mami, auzisi vreodata de expresia "a cara apa cu ciuru'"?... ei, asta e... acum adaptata la zapada... cine dreacu' sta sa-i vaza cat si unde au carat?... da-le doamne cat mai dese cataclisme d-astea, ca acilea vine banu' gros... acilea si la razboaie, da' noi cu razboaiele nu prea le avem... mai mult prin cartile de istorie... tanti marioara a tras-o multa vrmeme, saracuta... s-a tot agatat, da' n-a avut noroc... |
||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:22 |
||
---|---|---|
e ger acasa ...mami... mananc un pomelo :) |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:30 |
||
si cum vaz eu previziunnile, au noroc chior, uselistii de la guvernare... o raza de soare insa-i si pe strada noastra, se duse la bula relutzu... nasol sa intri la bulau pe vremea asta, cu tot cu fratele din dotare... ca sa-i raspunz si veveritzului - sta counselor ala la mine pe hard de vreo saptamana, da' n-avusei stare de el... acuma-s prins cu elementary... merita... ca comentariu marginal, in serialu' asta se vede cel mai bine ce picioare scurte are lucy liu aia...chinezoaica, deh... da' asta nu-nseamna ca n-ar arata bine-n rest, in felu' ei.... toti banii-i face insa jonny lee miller, vericilor... crez ca-i cel mai plauzibil sherlock holmes pe care l-am vazut sau citit pana acuma... stiti voi ca de la o vreme savantii aia de tot apar pe la stiri gasesc cate-o boala psihica pt fieshi ce tip de comportament deviant... nu poti sa tragi o beshina-n public ca te-au si gasit aia cu scleroza-n placi, pe chestea asta... asa cu cu personaju' interpretat de jonny... bagati ochiu cu incredere... |
||
|
||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:33 |
||
stii ca ziceam eu acu' ceva timp ca am avut o revelatie...trebuie sa slabesc fo 10 kg,nu mai mult ca imi cad neshte chestii...si-asa nu mai stau chiar bat o gramada ... apropos de revelatii,citii la zodii ca tie iti plac tovarasii de cursa lunga,si mie tovarasii care ma fac sa am revelatii... |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:34 |
||
ia mami, sa-ti mearga cu pomelo, la geru' ala... http://www.youtube.com/watch?v=IhUSgcjVkyc au poate credeati ca unplugged s-a inventat odata cu mtv, ha?... |
||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:36 |
||
umbla astia la codul ala,o sa-i scape pe toti cumva... | ||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:37 |
||
chiar ca merge,bine ca te-ai gandit... multam. |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:43 |
||
mai mult ca sigur ... cum spunea si nenea Iancu " o sotietate fara printipuri care va sa zica nu le are , dom'le " | ||
jeanette40 Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:45 |
||
mamoantza... plange maica-mea dupe murareasca de n-ai vazut... maica-mea fiind taranca dintotdeauna si cam tot de p'atunci folclorista inversunata. ce dreaq e in aer zilele astea? numai eu simt ca mi s-au aliniat planetele? apropos de avocatu' ala... lasa-l in dreaq,nene...e o porcarie. |
||
precizilla Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:50 |
||
hello,jane.. precilica apai,s-a cam chinuit saracuta...insa a avut o viata misto,dupa revolutie a plecat cu tezaurul prin strainataturi,a avut si ea aventurile ei ca orice femeie care se respecta,furdui-iancu muntele ala de om frumos... apropos,daca tot e we,aflai acu' ceva timp ca romica puceanu a trait ani de zile cu amza,am ramas pe ganduri un timp,apoi mi-am adus aminte ca dansa nu stie carte... |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 20:56 |
||
plange si dupa tineretea ei,mamoanta... asa facem ...asociem un om cu o anumita perioada,e destul de greu sa vezi cum dispar rand pe rand cei din jurul tau,intreaba-ne pe noi....cei care simtim deja cate un fior d-ala rece din cand in cand...te pomenesti c-om fi de-o varsta cu mamitu tau... |
||
iasomia Postat pe 31 Ianuarie 2014 21:04 |
||
cam p'acolo.. da' ce sa zic de astia de-o generatie cu mine care dau coltzu? io cum sa ma simt? de ex avocatu' asta de-l avui la proces,36 de ani,copil de 5 luni,cariera,familie bogata,vacante exotice,tot ce-a vrut muschii lui....si afla inainte de Craciun ca are o tumoare inoperabila pe creier. toata lumea inebunita,remeneuri peste remeneuri in Viena si nicio sansa.. i-au mai dat maxim 3 luni. |
||
precizilla Postat pe 31 Ianuarie 2014 21:12 |
||
mda... scriu a doua oara ,uitai de c/p.. na ca uitai! hai sa trecem la ceva mai vesel daca tot am pierdut-o pe prima. in we m-am ocupat de-un cuplu,am fost iasomia-sexoloaga,stiti ce concluzie am tras? sunt femei care fac tot posibilul ca partenerii lor sa se simta de cako in pat,ma refer la cei trecuti de prima tinerete,de ce? pt ca le induc lor impresia ca nu mai sunt buni de nimic si atunci duc baietii mana mai des la buzunar,nu mai au pretentii...ca sa compenseze,deh.. m-am pomenit ca o invat pe una niste trucuri ,dar ce sa vezi? a zis ca o sa le puna in practica cu amantul ,pt ca nu are niciun interes ca sotul sa se simta macho! nu pot sa cred asa ceva,latura asta muiereasca-diavoleasca nu o cunoscusem pana acum... si uite asa ,mi-am dat seama de ce beau vecinii mei pe la masini pe jos,care mai de care isi fac de lucru pe acolo, cam toti au sticluta jos! cat de tampita sa fii nenica? lasati-va mai barbatii sa fie veseli,pofticiosi...nu mai e nimic cum a fost,dar nici rau nu e cu un pic de dragoste si intelegere,nu mai zic de pasiune ...ala-i lucru rar... barbatul nici o sa mai fie tentat sa consume decat de placere,rational, daca are libertate.. cat despre amaratul lu' scorpia asta,nu mai sunt io tanara ca ti-l-as lua la niste dansuri de revelioane,avion cu reactie l-as face,misto om...ma uitam la el,e atat de dornic sa auda o vorba buna,sta mic in el,acolo...vai de capu' nostru ...n-am stiut ca exista muieri asa rele,stiam ca se fac cat balena,ca se uita la telenovele si neglijeaza casa,altele chetuiesc banii aiurea-n tramvai...da' asa? sa-i prinzi lu' ala sensibilitatea sa profiti ca e si sufletist si nu te insala,in fine...da-i draq .fiecare cum isi asterne.. sa zic ceva de guvern? nu zic mai,mi-e frica ...nu-mi place ce vad,prea multe courve penale.. |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 11:27 |
||
precilica cand nu ai zile,n-ai... vazusi philip seymour hoffman! s-a rezolvat singur,pacat,mare actor... deci tu esti la treizeci si...oho...multi inainte fara reparatii! |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 11:36 |
||
nasol.. doar 46 de ani avea philip seymour hoffman,cred ca ne-a prins pe fond slabit,toata lumea il regreta... pana una-alta,dragos bucur sta cu filmul ala in care joaca pe locul intai. Comedia "Un poliţist şi jumătate/ Ride Along", din a cărei distribuţie face parte şi actorul român Dragoş Bucur, îşi menţine poziţia de lider în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,3 milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 16:46 |
||
of,ma doare si anume undeva. nu in sens peiorativ,ci adanc in suflet. m-as apuca de yoga daca as stii ca asa rezol ceva,da mi-e ca oi ajunge la stadiul ala de baut limonada -productie proprie - si tot fara folos... pe paduri imi vine sa ma iau...pe campii si dealuri si vai si munti,departe,cel mai departe posibil de lumea dezlantuita. te pomenesti ca asa s-apuca unii de droage,din cauza la sentimente d'astea izvorate din maruntaiele chinuite de neuroni creti si neascultatori...ca Hoffman asta,saracu'....suflet chinuit. Imi placu,mult imi placu . pacat ca n-o sa ma faca altele noi,ca p'alea vechi stiu ca o sa le tocesc pana le termin de revazut. mamoantza... zi-mi un horoscop care-mi spune de bine ,de bine si de bine. prea am inceput cu stangu' anu' asta... |
||
precizilla Postat pe 3 Februarie 2014 20:37 |
||
asa e viata ,mami... doare al dracu' cateodata,ai venit la felcerita,ia o melodica ...daca esti atat de rascolita,nu merge ceva vesel.. http://www.youtube.com/watch?v=DJpyG3PXoKw vezi ca tre' sa-l iei cu c/p ,nu stiu de ce nu se deschid la mine... ce sa-ti zica mama tie sa indrepti spatele? ceva de dulce,puiutule? |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 20:52 |
||
hai ca poate apare moshu' nostru si iti spune o vorba buna, stie mama ca vorba lui te unge mai tare la suflet... capu' sus! spatele drept! suge burta! tzatzele-n fata! courul in spate! asa,asa.. |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 21:10 |
||
no,zambilu' e in greva... eu cateodata de durere d-asta caineasca simteam ca, crap ...mami...daca iti vine sa te duci in codrii e de bine...ai leac sigur-sigur |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 21:35 |
||
da? si sa rod coaja de pe brazi,molizi,stejari? sau sa dau o raita prin tufe,ha? am frisoane ca-n filme,mami...d'alea nervoase,ca gripata nu-s... multzam de-o vorba buna,las' ca trece si asta... |
||
precizilla Postat pe 3 Februarie 2014 22:05 |
||
a,da...melodeaua de servici.. http://www.youtube.com/watch?v=CsFb661EXsI si da,mi-e drag de tataie...il iubesc de-a dreptu'! nimeni nu ma taie ca maioneza mai tare ca el... |
||
precizilla Postat pe 3 Februarie 2014 22:12 |
||
ai frison d-ala interior,mami? poate ai vreo astenie de primavara precoce,cu sexu' cum stai veve? |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2014 22:24 |
||
iasomico, lasai sa se mai stranga ceva postari, nu de alta... parca nu prea ma trage atza sa astept cate-o juma' de zi (daca nu de saptamana) s-apara vreo cheste interesanta pe forumu' lu' garbo... si nici atuncea, deh... pana una-alta insa, vaz ca trecurati la confesionale p-acilea... dureri de suflet sau de shale, care cu ce-l roade mai tare... de vina crez ca-i iarna asta, fetele... in februarie se moare cel mai bine, nema tu soare, caldura, vitamine... normal ca se-afecteaza psihicu' si d-acilea fandaxia-i gata... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2014 12:59 |
||
apropos de dat coltzu'... chiar ca la alde hoffman nu ma asteptam, ma rog, nu asa repede... da' era clar ca omu' avea un suflet chinuit, chiar si cand era pe culmile creatiei... cam cum era costica rautchi pe la noi, daca-l mai tine minte cineva... si-ala tot cu drogurile s-a luptat cat a trait, da' pe vremea aia erau mai mult la sticla, pe la noi... bine, si-atatia altii... arta n-a mers niciodata mana-n mana cu healthy diet, pilates sau chestii d-astea... si daca nu beau sau fumau ca serpii, atuncea erau courvari... ma rog, daca asta ar fi vreun defect... hai ca dezvolt eu mai incolo pe tema asta... dar acum imi adusei aminte de chestea cu woody... cineastu' vericilor, nu desenu' animat... chestea cu fie-sa care si-a adus aminte dupa 30 de ani cum a fost ea abuzata in copilarie... bre nene, ma leshi?...america are o lunga istorie de executii puritaniste in randu' artistilor... marotele lor?... sexu', bautura si drogurile.. adeca exact unde-l doare mai tare pe artist... sa nu uitam ca primii americani de import au fost quakeri d-aia, sau cum dreacu-i chema, de-au fost izgoniti din europa tot pe chestii d-astea de refulare existentiala... chiar ca ti-ar sta-n gat sa-l ai toata ziua-n fatza pe unu' d-asta de nu aia, nu ailalta, nu nimic... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2014 13:53 |
||
ok mami.. lasa ca e fmartie deja,acu' vine caldura si scoatem limba de-un cot... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2014 13:54 |
||
mda... asa acuma... sa revin la chestea cu curvariseala... bre, termenu' a fost inventat de fomeile desperate sa nu-si piarda suportu' material... adeca - orice parashuta care si-o trage cu parteneru' lor cade automat in categoria curve, in clasamentu' personal al partii afectate... asta desi pacatoasa nu face-n pat sau pe unde apuca chestii pe care o oficiala nu le-ar putea face... si-atuncea, unde-i pacatu'?... he,he,he... pai in disponibilitatea boarfei de a se da in barci cand vrea muschiu' masculului in cauza... au cate amante le-auzi ca zic ceva de dureri de cap, indiferent cand sunt solicitate, ha?... poate doar cand vor sa scoata ceva din buzunaru' bietului barbat neavertizat... dar atunci doar dovedesc ca pana la urma nu-i mare deosebire intre ele, fomeile, vreau sa zic.. indiferent pe ce parte a baricadei se afla.... parca si tu, iasomico, zisesi ceva pe chestea asta, mai zilele trecute... ma rog, tu puneai altfel problema... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2014 14:08 |
||
hai sa nu par misogin chiar pana la capat... termenu' ala rusinos e adesea folosit si de barbati... edificatoare este definitia data de bula: "curve sunt femeile care se culca cu toti barbatii in afara de mine"... pai nu?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2014 15:26 |
||
bre, poate iar v-am lasat impresia c-as avea ceva cu bietele fomei... ha?... pai am, da-i de bine, zic eu... uite, ca sa nu ziceti ca vaz numa' rau in fata cataractelor, sa va bag si ceva de bine... faceti cunostinta cu clauditza, o fata plina de talent nascuta la sat, deci probabil neam bun cu vesnicia, dac-ar fi sa dam crezare poetului...... http://www.youtube.com/watch?v=8PnNlkE3LLI eu va dadui acilea la-ntamplare, da' voi puteti sa cotrobaiti ca lumea prin contu' de youtube al duduii, ca-i productiva rau... ce-as putea sa comentez?... este clar ca relativa izolare intr-un mediu auster, unde principalele oferte pe plan sentimental ar putea veni cel mult din partea tatului vitreg sau a vreunui var machit, refuleaza in aptitudini artistice nebanuite, care se cer puse pe sticla... enjoy... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2014 18:38 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=1gBGx9_j5og he,he,he... nu m-am putut abtine...he,he,he... ce-o fi-n mintea unei femei ce-ncerca miscarile alea lascive?... dac-ar fi sa ma iau dupa fatza clauditzei; 1,2,3,4...1,2,3,4,.. 1,2,3,4... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2014 18:49 |
||
ghinion de nesansa ramase saraca fata " nedescoperita " de alde Mihai Petre unde draq le gasesti nene ? ca-mi facusi seara |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2014 20:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
|
||
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice