Chestiunea zilei..

mami,

in cazul meu chestia cu exemplul inaintasilor nu prea se imbuca,imi aduc aminte de biata maica-mea cum facea parchetul cu petrosin in plina iarna,parca vad cearceafurile albe-spuma... apretate, cu dantele din bumbac crosetate de buna,adevarul este ca senzatia aceea din copilarie,cand ma bagam in asternuturi ,dupa ce imi facea mama baie(of ce chin! aveam parul pana la mijloc) ce spuneam?
oh da...pe vremea aia inca se gaseau portocale care miroseau a portocale,senzatia aia...

cat despre potroaca,asta este al doilea an cand nu bag nimic in pivnita,mancam din ce in ce mai putin acrituri,baietii mei sunt cu usturoiul si ceapa,nici macar pt salata boeuf..nu mai pun cele necesare,pt dulceturi am un dulapior undeva,la alea nu pot sa renunt,imi place sa fac dulceata,gem,peltea...bine,si p-alea le dau cadou cand pleaca musafirii..

una peste alta,vaz ca lumetu' deja sarbatoreste,e prea devreme pt gustul meu,atata pripeala...nici macar nu mai au rabdare sa puna cadourile sub brad,ma uitam la una....femeie de la care am pretentii,deh...deja si-a decorat casa,kitschuri cu nemiluita,chiar daca isi face in fiecare an bradul culoarea la moda,de ornamente zic...

dar da! iubesc Craciunul.in schimb de revelion imi vine sa ma ascund undeva si sa ies pe 1 ,nu cred ca v-am spus niciodata ca pe 1 la ora 10 fix ies din casa , ma plimb singura....o gramada...
iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2013 20:15
imi povestea o amica (cea mai buna amica!!!) ...ca baietii ei se duc in centru la demonstratii de luni de zile,in we... si cand e vreo suparare,i se face lu' aia inima mica cand ii ies baietii pe usa,dar nu le-a zis niciodata sa nu se duca,in fond e libertate...si copiii aia chiar cred in protestele lor,cand ma gandesc cu ce lautri arunca badea in oamenii astia...care chiar cred in ceva..

in fine,e un subiect sensibil..

inca o melodie care imi place..

https://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o

oneRepublic-secrets

stiti ca am gusturile mele neintelese...
iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2013 20:24
vaz ca se duse si peter o'toole,misto om,ce clasa,ce rasa...tot pomenesc astia de rolul lawrence al arabiei,ala...pt mine ramane don quijote,si nu numa'..

https://www.youtube.com/watch?v=RfHnzYEHAow

iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2013 20:39
si ca sa nu ramana amareala,sa pomenim si de maestrul Beligan care a fost cinstit asa cum se cuvine zilele acestea,si pe care (cred) ca-l iubim cu totii..

la 95 de ani sa joci intr-o piesa alaturi de fiica ta,dap! un destin frumos...si ce femei frumoase a avut,vorba lui: iubirea iti da viata,trebuie numai sa stii s-o traiesti..

bine,tre' sa ai si niste gene sanatoase,parerea mea...

iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2013 20:49
peter o'toole... pentru secventa din " Noaptea generalilor" cand priveste un tablou al lui Van Gogh si clipeste (nebunii se recunosc intotdeauna intre ei), cred eu, merita Oscarul. nici nu eram nascuta cand a fost realizat filmul. dar l-am privit ca pe o capodopera.superb filmul. si omar sharif...mmmmm

va astept de Craciun.... fara sa clipiti... ;))
Eugenia_
Postat pe 15 Decembrie 2013 21:08
eugenico..

daca e sa facem un pic de slalom,si eu il am in fata ochilor in "cum sa furi un milion",spune tu ca nu erau deliciosi...el si audrey...

omar?
si sora-mea a avut perioada omar,eu eram cu charles bronson...

de Craciun zici?
nu stiu bre daca putem ,tre' sa stam in capu' la masa..
iasomia
Postat pe 15 Decembrie 2013 21:43
asa...

ce site de cacao, bre nene... ca sa nu zic de cacat... nu mai stiu astia cum sa te pacaleasca ca sa dai clicuri pe reclamele lor... noroc ca sunt in toane bune...

sunt in toane bune pt c-am vazut un film deosebit... la vie d'adele ii zice, sunt sigur c-ati auzit voi ceva de el, a spart pe la cannes anul asta... filmu' e de nepovestit, simturi pure si nimic altceva, plus ca profita si de-o prajiturica pe cinste - de-adele exarchopoulos zic, bunaciune de 17 anisori din rolul omonim... simti ca-ti pocneste-ntre gingii numa' uitandu-te la ea...

o sa va dau acilea traileru', s-aveti idee, da' daca nu vedeti filmu' n-ati vazut nimic...

http://www.youtube.com/watch?v=msjqGYIiWCA
zambil
Postat pe 16 Decembrie 2013 20:45
acuma, nu va uitati si voi ca-i cu lesbiene, e mai mult o figura de stil... ganditi-va la el si ea si-i tot aia... ce-am inteles eu de la adelutza cea adevarata intr-un interviu e ca s-a dezinhibat mai repede sa se lase filmata a poil cu o alta femeie decat daca filma cu un barbat, scenele alea de limbisme penetrante... bre, si cand zic a poil e cu perversiuni, nu alta... norocu' lu' tataie, ca mi-am mai spala si eu privirea-ncetzosata... he,he,he...

chestea asta cu lesbienele tinerele si frumusele va zice tataie, e doar un mit... lesbienele adevarate sunt batrane si urate...
zambil
Postat pe 16 Decembrie 2013 20:53
culmea!

am vrut si eu sa recomand filmul respectiv,nu.nu l-am vazut...am auzit pe cineva vorbind despre el calduros,printre altele despre jena actritelor,bla,bla...a! chiar margareta nistor era..

n-am destule experienta la capitolul asta,dar cred ca sunt cam nebune,sa te fereasca sfantul de gelozia lesbienelor,asa am auzit...
iasomia
Postat pe 16 Decembrie 2013 22:33
astazi mi-a venit in minte O.Paler,povestea mereu de Lisa-satul in care s-a nascut,avea in el atata traire dulce-amara,cu atat de multa afectiune vorbea, incat mi-am promis ca o sa ajung acolo,candva...
dar n-a fost sa fie.

interesant este ca dupa lungi codeli ,omu' nu mai fusese in Lisa de o gramada de timp (parca antenistii) ..il conving sa se intoarca acolo,bineinteles cu echipa de filmare,nu o sa uit niciodata fata lui Paler cand a dat cu ochii de meleagurile pe care le amintea mereu,un om crispat si haituit,spunea ca nimic nu mai e la fel si ca i s-au naruit amintirile,practic nu simtea decat un imens gol...o tristete pustie,un mare nimic...

uite d-aia nu ma indur eu sa ajung la buna,mi-e ca nu o sa fac fata trairilor ,de fapt, este f ciudat ce se intampla,ultima data cand am fost nici macar nu am intrat in curte,cand am ajuns in dreptul casei am intors capul si am grabit pasul...

ca sa vad la o casa pustie?ne atasam de locuri datorita oamenilor din viata noastra,clar...
iasomia
Postat pe 17 Decembrie 2013 17:42
hai sa bag si altceva ,parca prea e nor la mine...

tin sa va anunt ca facui aproape pomana porcului astazi,mi-am topit ceva slanina,am nevoie de untura la neshte retete,ce ramane cand topesti slanina?
dap!
ju-ma-re-leeee,am pus si o bucata de muschiulet p-acolo,mi-am facut o mamaliga,si da-i frate,si da-i,si da-i...mi-a mers la casa sufletului,ce mai incoace si-n colo....

si o melodica ..

https://www.youtube.com/watch?v=bnvHbBK9J_8&feature=youtube_gdata_player

si o cugetare:"un prieten plange atunci cand pleci,nu pleaca atunci cand plangi"
adanca,este?
iasomia
Postat pe 17 Decembrie 2013 19:43
Eu aş fi intrat, dar n-am putut, în locu' casei în care am crescut, acum e o biserică adventistă.
Stau aici de 33 de ani, da' tăt acolo e acasă, pt mine.
Axl_R
Postat pe 17 Decembrie 2013 20:13
pot sa zac si eu, o floricica pentru floricica? na! omul sfinteste locul. dorul ii de om . axelu stie.
Eugenia_
Postat pe 17 Decembrie 2013 20:24
Salu' fetele...

asta are aceeasi boala,iti pierzi postarea aiurea in tramvai,si povestisem asa mumos despre copilarie,plapumi incalzite pe soba,si cate si mai cate...in fine,altadata...
bre,
tava de placinta si ziua,pe vremea mea tinea o tava o saptamana,da' si mie imi place cand ii vad ca se bat pe ea,si tai bucati mari sa se simta...

axl,

poate daca le spui te lasa,nu?

eugenico
merci,omul-locul,da....
iasomia
Postat pe 18 Decembrie 2013 11:34
se pare ca tataie al nostru ramase cu ochii-n fofezele fatucilor,misto...nu-l scuturati ca dau sarbatorile buluc, si dansu' cand sunt sarbatori nu se da pe net...
eu in schimb,da...asa ca daca vreti sa ma intrebati ceva...

na,ca aparu si fata lu' naica lazarescu care declara sus si tare,el,Nae... ca marea neimplinire a vietii lui este lipsa plozilor,ca-i pare rau...ca a avut atatea neveste si niciun copil,mda.
despre morti numa' de bine,nu o fi vrut omul sa-si supere nevasta actuala,ca asa e de la o varsta ,cand incepem sa fim betegi,mergem pe varfuri..numa' in sufletul fetei aleaia sa nu fi,si era si bunic ,naica...si stia ca e bunic...
in fine...cine sunt eu sa-mi dau cu parerea.

mi-e dor de timpurile cand se cantau colinde la vremea lor,cand bradul se facea in ajun,pe furis sa nu vada copiii,prea din timp toate,deja m-au acrit...

ia sa ma scutur nitel,pt mine Craciunul inseamna mult,in inima mea El exista!,insa v-am mai spus ...Doamne-Doamne are umor si nu-i plac tampitii...

i-auzi,oh yeah,baby...

https://www.youtube.com/watch?v=HnRpKNbWvqs
iasomia
Postat pe 20 Decembrie 2013 18:14
e prea mare agresivitate cu reclamele astea,pur si simplu te iau cu japca si ti-o trag la nemurire,pe cat timp semnarati?

urla, fac ca toti dracii,pai ce facem aici?
iasomia
Postat pe 20 Decembrie 2013 18:19
Na, dacă intru rar, n-am văzut postarea.
Merg f rar acolo...poate la anu'.

http://www.youtube.com/watch?v=JFiH6FKG48Y
Axl_R
Postat pe 20 Decembrie 2013 19:33
asa,mami...

colinda-ma si acilea...

citii mai acu' un articol de se doreste un indreptar despre ce ar trebui sa-i spuna barbatul- femeii lui...ai de capu' meu,nu-i de mirare ca nimic nu merge bine ...
cica femeia intra-n trepidatii de balaceanca daca vede ca are trei fire de par alb in cap(ea,bre de ea zice) si atunci el sa-i ia cinci lalele galbene,sa-i spuna ca-i frumoasa goala ...asa cum numai el o vede ,goala adica,asta m-a distrat cel mai mult ehe,he,he...din chestie reiesea ca lucrurile nu mai stateau ca inainte,da' el sa-i spuna ce draq,ca nu-l doare gura,chestia e ca femeii cica ii e frica si de ridurile de expresie da' el sa bage complimente,complimente....

acu' daca tot e sarbatoare normal ca trebuie sa umblam la usi,ferestre ...sa le deschidem ,sa fim calzi si dulci,sa ne sarutam altfel...
hai sa aveti spor! vedeti ca inca-i post,nu aveti voie dulce...

iasomia
Postat pe 20 Decembrie 2013 20:34
Azi il conduseram pe Titus Munteanu... Prieten vechi de-al soacra-mii si nevesti-mii, omul care a facut o gramada de vedete. In afara, insa, de Corina Chiriac si Catalin Goia de la Voltaj (descoperit de Titus- cu Scoala vedetelor), Horia Brenciu si cateva fete de la ultima emisiune marca Munteanu (8 intr-o barca) nu am mai vazut pe nimeni dintre cei care-i datoreaza numele. Vedetele de doi bani l-au uitat.
Acum vreo luna si ceva fuseseram pe la ei. Palavre cateva ore, planuri de viitor - avea multe, saracu', absolut nimic nu arata ca in cateva saptamani se va duce. Am ramas doar cu vorbele Rodicai -nevasta-sa- pe care ni le-a zis azi, cand ne-a vazut: "Noi ne pregateam pentru la vara, sa venim la nunta voastra."
Thor_again
Postat pe 21 Decembrie 2013 18:14
Odihna la loc cu verdeata.
este firesc sa simti fel de fel,mami...spuneam si eu de Temistocle Popa ,habar nu are lumetu' cate slagare a facut batranu',s-au strans vreo 15 persoane,iti dai seama...Titus a fost un om f misto,are locul lui in istoria televiziunii,apoi.... de la 72 incolo ce mai vine?decat sa ne modifice timpul sa ajungem sa ne taram, mai bine asa,stiu,inca nu era timpul...asa spunem mereu,doare... dar destinul este implacabil...

hai sa va bag o versiune de-mi place..

https://www.youtube.com/watch?v=uOd07NS94Bo

torache
la vara? ce frumos,alea-alea....stii tu,si pup-o pe ma bucur pt voi!
iasomia
Postat pe 21 Decembrie 2013 19:46
Buna seara

Am intrat si eu sa va salut, sa vad ce mai faceti si sa va urez tot ce e mai frumos de sarbatori asa ca,
sper ca mosu sa va aduca pe toti cei dragi langa voi, inimile sa vi le invalue in magia craciunului, sufletele sa va lumineze de impliniri si fericire iar colinzile pe care le ascultati sa va umple de speranta intr-un an nou, mai bogat, mai curat si cu mai multe impliniri. Toate cele bune si Craciun Fericit!!!
Persia
Postat pe 22 Decembrie 2013 20:17

mda, colindele ce le-am ascultat eu nu erau "colinzi", erau adevarate si anu asta 's tot la fel! :(

Sara si numa' ghini pt. voi si pt. mini, na!
Fss_ssu
Postat pe 22 Decembrie 2013 20:29
"colindele" am incercat sa rectific dar nu a mers
Persia
Postat pe 22 Decembrie 2013 20:51

Pai, ghini o facut "ca n-o mers", ii prea devreme, numa' in ajunul Craciunului se merge!... sau matali colinzi de-a valma inainte? da' nu-i fr. sa scoti aduce ghinion!
NB!
Fss_ssu
Postat pe 22 Decembrie 2013 21:03

Persia
Postat pe 23 Decembrie 2013 09:39
persia

sa fii sanatoasa,sarbatori frumoase cu bucurii in fiecare zi!

chestiute,chestioare...
poporu' e pe aratura ...isi fotografiaza cosurile pline cu varf prin super-marketuri,este incredibil...si bineinteles posteaza pe fb
am facut cantitati f mici de orice,mi se pare de bun simt,e atat de multa lume necajita,cat sa bagi nenica-n matz?cat s-arunci?

am mai pus eu melodia asta,am niste amintiri pe ea ...taman astazi,pe 23 dec...

https://www.youtube.com/watch?v=vMA0C-mfq6w

omu' e dincolo de f mult timp...
iasomia
Postat pe 23 Decembrie 2013 19:39
uite ca au trecut si 23.... si Craciunul,ne indreptam spre sfarsitul anului,obositi,ingandurati,scarbiti,uneori multumiti,alteori chiar fericiti,si cate si mai cate..

va doresc sarbatori frumoase ,odihnitoare ,cu sanatate la tot pasul!

a!
o chestie mica,incercati sa nu taiati aripile nimanui,sa nu stergeti niciun vis,s-ar putea sa nu se stie ...si sa patiti si voi la fel...
- un ex zilele astea,am o amica venita de afara in tara,in fine,acolo a fost bine-infipta dar roata se intoarce,se intoarce....ea, destul de labila,atat i-a repetat mosul ei ca nimic din ce isi doreste nu o sa se indeplineasca(adica o noua afacere,samd) incat s-a hotarat nu mai vrea nimic...am muncit la ea zilele astea de...
tre' sa avem grija ce trimitem in univers,stiati?
binele,raul....se intorc...

sper la anu' sa fim mai uniti,uite,de ex imi doresc niste demonstratii de sute de mii de persoane,sa se vada ca asa nu se mai poate,ca suntem scarbiti de patachinele astea din fruntea tarii..
sa fiti iubiti!
sanatate!

ia sa bag si o melodica cu dezmat care imi place mie!

https://www.youtube.com/watch?v=z2gojFNv6s8
iasomia
Postat pe 26 Decembrie 2013 12:08

io nu vreau "demonstratie" io vreau un "LANt"
Oameni, cu mic- cu mare, femei, barbati, copii, sa ne tinem di mana
pe tati strazile si autostrazile din Ro. di jur 'mprejurul Cotroceniului, pana la
............................
mormantul lui Stefan :( si mai departe, unde n-o calcat picior di om si n-o vazut ochiul mintii ce suferinta are poporul ista, iar in "lant" sa simta fiecare caldura mainilor ce li se intind si sa-mi vad tati pretinile mele

si sa mai daca din cei ce emana si provoca "scarba," iese sa dea mana cu mine, sa ma priveasca in ochi si sa le citesc "suflul":(
asta vreau, e o chestie pi care nu i-am zas-o lu' Mos Craciun, ca si el
ii sictirit anu ista:(
Poate la anu' ce vine, se va implini Vrerea Mea, astept, na!

Sarbatori cu bine si la mine si la tine si la tata lumea din univers!
Fss_ssu
Postat pe 26 Decembrie 2013 12:31
eu imi pun o dorinta: "la multi ani sa traim". si ma gandesc sa am grija ce-mi doresc. is pesimista, nu ma luati in seama.

Un an mai bun, va doresc, decat precedentul! Super oferta de anul nou: 50% reducere de amaraciuni in 2014!
si las -ci ( da' nu sa va enervez).
;;)
Eugenia_
Postat pe 30 Decembrie 2013 20:42
haidi bre, ci, daca nu stii cini o murit azi nu-i chestie?

Floricico, tu stii sa dantui Brasoveanca!:D
distractie la maxim prietena!;) ase, mai tinereste!

LMA, la tata lumea, na!
Fss_ssu
Postat pe 30 Decembrie 2013 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
Destin 9 De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Ce va amuza??? 117 De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50
Setari Cookie-uri