Chestiunea zilei..

culmea e ca nu e nici un cuvant din asta
si_totusi
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:13
Si eu sunt de aceeasi parere cu si-totusi in legatura cu Becali.
A-ti vazut ce se intampla in Moldova de peste Prut?
Saracii oameni.
persidadamian
Postat pe 8 Aprilie 2009 00:43
Am auzit una " buna" de dimineata.

M-a palit in crestet, raman dreaq cu trauma..astia prin parlament asteapta o nushce comisie sa faca un raport,e o ancheta de coruptie, de Stefan Mihailescu parca e vorba.

Si astia nu-l fac (raportu`). Motivu`? Cica vine Pastele. Justitia poate sa astepte.

Parerea mea e ca la Romanica asteapta cam 365 de zile pe an..
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 07:54
'neata!!

gabitza, tu nu sti ca la romani e in fiecare zi sarbatoare??
ce rost are sa se apuce tocmai acum oamenii de lucru, cand vine Pastele? stiu ca nu se pot concentra!...asta daca o fac vreodata!

cum era faza cu gigi!? saracul, o sa-si petreaca sarbatorile de Paste dupa gratii....urat! si eu ce sa fac acum, sa-i plang de mila??
da' ce? ei stiu de existenta noastra? nu!!! noi suntem aia multi si prosti, si tratati ca atare!
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:00
bai fetele...

crez ca waifa a trantit usa dupa ea cand a taiat-o din italia, ca acu' cad casele pe aia... vai de mamma mia lor...
zambil
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:10
zambile, razi tu.....dar doamne fereste de asa ceva!! ca s-ar alege praful de bucuresti in caz de cutremur!
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:15
zambilo...

facem si noi ce faceam inca de pe vremea dacilor... haz de necaz.. daca-i al altora, cu-atat mai bine...
zambil
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:19
facem si haz floricelule, dar asta parca e cam aproape.....china, japonia.....parca imi suna asa indepartat, dar acum?!
nu e de bine!

iaso, ti-ai revenit din raceala?
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:40
inca nu...in schimb am draci,nu am mai putut sa-mi fac "programu' sportiv"(eu ma merg mult pe jos,cam 2 ore pe zi)si desi nu am mancat mai nimic, mi s-a si marit dosu'..varsta deh!

ieri mi-am inchis greu blugii,deprimant...sa fii bolnav si sa te ingrasi...

la cura iar,iar fara dulciuri....of,of....
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:50
zambilu, eu cred ca de la blestemele pirandelor si barabustelor li se trage italienilor, ca prea mirosea in taberele alora a zahar ars, de parca toti aveau diabet.
anakin
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:50
caramel, nene... he,he,he..
zambil
Postat pe 8 Aprilie 2009 08:52
iaso, 2 km zici?! ma pui pe ganduri....cred ca ar trebui sa-mi dau si eu fundu' jos din masina!
pe cuvant ca vreau sa fac miscare, dar asa de una singura....mi-e greu sa ma apuc!
si cand ma gandesc, acum mai bine de 10 ani faceam sport de performanta si acum gafai cand urc scarile!
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 09:16
2 ore,nu 2 km...fac in general cam 6-8 km pe zi,depinde in ce ritm merg,am facut si 12 si 14...mersul pe jos este pasiunea mea.

citeam pe aici ce ati spus copii.

puneam totul pe seama unei minti diabolice care se afla in spatele acestor scenarii...stiti ce zic eu?le marim meritele sforarilor,in romanica multe lucruri se fac din prostie,si noi o dam imediat in scenarita.

da, am spus-o.. chestia cu ciobanu' jiji este praf in ochi,da' cat or fi strans aia din justitie din cour la fiecare jignire...de atatia ani!
culmea! unii se perpelesc de revolta, iar jiji este in "erectie intelectuala" ..a luat ce i se intampla ca o pedeapsa divina,si e fericit ca Dumnezeu il baga in seama....

si sa ma mai revolt? nu nenica,ca fac riduri...am atatea lucruri frumoase la care sa ma gandesc...

iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 09:28
2 ore, scuze! se vede ca m-am trezit la 6...
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 09:35
democratia asta e o mare gogornita. o pacaleala pentru fraierii ce cred in dreptate si libertate , in lege .de fapt, e o mistocareala. e doar o fatada ce scuza sau gaseste niste motivatii asa zis corecte , pentru promovarea unor interese clare. mai bine spus, e praf in ochi

acum, depinde si de cei ce o pun in practica.

unii mai cu perdea, fluturand niste steaguri albe, imaculate ,in spatele carora stau tot interese de grup.
altii, mai din topor . cum fac ai nostri. mai pe fata. adica, democratic e cum vor muschii lor.azi e democratic sa schimbi marea neagra cu marea moarta , maine e democratic sa vinzi muntii iar poimane baga pe unul la bulau ca nu-i democratic sa halesti o gaina din curtea cuiva. trebuia sa smarleshti o intreaga crescatorie ,ca sa te incadrezi in legile democratiei

insa pana la urma cozii, tot interesul economic priveaza, tot umplerea unor buzunare, tot gainariile mai mari sau mai mici

asa ca, nea gigi a luat-o in freza, nu pentru ca a facut sau a dres. ii doare pe astia la basca de fardelegi. e reglare clara de conturi. adica, mushchii lui fata de muschii lor. ii arata asa ca ,e doar un pion si sa-si cunoasca lungul nasului
si_totusi
Postat pe 8 Aprilie 2009 12:50
Zambilu.

Ma gandeam si eu aseara, ca de la Wife e buba, da` n-am vrut s-o necajesc, ca vorbeam de-atacu` albanezului...
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 12:50
ha...si tu Brutus ?

gabitza...io credeam ca tii cu mine...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Aprilie 2009 13:40
wife, eu ma gandeam sa-ti zic sa stai pe aici, sa nu mai pleci, ca...doamne fereste!!
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 13:48

doamne fereste....ma violeaza albanezu'...si se strica relatiile diplomatice cu italia...

recunosc ca i-am injurat...nu mult...asa...fo' 15 minute, fara sa ma repet...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Aprilie 2009 13:50
eu ma refeream la cutremur, nu la albanez...
zambila
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:29

ehee...unde dai si unde crapa....

am ramas fixata si socata, florica mica...

iote cum am ratat eu ocazia sa ajung vedeta...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:39
zambilicio,

acu' crede-o si tu,iti dai seama cum a stat in perioada asta in italy? stiind ca are acasa o prospatura de 25 de ani?...

ia uite la ea,zici ca e argint viu ,deh!daca are combustibil atomic,nu ca mine ..mai au putin si merg in toiag....

wife,
poate imi zici ca sunt caustica,nu's ..e adevaru' gol-golut...
sunt invidioasa bambino..
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:27
iasomico...ca ce te iubesc...

si ai dreptate...fara pro ma simt dezradacinata...parca nu sunt eu...mi-a lipsit linistea casei mele, mi-a lipsit fiica-mea...pana si coana mare mi-a lipsit

se pare ca eu nu am stofa de aventuriera...nu-mi place sa fiu plecata de acasa...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:31
vazusi puiule?

gigi pe liste la romania mare pt euro-parlamentare,sariti ca "bomit"...

oaliu,Doamne!

ce hahalere!

iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:45
Sa mor...tocmai acolo..
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 17:47
bitza,

pai ce faci? iti dadura lacrimile pt dementii astia?

mai ieri il facea vadim pe gigi:cioban,paduche,etc.sa fie la ei acolo.

motive de tristete are baba,adica moi..tusesc,ma doare couru' de la injectii,pc-ul isi da restart ,s-a sucarit nepoata-mea pe mine,cica mint..ca ma car eu asa de-a draq tocmai cand o doare pe ea ceva mai tare...ehe,he,he....
da' cine le baga in seama?sunt necazuri mai mari pe lumea asta..

tot citesc p-acilea ca "nu mai e ca alta data",plus ca mi s-a spus in privat,dragilor,sunt zile si zile..uneori suntem veseli,alteori tristi..asta-i viata.
sa nu va mai lamentati! ca va bat!

bagati zambete,viata trece repede...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:38
De la: zambil, la data 2009-04-08 08:10:21bai fetele...

crez ca waifa a trantit usa dupa ea cand a taiat-o din italia, ca acu' cad casele pe aia... vai de mamma mia lor...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:49
zambil,

nu stiu ce inalt raportor ONU,(ala de raspunde de prevenirea dezastrelor )a tinut un speach..." italia,grecia si romania au cel mai mare risc de cutremur"

ce sa vezi? pe astia i-a apucat isteria la tv,auzi la ei:nu cumva a vrut sa spuna ca vine cutremurul la noi? si da-i crize si crizati...

mda..

cu natura dezlantuita nu te joci!
suntem neputinciosi,cate natiunii in urma carora suntem cu o suta de ani,nu ar lua masuri daca ar stii ce si cum...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:55
Pling de mila noastra Iasomico.. dac-ajunge ciobanu` sa fie si europarlamentar...bai.. ma ia cu frison dreaq.
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:32
S-a introdus cenzura aici ,ca am scris ceva si nu a aparut nimic,isi baga coada peste tot,
scrichy
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
indragostita 135 De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14
Setari Cookie-uri