Chestiunea zilei..

C.A.S.

În decembrie, am fost cu fata la CAS Oradea, să plătim ''cotizaţia''.
Un domn f nervos ne-a explicat, nu mai trăbă plătit, dacă are un loc de muncă pe lângă PFA, ajunge dacă se trage din salariu, doar nu puteţi fi asigurată de 2 ori. OK.
Săptămâna trecută vine somaţie de la Finanţe, cică avem restanţe plus majorări, că n-am plătit. Hai la drum! Iar o explicaţie, se plăteşte din fiecare venit în parte, dar acum la Finanţe doar chitanţa se duce la CAS.
Deci, dacă mă îmbolnăvesc o să am 2 paturi, sau 3, la spital.
Axl_R
Postat pe 4 Martie 2014 15:32
Crin si-a dat demisia din functia de sef al senatului,ii cere acelasi lucru si lu' michi,ala nici nu vrea sa auda..!

ce zi! mafia din fotbal s-a retras la poarta alba...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2014 17:21
Auzi ce spune o amica...isi bibileste pagina pe fb pt copiii ei,cica simte ca n-o mai duce mult si sa aiba aia unde sa intre cand ii apuca dorul de ea...

si eu care credeam ca numa' eu sunt cu pluta,ehe,he,he...

oaliu! azi e ziua Biancai ,sunt astia la tv in pragul orgasmului...
iasomia
Postat pe 6 Martie 2014 11:58
))))))))
pitiTa_
Postat pe 6 Martie 2014 13:05
pai nu-ti zisei eu, mami?... cavouri digitale, asta-s conturile alea de facebook... oricum ti le sterg astia daca nu accesezi macar din cand in cand... de parca femeia aia n-ar putea sa le lase copiilor un album cu poze, acasa, asa cum fac toti oamenii cu scaun la cap... ehhh, ale dreacu' orgolii...

problema e insa putin mai complexa, si-un psiholog cu vorbele la el ne-ar putea face un desen simplificat asupra motivatiilor pt care lumetu' se da-n barci pe siturile de socializare... ba chiar in unele cazuri si-un psihiatru ar avea de zis ceva...

oricum, e in natura umana sa-ncerce sa lase o urma durabila a trecerii prin viata... ce credeti voi ca era-n mintea neanderthalienilor aia de mazgaleau pesterile in erele glaciare, ha?...
zambil
Postat pe 6 Martie 2014 13:12
lasa-le-n tun de fotografii ,ca le arunca te miri cine la gunoi...

amintiri de suflet aia sa le lase,sa le dea libertate,sa-i lase sa iubeasca,sa greseasca...chestii d-astea...
iasomia
Postat pe 6 Martie 2014 13:26
sa-i lase-n legea lor, adeca.. he,he,he... de parca aminitrile nu se pot decarta, la fel ca orice alta cheste care nu-ti mai e de folos... ba inca cum... de fapt, stii cum se zice - amintirile ma napadesc... napadesc ala nu exprima vreo bucurie, ci dimpotriva...

de fapt, se zice ca uitarea-i ingredientu' principal al fericirii... ce e mai frumos in viata decat sa fii uimit de lucruri noi, in fiecare zi?... de la o varsta, chiar de imaginea ta din oglinda...
zambil
Postat pe 6 Martie 2014 13:43
seamana a narcisism...

cat despre uitare,
de parca s-ar putea...e drept ca si uitarea e scrisa-n legile-omenesti,da' ce e de uzura ramane intotdeauna acolo,reapare cand te astepti mai putin...dispare cand si cand la cate-o indragosteala de ex. cand nu mai are nimic importanta,poa' sa treaca si-un tramvai...cand te simti imortal...

da' ce cetesc eu la matale-n slova e de bine,parerea mea,de-asta e batranetea cool,intelegi ce vrei...

iasomia
Postat pe 6 Martie 2014 15:41
ei,dar nu va lasam fara melodica de joi...

http://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4
iasomia
Postat pe 6 Martie 2014 16:25
mda..

pierdui postarea,hai sa mai incerc o data...
spuneam ca m-am razgandit nu-l mai vreau pe popescu gica gratiat,astia vor sa ne arunce iar in martea neagra,cand cu amnistia penalilor din parlament,ai gresit,asta e..

sa nu uitam chestiunea zilei,astazi Bicarboaaaatul de sodiuuuu! Starul,Vedeta! Bun pt orice: cure de slabire,cancere,ciuperci,arsura,stomacala,bre! moda mare,cum fura uleiul sub limba,ciupercile alea chinezesti si cate si mai cate....

acu' e drept, il folosesc de ceva ani,te pomenesti ca d-aia ajunsei la varsta asta! ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 7 Martie 2014 18:14
maine e ziua muierii,s-a demonetizat si asta,si ce-mi mai placea!
carciuma toata ziua,mai bine zis carciumi....dansam,cantam....ehe..

stateam in capu'la masa ,responsabila cu voia buna...cred si eu ca-mi duc dorul o gramada...ma rog,ai de mai respira...inca...

https://www.youtube.com/watch?v=oWYp1xRPH5g
iasomia
Postat pe 7 Martie 2014 18:46
Fereasca-ma sfantu',mi-a intrat melodia asta in cap si o fredonez (nu mai zic de ascultat ) aiurea-n tramvai...ca nu sunt atenta nici la text,n-am patit asa ceva de f mult timp,si dau iama-n boxe ..imi place s-o aud cat mai tare,Doamne fereste ...

help!

https://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4

sa mai zic lma ,alea,alea...niet,as spune formal ...

vaz ca ma lasati sa ganguresc singura,da' nu ma supar eu din atata lucru...daca n-aveti chestiuni ,s-ar putea sa fiti ok si asta nu poate decat sa ma bucure...

maine sunt mucenici,e primul an cand nu fac,baietii-s la gagici...eu la dieta,nu-mi vine sa cred ,da' asta e...am inceput sa inteleg batranii aia care nu mai au chef de nimic,am o musca,o scama...pana mea nu stiu ce e...intr-un glob la lustra de vreo doua luni,ma uit acolo,ma gandesc ca a doua zi spal dracia,si cand colo ...ce sa vezi? ori mi-e lene,ori mi-e lene ehe,he,he..
iasomia
Postat pe 8 Martie 2014 20:04
La multi ani Iaso .

http://s10.postimg.org/4wzpgyx3d/1912273_664637040269435_131933341_n.jpg
Rotty
Postat pe 8 Martie 2014 20:10
hai sa traiesti...
iasomia
Postat pe 8 Martie 2014 20:29
ioi,uitai sa va pun melodica de 8 martie...in opinia mea o reusita...

https://www.youtube.com/watch?v=0zzvfUDMfHc&feature=youtube_gdata_player
iasomia
Postat pe 8 Martie 2014 21:56
sa nu uitam ca astazi e ziua barbatilor,44 de pahare,chestii-socoteli...nu pot sa nu subliniez asta...

https://www.youtube.com/watch?v=8IlFTAe8A9I

hai sa fiti sanatosi!
iasomia
Postat pe 9 Martie 2014 18:45
al meu n-a baut nici unu, cica-l pastreaza pt. la anu sa fie 45 sau dublu

noroc!
pitiTa_
Postat pe 9 Martie 2014 19:43
hai o chestie...scurta...

gica popescu refuza gratierea! Asa te vreau ...capitane! cu sanje-n tine,cum te stim!
iasomia
Postat pe 11 Martie 2014 13:17
mami... din ce zici tu acolo rezulta ca popescu-ar fi un fel de avram iancu, iar alde becaliotzii, cum ar veni, horia, closca si crisan, inainte de-a fi trasi pe roata... sa nu uitam ca toti astia au intrat la puscarie pt c-au facut potlogarii, una mai ilegala decat alta...

trebe-acilea sa amintesc o trasatura generica a neamului romanesc - tine cu pungasii... istoria romanilor e plina de figuri de haiduci, adeca mai pe sleau, hoti la drumu' mare... ciudat e ca imaginea haiducului a fost iconizata tocma' de catre comunisti, deoarece justifica oarecum genocidul chiaburilor si al paturilor instarite... spaima ciocoilor...mda...

cat despre amarasteanu' de rand, nu ca s-ar alege cu ceva de pe chestia asta cu sustinerea infractorilor... e mai curand un fel de razvratire aiurea, a chachaciosilor care n-au curaj sa faca nimic la viata lor... parc-auz si-acum strigatele de extaz din cinematografele romanesti ale anilor 60 - foute-o, baaa... he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Martie 2014 16:03
eu as remarca mai curand alegerea manechinului pe post de sef al senatului... al doilea om in stat, pacalici tariceanu... nu ca mi-ar parea rau de crin, alta jigodie oportunista... da' tocma' pe manechin il gasira?... cum sa pui tu al doilea om in stat pe unu care-a fost insurat de cinci ori, ha?... pai asta-i prost de-a dreptu', neneaca... hai, mai inteleg, sa schimbi femeile ca pe ciorapi ar fi un oaresce titlu de glorie, la galerie... da' sa le iei de neveste, vericule?...
zambil
Postat pe 11 Martie 2014 16:12
iasomico, alea 44 de pahare aveau ceva de-a face cu mucenicii?... sau aia erau doar 40?... onomastica mea e de mucenici (sau macinici, cum ar fi in calendaru' mancaciosilor), da' al dreacu' daca l-a chemat pe vreunu ca pe mine...

popistenilor ce le-a dat prin minte?.. sa bage si-o zi a alora care n-au niciun sfant anume... sa mai ia neshte pomeni gramada... unde era nene taxa aia daca nu te duci la biserica, ha?... oricum, plateai taxa si daca te duceai, dar daca nu te duci, e taxa mai mare...

eu zic ca daca s-ar baga la puscarie tot romanu' care-a facut vreo potlogarie la viata lui, n-ar mai umbla multa lume libera prin tara... cred ca suntem unica tara din lume unde cuvantul hotz are conotatii apreciative... pai de ce credeti voi ca tiganii romani sunt cei mai ai dreacu' din europa, ha?... ailalti, mai canta prin operete, mai poscnesc din castagnete, mai dau cu ghiocu', au rol decorativ, acolo... ai nostri insa sunt spaima pe unde se duc... sa nu cumva sa fie de vina si romanimea la chestea asta?...
zambil
Postat pe 11 Martie 2014 16:29
40-44 parca mai conteaza,mami...la numaru' ala doua-n plus...asa se zice la olteni, 44...

nu-l faceam haiduc pe gica,doar am vazut acolo un pic de demnitate,pt ca astia ar fi vrut sa scoata toata mafia de la gherla ,deh..se buluceau cu avant in sensul asta.

de calin am spus mai in spate,un om cu 5 neveste nu are cum sa fie sef de stat(cum ii flutura michi pe la nas)chiar daca s-ar putea apara spunand ca pe marile iubiri din viata lui si le-a facut neveste, la un moment dat l-am regretat ca prim-ministru pe tariceanu,pana am inteles ca bunastarea de pe vremea lui era cu dus si intors...o bomba cu efect intarziat,o haia..
are o anumita eleganta-n tot sau mai bine zis,avea...iese pe usa din dos,clar.
iasomia
Postat pe 11 Martie 2014 17:17
auzi acilea chestiune:s-a scos la licitatie un film in care apar fratii kennedy facand sex in acelasi timp ,sex in trei..(.partuza sau cum dracu' ii zice),cu marilyn monroe...cica milioane dau perversii!ce bre,ce? au credeti voi ca astia de le atarna milioanele de dolari in conturi sunt normali?

mai vorbiram noi,pana la urma ce inseamna "normal"?ca ma uit la una de-o am aproape moare pe dinauntru,nu m-am simtit niciodata atat de neputincioasa,nu stiu cum s-o ajut..
iasomia
Postat pe 13 Martie 2014 20:37
am invatat ca binele cu de-a "sila" nu se face.
eu incerc sa ma bucur de soare.

Eugenia_
Postat pe 13 Martie 2014 20:45
bine zis incerc...parca nici soarele asta nu mai e ce a fost...

cat despre...cand n-o sa mai pot,dispar..

iasomia
Postat pe 13 Martie 2014 20:51

cu totii...
Eugenia_
Postat pe 13 Martie 2014 20:55
ia un cantecel de la mine...

https://www.youtube.com/watch?v=aBKcKQHZXks
iasomia
Postat pe 13 Martie 2014 20:56
multumesc frumos!

https://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0
"cica" eu nu plang, dar stau langa mine, sau incerc sa nu ma pierd.
Eugenia_
Postat pe 13 Martie 2014 21:02
cu placere,multumesc la randul meu,frumos...
iasomia
Postat pe 13 Martie 2014 21:13
moshu' nost tace malc,crez ca iar vrajeste cu vreuna pe youtube...

hai ca venii we, sa va puna mama niste ciudatei de-ai ei..

https://www.youtube.com/watch?v=QYPltK_msVQ
iasomia
Postat pe 14 Martie 2014 18:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
Setari Cookie-uri