Chestiunea zilei..

hai sa va mai bag una repejor la sectia culturala, pana nu se buleste iar site-ul lu' peste prajit...

uite ca cateodata merita sa te duci cu sacu' la pomu' laudat... aveam asa, o retinere, sa vizionez american hustle, ala cu jenicutza mea, pupa-o-ar tataie pe ea de prospatura... bre nenicilor, film si actorie de mare clasa, iar jenica iarasi iese din rand... imaginati-va o fatuca de 23 de anisori, parca, jucand impecabil rolul unei femei pe la 30... e luata de-acolo, bucatzica... ia sa va dau pe la ochi, asa, de pofta...

http://www.youtube.com/watch?v=wpDGRufNdDk

o nota perfecta si pt christian bale, care-i asa de bun ca uiti ca e actor... atata doar ca nu-mi face nicio altfel de bucurie, cum imi face jenica mea...

zambil
Postat pe 26 Februarie 2014 15:10
ia sa va mai bag una, ca merita...

http://www.youtube.com/watch?v=f3afpkPAAQk

pai pe langa jenica mea, amy adams zici ca nici nu-i femeie...
zambil
Postat pe 26 Februarie 2014 15:17
ei da,asa da...

ne potrivim la gusturi,mami...da' astea se stiu deja..si e bine asa...

se plangea unu' acum la tv ca tara o sa fie nesigura odata cu ruperea usl-ului ,pai ce? era sigura pana acu' ?
sa te fereasca sfantul sa nimeresti la urgeanta,la vreo camera de garda,ramai marcat...dai in altele...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2014 15:29
am zis ca dai in altele?
ai toate sansele s-o mierlesti,te duci zdravan si iesi batz...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2014 15:50
aha...

"Băsescu și Ponta se ceartă PENTRU a ne ține în continuare sub hipnoză! Le e frică că ne vom trezi. Sute de psihologi, sociologi și maeștri în ale manipulării lucrează zilnic pentru a ne menține orbi și surzi. Toți analiștii politici ce apar la televizor sunt agenți străini, psihologi desăvârșiți ce au rolul precis, de menținere a stării de hipnoză. Cacialmaua e pe cât de mare pe atât de evidentă. Ne prostesc pe față! "

ete ca si altii vad ca mine,parca teoria conspiratiei e spre patologic in articol,da' ceva adevar tot e in el,parerea mea..
ehe,de multe ori ii credem p-astia de la putere genii ale maleficului,si ei cand colo sunt prosti,doar prosti...
ce neam de hahalere suntem,tariceanu il pupa-n cour pe michi acu',e drept ca vrea sefia partidului iar,da' alianta asta e impotriva naturii,nenica,,,stiu,stiu...toti o apa si-un pamant,da' ce sa fac acu' daca sunt dreptace...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2014 16:56
aia 7 milioane,care erau de fapt trei,dintre care 1 mil erau morti ehe,he,he...

adevaru' e ca prin tara lumea il regreta pe boc,"incredibil" zice dinescu....

cat de praf sa fii incat sa detii 80% in parlament si tu sa dai 117 ordonante de urgenta? sau cum ma-sa le zice?

incalificabil.
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2014 17:09
Pleac-ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii !! Se potriveste la fix !! Asa-i bre ??
Celtic_Frost
Postat pe 26 Februarie 2014 19:03
corect!

astazi m-am dus pe la farmacie sa iau spirulina,v-am mai zis eu ca iau primavara si toamna,din vorba-n vorba...m-am pomenit ca le fac fetelor alea confidente,ele mie eu lor...nu are sens sa povestesc aici ce si cum,cert e ca le-am marturisit ca sunt cam varza,alea-alea...ma uitam la ele cu ce pofta radeau si mi-am adus aminte ca sunt simpatica,ma intreba una cum de pot sa povestesc chestii grave razand? uzura,maica...hazul de necaz...experienta...in fine..firea omului..

ce lamentabil sfarseste tariceanu ,cum dracu' isi inchipuie el ca romanii ar vota un barbat care a tinut cinci neveste, cu acte?unii ar zice ca macar daca le-a iubit le-a luat,eu cel putin nu vad nimic rau,insa nu poti sa nu te intrebi daca nu are vreo rotita lipsa,compromisul asta de-i zice casnicie are si partile lui bune,si zau ca nu e urat ca doi parteneri sa imparta impreuna o viata...

a! incepusem sa zic de farmaciste,tot palavragind noi acolo,ce aflu? ce descopar? iau fetele astea la medicamente de nu-ti vine sa crezi,au tot felul de dependente,si mai ales, au nevoie de oameni pozitivi,saracele...probabil unde intra acolo oameni bolnavi ,necajiti...cica f des oamenii au inceput sa ceara recompense pt ca-si iau medicamente de la farmacia lor,le spun de la obraz "si? nu dati nimic pentru ca am cumparat de la dumneavoastra? uite,la dona mi-au dat un cadou"
fereasca sfantul! ce sa ne mai miram daca se bat romanasii pe tigai si masini de gaurit?!
iasomia
Postat pe 28 Februarie 2014 10:33
hai sa va bage mama un cantec sensibil ,ca vine we si e voie la odihna..

http://www.youtube.com/watch?v=pYUk8MxzSGg
iasomia
Postat pe 28 Februarie 2014 12:31
Da, firea omului...

Chiar dacă-i frig aici, (dimineaţa la 5) nu-mi mai iau paltonu', pt că...

http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U
Axl_R
Postat pe 1 Martie 2014 08:12
F bine,bravo! o primavara cum iti doresti!

si eu ma distrez ,in lista mea de pe fb s-au regasit fosti(nu fosti de-ai mei ,bre! ca eu nu am asa ceva,n-am mers pana acolo..... cu niciunul) fosti, sau cei care n-au apucat pana acu' s-o puna,astia vor sa ma transforme in matroana,ce palaria mea! ehe,he,he...e primavara,iarasi primavaraaa,scot stramosii degetele afaraaaa...

sa nu uit,ma intreaba una ce inseamna daca gagicu' nu o baga in seama nici de anul nou,nici de ziua ei,nici de martisoare ...si eu stiu ce trairi mai are ea...ce sa insemne? ca a iesit din sfera lui de interes!
parerea mea...

de-aia e rau sa aveti asteptari ,fetelor...pur si simplu luati fiecare zi ca pe un dar,respectati-va ,fiti bune cu voi...chestii d-astea...
iasomia
Postat pe 1 Martie 2014 12:08
ce ne da la muian voiculescu,auzi ca a facut mancare pt pisici si i-a pus numele felix...e glumet,baiatul...sper sa-l vad la gherla unde merita,am fost mai atenta la povestea verisoarei lui ,dezastru ,ce hahalera...

incep calificarile pt eurovision da' ma doare-n pix,altadata aveam emotii...
iasomia
Postat pe 1 Martie 2014 20:35
Acum am citit postarea, cu camera de gardă.

Io văd zilnic mame, care aşteaptă o programare pt operaţie. Dorm pe un scaun, sau în pătuţ, vin ăia cu pălăria mare (nu zic altfel, că o să fiu acuzată de discriminare), stau 2-3 zile şi se rezolvă totu'. Îi gros plicu'. Iar mândra se plimbă peste tot, ea are voie.

Săracii copii...

Era să uit, una mi-o zis, ce te dai mare? La noi femeile, nu tre' să lucre.
Axl_R
Postat pe 2 Martie 2014 07:35
Nasol,te seaca chestiile astea...

ai d-aia cu palarie mare in zona? o placere!
nu stiu de unde mi se trage ariceala asta,sa nu-i vaz in ochi...si vorba aia,nici eu nu sunt vreo ariana...fir-rar ma-sa a draq de treaba,ce-mi mai poceau profele numele la scoala,nu mai zic de copii (fete)care nu ma scoteau din "sange stricat",ehe...
p-orma cu trecerea timpului te catalogheaza drept arzoaica,ca doar esti din udm-reu...

da' sunt multumita de amestecu' meu de sange,chiar daca imi da o anumita constructie ,deseori fragila...de care lumetu' zice ca-i prostie...

in fine,astazi e duminica las-o-n foc de filosofie ieftina,mai bine o melodica,astazi am chef sa ma frantuzesc,m-am sculat in gand cu meme...o evreica ,o mamaie care vorbea cu nepoata numa'-n franceza si se umplea de draci ,cand vedea ca eu prind mai repede...

http://www.youtube.com/watch?v=yOEXcfsDl6E
iasomia
Postat pe 2 Martie 2014 09:27
moshulescu

vezi ca ti-am lasat la mine un martisor,stii ca-mi place sa te cadorisesc anual ....
iasomia
Postat pe 2 Martie 2014 09:34
Mais bien sûr, que tu es belle.
Axl_R
Postat pe 2 Martie 2014 10:41
'r-ar a dreacu' de viatza, mami... au fatucile astea tinere o talie, de zici ca le-a stransa careva o sarma pe dimprejur... eu in schimb ma cam rusinam de mine la tinerete, trebea sa stau cumva adus de spate, sau sa-mi tin mainile de dinainte, ca tanti leana... mai ales cand eram prin preajma fatucilor cu sarma-n talie... he,he,he... mersi de martisor, iasomico...
zambil
Postat pe 2 Martie 2014 12:27
apropos de filozofii ieftine - ma gandeam acu' ca teoriile astea ale conspiratiilor fac parte din conspiratia insasi, pana la urma... ti se baga-n cap cele mai nastrusnice ipoteze, da' si o mare doza de adevaruri spuse cu aeru' unor prostii debile, in asa fel incat, pana la urma, ajungi sa te-ndoiesti si ca existi... adeca tocma' ce voiau conspiratorii...

ma uit acuma la ce se-ntampla in crimeea... ba ca unii blufeaza, ba ca altii se dau mari - chestea e ca un razboi cu morti adevarati poate izbucni oricand si oriunde... va vine acum a crede ca nu departe de timisoara, cu ceva vreme-n urma, se aruncau cu ghiulele din avioane?... chestia e ca ucraina a fost dintotdeauna o bomba cu ceas la marginea europei... lipovenii nosti din delta tot asa s-au propasit la rontzait de stuf si papura, dupa o urgie d-asta iscata de te miri unde...
zambil
Postat pe 2 Martie 2014 12:36
si-o cheste exotica.. cica prin china-ntr-o gara s-a comis recent un act de terorism... vreo trei'j de morti si-o suta si ceva de raniti... cu ce?... cu cutzite, neneca... au dat navala vreo zece vulpasini d-aia de-ai lor cu sisuri si topoare, si-au crestat tot ce-au intanit in cale... e?... este ca-i exotic?...

lumea se uita acuma la shaolinisme admirativ, crezand ca-i vreun fel de gimnastica de-nviorare... uitam ca la origine-i un antrenament de luat piuitu' la oameni... cu vreo doua sute de ani in urma, tot in china a izbucnit rascoala boxerilor... pare hazliu - ce dreaci de rascoala mai e si asta?... ei bine, cu pumnii si picioarele aia au masacrat mii de oameni, avand o pofta deosebita pt femeile si copii albilor de se stabilisera in china...

ma uit eu dupa vreun video d-asta oriental, sa vi-l pun ca fond muzical de relaxare...
zambil
Postat pe 2 Martie 2014 12:46
v-am zis d-un video oriental?... doar fatuca-i cam orientala, de felu' ei... da-n rest merita...

www.youtube.com/watch?v=WSjtqBPd63U
zambil
Postat pe 2 Martie 2014 16:44
dap,mami!merita! am vrut si eu s-o pun de cateva ori,se aculta peste tot pe aici,si asta la fel..sunt virale...

http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

sa nu uit! axl !

merci beaucoup

si apropos de ce ziceai,zambilu'....cu mainile-n fata,eu stateam cu mainile-n san,cum se zice,ca sa maschez niste chestii destul de indraznete,copii ....cine se gandea ca o sa devenim niste batrani atat de...de...de..
simpatici?!
iasomia
Postat pe 2 Martie 2014 21:17
curat simpatici, mami...

deci se-mpartira si oscarurile de anu' asta... cate blanchett, matthew mcconaughey si jared leto sunt castigatori pe bune, jos palaria... la filme si regii as avea ceva de carcotit, avand in vedere ca blue jasmine si her au fost sarite cu vederea... ma rog, au si ei aranjamentele lor...

mai cusute cu ata alba mi se par premiile date pt gravity si 12 year a slave... la asta din urma problema mea cea mai mare e ca-i cu negri... care negri au ajuns un fel de teroristi ai corectitudinii politice, cam cum incearca sa faca si tziganimea de pe la noi (alo, fetele jasmine si axelica - mai lasati-ma bre cu "aia cu palarie" ai vostri, le zice tzigani)...
zambil
Postat pe 3 Martie 2014 15:15
apropos de minoritati... ungurimea scoate pe tapet cerintele etnice, ca sa intre la guvernarea lu' michimaus... plus hop si tziganimea cu pretentii... doua grupari cu cerinte mafiote, exprimate prin santaj pe fatza... eu unu chiar ca-mi doresc ca michi sa accepte, ca sa fie tacamu' complet, la dezastru care-i acuma...

ce vrusei eu sa zic cu mafiotzii aia.. nici ungurii de rand si nici shatrarii nu se-aleg cu nimica din pretentiile asa-zisilor reprezentanti... sa nu uitam ca unguru' de rand e cam depresiv de felu' lui, inregistrand printre cele mai ridicate rate ale sinuciderilor din lume... numa' de pretentii teritoriale nu le arde lor acuma... cat despre tziganime, astia n-au nevoie s-ajunga la putere ca sa se-apuce de furat... he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Martie 2014 15:24
a... sa nu-l uit pe jiji... cica s-a plans pe la nu stiu ce for d-asta european cum c-ar fi nici mai mult nici mai putin decat torturat in inchisorile din romania...asta pt ca nu-i prea merg jmecheriile cu spitalizarea prin strainatate, ca sa scape de bulau... auzi la el, al dreacu' machidon... cand batea la manele prin restaurante si-arunca cu bani in cine se nimerea nu-l durea nimica...
zambil
Postat pe 3 Martie 2014 15:30
uneori e si un act de curaj sinuciderea aia,mami..din prea multa simtire sunt depresivi,manca-i-ar mama...
n- or avea omuletii astia nici o calitate?ca numa' de rau aud cand e vorba de bozgorasii mei,ca ele sunt fierbinti intre craci,ei palinkari si degraba plecatori...

hai macar sa-mi arat eu afectiunea...

https://www.youtube.com/watch?v=CH1XKwd6w1g

iasomia
Postat pe 3 Martie 2014 17:05
dap! imi placu vizi al meu...apropos de eurovision si coana de la mireasa pentru fiul meu(vaida!) care a iesit pe primul loc in topul publicului...ce dracu' am vrut sa spun?

a! a venit aia cu ditamai masa de votanti cu creierele spalate,n-am nimic cu mirelus,da' melodia aia era din anastasia(desene animate) un vals lent....

ah! am niste chestiuni asa arzatoare,da' ma preseaza lumetu' p-acilea..p-acasa..
iasomia
Postat pe 3 Martie 2014 17:12
bau!
Scularea!!!

http://www.youtube.com/watch?v=s4hOH4YMPoE

ah! de ce dracu' am imbatranit?! nu ca n-as putea sa dezvolt o obsesie d-asta... da' ptr asa ceva iti trebuie forta,mamica...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2014 09:56
he,he,he...

George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu - 3 ani şi o lună cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare

al dreacu', baselu'...
zambil
Postat pe 4 Martie 2014 14:48
adevaru' e, vericilor, ca dac-ar fi sa-i ia cineva la bani marunti, cam jumate din romania ar fi la parnaie sau la scoala de corectie... pe diverse teme si la diverse termene... si vreo 90% din ce-a ramas, in centre de reabilitare pt handicapati mintali.. he,he,he...
zambil
Postat pe 4 Martie 2014 14:50
asa...

cica dupa ultima simulare, 50% din elevii examinati nu au luat nota de trecere... ca sa nu ziceti ca exagerez cu handicapatii aia... vremurile cand radeam de lipsa de educatie a americanilor vor deveni preistorie, neneaca... cam ca povestile cu atlantida... asta ca sa nu mai spun ca rasa alba-n romania va fi tot asa de disparuta ca rasa atlantilor...

cineva zicea ca-n trei'j de ani tiganii ne vor plati noua pensiile... hai ca fu dulce nenea ala de-a zis asta.. pai ca sa ne plateasca pensiile, tiganii aia ar trebui sa fie angajati pe undeva si sa si munceasca... ca c.a.s. din bani de furat n-am auzit sa se incaseze... chestea este insa ca daca nu vor mai avea de la cine sa fure-n romanica, tiganii vor emigra cu totii prin jermania si francia... iar ce-i acum romanica va fi o vasta rezervatie naturala pt maidaneji, deveniti un fel de dingo ai europii...
zambil
Postat pe 4 Martie 2014 14:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
buna 32 De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
Setari Cookie-uri