Chestiunea zilei..

bre tanty lady, nu-ntelesei nimic din ce zisesi acolo... cine-i aia, mata hari, sau ce?...

asaaa.. la chestia de azi, din ciclu' de ce iubim femeile, in general, si de ce-o iubeste tataie asa de tare pe jennifer lawrence, in particular...

http://www.youtube.com/watch?v=WJmhsJ5T5L0

instinctuala mica ce e ea... mmmm... nici cursuri de actorie n-a facut la scurta ei viata de pana acu', da' aia care se nasc cu chemarea-n sange n-au nevoie de asa ceva...

la chestiunea de-a doua, sa vedeti ce-a facut banditu' de leno din clipu' de mai sus:

http://www.youtube.com/watch?v=1-TSm2NzcAI

he,he,he.. va suna a ceva cunoscut?... sa-ti fie rusine, dinu patriciu...
zambil
Postat pe 14 Iulie 2013 21:00
lui Thor nu-i plac matele ...fiind scump la vedere in ultimul timp, l-am pupat!!!
ladyDY
Postat pe 14 Iulie 2013 22:56
thorache

ma bucur pt ea,am vrut s-o caut pe fb da' am uitat cum o chema...manca-o-ar mama...

zambilu'

tati,
ti-a sucit jenica mintile definitiv,hai ca-i de bine....

chestiuni?am cateva...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2013 11:43
ale tineretii valuri, iasomico... de tineretile jenicii-i vorba, pacatele mele...

acuma, serios cum ma stii, sa zic ce vaz eu acolo, dincolo de-o femeie cu vorbele la ea... miroase a maturizare intr-o familie unita si iubitoare (dar sa vedem proba banilor gramada!)... plus fizicu', desigur...

fatuca a uitat la oscar sa-i multumeasca ovreiului de weinstein, drept care ala i-a scos ochii pe unde-a apucat... dar parca tin minte o alta ocazie unde chiar i-a multumit ovreiului, mai ales pt ca i-a deschis multe usi, inclusiv usi pe care ea nu le voia deschise... he,he,he... curaju' dat de inconstienta tineretii, deh...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2013 15:29
hai c-acuma vazui... zisesi ceva de ce chestiuni ai si.. hac... nema chestiune... sa nu fi patzit ceva, mami... sper ca esti bine, ma bagi la griji...

hai ca luara potu' cel mare la loto.. si tot din galati, ca acu' nu multa vreme-n urma... abia astept sa vaz cine zice ca l-a luat, data trecuta fusera neshte pompieri sau armacisti, ceva... zici ca erau village people... si n-a fost singura data cand a umflat potu' un grup de uniforme... pai sa nu te bage la idei?...

mai am eu si-alte chestii, da' o astept pe iasomica sa iasa la interval cu ceva, sa nu zica ca ma bag numa' eu in fatza...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2013 15:43
mamoanta....

aveam, da' atunci cand imi vorbesti asa frumos, uit ce am vrut sa spun,mi se incurca circuitele,mamica...

iasomia
Postat pe 15 Iulie 2013 17:50
asa - asa... uite, pe cheste asta iti dau una din blondele mele preferate... ca stii cat sunt de culant...

http://www.youtube.com/watch?v=jOchWYNY5bg

cand ai chef si n-ai ce face, dai drumu' la blonda... deh...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2013 18:07
multumesc frumos....

nu vreau sa dau in alt registru, atat de abrupt ,insa sa nu uit,ca asa-i la batranete...

http://www.youtube.com/watch?v=EEBFwIZ-SXA

am facut acu' ceva timp un chef pe muzica omului asta,m-am strambat la inceput ...p-orma,jucam si plangeam ,aproape ca-n poezie...

recomand o tarie,ceva... la ascultare...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2013 18:29
zambilu'

azi am ascultat toata ziua blonda ta,mami.
sa mai spui tu ca asa si pe-dincolo.

inca nu mi-am revenit,am o lene d-aia aiurita,sta sa ploua,deh.....

iasomia
Postat pe 16 Iulie 2013 17:05
din colectia mea de ciudati si ciudatenii...

http://www.youtube.com/watch?v=ZLW-vFhaCA4

epic,d-ala.... de-a dreptu'...da' se stie,multi vad,putini cunosc....
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2013 17:18
aiureala,mi s-a lipit de ureche melo ,asta...o fredonez incontinuu...

http://www.youtube.com/watch?v=0wTxqHbJOzg

iasomia
Postat pe 17 Iulie 2013 11:14
aveti grija ca suna niste dementi si va cer bani,striga unu': "mamaaaa! am avut accident mama! sunt la spital lovit rau,da' ce ma fac ca am lovit un copil,ce ma fac cu copilul asta mamaaaaa!?stai asa ca-ti dau un avocat care e aici......"

asa ca fetelor....aveti grija si nu puneti botu',nu reactionati instinctual,cautati-va copilul vorbiti cu el,puneti-va capu' la treaba,daca mie ca am experinta,nenica....si nu sunt proasta deloc(unde pui ca am nas de militian),mi s-a taiat filmu',imi tremura gladiolele si acum...

iasomia
Postat pe 18 Iulie 2013 16:23
un minut a durat pana m-am prins,da' fu un minut cam lung....

credeam ca s-au potolit,acu' ceva timp m-au sunat sa-mi spuna ca am castigat o tombola la romtelecom,macar atunci am avut chef sa-i sictiresc....

era un castig de vreo 300 de mil,trebuia sa ma duc sa depun la posta niste bani intr-un cont,f rapid...ca sa-mi pot incasa premiul .

hai sa tac,ca ma apuca revolta....
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2013 16:43
film pt stomacele tari : The paperboy.
Kidman intr-un mare fel nemaivazut,printre altii .

mamoantza..
da si mie neste bani,treitzar familia lu matale..
decat atat ierea sa castige matale pa persoana fizica?
poi trebuia sa le spui ca ,pt banii astia, nu incalti condurii sa iesi din casa,mami!
sa mai pluseaza si aia ceva,sa vezi pana unde ajung
precizilla
Postat pe 18 Iulie 2013 21:38
sunt chetroasa la bani,mamoantza,cand vii la bucale promit ca merem la carciuma,fac eu cinste,sau te pomeni ca vrei la club,hai?sa dam din mutzulache...

tu pusesi ochelarii? eu zisei de 300 de milioane acolo,30.000 in bani noi,crez.

una peste alta,de dimineata m-am trezit de parca m-ar fi lovit ceva ieri,totul pana la copii,si eu pt un minut am fost in cautari,sa fac scurt la gamalie si alta nu...

hai ca aparu haysam,cica...fac toti clabuci ,in timp ce toate se scumpesc, ca doar intraram in zezon...

ah! ce-mi vine sa injur
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2013 10:33
hopa! ce avem noi aicea?cum zice poetu' ...

ia sa va bage mamoantza o melodea din colectia ei de ciudatei ,ca doar e sambata,ce floarea mea...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RBumgq5yVrA#at=50

iasomia
Postat pe 20 Iulie 2013 19:57
This video does not exist.

Am copiat linku', nici aşa nu mere.
Axl_R
Postat pe 20 Iulie 2013 20:12
la mine mere,ia-l p-asta...

http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2013 20:22
Săru' mâna!
Axl_R
Postat pe 20 Iulie 2013 20:29
cu placere,sangele apa nu se face
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2013 20:46
uite chestiune acilea:

aveti grija la pepeni!
era s-o mierlesc azi-noapte ,au bagat javrele-n ei fel de fel....pesticide d-alea in cantitati industriale!
v-am spus cu eteru' si rosiile?

au apucat-o marturisile pe o crescatoare d-asta legumicola,cica nu stiu in ce proportie,pus la radacina rosiilor le dau acestora roseata aceea de copt chiar daca ele sunt verzi pe-dinauntru,si tot asa...

da' de aia pe care am gasit-o racaind data de pe oua?hai?
ce faci acolo,zic?

i le dau lu' unu',merge cu caruta si zice ca sunt oaua de tara ,asta prin juru' bucurestiului,pe la boieri...
oaliu! vai de noi,gainarii d-astea de te baga-n spital...

hai s-o zic si p-aia cu hotelul MI ,cu pantecareala,cum e asta sa te apuce kkarea la hotelul MI,maica? sa nu mai zic de lipsa de inspiratie,pt ca nici nu simti ca esti in vacanta,auzi doar "sa traiti!" peste tot...
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2013 10:07
asa mami, chestii usoare, de vara...

eu o bag p-asta, ca-i proaspata:

unui moshneg i-a fost taiata paula de catre fi-su, fiindca-l prinse cand i-o tragea lu' nora-sa... planeta moldova, neneaca, nu alta... asta-mi aduce aminte de bancu' ala cu bula si sor-sa:

sora lu' bula - bula, stii ca foutzi mai bine ca tata?...
bula - dap, asa mi-a zis si mama...

he,he,he...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2013 14:45
si da, se-nmultesc escrocheriile pe telefon... e foame de bani, baetzi, grupa mare...

pai credeti voi ca numa' jiji si adelu avura telefoane-n celula lor?... de la mititica se suna cel mai des la schemele astea prin telefon, ca daca erau baetzii liberi dadeau direct in cap, nu mai era nevoie sa faca apeluri si sa-si prefaca vocea ca ultimele fleoartze...

tot la chestii de vara, copilu' minune se duse la-nmormantarea lu' nea ala de l-a calcat trenu-n pantaloni scurtzi... e drept, atat budigaii cat si tricou' erau negre, la asortare cu evenimentu'... plus ca nici copilu' nu-i chiar alb, la o adeca...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2013 14:53
precizio, eu constatai un lucru - cu cat se parguiesc mai tare gagicile astea din shoubiz, cu-atata se-ndreapta mai abitir catre chestii d-astea de arta...numa' ca nicoleta are-un registru cam subtirel, cand e vorba sa se exprime-n figuri... oricum, ma bag sa vaz filmu' daca-mi promitzi ca nu-i cu negri...

eu nu pot sa ma lauz cu ceva deosebit vizionat in ultima vreme... mai mult umpluturi... asa ca de suparare m-am dres cu neshte comedii de la filmoteca... the party (la vremea cand a aparut prima data era sa mor de lipsa aerului!) si le diner des cons (dupa mine, una dintre cele mai tari filme de ras ce s-au facut vreodata)... hai ca m-am ras iarasi, pe chestea asta...

si ca sa nu va las cu urechile nepenetrate pe ziua de azi, va las acilea ceva de muzica meseriasa:

http://www.youtube.com/watch?v=Jf0ldEBBJhY
zambil
Postat pe 21 Iulie 2013 15:05
pt cine-a ascultat-o pe tanti billie si n-a remarcat ce mai era pe pagina, va bag o alta moarta meseriasa...

http://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg

asta cand inca-si mai amintea textu' cantecelor, saraca...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2013 15:16
da,se intampla fel de fel,chestii interesante ,dar vorba ta....p-alea grele le bagam prin toamna...

pana una-alta sa va bag o purisanca dolofanica care stie ce vrea de la viata...ca doar e luni,no...

http://www.youtube.com/watch?v=OAfxs0IDeMs
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2013 12:01
hai ca mi-am pierdut rabdare,ce draq bre!?
naste printesica angliei de azi-dimianeata... si nu mai naste...

crez ca se asteapta prime time-ul ,deh...
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2013 19:45
De la: zambil, la data 2013-07-21 14:53:47si da, se-nmultesc escrocheriile pe telefon... e foame de bani, baetzi, grupa mare...

pai credeti voi ca numa' jiji si adelu avura telefoane-n celula lor?... de la mititica se suna cel mai des la schemele astea prin telefon, ca daca erau baetzii liberi dadeau direct in cap, nu mai era nevoie sa faca apeluri si sa-si prefaca vocea ca ultimele fleoartze...

tot la chestii de vara, copilu' minune se duse la-nmormantarea lu' nea ala de l-a calcat trenu-n pantaloni scurtzi... e drept, atat budigaii cat si tricou' erau negre, la asortare cu evenimentu'... plus ca nici copilu' nu-i chiar alb, la o adeca...

ca tot e vorba de copilu, fie el si minune, e scuzabil, copii pot merge si la nunti, inmormantari si botezezuriri, in budigai prescurtati! ca doar sunt si ei copii!
adicatelea ca dl. Goe, monsher!
heartbit
Postat pe 22 Iulie 2013 20:55
Buna sa va fie ziua!
Mami
La multi ani, feciorasului! sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi. binele sa va inconjoare mereu.
nuti_vio
Postat pe 23 Iulie 2013 11:19
hopaaaa!
am spus asta candva pe forum?ce memorie are nutisoru'..

Multumesc cu sufletul,Doamne ajuta! sa traiasca toti copilasii fericiti alaturi de mamoantzele lor
Bucurii in fiecare zi,papusa...
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2013 11:34

Recomandari

Setari Cookie-uri