mami s-ar putea rezuma intr-un cuvant:viata! dupa ce ramai speechless,ca sa zic asa...iti revine o anumita parte,am ramas cu zbaterea lui dupa ce o "impusca" pe fata,magistral,nene...oh da,e mai usor sa-l lichidezi pe altul...totul pana la propria persoana,mai ales in cazul barbatilor... asta m-a dus cu gandul la tineretea mea timpurie cand ii casunase unei demente pe mine,ruda cu-n amic de atunci,pe unde ma prindea,ma spurca...normal ca m-am plans lui (dupa ceva timp) imi radea si el in nas repetadu-mi mereu "e dementa,da-o incolo,de ce o bagi in seama!?" pana intr-o zi cand aia l-a inclus si pe el in injuraturile zilnice,parca o vad ,i-a trantit un "manca-te-ar ciroza" lu' ala-n fata!ooooo! cum s-a infuriat D ,cum a spurcat-o ehe,he,he... aia zic,e greu... f bun filmul,mami... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2014 11:05 |
||
---|---|---|
ce halimai pe tarisoara,doctori,judecatori,mafioti...arestari,retineri,tot tacamul! sa uite poporu' care are foame-n gat! aia cu doctorii ma infioara,de la bolnavii de cancer s-au gasit ei sa fure? nu i-ar mai rabda pamantul! da' ce-or zice? da-i draq ca tot o mierlesc! |
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2014 14:58 |
||
m-a luat valu' si mai sa uit ca astazi costica si lenuta sunt bagati in seama mai abitir... i-auzi! folclor tanar da' parca unge si-asta,hai? https://www.youtube.com/watch?v=U9oaaxGdsOw |
||
|
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2014 15:52 |
||
hai mai ca putem si noi,chiar si videoclipu' e dragut...daca vrei sa te distrezi... https://www.youtube.com/watch?v=iLZR7tihHbk&app=desktop sanatate si tot ce va doriti! |
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2014 16:19 |
||
ia sa decarteze si moshu' ceva acilea, la lenutze... ceva mai exotic, asa... http://www.youtube.com/watch?v=paH6QDIHZsM muzica, dans, intriga.. distractie, cu alte cuvinte... he,he,he... asta-i cam de pe vremurile lu' cornel patrichi de la noi... |
||
zambil Postat pe 21 Mai 2014 16:58 |
||
mami, povestea cu medicamentele cancerosilor e numa' varfu' ghetzarului... mai tii tu minte cum combateam eu acilea coruptia din sistemu' medical?... crez ca zisei eu in detaliu si de decontarile astea reale pe medicamente fictive... ti-e si frica sa te mai duci la vreun doctor, in ziua de azi... incompetenti pana la dumnezeu, si furaciosi pe deasupra... au ajuns astia la fel ca popii, de-ti iau pielea de pe tine cand esti la ananghie, fara sa-ti dea mai nimic in schimb... pardon, sa zici mersi daca scapi cu zile.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 21 Mai 2014 17:08 |
||
hai sa va bag si originalu', ca poate-o-ti fi satui de-orientalisme... nu de alta, da romanica-i plina de bollywoodieni d-astia la mana a doua... ia luati d-acilea... sa ne traiasca... http://www.youtube.com/watch?v=mcrZIK3gqbU |
||
zambil Postat pe 21 Mai 2014 17:18 |
||
zambilu' pai ce sa ne mai miram ,cand aia de la serviciile funerare au pile.. si cum da coltu' unu'(nu conteaza accident de circulatie,boli prin spitale) suna ei primii familiile. suntem de pomina,mamoanta,ca natie...este incredibil... |
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2014 17:27 |
||
asa,asa... sa cante muzichia ce pana noastra... |
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2014 17:34 |
||
canta napoli... napoli petrolifera... i-auzi acilea... http://www.youtube.com/watch?v=hpelFwzX1aw de doua zile numa' asta am in cap... comme si' bello a cavallo a stu camello cu 'o binocolo a tracolla cu 'o turbante e 'o narghile' he,he,he... |
||
zambil Postat pe 26 Mai 2014 20:12 |
||
mami, se cam pusera iara paianjenii p-acilea.. oi fo fost prinsa cu-alegerile astea, ceva... chiar daca nu-nseamna mare lucru, pt ca cel mult votara mortii si familiile lor, ceva tot se poate zice dupa europarlamentarele astea... suntem o tara de tampiti lenesi si gainari... nu toti, da' marea majoritate... si de jigodii, iara-n marea majoritate... poate ca d-asta nu mai zici nimic, iasomico... te-o fi taiat si pe tine la lingurica de la ce-a iesit la alegeri... |
||
zambil Postat pe 26 Mai 2014 20:22 |
||
pe unde-or fi acuma userii aia de se dadeau in stambe ca-l terminau antenistii pe baselu, ha?... desigur s-au ajuns cu totii de-acuma, de nu mai zic ei nimica pe-acilea... salarii babane, posturi de pus pe jecmaneala, manelisti la poarta si cai mascati.. he,he,he... hai ca glumesc... citeam mai deunazi de-alde dinescu.. de ziceai tu iasomico c-apare prin emisiuni la tevereu' lu' stelica.. pai apare, la j'de mii de coco pe luna... hai c-a ajutat la ceva sa-l injure pe baselu'... |
||
zambil Postat pe 26 Mai 2014 20:39 |
||
hello. mami,in primul rand cand ma uit pe aici imi apar fel de fel de avertismente pe monitor,e o intreaga aventura sa pot accesa site-ul asta fara sa mi se intrerupa muzica si toate cele,si reclamele astea ...le tinem dracia inca vie,mami...iti dai seama cand nu o sa ma zicem noi nimic p-acilea? o sa dea coltu' ca toate celelalte ... normal ca sunt ingretosata maxim de ce se intampla in politichia noastra,nu m-am dus la vot(pt prima oara),n-am putut...psihic,m-am saturat de compromis,sa aleg mereu raul cel mai mic,imi aduc aminte cand l-am votat pe ilici "ca sa nu iasa vadim",pe constantinescu "ca sa nu iasa iar ilici",la base ce m-am mai dus de fiecare data ambalata...desi cu 6% cat facu pmp, cred ca si vremea lui tata base se duse...nu o sa-ti ascund faptul ca as fi preferat sa nu fi dat pe mana lenutei pmp,oricat de luptatoare ar fi ea,avand in vedere ca staturam zece ani uitandu-ne in patul lor e deja prea mult,cred ca preda ar fi fost mai bun ,mai indicat...ti-am zis ca l-am vazut la o adunare d-asta populara avand un efect f bun asupra maselor. ma rog,ma exprim greoi da' matale intelegi ce zic... am o vaga speranta ca se uneste dreapta acu',chiar daca ar fi trebuit sa lase umflarea muschilor mai demult,credeau ca sparg,au luat-o la muian... |
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2014 10:36 |
||
si chestiunea cica nu stiu ce mare cercetator a spus ca peste 40 de ani o sa fim canibali,parca ne-ar pasa... |
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2014 10:40 |
||
ups... cic-a disparut patriciu... nu-l mai gasesc avizele de la dna... he,he,he... si uite-asa mai moare in mizerie o facatura de legenda securista, cu mogulii economiei romanesti... niste marionete de-au fost puse-acolo ca sa poata unii fura in liniste tot ce era de furat in romanica... cine-a furat, veti intreba?... basescu si cu udrea, vor latra unii aiurea, numa' ca sa se bage-n seama... pai bai vericilor, schema cu mogulii de carton a fost pusa-n practica imediat dupa lovilutie, adeca tocma-n perioada cea mai frumoasa a lu' ilici si-a pesedului triumfator... adeca tocma' aia pe care prostimea pusa pe pomeni si gainarii i-a votat masiv si la europarlamentarele de anu' asta... mai sunt vreo doi-trei de legat, din astia de fatada, si p-orma va trebui sa trecem la aia adevaratii de si-au umplut buzunarele pe seama bizonilor ametiti... ma refer in principal la tiriac si la vaduva lu' marioneta de dragan, ca sa intelegeti mai bine... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2014 10:51 |
||
la faptu' divers cocalaresc, incepe sa transpire prin toti porii jigodismu' lu' jiji, din perioada cat a fost invoit de la mititica... de-au ajuns sa-l consemneze pana si aia de-i dadura drumu-n invoire... bine, e de tot circu chiar si simplu' fapt ca jiji-a fost invoit... chestea e ca se pare ca steaua ramane fara jucatori, acum ca jiji le-a dat mouiane de bani la terminarea campionatului... s-au lamurit pana si ultimii analfabeti care mai jucau acolo cum sta treaba, cum ca intre jiji si-alde copos nu-i mare deosebire, cand vine vorba de jecmaneala... nu c-ar afecta chestiile astea fotbalu' romanesc, care de fapt nu prea mai exista... pai dac-a murit el in mizerie handbalu', unde oricum aveam un nume, la ce-ar mai fi rezistat mingicareala asta de maidan?... snookeru' ne paste pe toti, nenicilor... eventual un campionat national de babaroase, ceva, unde mii de talente se risipesc aiurea prin gangurile blocurilor... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2014 11:00 |
||
si-apropos de dna si justitie... pe undeva sunt doua notiuni diferite, iar vanzoleala arestarilor e controlata nu de vreun clan secret de romanasi verzi si incoruptibili, in genu' bubulilor lu' pavel corut, ci de marele licurici... schema e simpla si-a fost aplicata de nenea sam si prin asia si tarile latino-americane, la vremea lor... cand au nevoie de un partener de incredere intr-o zona fierbinte, cum a devenit nordul marii negre mai incoace, iti tragi un dictator local care-i baga la zdup fara discutii pe toti aia de misca-n front... la o adica, nici nu conteaza cum il cheama, poate sa fie el si antonescu sau ponta... important e sa raspunda la comenzi fara sa cracneasca... daca nu raspunde, ii tai sforile si-aduci alta patzachina... si-acuma ajungem de unde-am plecat azi, la nea patriciu... pai cu cine a facut el afacerile cele mai banoase, ha?... cu austriecii si cu asiaticii aia ex-sovietici... adeca cu aia controlati direct de putin... eee?... acu' v-ati prins?... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2014 11:10 |
||
mami, nu stiu cum e la tine cu reclamele astea,o fi pc-ul meu neperformant,sau bolnav....ca tre' sa fac o mie de fente... da' de licheaua politica m. diaconu ce zici?facatura securistului antenist! se tot umfla in pene psd-ul si felix cu scorul obtinut ...chiar daca ala e "independent". eu sunt convinsa ca e produsul cuiva pt destabilizarea dreptei(ma rog,aia care e ) se aude prin targ ca michi ar vrea sa-l bage la inaintare pt pres. pe mirciulica... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2014 11:27 |
||
"mana intinsa care nu spune o poveste...." ehe,he,he... cine s-ar fi gandit .. |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2014 11:38 |
||
mami, nu mi-e foarte clar de care mirciulica zici tu acolo, ca eu ma pot gandi si la dinescu, in scalambaiala asta generala din politichia romaneasca... sau chiar la diaconu, orice e posibil... da' daca te-ai gandit la geonica, eu zic asa: sa nu uitam ca geonica a pierdut si-acu' patru ani, desi - sau poate mai ales pt ca - fusese ambasador la marele licurici... pai daca-l voiau aia pe geoana se-alegea el de-atunci... nu crezi?... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2014 17:08 |
||
valei mamoantza! te-am zapacit cu diminutivu' ala,cum spusei m. diaconu...bagai si replica din filantropica (parca)... actorul ,mami...care a obtinut super scor "de unu' singur",da' il infiasera antenele ,i-au facut si rost de semnaturi...de fapt,el este un produs,un proiect...marca voiculescu. acu' ce crezi? se folosesc de dementu' care l-a scuipat pe base ,antenistii...omul e lipsit de discernamant si ei profita.... spala creierele astia,bine...creierele mai slabute..da' prostime-i multa... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2014 18:09 |
||
sa-i ia dreacu', mami... cu courva lor cu tot... de politica ziceam acilea... ia sa ma bag eu putin la cele sfinte... cica savantii au explicat de ce a aparut sentimentu' religios la oameni... din uzu' ratiunii, se pare, ceea ce-i putin cam aiurea, la prima vedere... si totusi... omu - maimutza trebuia sa gaseasca o explicatie la orice se-ntampla in juru' lui... se misca un tufis?... pai ori batea vantu', ori il pandea ditamai smilodonu' sa-i sara la jugulara... ardea padurea?... pai ori trasnise pe undeva, ori nevasta-sa lasase buturuga aprinsa cand a plecat dupa radacini... trebuia sa fie o explicatie logica, si un concept care sa materializeze cauza astfel gasita... cele mai multe intamplari aveau explicatii directe, la indemana... dar daca dadea cutremuru' sau exploda vreun vulcan, ha?... si-atunci omu-maimutza a inventat o explicatie pe masura, care sa-l ajute sa aseze lucrurile la loc in mintea lui ingusta... un cineva nevazut, dar totusi oarecum real, in ceatza mintii din acele vremuri... si mult mai puternic decat orice fiinta reala, daca oricum nu putea fi vazut... simplu, nu?... sau mai bine va dau o retzeta de borsh cu perisoare, ha?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2014 16:15 |
||
sau tot una cu savanti... ce e dragostea, de exemplu, ca fetele se dau in vant dupa chestii d-astea romantioase... pai e o stare de ratacire a mintii, cauzata de abuzu' de droguri... suntem indopati cu endorfine mai ceva ca junkistii din gara de nord, si-asta numa' si numa' de dragu' reproducerii... pentru ca cumva trebuie sa fim dreacului turmentati ca sa putem sa acceptam in viata noastra, la o distanta mai scurta de-o rasuflare, pe cineva complet strain... si-asta pe termene mai mult sau mai putin importante, cand putem foarte bine sa ne descurcam si singuri... sclavii simturilor, neneaca, suntem prinsi in capcana vietii ca neshte muste betzive in paharu' cu otet... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2014 16:24 |
||
zambilu' asa zici tu? ca-i apanaju' muierilor chestia cu romantzu'? da-mi voie sa te contrazic,masculii iubesc povestile (chiar daca uneori sunt doar povesti) la fel de mult,ba as putea spune ca uneori ...femeile invata sa fie romantice de la barbati... si la chestia cu reproducerea am inceput sa am dubii,oamenirea in ciuda unei prapusiri morale si nu numa'...evolueaza si la nivelul simturilor,pot sa afirm cu siguranta, ca omul poate fi atras de un partener(poa' sa fie si de acelasi sex) fara a avea nimic de a face(atractia aia) cu reproducerea. cat despre capcana simturilor si a vietii,citam eu undeva :„Omul este cel mai mare drog pentru om.”- Serge Moscovici si asa e,parerea mea...normal,ne trebuie sange-n instalatie ca sa recunoastem asta... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2014 10:53 |
||
Buna sclavii simturilor - foarte mult adevar in astea doua cuvintele |
||
Persia Postat pe 4 Iunie 2014 11:01 |
||
asa mami, sa mai aerisim pe-acilea ca prea era un aer de statut... hai ca pusesi degetu' pe-o rana, cu chestea aia cu femeile care-nvata sa fie romantice de la barbati... asta-mi aduce aminte de-o fotografie in infrarosu a unui cuplu de rinoceri in plin sex salbatic... el era rosu complet, in timp ce ea era cam albastra... he, he,he... hai ca cine-a auzit de fotografia in infrarosu cam stie cum e cu codu' culorilor la chestea in cauza... si fiin'ca pomenii de maimutzi si-apucaturile lor religioase, sa va zic cum sta treaba si cu romantisnu' asta... la origine, mascuru' fortzos isi atragea partenera oferindu-i o bucata mai moale din pulpa mamutului... adeca, o cumpara, vericilor, ca bani nu existau pe vremea aia, iar foamea era mare.. ca si-acuma, de altfel... bine, pe vremea aia si daca-i ofereai flori maimutzicii, ea tot le manca... cum ziceam, foamea, deh... doar intotochelile sentimentului religios si regulile convietuirii de grup au modificat aparentele si-au introdus mai tarziu simbolistica a ceea ce azi numim romantism... azi dam bomboane si flori daca vrem sa fim romantici, da' femela stie precis ce-nseamna asta - suntem gata sa platim pt ea, cateodata o viata-ntreaga... ca si foamea a ramas aceeasi, chit ca acum nimeni nu mai plateste direct in cotlete si foi de salata... |
||
zambil Postat pe 4 Iunie 2014 16:28 |
||
si dac-as vrea sa bag si eu desh'tu-n rana aia, ba sa-l mai si rasucesc olecutza, as zice ca de foamea femeii se leaga si prostitutia... femeia-i receptiva prin hormoni la sexu' pe baza de rasplata, care-i de fapt inscris in codu' ei genetic... desigur, multe femei sunt tot atat de receptive la un partener fatzos si cu vorbele la el, dar nu va faceti iluzii - odata redusa la nivelul foamei, il va favoriza intotdeauna la serviciile sexuale pe ala care iese la interval cu friptura, in locu' fatzosului cu limbaritza... si-acilea, nenicilor, ramane sa dezbatem ce-nseamna foamea la femeia din zilele noastre... intre ala care la foame-i da o friptura si ala care-i da bani sa-si ia ea o friptura, il va favoriza, evident, pe ala cu banii... de-acilea si pana la a favoriza mai multi din astia intr-un interval scurt nu mai e mult, mai ales daca pe fomeia-n cauza n-a apucat inca nimeni s-o-nvete ce-i aia romantismu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 4 Iunie 2014 16:39 |
||
baiatu' ma luasi iar cu paleoliticu',a draq ciosvarta ...cum spusei.. vremurile s-au schimbat,o gramada de pularai stau pe spinarile muierilor,la o adica... chiar! oare de ce barbatul roman face clabuci cand femeia lui face bani mai multi ca el?ca nu crez sa vina din fo ...nu e vorba acilea ca s-ar putea simti mai putin barbati,cred ca asa sunt ei pricinosi,musai tre' sa le fie inferioara fiinta de langa ei..sa fie ei bossu',in mintea lor,desigur... mamitzu, eu cred ca asa cum e si cu sex-appealu' ala,asa-i si cu romantzu' ,te nasti cu el...daca esti fata de fata... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2014 17:32 |
||
si daca tot pomenisi de courve, michi se inrudeste cu DD,dupa atatea injuraturi,televiziuni inchise,oltchimuri ,tot tacamul...ia uite ce limbi in cour isi dau,pun de-o alianta... bine ca nu mai sunt tanara,la ce barbati sunt acu' pe strase ,sigur as fi pus de-o frigiditate meseriasa... |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2014 17:36 |
||
hai si-o melodica... https://www.youtube.com/watch?v=N5EnGwXV_Pg |
||
iasomia Postat pe 4 Iunie 2014 17:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice