ce mai aflam din ziare?... ca doi prezentatori ai unei emisiuni de ridicarea moralului la tzugulanu' american s-au sinucis... din depresiem desigur... he,he,he... pai usor e nene sa-ti castigi existenta dand sfaturi la toti nebunii?... noi mai schimbam acilea o gargara - doua, din cand in cand, da' asa, ca amatori... n-avem chef?... nu intram pe forum si gata... tot prin ziare, o reporterita facea socoteala farmaciilor de la intersectia dintre turda si mihalache... ea numarase sapte farmacii... da' cam asa e pe la toate intersectiile cu vad din bucuresti... farmaciile au intrecut bancile, crez eu... ce ne spune asta?... ca poporu' e bolnav si moare cu zile?... nu nenicilor, ne spune ca se fura de la stat in mod organizat si di granda... aia de fapt nici nu prea au medicamente in farmacie - daca cauti ceva mai cu dichis sigur nu gasesti... se vinde fictiv, si se deconteaza de la casele de sanatate... nu vede nimeni chestea asta?... pai o vede, da' cine vede zice ca asa-i normal in capitalism... si mucles... s-au uns la greu angrenajele, tocma' ca sa nu scartaie nimic... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2013 20:33 |
||
---|---|---|
De la: zambil, la data 2013-06-07 20:33:49ce mai aflam din ziare?... ca doi prezentatori ai unei emisiuni de ridicarea moralului la tzugulanu' american s-au sinucis... din depresiem desigur... he,he,he... pai usor e nene sa-ti castigi existenta dand sfaturi la toti nebunii?... noi mai schimbam acilea o gargara - doua, din cand in cand, da' asa, ca amatori... n-avem chef?... nu intram pe forum si gata... |
||
garbo_13807 Postat pe 7 Iunie 2013 20:38 |
||
de-o alta cheste, vin si va zic acu' de jiji... crez ca nu-i ziar sau televiziune care sa nu ne spuna zi de zi ce i se-ntampla lu' jij, ce zice jiji, ce zice lumea despre jiji... ba crez ca s-au infiintat si ceva comitete de plans de mila lu' jiji... bai fratzilor, nu sunteti sanatosi?... ne mute-atata grija de-un infractor analfabet si tupeist?... pai crez ca n-a fost telectual roman sa nu fi fost tarnuit public de jiji oieru', pe vremea cand era numro uno pe la toate televiziunile care voiau rating... acuma. cand ma adresam patetic fratiei romane, la astia din presa ma adresam... dar mai vinovat decat presa e poporu', vericilor... poporu' care-a facut din mica ciupeala (a se citi gainarie) un sport national si-un semn de desteptaciune... street wise, cum ar zice-americanu', da-n felu' asta orice paranormal are impresia ca e bagat in seama la capitolu' inteligentza... sa nu va-nchipuiti ca asta-i un obicei cstigat in anii comunismului, sau chiar in capitalismu' salbatic de-a urmat... neeee... avem antecedente mult mai vechi... tezauru' folcloric abunda de balade si doine cu haiduci, sau povesti cu pacala... adeca tot neshte infractori, la vremea lor... numa' ca poporu 'i-a bagat la panteon, nenicilor... asta a fost idealu' natiei dintotdeauna - cum sa-i pacaleasca pe altii... |
||
|
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2013 20:45 |
||
nene... plonjeaza o tura in filmoteca si-ti limpezeste creierii infierbantati cu un foarte frumos Cinema Paradiso ,made in '88... o sa-mi multumesti. in alta dezordine... tot ce mananc imi explodeaza in gura in mini cascade de artificii repetitive de arome ultra delicioase! suna alambicat,da-i adevarat... mirosul si gustul mi s-au ascutit ceva de speriat.. o sa ajung cat o purcica,mamoantza... |
||
precizilla Postat pe 9 Iunie 2013 20:50 |
||
dap.. mersi frumos - l-am vazut la vremea lui... de-nfierbantat ce sa zic?... doar nu va-nchipuiti ca fac spume cand scriu chestiile alea diurne, nu?... bre veve, sunt prea batran sa-mi mai clocoteasca sangele la mansarda, taica... a mai ramas in instalatie doar cat sa-ncalzeasca vreo tzeava pe la subsol, cand e nevoie... incercai sa mi te imaginez cum ti se umfla gura si-ti iese fum pe urechi de la pocnitorile alea gustative de zisasi tu acolo - doar la desene animate ce-am mai vazut asa ceva... crez ca-nteleg ce-ai vrut sa zici, da' nu-mi prea vine-a crede... doar daca n-oi fi tu vreo benjamina button d-aia de-ai luat-o la deal, impotriva curentului... eu pot sa zic un lucru - imi simt gustativele inerte de la ce de-a mai tigari a fumat gura mea pan-acuma... sau poate de-o vina-s ardeii aia iuti de-i halesc ca pe drajeuri - de la africa mi se trage... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2013 17:19 |
||
apropos de purcele... mie-mi plac gagicile astea mai cu carnitza pe ele, sunt mai dezinhibate cand e vorba de-o comunicare d-aia non-verbala pe baza de hormoni... da' poate-s eu de moda veche si nu mai stiu ce-i bun... ieri dau pe youtube de-o gagica de ma-nvata cum sa identific narcisistele de pe facebook... he,he,he, pai acolo-i patria narcisistilor, nu stiu care-s aia de nu sunt si-au cont pe-acolo... ok, zic, sa mai vedem si-altceva... booon.. aceeasi gagica ma-nvata cum sa identific mincinosii... ok, ia sa dau un check list... nu fu rau, pana sa-mi dau seama ca atunci cand era vorba de mincinosi, gagica-n discutie dadea exemple numa' la masculin... mda... ce voiam sa zic: femeile mint la fel de des ca si barbatii, ba chiar aflai de prin presa ca si cand e vorba de harjoneala au cam aceleasi pofte ca si noi... unde-s ele mai slabe sunt la facutu' din vorbe, da' poate tot narcisismu-i de vina... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2013 17:32 |
||
precilica-mamoantza sa nu fie p-acolo prin unghere ceva goluri afective,sentimentale....stii cum se zice,ne potolim cum putem,insa, asta cu hrana e chhh,nu o lua pe panta respectiva,acum e vremea ta si cand esti mai usurica ,e altfel la trapez.... cica e luna nu stiu unde si venus nervoasa,(unde pui ca pe mine ma impinge si neptun cu tridentu' undeva),si d-aia suntem cu totii intr-un mare fel...unii mai mult,altii mai putin.... eu scazui 7 cm in talie, pt ca am capatat un oarecare self-esteem si am scos dulciurile complet,am un drag de mine de la un timp ceva de groaza,ma ploshtisem,credeam ca mi-a murit nervu',draci....sunt o bogatie de muiere, ce mai incoace si incolo... iti place coverul asta,papusa? http://www.youtube.com/watch?v=hxoZwYSA3C0 oh da.... la vita e bella,amicii... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2013 22:32 |
||
paula-proba... ce zici tu acolo,zambilu'? te dai pe net cu fetele?acu' citii mai bine...bravo,zambilescu... pe noi ne iei ca n-avem masele sa molfaim viata,intr-un cuvant nu suntem buni de nimic,si talica tup! tup! hai sa-ti tihneasca,mami... eu nu mai am tentative d-astea de mult,mi se par tare....anosti? ce spuneam? a! ce de invitatii imi trimit "prietenii" de pe fb pt jocuri,probabil primesc puncte,ceva...nu schimbam un cuvant, in schimb imi inrosesc rubrica,pana la urma comunicarea tot cu trei-patru persoane are loc,baietii mei din lista nu vorbesc,oameni insurati,deh...doar cand pupa sticloanta incep sa-si aduca aminte fel de fel,de regula chestii legate de fizic,saracii...ma fac ca ploua,cam de doua ori ,a treia oara block ... ca tot venii vorba,mi-am schimbat parerea despre anumite personalitati,care mi se pareau aproape geniale,o actrita de ex, pe care o adoram...e atat de simpluta-n scris,in sensul ala,da...nu spune aproape nimic,unde pui ca daca ia vreun whiskean devine certareata se ia de spectatori,a doua zi drege busuiocul....si tot asa... pana la urma bine ca are sharm live,insa.....ramai masca,pt ca eu pe femeia asta am crezut-o atat de profunda,subtila dar se pare ca-i iese doar cand interpreteaza viata altora,pt ca pe fb e ea,este? |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2013 16:50 |
||
hai s-o zic si p-asta,am vreo doua amice care se uita la trasnaia aia..."mireasa pentru fiul meu",pt ca sunt f active si implicate,bai frate! cum e asta sa cheltui bani pt asa ceva? trimit astea cadouri,sms-uri ! nu pot sa cred... cert este ca mi-au trezit interesul pt fenomen si i-am studiat pe cei care posteaza acolo,asa ...din plictis,stiti cum e aia cu stilul? n-am nici cea mai mica indoiala,sunt convinsa ca posteaza acolo oameni pe care i-am intanit pe net,culmea! si acolo sunt clone si alte chestii,halal... avand in vedere ca suma vicilor ramane constanta sa zicem ca intelegi cand omu' migreaza spre alte zari,da' la fake d-ala,maica?pt ca tot cine vor ei castiga,parerea mea... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2013 17:10 |
||
ce zice papa? ne cheama (iar!) la urne!? pai,nu mai fusaram pt aceeasi problema o data? aha,sa intarim chestiunea,poate-poate... zici ca suntem intr-un film cu prosti,alta cheltuiala ,alt deranj... normal ca o sa ma duc ca ajunsera astia la 600 ,numa' ca nu cred ca se schimba ceva,haida deh...perdele de fum...orgolii ..care mai de care mai viteaz pe spinarea poporului,care pana la urma isi merita soarta,ce s-o mai lungesc... astazi imi zicea fecioru' al mare ca se uita la colegii lui care au rate la banci,copii ....si isi face cruce cu limba-n gura...pt ca deh,salarile intarzie si nu-i de colo in atare situatiune sa-ti porti doar tie de grija... v-am mai spus eu voua ca n-am trairi ca nu sunt insurati,ca nu sunt mamaie,slava cerului! atat timp cat au partenere si sunt iubiti, sa faca ce vor.. apropos de fetele astea,mananca amandoua ca niste vrabii,la placinte ce mai scapa... hai si-un cantecel de-l fredonez aiurea,d-ala de-ti ramane in neuron,stiti voi.. https://www.youtube.com/watch?v=_62hfITLlU0 |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2013 08:57 |
||
vorbesc singurica? a draq pielea pe voi,sunteti in vrajeli te miri pe unde,hai? bre da' cand m-o apuca si pe mine,lasa ca va dati voi seama. pana una-alta, hai sa ne radem nitel,eu m-am amuzat Avertizare emisă de Institutului Roman de Seismologie Aplicată: Foarte important, în caz de cutremur! După noile instrucţiuni fiecare cetăţean trebuie să aibă în casă un cârnat, cabanos sau o bucată de kaizer. În caz de cutremur, trebuie scos repede din frigider şi ţinut strâns în mână. Acest lucru poate ajuta câinilor dresaţi să vă găsească mai uşor pentru a putea apoi să fiţi îngropat creştineşte. |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2013 20:01 |
||
ehhh, mami... pe forumu-asta pana si clonele s-au plictisit sa mai posteze... apare cate-o postare razleatza la fiecare doua-trei ore... cum dreacu' sa mai faci fatza ritmului asta nebunesc, nu?... he,he,he... se vede ca adminii nu mai au viatza-n ei, asta-n cazu-n care chiar mai e cineva care sa modereze p-acilea... primu; semn ar fi c-au disparut trollii de serviciu, care de cele mai multe ori sunt chiar conturi ale administratorilor... in viziunea comerciala a unora, cea mai buna metoda de-a anima un forum e sa-ti faci un cont din care sa-i injuri pe useri... cea mai biuna metoda pt adminii cu minte de gaina, desigur... parca-ntr-o vreme o minte de gaina d-asta incerca sa faca animatzie stergand postari, asta pt ca era mai usor decat sa scrii ceva dintr-un cont - chiar si-o injuratura... da' probabil ca nici ala cu stersu' postarilor n-a mai fost platit la timp si-a taiat-o... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2013 12:28 |
||
mai e si-o alta explicatie... ca si-n viata reala, putini sunt aia care chiar au ceva de spus, si care sa nu fie paranoici sau schizofrenici... si din aia putinii, si mai putini au chef sau timp sa posteze pe-un forum d-asta generalist... exceptandu-i pe-astia d-alde noi, care-ntr-un fel sau altu traim pe insule pustii... intelegi tu ce vreau sa spun... | ||
zambil Postat pe 14 Iunie 2013 12:34 |
||
asaaa.. acuma la cheste... pe insula mea pustie am dat in boala serialelor... nu alea de la televizor, ca n-am rabdare intre episoade, asa ca-mi descarc sezoane-ntregi de pe unde apuc... penultimu' vizionat - castle... e ok, szpritz de vara, actori de mana a doua sau a treia, dar care-si fac treaba onest... pt cui ii place sa mestece la mistere d-astea politiste... acuma sunt la homeland, care-i din alta categorie... actori cunoscuti, se repira deja un alt aer pe la regie, montaj si scenarii... din pacate, cam vad care-o sa fie cursu', dar o sa ma prefac ca n-am aflat... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2013 12:48 |
||
o sa-si dea si asta duhul, adminii o ard pe fb,nu de alta....a2 murii,sireacu',apropos.. cand am avut noi nevoie musai de tovarsi,mami?ne-am descurcat noi cumva,ne adaptam,mai reinventam neshte chestii... culmea! si eu sunt pe seriale,dar la mine-s d-astea de sine statatoare chiar daca au acelasi personaj central -Hercule Poirot,il ador pe David Suchet in rolul asta...mi-e simpatic foc,bine,si pe Ustinov il iombeam... ce zici tu de insulele alea,mami?care pustii,mami?edenuri,poate....desi nu cred ca are plural,zau daca mint... cand ai timp,vezi daca iti place melodia asta,asta al meu mic zice ca-mi plac toti ciudatii,toti drogalaii,si mie imi plac intr-un mare fel... http://www.youtube.com/watch?v=X1OmQHmLB8Y cica"ai un stil,mama".... m-a pus pe ganduri... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2013 16:29 |
||
Pt melodea | ||
Axl_R Postat pe 14 Iunie 2013 16:52 |
||
cu placere... mi se pare ca si tu esti pe jumatate unguroiaca,este? |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2013 16:56 |
||
O ţârucă mai mult. Bunica a fost româncă. | ||
Axl_R Postat pe 14 Iunie 2013 16:59 |
||
simtim intr-un mare fel... | ||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2013 17:01 |
||
vedeti ca la maruta o sa fie halimai,vin neshte staruri din seriale: victor din " the young and the restless" ; bobby si sue ellen din "dallas" !! s-ar putea sa va para rau pe urma,pt ca se stie... totusi, eu cred ca astia se incadreaza la batranei interesanti... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2013 17:23 |
||
ia mami, sa-ti pui la colectia aia de ciudati... http://www.youtube.com/watch?v=sp3G50jBRuU ahhh, de l'art a la belle etoile... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2013 17:28 |
||
merci beaucoup ,d-ala.... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2013 19:44 |
||
un film demential : Quartet,2012. nu am timp sa-i fac o recenzie potrivita acum,da-l vedeti voi si-mi dati dreptate. mamoantza.. fely a fost si preferata mea ,mersi. |
||
precizilla Postat pe 16 Iunie 2013 12:08 |
||
dap, un fel de prova d'orchestra al lu' fellini, da' cu moshetzi si baboantze... de quartet zic... ce-am retinut eu e ca-i ok in casele de batrani din anglia... asta daca nemeresti cu actorii aia din film... he,he,he... asa. la telegrafic, va zic si eu sa bagatzi un ochi la side effects... incepe bine de tot, pe teme psihologice, si termina mai putin bine, ca un film noir ce se vrea de fapt... lasand la o parte filmu', ce-am retinut de-acilea e problema depresivilor, ce e ei si ce vrea de la viata.. bre vericilor, e greu nene cu depresiile astea, nu stii unde se sfarseste normalitatea si-unde incepe depresia... si mai mult decat oriunde-altundeva in viata, acilea esti cel mai in pericol ca, daca doi-trei iti spun ca nu esti zdravan, tu sa incepi sa-i crezi... sau invers, sa te prefaci ca nu esti zdravan, si-apoi s-o iei razna de-adevaratelea, fara sa-ti dai seama... ma rog, intelegeti voi ce vreau sa spun... fraze cheie din film (citate aproximativ): incepi sa devii depresiv cand nu mai esti in stare sa-ti imaginezi un viitor pt tine... femeile invata sa se prefaca de mici, cam de cand baietii incep sa-nvete sa minta... pai da... |
||
zambil Postat pe 18 Iunie 2013 16:23 |
||
preci pari destul de atinsa de film,mi-ai trezit interesul. cu placere,melo aia... de asta nu mi-ai spus ce parere ai.. http://www.youtube.com/watch?v=X1OmQHmLB8Y vorba lu' o amica iti vine sa ti-l bagi in vena iar si iar... si nu pt ca te ating textul,linia melodica,ci pt ca are acel ceva.... ehe,ce de chestiuni ...numa' ca pe caldura asta e....f complicat... saracu' vadim...de fapt,saracii....pt o gramada a venit ziua socotelilor... pentru sobi cseh cred ca-i cam tarzior,cred ca a obosit ....ma seaca la sufletel,ungur de-al meu,deh... a draq boala asta daca intra in remisie nu inseamna ca esti vindecat,te asteapta la coltz hahalera. zambilu' si depresile astea pot fi invinse,sanje-n instalatie sa fie...e drept,recuperarea este tot mai complicata,mai grea,da' se poate,e bine de stiut ca se poate trece peste... |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2013 16:29 |
||
mami, asa, ca teorie generala, aproape orice e posibil.. realitatea e putin mai complicata.. asta daca nu cumva e cu mult mai complicata decat un slogan d-asta cu sange si instalatii... pt cei mai multi, e ca-n bancu' ala cu echipa de fotbal favorita care e condusa cu 10 la 0 si nu joaca mai nimic, si cineva-n tribuna striga "hai cu egalarea"... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 18 Iunie 2013 16:36 |
||
mami, mi-e greu sa pricipesc,da' ma prind eu pana la urma.... |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2013 16:40 |
||
ok... hai sa va zic alta cheste... e ceva legat de personalitate... mai demult va ziceam de-o nuvela (caragiale, slavici - uite ca nu-mi aduc aminte!).. cu unu caruia-i moare nevasta si-n clipa aia se rupe o vraja... unde ala o iubise pe femeie nebuneste cat ea a trait, dupa ce moare-si da seama ca era insurat cu urata satului... asa mai zilele trecute, cineva a fost la o-nmormantare, si mi-a zis de moarta ca nu mai semana deloc cu cea pe care o stia in viata... nu e nicio vraja la mijloc, pana la urma.. personalitatea ne face sa aratam altfel decat ne sunt trasaturile fizice... pe unii dintre noi... |
||
zambil Postat pe 18 Iunie 2013 16:46 |
||
fara indoiala sunt si oameni pe care personalitatea ii avantajeaza,slava cerului... de gustibus non est disputandum,d-ala.... sau ce iti placea ieri , poate nu-ti mai place astazi,este ok.... e o mare arta,maica ...sa stii in viata sa treci elegant peste intamplarile vietii... |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2013 16:55 |
||
iasomico, ma uitai la postarea ta si parca era filmu' ala de care zisei eu mai devreme.. de-ncepe-ntr-un fel si se termina-n altu'... noroc ca stiu despre ce-i vorba, iar aia de nu stiu nici nu conteaza,,, he,he,he... da' acilea nu era vorba de trecut cu elegantza sau nu... toata chestea e sa treci.. crez c-acilea se-mpiedica depresivii, saracii.. ca despre ei era vorba... ei numai sunt in stare sa treaca peste ceva, indiferent ce... apropos, deci il dadura afara pe vadim din propriu' partid... hai ca asta fu tare de tot (se citeste dezlegat!)... eu nici nu stiu ce fel de partid e roamania mare fara vadim, cu toate ca de fapt titlu' partidului nu reflecta orientarea zisului partid... cand zici romania mare zici ziaru' cu acelasi nume, zici mistocareli de dincolo de bariera si balacareli ca la usa cortului... or moshetzii aia de-l dadura afara pe vadim abia de-ai mai trag sufletu' ... crez ca va deveni partidu' tablagiilor din cismigiu, deh... |
||
zambil Postat pe 18 Iunie 2013 17:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
mistere neelucidate | 90 | De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30 |
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
|
||
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice