Chestiunea zilei..

ca uitam,i-auzi acilea:

Facebook va închide 83 de milioane de conturi, într-o campanie de eliminare a impostorilor.Sunt vizate conturile false, cele care se dovedesc a fi o sursă de spam, dar şi cele dedicate special bebeluşilor sau animalelor de companie.

cum e aia? o lume nebuna,nebuna,nebuna...
iasomia
Postat pe 5 Septembrie 2013 11:12
adeca cum, mami, numa' 83 de milioane de nebuni gasira ia de la facebook?... he,he,he... pai eu zic sa mai sape, eventual in acelasi loc...

dap, se pare ca expresia "viatza de caine" nu exprima neaparat ceva disperat, ci dimpotriva... cel mai bine-i sa fii caine de scara blocului, de exemplu... sau de alimentara... iar bagabontzii, cum e si normal, se aduna pe dupa blocuri sau prin parculetze cu bebelusi...plus ca unii dintre copii sunt de-a dreptu' diabolici si trebuiesc muscati pana nu mai misca...

hai ca m-a luat dreacu' de cap si ma cred caine, ca prin filmele alea ale lu' disney...
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 21:56
ia sa revenim noi la normal si sa va bag ceva sa va radeti pana la incontinenta...

http://www.youtube.com/watch?v=_Z_y3y5yqDQ

unul dintre momentele alea in care simti ca trebuie sa ai familie si copii, si sa te mai si bucuri de ei, pe deasupra...
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 22:01
apropos de momente rare si autentice... acu' muuuulti anisori in urma eram pe la neptun de-un unu mai... cam friguletz, asa ca ne-am bagat la un restaurant cu formatie de muzica folclorista, d-asta... aia dadeau la greu cu sarbe-n noi, doar-doar ne-o fi miscat sangele-n instalatie, si noi nimic... asta pana cand a intrat un baietzash la vreo douaj'de ani, numa-n geaca si ciocate, a dat cu geaca de pamant si s-a pus pe-o batuta meseriasa de unu' singur... talent, neneaca... si dus a fost, dupa aia...

asa si cu moldovenii astia de vi-i bag eu acuma... inca nu suficient de bauti ca sa-si violeze mama, doar olecutza bine-dispusi si... meseriasi la gioc, neneaca...

http://www.youtube.com/watch?v=Xa0epzL6Gvw
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 22:17
ce sa va mai zic?... acu' cativa anisori dadui o roata pe la cahul si-am petrecut o noapte-n casa unei primaritze... bai vericilor, voi inca nu stiti ce-i romanismu' pana n-ati trait intr-o comunitate d-asta oprimata... pai daca te uitai in gura fomeii aleia, mai sa zici ca aia de la drapta prutului erau ca americanii de-i astepta bunicu-n patrushpatru... am dat pe gat doua strachini de muraturi si vreo sase ulcele din vinu' primaritzei, tot ascultand la povesti cu cat de buni si de destepti sunt romanii... si-atuncea chiar ca-mi venea sa cred...

ia sa ma bag eu o moldoveanca cu draci pe ea, ,in cinstea fetei primaritzei de va zisei mai sus...

http://www.youtube.com/watch?v=40DSAT2AdPQ
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 22:25
sha trompetzica, uaaaiii... he,he,he...

hai sa va zic si de-un film, ca cam plange masa... all together, sau et si on vivait tous ensemble, la mama lui... merita sa va uitati, la inceput crezand ca-i de ras, da' pana la urma plangandu-va sufletzelu'... jane fonda, pierre richard, geraldine chaplin, d-astia... despre ce-i vorba?... despre batranetze si nefiintza, o cheste prin care cu totii vom trece, da' la care nici nu vrem sa ne gandim, ca sa nu dam in depresie cronica...

nu va temeti, totusi... se rade chiar binishor, are si decrepitudinea umoru' ei, iar in filmu' asta-i chiar de calitate...

bre, daca ma mai uit eu bine la jenica fonda, mai sa-mi vina sa crez ca unii traiesc forever... da' nu si jack nicholson, din cate spun recent ziarele... de el e bine insa, ca atunci cand va veni cosasha pe la el nici nu va sti pe cine-a vazut... roza ne mananca pe toti...
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 22:36
tatutzu

la nunta sheia erau si cativa baieti de faceau parte din vreun ansamblu folcloric,iti spune fata ca are ochiu' format,n-a facut degeaba dansuri populare la viata ei....

vezi cum nu te las eu singurel pe talica? vezi?

zici ca jack al meu a luat-o pe campii,ca o luam cu totii?

sa batem fieru' cat e cald,sa ne mai bucuram cat o fi...inca nimerim tastatura...

cat despre jane... o vazui necosmetizata intr-o revista,zici ca i se imprastiau oasele,o duceau fo trei unii ii tineau picioarele,unu' mainile,altu' capu'..mari maestrii in cinematografia asta,unii cand aud "motor!" dau jos imediat cativa ani din panoplie...
iasomia
Postat pe 5 Septembrie 2013 22:55
chestea e, mami, ca prin fosta uniune toti faceau arta cu fotza prin scoala, inca de mici... ba un acordeon sau o balalaica, ba neshte dansuri poporane, ceva.. asa ca nu-i nicio mirare ca baetzasii aia se miscau profesional... eu ramasei cracanat ce de talente aveau sovieticii astia la trezie, dar si la betzia timpurie, cand inca se mai puteau misca... ce-am vazut la ei si n-am prea vazut la noi e ca-n weekenduri ieseau cu tot felu' de formatzii care mai amatoare ca alta prin centru' orasului si-o tineau intr-o reprezentatie pana noaptea tarziu, de-a moca...

cand zisei de arta cu fortza, e vorba de bataie, care era si-atunci si-acuma parte din educatia publica...
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 23:05
pe mine insa nu baetzashii m-au dat gata, ci paru' de sub bratzu' lu' tanti interpreta... natur, deh... he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Septembrie 2013 23:08
ia sa va bag o melodea de-mi place ,ca doar e sambata...

http://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw

si acum o chestiune :

am constat ca alea...stiti voi,NF ...care fac urat de tot in legatura cu haitele de caini salbaticiti,nu zic mai mult pt ca sunt satula,alea de se isterizeaza si ne numesc "criminali",ei bine,majoritatea nu au copii....sau daca au, copiii lor au fost crescuti de altii...

iasomia
Postat pe 7 Septembrie 2013 19:22
exact cum am spus,astea de au copiii crescuti de bune si bone,fac urat-urat....acu' cetii pe inca una...

hai sa va spus o chestie draguta,am fost la un bairam intre babaci,la un moment dat a inceput sa cante Gabriel Dorobantu,dupa ce a terminat de cantat toti babacii aveau ochii plini de lacrimi,ma uit in stanga ,ma uit in dreapta...oho! ravasiti rau,zambeam cald la ei si ma gandeam la viata asta cat e de misto...

era un cantec ...ceva de genu' "o singura iubire ma asteapta inca",cand o sa am chef o s-o caut...toti aveau cate-o durere,mamica...cate o chestie ...

ce timpuri apucaram,ce timpuri...sanatosi si pe picioare sa fim...

iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2013 18:00
se stie ca-mi plac ciudateii,uite si-un cantecel pt o noapte frumoasa..

http://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2013 18:04
Şi mie.
Axl_R
Postat pe 9 Septembrie 2013 18:44
bravo! bine ca zisesi o vorbulita ,ca sa stiu daca ma citeste careva...

la chestiune:

s-a intamplat! a revenit teo,geaba....m-am straduit sa-i intru in joc,aceleasi maimutareli si vaitaturi"ah! ce emotii! ah !ce emotii"...."umor de calitate" uite ca aproape ca ma doare sufletu' s-o spun,nici macar un zambet mic nu mi-a venit sa-mi pun pe fata...si am la bunavointa ,kklau...

fraiera,tine de echipa aia a ei vestita(care s-a dovedit si in alta parte ca nu face minuni,pro e pro,nenica) si apoi,eu numai cand aud "canal d"....asa,ce spuneam?

trebuia sa se bage pe o reteta gen ...emisiunea Eugeniei Voda ,a trecut prin iad cu boala aia,ea si invitatul la o masuta ar fi facut mult mai multe parale,in fine...sa aiba noroc si sanatate...

ce jale maica pe "iubitorii de animale" aprobara astia eutanasierea aia,interesant de vazut in cazul lui Ionut nu le-am vazut desfigurate de spaima...de oroare...

fereasca sfantul pe toata lumea!
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2013 17:48

..."te citeste!"....scrie linistita! :D
NB!

ceva mai vesel, nica?
Fss_ssu
Postat pe 10 Septembrie 2013 20:33
hai ca m-am linistit...
iasomia
Postat pe 11 Septembrie 2013 10:29

Ce bine!:D

da matali esti la varsta a-3-a?

Ce chestie, o venit Toamna!

zaua buna!
Fss_ssu
Postat pe 11 Septembrie 2013 13:12
oaleu, ce-nghesuiala pe topicu' tau, mami.. se calca postacii pe bombeuri... numa'spirite fine pe-acilea... he,he,he

hai ca glumii... iasomico, in copilaria mea, batanetea avea miros de gutuie si cafea cu caimac... naivitate, deh... vedeam oamenii-n varsta ca pe ingeri, asexuati... si iote c-acuma vaz eu cum stau cu-adevarat trebile, ce pucioasa fierbe si-n mintea babutzelor si mosnegutzilor...

ia sa va scot eu din depresie cu ceva de inima, asa... fiecare artist cu publicu' lui, pana la urma...

http://www.youtube.com/watch?v=_4BObpNQqNo
zambil
Postat pe 11 Septembrie 2013 20:04
pfuiii.. acuma vaz ca n-am mai postat p-acilea de-o saptamana... da' motivat, poate va povestesc eu vreodata chestea cu camila, neneaca...

sa va zic repede si de-un film - doua... disconnect, par exampal... ceva despre cruzimea ce vine adesea din anonimatu' internetului... pen' ca - nu-i asa? - atunci cand se stiu nevazuti, oamenii scot maimutza din cusca, neneaca... omuletzi pe care-n viatza reala nu-i baga niminea-n seama isi scot parleala pe seama naivilor gura-casca pe-un facebook sau alte alea... pe garbo nu-i niciun pericol, va zic eu... he,he,he...

mai zilele trecute ma bagai la o serie de film noir, vericilor... la creme de la creme, muc si sfarc, numa' anii '40, adeca epoca de aur a genului... double indemnity, murder, my sweet, nightmare alley sau the third man... jos shapcalia, oamenii aia stiau sa faca filme si-aveau subecte-n cap cat pentru zece generatii dupa ei... pai credeti voi ca ce se face-acuma nu s-a mai facut?...neeeee...

apropos de the third man - ramai fara replica cand vezi cum se-omora lumetu' pe bune pentru neshte doze de penicilina.. pe vremea aia, adeca, imediat dupa razboi... astia cu cartelurile si drogurile lor sunt mici copii...
zambil
Postat pe 11 Septembrie 2013 20:23
baga aici,mami....

dap!
ard focurile-n ei,saracutii...poate pt ca stiu ca anumite chestii sunt irepetabile...

cand mi-o venii tastatura bine pe mana tre' sa povestesc ceva despre consumul asta,este incredibil ...la consumul de produse ma refer...
iasomia
Postat pe 11 Septembrie 2013 20:42
hai ca va bagai si-o poza la colectie... ceva subect de carpeta, poate nu va zice nimic, da'la nici un sfert de ora se-ntampla chestea cu camila...

sa va las si-un cantecel de seara, ceva...

http://www.youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0

n-o avea omu' ala op's'p'çe milioane de vizualizari chiar de-a moca, nu?...

zambil
Postat pe 11 Septembrie 2013 20:45
ia uitati aici ceva interesant, orhideelor![url=http://mfirma.de][img]http://www.pokochasz.pl/files/img/icon_usmiech.png[/img][/url]

http://www.salon.com/2013/07/02/my_year_of_modesty/

garbo_383488
Postat pe 11 Septembrie 2013 22:15
unde esti mami?

e moda pe cai mari,acilea! ce crezi?
esti trendy daca iti tragi niste javre acasa,care mai de care apare la tv cu maidanezu'...te doare capu',e o isterie d-asta maladiva,plang de mila cainilor (acu' si mie mi-e mila,da' aleg copilu') ce nu pot eu sa inteleg ....oare friptanele alea cum le intra?hai!

de vaci,porci,pui si ratuste nu le-o fi mila!?

iubesc cainii,dar am fobie la haite salbaticite,era sa o patesc si nu o data...

oaliuuuu! cum urla de mila patrupedelor ,da' n-au dat o lacrima pt copilul ala,cica " nu e cainele de vina,un accident nefericit",bleah...

si astia de infiara catei,cat credeti ca o sa-i tina?parca auz: "era invatat pe strada,sa umble,nu am avut ce sa fac,i-am dat drumul" ..
iasomia
Postat pe 12 Septembrie 2013 18:40
mami, noi suntem inca-n evu' mediu timpuriu... romanu' n-are opinii bazate pe vreo ratiune, fie ea cat de simpla.. el e gica contra, imptriva curentului... daca curentu-l duce la mal, el inoata impotriva si se-neaca in larg... toti aia de iau apararea maidanezilor nu fac decat sa-si exprime frustrarile.. odata-n viata sunt si ei bagati in seama...

asa a cazut si guvernu' boc, de altfel... toata lumea vede-acuma ca alde michimaus face exact ce facea si boc, numa' ca mai rau... dar ce conteaza, atata timp cat au realizat si ei ceva-n viata lor de amarasteni, nu?...

crezi ca-i pasa cuiva de-adevaratelea de maidanezi?... cainii de apartamet sunt numa' niste proiectii ale personalitatii stapanilor... dca stapanii sunt isterici si frustrati, si cainii sunt la fel...

zambil
Postat pe 12 Septembrie 2013 19:03
pe unde te uiti,mamoanta...numa' poze in care apar caini chinuiti in te miri ce imprejurari,zici ca sunt in delirium tremens,d-ala... postaci...isterici...

apropos,
au circulat niste filmulete,chestia e ca erau filmate in rusia,ce caractere de doi lei,le dadeau ca si cum s-ar fi intamplat in romania,este f urat....

in alta dezordine,crez ca ma las carunta,toate vor culoarea mea de par,le spun cu ce ma fac si nu ma cred....degeaba le explici ca e vorba de pigment,de aia,de aia...ce muieri nebune, cica nu vor sa le spun pe bune,problema mea este ca si la bucatareala ,la retete... sunt tot timpul banuita ca nu spun tot....ca sar ceva...

au nu stiu ele,maica....ca atunci cand faci ceva tre' sa pui si un pic de dragoste? se pare ca nu...
iasomia
Postat pe 13 Septembrie 2013 17:25
na,ca ma incurcai,ca nu vreau,desigur...

hai si-o melodea ca e we...

http://www.youtube.com/watch?v=4RRpq_jWnSs

sa fiti cuminti...

sa nu uit,ma aborda de dimineata una de fusei cu ea la ceas de incercare intr-un loc,cica de ce am scris "love" undeva?la varsta mea?!
astea-si imagineaza ca daca scrii "love" esti pe treaba,decorezi vreun bibic,il faci general..

nasol,pana la urma perversiunea este in mintea cititorului cum stabiliram de atatea ori...

nu pot sa cred asa ceva....
iasomia
Postat pe 13 Septembrie 2013 17:57
si de perversi nu duce lumea lipsa, mami... pai ce ne-am face fara ei, nu?... he,he,he...

ca caini, ca cianuri, ca care mai de care, chestea-i ca pana si societatea civila-i de chachao-n romanica.. sau mai ales societatea civila, ca de-acilea ni se trag toate... abea ce zice unu hais, ca imediat sare altu' sa zica cea... doar asa, de-al dreacu...

cum de altfel a marturisit cu guritza lui de sugaci in ale pauliticii insusi michimaus, vis-a-vis de rosia montana... deci, pe cand bicicleta era-n opozitie, el a combatut proiectul doar fiindca-l sustinea basescu... bai nene, tampitzi mai suntem...

chestea e ca michi asta nici de jmecher nu-i bun, se vede de departe ca se fortzeaza la golanisme, prin spatele blocurilor si-ar lua numa scuipatzi in dantura...
zambil
Postat pe 13 Septembrie 2013 18:50
unde o fi mosu' nostru,parca-l vaz....calare pe camila cu tigarea-n gura...

una peste alta,circ mare in tarisoara noastra,mare de tot....

pana si lu' oreste i-au venit dracii pe agitatu' ala de la a1,(pe care l-am citit nitel zilele astea si era sa dau la boboci),of! ce fac banii din oameni...

unde esti axl?
uite o melodea interesanta...am tot pus eu p-acilea arcade fire,una noua de data asta...

http://www.youtube.com/watch?v=7E0fVfectDo

sa nu uit,au inceput astia sa se ameninte,kacarau si michi,incepe "distractia", aia...
iasomia
Postat pe 17 Septembrie 2013 18:11
Uite, chiar aici! Mulţumesc, îmi place melodia.

Io mai nou ascult http://www.youtube.com/watch?v=c95Csr56Jac
Axl_R
Postat pe 18 Septembrie 2013 15:53
dragut,este de inteles, e toamna...pe mine deja m-a apucat astenia,si nu e usor deloc,nici drept,cand ma apuca vlaguiala,ma gandesc ca asta trebuie sa fie batranetea...

ia uite eu ,l-am ascultat de trei ori astazi....asa se nasc unii cu emotie autentinca-n sange,chiar daca sunt niste copii...

http://www.youtube.com/watch?v=aTqkcQYPpZU
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2013 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
lumea 40 De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
Setari Cookie-uri