zahar candel ii vechi, ii scurt metraj, da imi aminteste de copilarie http://vimeo.com/16503336 lampa cu caciula |
||
Eugenia_ Postat pe 1 Noiembrie 2013 20:23 |
||
---|---|---|
Si io am unu` vechiutz...ca tot aduse nea` Zambilu` vorba de nordici..... http://www.youtube.com/watch?v=6N79TftcI-s a fost si nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film de peste ocean (adica de la noi astia din batrana Europa ) |
||
Rotty Postat pe 1 Noiembrie 2013 20:37 |
||
Mie-mi place, tăt ce-i dulce. :) | ||
|
||
Axl_R Postat pe 1 Noiembrie 2013 20:48 |
||
...???... | ||
Rotty Postat pe 1 Noiembrie 2013 20:52 |
||
valeu! merge asta ..mai mult nu... asa copilasi,mai veniti si voi cu fo idee,ceva...totul e sa vorbiti normal,ca papusile trase de sfori facem in alta parte... mamoanta,tu...al batran,vezi mami ca o sa am de maine incolo un program mai ciudatel pt ceva timp,ca sa stii sa nu crezi Doamne feri ceva...stii ca eu anunt,fata buna... la chestiune... azi e ziua lu' sefu' al mare,stati asa sa vedeti ce deranj o sa fie cand i-o trece mandatu',astia au 80% in parlament si nu se vede nimic?ba se vede!deranj,de-ranj.. |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2013 11:52 |
||
DA! O tras "sforile"....iote! 62 de Toamne....ce multe frunze Doamne:( o chicat, da tot in picioare o ramas:( Ei, di "copac" zac....:) Ziua buna & LMA! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Noiembrie 2013 12:47 |
||
ce-i acilea,muica? renovari generale,ha? mai sa nu gasesc usa... bre... care-si aminteste vremile elea cand m-a dat bunica-mea cu deteteu si petrol in cap o luna ca sa eradicheze populatia cu 6 labutze den pletele-mi? ehe....sa fiti voi sanatosi,ca 'ama exista sampoane,chestii,trestii... ierea sa lesin cand am dat in pletele fii-mi peste aceste mishcutze cu labutze.. frate,unde nu m-a apucat o melancolie sh-un dor de copilarie... orisicat - cine-a zis ca traim vremuri emancipate s-a inselat. pana si-n scolie cu staif se mai poarta moda parazitilor,bre... in alta dezordine - hau ar iu,evribadi? mie nu-mi mai ajunge timpul,ce n-as da sa-l fac elastic,he,he... Prinde-ma daca poti - muviu' asta-l vazui ultima data,cu Tom Hanks si DiCaprio. Imi placu. M-a facut sa iau in considerare o reconversie profesionala |
||
precizilla Postat pe 6 Noiembrie 2013 19:14 |
||
jagten,ha? ia sa vaz... renovarea asta a venit la pachet cu mult mai multa si mai enervanta publicitate...culmea! - la sampon... mamoantza.. cu ce retzeta ai reusit sa nu mai poftesti la dulciuri,ha? ca io tot o caut,da' pace buna....imi vine sa ma reapuc de fumat,in panamea.. |
||
precizilla Postat pe 6 Noiembrie 2013 19:19 |
||
precizio, spre dezamagirea unora, pe topicu' asta nu-i nicio muica... he,he,he... ale dreacu' diminutive... sau era regionalism, ha?... in fine.. mi-a luat ceva timp pana sa aflu' de ce film vorbesti, ala cu hanks si dicaprio... da' m-am lamurit, pana la urma... 2002, deh... bine, ca eu vazui recent unu' de prin '47, cu robert mitchum si kirk douglas, da' macar eu am o scuza, aia a fost epoca de glorie a asa-zisului film noir... mai la zilele noastre, vazui ender's game, cu un harrison ford care-n '47 avea deja 5 anisori... cum trece vremea, nenica... 71 de anisori are nea harrison, adeca e la varsta la care se zice ca suntem deja in the death lounge, ca sa vorbim in termeni corporatisti... filmu' nu m-a convins prea tare, desi-n spatele lui se ascunde o literatura demna de teoria conspiratiei, care zice-se c-a dat lumea peste cap mai tare decat the catcher in the rye... asta-i soarta marilor idei, nu dau bine-n filme... da' daca vreti sa vedeti ceva ce da bine pe ecran si sa va emotionati ca neshte zdrentze, dati buzna sa vedeti le premier jour du reste de ta vie... efect garantat, familie, viatza, copii, chestii... si mai respirati si voi putin frantzuzeste... |
||
zambil Postat pe 7 Noiembrie 2013 13:31 |
||
bre, vaz ca pe forumu' asta moare si-nvie clonetu' mai tare ca pe vremea lu' isus... cheste de dependenta, pana la urma... desi indexu' de participare eu zic ca-i si cheste de criza economica, multora nu le mai vin vorbele de la atatea frustrari, neneaca... nasol... iasomico, zisesi tu parca pe undeva ca ferice de aia de nu ne frecam coatele prin tramvaiu' 41... asa o fi, imi e de-ajuns sa dau o raita cu privirea prin presa bashtinasha ca sa ma lamuresc urgent... chestea e ca inca n-am dat de fundu' sacului, daca ne permitem sa-l tinem premier pe unu' ca michimaus... adeca, ce zic eu?... dac-am fost in stare sa-l suportam 25 de ani pe ceasca... asa ne trebuie... prosti mai suntem... |
||
zambil Postat pe 7 Noiembrie 2013 13:56 |
||
hai si-o cheste feminista, ca sa ramanem pe profilu' saitului... de la savantii americani ne vine asta - cica femeile si barbatii sunt inclinati sa-si insele partenerii in aceeasi masura, cu diferenta ca femeile se implica mai mult emotional... pai dah... ele trebuie mai intai sa se convinga pe ele insele ca-s in drept sa calce stramb, si p-orma dau cu fofo-n populatie... pa cand noi astilalti, golanii, n-avem nevoie de nicio explicatie... adeca avem, da' numa' daca suntem prinsi asupra faptului... si numa' daca suntem de carpa... un barbat adevarat, dintr-o bucata, n-are nevoie sa dea explicatii, ci numa' pumni si palme... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 7 Noiembrie 2013 14:03 |
||
ce bine le zici matale,nene... io-te baga okii acilea,da' cu mare grija,sa nu ramai cu sechele,da? http://www.garbo.ro/comunitate/garbo_384165/poze/show/14/27544/Gina-53.html are tanti asta o inclinare spre implicarea emotionala ceva de speriat! hai,punem de-o licitatie sa vedem care da mai mult? |
||
precizilla Postat pe 7 Noiembrie 2013 21:32 |
||
preci ma gandesc si eu cam de o luna,si la dulce si la tigari,chiar si la o tarie, inca reusesc sa trag mana inapoi,as baga la greu de toate dar am organismu' debusolat... mami.. da,este o tiganeala de nedescris... |
||
iasomia Postat pe 8 Noiembrie 2013 16:17 |
||
eu cred ca primesc o lectie in perioada asta,taman eu,experta-n "simple life" uitasem sa ma bucur de lucrurile simple... cat de mult conteaza sa ai libertate in miscare,habar nu aveti...sau poate unii stiti cata frustrare strangi in tine cand nu poti sa pasesti,de ex...cand vrei ceva si ti-e imposibil sa ajungi acolo,si mai ales cum e cand stii ca nu te aude nimeni,si nu din nesimtire,musai.... |
||
iasomia Postat pe 8 Noiembrie 2013 16:30 |
||
Io cred că-s una, care ştie. Da' când se gată optimismu', împrumut ...musai. |
||
Axl_R Postat pe 8 Noiembrie 2013 16:43 |
||
Optimism de imprumutat? Si eu am nevoie de asa ceva! Seara buna si frumoasa!!!! |
||
LLisa Postat pe 8 Noiembrie 2013 16:52 |
||
De la: precizilla, la data 2013-11-07 21:32:28 |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Noiembrie 2013 19:08 |
||
..pi findca " strangi in matali, di aia nu poti pasi, sa lasa greu"...ghini? ia arunca-le , tapa mai tare, fa miscare permanent, sa vezi cum nu mai "aduni" si te aude si vecinu' sau ....te aude (oricum, ii altceva)....si lasa fotoliu' si telecomanda, pi noptiera, undi?!....Off Iote, copilu' care nu urla, mama nu-i da Sara& NB! |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Noiembrie 2013 19:16 |
||
LLisa. am io "optimism"!:D Chestia e ca: ...nu-i de imprumut, il ofer sau nu, tu il primesti? Numa' bine pt. tine! alta chestie, se asorteaza :) |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Noiembrie 2013 19:23 |
||
film: Das Leben der Anderen,2006 de vazut pana la ultimul cadru. |
||
precizilla Postat pe 9 Noiembrie 2013 20:56 |
||
vazut, placut.. da' parca totusi prea melodramatic pt un film de arta.. sau nu s-a vrut de arta?... ce nu mi-a fost clar - stangaciile alea erau intentionate, sau sugerau epoca de trista amintire... stangacii - adica regizorale, de scenariu, de actorie... bre, ia da-o-n boli de carcoteala, bagati ochiu acilea la vecina... http://www.youtube.com/watch?v=K2kyqpPGRTw yallah, habibi... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2013 17:11 |
||
sau mai bine zis, пойдем... ca fatuca-i cam rusoaica sau ucraineanca, dupa cum imi pare mie... da' parca mai conteaza ce e?... ehhh... tineretze tataie... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2013 17:16 |
||
una peste alta,multumesc tuturor... ia uite la mosh zambilu'...se uita la tzatzici si burici,care e pluralul,bre? ehe,eu inca nu sunt vanoasa,experimentez mersul in ciomag,mi s-a parut natural si firesc daca am o hiba sa ma ajut de ceva, pana se dau oasele la loc,nu vreti sa stiti ce fete lungi fac toti cand ma vad,cica nu se poate asa ceva! nu eu!si uite asa ,maica, daca te iei dupa lumet viata e destul de ciudatica...chiar grea pe alocuri... d-aia va invat mereu sa strangeti soare-n suflet pentru cand va fi vifor... |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2013 17:41 |
||
A! io stiam treaba asta di 'naintea matali. am luat si foc odata....:( hm! nea "asta" arata numa' "parasute fitoase," care dupa un pahar se cred mari dansatoare si ele nici nu stau ghini pi picioare....da/pai sa mai aibe echilibru. da, gusturi...no comment! Sara si numai ghini! |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Noiembrie 2013 18:29 |
||
suparare... eu zic sa nu te iei de gusturile lu' zambilu,mie imi plac intr-un mare fel...preferintele lui... multa sanatate si dvs. |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2013 19:01 |
||
chestiunea zilei... liga fara mitica,va vine sa credeti asa ceva?cam tarziu,este?unde pui ca astia prezinta chestia ca pe-o mare victorie,vezi Doamne.... s-ar fi intalnit michi,dragnea& comp cu presedintii de cluburi,mi se face greata ,pe pariu ca mitica a negociat? eventual scapa de mititica la afacerea asta... a latrat nitel asa pt impresie artistica... |
||
iasomia Postat pe 14 Noiembrie 2013 16:41 |
||
sa nu uit,iorgulescu in locul lui! alt mafiot,alt militian.. jocuri,jocuri si iar jocuri...hahalere... |
||
iasomia Postat pe 14 Noiembrie 2013 16:47 |
||
Io las o melodea. http://www.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI | ||
Axl_R Postat pe 14 Noiembrie 2013 21:03 |
||
bre vericilor... intentionam sa bag video asta la shto, sa ne radem nitzel... da' dupa ce l-am vizionat nu pot sa zic decat atat - respect, tanti marina... http://www.youtube.com/watch?v=3JRIMI-F2R0 stiu.. gusturi, chestii... mai ales la femei... apropos... acilea nu incape disputa, sigur avem abordari diferite... cand e vorba de gagici, eu poate ma gandesc la o misionareasca pe-ndelete, in timp ce altii prefera s-o faca animalic, in patru labe... pe zi, si-alea triste... pai merita sa ne certam pe chestea asta?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2013 14:25 |
||
daca tot sunt la boshorogisme azi, sa va zic c-am dat in boala filmelor din anii '70 - '80... la filme straineze, ma bagai la neshte comedii gen mel brooks, strabunicele a ceea ce azi s-ar numi spoof-uri, adeca parodii..... sa va dau neshte nume, de control:... airplane!, high anxiety, blazing saddles... au ffost ele si altele, si mai si, da' p-astea de va zisei nu le-am vazut la vremea lor... preferata mea insa din ce vazui acum e the man with two brains, un steve martin de zile mari asortat cu kathleen turner en pleine forme... dans toutes lef formes... dadui o raita si pe la sectia filme romanesti.. tot asa, curiozitati... al patrulea gard de la debarcader - va zice ceva?... he,he,he, nici n-ati stiut ca exista... un fel de liceenii, da' fara rock, banica si oana... bre, parca era mai mijto poezia iubirii pe vremea lu' ceasca... nu c-as fi avut eu parte de ea atunci, da' totusi... in lipsa de-altceva, oamenii se iubeau.. he,he, he... asa se zice la sexu' la care pui suflet... |
||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2013 15:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
|
||
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice