Chestiunea zilei..

apropos de slogane si alte dracii d-astea,am o pretena virtuala care imi spune ca ma caracterizeaza citatu' asta:

I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.

Audrey Hepburn

credeam ca nu mai transmit ,ca odata cu varsta nu se mai ghiceste mare lucru din spatele literelor,m-am cam fatait pe scaun cand mi-a spus :"habar nu ai cat ti se potriveste!"

pe urma dupa ce m-am gandit mai bine,mi-am dat seama ca sunt norocoasa...

la chestiune
hai ca nu-l iertara pe becali...

aveti grija,fiti prudenti,am auzit de o gramada de accidente,or fi luna neagra si alte conjuctii...
iasomia
Postat pe 19 Iunie 2013 17:22
repede, pana nu uit.. vazut film de film, vericilor... bagati ochiu' la stoker.. .pana-l gasiti de descarcat, sa va dau pe la urechi c-o melodea din film... atentie, spoiler...

http://www.youtube.com/watch?v=JeUETaQZivk

regizor - chan-wook park... he,he,he, hai ca v-a cazut falca, este?... nu?... oldboy va zice ceva?... nu?... atunci sariti peste toata postarea asta...
zambil
Postat pe 19 Iunie 2013 20:25
deci asa cu tanti audrey.. mai mult ar fi luat decat ar fi dat... sau asa-ntelesei eu ca-i diferenta-ntre enourmous si terrible...

mami, daca eu nu-nteleg ce zici tu acolo, atunci cine?... lasand la o parte ce-a vrut audrey sa zica... uite-acilea, inca una sa ti-o pui la panoplia de ciudati... tot emily aia de adineauri...

http://www.youtube.com/watch?v=66fMeUGIMr8
zambil
Postat pe 19 Iunie 2013 20:40
zis si facut,multumesc frumos....

iasomia
Postat pe 19 Iunie 2013 20:48
se duse si James Gandolfini,dragutul...
in vacanta...hac!

bre,cand vine clipa,vine...51 de ani manca-ti-as ,ca sa zic asa...
hai ca studiai neshte fete de scriu asa frumos pe fb ,cand e vorba de amoooor,pshiholoage si alte meserii d-astea misto...

ghiciti ce?
toate iubesc barbatii altora(ale draq parasute!) d-aia au fioru' ala de cazi in cour,da' parca e prea multa suferinta acolo,cred ca e si putina bubita la cap...sau vorba lu' sora-mea: "numa' gura e de ele,habar nu au cu ce se mananca" ehe,he,he...

w e misto si aici...
iasomia
Postat pe 21 Iunie 2013 17:29
dap, uite ca la nea soprano nu ma asteptam... da' acilea nu-i cu programare, deh...

mami, nu te numesti hartist demn de bagat in seama daca nu-i ceva sucit altfel la viata ta... pe de alta parte, ca fomeile alea-s toate-ncurcate cu barbatii altora e doar statistica... milioane de alte femei se-mbarliga cu barbatii altora, da' nu-s in stare sa scoata doua vorbe legate-ntre ele ca lumea... sau sa cante-un cantecel, sau sa dea din cour intr-un fel anume... da-da... cele mai multe nici macar la pat nu-s grozave...

vazui un film de hbo... grey gardens... jessica lange si drew barrymore interpreteaza o mama si-o fica nezdravene la cap... nezdravene?... acilea-i mai greu da bagat mana-n foc... tindem sa judecam oamenii dupa canoanele general acceptate... dar oare canoanele alea-s normale la cap?... nu cumva a fi la locu' tau e de fapt un alt fel de alienare?... de vazut, mult mai aproape de ce-nseamna decrepitudinea cu-adevarat decat quartetu' lu' veveritzu'...
zambil
Postat pe 21 Iunie 2013 20:59
dap...imi placea Gandolfini.
avea un ceva in privire,gen "io te-am facut - io te omor".

mamoantza...
are vocea aia o raguseala de te ia cu fiori pe spinare.
buna,si mie mi-a placut.

cand ai timp baga ochii si urechile amandoua in The Great Gatsby
valabil si pt matalutza,nea zambil...

coloana sonora m-a facut paf,la fel si costumele,atmosfera,jocul lui Di Caprio...
scenariul,ce-i drept , nu m-a convins. mi s-a parut infantil pe alocuri.

grey gardens zici?
o sa verific.
nu de alta,da' mi-ar prinde bine sa revin din timp cu picioarele pe pamant atata timp cat nu prea am sanse sa devin o bogata pensionara elvetiana.

precizilla
Postat pe 23 Iunie 2013 10:22
dap,itz tru : exista viata dupa pensionare....
apropo: am dat o fuga azi intr-un loc in care nu fusesem demult si am dat peste niste oameni pe care - evident - nu-i vazusem demult...
judecand dupa felul in care a trecut timpul peste ei - pensionarea mea e doar la o lacrima distanta.
e inspaimantator cum se transforma oamenii...
pana si Vadim a albit rau de tot,saracu'...

grey gardens il vazusem,bun - intr-adevar.

mamoantza..
femeile care iubesc barbatul altor femei sunt bolnave de speranta.
atata spera pana le sangereaza sufletul de atata sperat (am citit asta undeva,parca),si in final raman cu buzele unflate si/sau cu sufletul tandari,ca sa nu mai zicem de neste scari de valori rasturnate din temelii.
eu zic ca nu-s de blamat mai mult decat nefericitii care le alimenteaza sperantele.

va las o melodea din Gtasby

http://www.youtube.com/watch?v=Te11UaHOHMQ

si ma tirez.
am niste tristeti zilele astea,m-au napadit amintiri de tot felul...
precizilla
Postat pe 23 Iunie 2013 18:16

Io cand sunt trist, imi cumpar un brat de flori si le scimb apa de dou'jde X pi zi si imi trece....
Ce, tu nu poti?......iaca!

numa' bine!
Fss_ssu
Postat pe 23 Iunie 2013 18:39
h'
Fss_ssu
Postat pe 23 Iunie 2013 18:40
am pus si eu melodeaua aia,lana,deh...
cand crezi ca nu te mai misca nimic, uite ca apare o lana,un asaf....totul e sa ai inima deschisa..

precilica,
cu toate buzele umflate,da...
dar eu nu blamam fetele alea,mamoantza....dimpotriva,le rasfatam,sa fim seriosi ,cati dintre noi nu am poftit la bunu' altuia? ce este interzis e mai bun,se stie...dupa cum se stie si parerea mea, si anume... ca monogamia e o mare tampenie.
e mare lucru' amoru',insa,trebuie sa stim sa reglam flacara ,pt ca ce e f mult strica si trece al draq de repede,unii au harul asta ,stiu cum sa faca sa fie durabil.

si inca o chestie,tot ce este obsesiv nu face bine la sanatate,ajungi sa te intrebi daca fetele alea nu au cumva vocatia nefericirii,pt ca se complac in niste situatii de rahat(vezi singuratatea sarbatorilor!) in timp ce omu' e acasa cu familia si cate si mai cate..

zambilu' ce zice? ca nu stiu alea sa dea din motarca,adevarul este ca intotdeauna undeva la mijloc,pt motoare ai nevoie de conditii,si de vascularizare,ca vorba ceea, degeaba este vointa daca nu e putirinta,sau cum era vorba aia?
ca si oamenii astia una-doua sar in pat,mai stati maica sa va cunoasteti,sa va simtiti mirosurile ,reactiile,ca poate nu e chimie si atunci normal ...mai bine una mica...

zambilu'
ai dreptate cu chestia aia,am mai discutat noi ...cine hotareste de fapt unde e normalitatea?care-i alienatu'?
se supun unor reguli multumiti de partenerii lor,se gandesc ca sunt norocosi pt ca isi impart viata cu oameni pe care ii iubesc,alo! ale draq obisnuinta,acceptarea si compromisul,astea ce-or fi?
oh da,e o mare arta sa ai o casnicie de durata, si cu un pic de noroc, sa faci sex (inca!)cu pasiune dupa 30 de ani,de fapt vorbim de anduranta aici....si de vorba lu' freud:
"omului ii trebuie un vis ca suporte realitatea"
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2013 19:55
am vazut filmu',precica,robert redford ramane pt mine The Great Gatsby !
dar parca am mai spus-o undeva....

si nu mai fi tristuta,ai treaba....esti un om special care merita sa fie fericit...
mai bine sa ascultam o melodea vesela..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GDWbew8PCHg

cele rele sa se spele,uita-te in viitor cu incredere,mami...

si pt ca tot vorbeam de chimie

https://www.youtube.com/watch?v=eClLuMK3tdM
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2013 20:05
mami, tu stii ca eu sunt pt emanciparea femeii, nu?... iote-acilea, ca sa intram mai bine-n subiect...

http://www.youtube.com/watch?v=XT4Lr_oVGQY
zambil
Postat pe 23 Iunie 2013 20:55
meserie... speechless...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2013 21:14
apropos,

in seara asta este super-luna,astia de la stiri sunt de-a dreptu' isterici,ca n-o sa dormim ,ca alea-alea...ca seismu',ca draci sa-i pieptene,sinucideri ,samd...
aia de-s cu sorcova abia asteapta sa se chinuie nitel,ma doare-n basca de luna lor...sunt prea batrana pt chestii d-astea...cum ar zice iombitu' meu - danny glover...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2013 21:22
desi inca n-am vazut filmu' lu' nea baz, si eu sunt de parere ca redford a fost facut pt gatsby... stiti voi cum e vorba aia, daca taceai, filozof ramaneai... ei bine, redford a stiut cand sa taca, la viata lui, si gatsby tocma asta e, ca personaj... unu' care tace cand trebe...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2013 21:26
apropos de luna... baga un ochi la pozele mele, sa vezi luna de carpeta, pozata acu' o ora...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2013 21:28
tacere,da...

http://www.youtube.com/watch?v=PnMpPV8DPcA

approaching storm,ultimul film,ma uitam la o recenzie ieri,un film intr-un personaj,la 76 de ani....abia astept sa-l vad ,de la varsta asta poate fi oricand un cantec de lebada,cantecul lui,desigur...

apara si pazeste..

ma uit acu'..

facuram telepatie,d-aia...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2013 21:34
he,he,he... batranu' si marea... acilea nici macar peste nu are...

mi se pare mie sau timpu' se-accelereaza, de la o varsta-n colo?... numa' maine nu-i poimaine, pe cand la junetzi ma apucau damblalele numarand la amereuri...

sa ne uitam la astia mai purisanii cu-atentie, c-odata fac tusti dincolo de cortina...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2013 21:41
apoi,tata...
eu de cand m-am nascut asta fac,ma uit la purisani cu atentie,am un cult...

tristete mare zilele astea,va dati seama ca daca se intampla la noi ce s-a intamplat acolo,pana acu' era si autocaru' vandut la fier vechi,praduiau creolii tot,ca furnicile ar fi carat...
una peste alta, vaz ca se poarta moartea-n vacante,deh...p-o celebritate o lasa corasonu',amarastenii nostri -ultima vacanta...si tot asa,mai auzi de necazu' unui copil,si tot asa...

si daca tot bomban acilea despre nemurirea sufletului,sa bag o melodea cu niste versuri gri...

http://www.youtube.com/watch?v=cq3GqEIpJBI&feature=youtu.be

sa ne bucuram de orice zi in care nu ni se intampla absolut nimic,sa nu ne mai vaitam de plictiseala,pana la urma ...asta e prilej de bucurie...ordinaru'.

iasomia
Postat pe 25 Iunie 2013 11:30
ia sa bagam acilea o retrospectiva de-aia de tvr, de pe vremuri... un putpuriu de melodii indragite, sau cum era exprimarea p-atuncea?... daca-i pe nemurirea sufletului...

http://www.youtube.com/watch?v=bSdICh5JCzE&feature=endscreen&NR=1

nu stiu daca vazurati pe vremea lu' ceasca, a fost la patria un film de-i zicea ultimu' vals... the band in concert, cu invitati - succes absolut... crez c-as da lovitura dac-as face un film cu lautari mesriasi in concert... da' actiunea sa fie prin anii '60...

cine-a apucat vremurile alea stie ce vorbesc, chit ca inca nu s-auzise de deodorante si nici de inghinala braziliana... lumea se iubea pe sub mustati, cum s-ar zice.. he,he,he...
zambil
Postat pe 25 Iunie 2013 19:55
apropos de retrospective d-astea... vazui aseara un film de prin 86 - manhunter... manierisme la greu, da' crez ca pe vremea aia as fi cazut pe spate... ce m-a adus la filmu' asta a fost muzica, de unde va dau acilea un exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=A4U0KBvzi7g

shriekback - n-ati auzit in viata voastra de astia, dar muzica filmului a facut un disc cult printre fani... iron butterfly sunt si ei acolo, cu in-a-gadda, desigur...

cu ce-am ramas de la film?... cu revelatia lu' hannibal lecter... care-n filmu' asta se cheama hannibal lektor, si inca nu e canibal... sau poate e, da' nu ne-arata... personaju' va fi reluat abia-n '91 de anthony hopkins si facut celebru... intortocheate sunt caile hollywoodului, neneaca...
zambil
Postat pe 25 Iunie 2013 20:24
ca bine zici,nene...
vazui Stoker ala,mi se facu pielea de gaina... si nici macar nu ma cheama Andra!

ce tz-e si cu copii,frate..
elevi eminenti,frumosi,cuminti,cu pasiuni gen vanatoare cu taticu',da stau devierile in creierii lor ca gloabele pe bradu' de Craciun!
o fi valabile si pt odraslele primului vanator al Ro?
who knows? s-o lasam retorica...

ma pusei sa ma uit la Lonely Hearts,2006.
de dragu' lu Gandolfini si al anilor frumosi.
precizilla
Postat pe 25 Iunie 2013 21:11
a,melodeaua de servici...
http://www.youtube.com/watch?v=bqIxCtEveG8
precizilla
Postat pe 25 Iunie 2013 21:22
bre nene, la filmele astea e ca-n bancu' cu printesa, aia de saruta 1000 de broscoi pana sa se transforme unu-n printz... zilele astea pupai doua raioase, da' pana la urma dadui de ceva ce seamana a om... seven psychopats... reteta nu-i noua, au mai folosit-o si altii, tarantino, de exemplu... mie mi-a ramas pe retina ce bine arata olga kurylenko acilea, poate ca pana la urma si regizorii au ceva de spus cand e vorba sa percepem actorii principali... ok, e de vazut, daca va plac variatiile la aceeasi tema...

asa, acuma la chestiune, treaba cu autocaru' in muntenegru... prima impresie cand am vazut pozele a fost ca ce grasance ne reprezinta prin europa... dap, stiu, da' nu m-am putut abtine...

pe urma, la rece, e vorba de soferache astia romani... vorbesc de autobuzari si camionagii, da' nu ca aia de pe autoturisme ar fi mai breji... numa' fitze-n capu' soferului roman, ca el nu mai e nimeni... si cand mai are si cinzeci de persoane-n autocar, face prapad pe chestea asta... cica s-au dus de-a berbelecu' in timp ce pasagerii urlau ingroziti la sofer sa nu depaseasca pe pod...

draci, ti-ai gasit?...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2013 17:15
hai ca nu va zisei nimic de politica, de ceva vreme... bine-a zis nenea iancu, saracu' - pupat piatza independentzei... ponta si baselu' mai au putin si dau in pidosnicie cu perversiuni... tot haiu' a fost numa' ca sa ne ia noua fatza, chipurile sa nu ne prindem...

ce mi-era boc, ce mi-e ponta?... micky a luat mingea de unde-a lasat-o piticu' napocar, si-alearg-acuma de nebun prin curtea scolii... nema salarii reintregite, nema asisitenta sociala, dam buzna la aur cu cianuri si la bashini de shist, unde pana mai ieri strigam viol ecologic pe unde apucam...

de-o cheste ma bucur, la predarea asta constructiva a shtachetei - jiji la parnaie... hai ca deja incepusem sa ma plictisesc...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2013 17:23
hello,lume!

taman cand ma bucuram si eu ca rosiile au gust, aflai ca astea de au depozitul ala la fud(putzisoara aia) sunt toxice,cica acolo se aseaza chimicala,si asa niste rosii duuuulci ,no ..acu' ce sa fac,parca mai conteza la varsta asta..

ma regasii cu mari iombiri den tinerete,sa moara bibi de n-am intinerit,cand ii vad fricosi,asa...ciudatei, imi dau seama (iar!)ce tipa mistoaca sunt,hai ca mai scazui vreo cinci ani....

ce sa va mai povesteasca mama?
de-o tipa de avea gagic masochist si a facut infarct ,pt ca a clacat din cauza ca ala voia senzatii tari ,si asta e super-miloasa si tampitica,atat a facut ceva ce nu o caracteriza,pana...
acu' e la universitar...

si melodica mea astazi...

http://www.youtube.com/watch?v=Pzkszgjkj6Q

iasomia
Postat pe 26 Iunie 2013 19:24
ce draguta e asta,nu?
asa.... cam pt pensionari,dar suna intr-un fel,nu sunt chiar morti-morti..

http://www.youtube.com/watch?v=aynYdtxHTks

zambilu'
cred ca-ti iau o poza si mi-o pun undeva,imi plac...
tre' sa-mi cer scuze,inghetata aia delicioasa fu la roma,langa fantani,m-a zapacit aia cu barcelona si credeam ca tot acolo,deh...

ce scandal si cu doliul asta national,acu' daca tot il pusera ce sens mai avea sa tipam atata?
zau..
si apoi cum ne-ar fi stat in conditiile in care munte-negru declarase doliul national,noi sa nu avem?hai?
in fine,intelegeti voi ce vreau sa zic,sunt demineralizata,fac de o saptamana dulceata,o afacere f buna....
iasomia
Postat pe 27 Iunie 2013 17:47
economics for dummies... features jfk enigma solved, light edition...

http://www.youtube.com/watch?v=mII9NZ8MMVM

ehh, da... cine are pasiunea sa vaza de ce saraceste lumea la nivel global, trebe sa bage ochiu-acilea, la desene animate...
zambil
Postat pe 28 Iunie 2013 15:47
si melodeaua zilei.. he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=O7D-1RG-VRk
zambil
Postat pe 28 Iunie 2013 18:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
Setari Cookie-uri