa,zic...

cum draq uitam oameni care pt noi la un moment dat au insemnat totul?pt care am fi fost in stare sa ne dam si viata?
habar n-am...probabil calitatea a fost indoielnica....

in alta dezordine,lumetu' moare de mila lu' jiji! cum se poate asa ceva,tara asta becalizata sa moara de mila unuia dintre calai?
hmmm
ar fi multe de spus,da' e sarbatoare si sarmaua abureste inca pe masa....

anakin
nu se vede,baiatu'...
persia
hai ca te-am ascultat
iasomia
Postat pe 21 Mai 2013 20:51
bre...

voi vedeti ce chinu' draq e pe antene?cum trag ei de balotul acela imens care-i zice "cel mai mare drapel din lume",hai?
pt ce atata etalare,ce se putea face cu banii respectivi?ia uite la ei,se lasa greu tricolorul ...aia Il calca in picioare,El ii arunca in cour,halal,cica o sa intinda pe 7 hectare...
poate ar trebui sa simt vreun fior,da' nu simtesc nimic,si eu chiar sunt patrioata,maica,am tricolorul in casa si-l arborez cu drag la zi de sarbatoare...insa,spectacolul astora ma lasa rece.

in fine,stransei o gramada de chestiuni,da' nu-mi vin acu' in cap,deh...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2013 10:56
hai sa deschid ferestrele de dimineata...

http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60

la vremuri noi,oameni noi,chiar daca eu tot cu Robert al meu sunt in suflet...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2013 08:29
eeee.. pai daca-i pe-asa, cu oameni noi... sa bag si eu unii...

http://www.youtube.com/watch?v=Yjl890_qwf4

va vine sa credeti ca pe tanti asta corpolenta, cu palarie, o cheama caroline esmeralda de-adevaratelea?...pe bune... oricum, a spart clasamentele prin olanda ei natala, si-acuma da din coate spre varf pe itunes...
zambil
Postat pe 28 Mai 2013 19:31
ce-am retinut eu din prima e ca mai grasutz e mai dragutz.. he,he,he...

bre, la mine-n curte crez ca-i pakistanezii au talent, sau cam asa ceva... de cinci ori pe zi-i apuca strechea sa-mi zica din corane, la volum maxim... si la ei o voce de talent nu-i cam ce v-ati astepta voi sa fie...

asaa.. la chestiune, acuma... femeia fara cap, maini si picioare... totdeauna am fost de parere ca tzaranu' roman pune la cale cele mai infioratoare crime...si nu nuam' tzaranu' din moldova, si-ala de arges e talentat la maceluri.. sau din dambovitza, dreacu' sa-i ia...

oricum, un ziar scria ca torsu-a fost identificat dupa o alinitza pe spate,, dupa aia a revenit si-a zis ca dupa sani... ca nu se repezea nimenea sa citeasca chestii cu alunitze...

zambil
Postat pe 28 Mai 2013 19:46
hai sa v-o mai bag pe tanti caro, sa va treaca gustu' de coclit... acilea la sziget festival...

http://www.youtube.com/watch?v=CuKgncofDLM

Anyu jázmin, fel szem...

vi se pare ceva ciudat la videoclipu' asta?... ia uitati-va cu atentie la public... nimic, nimic?...

normalitatea, nenicilor.. aia din public sunt oameni normali, care stiu sa se distreze civilizat... ati uitat cum e, vericilor.. de-aia care-ati stiut vreodata vorbesc, nu de astia mai tineri...
zambil
Postat pe 28 Mai 2013 19:56
mai e careva la ora asta?.. mai e careva pe-acilea asa, in general?... nu mai postati nene asa, ca nebunii, unu' la doua ore, ca n-apuc sa citesc ce scrieti... he,he,he...

ia luati de-acilea ceva raritati... de pe vremea cand muzica si televiziunea erau pe bune...

http://www.youtube.com/watch?v=z3Or7huOK7o

in baruri chiar se bea si se fuma si dac-aveai noroc, in baru' lu' muddy dadeai peste mick jagger sau keith richards... si-n inghesuiala nici nu bagai de seama ca la coltzu' mesei statea jay leno... da' cine era jay leno la vremea aia, ha?...

ce vremuri, la ei acolo... in aceeasi perioada oferta la alimentarele romanesti era morcovi in apa cu sare, la borcan... '83, cred... ca sa nu mai plangeti aiurea dupa ceasca..
zambil
Postat pe 28 Mai 2013 21:47
zambil-baci,koszonom szepen..

cred ca toate generatiile au avut impresia asta,ca pe vremea lor altfel era distractia,numa' ca noi aveam anduranta si ficati,ma uit la astia de acu' cum dau la boboci dupa un asa zis chef,halal...desi,poate avem si noi partea noastra de vina de iesira obositi ,asa...

apropos,
spun din ce in ce mai rar ca am (si) sange de ungur in mine,am observat cu stupoare ca lumea se intoarce in timp,revine la vechile obiceiuri,cata dreptate avea tata...in fine,asta e din bucataria mea.

hai s-o luam si pe angelina cu mama si matusa ei,cred ca boala aia rea poate sa apara de oriunde,nu cred ca daca iti tai sanii esti iertat,a! daca sunt probleme(tumori,hemoragii) normal ca trebuie intervenit,dar asa....stiu ca a facut un anumit tip de analiza care nu este accesibila oamenilor de rand,ce vreau eu sa spun,omul se mai programeaza si singur,nu te pui cu bibilica...
cert este ca femei din lumea intreaga se casapesc in draci.
fereasca sfantul.
cate cazuri sunt unde ambii parinti au murit de cancer? aia ce sa mai faca,nene? sa puna mainile pe piept si sa astepte?hmm
si apoi sa te fereasca sfantul sa cazi pe mana doctorilor in ziua de astazi,taman ce vorbii cu una de se duce baiatul ei la urologie astazi,e neagra,ii e frica ca-i strica cocosul lu' fecioru vreun incompetent..

viata
da' cat e de frumoasa,draga de ea,numa' sa nu lasi flacara aia se se stinga,aici gresesc multi,depun armele,cred ca murii fioru',niste prosti..
iasomia
Postat pe 29 Mai 2013 09:20
m-am intors in timp,' 83?

oooo,era cumplit,ma sculam de la 3-4 dimineata si ma asezam la coada la carne,da' sa te tii ca stateau unii de seara,taman ce ma mutasem intrun cartier departe de cel al copilariei,nu stiam oamenii,vorbeau alta limba....eram diferiti,d-aia m-am intors( dupa o experienta traumatizanta) la mine in cartier,acolo era boierie,stiam cum sa fac rost de tot ce aveam nevoie,aveam casa de comenzi,ehe....ca sa-ti dea un kg de carne trebuia sa faci comanda de cateva sute de lei,da' aveau produse de care aveam nevoie cu totii si le imparteam cumva....

aaa! si cota de ulei si zahar?cine a uitat-o?
legumele congelate "cu carne",gaseai oase si zgarci in pungile alea..

dar sa nu maniem pe nimenea pt ca ne descurcam cumva,eu n-am facut niciodata sarmale din salam(se gasea ala de vara) sau snitele din parizer cum vedeam la cunoscuti,cred ca am avut noroc la cumparaturi,maica..
avea sora-mea niste colege mai tarancute,asa....astea aduceau de acasa,salivam la borcanul lor cu untura...

in schimp zgaltaiala din '89 m-a gasit cu frigiderul gol,gol,gol....
iasomia
Postat pe 29 Mai 2013 11:01
hai ca mi-a zis o doctorita ca par mai tanara cu 7 ani si ca sunt s"superba" , mi-a crescut adrenalina....ehe,he,he...
parca merge un pic de zbantuiala,mmm?

http://www.youtube.com/watch?v=e04pzNwIqU8
iasomia
Postat pe 29 Mai 2013 17:20
auzi ce spun americanii,gazeta si altele...
ca sambata vine asteroidu' spre pamant si s-ar putea sa nu se stie...

aveti sa-mi spuneti ceva? nimic,nimic? of,care n-am avut noroc pe lumea asta...

zambilu'
nici tu ,mami?
hai sa te fac un dans,moshule ...

http://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA
iasomia
Postat pe 30 Mai 2013 17:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
ceao 8 De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
Setari Cookie-uri