Chestiunea zilei..

Cred ca desenele alea animate mergeau mai bine daca erau cu d'alde Tom si Jerry ..
anakin
Postat pe 29 Iunie 2013 18:56
nea anakine, o sa caut si ceva cu tom si jery, ca vaz ca se cere... he,he,he...

da' la filme serioase, va recomand spring breakers... stiu, o sa va para doar un alt film cu adolescenti, plus distributia de pipitze de la ei (selena gomez, vanessa hudgens), da' chestia e ca la ei, unele pipitze chiar stiu sa joace... filmu' insa pune o problema serioasa de tot, de care toti aia de-am fost parinti de-adolescenti ne-am lovit la un moment dat... e-asa usor s-o iei razna cand esti mic si prost, dar crezi ca le stii pe toate... he,he,he... apai crez c-am trecut prin experienta asta nu numai ca parinte, deh...

james franco face-un rol excelent, pe post de corupator... are si raul poezia lui, pana la urma... sa va dau putin pe la nas cu-n trailer...

http://www.youtube.com/watch?v=bv-z5jp2t3M
zambil
Postat pe 29 Iunie 2013 20:50
ploua?.. cam nasol... plus ca n-am niciun film sa va recomand pe azi, labareala multa in 2013... da' ca sa va descretesc fruntile, ceva despre filme...

http://www.youtube.com/watch?v=TjC3R6jOtUo
zambil
Postat pe 30 Iunie 2013 17:39

pot sa rad? pot?!?
hai c-am putut...
ma uitam in bula ca se posteaza la "ce inseamna sa fii crestin" si mi-am amintit subit,brusc si dintr-o data de felatia cu dumnezeu...
trecute vremuri,eh..

io dau iama prin alea mai vechi,nene..
vazusi cadillac records?
p'asta am de gand sa-l pun...

mamoantza..
iar faci dulceata pt tot neamu',mami?
te sucisi? parca 'ceai ca gata,actele de caritate se sisteaza ..

melodeaua mea:
http://www.youtube.com/watch?v=5QYxuGQMCuU

hell...o,bro!
long time no see..
precizilla
Postat pe 1 Iulie 2013 20:49
mi se pare mie, sau merge saitu' de-a-n paulea?... nu, nu la faptu' ca se posteaza pe forum odata la 4 ore ma refer, ci ca se dau rateuri la accesare... da?... deci nu mi se pare... deh, nu pare s-o mai duca mult...
zambil
Postat pe 3 Iulie 2013 10:25
asa, cat o mai duce-o, sa va dau la chestiune... uite ca tot au respectat o promisiune astia din usl... s-a rezolvat problema examenelor din invatamant... nu, inca nu s-a suspendat supravegherea video, da' se dau intrebari la care sa poata raspunde corect tot prostu'...

nu trebe sa fi invatat ceva, ci doar sa te descurci, iar acilea loazele-s antrenate la greu... romanii sunt un popor de descurcareti.. furi, inseli, mituiesti, dai in cap si scuipi in gura? - descurcaretz te cheama... he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Iulie 2013 10:35
nu ti se pare,a inceput sa gafaie,mami...da' stii cum e,unde e vointa se gasesc variatiuni,timpul rezolva tot...

precica
niciun neam,avusei o comanda,bani de buzunar,deh....ca acu' vine augustu' si dam buzna,bine,eu sper sa plec si in iulie fo saptamana ,de fapt mi-am facut si rezervare,da' nu stie nimeni deocamdata,doar voi ...
iasomia
Postat pe 3 Iulie 2013 10:38
uite-acilea mami as avea ceva de spus.. "timpu' le rezolva pe toate" e fratele lu' "nimic nu conteaza", ca sa zic asa... pe ideea asta am putea sa ne-nfasuram in cearsafe si sa ne-asezam frumos la coada la tzintirim, ca-n bancu' ala cu bomba cu neutroni, de la radio erevan...

eu unu' sunt pt actiune - ti-am zis demult sa ne luam campii si sa fugim in lume.. pe alt forum, adeca...
zambil
Postat pe 3 Iulie 2013 10:45
apropos de invatamantu' asta...
le-au gasit p-alea cu sutienele pline de shpaga,halal,doamnele profesoare...
ce nu inteleg eu,oare de ce se mira toata lumea,maica?asta este chestiune veche-veche...

nici macar nu sunt mari sumele de-acu',se stiu darurile pt "sfarsit de an"...cica pt banchet si flori,draci...sa va spun o chestie,in unele licee nici macar nu mai aveau loc banchetele,cica" n-au vrut copiii",ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 3 Iulie 2013 10:49
ce zici tu,mami?
pai facusi cercetari?sa-i bagi si babei o adresa,ceva... sa stie unde te gaseste...
iasomia
Postat pe 3 Iulie 2013 10:53
mami, pana acuma - nimic... dar esti prima pe lista, in caz de ceva...

veveritzu', mi-am tras si eu cadillacu' ala, a fost exact ce ma asteptam, dar nimic mai mult... am eu asa, o retinere, cand e sa vad filme cu negri, si inca una cand aud de beyonce aia... culmea e ca de fapt filmu' e facut de comunitatea evreiasca din america, ca mai toate filmele de pe-acolo, de altfel... he,he,he...

eu insa-ti recomand 56 up, un cineverite d-ala de la bbc... un grup de engleji de ambe sexe, john si jane doe, filmati din sapte-n sapte ani, incepand cu perioada cand erau la gradinita...56 ala vine de la varsta ultimei filmari... te ia cu friguri cate-o retrospectiva d-asta, chit ca nu esti tu cel aratat pe ecran...

fraza cheie din film?... viata este ceea ce ni se-ntampla asteptand sa ni se-ntample altceva... pai da... uite-asa ajungi sa te intrebi si ce-nseamna dragostea cu-adevarat...

apropos de dragoste - iote-acilea chipu' nefardat al dragostei... stiti voi expresia aia, "se tine ca raia de om"?...

http://www.youtube.com/watch?v=tQNpL-HBoNk

zambil
Postat pe 3 Iulie 2013 22:02
i-auzi mosneagu' are lista,manca-l-ar mama...sa nu uiti,zambilu'...

auzii de necazu' unor copilasi pe care ii iubesc tare,un el si o ea,imi plac ca-s muncitori ,se straduiesc sa evolueze,sa faca ceva in viata,erau gata,gata....sa plece dincolo,un accident stupid,da' asa e cand te trage ata,te duci ca drogatu' spre partea aia de sosea...
in fine,au scapat cu viata asta conteza,chiar daca sunt loviti cam nasol...

ma gandesc ce trist e sa nu ai cumunicare cu parintii,si nu numai,de f multe ori in viata am fost sunata prima cand oamenii au dat de necaz,oare de ce?

hai si melodica,fara nicio legatura,am primit-o adineauri..

http://www.youtube.com/watch?v=wDPyMD_CLgc
iasomia
Postat pe 4 Iulie 2013 09:52
i-auzi mamica...

600 de euroi (de persoana!)au cerut shpaga pt bac...
ce bre,ce?! nu vedeti ca au sarit toate preturile in aer?eeeeeee.....

se toarna mai ceva ca pe vremea lu' ceasca ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 4 Iulie 2013 17:11
mami, asa-i de la o vreme - fac liste ca sa nu uit, deh...

600 de euroi, sizesi?... preturi de criza, mami... de unde sa scoata paulimea mai mult?... n-auzisi de judecatoarea aia, cu doua cartuse de tigari?... pai aia-i mita?... nu ne mai facem dreacu' bine-n tara asta...

film de meserias - daca tot sta sa ploua-n weekend - the place beyond the pines... un fel de saga d-aia-nghesuita-n ceva mai mult de doua ore de rulare - amatorii sa bage ochiu', ca merita... ce-am retinut?... jocu' fara cusur al lu' bradley cooper, ryan gosling perfect in rol, cu mutra lui de tzaranete, si tzatzele sculate ale lu' eva mendes, in prima scena-n care apare... plus ca-n filmu' asta evita-i mai latino ca niciodata... sau poate-s aialalti prea albi, dreacu' stie...

regizoru-i tot ala de-a facut blue valentine acu' vreo trei ani... daca nu citeam si tot imi dadeam seama, dupa stil... cum?.. n-ati vazut blue valentine?... pai despre ce vorbim noi acilea?...
zambil
Postat pe 5 Iulie 2013 19:11
nr 1 e nr 1,mami...pai,nu te-am anuntat eu pe tine intai cand m-a adus totusoaica acilea?

una peste alta,astia isi dau rau cu stangu'-n dreptu',azi avusaram la bucale "actiunea autobuzu'",cu plozi luati la melitie ,procurori si ministrii ,interventii,haos....distractie! vai de steluta noastra,ma rog,a lor...

si daca tot evitai te-veul, ma apuca lenea,si ce poti sa asculti in asa grozavie de stare decat muzichie din tinerete....ehhh...
ca tot vine we si eu in we muncesc de fac bataturi...ca-n ocna,maica...

http://www.youtube.com/watch?v=YKkkGuVUsEY
iasomia
Postat pe 5 Iulie 2013 21:47
ia sa beau eu o cafea si sa navighez ,nitel...si sa bag si la mine,acilea,o melodea destul de tonica...

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

chestiuni?
stai ashea ca e prea dimineata...in schimb,pot sa va urez o zi buna,ca nu o fi foc...

iasomia
Postat pe 9 Iulie 2013 08:48
hopa! e oficial,copos a vandut(de data aceasta sigur) rapiduleztu'...

bre,
da' parca nici cristescu,asta....cu paru' ala vopsit pe jumatate nu-mi inspira cine stie ce...

cine s-ar fi gandit acu' ceva ani ca se ajunge in asa situatiuni,rapidu',universitatea...ehe...
vad ca pregatesc echipa soc pt inlocuirea greilor din fotbal,popescu,hagi,stelea..

stiti ceva? nici macar in astia nu mai am incredere,s-a ales-bules,d-ala...
vin astia si fac pe virginii acu'?
haidi bre,ce draq...ne-am facut mari...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2013 09:28
ce mijto! a aparut precilica, azi a-nviat si uaifa pe fb...
Thor_again
Postat pe 10 Iulie 2013 01:47
hai sa traiesti,mosneagule!

e intreaga,frumoasa si desteapta ca-ntotdeauna?

n-am chestiuni,am o zi d-aia zen...
iasomia
Postat pe 10 Iulie 2013 10:38
ramadam karim, ya torele... he,he,he...

la cheste, luati de va radeti:

http://www.academiacatavencu.info/wp-content/uploads/2013/07/BAC.jpg?df19ff

bai nene, or fi ei prostii nostri, da' prosti mai sunt... aici ne-a adus politica sustinuta de manelizare la scara nationala... puhoiu' de crudutze, mame ale naturii, printzi de stadioane si becaliotzi i-a tampit de tot pe viitoru' tarii... fii jmecher, descurca-te, profita... cam astea-s sloganurile cu care ne-au ametit copii dupa ' 89, chipurile in numele libertatii...

poate ziceti ca m-am ambalat prea tare, ha?... inseamna ca n-aveti copii, sau daca-i aveti nu prea-i bagati in seama la ce le umbla prin cap...
zambil
Postat pe 10 Iulie 2013 15:24
dap... din vechile echipe de fotbal n-a prea mai ramas nimic, pana la urma... brandurile au fost luate de jmekerii de pe la fostele uteceuri, pecereuri, sereleuri si-alte bazaconii, in principal pt ca se faceau afaceri fara sa se plateasca impozitele... cum s-au pus astia cu rascolitu' prin contabilitati, cum au inceput sa dea faliment cluburile...

asta dovedeste-un singur lucru - oamenii de afaceri din romanica sunt zero barat, neneaca.. nici macar invarteli de cartier nu sunt in stare sa faca... bleah...
zambil
Postat pe 10 Iulie 2013 15:34
hai ca nu va zisei nimic de filme... bagati-va la lone ranger, daca n-aveti ce face... nu de alta, da' iara vine we si parca vaz ca iarasi ploua... he,he,he...

despre film, acuma... depp reia cumva din jack sparrow, da-n alta costumatie... deh, tot disney si tot gore verbinski... filmu' nu prea se leaga, da' poantele-s de calitate si oricum vedeti ceva peste mult din ce-a iesit pe piata-n 2013...

ce-am retinut?... ca tovarasu' de incredere al calaretului singuratic e-un indian pe nume tonto (depp)... he,he,he... sa mai zica cineva ca nu exista subtilitati in cultura americana...

zambil
Postat pe 10 Iulie 2013 17:44
va trageti sufletu-nainte de we, ha?... ca vaz ca-i cam pustiu pe-acilea... stiu, aveti o viata trepidanta, e normal s-o soiliti la compensare-n loc sa bateti campii pe forume... he,he,he... hai c-am glumit...

ok, pt cine vrea relaxare la un film bun, bagati-va la the deep blue sea... e-o d-aia... cum ii zice?... drama sentimentala, asa... rachel weisz (nevasta lu' ultimu' bond, deh!) perfecta-n rolu' femeii care stie ce simte da' nu stie ce vrea, dar mai ales tom hiddleston, corupatoru' cu minte si reactii de copil intarziat... pai nu suntem noi toti barbatii la fel?... in mintea femeilor, desigur... hai ca deja v-ati dat seama de unde vine drama...

sa va bag acilea, pt atmosfera:

http://www.youtube.com/watch?v=ttI6Ed4SzKA

film de colectie, as zice eu... ce-am retinut in principal?... pozitia pub-ului in mentalitatea anglo-saxona... e ca la biserica, da' mai fun... poate altadata am sa detaliez mai mult pe tema asta...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2013 21:21
la chestiunea neculturala, acuma... pana la urma tot il bagara la bulau pe-alde fenechiu... nu asta-i problema, relutzu trebuia s-ajung-acolo de multisor... chestea e ca michimaus da-n continuare cu mucii-n fasole, aparandu-l oarecum pe banditu' liberal... ba-i neneaca, chiar in halu' asta de nesimitre-a ajuns tarisoara asta?... chiar ne doare-n cour pe toti ca neshte jmecheri au ajuns la putere furand masiv la voturi si-acuma ne scuipa-n cap pe toti de prin parlamente si guverne?... a fost rau cu boc, ha?... lasa ca va mareste michimaus acuma salariile... he,he,he...

ce iese la iveala mai abitir in cazu' fenechiului e schema de asociere la matrapazlacuri cu tziganii, neneaca... poate va-ntrebati cum de-au luat nas tziganii-n romanica de-au manelizat un popor intreg... pai cine i-a ajutat pe bagabontzii din politica sa fure de la stat cu amandoua mainile, ha?... adeca, sa fure cu o spoiala de aparenta legalitate (nu ca le-ar fi pasat prea mult de legalitate, da-n caz de, deh!)... ani de zile nu s-a sesizat nimeni ca pirandele vindeau la coltzu strazii facturi, ca pe semintele de dovleac... si cand zic ani de zile, zic cam vreo 20 de anisori...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2013 21:36
hai ca mai aveam ceva de zis si de nea varanu'... a iesit cu peptu' la-naintare ca cica sa-i lase astia copii in pace si sa se razboiasca cu el, la o adica... he,he,he...

atitudine tipic tziganeasca, da' din pacate cu mare priza la poporu' bautor de bere si halitor de mici cu mustar... pai care n-a furat macar un surub sau un pix de pe unde-a lucrat, fara sa zica c-o face pt copii... asa si nea voiculescu - si-a pus toti banii din furaciuni pe numele fetelor si-acuma plange rupandu-si armaniul de pe el ca sa-i lase justitia copii-n pace... bleah...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2013 21:45
cum ziceam mai devreme, poate voi o soiliti la greu si eu v-agit aiurea pe-acilea... ca sa vedeti ca nu sunt om rau, va bag un lullaby d-ala de southern rock... cascati urechea acilea:

http://www.youtube.com/watch?v=b8OR-nIqEzw

hai, somn fara cosmare... he,he,he...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2013 21:58
Leider ist verboten pe la noi , ca zau m-as fi uitat... ....Eram curioasa. (da sa nu zici ca curiosii mor repede , ca nu te cred )
Rotty
Postat pe 12 Iulie 2013 22:06
mda, cam nasol prin uniune cu drepturile astea de autor... la ce-i verboten, la film sau la muzichie?...

trage-ti un vpn meserias si sa vezi p-orma distractie...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2013 22:25
hop si io la spartu' targului. intru cam rar ca mi-s tare ocupat cu neshte proiecte noi si ma pregatesc si de o vacanta de vreo luna prin Asia. Iasomica, e intreaga, frumoasa si desteapta, da' nu stiu cat de bine e, la cat am balacarit-o pentru ca nu ne-a mai dat niciun semn de viata. de altfel si dincolo am vorbit foarte putin, cred ca iar are limite impuse la net.

zambilu, mersi de urari, da' ramadamu-i la altii, hehehe! mi-e ciuda doar ca n-am apucat sa ajung si eu pe la ei, ca, intre timp, ai mei s-au mutatara din Oman in Bahrein, p-orma in Bangkok. Da-mi scot io parleala. Si fara thailandeze, ca mi-s cvasi insurat, da?
Thor_again
Postat pe 14 Iulie 2013 15:02
surprize...surprize.....te pupa mata....o zi buna !!!!
ladyDY
Postat pe 14 Iulie 2013 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
Prietenie cu ghilimele. 56 De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40
Setari Cookie-uri