Chestiunea zilei..

lasa,nene,ca si asa-i suprapopulata planeta..
in Inferno propunea Brown un scenarel d'asta apocaliptic,de 'ceam ca ce molima o fi putut inventa asta mai tare decat ciumafaia...
cand colo - fasss...
un virusel care lasa jumate populatia sterila..
da' nu oricum,ci transmisibil genetic...
cica ar face bine la tenu' terrei..
ma rog...
mie mi s-a parut ca nu i-a facut bine nici tenului lui scriitura aia,da ma rog...chestie de gust.
precizilla
Postat pe 9 Ianuarie 2014 18:05
hopa!
ce faci mami,te rasfeti,hai? manca-l-ar mama pe el...stii ca pe matale te plac oricum,esti in adn-ul meu,cum s-ar zice...
cat despre mucozitatile alea,cred ca ai vreo alergie,ceva...

precilica
e inceput de an,mami...de la varsta noastra nu se stie ce va urma,suntem si noi mai umani..

iasomia
Postat pe 9 Ianuarie 2014 18:06
a,voi va dati si pe alte alea...
io-s fidea lu' garbo.
precizilla
Postat pe 9 Ianuarie 2014 18:08
uite eu ma dau acu' pe-un american hustle... parca n-as vedea tot un film cu gagici dupa jasmine aia, chit ca-n hustle asta e bombonica mea de jenny - care-i tot gagica, deh...

ia, mai luati o maslina...

http://www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0
zambil
Postat pe 9 Ianuarie 2014 18:33
sa ma bata soarele de n-am ras pana am damblagit,nu stiu ce organisme avem,da' sa fie al asa si pe dincolo de nu mi se face rau si cand rad ca nebuna,ma incing,ma dor falcile,tusesc...unde pui ca nu pot sa dau nici capul pe sapte cand am spondiloza inflamata,pt ca ma apuca ameteala,oaliuuu!

de ce am ras? voi ati observat ca divele noastre de dambovita au cam inceput sa-si traga cordaci tineri,ati observat,ce draq....se pare ca asta e trendu'...
m-am intalnit cu una de s-a hotarat sa traiasca ce n-a trait pana acu',a spus da unui carlan...mergea cracanata,o dureau perele,murele...practic a cazut la boala,de unde se intelege ca nimic nu mai e la fel,pana si pt sex iti trebuie partener cu varsta cat de cat apropiata...
si cam asa e...de la o varsta ai fel de fel de suferinte ale organismului,de la o zguduiala d-aia cu capul de pereti poti sa intri in spital ehe,he,he...
asta cica are si o criza de rinichi acu',pai cine a pus-o?
iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2014 13:14
o iubesc pe fata asta...

http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

am stat cu ochii si urechile larg deschise la ea,la un festival oarecare anu' trecut...
precizilla
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:49
...si cu sufletul,da...
precizilla
Postat pe 10 Ianuarie 2014 14:53
ce tampenie cu yahoo asta,nu merge posta de o gramada de timp,te pomenesti ca patesc si eu ca fatuca din clipu' tau,precilica..."fix acum"...haidi bre ca glumesc,pacatele mele,cine sa-mi scrie asa... tam-nesam la varsta mea...

e frumusica melodia si zici ca te-a lovit acolosha? pai mai bine mai tarziu decat niciodata,of..ca nemultumite sunt muierile astea..

pretena mea e in continuare la pat,sper sa treaca cu bine noaptea...asta nu a mai facut sex pe bune de ani de zile,o cam banuiesc ca tanarul are si alte interese decat cele trupesti,da' nu e treaba mea sa deschid ochii nimanui,sper sa nu se indragosteasca ...e ala mai mic cu 30 de ani...

iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2014 17:30
precilica..

am mai ascultat-o o data,mami...daca ai o anumita stare ti-o da in plex...

hai sa bag si eu o melodea de-mi place, ca vine we

https://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o

unde o fi tataie al nostru,stam cu grija lui acu',deh...
iasomia
Postat pe 10 Ianuarie 2014 17:57
Las pt melodea şi...

http://www.youtube.com/watch?v=-MqwO0J9-k0
Axl_R
Postat pe 10 Ianuarie 2014 19:20
hai ca tatae-i acilea, n-a dat coltzu inca... he,he,he...

azi ma luptai cu prafu' pe drum, neneaca... da' tot am tras oaresce foloase:
una la mana - ascultai neshte-nregistrari cu-alde miles davis, john coltrane si cannonball adderley, anii 60 si p-acolo, adeca cand era el jazzu' mai jazz, de s-ascilta pan baruri de fitze, la costum cu pantaloni de malagambist, pantofi cu cioc si martini la greu, unu' dupa altu'... ce vremuri...

eu insa d-altii voiam sa va zic in mod special... aswad - ati auzit d-astia?... bre nene, astia au inceput sa cante reggae cam odata cu bob marley, da' le lua ala fatza cat a trait... numa' c-acuma el e ulcele, si astia ii zic in continuare la raggae, cu meserie si daruire... mi-am tras un album - the complete bbc sessions - editia itunes... be-le-a, nu alta... sunetistii aia extraterestri au reusit un sound de mi-au cazut si ultimii dinti din fatza... bassu' s-aude cam ca la terasele cu muzica live de pe litoral - si-acilea e de bine, va zic eu...

care aveti scule de meserie - cautati albumu' itunes, face toti banii (nu luati piratate, nu se-aud la fel)... acuma va dau ceva cu ei, sa va mearga bine-n seara asta...

http://www.youtube.com/watch?v=QC_kAeYUg4Q
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2014 20:52
baiet fiind, paduri cutreieram... mmm... parca va mai spusei odata - din cand in cand ma bantuie neshte senzatii trecute... nu ganduri, nu povesti, nu vorbe... senzatii, vericilor... ba un miros anume, ba un gust din trecut pe care nu l-am mai regasit aievea niciodata...

azi, miros de plante verzi dintr-o valcea umeda... stiti voi, valcelele alea de la marginea padurii, cu susur de parau si plante pe care nu prea le vede soarele: soc, mur, urzica, muschi... fuse ca masina timpului sau vreo rapire de extraterestrii - pt un timp nedefinit am fost iar acolo, in pantaloni scurti si picioarele pline de julituri, retezand c-o nuia captele tzepoase ale ierburilor mai rasarite...
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:03
nene , parol sa ma ierti ..
cazusi intr-o melancolie d'aia nevricoasa ?

credeam ca numai mie mi se intampla
jeanette40
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:12
mami, problema nu-i ca hoasca ta nu face fatza solicitarilor, ci ca unu' cu treij' de ani mai fraged se uita la ea... problema lui, adica, da' si-a ei, dupa cum zisesi...

pe la hollywood se poarta cordacii tineri, da' numai pt cine-ntreaba... fitzoasele alea purii si pline de bani s-afiseaza pt imagine cu junii, da' sa nu va-nchipuiti ca se lasa ele date cu capu' de pereti prin vreo debara, cum plastic zise iasomica... nu neneaca, alea si cand trec la pat semneaza nescaiva hartii cu parafa-nainte, de le trebuie mascurilor pompa d-aia sa le traga sangele-n madular ca sa se puna-n miscare conform cu contractu', cu toata tineretea lor...

da' toantele astea de pe la noi or fi crezut ca-i pe bune, deh... asa le trebe...
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:15
jane, eu prezentai problema mai mult ca p-o cheste paranormala, asa... vine de nicaieri o senzatie d-asta fantome si te trezesti cu 50 de ani mai tanar, deh...
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:17
auzi la el ...copil fiind paduri cutreieram

ma omoara dorul de padure , si-i peste strada
numai ca si-au asezat unii o stana de oi la marginea ei , si nu se mai poate intra in padure pentru ca au niste dulai ...

am inteles perfect , incercam sa te " necajesc putin"
jeanette40
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:17
jane, n-as vrea sa se-nteleaga gresit c-as avea vreo jena sa cad in melancolii, sau sa recunosc asta... nu nene, ma balacesc cu placere in amintiri, cand imi vine pe chelie... pana la urma, suntem noi cu noi insine de-a lungu' vietii, ceilalti sunt doar vizitatori vremelnici...

apropos de-nsingurare, vazui un film de se numeste her.. adeca, ea, pe romaneste... ideea-i ca un nene d-asta ca mine si ca altii cade-n limba dupa propriul sistem de operare de la calculator... bine, chestea-i undeva-n viitor, cand windows sau cum dreacu-i va zice atunci va vorbi cu vocea lu' scarlett johansson, inca de la instalare...

lasand la o parte sefeu', te cam ia cu tremurici ideea.. filmu' merita vazut, e mult mai adanc decat ce va zisei eu acilea...

http://www.youtube.com/watch?v=WzV6mXIOVl4
zambil
Postat pe 10 Ianuarie 2014 21:35
sf ....dar , perfect posibil
Klar
multam mult
jeanette40
Postat pe 10 Ianuarie 2014 22:17
Neatza!
Se duse un an maroniu; o sa bag eu extensii vreodata la ceea ce mi-a propus si a infaptuit treishpele, dar nu prea am chef acuma.

Bine ca, dupa toata vanzoleala si nebunia ce a fost si s-a dus, am avut timp sa vad si eu Dezolarea lui Smaug, si sa constat ca povestile pentru copii sunt inca la mare cautare, fiindca, daca e sa ne raportam la actiune si intriga, Lord of The Rings nici nu sta la palavre cu un astfel de film.

in rest, care mai e viata garbo-ului? ca vad culori, schimbari, modificari, dar parca totusi, interfata de dinainte era mult mai cuuul.
anakin
Postat pe 11 Ianuarie 2014 01:25
manca-l-ar mama de matinal,ce pungutze sexy ii fi avand sub ochisori acu'...

n-o sa ghiciti inveci ce-a facut fata ieri,cat i-au fost boii plecati cu sorcova..
exact! painea de casa si turta de malai a bunica-mii...
s-a umplut casa de un miros dumnezeiesc,de-au zis vecinii ca ce-i aia...
fratilor,va spun io : e ceva magic in framantatul ala,purifica neshte chestii.
si turta aia aurie,oalio!
simplu,rapid si usor de exacutat,un dulce din batrani...
cine vrea reteta - sa-mi ceara.

azi : program administrativ,gen manichiuri,bigudie,alea-alea..
melodeaua mea de azi:
http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

nene...
in ce cotlon o gasisi pe fata aia?
ca mie-mi zice netu' cum ca decat ieri s-a lansat in iuesei,doar trailer vazui..
precizilla
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:10
Preci , te rog eu sa-mi dai reteta la turta de malai daca vrei. Nu de alta , da` mi-e dor de vremurile lui bunica si cu ocazia asta imi omor si vecinii...de pofta
Rotty
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:17
stai asa,ca ma execut..

600 ml iaurt,1 ou,o cana de zahar,juma de cana ulei,coaja rasa de la o lamaie,neste vanilie (io am pus si o tzara de rom,ca-mi place ce rezulta) - toate astea le inebunesti cu mixeru' pana s-a topit zaharicaua.
pe urma adaugi doo cani de faina mamaligoasa,una de faina alba si un praf de copt. lasi 10 minute intr-un vas de jena (io am d'ala dreptunghiular)uns cu putin ulei si p'orma-l dai la cuptor la foc potolit cam o ora,pana creste si se face aurie ca soarele.
iti bati copii,jur...
precizilla
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:31
anakin

nici nu e indicat sa te apuce in inima noptii introspectia ,retrospectiva...bine ca iti ramase filmu' ala-n cap..

in alta dezordine,cred ca toti suntem cu bilantul la zi...eu de ex mi-am propus sa ma concentrez mai mult pe ziua in curs!trecut,viitor...uitam ca fix prezentul conteaza,si uite asa raman vorbe nerostite,gesturi cenzurate,suflete ranite..si cate si mai cate..

zambilu'
trage si tu aer mai adanc cand te mai apuca,mami...uiti salciile alea de zac in apa paraului ,acolo... eu zic ca de la ele-ti venii adierea..

precilica..
si turta si painica? apoi acu' incep genunchii sa ma lase de pofta,draguta melodia..
ma facusi sa-mi apara buna-n gand,parca o vaz cum facea cruce cu,custura pe turta de malai...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:31
mamontza...
fa-ti pofta,mami,ca viatza trece...
ia exemplu de la pretena matale care papa carnitza tanara si incepe cu ceva mai soft...paine de casa,de ex..

precizilla
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:39
Multzam fain Preci Nici nu-i grea reteta si le am pe toate (ingredientele) in casa Gata , mi-am condamnat vecinii la moarte lenta ...ca tot ziceau ei ca de la mine miroase bine cand gatesc
Va las o glumitza...

http://i7.tagstat.com/p1/0/limLlGVSh5hvn_6HrH4HGCjc5YyBUet20AeOtlMaTo2WSlkxHC3dpw==.jpg

....si va urez o dimineata frumoasa .
Rotty
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:45
m-au rugat baietii sa le fac o ciorba de fasui...

cine se gandea ca o sa traim niste timpuri ,cand ciorbica de fasole o sa aiba asa cautare,pare un moft,cum era carnea pe vremuri...e ceva rarisim,maica..delicatetz..

ma uit la cate masini de spalat bag si ma infior,pe vremea mea purtai maieul o saptamana,draq...bineinteles ca sunt multumita si nu vreau sa deranjez pe nimeni de sus,dar atatea toale,atatia blugi,atatea camasi...bani aruncati! e prea mult,bani aruncati...
dar e ok,decat sa nu fie,mai bine ..

la cateva luni,mai sparlesc de la ei de vad ca nu poarta. si dau si altora,ceea ce va doresc si voua..

a iesit un soare afara,urla primavara in copaci si-n poporime,o sa ninga aiurea cand nu o sa fie cazul,mi-e dor de zapada..
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:46
precilica..

la capitolul ala am stat bine intotdeauna,maica...asta o fi si unu' din secrete,ca ma intreaba unu'-altu' cum de inca am acel ceva,sau cum de ies bine in poze....secretul este sa te gandesti la dragoste,ganditi-ca la ceva frumos cand sunteti fotografiate si vreti sa iesiti dragute...

uite ca v-am dat si un pont,deh..

roty

merci la fel...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2014 09:53
ca veni vb de poze...
saptamana asta-i facui fii-mi buletinu'...primu'...
mi-a venit sa ma-nchid in baie si sa bocesc in nestire,ca io inca-mi amintesc seria si nr primului meu buletin (HC 396872),in panamea...

pana la urma n-am facut-o,mi-am tras doo palme-n oglinda,macar alea m-au imbujorat...
doar nu era sa buhaiesc io frumusete de ochisori,nespa?
precizilla
Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:00
ai de capu' meu ce a trecut timpu'..

pai de ce sa plangi?
trebuie sa te bucuri,mami...da-le-n foc de nostalgii...

hai sa fie intr-un ceas bun!
de-acu' incep altfel de griji,nu uita...nu-i confisca nimic din viata,ea e ea...tu esti tu...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:06
mda...
tre' sa-mi reamintesc asta din ce in ce mai des...mai ales ca se lasa si cu o mutare in curand...
mami,paranoile se tin scai de mine uneori. si cred ca majoritatea mamelor au cate-o problema d'asta intr-un oarecare segment al vietii traversat alaturi de progeniturile lor...

mama stiu c-avea...
precizilla
Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
Setari Cookie-uri