Chestiunea zilei..

Long time no see ..

La multi ani all!
anakin
Postat pe 5 Ianuarie 2014 01:50
thorele..
numa' tu puteai sa pomenesti o inmormantare si o nunta in aceeasi poveste.

LMA si tie ,bro...
miss u sometimes,u know?

io-mi facui temele deja,din punctu' meu de vedere the Oscar goes tooo:
ta-na!
Captain Phillips&co
in rest - cam subtirele,previzibile,unele aproape penibile.
in categoria penibil intra - in my unprofessional opinion - 12 ani de sclavagism.
bineinteles ca americanii ii vor da premii peste premii,da' cu asta cad si ei in penibil. in penibilul situatiei,adica.

best wishes 4 u all !
precizilla
Postat pe 5 Ianuarie 2014 16:45
a,da...
am hotarat ca anu' asta sa le raresc si cu discovery,history,s.a.m.d...
e deprimant sa vezi in toate filmuletele alea inteligente cum insusi domnu' cosmos nu are scapare de marele sfarsit.
ma rog,cu un head's up de doua-trei catralioane de miliarde de ani,da' orisicat...

apropo: cand s-o stinge si ultimul atom - Doamne-Doamne ce-o sa face? cu cine mai pune deun sah la pensie,ha?
tare-as vrea sa fiu o musculita de otet sa vaz...
precizilla
Postat pe 5 Ianuarie 2014 16:55

eii, ti pominesti ca cei 12 ani_S din film will improve living on Earth?

they take the prize and bye!
si le da idei la ......lasa, nu mai zac acuma,
mai bine vad filmu' si p'orma reactia. :(
Numa' ghini!

follows Tom and Jeri ii more fun!:D
Fss_ssu
Postat pe 5 Ianuarie 2014 16:59
Un an cu sanatate,copilasii!

sa iubiti si sa fiti iubiti!

ia sa va bag eu o rima mica...

Si iata anul a-nceput
Ne bucuram incet,tacut
De la o varsta,dragii mei
Invingi ,atunci cand hapuri iei
Oricat incerci sa pacalesti
Nu reusesesti..
Ni-i colecistu' strans de tot
Ori un genunchi striga: "nu pot!"
Se plimba reuma-n papainoage
Suntem batrani,n-avem ce-i face...

Doar cateodata ,te miri cand
Iti vine brusc in cap un gand
Parca ai vrea si tu ceva...
Parca ai vrea,parca n-ai vrea!
Dar nu stii ce,si atunci cumva
Te plictisesti de cine esti
Oftezi ,dar nu mai lacrimezi...

la chestiune ceva personal,anul asta copiii mei au contramandat toate planurile si au vrut sa faca cu noi batranii revelionul,in asa situatiune ne-am bagat si noi picioarele in 500 de lei cat a fost avansu' si am ramas cu ei,iubitele lor,prietenii lor...bineinteles ca mie mi-a trecut prin cap ca poate au aflat ceva nasol despre sanatatea mea, de se strang toti asa ehe,he,he...

hai un an cu tot ce va doriti si multa putere!

iasomia
Postat pe 7 Ianuarie 2014 11:24

In sfarsit, citesc o poezie reala, de la suflet si cu multa speranta pt. anu'
asta nou!
Ghini o facut "copiii"!....dar te-ai gandit ca poate s-au maturizat mai mult si vor sa-si petreaca sarbatorile in compania celor dragi pt. amintiri placute sau ca asa se simt ei bine in acele momente?.....nu neaparat
ca se apropie sfarsitu'...
.... sau "sfarsitul" genereaza mustrari de constiinta?

Lasa, am inteles deja!

Sanatate si numa' ghini, pt. ei si pt. tine....si pt. tata lumea!
Fss_ssu
Postat pe 7 Ianuarie 2014 14:28
mamontza...
baga raw-vegan in ele,pana la prasele!
pozitiva,capu' sus,tzatzele-n fatza,ca doar asa ne-ai invatat,nu?
hai,ca mie mi-a folosit

la capitolu' carte :
dialog spumos intre Simona Tache si Mihai Radu in "Femeile vin de pe Venus,barbatii de la baut",de papat cu lingurita nu alta!

ceva mai realist,dar nu mai putin amuzant - Radu Paraschivescu si a lui "Maimuta carpatina". In doze mici si asta,altfel ti se apleaca si-ti vine sa te impachetezi cu tot cu catrafusele din dotare si s-o iei unde vezi cu ochii. De preferat in Cucuietii din Deal Hawaieni.

vazui Dallas Buyers Club,si asta tot in cursa de Oscar...
de remarcat tinuta scheletica a lui Matthew McConaughey,silueta ideala la care aspira multe tzicnte cu deranj la mansarda...
io una ma prefer asa cum sunt
filmu' insa face tot timpul pe care i l-am alocat,de vazut atunci cand iti spun doctorii ca esti cu un picior si jumatate in groapa.
precizilla
Postat pe 7 Ianuarie 2014 15:43
O merci,merci..

nu pot sa ma fac vegan,d-aia, mamoantza...ma apuca burta...si la modul general,eu dupa trei zile fara carne cad la pat ...
apropos,stiti ca andi moisescu e raw-vegan -ist dupa muierea lui care fuge de-o boala ,spera ca asa scapa,asa sa fie! insa eu am indoieli asupra acestui stil de viata,andi....dadu in perioada asta peste niste probleme,ceva...nu mai tin minte,si o dubla hernie de disc,semn ca-i lipsesc niste zgarciuri,niste momite ...

la culturalizare,eu citesc "carnetul din port-hart"-ileana vulpescu,am inceput-o de vreo trei ori,m-am gandit ca anul acesta e musai s-o gat.

la filme,iti vine sa crezi ca m-am uitat (iar!) la "operatiunea monstrul" cred ca l-am vazut de douazeci de ori,bineinteles ca nu m-am putut abtine si am poposit si "pe jerry maguire" a cata oara? si nu m-am plictisit..ori m-am sclerozat,ori m-am sclerozat...din doua una...
cat despre matthew,mami....o fi omul perfectionist,dar parca a fost un pic prea mult,jocul asta este riscant,nu-mi face nici o placere sa vad un om pe care il stiam frumos ca un zeu ,daramat asa...arta cere sacrificii,e drept...da' sa fii o lesinatura pe care s-o care mama-sa aproape in spinare...toti banii din lume nu merita repercursiunile...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2014 09:22
complex, nu-i bun.
Simplu ii sanatos si te bucuri mult!

numa' ghini!
Fss_ssu
Postat pe 8 Ianuarie 2014 12:12
asa, neica, cetiti, va holbati la filme, va bagati in seama, n-aveti treaba... hai la multi ani, ca am cam lipsit in ultima vreme...

da' mai bine nu lipseam, ca iar facui o cura vegano - atkinista d-aia, cu sarmale la greu... cum era vorba aia?... si-a sapat groapa cu dintii... noi sa fim sanatosi... he,he,he...

la filme pe 2013, reusii sa descarc blue jasmine, in fine... poate ma bag diseara... pen' cine se-omoara cu woody asta, e de vazut, mai ales ca subectu' - i mai mult decat actual in romanica... plus ca mie-mi place cate blanchett...

am mai descarcat august - osage county (filmu' ala unde se spune ca si-au dat coate la coaste alde meryl streep si julia roberts, pe timpu' filmarilor!) si the woolf of wall street (dicaprio cica iar sparge normele la interpretare)... ma rog, vazut asa, 2013 nu pare chiar rau pt cinematografie...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2014 16:19
la carti mi-am luat universu' lu' paraliticu' ala de stephen hawking, ca vreau sa rup pisica in ceea ce priveste sensu' existentei... crez ca de la indigestia cu sarmale mi se trage... sa vedem cat ma tine sa cetesc stiinta popularizata d-asta...

iasomico, eu de la o vreme-ncoace am oaresce reticenzte cand e vorba de petrecut timpu' cu progeniturile, sunt sigur ca nu doru' de parinti ii indeamna... la urma - urmei nu prea s-a schimbat mare lucru de la poezia aia a lu' paunescu, si dintotdeauna... parca eu n-am fost la varsta lor si stiu cum ii vdeam pe-ai mei ca neshte vesnici piedici in devenirea mea ca adult?... pe la parastase ce-or sa ne regrete ei cu-adevarat, da' nici atunci prea tare...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2014 16:27
asa...

mda... crez ca si forumu' asta are oaresce indigestii, ca ma lasa far-o postare... va ziceam ceva de relatia mea cu progenitura, nu mai revin acum, poate alta data...

ideea era ca anumite feluri de dragoste n-avem cum sa nu le recunoastem si sa le acceptam, indiferent cata acreala ne toarna pe gat viata... fie ca-i vorba de copii sau de partenerii de sex si sentimente colaterale... ying si yang, vericilor...
zambil
Postat pe 8 Ianuarie 2014 16:48
ce sa zic nene .......ai si matali dreptate in privinta relatiei cu " generatia urmatoare " dar privind in urma si noi ne grabeam sa ne facem viata cum dorim si ...si sa-i judecam de multe ori

eu , o recunosc si voi ramane cu regretul ca nu am voit sa-l cunosc pe tata
....ma rog , fiecare cu alegerile sale
jeanette40
Postat pe 8 Ianuarie 2014 17:54
ce sa zic nene .......ai si matali dreptate in privinta relatiei cu " generatia urmatoare " dar privind in urma si noi ne grabeam sa ne facem viata cum dorim si ...si sa-i judecam de multe ori

eu , o recunosc si voi ramane cu regretul ca nu am voit sa-l cunosc pe tata
....ma rog , fiecare cu alegerile sale
jeanette40
Postat pe 8 Ianuarie 2014 17:54
si forumul chiar are oaresce indigestii .....ma tot dubleaza si nu e prima oara
jeanette40
Postat pe 8 Ianuarie 2014 17:57
De la: jeanette40, la data 2014-01-08 17:57:05si forumul chiar are oaresce indigestii .....ma tot dubleaza si nu e prima oara

i se trage de la mazarea lui barbo !!!
Celtic_Frost
Postat pe 8 Ianuarie 2014 18:21
hai sa traim sanatosi!

nu stiu ce sa zic,eu ma simt f bine intre tineri...cred ca au crescut destul de mult si au inceput sa aprecieze altfel clipele de tihna,bine...noi avem si niste obiceiuri ale noastre,mancam pranzul cu totii in we,acu' sa nu credeti ca nu mi-a luat ceva timp ca sa-mi iasa chestia asta...

cat despre judecata plozilor,mai spunem si noi pici cate ceva ca intre cunostinte vechi,destul tacem ca sa le fie lor bine,sa nu-i punem in situatii...ca pe noi ne menajeaza papa,da' nu-i bai..mai rau e cand te judeca ei,da' eu intorc spatele...

jane,
tata odata mi-a zis la o afumatura ca mai am un frate undeva,in tara,imi pare f rau ca nu am intrebat amanunte,stiu doar ca ai mei s-au luat de mici,deci era facut in timpul casatoriei...imi pare f rau ca nu-l am acum,mi-ar fi placut sa am un frate,da' uite ca-l am pe mos zambilu',nu-i asa,mami?

iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2014 18:22
sariti! vine aviara,vine porcina...
nu le-ar fi rusine...stai sa vezi ce se executa poporimea imediat,incepe bataia pe vaccin...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2014 18:46
apropos...
stiti cum isi propun unii sa se lase de fumat fix cand se crapa de an nou?
foarte bine,sa-si propuie... io mi-am propus a ma reapuc!

au murit in jurul meu atatia nefumatori in ultima vreme incat m-am bagat in sperieti...
si-n plus,in aste 11 luni in care m-am abtinut de la pufaiala n-am constatat nicio imbunatatire a rezervelor de colagen.

se vede tare ca-mi caut motive,ha?

mamoantza..
se spune ca doar tu stii care-i cel mai bun lucru pt tine,organismu' cere exact ce-i lipseste...
importanta e pozitivitatea aia,in definitiv.

vazura-ti bad grandpa?
hai ca-mi detera lacrimile de ras la unele faze pe care nu le pot acuza neaparat de a fi izvorat dintr-o inteligenta sclipitoare,da' orisicat....uneori e buna nitzica prosteala.
precizilla
Postat pe 9 Ianuarie 2014 15:27
a,da...despre progenituri...
http://www.youtube.com/watch?v=edo7GCLwE9A
precizilla
Postat pe 9 Ianuarie 2014 15:34
vazut grandpa ala..., poate la ei umoru' grosier o fi ceva exotic, la noi schemele alea ar parea de-a dreptu' infantile, la ce dracovenii perverse le trec mai tot timpu' romanilor printre urechi...

eu vrusei sa va zic de blue jasmin... dupa mine cel mai tare woody din padure, pana acum.. iar febletzea mea cate e-n bulan artistic la greu, cum s-ar zice... ea ar merita ceva-n genu' oscarului, daca adevaratu' oscar n-ar fi devenit un fel de cantarea romaniei de la americani, unde ba se fac imnuri politically corectnessului, ba se promoveaza amantele fratilor weinstein, alea recrutate inca de pe vremea cand ovreii erau in slujba lu' tata disney... asa ca bagati ochiu pana la retina, neneaca...

de-o maslina, luati d-acilea cu explicatii, desi e ca si cum v-as pune la telefon, pt cateva secunde, vreo simfonie d-a lu' nea ludwig, in ideea ca n-ati mai fi auzit niciodata pana-n momentu' ala vreuna...

http://www.youtube.com/watch?v=upReoTYLQi0
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2014 16:58
precilica..

acu' daca gasesc cateodata cate un debuseu si fac ca ploaia ,asta nu inseamna ca nu sunt un om pozitiv,sunt pozitiva,chiar curajoasa as putea spune...oricum ,stii ca apreciez o vorba buna ,la mine functioneaza f bine hazul de necaz,auto-ironia,tre' sa ma cunosti ca sa ma intelegi...de fapt si pe bune,tre' sa ma vezi live ca sa ma pricepi..
si daca tot ai reusit sa lasi tutunu' de ce te mananca in cour,acu'?stai lin iti strica niste sute de lei in buzunar?
ma apucase si pe mine la inceputul anului o senzatie d-asta ,iar...da' am iesit pe strada si m-am invartit de trei ori..

nu mai termina astia cu scandalurile,sergiu,sc 10,dragusanca...

tatutzu..
tu ce facusi iti schimbasi poza acolo? vaz altceva...sa nu-mi spui ca esti intr-o perioada d-aia cand nu te placi...

iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:11
ma apuca nostalgia ,eu sunt invatata sa te vaz...sa pui poza la loc.
iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:14
iasomico, lu' calculatoru' meu cel nou nu-i placu poza aia veche, asa c-a pus ce-a crezut el ca mi s-ar potrivi mai bine acuma... he,he,he... hai ca lucrez la un update...

ei... cum e?...
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:25
chiar cantarea romaniei,bine ai punctat,mami...

nu stiu ce-i si cu astia,vazui niste chestii kitschoase...aproape sa nu stiu care pe care a stricat...
iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:25
asa sa faci,cum ar fi ca in loc de poza mea sa vezi te miri ce acolo...sa nu mai rad eu la talica asa frumos,nu se poate...
iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:29
e bine,mami...

maine imi pun si eu una la zi...cum ai zis,tre' sa luam viata-n piept ...

iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:41
asa - asa... sa punem piepturile... he,he,he...

deci te-am cam dezamagit, vaz eu... batea lumina prost, mami... de la o vreme e mai bine sa ne reprezinte neshte bile sau alte chestii d-astea neinsufletite... cum era vorba aia?... sa lasam faptele sa vorbeasca-n locu' nostru...

mai ieri ma sunara de-acasa sa-mi zica de porcina aia, da' le-am zis sa nu se bucure, ca sunt ok... asa patesc in fiecare an, dau cu mucii-n sarmale - un virus ceva tot o fi pe-acolo... zicea careva oe undeva (dr. oz, oare?) ca e sigur ca-n viata asta vom prinde-o molima d-aia devastatoare, ca ciuma din evu' mediu, de-a murit o treime din populatia europii, parca... da' omu' era pe de alta parte optimist, zicea ca sigur omenirea va gasi resurse sa invinga molima si sa supravietuiasca...

acuma, sa va zic o cheste... fericirea asta statistica nu prea incalzeste sufletu' nimanui, atata timp cat nu stii daca tu personal vei fi la vii sau la nevii, pana la urma...
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:55
io nu vaz nicio poaza noo...
va apucara-ti de liftinge la varsta voastra...halal...
da-ti in mintea copiilor,a?

mami...
n-ai ceva mai bun de facut decat sa te uiti la scandalagii?
nu mai tricotezi nimic iarna asta?
hai,ca io mi-am gasit un hobby nou...nu spun care,a-i tot manual...
precizilla
Postat pe 9 Ianuarie 2014 17:56
precizio, iasomica se uita la alt profil decat asta de pe garbo, cand zice de pozele alea... acilea tot mos zambil s-arata, n-am niciun motiv sa-l schimb... mai am putin si sunt si eu acolo... he,he,he....
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2014 18:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
ajutati'ma:( 3 De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
Setari Cookie-uri