pomenii fara sa vreau de michimaus si mi se facu greatza de la lingurica... hai ca vazui recent un film din seria "america oamenilor sarmani"... nicio legatura cu ce scot aia pe la hollywood, oameni marunti cu problemele lor uriase... adeca, sex si tandrete, ca sa nu zicem de-a dreptu' dragoste si sa fim acuzati de-nclinari romantzioase... nu ca ne-ar fi rusine cu-asa ceva... filmului ii zice hateship loveship, cu guy pearce si mai ales kristen wiig, de felu' ei un fel de stela popescu americanca, si desigur mult mai tanara... numa' c-acilea e-n rol serios si zau ca n-o prinde rau de loc... filmu-i mai mult decat ok, da' melodeaua de la creditele de final face toti banii... iasomico, i-auzi acilea, mami, ce zice tanti asta... http://www.youtube.com/watch?v=M2zUrXB2Wd8 if practice makes perfect... pai sa nu-i dam dreptate?... |
||
zambil Postat pe 4 Mai 2014 10:50 |
||
---|---|---|
Ii dam,mami... e drept,nu-i la indemana oricui,nu-i usor sa te iei la tranta cu timpul...si tot ce denota din chestia asta,mai o cicatrice,mai o.. noroc ca satisfactiile sunt pe masura. |
||
iasomia Postat pe 4 Mai 2014 17:53 |
||
hai sa va bage babuska o melodea .. adorm cand o ascult .. https://www.youtube.com/watch?v=u3dlvt7kGbo&feature=youtube_gdata_player sa fie saptamana calma,maica,ca e jale ce e in tarisoara.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2014 11:36 |
||
unde esti mamoantza? stii ce e aici? se incaiera astia ca la verdun,michi si base.astazi baselu a scos artileria grea! gata! a uitat paulimea de taxe si de preturile care cresc ,cresc...n-ai cum sa nu te gandesti:pana cand o sa mai tina artificiul asta ? atata televizie dar atata mizerie in tarisoara... obligatoriu trebuie sa stai f bine cu umorul,altfel nu ai nici o sansa. tristetea mare e ca nu avem ce pune in loc,acu' vin prezidentialele ...astazi parca mi-a mirost ca dreapta l-ar da totusi pe Crin,a citat base din el,ceea ce nu-i de colo. |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2014 21:24 |
||
vorbesc singura? asa e de la o varsta,bombani singura prin casa,nimic nou.. am ascultat melodia asta de nenumarate ori,habar n-aveam ca o canta grasa mea favorita... https://www.youtube.com/watch?v=T_Ztnivn1Wk hai si chestiunea,in seara asta pe B1,la 21,30 -Crin si Johannis -chiar o sa ma uit,imi vine sa bag absenteism,poate misca ei ceva in mine... |
||
iasomia Postat pe 7 Mai 2014 18:07 |
||
la cat incepe eurovisionu',bre? la 22? zambiloiule! poate-i votezi si tu,mami.,..pe Paula si Ovi ca esti afara si poti! Paula Seling,adicatelea...sa nu se inteleaga altceva,pacatele mele,unde o fi woman,maica?...ei i-am bagat-o atunci,paula-n sus,paula-n jos... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2014 21:33 |
||
apara si pazeste! ne ducem paulei de suflet...a castigat femeia cu barba... https://www.youtube.com/watch?v=yt-lKcf_NIU adevarul e ca le zice bine,da' parca ..parca e prea mult... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2014 10:11 |
||
ei lasa, mami, macar acilea la ciudatii astia de la eurovision sa castige si femeia cu barba ceva.. ca-n alte parti numa' de ghinioane a avut parte, saracuta... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 11 Mai 2014 14:41 |
||
cinstit sa fiu, nu ma mai pasioneaza de multisor concursu' asta de melodele... culmea e alta - romanica nu castiga nimicutza tocma la un concurs cu shpagi si comisioane barosane, adeca exact acolo unde s-ar zice ca suntem cei mai caliti dintre toti... cheste e ca acilea trebe sa dam, nu sa luam, si aia de la noi care-ar putea si-ar trebui sa dea nu sunt antrenati la genu' asta de joc... ei mai mult cu luatu'... ce-am constatat insa e ca premiu' a iesit din zona de influenta ex-sovietica si rasariteana si s-a dus mai pe la mijlocu' europei... crez ca tambalau' asta din ucraina-i cauza... zic si eu... |
||
zambil Postat pe 11 Mai 2014 14:48 |
||
parca pe mine ma pasioneaza,caut si eu pretexte sa ma bag in seama,da' m-am uitat...am citit si presa,englezii spun ca intre ai nostri n-a fost chimie,d-aia nu au urcat mai sus! acu' ce sa zic...bine ca au simtit chimie la barboasa aia mica... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2014 18:24 |
||
pai ce dreaci de chimie sa existe intre oricine si paula seling, mami?... ha?... hai ca tot imi amintisi de cum ii dadeai tu cu paula pe la ochi lu' waifa... da' de paula seling ce zici, asa, ca expresie?... hard core, nu alta... he,he,he... era sa zic ca michimaus fuse piaza rea la eurovisionu' asta, da' cum noi prin traditie nu castigam nimic pe-acilea. il facui scapat pe ochelarist... vorba aia, si daca am concura singuri, si tot am iesi pe locu' doi... uite la saracutza de simonica, o-ntoarse basholdina aia de sharapova, de unde plecase ca din pusca... asa-i neamu' nostru blestemat, sa nu castige nimic pe nicaieri... poate cu exceptia iolandei balas (care-a fost un fel de conchita pe invers la vremea ei), a nadiei comaneci si a lu' iliutza nastase... in rest, ratare scrie pe noi, ca neam... |
||
zambil Postat pe 12 Mai 2014 11:17 |
||
crez ca vine ploaia ,ma ticura toate halea ,unde pui ca sunt intr-o nebuloasa,urata-i batranetea... ma uitam acu' pe-o inregistare cu antenele de-i dadura 300 de lei unei babe, sa faca urat la nana...pe mosiile lu' base si lenuta,ca are si ea pamant acolo,na... cum sa nu scrie loser pe noi,mai...uita-te la astia-n fruntea tarii ce panarama fac,nu mai intru in amununte ca-mi cade iar vreo perna de sub cour,ca-n povestea aia cu sultanu',sau lu' ala-i cadea cand mintea? mi-am uitat,cum zicea buna...mi-am uitat,maica.. ce dracu' ne facem ca barbatii-n televizie ,in loc sa construiasca s-au pus pe barfa ca tatele-n poarta,nimerii ieri pe-o emisiune ..erau capatos si brancu discutau despre silicoanele lu' una,ba chiar ca i s-au vazut chilotii nu stiu cand,chestii d-astea grele! scade nivelu' ,e dezastru.. micile mele placeri au ramas banciu si sabin gherman,asta din urma mai spune din cand in cand si ceva pozitiv despre maghiari,ca mi s-a acrit de lumea asta proasta ,care catalogheaza in functie de etnie... una si cu una fac doua, eu cand il vad pe michi simtesc piatra-n fiere cum geme,daca iese asta presedinte nu stiu ce se alege de noi,e imatur,e bata... |
||
iasomia Postat pe 12 Mai 2014 11:46 |
||
mami, stai sa-mi continui ideea si revin... asa, deci... norocu' nostru e ca ne consolam repede din orice... ne doare-n paula seling, la o adica... au mai zis-o si altii mai destepti decat mine, noi n-avem tragismu-n sange, ca bozgorii sau rusii... noi la mica ciupeala... pana si ce-ar trebui sa fie dramatic sau tragic devine de fapt comic prin prostie... romanu' rade si-acu' de vasilachi de balci, de-alde tandalai prin vocatie si pacalici prin imprejurari...adeca rade de el insusi, tot timpul fiind convins ca-i vorba de-altcineva... ieri am revazut de ce trag clopotele, mitica? al lu' pintilie... pai are dreptate lucica asta, vericilor... e tragic tot ce li se intampla lu-alde didina, pampon, mitza sau nae, da' noua ca romani ni se pare totu' o bashcalie si radem ca apucatii... la fel si-n gaitzele (sau cuibu' de viespi, daca-i vorba de film)... radem iar ca apucatii de-alde duduleanca, zoia sau fraila, desi cucoanele respective au apucaturi de-a dreptu' morbide... crez ca de la ce-a mai ramas din sangele dacilor prin venele noastre ni se trage... numa' aia se bucurau cand le venea randu' sa fie aruncati in sulitze pentru vreo calatorie one-way la zamolxe... doar vlad dracosu' ce-a mai incercat sa reinvie traditia, dar el o aplica numa' la dusmani... din cate zic cronicele apocrife, vladutz se pare c-avusese nescaiva experiente destul de dureroase de pe la penetrari pe la spate prin saraiurile turcesti, la tinerete, asa ca stia el ca trasu' pe tzepusha n-ar fi tocma o cheste de care sa te bucuri, daca n-o faci cu inima (si mai ales cu gaoaza) deschisa... |
||
zambil Postat pe 12 Mai 2014 11:48 |
||
acuma sa ma leg si de ce zisesi tu... dap, vai de coururile noastre, ca natie... iar michi-n orice pozitie publica e blestemu' suprem... da' crez ca ni-l si meritam, pe undeva... nenorocirile astea nu vin ele chiar asa, de capu' lor... am urmarit o emisiune inregistrata, de la romania te iubesc alu' protv.. de altfel cam singura care merita privita, pe acolo... zicea de astia tinerii, care prefera sa stea si sa nu faca nimic, decat sa se bage argati pe la vreun angajator mioritic, sau vreunu pripasit pe la noi si-atins de microbu' local... ziceau acolo unii ca astia tinerii ar fi de vina, ca prefera s-o leneveasca pe banii babacilor si sa se planga ca viata e grea... altii ziceau ca de fapt babacii-s de vina, cu ideile lor tampite ca progeniturile merita sa aiba tot ce-i mai bun, indiferent de capacitatea progeniturilor respective de-asi procura bunatatile prin forte proprii... in fine, altii ziceau ca angajatorii-s de vina, ca nu stiu sa se adapteze la mentalitatea generatiei y (asa cica se numesc aia nascuti dupa anii 80 pe la noi)... ce zic eu?... pai indiferent de ce zic altii, eu zic ca ygreceii astia-s de fapt o generatiie pierduta, oricum am da-o... si-s doar o alta etapa spre prabusirea lumii, asa cum am apucat noi s-o cunoastem... in conditiile astea, nici nu-i greu sa devii nostradamus sau baba vanga si sa te-apuci de preziceri... douaj' de ani, atata crede mandel nostradamus ca mai avem pana la un cataclism social la scara globala... cel mult douaj' de ani... |
||
zambil Postat pe 12 Mai 2014 12:01 |
||
am revazut si eu dincolo de pod (mara ) cu poldi,cu ploae,cu mircea albulescu...in regia lui veroiu... aveau regizorii noastri neshte viziuni d-astea intunecate,de-mi venea pe timpuri sa ma ridic pe varfuri ca sa vad ce se intampla,atat tragism,atata urlet...nu e mara in chestiune,imi revenira acu' niste senzatii de atunci..actorii dialogau dupa vreun stalp,dupa porti,sub pat... si ce muzica de film obositoare.. poate asa era moda,ca-mi ausei aminte de veroiu si adela,ce mi-a placut mie filmu' ala... |
||
iasomia Postat pe 12 Mai 2014 12:02 |
||
mami... ia uita-te la mine nitel. il ascultai pe cosmin guse adineauri,explica niste chestii,cica ..asaaa...psiho-sociologice vis a vis de comportamentul lui michi fata de nutica udrea,auzi la el "da dovada de un misoginism homosexual" ehe,he,he...da' era asaa...o paranteza,nu insemna ca...nuuuu...homo cica urasc femeile care starnesc pasiuni ... da' uite ca mi-a dat idei,bombonel-micul titulescu ,aghiotant,corpuri de control ehe,he,he...unde pui ca nevestele lor zici ca-s rude amandoua cu aia de pe vremuri,aia...de la cabinetul doi... ce bre,ce? pana si la eurovision castiga femeia cu barba?haI? castiga! |
||
iasomia Postat pe 14 Mai 2014 20:13 |
||
mami, ce-i drept e drept, michidutza are reactii de pidosnic gelos, da' la fel avea si saracu' crinutzu, pana sa fie tras pe linie moarta de propriile decizii... ualeu, ce-a ajuns tarisoara asta, sa ne-o traga homalaii din toate pozitiile... pai tu crezi c-alde merkeleasa sau nea biden ala n-au fost informati din timp de-apucaturile lu' michi sau chucky, ala cu nevasta decorativa (ca si-a lu' michi, de altfel)?... degeaba crezi tu c-a iesit michi din birou' merkeleasei in numa' patru minute, cu urechile rosii?... ca parca mi-aduc aminte ca si pe merkeleasa o luase paulifriciu la ture pe vremea suspendarii, cand vorbea pe la televiziunile pretenare.... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 10:59 |
||
da' apropos de liberali.. vazui de curand o emisiune cu crinu' si iohannis, in care nematzu-i cam tragea preshu' de sub picioare lu' crinu... ce voiam eu sa zic e ca nici santa klaus asta nu prea le are, nenica... odata ca vorbeste ca un sac de cartofi, si-a doua ca nici ideile nu si le tine prea in ordine pe rafturi... ca doar o fi el neamtz, da-i d-ala de sibiu, ca si branza... adeca amestecata cu vinacet romanesc... insa greatza cea mai mare mi-o fac televiziunile, neneaca... in goana lor dupa audienta se adreseaza majoritatii, care-i de felu' ei cam proasta si perversa, si se-adreseaza pe limba aia de-o inteleg alde vanghele si gigica becali... vazusi tu cum gigica se dadu singur in gat, ca se prefacea bolnav ca sa impresioneze justitia si sa-i dea drumu acasa?... bleah... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 11:07 |
||
si din antologia prostiei romanesti... protestatarii dintr-o comuna de tampiti, ca mai toate locurile din romanica, care faceau gat mitocanesc impotriva digurilor de inundatii... ca daca le fac aia de la ape diguri, ei nu mai au cum s-o ia cu masina sau carutza pe scurtatura, prin vad... bre nene, ma lasi?... uite-asa se vede ca de fapt ideea ca romanii ar da pe-afara de destepti ce sunt a fost doar un mit... prosti, nene, si-nca prosti d-aia periculosii, pentru ca de multe ori sunt harnici in prostia lor, cand e vorba sa se-aleaga prafu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 11:11 |
||
mami.. eu ma uitam la ce dau astia share si alte proceduri pe fb.aolica!ma gandeam ca peste tot eu... sunt cam la fel ,am si eu momentele mele cand sunt pe ganduri,sau te miri ce(cine) imi lipseste,dar tot din real life imi place sa dau... dap! politichia asta ne face sa ...bleah! mie imi place iohannis,e altceva...sunt obisnuita cu astia care vorbesc mai rar romaneste,gandesc in limba materna,d-aia...si nici la tv nu a prea stat... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2014 11:58 |
||
muzica neam? ce miez are lana asta la melodii... https://www.youtube.com/watch?v=oKxuiw3iMBE |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2014 19:30 |
||
dap, meserie lanica asta, mami... are si echipa in spate, la ce video scoate pe piata... da' tu stiai ca ea-i printre slabiciunile lu' tataia, asa-i?... eu de ceva vreme ascult in draci un album de pe itunes... muzica italiana din anii 60 - rita pavone, gianni morandi, volare - o - o, d-astia... ma relaxeaza mai ceva decat vreo sedinta d-aia zen, parca anii aia miroseau altfel... mai bine, vreau sa zic... i-auziti acilea, sa va faceti o idee... https://www.youtube.com/watch?v=96FZWgQMZ7s |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 20:26 |
||
sau acilea, daca va canta mai bine in napoletana... https://www.youtube.com/watch?v=Ib3YWkiQDxI 'merigano, 'merigano... ehhh... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 20:31 |
||
pepino di capri, nenica... https://www.youtube.com/watch?v=Yo9RONVEB1U unde-or mai fi festivalurile alea de la san remo, de se-aduna toata scara blocului seara la televizoru' vecinului de la parter, scos la fereastra?... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2014 20:36 |
||
m-ai nimerit intr-un mare fel cu muzica macaronarilor,mami...am o slabiciune...din adolescenta mi se trage,ehhh.. uite asta de l-am mai pus,ce as mai juca eu pitulusul acu',daca nu te balangani pe melodia asta tristuta,in draci..si nu ma refer la pacate,ma refer la febra aia adolescentina... https://www.youtube.com/watch?v=49P7xwHfddA |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2014 20:42 |
||
zambilu' citeam acu' ceva timp ca melodiile astea care te arunca-n trecut si te napadesc , fac f bine la psihic ,contrar a ce se spunea... un anumit de tip de tristete cica face minuni ...mai gasii una de-mi placea... https://www.youtube.com/watch?v=8SdST-PWR8c |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2014 20:58 |
||
imi cade greu s-atac sobectu',se stie ca-s cam alergica ... ce inseamna viata asta,alde ady minune isi dadea coate cand era guta-n scandal cu fata (bre,ce draq nimic despre tiganie?) si da-i ras,uite ca pleca si-a lui ...ca tot se romanizase el ,aproape..da' ce sa te faci ca fata are calduri,ce ,te pui cu hormonii? si da-i telenovela,sa crape tiganu' si alta nu,fereasca sfantul...ca toti suntem parinti...da' de astia m-am saturat... hai sa bagam un pic de chimie ca nu-i pe toate drumurile,nu-ti vine pohta oricand-oricum....si f clar, nu la oricine... https://www.youtube.com/watch?v=7icGpchTH4c |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2014 19:10 |
||
manca-l-ar mama... https://www.youtube.com/watch?v=lNqo0kIR-TU |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2014 19:23 |
||
asa.. deci... mami, sa stii ca multa lume chiar nu-ntelege ce vrusesi sa zici tu acolo cu chimia aia... le lipseste organu', ca sa zic asa... asta insa nu scade cu nimic valoarea actului artistic in sine, daca-i vorba de cum si ce cant-alde tina si cu dave... si daca veni vorba de act artistic, hai sa va zic de cel mai tare film de-l vazui in ultima vreme... seul contre tous se numeste chestea, si-i regizat de gaspar noe, adeca tocma ala de-a facut si irreversible si cu enter the void, de care va mai povestii eu pe undeva, candva... ce sa va zic in special?... am ramas ca la dentist de-atata sinceritate dusa pana la capat, legat de viata si de toate cele... vi se pare c-alde nea zambil o fi vreun cinic cand posteaza pe-acilea?... pai uitati-va nene la ce-a vrut sa zica gaspar in filmu' asta al lui... ia luati d-acilea un mezelic... http://www.youtube.com/watch?v=0XTOMweQ1bU si molfaiti pe-ndelete, ca sa va ramana intelesu' cat mai adanc intiparit in ceru' gurii... franceza obligatorie... asa... pen' cine-are rarunchi sa vaza si mai ales s-auza totul, filmu' pe de-a-ntregu-i aici: http://www.youtube.com/watch?v=4XpkRwLLi08 |
||
zambil Postat pe 18 Mai 2014 14:22 |
||
al dreacu' sa fiu dac-am inteles de ce nu mi-a luat saitu' asta de ciocolata mesaju' din prima, de-a trebuit sa fac giumbuslucuri p-acilea cu postarile... poate scena aia de foutai din film?... pai e vorba de arta acilea, vericilor... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 18 Mai 2014 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
|
||
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice