Chestiunea zilei..

hai ca aia fura prea ciudati,sa aerisim nitel...acu' nu va asteptati la vreo simfonie..

https://www.youtube.com/watch?v=7l74d1fmZbw&feature=share

iasomia
Postat pe 16 Martie 2014 20:10
fara comentarii..

"Suntem în ţara din care Caragiale a fugit exasperat, ţara în care Eminescu şi-a pierdut minţile, ţara care a refuzat, iresponsabil, oferta făcută de Brâncuşi, la bătrîneţe: aceea de a-şi lăsa întreaga operă compatrioţilor săi. Ţara care şi-a omorît elitele în puşcărie, ţara în care n-au mai vrut să se întoarcă Mircea Eliade, Cioran, Eugen Ionescu, George Enescu. Ţara din care pleacă, mereu, tineri excepţionali şi nu doar ca să se căpătuiască, ţara care furnizează Europei milioane de muncitori cu ziua, prost utilizaţi şi prost plătiţi la ei acasă. Nu pot decît să sper că, sub această pojghiţă de mizerie, există şi o altă ţară, ţara unor oameni cuviincioşi şi cinstiţi, ţara celor care ştiu să se respecte între ei şi să nu se lase manipulaţi de cîteva trupe barbare de oameni stricaţi şi stricători de suflete."
Andrei Plesu
iasomia
Postat pe 17 Martie 2014 17:29
ia sa iau eu o pauza de gagicareala pe youtube si sa bag ceva si la chestiunea iasomicii, acilea.. ca iar s-au pus paianjeni, neneaca...

asa, deci, tara de kko, cum zice dom' plesu... si cum zice cam toata lumea, da' fiecare din alta perspectiva... curios insa ca desi toti ne bagam si ne scoatem pe unde apucam, nu stam totusi asa rau la capitolu' incredere in viatza.. cum ziceam prin alte postari, ungurimea care sta tzapan la natzionalisme e prima si la tendintze suicidare... noi insa, nu... preferam sa moara capra vecinului, daca tot e sa ne dam cu parerea...
zambil
Postat pe 21 Martie 2014 11:04
si daca tot e sa-mi fac incalzirea la sportu' national din romanica (de datu' cu parerea zic), ia sa-mi fac eu incalzirea despre un serial de succes de la protv... de o saptamana nebuna vorbesc...

v-ati prins ca ziceam la deruta, de succesu' ala, nu?... desi am aflat de el tocma' de la o persoana entuziasta prin natura firii... asaaaa... deci dau pe youtube, evit elegant neshte gagici care dau buzna pe mine de cum se aprinde beculetzu' prezentei, si caut serialu' cu pricina... si ce vaz?...

un mediu oarecum elevat, in care se vorbeste mai ceva decat in serialele cu tigani ale aceluiasi protv... ceva nu-i in regula, imi zic... dau repede googaleala, si hopaaa... serialu-i franciza dupa the worst week of my life, scos de engleji prin 2004...
zambil
Postat pe 21 Martie 2014 11:12
deci carevasazica, copy/paste neneaca... cadru cu cadru, exceptand anumite detalii care n-au cum sa se potrivesca la tarisoara de kko de care ziceam mai sus... cum ar fi povestea inelului de logodna, care-n versiunea originala este o mostenire de familie de pe vremea reginei victoria, iar in versiunea tiganeasca de la protv e cumparat de la paris din banii bunicii tamara... he,he,he... pai normal, acu' 150 de ani stramosii personajelor din versiunea romaneasca traiau sub pamant, ca sobolanii.. nu crez c-auzise victoritza de ei...

la ce dreau' sa ne asteptam cand ne guverneaza ponta, vericilor, care-i taticu' copiatului, si cu patalama la mana ca-i negustor cinstit, desi de prins a fost prins?... ha?...

bre, nici proverbele nu se mai potrivesc in cacalonia asta de balcani...
zambil
Postat pe 21 Martie 2014 11:23
daca n-as stii ca esti atat de busy,as crede ca mi-ai facut o vizita intima,mami...cam asa ceva spuneam si eu ieri,prin alte parti..

si-apoi,de ce ne scoti ochii cu youtubu' ala,ca doar matale ne-ai povestit cum te dai cu fetele pe el,cum va verificati listele pe face....

astazi este ziua internationala a poeziei,am avut o tentativa ...insa nu prea stiu sa ma mai joc...
iasomia
Postat pe 21 Martie 2014 11:51
Astazi la magazin, am cerut bors de putina si mi-a dat rahat la punga!
eu:
-pai bine don'soara, si borsu-i rahat acu'?
ea:
-nu, da 'l facem!

pitiTa_
Postat pe 21 Martie 2014 16:15
mda..

hai ca m-am stricat de ras,pitulus...

care mai de care cu primavara lui,cu necazuri si bucurii,cu amareli si dulceturi,sfanta e maturitatea ...iei oamenii fix asa cum sunt,nu te mai simti ignorat,mintit,tradat ..si alte chestii d-astea care in junete iti fac cute pe suflet,cu alte cuvinte daca e....e....daca nu,nu...

biata whitney...mereu imi dau lacrimile cand o ascult,ce suflet chinuit...

https://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE
iasomia
Postat pe 22 Martie 2014 11:31
nu va temeti,n-am mierlit-o,inca...

hai cu ciudatica! meserie...

https://www.youtube.com/watch?v=jLVhph02UOA
iasomia
Postat pe 25 Martie 2014 11:23
asa mami, baga viata... parca-mi tresare sufletu' cand vaz asa o dolofana talentata... fie ea si ciudata, cum ii zici tu...

apropos de dolofane... prin alte parti se incearca timid promovarea grasilor... ca imagine, vreau sa zic... bine, chestea nu-i noua, dar in ciuda incercarilor, mesaju' nu trece... nu-i lasat sa treaca, vreau sa zic... de ce?.. pt ca promovarea slabanogilor, ca model de viata, aduce mai multi bani la teshchereaua cui trebe decat imaginea grasilor... grasii sunt ieftini (hai c-am ajuns s-o zicem si p-asta), slabii vand mai multe produse... haine noi (pt ca nu prea poti sa te mentii slab, asa cum se cere), diete, haleala bio, sali de fitness, draci - laci...

pana si industria farmaceutica umple de bani pe marii producatori... si d-acilea pana la coruperea doctorilor si falsificarea baremurilor de sanatate nu mai e mult... ceea ce azi te-aduce-n pragu' infarctului ca nivel de colesterol, acu' cinzeci de ani era perfect normal...
zambil
Postat pe 25 Martie 2014 15:27
ce vrea sa va zica tatae voua, de fapt?... nu va fie teama sa mai puneti neshte kile pe voi, acolo... pe vremea lu' rubens era cool sa fii gras, poate unde pe vremile alea majoritatea erau numa' pielea si osu', din cauza lipsurilor... grasa si frumoasa nu-i numa' o zicatura cu rime, vericilor, era un slogan de viata pe vremea bunicilor...

ok, nu sariti calu', ca iar nu-i bine, mai ales daca e rezultatu' unei depresii rebele... cu toate ca, daca dati in dementa, oricum nu mai conteaza cum aratati la silueta... nu?...
zambil
Postat pe 25 Martie 2014 15:33
mdea...

gata cu life style... ia sa va zic ceva de jiji... mai deunazi prin presa careva dadu pe goarna ceea ce numa' prostii nu stiau... apevistii l-au jucat in foi de vitza pe bolovanu' de becali, se pare ca oieru' de opereta face bulau cam pe d-a moaca... terenurile alea de le-a luat jiji la schimb nu apartineau de fapt apevistilor, ei numa' si-au incasat comisioanele...

ca s-o spunem pe-a dreapta, prostirea populatiei cu televizoru' nu-i numa' rezultatu' unei conjuncturi, nu-ntamplator li se promoveaza miticilor modele de viata din lumea cocalarilor si pitzipoancelor... cine sta sa urmareasca evolutia personajelor va realiza ca pana la urma modelele astea de carton o cam iau in bot, in timp ce aia care-au luat potu' stau la cutie si rontzaie linistiti din agoniseala...

bine - bine, o sa zica careva, da' nastase?... ca asta ar fi trebuit sa fie de alt calibru decat jiji, voicu, gica popescu si alti martzafoi... vericilor, daca nu v-ati dat seama pana acu', si bombonel tot un prost este... cu toate diplomele lui...
zambil
Postat pe 25 Martie 2014 15:45
hai ca plecam si nu va recomandam vreun film, vreo maslina, ceva...

vericilor, bagati ochiu' sa vedeti the dreamers, daca nu l-ati vazut pan-acu... un bertolucci din 2003, meserie curata... stiti voi, bertolucci ala cu ultimu' tango la paris, unde marlon brando ne-nvata ce se poate face cu untu', in caz ca ti-e frica de colesteroale...

ei bine, acilea tot la paris e treaba, da' de alt fel... ok, perversiuni, ca d-aia se-ntampla la paris, ceva incesturi, pt toate gusturile, chit ca partea homo n-a mai intrat la montaj... da' aia de nu va uitati la filme numa' ca sa vedeti femei goale, poate apucati s-apreciati si-alte chestii, din ce are nea bernardo asta de zis...

luati de-un mizilic, pana gasiti de descarcat filmu':

http://www.youtube.com/watch?v=YU1brBVMBkM

eva green (fata lu' marlene jobert, pt aia mai purisanii) este i-re-zis-ti-bi-la...
zambil
Postat pe 25 Martie 2014 16:27
mamoantza,hai ca totusi e un pic prea mult,la bulanele alea nu cred ca ar fi mari reactii,poate asa ...ca sunt si barbatii carora le plac astea mai obeze,n-ai vazut...sunt unii care adora d-alea de 200 de kg le da sa manance la pat...fereasca sfantu'..
da' fata imi place,oricum..

https://www.youtube.com/watch?v=Y4IbHPuAnvw

normal ca pt un plus in kg omu' nu trebuie sa nu se mai placa,da' totul e pana cand devine diform,pana gafaie si cand se inchide la sireturi,aia nu mai e l'amour de la vie ,e boala...cel mai nasol este sa fugi de depresie in potol,am avut o perioada cand imi venea sa bag haleala cu doua maini in gura,d-aia trebuie sa ne focalizam asupra poftei cand vrem sa ne echilibram,nu asupra mancarii...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2014 11:41
mami...unde te-ai ascuns?

hai ca aruncai un ochean la the dreamers,ala...ma crezi ca ma gandesc cateodata ca e bine ca m-au prins timpurile astea mai hoasca,asa...fereasca-ma sfantul...cine stie ce-mi mai trecea prin cap....
iasomia
Postat pe 26 Martie 2014 18:04
halo!

umblati nenica la firele alea de la publicitate ,ca nu nimeresc neam acasica,acilea la mine...

hai la chestiune ca e an cu alegeri,gata cu distractia,am o durere,maica...de la un miting am ramas masca de cata priza are cristian preda asupra maselor(europarlamentarul,nu diaconescu,bre-cristi preda ochelaristu'!)ne-a elecrizat in draci,le are cu, comunicarea ...

ah ce l-as fi vrut presedinte! cand colo astia se tot uita-n trecut-crin,boc,ponta draci-laci...
bre! ce paula calului nu pricep astia nimic,i-auzi ce zice cristinel al meu: "sa se desfiinteze antena 3" manca-l-ar mama pe el! ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 27 Martie 2014 17:18
sanatosi,voinici?
mandea neam,a dat harnicia in mine si mi-am activat toate halea cronice,care parca sunt din ce in ce mai greu de dus,mai ziceti de bozgorii aia ca se arunca-n cap una-doua,urata e batranetea...pompezi la optimism pana te apuca dracii...

acu' la chestiune,clar oamenii au nevoie si de vorbe din cand in cand,poti tu sa stai ochii in ochii,trup in trup...fara soapte parca ...vorba unuia "pai ce draga,suntem muti?" ia uite ce frumos suna una venita din adancuri..

“Tu esti ultima fila a vietii mele! Bucuria mea… mandria mea, fericirea mea..“
arkadina(pescarusul) cehov-ehe..

.hai si-o melodica
https://www.youtube.com/watch?v=kOnde5c7OG8

hai sa fiti iubiti..
iasomia
Postat pe 29 Martie 2014 10:00
ce face vodca din rusii aia, mami... dupa inca zece harashpinci, crez ca puse mujicu' mana pe topor, sa-i dea-n cap mandriei si fericirii... c-asa-i la ei...

ca tot vorbii de violentze, sa puneti ochiu sa vedeti 13 sins... un horror psihologic, cum s-ar zice... e drept, alt remake dupa un film asiatic, insa de data asta reusit... adeca, mai reusit decat originalul... actori cunoscuti?.. nu prea, exceptandu-l pe ron perlman, care crez ca-i abonat prin natur firii la horroare d-astea... cu toate ca acilea joaca rol de om normal...
zambil
Postat pe 29 Martie 2014 12:17
ce specimene si astia,da' imi place de ei...au acel ceva...

hai sa va bage maica o melodea de duminica,de relax..

https://www.youtube.com/watch?v=Uf7NLY0rspo
iasomia
Postat pe 30 Martie 2014 11:50
ce ne-a tras-o michi cu scumpirea asta,asa de 1 aprilie,ehe,he,he...subnutritie,inanitie,o s-o mierleasca lumea pe capete...este incredibil ce se intampla,pensii de 600-700 de lei dupa aproape 40 de ani de munca,fereasca sfantu'....

hai c-o sensibiloasa sa ne tihneasca aprilie...

https://www.youtube.com/watch?v=BqMcoqMmXTU&feature=youtu.be
iasomia
Postat pe 1 Aprilie 2014 09:30
si pt ca base nu se dezminte...

azi sunt nu stiu cati ani de la integrarea in nato, base da baiaram la cotroceni impreuna cu fostii presedinti,tapu' si bunica,michi e suparat pt ca n-a fost invitat, si i-o baga lui base: "cei care ridica azi pahare de sampanie pe la cotroceni n-au avut nicio contributie la integrare", base ii raspunde: "daca e asa cum spune ponta, el ce mai cauta la ziua unirii, pt ca nu l-am vazut in suita lui Cuza"
iasomia
Postat pe 1 Aprilie 2014 10:54
ei, pozeaza fotogenic pt. cei care(inca) "stau bine" cu vederea si se uita la poze.

Mai nou: am fost la piata de zarzavat, nu s-o scumpit, tot doua la leu,
doar mai putine fire. are @face cu aciza sau cu
1 aprilie? mata, stii mai bine?!
pitiTa_
Postat pe 1 Aprilie 2014 11:04
i-auzi..

"Cercetatorii britanici au realizat primul studiu din lume care a incercat sa determine cu exactitate miscarile de dans care sunt cele mai apreciate de partenerii de sex opus, informeaza dailymail.co.uk.

Ei au aflat astfel ca femeile prefera barbatii care isi misca partea superioara a corpului, in mod fluent, in timp ce danseaza - fapt ce inseamna ca barbatii care incearca sa copieze stilul de dans al cantaretului pop Justin Timberlake sunt considerati cei mai atragatori.

In schimb, femeile care isi misca mai mult jumatatea inferioara a corpului - precum cantareata Beyonce - sunt considerate a fi cele mai atragatoare.

Persoanele care danseaza facand miscari exagerate cu bratele prin aer sau care isi tin bratele prea apropiate de trup au fost considerate "ciudate" de catre ambele sexe.
Expertii in biologia evolutionista sunt de parere ca dansul era folosit in trecut pentru a-i atrage pe reprezentantii sexului opus si pentru a-i "intimida" pe rivalii de acelasi sex.

Femeile prefera barbatii care danseaza miscandu-si jumatatea superioara a corpului pentru ca aceste miscari arata puterea acelor barbati, iar femeile care danseaza miscand mai mult jumatatea inferioara a trupului sunt considerate mai fertile".

cu alte cuvinte,tot despre perpetuarea speciei e vorba,ce sentimente,ce amor,ce insomnie...da' mult au scris si astia ce puteau sa spuna in doua cuvinte:bicepsi si buci...
iasomia
Postat pe 2 Aprilie 2014 11:46
asta-i esenta vietii, mami.. supravietuire si reproducere... restu-s menuete...

apropos de bazele vietii, va dau acilea un articol de citit, sa nu ziceti ca-s eu carcotas...

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/opriti-hotii-clipaasta-minunata-1_533fc7630d133766a884e208/index.html

bre, daca mai prind pe vreunu ca vine cu semanatorisme despre viata la tara, fac moarte de om...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2014 09:13
aseara vazui ceea ce se numeste un film cult al anilor 90... the last seduction ii zice, si-n rolu' principal e o fatuca cu o poveste altfel decat la hollywood...

despre poveste, mai intai - personaju' principal e o escroaca aratoasa, care nu se sfieste sa manipuleze fara jena barbatii prin sex... ehhh, nimic nou, o sa zica aia care n-au facut umbra pamantului degeaba... da, asa e, daca e sa vorbim despre viata in general... dar in lumea cinematografica, si mai ales in america, despre chestia asta nu se prea vorbeste deschis.. chiar si acum, cand nu poti sa tragi o bashinoasa la liber fara sa te trezesti cu vreun proces de agresiune fizica si morala...

acuma, despre gagica... se numeste linda fiorentino, a fost ea in ceva voga prin anii 90, iar cu rolu' asta era cat pe ce sa ia un oscar... nu l-a luat totusi, pt o tehnicalitate... hbo a dat filmu' la televizor inainte sa ruleze in sali... carcotasi, deh... insa altu' fuse baiu'... precum personaju' din film, lindutza era tot asa, o femeie dintr-o bucata... cine-a cunoscut modelu' stie ca nu-i usor sa ai in preajma un exemplar din asta, oricat de sexoasa ar fi dameza cu pricina...

suntem sclavii unor conceptii alterate in ceea ce priveste femeile si rolul loi in viata, vericilor, asta e buba... cate cupluri aparent fericite nu s-au distrus, atunci cand cucoana cu pricina a decis sa nu mai joace rolul de obiect sexual, ha?...

chestea e ca incet-incet lindutza a fost exclusa de la cascaval... a mai gasit ea cate-un rolisor prin filme independente, o data la 2 ani si-apoi mai rar... strica piata, cum s-ar zice... in cele din urma n-a mai primit nimic si s-a reprofilat pe alte chestii, ca doar trebuia sa traiasca si ea din ceva... nu, nu s-a facut courva... ar fi fost culmea, la ce conceptii sanatoase de viata avea, desi s-au mai vazut cazuri...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2014 09:30
hai ca plecam si va lasam cu ochii-n soare... o sa ziceti - iarasi - ca au mai fost povesti cu escroace-n filme, ce mare jmecherie?... dap, numa' ca-n filmu' asta escroaca e bine mersi, si nici macar nu-i pare rau... pai de ce sa-i para, la o adica?...

da' cum o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, luati d-acilea, sa va lamuriti despre ce-i vorba:

http://www.youtube.com/watch?v=X6UrlgpATKU
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2014 09:54
hopa!
lume veche,in sensul ca si eu o citesc pe d-na cand imi cade-n mana,ca sa spun asa...
da,se fura tot,trebuie sa stai acolo(la vatra) indiferent de anotimp,nu ca ar scadea riscul,da' totusi..ce sa ne mai miram daca pana si pt pepeni sau spanac tre' sa adastam "pe loc"?!

am avut musafiri,am trebaluit singura si mi-am dat seama cat de mult am imbatranit,am luat calciu de vreo doua ori,am respirat adanc si am numarat in gand de enshpe ori,asa ca atunci cand au intrat nurorile in actiune la spartul targului am simtit ca-l apuc pe barbos de ceva,nu va ganditi bre la prostii,ca-i post.

iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2014 10:28
astazi despre amoruri virtuale...
am o amica care a trait o poveste de amor virtual cu un tip( nu e vorba despre mine,pacatosilor! )e vorba despre ea,sa-i zicem S.

cert este ca dupa ceva ani in care au schimbat filmulete,fotografii si alte arderi,vorbeau mult pe skype astia,cred ca faceau si alte chestii mai deocheate ,ma rog...a venit clipa marii vederi,ca revedere parca nu mere.

acu' sa te tii dracie,ca ala nu vrea ...si asta crapa(femeia e solo si fierbe tare undeva)ca s-o linistesc am despicat cu ea fire,fire,fire...iar radea,iar plangea (fereasca sfantu'anomalii d-astea) pana la urma ca s-o linistesc ma trezesc ca-i zic:
fato! poate n-are,poate nu functioneste,deh..
ce aud?
nu-mi trebuie "d-aia" ,are-are...daca nu ,nu...ma crezi?
nu te cred,zic
pe cuvant! doar sa-l tin de mana,sa ne plimbam,sa-l imbratisez!
bre,m-a apucat un ras d-ala cum sa-i zic? spartan ...pai nu fu dragoste,ma pomenii zicandu-i,cum dracu' sa-l strangi in brate si sa nu vrei mai mult?pai te ia cu lesin,cu plans,plangi ca la mort!
ea nu si nu..

d-aia zic,eu n-o cred..n-o cred si pace...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2014 10:42
na! ca-l saltara si pe nea mitica pt 24 de ore!
nu ma bucur de raul nimanui,da'nici rau nu-mi pare!

da' voiculescu?haaai ca vreaaaau...

sa bagam si o dezordine,imi place-n draci baiatul de l-a inlocuit pe h. varlan la cireasa de pe tort,simtesc asa...un quelque chose d-ala,poate unde a stat omu' 21 de ani in franta...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2014 17:55
se vede ca "ai luat calciu"...
pitiTa_
Postat pe 7 Aprilie 2014 19:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
lucruri de care ne-am saturat.... 111 De la: iasomia 27 August 2011 09:41
Vina mea....partea a doua 41 De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31