asa... deci, mitica la mititica... draci, nici macar un calambur de kcat nu mai poti sa faci in tara asta, ca s-au repezit altii la el sa-l molfaie, inaintea ta... oricum, excelenta interventia lu' banciu de aseara, pe tema prostilor care se cred destepti... si cu umor, as adauga eu... he,he,he... ideea e ca (iar fusei cu banciu p-aceeasi foaie) ascensiunea prostilor agresivi in romanica a fost posibila cu ajutoru' populimii, neneaca... populimii nu-i place efortul de niciun fel, si mai toti ar da cu jula, material sau intelectual, daca s-ar ivi ocazia si i-ar asigura careva ca o sa scape neprinsi... incet dar sigur romanica devine neguvernabila, imaginea manelista a stupizilor impertinenti si a traiului din furat in vazu' lumii, promovata cu atata insistenta de douash' cinci de anisori prin media, incepe sa-si arate roadele... jumate din elevi nu-s in stare sa-si ia bac-ul, iar din jumatea care il ia, o alta jumatate are noroc de subiecte usoare... daca ar fi acum la bac subiectele din vremea mea, nici 10% dintr-o promotie nu ar trece... din aia care se duc la facultati, peste 80% se duc in domenii fara niciun viitor pe piata romaneasca... profil economic, medicina, drept, administratie, cam astea-s domeniile unde se da buzna si unde sansele de a prinde un post si a reusi in domeniu sunt minime... pe domeniile unde exista cerere(it, tehnic) se duc 5%, iar din aia 90 la suta nu stiu ca lumea nicio limba straina, deci posibilitati de evolutie si succes sau munca intelectuala in vest - paula... textele de hip-hop si jargonul internautic nu se pun la limbi straine... dap, cam asta-i situatia.. pai sa te mai miri ca-ntr-o tara ca asta ponta e prim-ministru?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2014 10:21 |
||
---|---|---|
ce-i de facut?... va veti intreba si voi asa cum s-a intrebat si lenin, cand a izbucnit revolutia bolsevica... si tot ca lenin, sau ca mai toti dictatorii lumii, veti gasi un singur raspuns... la puscarie si la zid, neneaca... mi se pare mie ca si nea eminovici gasise acelasi raspuns, la vremea lui... nu-i nicio cioaca, vericilor... revolutia si razboiul, cu metodele lor radicale, sunt singurele solutii naturale de-a regla debandada, odata ce caii au fost scapati din fraie... nimeni nu se va da pe brazda, odata ce- a prins gustu' la minciuni, furtisaguri si omoruri, ca mod de-as asigura existenta... stiti voi cum functioneaza - ce, eu is mai prost ca ala?... dap, inclusiv prostii patentati isi pun intrebarea asta fireasca... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2014 10:31 |
||
poate e careva care nu crede ca va zic eu acilea, ha?... pai cel mai simplu e sa cititi postarile romanilor de pe internet... forumuri sau bloage, situri media, oriunde dai la liber sa-si zica lumetu' parerile, din 100 de postari 99 sunt injuraturi, propuneri de sex pervers si cu repetitie cu mamicile altora, sau inghionteli verbale idioate, spuse cu convingerea nezdruncinata a prostului fudul... stiu, stalkerii si trollii nu-s o inventie romaneasca, e in natura umana sa-si dea in stamba atunci cand maimutzii se cred suficient de bine acoperiti, sau cum dracu' isi zic ei acolo...he,he,he... da' pe la altii mai exista administratori si control al postarilor... pe la bizoni e invers - chiar administratoru' e ala de-si face j'de mii de conturi false de unde-si sicaneaza userii, in speranta ca scandalu' le va aduce postari si rating... iar nu ma credeti, asa-i?... ok... he,he,he... |
||
|
||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2014 10:46 |
||
asa,mami.. traiasca banciu! cam 75 % din ce spune e pe placul meu,unde pui ca are vocea aia egala care te indeamna la somn,ceea ce si fac ...nu ma apuca publicitatea lui de final treaza... hai ca-l vizitara si pe suleymanu' mazare ehe,he,he...cred ca nicusor a macanit nitel mai mult...auzi pozitie de prim-ministru cand incepura astia anghetarea" eu il apreciez f mult pe domnul mazare",mdea..asta nu e influentarea organelor,bre? |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2014 10:51 |
||
cat despre postarile pe internet,pana si moi se cruceste ...ce ma infioara de-a dreptul este ca vad oameni bine infipti(ca prostul e prost) care au niste manifestari de-a dreptul maladive,ma uit la unu' pe care il cunosc,om titrat,putred de bogat...cand il apuca spaidamosul injura in-fi-o-ra-tor! la propriu,isi baga in toate...e tata de fete si le are in lista,fetele au profesii f bune,pur si simplu,nu inteleg! de unde apetitul asta nestavilit pt porcarii?fara jena...abia ma abtin,cred ca intr-o zi ii zic.. |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2014 10:59 |
||
alelei Sc-ule,cum vrei talica sa inchizi portile definitiv,mi-o ia pagina-n dreapta -in stanga,zici ca sunt in bancul ala de facea furori pe timpul lui ceasca:"loveste marul,loveste para,impinge banana,macina cafeaua!" in ritmul asta ,chiar si eu care sunt mama rabdarii... da' ce voiam sa zic,trai-ne-ar binele-n suflete ca altfel facem hac! imi vine sa spun una d-aia urata (de injuratura zic) de sa ma mir si eu de ce-mi iese din desht! tara geme,nici vorba de miel si alte delicatesuri,oameni necajiti,bolnavi...in mari crize financiare ...se uita asa absent la ce fac porcii astia din fruntea tarii pana si in saptamana mare!se strange carnea pe mine cand stiu atatia oameni necajiti si astia se spurca la tv,base pe firea si ponta,aia pe el..."huo mafiotul,udrea" huo la toti !dara-ar halea-si-halea-n ei de nesatui! base pt prima data m-a dezamagit in felul ala ...care nu trece,chiar daca au facut aia comisie pt ferificarea lotului "nana" ce sens are sa te apuci sa faci referiri ,care clar duc spre concluzia ca ai influenta asupra justitiei?de ce draq nu sezi frumos acolo,pe cal ,de ce cobori in derzoriu,in tina?cand vaz barbatii neamului ce tate sunt ,imi vine sa urlu! acu' alta, michi isi muta biroul in ministerul apararii,un prim nu a avut niciodata in istorie biroul acolo,niciu macar pe vremea regelui! cand vezi pe mana cui e tara,si mai ales cum se dau in stamba la tv,ramai blocat nenica,si scarbit.. il vazui pe sobi acu' de dimineata,e clar ca pierde lupta cu boala,oricat de puternic ai fi,si oricat ai lupta...firul ala se termina cand vine sorocul! d-aia zic,pacat ca nu au oamenii minte mai multa atunci cand inca se pot bucura de viata,da' asa sunt ei,niste masochisti perversi,ma uitam la vara-mea....sufera intr-o idila,eu o scutur ,ii arat ceru' ,geaba... |
||
iasomia Postat pe 15 Aprilie 2014 09:55 |
||
primii un e-mail acu',sa va bag si voua nitel ca doar e saptamana luminata...si tre' sa fim mai buni... Exista o legenda, care spune, ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica, atat de pura…..incat daca sunt sortite sa se reintalneasca in viata actuala, iubirea lor profunda reprezentand o continuare a iubirii de atunci. Sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor regasirea lor avand drept scop, continuarea evolutiei spirituale. Intalnirea sufletului pereche determina nu doar atractie fizica sexuala, ci o emotie, o traire profunda, dincolo de legi scrise si nescrise, dorul poate fi imens , despartirea chiar si pentru o clipa putand fi de nesuportat. Foarte multe persoane cred ca si-au gasit sufletul pereche, nestiind de fapt ce implica aceasta. Atunci cand iti intalnesti sufletul pereche, traiesti prin el si el prin tine…nu iti mai apartii tie, ajungand sa formezi un singur corp fizic si spiritual. Atunci cand e langa tine te simti ca si cand ai fi imbratisat intreg universul, ca pe un foc launtric ce arde neincetat simti iubirea nemuritoare si infinita. Intalnirea sufletului pereche este atingerea divina. Totul devine fara masura, nu exista bariere pentru dragostea voastra, nu exista timp si nici spatiu…Sunt putini cei care au aceasta sansa….si de regula se intampla rar sa ramana impreuna , de cele mai multe ori, sufletele pereche se separa definitiv in momentul in care isi indeplinesc scopul pentru care s-au reintalnit….chiar daca in acele momente ale regasirii totul pare ca va dura o vesnicie… 1. Tot mai multe lucruri in comun va aduc impreuna. 2. Va sincronizati in situatii, minute sau cuvinte. 3. Tot felul de intalniri separate va au in decor pe voi care prin intermediul altora va tot intalniti. 4. Desi evitati, nu puteti controla si relatia voastra se leaga. 5. In apropierea sufletului pereche, puteti fi voi insiva, va puteti manifesta, va simtit liberi. 6. Sufletul pereche reuseste totdeauna sa va faca mai buni. 7. Chiar daca esti mandru si orgolios, in compania sufletului pereche aceasta atitudine de mandrie si superioritate este inlocuita prin umilinta si intelegere neconditionata. 8. Exista lucruri pe care le stiti unul despre altul fara le putea da o explicatie logica. Ai senzatia ca poate vedea si intelege anumite aspecte legate de tine pe care tu insati nu ti le poti explica. 9. Sentimentul de rusine sau jena este inexistent in momentul in care faceti dragoste pentru prima data. Mirosul trupului celui iubit iti pare familiar. 10. “Simti” in mod explicabil cand celalalt are necazuri sau este in pericol. 11. Gelozia nu degenereaza niciodata. Nu exista cu adevarat sintagma de “prea gelos” in sufletul tau. Undeva in sufletul tau, exista o incredere neconditionata in iubirea celuilalt. 12. Conversatiile dintre voi “curg”. Dar, chiar si atunci cand taceti amandoi, simtiti o placuta senzatie de confort. Nu simtiti nevoia de a umple spatiul intre voi prin cuvinte goale sau sporovaieli. 13. Daruiesti celuilalt fara sa te intereseze daca o sa primesti. 14. Uitandu-va in urma, in trecut, aveti impresia ca tot ce vi s-a intamplat pana acum s-a intamplat pentru a va pregati pentru momentul prezent. 15. Trecutul vostru prezinta anumite asemanari. Se poate sa purtati aceleasi “poveri” emotionale, sa fi suferit in aceeasi masura in trecut sau sa aveti rani emotionale similare. |
||
iasomia Postat pe 15 Aprilie 2014 11:03 |
||
suflete pereche.. ehhh... chestea e ca cercetatorii au hotarat: dragostea - pt o anume persoana, adeca! - are o durata limitata in timp... unii zic ca trei anisori, altii ca cinci, da' nimeni nu-i da mai mult de sapte... si dupa aia?... dupa aia, depinde... da' nu mai e dragoste, cu siguranta... v-ati pus vreodata intrebarea de ce la batranetze pe unele cupluri de babalaci le apuca pandaliile?... acilea-i raspunsul.. dragostea s-a consumat de multisor si-n cele mai multe cazuri a ramas doar un soi de camaraderie de cuplu, legata pe-un interes comun.. copiii, adeca, de cele mai multe ori... cand si copii-si iau zborul, babacii incep sa descopere partea insuportabila a partenerului de casa... zana zorilor se basheshte nepermis de mult si lu' fat frumos ii atarna buduganu' mai rau decat motzu' curcanului, si-asta de-un amar de ani... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2014 15:07 |
||
si-atuncea - veti zice - de ce unii mosi raman impreuna dupa plecarea copiilor, iar altii nu?... pai, in cele mai multe cazuri, interesu' comun nu erau copii - una la mana... pe urma, unele cupluri ajung sa se tolereze de frica nefiintei... parca pasesti mai putin sovaielnic spre tzintirim daca stii ca nu te duci acolo singur... he,he,he... mai sunt o mie de alte motive de-a avea un partener la batranete, printre care si sexu', neneacilor... dap, sexu' gerontofil e-o realitate, fara sa mai amintim de necrofilie acilea... si la sfarsit de tot - ei da! - sufletu' pereche... ok, e-atat de rar incat multi ii pun la-ndoiala existenta.. precum sfantu' graal, ala... plus ca pentru a fi in continuare apreciat, sufletu' respectiv va trebui sa mai dea semne de viata, macar din cand in cand... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2014 15:16 |
||
si-acilea abea ajung eu la chestiunea mea de astazi... cica zic cercetatorii, iarasi, ca daca te doare-n cour e pt ca n-ai minte... chiar asa... sa va traduc... daca esti apatic, inseamna ca esti bolnav, iar boala in cauza se manifesta prin micsorarea creierului... si fitzi atenti acilea - nu-i vorba de dementza sau de depresie... nu neneaca, pur si simplu ti se shrincheaza cerebelu', pastrandu-si insa functionalitatea... doar ca nu mai e loc de emotii... sau ca sa va fac o analogie si mai simpla - la dementza iti pasa dar nu prea stii despre ce anume e vorba, iar la apatie stii foarte bine despre ce e vorba da' nu-ti mai pasa... hai ca daca nici acu' n-ati inteles... |
||
zambil Postat pe 17 Aprilie 2014 15:59 |
||
intelegem,intelegem... ce sa-i faci mami,asta-i viata,nu mai stiu care spunea ca adevarata tragedie nu este ca ne ducem paulei de suflet ,aia-i nimic,tristetea e ca mor sentimentele in noi asa...de vii... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2014 17:58 |
||
cat despre sexu' la batranete exista....chiar exista... am in jurul meu oameni care au depus armele ,femei-barbati....cred ca timpul lor s-a dus,pur si simplu,ajung sa se urasca...ma uit la ei cum scarsnesc din proteze cand imi povestesc cat de....e el,ea...iar el,iar ea...imi spun " .... ma rog,numele meu-nu stiu cum poti sa ai inca placerea asta de a trai " oh,da' cat mi-a luat,pe cata durere s-a ridicat pohta asta... ma rog,chestii interioare. pana una alta,e libertate ,fiecare...dupa suflet... bre, imi intrara toti in vacanta asta pascala,noroc ca sunt mamoasa,hai sa fim sanatosi,restu' rezolvam noi cumva... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2014 18:10 |
||
ce ciudata e viata asta,am o stare de amorteala asa...ciudata usor dureroasa... am primit un telefon astazi care (ma rog,dupa urarile de rigoare datorate evenimentului in curs) ma anunta ca o anumita persoana care a jucat candva un rol nefast in familia noastra,un fel de ruda,a avut un atac cerebral si e mai mult dementa...oh da!i-am dorit raul de f multe ori! dar imediat alungam din gand ideile morbide,bateam si niste cruci pt iertare... frapant pt mine este ca n-am simtit nimic,ascultam la telefon ce si cum..si nu ajungea nimic la mine,m-am intrebat..poate nu ma incanta ca are creierii dusi si nu stie in ce situatie e?nu! categoric nu,la naiba...suntem niste fiinte tare ciudate... am vrut sa intreb mai multe,sa aflu amanunte? nu! si apoi as fi fost interpretata gresit,poate...s-ar fi gandit cei din jurul ei ca poate vreau vreo mostenire,sincer,mi s-ar cam cuveni...da' n-am chef... hai ca-i bun si garbo asta,bagai aici ce nu puteam sa spun nimanui... pasteti?pasteti? urarea asta "paste fericit" mi se pare atat de.... hai pofta buna in continuare.. |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2014 19:45 |
||
hai si-o melodica cu o formatie de-o ascult de cateva ori pe an.. https://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2014 19:59 |
||
mami, pai mie si "adevarat a-nviat" mi se pare la fel de... cum sa-i zic?... chiar crede cineva ca un personaj fictiv nu numa' c-ar fi trait vreodata, dar ar fi si-nviat?... haida-de... la ce-a devenit sarbatoarea pascala in romanica, crez ca mai potrivit ar fi ceva gen "sa ne lovim la oua"... sau vreo invitatie la "sa ne mancam mielu" unu altuia... he,he,he... apropos de-nviat, nu crez ca cineva ar fi-nviat vreodata, in nicio religie.. dar dac-ar fi de-nviat vreodata cineva sau ceva, las acilea o melodea numa' buna de-asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=gUZxgCyKRpA |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2014 10:35 |
||
stelica tanase a facut infarct... mda... uite asta ar fi o cheste de dezvoltat putintel, asa... chestea ar fi cu 'telectualii de se baga argati la mafioti, doar-doar si-or drege busuiocu' financiar la batranete... uite cum ar fi mircica diaconu, stelica tanase si multi altii... bre nene, cam toti dadura chix, iar stelica fu cat pe ce s-o si mierleasca... pai bine nene, cum poti tu - care te-ai vrut un spirit liber si rebel - sa te-apuci sa cantzi la masa mafiotilor politici, cu fruntea plecata la scuipati?... ca multi se-aleg numa' cu asta, bancnota nemaivenind nicicand... e drept ca daca-i vorba de curvasareala, cam toate partidele si-au tras clowni culturali sa dea bine la imagine... da' tocma' la psd sa se duca?... la minerii lu' ilici?... plus ca-si pun si sanatatea in pericol... acum vreo doi ani si mai bine, atat stelica tanase cat si mircea dinescu s-au lansat intr-o serie de mistocareli media, in proiectul anti-basist al reformei useliste... voia vreunu dintre ei sa trezeasca fiorul cultural in vana poporana?... nu vericilor.. amandoi cantau de foame... si daca base le daduse cu flit cand si-au oferit serviciile, hopa-n caruta uselista... si uite ca a trecut timpu' si mare lucru nu castigara 'telectualii lu' peste prajit... stelica a ajuns ober-director peste purceaua moarta si mumificata din cotetzu' de la tvr, numa' ca mult nu prea s-a bucurat de cascaval si-a facut hac... na... de dinescu chiar ca nu mai stiu nimic.. |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2014 10:56 |
||
hai ca-ntre timp imi amintii de-un alt indemn pascal specific romanesc... sa faci sex cu cozonacu' mamiciii mai stiu eu cui... e drept, injuratura in original e colocviala, un fel de batere prieteneasca pe spate... dar suculentza ramane intreaga... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2014 10:59 |
||
azi bag un frantuzism,sau ceva de genu'...ca asa-i la sarbatoare ... https://www.youtube.com/watch?v=g3OxtiWogSE cat despre stelica...mi-a intarit convingerea ca oamenii rasati n-au ce cauta-n politichia damboviteana,esueaza lamentabil,iti trebuie o anumita constuctie ca sa razbesti,mi-a venit in cap udrea cand o bagasera astia pe la comitete si comisii pt cercetare,pur si simplu i-a ridiculizat pe aia...cascadorii rasului,neneaca.. cum sa nu-i fie draga stim noi cui? dinescu are o emisiune pe tvr,mami..."politica si delicatesuri"-de la pretenul tanase i se trage,ieri l-a avut invitat pe antonio,un bucatar cunoscut ..si mihaiu a reluat emisiunea "intre bine si rau" - tot stelica,deh...da' acu' parca vaz ca dispar ambele din grila... |
||
iasomia Postat pe 21 Aprilie 2014 12:38 |
||
ehhh.. era retorica chestea aia cu dinescu, mami.. nu ca mi-ar fi pasat prea mult de el... jigodismu' isi gaseste pedeapsa pana la urma, daca stai suficient de mult pe mal sa vezi apa cum curge la vale... hai ca-mi adusei aminte-acilea de suparari pe mama ei de viata, si primu' exemplu de-mi vine-n minte e asta: http://www.youtube.com/watch?v=UcXeXsphNxk&feature=kp dap... |
||
zambil Postat pe 22 Aprilie 2014 18:57 |
||
care-ar fi chestea cu nicu?... spre deosebire de fripturistii literari de vorbiram mai sus, el a crezut ca valoarea in sine se rasplateste pe masura... vreodata... in naivitatea lui de haiduc batran a scos flinta si-a-nceput sa traga in oricine si orice atunci cand a simtit ca-l lasa balamalele, doar - doar si-o face dreptate si si-o trage si el de-un cojoc mitzos prin spania, la batranetze... care valoare? - vor zice unii... mai mult de jumatate din viata a trait pe seama a trei albume scoase pe vremea lui ceasca... pai bine bre vericilor, care haiduc si-a purtat vana mai mult de cativa anisori, acolo?... si-n rest, ori au murit tineri, ori au ajuns impiegati de miscare prin vreo halta uitata de lume... pai nu?... |
||
zambil Postat pe 22 Aprilie 2014 19:09 |
||
faceam si eu conversatie,stiu ca nu te omori dupa el...dap! apa care curge .. da' altceva mi-a venit in cap, dupa ce ascultai nitel melodia ta,cantaretii-de barbati zic ,odata cu inaintarea in varsta au melodii d-astea cu mesaj,si nu-i cautam de nationalitate,de la johnny cash cu hurt-pana la pusca si cureaua lata,nenica...au acolo...miez,experinta de viata musteste,la muieri nu prea gasim d-astea, cand le asculti...tot pe campii sunt,urat le sta batrane..asa ,sa se infioare ca junele,chiar si babetele noastre tot intr-un sufrir din amor o tin,sau topaie fericite ca niste oi cu coururile alea mari... e drept,daca cautam ,gasim...sunt si exceptii..insa sunt rare,f rare...asta ma duce cu gandul la un citat din cioran de dadui peste el "De ce nu scriu femeile? Pentru ca ele pot plange oricand." |
||
iasomia Postat pe 22 Aprilie 2014 19:53 |
||
si daca tot am spus ca sunt si d-astea de merg unse..cap-coada.. https://www.youtube.com/watch?v=fgRyh9f5cOE |
||
iasomia Postat pe 22 Aprilie 2014 20:04 |
||
nu se mai termina sarbatorile astea,neneaca! astazi sf gheorghe! n-am nimic cu el...da' prea dam din una in alta,imi vine sa-mi dau doua-n cap:pac-pac! si cand sa respir si io ce vine,hai? 1 mai,2 mai...pai,sa nu te apuce dracii? aaaatata lene-n tara asta care se duce,duce,duce....i-auzi acilea pe domnul prim-ministru: “Tu ce faci, fă Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?” http://www.stareapresei.ro/video-ponta-tu-ce-faci-fa-doina-aveai-chef-de-niste-inundatii-42414.html si cum ii trage cu barca! parca ar fi ai draq in sanie! ehe,he,he...cum sa nu te apuce greata! ? de pe timpul lu' ceasca n-am vazut secvente d-astea!! oaliu!!! |
||
iasomia Postat pe 23 Aprilie 2014 10:37 |
||
probleme mari si cu mini-vacanta asta de se apropie,unii nu,altii da...unu' ca-i balaie,altu' ca-i laie.. ca s-o citez pe una de matura pe scara:"nu mai am niciun chef de lume,cucoana" ascultand-o,mi-am adus aminte de citatul asta din cioran,vorbe mai limpezi n-am citit de ceva timp. "Când tot ce ţi-a oferit viaţa ai trăit până la paroxism, până la suprema încordare, ai ajuns la acea stare în care nu mai poţi trăi nimc fiindcă nu mai ai ce. Chiar dacă n-ai străbătut în toate direcţiile acestei trăiri este suficient să le fi dus la limită pe principalele. Şi când simţi că mori de singurătate, de disperare sau de iubire, celelalte împlinesc acest cortegiu infinit dureros. Sentimentul că nu mai poţi trăi după astfel de vârtejuri rezultă şi din faptul unei consumări pe un plan interior. Flăcările vieţii ard într-un cuptor închis de unde căldura nu poate iesi." ma intrebam daca am ajuns la suprema incordare,sau daca cunosc paroxismul? oh yeah! s-auzim de bine! I-auzi! il luara pe judecatorul lui Voiculescu,taman ce se pregatea sa-l declare p-ala nevinovat-ehe,he,he- al draq base...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 29 Aprilie 2014 18:52 |
||
am mai pus melodica asta,o mai bagam nitel ... https://www.youtube.com/watch?v=LVHU_YWV3e4 |
||
iasomia Postat pe 29 Aprilie 2014 18:56 |
||
Iar m-am potrivit cu banciu aseara,ce draci patati nu suntem in stare de altceva de 1 mai ? doar de mamaia si gratare? poate nu sunt cea mai in masura sa fac gat,pt ca si eu am obsesie cu sinaia,da' ma rog,eu ma duc acolo cand simt ca nu mai pot,e un loc unde imi incarc bateriile,da' sa te duci an de an in acelasi loc la data fixa pare intradevar lipsit de imaginatie,ma uit...cei mai multi dintre cei care au obiceiul asta,se duc acolo sa se faca paula.. e statiunea aia neingrijita,neamanajata ...cu coardele alea ale lu' mazare,a devenit un loc atat de...de..promiscuu ? stiti cum se danseaza pe melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=Z1dIRjazpBw ia incercati! daca nu aveti partener,ca pe aici suntem mai mult bosorogi,inchideti ochii si dansati cu cine vreti! |
||
iasomia Postat pe 2 Mai 2014 19:27 |
||
I-auzi...ah ...pasos,aaaaaa | ||
iasomia Postat pe 2 Mai 2014 19:29 |
||
mami, vaz c-avusesi asa, o retinere sa-i bagi pe-alde isabella si felicien sa ilustreze mil passo asta... las' ca-i bag eu acuma: http://www.youtube.com/watch?v=lIwuoupEYF8 mmmm?... afrotango, neneaca... numa' mulatii aia ai lu' isabella si fac toti banii... bine, mulatii umpluti cu isabella, desigur... hai ca ma lua incontinenta, dreacu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 4 Mai 2014 10:06 |
||
hai c-alde isabella are mai multe perechi de mulati, cu care-si face de cap prin america... is face de capu' ei si vai de capu' nostru, vericilor... http://www.youtube.com/watch?v=8q3aQ6biaJQ buzunarele alea de la spatele mulatilor sunt de-a dreptu' hipnotice, pacatele mele... |
||
zambil Postat pe 4 Mai 2014 10:16 |
||
si-n timpu' asta, rusii se pregatesc de invazie... he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=qdVg1ptQC1w pai la asa trupe, normal ca nu rezisti nici treij' de minute, vorba alora... michimaus zice ca-i pregatit, da' eu crez ca nu stie despre ce vorbeste... lasand gluma la o parte, nu crez c-am vazut prin romanica ceva-n genu' a ce arata astia acilea... si daca-i p-asa, sa vina dreacu' rusii aia odata, sa ne scoata gratarele si manelele din cap... |
||
zambil Postat pe 4 Mai 2014 10:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut | 46 | De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37 |
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! | 16 | De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
|
||
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice