sa ne traiasca, sigur ca da.. asta pana cand ne scot din sarite cu fitzele din capetele lor infierbantate... bre nene, eu crez ca nu uitai cu fu la tineretile mele, cand aveam si eu fumigene pe creer, da' astia micii parca-s de pe alta lume... problema lor numero uno e ca-i o mare prapastie intre ce cred ei ca merita si ce sunt in stare cu-adevarat sa-nfaptuiasca, dupa puterile lor... incearca sa le dai un sfat, si sa vezi potop de fitze la raspuns... iar p-orma, cand dau cu mecla-n zid, tot tu esti de vina.. iti gasesc ei ceva ca sa te simti mizerabil si lor sa le plangi de mila... noroc ca o sa-i apuce doru' de noi cand n-om mai fi, doar chestia asta ce ma mai consoleaza.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2013 09:55 |
||
---|---|---|
asa e mami cand ai unu',trebuia sa fiti mai roditori ,ca vorba aia...aveati cu ce....cand ai doi,unu' te face sa zambesti in ziua in care celalalt isi ia nasu' la purtare. al meu e la munte de-o saptamana ,i-am cedat rezervarea mea,ca tot fu ziua lui,mi-am schimbat planurile ,plec solo in toamna cand o pica frunza... una peste alta,uitam de noi si traim prin ei,eu lucrez la chestia asta ...ii bag mult mai putin in seama,mai cad in cour saracutii,da' se ridica....ceea ce le doresc intotdeauna! mami, mai deschide si tu ferestrele alea ,ca acu' vine vacanta,trece timpul ceva de groaza,azi e luni,maine-i vineri.. |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2013 10:45 |
||
sa bagam unu' de vara,de cand il stiu mi-a placut uratu' asta... www.youtube.com/watch?v=PE3g2zeBVQQ |
||
|
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2013 10:48 |
||
he,he,he.. iasomico, ferestrele mele ti-au transmis salutari, ca le porti de grija... chestea e ca p-acilea bate vantu' cam tare si cam cu mult praf, asta daca ar fi sa-ti raspund pe bune... da' stiu ca nu vorbeai pe bune... mda... noi traim prin ei, e-un fel de-a zice... la modu' biologic e clar ca noi am pus caramizile, da-i viata lor, si nu a noastra.. daca-i intrebi pe ei ce cred despre chestea asta, sigur te timit la plimbare... are si mamoshenia limitele ei, pana s-ajunga sa se confunde cu altceva... da' sigur e ca eu nu-s mama, pana una-alta... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2013 11:04 |
||
eu ma refeream la ferestrele celalalte,zambilu'... aia de unde ma uit fix la matale,ca eu ti-as deschide-o da' mie ca ai fo sedinta...lasa ca ne gasim noi,candva... in alta dezordine, vezi tu,uneori ne cam place sa fim la comenzi ,chiar daca e viata lor...sunt momente cand trebuie sa-i lasam sa greseasca,asa invata,nu suntem vesnici,din pacate... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2013 11:13 |
||
poate nu fusei eu prea clar in exprimare, mami... pai eu tocma' asta zic, sa se dea cu tartiza de pamant cum vrea muschiu' lor de odrasle, stii cat sunt de liberal la chestii d-astea... da' sa nu vina dupa aia sa ne ia pe noi la ture ca nu le ies lor pasentele... si ferestrele alea de zici tu sunt tot timpu' deschise, da' mai cu perdea, asa... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2013 11:21 |
||
hai ma mami,ca eu sunt fata finutza,cand vreodata ti-am zis eu ceva ,asa...pe sleau? bine,o sa-ti zic domnule ,cand o fi.... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2013 11:33 |
||
Dragii babei, tin sa va spun pe calea asta ca sunt bine sanatoasa,sanatate pe care v-o doresc si voua! mai tineti minte formularea ? pai,exista vreo scrisoare fara asa un inceput pe vremea mea,a noastra?hai? una peste alta,traversez o perioada nostima,parca zici ca a dat o molima,ceva,(Doamne feri!) peste oamenii care au insemnat si inseamna ceva in viata mea,toata lumea considera ca trebuie sa le fiu profund recunoscatoare,fiecare cu pata lui,una cica a umblat pe la biserici si m-a sculat de pe boala,altu' ca datorita lui sunt cea de acu',alta ca mi-a adus calciu din tari straine,alta ca mi-a cumparat sandale si inghetata cand eram mica... am ajuns la varsta cand nu mai conteaza rachatele d-astea,insa, pana sa mi se rupa,m-am tot crucit(este posibil sa te crucesti amar?) si mi s-a ivit timid in capatana o intrebare: bre, da' daca nu eram io in viata lor,cum ar fi fost?o sa le zic de- acu' sa faca un exercitiu de imaginatie... we frumos,dragi tovarasi.... http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2013 17:15 |
||
Dragă Iasomia, Am citit scrisoarea ta, mă bucur că eşti sănătoasă şi mi-ai amintit de vremea (noastră) când mai foloseam pixu'... Weekend plăcut! |
||
Axl_R Postat pe 26 Iulie 2013 17:26 |
||
film de film, vericilor,,, bagati ochiu' la read my lips, sau pe frantzuzeaca lui originala - sur mes levres... scenariu de milioane, regie meseriasa, vincent cassel superbun, ca de obicei, da' bomboana de pe coliva se numeste emmanuelle devos... mama ce bucatica, neneaca, plus joc de nota maxima... unde dreacu' mi-a fost mintea la vremea aia, ha?... he,he,he... e drept, filmu-i de cinemateca, adeca vine din 2002, dar nu degeaba-i in top 100 all time la mistere si suspense in rotten tomatoes... ce m-a mirat e ca nu l-au luat inca americanii sa-l faca praf cu neshte superstaruri de-alea de carton de la ei... sau poate l-au si luat, da' o fi iesit asa prost ca nu-si mai aduce aminte nimeni de el... hai ca v-am facut weekendu', bagati mare la read my lips... daca dati cautare pe torente, sa va uitati s-aiba marimea corespunzatoare, ca exact acelasi titlu-n engleza il are o carte de medicina popularizata despre fofoloance... auzi la ei, banditii, read my lips...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2013 21:25 |
||
ce ziceti voi acolo, fetel;e?... c-a trecut ceva vreme de cand n-ati mai pus mana pe pix?... he,he,he... adeca, axoloaica-i de vina cu serbetlacurile astea cu du-te - vino, iasomeaua zise numa' de stil... mami, hai da-o-n colo de treaba, ne-om vaita noi de toate cele, da' chiar baba?... stiu, e-o figura de stil, numa' ca nu se prea lipeste acilea... plus ca, la barbati daca le zici moshule e-asa, o cheste colocviala, nu se supara nimeni... da' cand zici babo, deja parca poti sa palpezi alzheimeru pe creier, la cat e de gros... oricum, nu vad chiar de ce-atata suparare ca unii se lauda cu binele pe care ni l-au facut... ti-au cerut bani pe chestea asta, sau ce?... uite eu o cheste-am invatat pe unde-am tot umblat la viata mea... ca lumea zice multumesc la orice prostie... ce mai faci?... multumesc, bine!... va dati seama?... multumesc ca te-ai interesat de mine, chit ca era doar o formalitate... noi parca ne-am salbaticit dreacu de-a binelea, prima reactie-i sa-i plesnim peste bot pe bagaciosii astia de ne dau binetze, ca poate-au facut-o cu vreun gand ascuns, sau la misto... balcanisme, deh... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2013 21:54 |
||
sau pur si simplu ti-e de ajuns ce traiesti,ce ai,nu mai ai chef de noutati si nici de inceputuri,e f adevarata chestia aia cu comunicarea,pt ca nu-i asa,mami....stim dinainte ce spun noii veniti...eu cel putin,nici nu deschid poarta,orice act de bunavointa e o durere de cap in plus... auch! sper ca nu m-am blazat.... mai bine in carapacea noastra,acolo...sau insula,sau ce-o mai fi ea.... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2013 17:11 |
||
I-auzi acilea: "Fostul secretar de stat american Colin Powell neagă relaţia amoroasă cu Corina Creţu, dar admite că i-a trimis mailuri "de natură foarte personală" ehe,he,he... aveti grija cu e-mailurile,mamica! Doamne,bine ca am prins epoca romantica a netului,acum totul e prea pragmatic pt gustul meu,ca sa zic asa... sau sa-i zic ceva de dulce ministrului sanatatii,hai? l-a dat jos pe vechiul director si a numit in functie un tinerel de 27 de ani,fost angajat la pagini aurii,e drept...pana la urma Cantacuzino(institutul) e o afacere,in fond vaccinurile alea trebe vandute undeva...cuiva... halal! da' mai bine un cantec vesel sa cantam,acu' trece vara... ce floarea mea...abia astept sa ma ninga-n ochi... http://www.youtube.com/watch?v=czMR7zKpch0 |
||
iasomia Postat pe 2 August 2013 16:42 |
||
mami, las-o p-aia cu crretzolina, i-auzi acilea - guvernu' ponta pune taxa pe femeia casnica... iti tii nevasta acasa, platesti mai mult la asigurari sociale... desigur, avand in vedere ca-n acelasi timp cu impozitele astea exotice ponta o sa mareasca si pensiile si salariile, asa cum a promis, consecintele sunt mai mult decat suportabile... este?... cum?... nu este?... he,he,he... bre, ca de obicei, pauliea care a muscat la rama rezistentei din munti a uslasilor impotriva lu' boc si a sinistrului sau presedinte vor lua-n palma roadele glorioasei victorii... de deranjatii mintali care gargariseau pe-acilea numa' ca sa se bage-n seama oricum nu ne sinchisim... la mondeneala, chestiunea zilei e hotzomania de la cetatea mosierului poet dinescu... bre, apropos, nu vi se pare ca dinescu suna mai degraba a arendas decat a poet?... ha?... ok, revenim... neshte consateni de-ai lu' mircica furara parii metalici de la via pe rod ca sa-i vanda la fier vechi... clasic, neneaca, la fel ca-n tragediile antice grecesti, unde destinu-i implacabil... la ce sa ne mai miram c-avem un parlament si guvern de penali - un popor de penali i-a ales... ca sa va-ndulcesc weekendu', sa va zic acilea de-un film de exceptie... on the road ii zice la film, si-i o viziune personala a regizorului walter salles despre vremea si faptele lu' jack kerouac... cine-i jack kerouac asta?... taticu' generatiei beat si bunicu' generatiei hippie, fratzicilor, persoana importanta... actori care joaca de nota 20 (inclusiv kristen stewart, pe care-o credeam iremediabil pierduta prin productii cu bampiri), muzica, tigari, droguri, bautura si sex cu figuri la simplu, dublu si pe echipe.. he,he,he... trebe insa sa recunosc ca numa' cine-a fost macar odata intr-o partuza poate sa-nteleaga cu-adevarat despre ce-i vorba... |
||
zambil Postat pe 3 August 2013 08:54 |
||
v-am lasat pe uscat fara muzica?... luati de-acilea: http://www.youtube.com/watch?v=4ZcsS6kLHFg unii zice ca de fapt asta-i cea mai tare formatie americana din toate timpurile, chit ca nu prea le-a avut cu fredonabilele... ia-ncercati sa fredonati din memorie ce v-am pus eu acilea.. ... este ca nu merge?... |
||
zambil Postat pe 3 August 2013 09:16 |
||
gata, gata cu arta, sa va bag si ceva de meserii... excelentu' site agrointel.ro scrie despre marea tzeapa a uleiului de masline.... cred ca va mai zisei eu odata de agrointel astia, e drept ca suna a organizatie cooperatista de la viatza satului, da' va zic eu ca merita sa bagati ochiu' pe-acolo, chiar daca nu le-aveti cu-agronomia... ok, ce zice lumetu' despre tzeapa cu ulei de masline?... zice ca majoritatea din ceea ce credem noi ca-i ulei extra virgin si dam o carutza de bani pe el e contrafacere ordinara, la care participa intr-o veselie cam mai toti imbuteliatorii din europa... plus ca, dupa alti cercetatori, durata maxima a fenolilor din ulei care-i dau calitatile speciale dispar dupa doi ani de la culesu' maslinelor.. deci si daca e sigur c-ati cumparat un kil de ulei adevarat de la mama lui, dupa doi ani e ca si cum ati consuma ulei de porumb sau floarea soarelui... adeca nema beneficii, numa grasime... acuma, din experienta personala va pot spune c-o periada am consumat numa ulei de masline proaspat scos de la teasc... vericilor, e-o experienta gustativa ce nu se poate descrie in cuvinte, si nu-s sigur ca toata lumea ar aprecia calitatile... plus ca nu poti praji nimic in uleiul proaspat de masline, trebe consumat numa' natur sau bagat in fiertura... prajit, pute ca dracu'... |
||
zambil Postat pe 3 August 2013 09:32 |
||
meserie,melodia.... auzi mami,fura cu change partuzele alea? pe curand .... |
||
iasomia Postat pe 3 August 2013 09:41 |
||
Bau! ehe,he,he... o chestiune usoara,asa....ca de vacanta... ce? credeati ca ciobanii nu le au? auzi acilea text ,de-o poate lasa p-o cu coana slaba de inger ,confuza... "sunteti atat de pe gustul meu,domnitza,de-mi vine sa va mananc,sa inting cu paine in dumneavoastra!" e? cum e ? una peste alta,viata trece....ma ia groaza cand vaz ca se poarta "moartea-n vacanta" ...oaliu! fereasca sfantul pe toata lumea .... |
||
iasomia Postat pe 19 August 2013 17:05 |
||
Ce aiureala cu Stefanescu(fotbalistul),mereu ma uitam la el si ma gandeam cat de barbat este,in fata bolii se pare ca aproape toti suntem o apa si-un pamant,acolo suntem toti egali... Se tot vaita persoanajele din viata mea de expunerea asta necontenita a mortii "regelui tiganilor",este deranjant,f deranjant,corect....dar avem atatea alternative,cine ii pune,mamica sa intepeneasca cu telecomanda pe posturile romanesti?e inca vacanta,nu sunt subiecte...bleah.. Ma intreba aseara al mic cum iti dai seama cand trece amorul,nu mi-a venit altceva in minte decat ce stiu de cand m-am facut eu mare,in clipa in care incepi sa-ti pui intrebari,de genu' "cat dau?cat primesc?" atunci s-a dus dulceata... |
||
iasomia Postat pe 21 August 2013 11:22 |
||
si zi asa, mami... nea ciobanu' vru sa-ntinga cu paine in sosiera, ha?... al dreacu el de folclorist... he,he,he... singuratatea si concubinaju' cu oile (sau cu magarii, ca sa ne dam mai europeni, asa) crez ca le ia mintile la mosnenii astia... ia sa va baga nenea un tangoism, ceva, ca plange masa... daca vreti, sariti peste bla-bla, da' eu zic ca nu e rau ce zic copii aia acolo... http://www.youtube.com/watch?v=mWaff2oWDP8 ce-am retinut din pozitia in care ma aflu?... craconetzii lu' berenice, deh... |
||
zambil Postat pe 21 August 2013 19:54 |
||
unii zic c-alde costica nu s-a aruncat de la balcon, ci l-a luat vantu'... he,he,he... pai daca ajunsese la 35 de kile... la modu' serios, acum, nu stiu ce-as face-ntr-o situatie din asta, trebe sa fii acolo ca sa-ti dai cu parerea, zic eu... da' din experienta de martor implicat in mai multe cazuri, mai mult sau mai putin familiale, pot sa zic ca toti au luptat pana la capat... nu stiu cat a fost vointa si cat a fost credinta oarba acolo, sau cat a fost frica de necunoscut si nefiinta... atata stiu, ca n-au abandonat... |
||
zambil Postat pe 21 August 2013 20:00 |
||
mda.. sa va mai dau ceva de bagat la ureche... asa, sa nu va bata vecinii-n pereti... http://www.youtube.com/watch?v=jvy-NEtPtgM ole... |
||
zambil Postat pe 21 August 2013 20:17 |
||
nu le-aveti cu limba asta flamenco?... luati d-acilea cu traducere... http://www.youtube.com/watch?v=KT-zgLQX8aQ he,he,he.. cate-odata e bine sa mai auzi si-o parere d-asta macista despre relatia de cuplu... ca ne lasa dreacu' feminismu' fara boashe, nene... si-nc-odata iar ole, mai... hai, hai, hai-hai-hai... |
||
zambil Postat pe 21 August 2013 20:39 |
||
ce mai mami?! crezi ca referintele nu ma indreptatesc sa-mi dau cu parerea? eu zic ca da,si apropos de capitularea aia,pur si simplu,accepti,te resemnezi,ca sa-l citez pe tata ,saracu' :"trec prea greu zilele astea,vreau sa ajung la linia de sosire...." asa-s ungurii,vad altfel lucrurile,nu degeaba or avea rata aia a sinuciderilor barosana,si da...si ai mei toti au asteptat pana la capat,iar eu ma gandesc ca intr-un fel e bine ca eram cruda,poate i-as fi ajutat sa plece mai repede, cu mintea de acum... alfel,sa fereasca sfantu' de necaz d-ala fara intoarcere,e prea frumoasa viata,este mamoantza? Dar sa trecem la lucruri mai vesele,uite ca nu m-am gandit la sosiera,cucoana era plina de apa cred ca la asta facea referire ciobanu',ca ar fi sters-o cu painica,sau la vreo tocanita,ceva... misto clipurile alea cu misoginismu' lu' talica cu tot,m-am intrebat deseori cum au fost femeile din viata ta, de au atatea capitole gri... acu' o sa-mi spui ceva de genu' "asa cum sunteti toate"...deh... |
||
iasomia Postat pe 22 August 2013 09:47 |
||
ce lucruri serioase se dezbat aici! in aceeasi nota postez si eu un pamflet daca ma lasa reclama aia de la redd's Nevastop – Medicamentul care te ajută să devii indiferent la reproșurile soției sau iubitei AMS adica Asociația Medicilor Șpăgari din Romania, a reusit sa scoata pe piata un medicament minune pentru barbatii cu probleme in familie. Doctorul vaginolog Mihai Mânălungă il recomanda cu mare placere tuturor celor ai caror neveste sau iubite, sufera de crize interminabile, atunci cand afla ca barbatii lor sunt la o bere cu prietenii. „Am facut foarte multe teste, pe mai multe specimene si cu ajutorul Universitatii de Medicina Carol Dăvina, am reusit sa creem un medicament minune. Iar efectul este sigur si apare imediat. Numai ca trebuie sa stii cand sa-l iei. Spre exemplu daca, poti anticipa o cearta cu nevasta (in cazul in care ajungi tarziu acasa, sau ramai la mai multe beri cu prietenii), este indicat sa iei o pastila sau chiar doua. O sa simti o caldura sufleteasca si o pace interioara care te face total indiferent la reprosuri sau sacaieli din partea iubitei. Iar in cazul in care aceasta are prostul obicei sa te sacaie in fiecare zi, se urmeaza un tratament adecvat.”, ne-a explicat doctorul Mânălungă. Acest medicament este indicat tuturor barbatilor cu varste cuprinse intre 20 si 70 de ani. In primul rand celor care nu mai au nicio sansa, adica barbatilor insurati si cu minim un copil. (www.acincearoata.ro - acest articol este un pamflet) |
||
miss_darine Postat pe 22 August 2013 09:55 |
||
pamflet...zici? f bine...ia da-te nitel ,ca uitai sa-i zic ceva lu' zambilu'mio... mami, tu cu filmele tale,vazusi "Sala de bal" cu: Leonardo Villar, Tonia Carrero, Cassia Kiss Regia: Lais Bodanzky (datele astea ti le dadui ca nu stiu titlul original, si n-am timp sa caut acu',da' il gasesti talica) o drama made in brasil.... daca l-ai vazut.stii despre ce vorbesc,crez ca numa' alde noi avem rabdare sa vedem filmu' cap-coada,daca nu l-ai vazut,cauta-l ....un film cu purisani pe care ii intelegem atat de bine...eram cam obosita la sfarsit,o fumaraie acolo de-o taiai cu cutitu',si atata dans,atata dans... o mica bijuterie cinematografica,parerea mea.... |
||
iasomia Postat pe 22 August 2013 13:45 |
||
ma dau ...da'nu ma impinge ca ametesc!!! drama brazilia?...am io una, dar va avertizez ca este f dur! http://www.cinemagia.ro/filme/cidade-de-deus-6105/ cel mai bun film ever! |
||
miss_darine Postat pe 22 August 2013 15:29 |
||
bre darine, tu chiar vazusi filmu' ala, sau doar te dai mare cu ce scrie pe net?... cel mai tare ever e cam exagerat, depinde de cine se uita la el... mami, ma bag azi la filmu' tau, suna bine din ce-mi zisesi si din ce cetii prin cronici... ma' movie... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 August 2013 09:45 |
||
in alta ordine de idei - iasomico, cu tine vorbesc! - nush' de ce ai impresia ca tot ce zic eu p-acilea trebe sa te afecteze pe tine, crez ca fandaxia-i cam mare, cum zice conu'... iar mie stii ca nu prea-mi place sa ma explic, asa ca pricepi tu ce-am vrut sa zic... ceteam prin presa mai ieri de-o englezoaica - cred! - careia-i cam scartzaia relatia cu englezoiu' ei... drept care s-au decis la sex sustinut in fiecare zi, timp de-un an de zile... rezultatu' (dupa spusele ei!)?... relatia s-a imbunatatit dramatic, a doua viata-n doi, chestii - trestii... ce zic eu?... ca toata povestea-i o facatura care sa le dea pe spate pe cetitoarele nemutute si-amatoare de povesti sentimentale... lasand la o parte ca sexu' zilnic la femei, mai ales dup-a doua tinerete, poate duce cel mult la nescaiva afectiuni interne, stressu de-a sta capra la comanda ar fi trebuit sa-i afecteze si moralu', la o adica... ca sa nu mai vorbesc ca la parteneru' cu pricina - care oricum isi pierduse interesu' fizic! - chestia era de-a dreptu' imposibila... zice bine-o vorba de gospodina chibzuita - ciorba reincalzita nu mai are-acelasi gust, chit c-o servesti in lenjerie sexy sau la paula goala... odata ce s-a dus fioru', gata... cu totu' alta-i treaba cand fioru-i acolo tot timpu', chit ca practici la saltea doar din cand in cand... tot prin ziare scrie ca dormitu' in paturi separate la parteneri veci e-un fel de afrodiziac, de garanteaza durata interesului mutual (acilea m se citeste chiar m!)... o fi legat de ce ziceam eu mai sus?... iarasi, nu prea cred... secretu-i sa gasesti parteneru'(partenera) care sa te faca sa salivezi ori de cate ori esti prin preajma, la o bataie de feromon d-ala... si-acilea, va spune moshu', e-adevarat... |
||
zambil Postat pe 24 August 2013 10:08 |
||
E doar o impresie,zambilu',ce zici acolo, o impresie gresita. bine faci ca te uiti la film,ma bucur ca tii cont...sigur o sa-ti placa... |
||
iasomia Postat pe 24 August 2013 13:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
|
||
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice