Chestiunea zilei..

am ashea niste premonitii,nene...

io-te ca-l arestara pe barbatu' lu' ladosi,cica evaziune-4 mil. de euro,si fatuca asta....of! ala mai mare cu fo 20 de ani decat ea,sa fim seriosi...oricata bunavointa ai avea la diferenta asta traiesti numa pt copii...nu te mai miri ca i s-a rarit paru' si poarta mai mult peruca...si ca are ochii aia tristi,tristi...

pana bag ochiu' la film sa pun o melodea,de-o ascult ...

http://www.youtube.com/watch?v=qBEJ9S_emL4

azi m-am horarat unde fac revelionu',nu-mi vine sa cred, aproape ca trecu' anu'...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2013 17:49
mami,

niciodata nu esti multumit,trebuie sa rezolvam chestia asta...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2013 17:50
iasomico, tu ma stii ca-s mai selectiv, asa... pai daca nu noi, atunci cine?... he,he,he...

ia uite ce gasii eu pe youtube, daca e vorba sa promovam valorile tzarisoarei asteia...

http://www.youtube.com/watch?v=IE5Xc-V9eXQ

bine , baietzii astia pierdura trenu', inregistrarea are vreo patruj' de anisori, si cei mai multi dintre noi habar n-au avut de rodion g.a.... asta nu era chiar ok pe vremea lu' ceasca, da' sa nu va-nchipuiti ca ceasca dadea vreun ordin sa n-apara ala sau sa nu fie promovata aia... avea cine sa se ocupe de chestiile astea, si din motive mult mai pamantene decat ideologia de clasa...

mda, ce sa zic de moshu' lu' sandica?... toti care au facut avere-n tzara asta au furat, crez ca ar trebui sa punem de-un program de construit parnai noi si-ncapatoare... iar cucoanele care-au stat langa jmecheri stiau toate de unde vin banii... se la vi, cum ar zice francezu'...
zambil
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:01
astazi ma gandeam ca nu sunt mare internauta (in ciuda aparetelor),n-am cont pe youtube,de ex....si pe multe altele...

si nici nu sunt tentata sa-mi fac,oare de ce? sunt superficiala, probabil...

tot astazi mi-am dat seama ca nu mai pot sa ma rog de oameni,pur si simplu mi se face rau fizic,trebuie sa fie de la astenia de toamna,crez...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:02
tu asa sa fii...

oricum nu e vina mea ,nu le-am postat eu acolo,insa ritmul e bun...e calitate acolo,dupa cum si la baietii astia de la Urma e din belsug...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:07
sa te rogi de oameni?... ca sa ce?... hai sa fim seriosi, mai ales ca eu, de exemplu, am cont pe youtube... nu c-as posta mari chestii, da-mi e usor sa-mi gestionez gaselnitzele...

si zici ca te-ai hotarat de revelion zilele astea?... si eu... bine c-am mai gasit locuri, ca altii au rezervat din vara... am eu neshte amici de se ocupa cu chestii d-astea organizatorice, de-ajung in fiecare an la mana hotelierilor de prin bran, baile felix sau sighisoara... am tot vrut sa-i atrag la locuri mai exotice, dar e criza - una la mana - si nu toata lumea gusta exotismele...

bine, la o adica ideea e sa ne strangem toti amicii-mpreuna si-am putea face chestiile astea si-n bucuresti, n-ar trebui sa batem tzara ca sa bem si sa ne complimentam unii altora nevestele... toata chesti-ai intorsu' acasa de dimineata, mai usor e sa te sui in camera la hotel si sa nu te dai jos decat a doua zi, in trening, la ciorba de potroace...
zambil
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:13
he,he,he.. ia sa va bag putin in atmosfera...

http://www.youtube.com/watch?v=JsOHmefsYMU

auzi la ei - restaurantul vogue din poiana mare... vogue, nici mai mult nici mai putin...

bine, nu trebe sa ne miram prea tare, eu stiu neshte cabarete cu striptease pe langa pitesti sau sighisoara de nici in vegas n-au aia... de fete vorbesc, adeca...
zambil
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:21
Eu sunt f serioasa,faptul ca ma rog eu de te miri cine nu are nicio legatura cu netul...sunt chestii de suflet obosit de vreme,si dezamagit...de niste tampenii...

ce ziceai? pai doar nu plecati dimineata? macar un doi acolo,bran,sighisoara,felix?
sunt la moda astea acu',le vazui in vara...fusei anu' trecut la moeciu...nimeriram intr-un loc ,nu aveam nici semnal pe telefon,da' bine a fost!am dansat de am facut febra musculara,anu' asta imi fac carnetel !ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:22
mami, sper ca tu ai fost mai vesela cand te-ai rupt in figuri pe la moeciu pe-acolo.. ca fetele astea de la vogue au un plictis in ele de zici c-au venit cu barbatii lor la petrecere...

he,he,he... hai c-am glumit, pai bine-nteles c-au venit cu sotzii din dotare, doar ce credeati?...

plecatu' de dimineata ar fi in bucuresti, d-aia ziceam ca preferam provincia... desi nu totdeauna am nimerit bine... anu' trecut am fost in predeal la ciolplea, sau cum dreaci ii zice-acuma... bai nene, in restaurantu' alora ziceai ca erai in gara... plus lume-amestecata, ca revelioanele astea-s cam de la doua sute de persoane-n sus...

a, sa nu uit, acu' doi ani la felix ne-a spart guristu' la timpane cu manelele lor banatzene cu tot... si nici mancarea nu ne-a dat pe spate, mai curand ne-a aplecat in fatza... he,he,he.. noroc c-aveam cu ce sa ne dregem...
zambil
Postat pe 4 Octombrie 2013 18:31
seara buna !!!!!!
nene , parol care te-o minti .......cum sa fiti singurele statui care intra pe Garboletele asta ?
iote : mai intru si eu
in alta ordine de idei , chiar daca nu postez ( poate de multe ori nu am timp ) de citit va citesc

jeanette40
Postat pe 7 Octombrie 2013 20:36
unde o fi mosneagu' meu,nu l-am mai vazut neam...mai am si grija lui acu',deh...

bre,

ati fost vreodata intepeniti de sale? sa fi blocat in asa hal incat sa te duci in patru labe sa faci pipi? hai? si sa-ti mai pocneasca si borsu' la un ochi de la dureri si efort ehe,he,he...zici mereu ca nu se poate mai rau,ba se poate nenica...
asa ca apreciati fiecare zi,fiecare gest cu libertate in miscare...

am o chestie,ma uitam adineauri cum filmau tigancile-n fuste coada de la moaste si multe altele,sa mai spun ce simt,neh...ca nu ma lasa vocabularu' astora...

jeana,
geaba ma citesti daca nu vorbesti,maica..
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2013 11:19
he,he,he.. si-asa nu prea mai posta nimeni pe forumu' garbo, acuma-i schimbara si formatu'... nici clonele astora de la botoane nu se mai descurca-n postari...

mami, n-am dat inca coltzu', sunt pe-acilea...
zambil
Postat pe 22 Octombrie 2013 18:58
pai sa nu-l dai fara sa ma anunti,n-am zis noi ca amandoi odata?e scris in stele,mami...

hasta la vista! cu renovarea de-o bagara crez ca-si semnara sfarsitu' forumului,poate asa cand avem timp...

mami,
e greu cu chestiunea, cred ca ti-o bag in privat...cu perdea,bineinteles...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2013 09:41
ce e mishtoc la formatu' asta nou' e ca nici nu ma mai obosesc sa dau pe alte topice, aiurea... ca tot n-aveam ce sa citesc... decat sa ma scalambai in figuri cautand paginile de postari, vin acilea la punct ochit derect, mami...

hai, baga la baiatu', ca stii ca am privatu' mare... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2013 21:18
aaa... si mai e ceva tare... am intrat azi pe la pranz... si-acuma intru a doua oara... pai formatu' asta nou mi-a spus-o din prima: nici o postare noua de la ultima ta vizita... adeca ce era de asteptat...

he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2013 21:21
stai ashea nitel,ca pe la noi numa' peste gitani si cutremure dai peste tot...da' poate ai talica ceva-ceva...nu prea mare ca leashin...

vaz ca-mi crescura voturile ,probabil pt unii nu este placut cand tac(tacem)..sau or fi de bucurie? ehe,he,he...

hai ca e haios p-acilea,zici ca fac integrame...

iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2013 20:11
Am ascultat astazi o dezbatere cu tema "miorita",se stie ...e la moda razvratirea,pana cand atata resemnare,halea,halea...ca asa suntem educati de mici, sa plecam capu',sa acceptam ...inevitabilul...de la balada ni se trage,auzi..

Alecsandri (cel care a cules-o) poetu',masonu',deh...cica ar fi imbunatatit-o ,ceea ce fie vorba intre noi sigur este adevaraciune(unde draq ati vazut voi exprimare atat de corecta si coerenta intr-o balada neaosa?),si ca de fapt ar fi modificat actiunea, era vorba despre un mason scos din...con....ah! imi scapa, cauza era o fata(bre,care o fi aia?oaia?)
nu se intelege nimic,este? pai nu are cum, ca dadui din una in alta,facui gripa...si-s obosita,batrana si bolnava..

sa pun o melodea de ma relaxeaza pe mine ,ca vine we,hai sa fiti sanatosi..
https://www.youtube.com/watch?v=4xct_0e1GsY
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2013 19:33
obositor,eu stiam ca schimbarea inseamna progres,umblati si cu smecherii se trezeste omu' pe facebook vrand-nevrand...

sa va fie de bine...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2013 19:45
mami, azi daca n-ai rating pe facebook inseamna ca nu existi... nu existi in virtual adeca, ceea ce-i de-a dreptu' dramatic mai ales pt aia de nu-s nimic nici in viata reala... nu degeaba atatia useri au dat coltzu' in real pe chestii virtuale, pt ca ei deja traiau cu adevarat numai acolo, ca user_names d-aia...

eu la cheste vreau sa bag ceva den presa de romanica - cazu' berbeceanu... ce vreau eu sa zic e ca asta-i politica adevarata, neamule... in provincie se traieste si se moare barbateste, la bustu' gol... acolo dusmanu' are un nume, o famile, si de obicei locuieste gard in gard cu tine... inamicii se stiu din copilarie si-au mers cam pe la aceleasi scoli, au curtat si dansat aceleasi fete si s-au imbatat cam pe la aceleasi carciumi, iar diferenta dintre alb si negru nu mai e chiar atat de evidenta... cam toti sunt infractori si-n acelasi timp justitiari, care cu para in justitie, care cu topoare si lopetzi scoase pe la coltz de strada la ceas de seara...

mda, nu-i usor de trait in provincie...

zambil
Postat pe 25 Octombrie 2013 22:01
sa va mai zic ceva si de-un film, de-o maslina, acolo... sparsei sezonu' unu din vikings. care-i ceva intre documentar si fictiune, cu foarte putine legaturi in realitatea istorica... bine, vikingii chiar au existat si-au facut ceva valuri la vremea lor... ce nu prea se stie e ca denumirea de rus este vikinga, si ca statul medieval rus a fost infiintat de vikingii coborati pe raurile care se varsau in baltica... nu se prea stie nici ca la vremea lor vikingii n-au purtat niciodata celebrele coifuri cu coarne, care sunt o inventie germana din perioada romantismului literar (la fel ca si fustanela scotiana!)...

altfel, serialul e ok, mult peste alte chestii din zilele astea care se numesc tot seriale... ok adica daca va plac batai in sabii si personaje latzoase si jegoase cu vederi libertine la vremea aia... cum ar fi sexu' in grup, de-un exemple... hai ca v-am facut curiosi, ha?...
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2013 22:13
nasol,e nasol cand se pierde directia,am vazut atatea cazuri triste,triste...pai maica,viata virtuala trebuie sa fie o carja,o proptea,o bucurie...nu viata insasi...

e sarbatoare mare astazi,dumitre si mitici ...hai sa traiti..

pana una-alta, aflai ce boale am,ehe,he,he...i-auzi,ia..hop! hop!

https://www.youtube.com/watch?v=eJHRoc0FL7w

apropos,cica felul in care dansam arata cum suntem la pat,de ceva timp iau seama la lume cand danseaza si ma crucesc,n-au ritm,n-au pasiune,nimic.....niste scalambaieli,nu cred ca-i valabila chestia,ar insemna ca enorm de multe paturi sunt de plans...
si inca o chestie,odata cu varsta trebuie sa stii sa-ti adaptezi stilul ,poti sa fii si sexi si senzuala(pt mosii din preajma)fara sa bagi motoare la turatie maxima,nu mai e frumos,e ilar...usor,discret...fetelor..usor...
iasomia
Postat pe 26 Octombrie 2013 10:14
Oaliu!
nu mai caut pe nimeni din copilarie,din tinerete,fuse si se duse....nu m-am gandit in viata mea ca unii pot deveni atat de obtuzi,atat de ...cum draq sa zic?fara sare,fara piper,niste plante...
am pus zilele trecute un clip mai cu eros,asa...ca doar viata e frumoasa cand si cand,mai ales cand...simti ca nu vibrezi de unu' singur,ce spuneam?a! ajungi sa stai cu capu' la cutie,nenica...
bietii de ei(ele) cred ca musai esti in calduri daca te bucuri intr-un fel mai cald de lucruri frumoase,imi venea sa le strig: fai tolomacelor! celebrati viata,dragostea,si mai ales sanatate!
d-aia cand gasesti pe cineva care intelege ce spui in proportie babana,il(o) apreciezi si mai si...
mami,intelegi ce spun?
unde pui ca unii vorbesc chiar si atunci cand nu vorbesc,asa ca sa ne bucuram,inca...
acu' o auzii pe una ca am avut nu stiu ce planeta cas si luna tot asa,cred ca d-aia nu reusesc sa ma montez neam..

am si chestiune:nu mai suport sa-mi descrie pretenarele mele starile lor de angoasa,anxietate,atacuri de panica ....arza-le-ar ! pe deviatiile astea nervoase zic..sa ma lase draq ,sunt la moda,vaz...ce nu inteleg eu,de ce trebuie sa ma sune numa' pe mine sa se vaite?hai?
ma rasfat eu aici,da' scroafa e moarta-n cotet,raman din ce in ce mai singura,pt ca nu mai am disponibilitatea sa ascult numai si numai necazuri,cand se intampla ceva bun in viata lor nu dau navala,neh...
hai o saptamana buna sa avem!

https://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM

iasomia
Postat pe 28 Octombrie 2013 11:00
vaz ca nu mai am nici bulina,nici "corecteaza"..

azi-noapte mi-a venit in cap o expresie de-a bunei: " fatalica,intotdeauna sa te bucuri cand ai jind de viata"

"jind"

ce te faci cand jinduiesti si nu ai cu cine? cand te simti singur si neajutorat?
aici e un secret,in zilele bune spuneti-va-n gand: sa-mi aduc aminte ca se poate...luati-va maica provizii, ca sa aveti la greu...
si cand e greu,bagati un "am mai fost aici si m-am ridicat"..bineinteles ca toate merg pana intr-o zi ehe,he,he...cum a spus inteleptul?

"in fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre"

da' pana atunci,cand va e bine bagati caldura la sufletel,tine de cand la nevoie..
iasomia
Postat pe 28 Octombrie 2013 11:31
Oho! cata bula...asa ca pt pensionari....
ma uitam ca pe 30 nov fac cinci ani de cand m-am inscris pe garbo,nu pot sa cred asa cevaaaaa...

la chestiune..
unde credeti voi ca ma uit eu de luni pana joi de la 19,30?hai?
ehe,he,he...pe look tv ,la emisiunea lui sabin gherman,ala cu "m-am saturat de Romania",da,da...stiti ce bine le spune?parol...
iasomia
Postat pe 29 Octombrie 2013 17:55
Iasomia, pt Tine !

''da' pana atunci,cand va e bine bagati caldura la sufletel''

Axl_R
Postat pe 29 Octombrie 2013 21:30
merci,draguta...
din pacate invatam f tarziu anumite chestii..

se duse si anca petrescu,arhitecta....casa poporului...
habar nu aveam ca a avut un accident acu' o luna,de unde i s-a tras si sfarsitu'...
uite asa...hodoronc-tronc,am vazut-o acu' ceva timp intr-o emisiune,a aratat atunci o gramada de schite,era pasionata de cladirea aia,avea in plan sa mai faca o gramada de chestii,in fine...

astazi luiza zan...

https://www.youtube.com/watch?v=uO5c9o12uqw
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2013 19:39
cum zicea saracu' nicusor... sau zoia - voi n-o sa terminati de zugravit ce-a construit tata... iete ca nici acum nu s-au terminat lucrarile la casa aia a poporului, deh...

acuma,, trebe s-o spunem p-a dreapta... toate realizarili iepocale nu erau ideile lu' ceasca, vai de capu' lui... regularizarea dambovitei, casa poporului, canalu' dunare - marea neagra, metrou', hidrocentralele de pe olt si arges sau de la bicaz... toate astea sunt proiecte concepute in mare parte in perioada interbelica... oameni destepti au avut tot felu' de idei care sa scoata romanica din mizeria endemica in care se gasea de cand se stia ea pe lume...

meritu' lu'ceasca a fost ca-n mare parte a realizat ceea ce-au visat altii-n locu' lui...

cat despre ancutza, macar s-a dus lasand ceva in urma ei, o cheste de-asta patzeste un om din zeci de milioane... ia sa bag si eu o melodea, de sufletu' femeii...

http://www.youtube.com/watch?v=E_rDxCoEfvM
zambil
Postat pe 30 Octombrie 2013 19:57
mdea...

iasomico, ia vezi tu mami cum postezi linkurile astea la melodele, ca iar dadui rateu... bine, nu ma doare mana sa bat luiza zan la search, acolo... da' stiu eu la se gandea sufletzelu' tau, ha?...

bre vericilor, eu dadui in patima filmelor frantzuzesti... parca bate un aer mai proaspat denspre hexagon, decat beshinile din 2013 de la hollywood... uite-asa imi gasii si-o prospaturica de suflet... se cheama deborah francois, e belgianca si-i numa buna de molfait, la gingiile mele... mmmm... ce va recomand cu ea?... populaire - ceva gen inceputu' anilor '60 - si la tourneuse de pages...ei da, chiar asa ii zice, e vorba de cocoana aia de schimba foaia langa pianist, iar filmu-i... aaa... un thriller psihologic, cum ar zice-americanu' invidios...

va dau acilea un mezelic de populaire, desi gasiti pe youtube si filmu-ntreg...

http://www.youtube.com/watch?v=6Q71XSMlPN8
zambil
Postat pe 30 Octombrie 2013 20:13
mami,

sunt sigura ce te-ai descurcat pana la urma,luiza zan - come away ,un clip cu piersic junior,pt unii adanc,pt altii nu...in functie de interioare...

ce satra e in tarisoara,fericesc toti romanii care sunt plecati...desi eu de ex nu ma vad in alta parte..

doar asa cand vreau sa evadez ,te miri pe unde umblu cu ochii mintii...
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2013 20:38
n-aveti ce face-n weekendu' asta?... sa va dau film de film de vazut - jagten, asa-i zice la film, si-i zice-asa pt ca-i facut in danemarca...

de mads mikkelsen ati auzit voi ceva, ca omu-a haladuit si pe la hollywood ceva timp, mai ales specializat in roluri de oameni rai si fara inima... he,he,he... da-n filmu' asta altu-i shpilu', o sa vedeti voi, aia de va intereseaza un film bun... iar personajele negative sunt altele decat v-ati astepta...

ok, asta a fost pt cinefili... sunt sigur ca majoritatea alora de posteaza pe garbo au chestii mult mai tari de facut in weekend decat sa se uite la filme...

he,he,he... majotritatea alora de posteaza pe garbo?... hai ca-s un dulce... he,he,he...
zambil
Postat pe 1 Noiembrie 2013 19:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Setari Cookie-uri