apucaram si ziua asta,mamica.. e de bonton acu' in cluburi sa se asculte muzica usoara romaneasca(sau ma rog,variante) dar chiar de aia romaneasca va spuneam,e la moda...imi povestea al mare al meu ca se intampla chestia asta de cateva luni bune,culmea! muzica pe care noi nici nu o bagam in seama,crez ca tot de la curentu' asta vintage ni se trage... se intelege ce spun? |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2013 22:28 |
||
---|---|---|
hai s-aveti o saptamana cu spor si sanatate... ieri m-am uitat la "medalia de onoare" cu Rebengiuc,l-ai vazut zambilu'? parca vaz ca da,deh...una peste alta,nu m-am gandit ca o sa gust actiunea,am ras cu pofta....un fel de haz de necaz,manca-l-ar mama pe victoras...ba pe alocuri mi-au dat si lacrimile,asa...cu duiosie... https://www.youtube.com/watch?v=D8X9Y_TB40o asta-i una,acu' despre ultima melodie a trupei holograf,"roua diminetii" https://www.youtube.com/watch?v=D8X9Y_TB40o cat adevar e in versu' ala....toata lumeaaaa vrea o parteeee.. da,da...halci vor! daca ar putea sa te sfasie.. |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2013 09:41 |
||
si sa nu uit chestiunea:am ascultat niste melodii pe care iris-formatia,bre...aia ,alde nelu'&comp... le dadeau drept creatii proprii,draci... am fost dezamagita,pt ca aveam asa...un je ne sais quoi pt cristi,ce draq,bre? trebuie sa fac ceva,mi se darama sandramaua... |
||
|
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2013 09:48 |
||
auzi ce zic astia: meci...hai Romania! hai ca se poate! nu e imposibil....acum,acum,hai Romania... probabil mi-am pierdut eu entuziasmu'.. cand aud isterii d-astea pe ultima suta ...da' de ce nu putem sa jucam si noi ca sportivii-sportivi atunci cand trebuie?hai? cica "timpul a demonstrat ca lucram bine sub presiune",halal... in alta dezordine,am inceput sa ma uit altfel la crin de cand se delimiteaza,a draq politichie.. |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 10:29 |
||
ce paula calului e acilea? sanatoriu? aruncai o privere-n bula .. 15:53 TRATAMENT NATURIST PENTRU CRESTEREA IMUNITATII. 15:41 Atacuri de panica!!!!! 15:35 cum sa scap de kg in plus?! 15:18 Ceai Biorefit Tea 14:48 Homeopatie 14:37 cum se poate trata astmul bronsic???? 14:32 spondiloza cervicala oaliu! ehe,he,he..mircea badea transmite live de pe stadion,va dati seama?un pacalici pt tarisoara,vai de coururile noastre...taman cand crezi ca mai rau de atat nu se poate... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 16:06 |
||
Eii, măcar se postează...pt sănătate. | ||
Axl_R Postat pe 19 Noiembrie 2013 16:12 |
||
acu' ceva timp vorbeau numa' despre sex,mai tii minte? |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 16:18 |
||
Ave(a)m şi noi tema zilei, pe Garbo. :) | ||
Axl_R Postat pe 19 Noiembrie 2013 16:26 |
||
au iesit la pensie de pe garbo,o gramada sunt in alta parte,se uita pe gaura cheii la niste tineri frustrati pt ca nu au voie sa faca sex(tinerii), si da-i si lupta,si da-i...si da-i... naravurile raman... da' un ochi acilea tot arunca,culmea... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 16:39 |
||
Treaba cu ochiul, am observat şi io. Am patru ani de/pe Garbo. Prima cu care am vb aici, eşti tu. Am deschis un topic. Mamă, ce spălare pe cap, fără şampon, am primit. Poate mai aşteptăm o ţârucă pân' la pensie. |
||
Axl_R Postat pe 19 Noiembrie 2013 17:06 |
||
asa am facut? te-ai rasfatat tu cumva de mi s-a parut ca esti ciudatica,se spune ca pt scuze nu-i niciodata prea tarziu,asa ca ...scuze moi... | ||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 17:58 |
||
a! si era "o moda" sa par muma padurii,se ocupa cineva prin private cu asta... uite o melodica s-o asculti la culcare... https://www.youtube.com/watch?v=L5zYMr3Gtbc |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2013 18:02 |
||
si cine accepta sa-i puna altcineva o panza pe ochi? | ||
Eugenia_ Postat pe 19 Noiembrie 2013 19:41 |
||
Ştii, atunci nu, dar acum îţi dau dreptate. Am meritat. Săru' mâna, pt melodea! |
||
Axl_R Postat pe 19 Noiembrie 2013 19:42 |
||
...ce chestie! floricico, nu stii?.... |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Noiembrie 2013 23:09 |
||
ale... asa e cand privesti oamenii prin ochii altora,mami...bine ca nu a fost invers...cu placere... suparare stiu?atunci nu-mi mai spune... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2013 17:13 |
||
astia de la seismologie au inceput sa dea-n nevroza,cum se clatina nitel ,cum sar astia de la tv pe ei,tipa unu' ca apucatu' astazi...saracu'...ce e de colo sa te hartuiasca toti analfabetii cu fel de fel de intrebari? ba. astazi m-am uitat asa ca fapt divers de unde se sterge contu',n-am gasit rubrica,e o serparaie pe forumul asta ceva de groaza,ite ...atatea ite...cel putin cand incep reclamele astea muzicale sa urle la tine,te apuca o placere deosebita. in rest,s-auzim de bine... |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2013 17:38 |
||
Păi ca să merem din ogradă în ogradă...altfel ne plictisim. Chestia-i, că io mă tot împiedic de clone, restu'... |
||
Axl_R Postat pe 21 Noiembrie 2013 18:02 |
||
Eu beau ceai di c(l)atina! .... pi matali ci te sperie mai tare, clatineala sau hartuiala? lasa, imi zaci pana maine...... |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Noiembrie 2013 18:08 |
||
De la: Axl_R, la data 2013-11-21 18:02:09Păi ca să merem din ogradă în ogradă...altfel ne plictisim. Da` asta chiar ca nu o credeam... Ma uimesti |
||
Rotty Postat pe 21 Noiembrie 2013 20:55 |
||
ce de ceata zilele astea... i-auzi ce bine le zice https://www.youtube.com/watch?v=UDtmf4TsEHw corect,iubirea-i altceva decat amorul,care mai esti ferice? care stii ce-i Absolutul?e misto acolo...daca ai un anumit aranjament sufletesc ,ai acces cand si cand... hai si-o melodea ca astazi sunt zen.. https://www.youtube.com/watch?v=KG7Bs_BCC5w le luati si voi cu c/p ,nu stiu de ce nu se lasa citite ... |
||
iasomia Postat pe 22 Noiembrie 2013 17:32 |
||
"hai si-o melodea ca astazi sunt zen.." Io-s maritata. Se pune ? |
||
Rotty Postat pe 22 Noiembrie 2013 17:47 |
||
catel.. pai daca esti maritata care-i faza? sa nu fii "maritat" cumva,ham-ham-ham... |
||
iasomia Postat pe 22 Noiembrie 2013 17:53 |
||
Imi e cat se poate de clar raspunsul....Chiar si gluma (raspunsul ) , ai priceput-o la "marea arta" ....In fine , iti doresc o seara asa cum vrea pipota ta . | ||
Rotty Postat pe 22 Noiembrie 2013 18:27 |
||
chestiunea mea: ce-am mai certat lupul. vai! vai! vai !sa n-o pape pe Veronica! la cinematograf. imi amintesc, m-am dus in primul rand, voiam sa tin capul pe spate si gura cascata. sa vad tot. si sa-l cert cu glas. copilaria mea a fost legata si de Domnul Temistocle Popa. Eugenia_, Eugenia_, fata buna si frumoasa... ;)) |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Noiembrie 2013 19:41 |
||
Dumnezeu sa-l odihneasca!:( mai, tu ti crezi Veronica? .....aia, o fost "Lulu" Salut! io am stat in "primul rand, cu capul pi spate" si cu picioarele intinse....ei, mancam floricele da, parca, ti-am dat si tie?!.....lasa, ai tu .....:* |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Noiembrie 2013 19:47 |
||
nu stiu daca ma insel,dar Temistocle parca era si parintele lalelelor...o gramada de slagare a scris,unde pui ca era si misto.. https://www.youtube.com/watch?v=LnP7jcl6SNc da' pt alta chestiune intrai eu acilea,auzi ce spune la gazeta....grecii se infesteaza benevol cu virusul hiv,de ce? acolo se dau 700 de euro pe luna bolnavilor de sida,cica situatia e nasola rau. seamana asa a...brrr.. mi s-a parut ceva atat de...de... |
||
iasomia Postat pe 27 Noiembrie 2013 17:47 |
||
legenda urbana, mami, asta cu grecii care s-au autoinfectat.. ca aia cu crocodilii din canalizare... acuma, adevar, ceva, este pe-acolo, adeca sigur unii incaseaza ajutoare de sidosi la greu, da' nu-nseamna ca si au boala respectiva... uite, romanasii nostri incaseaza de zeci de ani pensii de boala fara sa fie bolnavi, parca citisem pe undeva un sat unde jumatate din populatie era oarba, sau asa ceva... un popor care se-ndoapa la greu cu toate prostiile, numind chestia asta pofta de viata, descopera cumva spre varsta a doua ca sufera de tot felu' de chestii care-i taie pofta de munca... si da-i cu spagi in stanga si dreapta sa-si traga cumva concedii medicale nesfarsite si pensionari anticipate... pai grecoteii-s mici copi, cand e vorba de fentat munca... |
||
zambil Postat pe 29 Noiembrie 2013 18:22 |
||
uite, toata lumea vorbeste despre corupti si spagi, mai ales cand e vorba de doctori... da' de ce credeti voi ca s-a ajuns aici, ha?... pai nu doctorii au inventat spagile, ci pacientii... cerere si oferta, cum ar zice capitalistii adevarati... prost sa fii sa nu profiti, daca cumva ai facut medicina... acilea-i cu dus si-ntors... in fine.. sa va zic ceva de filme... terminai de curand seria breaking bad, toate sezoanele (nu intr-o zi, bre, nu va agitati!)... isi merita reputatia, e cu mult peste media seriilor de top facute de americani... bine jucat, bine pus in scena, suficient de intortocheat ca sa te tina-n priza de la un episd la altul... bun, ce mai... da' legat de filmu' asta altceva voiam sa va zic... personaju' principal are o nevasta, skyler... personaju' a nascut o adevarata isterie de antipatie in america, pe chestea ca-i face zile negre consortului si se comporta ca o adevarata bitch... dar oare chiar e ea antipatica, sau cascatorii de gura au idei fixe-n tartacutza?... daca vedeti serialu', mai discutam pe tema asta... |
||
zambil Postat pe 29 Noiembrie 2013 18:40 |
||
buna seara... pana ne bagam la seriale, auzi acilea scena: spitalul din ploiesti,pacienta in sala de operatii pe juma' amortita,chirurgul ia bisturiu' si graieste: iar asta? fa-i ceva.. asistenta se duce isi scoate din geanta pila de unghii si incepe sa ascuta bisturiul... in timpul asta nicolaescu(ministru) umbla la o lege prin care doctorii sa nu mai aiba dreptul sa profeseze in ambele sisteme,adica vor fi obligati sa aleaga:privat sau de stat! halal natiune,in situatiunea data cei din privat de unde sa capete nenica experienta?hai? pt ca experienta se capata acolo...la camera de garda,in mijlocul paulimii... si inca o vorba despre temistocle,bre,au fost la inmormantare doar fo 15 oameni,stiti cati artisti inca vii ! au mancat de pe urma lui o paine alba? multi,f multi!a fost tare slegaros omuletul asta.... in fine,a draq nutisor isi lua pamant langa sefu' al mare,nu-l lasa singur nici de data asta... |
||
iasomia Postat pe 29 Noiembrie 2013 21:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
|
||
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice