precizio, daca-i vorba de her, ia d-acilea... http://katproxy.com/her-2013-dvdscr-xvid-mp3-rarbg-t8524032.html de fata ziceam... sau tu intrebasi de alta?... |
||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:27 |
||
---|---|---|
de fata aia,da.... moama,am asa un feeling ca o sa ma damblageasca filmu' asta... Two mothers vazusi? hai,ca mie mi-a dat niste erectii... |
||
precizilla Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:40 |
||
crez ca-i un remake, ceva... ca sobectu-i fumat pe undeva prin memoria mea cinematografica... dar o sa ma uit si la asta, macar pt naomi, daca nu d-altceva... | ||
|
||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:50 |
||
aham, auzi ce zic astia,vine cutremuru',s-a batait iar ... pana una-alta.... la vecini venira pompierii,nu raspunde la usa o tipa ,super-gagica de gasca,de vreo 73 de anisori,genu' meu de fata adevarata,imi bataie sufletu' mine,nu cred ca sa mai fie vie,decat cu vreo pareza,ceva... mai bine sa fi trecut dincolo... clar nu mai pot sa duc chestii d-astea,au venit vecinii la mine... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:52 |
||
si eu m-am ascuns, alta data as fi dat in usa aia,as fi facut ceva...acu' ... cred ca nu e egoism,cred ca este o acceptare a inevitabilului...sau instinctu' de conservare.. m-am tuflit de tot... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 10:56 |
||
upss... e groasa,deci... mie mi-au murit trei vecini toamna trecuta,toti tinerei d'astia abia sariti de 70... o treaba d'asta te pune pe ganduri... dupa ce depasesti socul initial - sari in ailalta parte si nu mai ratezi nimic,nicio zi,nicio ocazie,nimic nespus,nimic nefacut... la mine cel putin asa s-a manifestat... |
||
precizilla Postat pe 11 Ianuarie 2014 11:03 |
||
ehhh, da... altfel vedem lucrurile dup-un prag incolo, mami... c-o moarte suntem toti datori, cum zicea bardu', si nici macar aia eroica... era sa zic erotica, sa creasca ratingu' la topic... he,he,he... pana una alta sa nu ne facem griji, mai sunt inca destui cunoscuti in viata, in juru' nostru... n-o fi tocma' acuma randu' nostru... hai ca ma uitai ce scrisesi mai devreme.. nup, in senzatia aia de-ti povestii nu erau salcii, alea-s in alt sertar... dar am inteles aluzia.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 11 Ianuarie 2014 11:04 |
||
se duse,era f misto ,ne simpatizam intr-un mare fel...ne complimentam una pe alta cu sufletul,problema e ca nu stiu cum o cheama,sunt langa ea de atatia ani si nu stiu cum o cheama... timpul asta face ravagii,caldura nefireasca.. stiti voi cum e cand esti dezamagit de propria persoana,ne uitam cu atata caldura una in ochii celilalte dar n-am avut niciodata curiozitatea sa stiu cum o cheama..de cand m-am mutat aici, nu m-a interesat numele niciunui vecin,poate unde in partea celalalta am avut tot blocul in casa... preci, asa sa faci,nu rata.. zambilu' normal ca inca nu a venit timpul... am picioarele si mainile ...phiu,zici ca sunt din vata... in fine, https://www.youtube.com/watch?v=-cn-hbYZrFY |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 12:36 |
||
nu erau salcii? alea-s peste tot,mami... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 12:41 |
||
sper ca nu v-am indispus,copilasii...stiti ca eu dau d-astea din viata reala... sa vedeti ce pofta de viata au prins mosnegii din bloc,rad,relationeaza,asa e la romani ,necazu' mare dezinhiba,am mai vorbit noi despre toate chefurile de la parastase..libidouri crescute si alte dracii.... we pe placul vostru,va las si o melodea de-a mea...stiti ca eu sunt mai ciudatica... https://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_VH8 |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 14:03 |
||
Da, s-a intamplat sa mai intru pe net la ore de-alea, matinale .. Vad ca lumea este la fel de interesanta, cu idei la fel de crete (am citit, din curiozitate, vreo trei topice, dar mai mult pe sarite, ca nu aveam rabdarea necesara.. ma rog, pe unele chiar am scris, fiindca erau de-a dreptul imposibil de ratat ). Cu scuzele de rigoare, da's cam multe Rodici ce sar garboul, nene ... |
||
anakin Postat pe 11 Ianuarie 2014 18:54 |
||
Mai este un topic http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/18603/De-ce-suntem-imbecili-in-lumea-virtuala.html | ||
Axl_R Postat pe 11 Ianuarie 2014 19:24 |
||
iote....lume noua , Anakin toate cele bune , altfel masti , clone si Rodici au fost totdeauna pe forum si sigur nu numai pe acesta ...fara discutii si-n jurul nostru ce te pune pe ganduri ...poi spunea si Yasmine intr-una din zile poate chiar ieri , tot mai multe tipe de astea nu chiar la prima tinerete o iau razna cu hormonii si-si iau cate un iubit de asta tanar cu alte idei in privinta sexului fiecare face ce vrea cu viatza lui si-n locul unde-i place , dar ....chiar trebui sa vada toata suflarea si cum anume ? sa-ntors lumea cu couru'n sus , ce mai ... |
||
jeanette40 Postat pe 11 Ianuarie 2014 19:24 |
||
anakinu' de chestia asta te plangeai si cand postai zilnic,mami...intrebarea mea este de ce nu vii acilea la o parola si alergi nalucile pe forum...asta te intrebam si atunci,unde o fi topicul tau cu povestirile ?ma mananca degetele... jane este incredibila apetenta asta pt ...ajungi imun la un nur ,la o buca.. da' nu pt asta am intrat eu acu',astia care sunteti mai batranei si nu aveti copii,aranjati din timp treburile,statul este cel mai mare hot cand e vorba de case si averi,asta ar fi al doilea caz pe care il stiu cand decedatul ajunge la groapa comuna(sa-i zicem asa) daca rudele din strainataturi nu se misca repede,ironia soartei este ca oamenii au lasat in urma lor averi considerabile! este in-cre-di-bil! si aici am o mare nelamurire: daca statului ii raman niste averi de-a dreptul considerabile de ce nu le asigura un loc de veci onorabil? stim un caz de mare bogatas ,subliniez Mare bogatas,care a ajuns sa fie inmormantat langa boschetari si aurolaci..a tinut de averea aia pana a pocnit intr-o zi de batranete,in fine,nu ma mai revolt |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2014 19:43 |
||
ai de pacatele mele ma uit la una dintre ecranizarile dupa rebecca lui daphne du maurier,nu ajunge deloc la mine,nici macar cea cu laurence si joan fontaine nu a ajuns,asta e chestiunea mea pe ziua de astazi: ecranizari nereusite,filme care nu se ridica la nivelul cartilor... ma uit la faye dunaway in rolul mrs. van hopper , la charles dance-maxim (chiar e chipes balanu' da' ce folos) vointa am,da' nu se leaga.. |
||
iasomia Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:17 |
||
Ba ma bag la o parola, mami; de alergat nu le alerg, ci doar citesc ce lasa in urma lor. Ia uite aici ce stie pustulache asta: https://www.youtube.com/watch?v=eX0Iy93nqKs#t=88 |
||
anakin Postat pe 12 Ianuarie 2014 23:02 |
||
tare.... cine stie ce-o fi fost si pustiu' asta in alta viata.. hai sa bag o melodea,nu stiu de ce-mi place atat de mult...poate unde nu au toate tiglele pe casa fetele astea.. https://www.youtube.com/watch?v=U8nibIN7i6M se duse si misu fotino,ehhh.. |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:29 |
||
tre' sa ma opresc cu....transform chestiunea in ferpar.. unii de pe linia mea au ideea fixa ca eu opresc caloriferul la baia mare , si din cauza asta nu le vine caldura in case,da' eu nu opresc nimic... au venit cu propunerea sa nu mi-l mai citeasca ,bine zic... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2014 17:37 |
||
de trei ori am pierdut postarea,uit ca tre' sa dau c/p ca sa evit deranjul,ma gandesc ce ma face sa reiau ,ca maso nu sunt... hai ca spun alta data,nu-mi mai curge vorba,mi-a murit la intrare.. nici macar eu nu am inteles ce am spus mai sus,dar voi sunteti copii isteti... hai sa bag macar o melodea,imi plac mult fetele din videoclip... https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI suport f greu caldura asta hibernala,sper ca voi sunteti mai voiosi.. |
||
iasomia Postat pe 14 Ianuarie 2014 11:00 |
||
si zici ca face fitze site-ul, mami?... ia sa-ncerc si eu... | ||
zambil Postat pe 14 Ianuarie 2014 11:37 |
||
dap.. face fitze, nu mai postez azi... | ||
zambil Postat pe 14 Ianuarie 2014 12:01 |
||
tatutzu.. probabil l-ai vazut,daca nu... cauta Peter the Great: The Testament (Petru cel Mare. Urzeala unui imperiu ii zice la noi) e un mini-serial ,de mult timp nu m-a mai gadilat un film asa.. unde pui ca recunosteam rand pe rand anumiti actori,un lautar care a fost tatal radei in satra,de cine crezi ca este jucat Cantemir? De timpul care a fost lupul in Mama - elisabetei bostan,ioi ishtenem! o luna m-am gandit la omul ala,ma perpeleam noaptea intr-un mare fel...anii trec peste toti,m-am bucurat ca traieste... as fi putut cauta sa le pun numele reale p-acilea,da' crez ca se intelege si asa.. |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2014 10:54 |
||
bai frate,de cate ori ma citesc in ultimul timp,ma apuca mirarea,"inceorocheata" mai sunt,zici ca vorbeste o hoasca care nu si-a pus proteaza... gata cu urarile? hai sa va spun o chestie,mie cunoscutii imi spun printre altele la urari: "sa ramai la fel de inimoasa,sa nu te schimbi niciodata" eu stiu ca la oameni se ureaza fel de fel:sanatate,bani,noroc...da' astia o tin langa cu neschimbarea mea...parca e o aiureala,ma simt obligata sa fiu la fel,la fel cum? schimbarea este inevitabila,nu ai cum sa ai mereu aceeasi disponibilitate,in fine.. hai si-un cantecel ca nu-l mai ascultaram de mult.. https://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0 |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2014 13:50 |
||
hai mai mami, tu stai sa te uiti in gura oamenilor cand fac urari?... vezi sa n-ajungi ca personaju' ala al lu' popeasca... aia de se gandea cum sa faca ca sa se bage pe sub pielea lu' unchi-su', ca asa-i zisese ma-sa... he,he,he... a fost demult la televizor, pe vremea lu' ceasca... astia de pe imdb nu zic mare lucru de serialu' tau, da' gasii unu facut prin 86, cu distributie internationala... maximilian schell (ala de si-a violat fetele!), omar sharif, vanessa redgrave, laurence olivier, ursula andress... numa' muc si sfarc (la vremea aia - acu' mai mult oale si ulcele, deh)... era pe vremea filmelor cu caii nostri (ai rusilor, acilea) si actorii lor... numa' ca noi aduceam italieni, ca erau mai ieftini... crez ca hollywoodu' n-a scapat o tara careia sa nu-i fi facut un serial d-asta istoric la minut, pe bani gramada... |
||
zambil Postat pe 15 Ianuarie 2014 14:41 |
||
la capitolu' facaturi la comanda de la hollywood, eu vazui the lone survivor... propaganda curata, vericilor, chipurile dupa un fapt real... ce-a fost mai mult ca sigur dup-un fapt real a fost cum neshte seals d-astia supraumani rateaza ca prostii o operatiune secreta... daca n-ar fi aviatia si rachetele, americanii ar fi la degetu' mic al afganilor, cand e vorba de razboi... |
||
zambil Postat pe 15 Ianuarie 2014 14:47 |
||
si tot despre filme - vazurati cum a fost la golden globes... anu' asta juriu' a fost mai cu picioarele pe pamant - faptu' ca i-au dat o bila de aur lu' catutza mea blanchett pt rolul din blue jasmine, si-ar fi suficient... da' unde mai pui ca-i dadura inca un premiu si lu' bombonica de jenny lawrence, pt rol secundar in american hustle... ce ochi are tatae la gagici cu talent si simtire... cum il chema, mami, pe lupu' ala de zici tu, ha?...era cantaret de muzica usoara, mi se pare... ala din veronica... |
||
zambil Postat pe 15 Ianuarie 2014 14:53 |
||
si-apropos de actrite... parerea mea-i ca barbatii in actorie pleaca cu un handicap, avand in vedere talentul nativ al femeilor de-a se da altceva decat sunt... ce e de comentat c-atunci cand intra-ntr-o relatie hai-sa-i-zicem serioasa, prima grija a unei femei e sa-i ceara partenerului sinceritate absoluta... tocma' ele, neneaca, care se folosesc de toate viclesugurile ca sa obtina ceea ce vor... inclusiv de la parteneru' ala de viata serios... nu-i vorba, nici barbatii nu-s mai prejos, promit absolut orice bazaconie cu aerul cel mai serios din lume... si nici macar nu trebe' sa-si forteze mintea, vin femeile cu idei care de care mai trasnite - barbatii doar trebe sa zica da... sau nu, dupa-mprejurari... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Ianuarie 2014 15:05 |
||
oare de ce nu ma mir?stiam ca le ai (si) p-astea cu nisele,mamoantza...oricum,ar fi pacat sa patesti ca la ala argentian,asa ca mai bine lasa...sa nu te straduiesti degeaba.. cantaret? e ditamai actorul,uite ca nu dispun in clipa asta de timpul suficient,da' o sa-l caut, "lupul titi suru'" a fost personaj in musicalul "mama",coproductie romano-sovietic, vero era un ied din cate imi aduc aminte...si-apoi, o fi si cantaret,dansator si ce-o mai fi....mmmmm,mmmm,mmm si rusii astia sunt ca la hollywood,trei intrunu'. trai-m-ar.. |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2014 16:07 |
||
ups! iar casunasi pe muieri,mami...acu'...talica stie cel mai bine cu cine a avut de-a face... nu ma bag,nu ma amestec.. |
||
iasomia Postat pe 15 Ianuarie 2014 16:12 |
||
n-am stiut ca au facut si o versiune in engleza...rock http://www.youtube.com/watch?v=RAhR3v-flh8 |
||
Eugenia_ Postat pe 15 Ianuarie 2014 17:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
|
||
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice