tatae...,,,,.daca-mi permiti mi-adusesi aminte de ceva frumos toate bune ! |
||
jeanette40 Postat pe 23 Ianuarie 2014 15:15 |
||
---|---|---|
tatae...,,,,.daca-mi permiti mi-adusesi aminte de ceva frumos toate bune ! |
||
jeanette40 Postat pe 23 Ianuarie 2014 15:15 |
||
zambilu' eu nu sunt isterica la cutremure,mami...si din cate imi aduc aminte stii si tu asta..in sensul ca nu o spun zilnic si nici nu fac urat,sunt f calma in momentele de criza,intotdeauna am fost...am si eu fel de fel de spaime,da' asta nu... misto melo,drumuri intinse,nervi de fier... |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:56 |
||
o sambata de relax... http://www.youtube.com/watch?v=QG_Df_qWsX4 ceea ce va doresc si voua |
||
precizilla Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:28 |
||
why not watching the full movie instead?... ha?... http://www.youtube.com/watch?v=gEckK3W_wbw |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:10 |
||
si ca sa fie distractia complet, va dau si de-un film exceptional... never let me go se numeste, bagati ochiu', urechea, creeru', organu-n general... he,he,he... bre, chestea cu organu' nu-i vreo porcoshenie gretzoasa, are legatura cu filmu' mai mult decat ati crede... nu va dau video, ca n-ati intelege nimic... trebe vazut pe de-a-ntregu'... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:18 |
||
aha...organu',organu'... hai ca-i si asta o chestie,sa fii crescut de prasila... ce-i drept,in cazu' asta,filmul a fost ala de m-a facut sa citesc cartea.. aveam io senzatia (corecta,in cele din urma) ca pierd ceva esential printre cadre. ce mai,sarea camasa dupe mine ,ca asa-s io,mai simtitoare.. free birds musai de vazut daca esti in mintea copiilor si daca fiica-ta nu te slabeste din "te rog,te rog,te roooooggg".. lasand la o parte visul american - e amuzant. |
||
precizilla Postat pe 25 Ianuarie 2014 17:34 |
||
te fac c-un dans,nene? http://www.youtube.com/watch?v=ApqZTMNuYEU si neste fic-flace d'alea,de pana maine o sa uiti unde ti-ai pus coloana... |
||
precizilla Postat pe 25 Ianuarie 2014 17:50 |
||
bre precizio, eu pe muzici d-astea nu-s dansator, ci mai curand imblanzitor de serpi... he,he,he... ala cu curcanii n-a fost cine stie ce, cam tras de pene... adeca, pizza de thanksgiving?... si salamu' ala din pizza din ce-i facut?... ma leshi?... film cu curcani facut pt oameni cu creere de bibilica, deh... ia, si-acuma un film de duminica... gloria ii zice, ceva venit din chile - tzara adeca, nu unitatea de masura, he, he, he... lasand mistocareala la o parte, film deosebit pt cine are chef sa vada povestea unei femei scoasa din contextu' sexist... adeca, doar fiinta umana, vericilor... mai mult batrana decat tanara, mai mult singura decat cuplata, mai mult nasoala decat prezentabila... ma rog, nu vreau sa intru prea-n detalii naturaliste acilea... a nu se rata... |
||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2014 14:47 |
||
frumoasa muzica,bravo....manca-i-ar mama.... | ||
iasomia Postat pe 27 Ianuarie 2014 17:51 |
||
ia sa bag si eu o melodea ,pe asta am dansat cel mai frumos dans din viata mea... https://www.youtube.com/watch?v=wZ0wN5KKgg4 habar nu am cati ani aveam atunci,stiu ca era ceva interzis si nu s-a finalizat,dar categoric(ca sa-l citez pe mosu' nostru) " e intr-un sertar"... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2014 17:08 |
||
ce vremuri ! | ||
jeanette40 Postat pe 28 Ianuarie 2014 17:14 |
||
Buna Bucurati-va de zapada si pentru mine!!! http://www.youtube.com/watch?v=y53PdLpTHCI |
||
Persia Postat pe 29 Ianuarie 2014 11:30 |
||
Perselu' chiar ca! e un viscol acilea pe sufletul meu,m-am luptat cu el astazi in draci,intotdeauna zambesc cand fac asta,asa e si sora-mea si copii ei si ai mei...nu ne suparam pe fenomene d-astea meteo,sunt altele mai abitir... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2014 17:43 |
||
Mie imi plac viscolele, face dune si ma pot piti! |
||
pitiTa_ Postat pe 29 Ianuarie 2014 18:30 |
||
bravo! distractie placuta! astazi despre "taranul roman". categoric avem cateva locuri in tara unde zapada cand e viscol da gramada,se buluceste pe garduri ,prin curti! insa,sunt cam tot timpul aceleasi zone! Cand vezi ca ninge afara,ca se pune pe viscolit,tu...ca taran harjait de viata,presupun ca-ti iei in casa,un pic de faina,un pic de malai,plangea una la antena ,spunea" Nu am paine de doua zile" in conditiile in care ninge de trei ...si nu non-stop... mda.. s-a instituit codul rosu,prilej de cheltuit bani ,"sute de mii de basculante cu zapada sunt carate...." cica,pai neneaca...e an cu alegeri,au nevoie de bani si pt asta si pt buzunarele lor! poate nu sunt coerenta,da' intelegeti voi ce vreau sa spun! oprescu aseara a facut bucurestenii "tristi" ehe,he,he...jignea cu aerul ala de baiat de cartier....i-am tras o d-aia in ochi,asa...virtual... |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2014 10:03 |
||
nu ca nu am merita,pt sunt unii care pleaca cu masinile cu turturii atarnand pe ele ,nu-si mai dau jos courul din masini,neam...blocheaza traficul,vai si amar.. este primul an in care nu mai bag in bloc chestii heirupiste,sa se mai ocupe si altii,aseara am mers prin zapada nedata tot trotuarul,altadata ma duceam repede in pivnita sa iau lopata,nu mai fac d-astea,cred ca de la batranete,s-a dus inconstienta aia... ne-au distrus astia spiritul civic,nenica.... si nu spun toate chestiile astea nici amar,nici cu draci,sunt niste ganduri pe fuga... |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2014 10:16 |
||
oricat de pe felie as fi,nu pot sa nu va povestesc si o intamplare di pin dorohoi,unde e asta,bre?hai? "Orgie sexuală la 71 de ani. O bătrână a fost dusă la spital după ce şi-a făcut de cap toată noaptea cu doi bărbaţi O femeie de 71 de ani din Dorohoi a făcut sex în grup, după care a ajuns la spital din cauza amantului gelos. Ca să scape de furia amantului, bătrâna a declarat la poliţie că a fost violată." |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2014 10:37 |
||
hahahaha! asta da chestiune Iaso, saraca baba hahaha! Ierni grele au mai fost si romanul a stiut intotdeauna sa se adapteze, mai trece putin si o sa va bucurati de ghiocei |
||
Persia Postat pe 30 Ianuarie 2014 11:12 |
||
bre vericilor, de cand cu vijelia asta nici postarile nu mai intra ca-n alte dati... bine, dac-ar fi sa ma iau dupa cum se posteaza acum in mod regulat, pe garbo e viscol de peste un an si mai bine... cate postari sunt azi intr-o zi, in vremurile bune erau intr-o juma' de ora.. pe un singur topic.. ou sont les neiges, deh, ca se potriveste... he,he,he... noroc ca nici conturile false nu mai sunt ce-au fost - s-au ramolit pana si trollii... la chestea iasomicii, acuma... romania nu mai are tarani de zeci de ani... are locuitori din mediu' rural, ceea ce-i cu totu' altceva... toata pleava care nu si-a mai gasit de lucru sau care oricum n-avea de gand sa lucreze ceva la oras si nici n-are koae sa dea in cap si sa fure in stare de trezie s-a refugiat in rural... d-acilea si orgiile alea babesti, incestele cu perversiuni si zoofilia cu repetitie.... desigur, as putea adanci analiza, da' cine are ochi si urechi d-asa ceva?... si pana la urma, cui ii pasa?... |
||
zambil Postat pe 30 Ianuarie 2014 12:07 |
||
Jasmine ... dap , si eu aceeasi chestie . Dupa prima zapada suna vecina ( aia care isi aminteste ca existi doar daca are nevoie ) zice ....tanti Je , nu vii si tu la partie ca nu putem iesi cu masinile de pe ulita ...Je ? parol nu , anul asta nu servesc .. Totusi sun primarul care este ..controversat , dar prietenul meu ...zic , nu trimiti si tu plugul sa stranga zapada de pe ulita sa poata iesi fata din curte ? Asa ca pana la urma tot imi facui partea de partie |
||
jeanette40 Postat pe 30 Ianuarie 2014 12:12 |
||
si da, persido.. romanu' a stiut intotdeauna sa se adapteze... dar oare a meritat?...nu mai bine ne ocupau nemtzii, sau turcii, sau chiar si rusii, si-acuma macar eram in atentia lumii punand bombe la kremlin, ca cecenii?... zic si eu... nu e totuna leu sa mori, zicea poetu', care-aacuma crez ca s-ar rasuci in coparseu dac-ar sti cati caini inlantuiti latra prin romanica si dau din cozi de bucurie, zicand ca sunt liberi... cat despre oprescu - el si cu mazare au fost modelu' experimental a ceea ce-a urmat de cand a venit useleu' la putere... golani care scuipa semintze-n cap romanilor care-s pusi sa se tareasca pe sub linia trasa cu creta pe asfalt... cam ca-n grant sau bariera vergului, pe vremea lu' vulpashin... |
||
zambil Postat pe 30 Ianuarie 2014 12:16 |
||
jane, eu zic sa mai lasi masina aia prin curte, macar iarna asta... sau pana-si regaseste echilibru'... he,he,he... dap, tara lu' nea telefonu'... nu zic ca de trimis un plug pe-o strada laturalnica ar fi vreun cap de lume, dar sunt nenumarate alte decizii, mult mai importante, care-au fost luate numa' ca sa prinza vreo nepoata sau vreun var de-al treilea rand mai in fata la pe la vreo paranghelie cu haleala si beutura moca... sau chestii d-astea... |
||
zambil Postat pe 30 Ianuarie 2014 12:28 |
||
Mie imi pasa! Evolutie oaselista, asa, mai pe-o carare..he! si daca se topeste apar alte pluguri mai tepene. Cat despre afara, "petrolul, aurul si diamantul ro." stralucind intr-un morman de rahat colorat! Cine are ochi, sa vada si minte, sa minta ca si asa nu stiu altceva mai bun. |
||
pitiTa_ Postat pe 30 Ianuarie 2014 12:35 |
||
nene , tot prin curte va sta masina ceva luni ...sper sa-mi dea asigurarile dauna totala si oricum cred ca ma constitui parte civila in proces cum se spala fonduri prin primarii mai ales in anii electorali e foarte cunoscut doar autoritatile in masura sa combata asta au pozitia strutului iar , degradarea fiintei taranului roman ( insumand tot : caracter , dragoste de pamant , frica de Dumnezeu ...samd ) e inceputa demult , de la nationalizare . Cei care-s intorsi in sate .... din pacate , ai toata dreptatea in privinta lor de fapt , cand nu ai mata dreptate ? sa ne citim sanatosi .... |
||
jeanette40 Postat pe 30 Ianuarie 2014 13:04 |
||
hai ca azi am primit o cerere de pretenie de la o garboleata...mi-era dor... asta vis-a-vis de viscolu' lu' tatae... la mine nu ninge,fratilor... strat de 5 centimentri prin oras,ma ia ciuda.. inghet - zero. poi cum sa se rareasca populatiile microbiene pe o vreme ca asta? parca vaz la primavara ce de gripatzi or fi... in poltica nu ma bag ca ma mananca porcii,hai mai bine sa va spui de-un film pe marginea caruia ne-am dat cu stangu-n dreptu' in ochii vestului salbatic si nonconformist :Nymphomaniac, ultimul Lars von Trier care urmeaza sa se joace cu usile inchise in cinematografele noastre. sa-mi dai de stire cand prinzi un link,nene... grozav is de curioasa de ce s-au rusinat alde maicutzele cuviincioase den cenzura romana. |
||
precizilla Postat pe 30 Ianuarie 2014 21:07 |
||
sa va las si o melodea,pana-mi pun io un pahar de vin si-mi aprind un chibrit http://www.youtube.com/watch?v=2D9TUhIKDbw&list=RDx6oLgX-Tzh4 |
||
precizilla Postat pe 30 Ianuarie 2014 21:20 |
||
...si ma bag la The Counselor,sa vaz ce-i de capu' lui.. | ||
precizilla Postat pe 30 Ianuarie 2014 21:33 |
||
mda... se duse si murareasca,de marioara zic... a dus-o bine cu folcloristii aia,trai pe vatrai,neneaca... |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 13:19 |
||
hei lume! hei zambilescu! i-auzi ! au cheltuit pana acum o suta de milioane de euro "cu deszapezirea"! si cica mai au nevoie de vreo 73 de milioane de euro.... oaliuuuu! as baga neshte ras,da' abia spusei de marioara,sa nu se creada ca-s vreo maniaco-depresiva.. |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 14:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
|
||
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice