care,mami? sambata asta? nu sa poate,ca io am trebi importante planificate pt sambata,mie sa nu-mi strice asteroizii planele,ca fac urat! nu,nu ma duc la plaja pa ploilea astea. imi scot kinderu' la dixtrare de ziua lui internationala. in alta dezordine,la chestiune :capu' face - capu' trage. m-am intalnit intamplator cu un fost coleg de facultate,ala tot un ranjet cand da cu ochii de mine.. ma gandesc "ce-are asta,nene,ca doar nu ne-am intins de bracinari chiar in halu' asta pe vremuri " hai la o cafelutza,ba nu ma duc,ba hai.ba n-am timp,ba te mai caut io,halea,halea... dupa fro' doo saptamani ma pomenesc cu el la usa biroului,la fel de ranjit... zic "nu te-am vazut demult" el: "eu te vad mereu,iote pa inregistrarea asta de-o facui la balu' de absolvire si dupe care iti adusei si tie o copie" moarta de curiozitate (ca io nu-mi aminteam nici in ruptu' capului ce-am facut atunci de m-a tinut ala minte si acum) il dau cu flit elegant si bag cd-u' in prima fanta care-mi iese in cale.... ce sa vezi??! puteam sa-i dau lectii fetii aleia de facea dansuri in poala lu' Mickey Rourke in 9 saptamani jumate si colegu',dupa 10 ani, vroia pesemne continuarea ...intre patru pereti ai lui... |
||
precizilla Postat pe 30 Mai 2013 21:50 |
||
---|---|---|
cica da... mamica,ce balamuc cu sefu' de la antene,dupa mult timp m-am uitat la chestii d-astea,si da,mi s-a parut f interesant... uitati-va bine,in scurt timp niciun om cu functie nu va mai fi adus la raport,mai ales daca iese cacrau pres. aleluia... ce spui precilica? nu stii ca faptele bune se platesc,mami?cine stie pe care vroiai tu sa faci gelos p-acolo si te-ai folosit de ranjit,ehhh,ce inseamna tineretea asta... apropos, m-am regasit cu iubitul celei mai bune prietene din copilarie,nu l-am auzit de vreo 34 de ani,mai bine nu-l auzeam,pt mine iubirea lor era o oaza,frate,ii revedeam cu ochii mintii la ceas de melancolie blegoasa,si ce sa vezi? ce aud? "mama ce craci,mama ce dotari " nu,nu se referea la iubita lui,apoi mi-am adus aminte ca in clipa in care a auzit ca ma marit ,a venit si m-a cerut de nevasta (cica in acest fel avea impresia ca-si tradeaza mai putin iubita plecata peste mari si tari) stiu ca m-am scuturat ,am avut frison de greata la vremea respectiva,dar uitasem... in fine, decat sa ne intoarcem in timp,mai bine spunem pas,ne stricam amintirile mari cordaci ei,au la tarate-n cap ....bine,gura e de ei,ca daca te indrepti spre ei si ii iei la bani marunti cu mana pe rever ,lesina.. ce-mi povestesc niste amice mai aventuriere,asa....te ia capu',insa poate e mai bine ca ele,eu am devenit cam a draq in chestii d-astea de flirt ,si nu stiu cat e de bine e pt suflet... m-am salbaticit intr-un cuvant,am iesit la pensie ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2013 08:57 |
||
he,he,he.. anii mei si tineretea... i-auziti acilea, fetele... http://www.youtube.com/watch?v=FzRqtmSysuI cum, n-ati inteles ce zicea tanti ursula acolo?... crez ca nici ea n-a-nteles cam tot ce canta, da-i meritu' ei c-a-ncercat... |
||
|
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2013 10:47 |
||
revenind la ofurile voastre, iasomica are dreptate.. sa lasam amintirile de tinerete acolo unde sunt, nu de alta, da' sa avem unde sa ne refugiem, cand avem chef... v-am zis ca thrilleru' cel mai tare din lume mi se pare povestea aia - tinerete fara batranete?... adeca, ce thriller, neneaca?... horror de-a dreptu'... acu ceva timp - sa tot fie un an - ma-ntalnii cu fostii colegi de clasa din liceu... baietii, adeca, pe fete nu prea le-am gasit... ce dezamagire, vericilor... niste mosnegutzi care se vaitau de toate alea, plus cativa de-au mierlit-o-n enshpe feluri... sa mi se faca rau, nu alta... acum nu mi-i mai pot aminti jucand fotbal in curtea liceului, ca am in fatza moacele lor decrepite... da' sa va bag si-o raza de lumina... femeile se tin mai bine-n viziunile mele decat barbatii... memoria mea are-o slabiciune pt cele ce-au insemnat ceva la viata mea... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2013 10:59 |
||
dap,trebuie lasate acolo,in sertare....sa ma bata soarele ! daca le readucem la viata,riscam sa ramanem fara amintiri,refuz f politicos orice invitatie de-a fostilor ...ce-or fi ei,colegi,prieteni....in loc sa vin montata ,vin cocosata de necajita ... rar sa se tina bine oamenii,cred ca pana la urma e o chestie de gene si de cum ai grija de tine,bineinteles ca e si o chestie de interioare,tre' sa le hranim ca altfel...e complicat.... hai ca e 1 iunie si pt "copilul "din mine mi-am pus o melodea care-mi place,o pun si la chestiune,si ...la multi ani,copilasi... http://www.youtube.com/watch?v=Qv5aSQ-Qg7M |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2013 12:28 |
||
bre, m-au cam prins evenimentele ,ma cam bulucesc,sper sa scot camasa pana la urma,ce palaria mea... voi? bine-sanatosi! normal... vazurati turcii?hai? scot pieptu' inainte pt un parc,noi stam cu coada intre picioare,umili ca intotdeauna in fata puterii,parcul moghioros e inchis pt un an juma',asa scrie ,da' nu lucreaza nimeni pe acolo,parca vad ca apare mai mic,cu neshte vile in el,e de tot rachatu' primarul asta nou,nu face nimic,adica face....rau,f mult rau... se poarta reggae iar http://www.youtube.com/watch?v=O4caGxSof68 |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2013 11:08 |
||
ma risc ,pt ca stiu ca o sa primesc inca o bila neagra de la stapanire,care esti fumator? legea impotriva fumatului in spatii publice,mmm? eu sunt pro,m-am luptat ca hercule ,nenica ...ca sa ma las ,sa scap de viciu... apropos,azi mi-a zis un om de specialitate ceva f interesant,ceva de genu': cat ai de cand te-ai lasat? habar n-am ,zic... oooo! e minunat! zice el,inseamna ca pt tine data asta nu este importanta,inseamna ca nu mai esti tentata sa revii la tutun,oamenii care numara anii,si care stiu data fixa la care s-au lasat de fumat,au tentatia clara sa se reapuce... maica, nu mai stiu,cred ca sunt doi ani,sau trei,sau unu' juma....habar nu am! asta zice ca e de bine si o fi alzheimeru',hai? |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2013 17:57 |
||
lasa mami ca-n loc de parc o sa va plimbati prin tunelele alea neterminate de la metrou... macar acolo iarna-i ca vara, daca nu altceva... he,he,he... dap, trebuia sa rabufneasca si la turci, pana la urma... au ei multe altele pe suflet, nu numa' parcu' ala... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2013 19:57 |
||
mie mi-a ramas intiparita in minte o Turcie descrisa in parfumuri vechi de Kenize Mourad... asa mami,revolta-te! sa se lase de fumat - primesc! dar sa mai fumeze cate-o pipa la sindrofii particulere... mai am pana ajung la performanta de a nu-mi aminti data si ora,ehe...da-s pe drumu' al bun,cred. film: The best offer,in care Geoffrey Rush face un joc de zile mari,cu toate ca scenariul e destul de previzibil pe alocuri. si Side effects....m-auzi freyo? e pur toa e moa,asea... a! sa traiasca tardiv de intarziat toti copii care i-a facut matusile lor! stie ei care. |
||
precizilla Postat pe 3 Iunie 2013 21:30 |
||
nu-i numa' parcu'? era de asteptat,pana la urma fiecare patrie cu tokesu' ei,de undeva tre' sa inceapa,deh.. peci.. nu ma revolt ,mami... vreau doar sa nu-mi mai grabesc plecarea din anumite spatii, pt ca simt ca ma urzica plamanii,vreau sa existe peste tot locuri pt fumatori si nefumatori... din pacate... auzi,iesira si grecii-n strada din spirit de solidaritate cu turcii,jiji inca o condamnare,piti un an fara excutare,cred ca e cazu' sa plece de la nationala,parerea mea... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2013 18:52 |
||
mami... vicii are toata lumea,unele e la vedere-altele mai putin. chestia asta cu fumatul e ataaaat de discutabila de n-ai habar! atat vreau sa spun doar: colesterolul specific unei mese traditionale romanesti e cel putin in egala masura un ucigas in serie, chestia e ca nimeni nu moare sanatos,toti tre' sa murim de ceva,nespa? personal ma bucur ca am castigat pariul cu tigara,dar din postura unui ex fumator o sa-i inteleg intotdeauna pe cei care nu pot si mai ales nu vor sa se lase. hai sa nu mai mancam niciodata cascaval,sarmale,piftie,perisoare&co,doar ne nenorocesc arterele...vrei?! neeee....no way... |
||
precizilla Postat pe 4 Iunie 2013 19:20 |
||
pai da... asa, nici mutaiu' nu-i bun, cu toate derivatele lui... i-auzi la douglasica, a facut cancer in gat de la cate limbi a dat pe papiloame d-alea... sau cum dreacu' le zice... de-acuma trebe sa vii si cu certificat pt savarina sau acadea, deh... | ||
zambil Postat pe 4 Iunie 2013 19:52 |
||
Buna seara lume! Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt speriata si revoltata de crima violatorului "macelar" din Arges!! Pacat ca victima acestui dement nu a fost nevasta/fata judecatorului care a decis eliberarea conditionata. Daca dau astia o amnistie generala avem sansa sa ramanem fara cap si picioare, cel putin un sfert din populatie, daca asta e dreptatea secolului 21, atunci hai sa ne cumparam fiecare macete, arbalete, scuturi si sulite ca sa ne aparam... Dupa ce ca Justiatia Romana e praf...am mai abolit si pedeapsa cu moartea!!! Pentru un violator, un pedofil sau un criminal vadit, nu mai exista remediu, decat instinctul primar, asadar cum sa eliberezi dupa doar 4 ani "asa ceva" doar pentru ca a pictat, citit sau"comportat" bine in timpul detentiei (care initial a fost de 8 ani) ?! Nu stiu ce sa mai cred... nu stiu ce sa mai simt... nu ma pot gandi decat la celebra replica a lui Mircea Badea : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"... imi place sau nu, ii dau dreptate si ma gandesc: oare azi la ce sa ma mai astept? Eiiii, hai ca v-am pupat si ...o seara asa cum va doriti! |
||
LLisa Postat pe 4 Iunie 2013 19:53 |
||
pai poate n-o fi ala cremenalu'.. pai nu?... ca politia romana tot cu garbaciu' rezolva cazurile complicate, ca-n vremurile bune... mai fura unii d-astia de-au infundat puscaria numa' ca treceau pe-acolo cand nu trebuia... | ||
zambil Postat pe 4 Iunie 2013 19:57 |
||
precilica,mi se pare mie sau imi spui ca ma dau virgina acilea,mamoantza? n-am batut obrazul,nu m-am luat de viciati & comp,sau vrei sa ma iau,mmm? si apropos de colesteroalele alea,stii cum te lasi la o adica?eu stiu cum e,sa nu ai voie mai nimic,ehe... nimic nu e imposibil,depinde de ce sufrir ai.... zambilu' da,nici macar delikatesurile nu mai prezinta garantie la americanii aia.... lisa.. te mai astept,buna seara... stii cum e ,la noi numa' gainarii fac puscarie pe bune... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2013 19:59 |
||
Nu este nici un dubiu ca n-au prins pe cine trebuia, a fost inregistrat de niste camere in momentul in care o lua in masina pe victima! Deja a recunoscut crima si a facut reconstituirea, pas cu pas! | ||
LLisa Postat pe 4 Iunie 2013 20:03 |
||
aha, nu te mai gandi si tu la nenorociri d-astea,e drept ca ne ating fel de fel de intamplari....muta-ti gandul,a venit vara,o sa vina vacanta.... chestii-socoteli...vanturile...valurile... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2013 20:08 |
||
auzi, mami, cica tocma' de la caty a luat canceru' ala.. saraca, a intrat in depresie pe chestea asta si s-a internat la dilimache.. asta daca nu cumva' moshu' ala de miki nu i-a platiti public vreo alta polita, mai veche.. ca prea a dat pe goarna asa, din senin... bre lizuco, pai tu mai crezi in inregistrari video de la povestea cu basescu-ncoace?... iar de marturisit, si tu ai marturisi, daca ti-ai prinde desh'tele-n tocu' usii... |
||
zambil Postat pe 4 Iunie 2013 20:10 |
||
nu-i de gluma,sa ai un bosorog d-asta care sa dea vina pe tine,nu-i de colo... am pt caty ceva special,imi pare rau ca e chinuita asa,are o bipolara d-aia depresivo-maniacala,si nu mai stiu cum,fereasca sfantu'...f usor se pot declansa fel de fel daca te gaseste pe un teren propice,necazu'. am o tipa f apropiata care se ducea zilnic sa faca miscare, ajunsese dupa trei luni sa faca o anumita distanta (pe care la inceput o facea intr-o ora si zece minute),ajunsese,zic ,sa o faca in 15 min...trupul intinerea,muschiu' se alungea...numa' ca partenerul ei, chinuit probabil de faptul ca aia pleca singura sa faca miscare, a vrut si el,numa' ca lui i s-a facut rau,cica... si uite asa,cucoana a capatat angoasa,si atacuri de panica...tot anul trecut s-a luptat cu ea,nu mai putea sa iasa pe strada,groaznic...acu' da semne de revenire,pt ca asa a vrut ea ,sa nu apeleze la medicamente,si a mers mai greu... ce voiam sa zic? a! omu' lu' aia a stiut pe ce sa apese ,incat, femeia s-a simtit vinovata ca lu' ala i-a fost rau,in fine...saraca caty.. d-aia zic,de cutiuta trebuie sa avem mare grija... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2013 20:24 |
||
Nu i-a prins nimic in tocu'usii Zambil! Hai ca m-ai facut sa rad "bine" ! | ||
LLisa Postat pe 4 Iunie 2013 20:31 |
||
mami, stiu si eu cum e cu culpabilizarea asta, se practica de ambele sexe, si parc-as zice eu ca femeile abuzeaza mai des de ea decat barbatiii.. totu' e sa nu bagam de seama, deh... asa lizi, sa ne radem, ca vorba iasomicii, vantu', valu'... da' apropos de rasete, situatia e cam nasoala la nivel global... economic vorbind... nu se vede dreacu' nimic la capatu' tunelului, asta-n cazu-n care tunelu' asta mai are vreun capat in partea ailalta... cica un studiu economic serios zice ca 1% din populatia lumii detine 40% din bogatia aceleiasi lumi... si restu' de 99% ne batem ca chiorii pe ce-a ramas... acu-ntelegeti care-i treaba cu turcii?... |
||
zambil Postat pe 4 Iunie 2013 20:49 |
||
mami 'ceam decat ca oricum ai taia - orice lucru are doo fetze,voarba lu Paler,saracu'...ce-i mai placea lu' clony de el... orisicat - sa ma fereasca forurile superioare de fro' boala d'asta interzicatoare de bunatati,ca la cat sunt de pofticioasa mor de asta de-adoua,nu de prima... pe Zetanca o vedeti bine mersi in filmu' ala de zisei io de el - Side effects ala... nea michi ,dupa ce s-a infruptat den tineretili ei,acu vrea s-o ia cu el intre 4 scanduri...no nice,man...no nice. |
||
precizilla Postat pe 4 Iunie 2013 22:03 |
||
apropo: pusasi poaze cu barcelona,nene,sau sa nu ma deranjez? ca ma bufneste si rasu' acuma,va tot vad dezbatand turcaletii... cum altfel vroiati sa se dea in stambe decat a la turca,bre? au tras niste dansuri din buric de le-au picat urgent ochii grecilor in poala lor.. deh,alte natii,alt sange-n instalatii.. |
||
precizilla Postat pe 4 Iunie 2013 22:13 |
||
bre veve, acuma doar te-alinti, sau vrei sa-mi faci conversatie d-aia de sherbet cu apa?... de pozele cu barcelona zic... baga ochiu', ca-i doar un click, d-ala... citeam in presa de-un politist sub acoperire, care-a luat o bataie sora cu moartea de la neshte colegi mai iuti de pumn, asa... chipurile asta sub acoperire s-a dat infractor, si aia l-au tratat ca la regulament - la regulamentul lor personal, adeca... chestia e ca iese la iveala ca de fapt aia stiau ca asta-i sub acoperire si vrea sa le faca un flagrant, asa ca-l bumbacira pe colegu' in cunostinta de cauza... he,he,he... bre lizeto, uite-acilea cum e cu metodele politiei... da' chestiunea e alta, nenicilor... confidentialitatea-n romanica... cum dreacu' sa faci munca sub acoperire, cand datu' pe goarna-i sport national... toti infractorii au relatii-n politie, procuratura sau la judecatorie, de la dau astia ponturi sa se fereasca la foc automat... si credeti-ma ca adesea recompensa-i de kko... se terfelesc sevantii nostri publici prin noroi mai mult de placere, deh... |
||
zambil Postat pe 5 Iunie 2013 10:47 |
||
acuma... nu zisai nimica de disputa fetelor, vis-a-vis de pacate si pacatosi... da' doar din comoditate nu zisai... totusi... iasomico, si eu sunt de-acord ca mortu' care n-a fumat e-un mort sanatos... da' parca nu m-as imbraca-n camasa martirilor ca sa-i combat p-aia de nu pot sa se lase de pacat... ajungem ca babele alea bisericoase, de le toaca p-astea tinere ca dau cu fofo-n populatie fara rusine.. pai ce, ele n-au dat la vremea lor?... haida-deh... pe de-alta parte mai e si vorba aia, ca tot ce-i bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa... depinde de noi cum ne-organizam, da' sa tinem seama de-o cheste - nu ne serveste la nimic s-o lungim pe principiu' "viata-i frumoasa'' cand de fapt nu mai avem masele cu ce s-o molfaim... un lucru e clar, sunt infinit de multe chestii pe care n-o s-ajungem niciodata sa le facem, oricat ne-am dori si oricat am trage de timp... sa zicem mersi de ce ni se-ntampla, zic eu... |
||
zambil Postat pe 5 Iunie 2013 11:01 |
||
cred ca-i mai bine sa ma abtin... o zi cum va place... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2013 11:44 |
||
Jurnalistii de la ziarul bulgaresc Monitor sustin ca romanii care isi petrec vacanta pe litoralul lor fura cam tot pot din hotelurile unde isi fac sejurul....Bulgaria uita ca este vizitata de un milion de romani anual, iar sectorul turistic castiga miliarde de leva de la turistii romani! Apoi noi, romanii ce dreaq' sa mai zicem cand ne fura masinile cu totul, din fata hotelurilor?! |
||
LLisa Postat pe 5 Iunie 2013 12:49 |
||
Daca-mi deschid o clinica pentru dependentii de forum, ma imbogatesc | ||
ondinne Postat pe 5 Iunie 2013 12:51 |
||
De la: LLisa, la data 2013-06-05 12:49:00Jurnalistii de la ziarul bulgaresc Monitor sustin ca romanii care isi petrec vacanta pe litoralul lor fura cam tot pot din hotelurile unde isi fac sejurul....Bulgaria uita ca este vizitata de un milion de romani anual, iar sectorul turistic castiga miliarde de leva de la turistii romani!si piratii soselelor sunt mana in mana cu politia bulgareasca |
||
ondinne Postat pe 5 Iunie 2013 12:52 |
||
Dap, asa se aude! | ||
LLisa Postat pe 5 Iunie 2013 12:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
|
||
El ma place eu nu?! | 17 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice