unde esti mami? disparusi taman cand vorbesc si eu acilea... ia uite michi,vrea sa scoata o lege care sa dea automat la terminarea mandatului (de presedinte al tarii) titlul ,functia de senator...unii spun ca vrea sa fie bun cu base,o chestie electorala sa arate ca nu-i pricinos,eu cred ca de fapt vrea s-o faca pt el... |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2014 17:51 |
||
---|---|---|
mda... nasol de tot ce se intampla acum in familia presedintelui,sa speram ca mirciulica basescu a blufat,a luat banii si atat,altfel e groasa... ce-i asta ma frate? mondialu' ...pana mea... da' nu ne intristam noi de-asta,noroc ca-i sfarsit de mandat ... haz de necaz,neneaca... |
||
iasomia Postat pe 19 Iunie 2014 14:08 |
||
vaz ca base zice ca el crede in varianta justitiei, nu in cea a fratelui sau...n-as fi vrut sa-l vad cu lacrimi in ochi pe tema asta,dar cand te bagi cu tiganii in seama(de teapa lu' mondialu') nu trebuie sa ai asteptari "tiganul tot tigan" cu mircea basescu cu tot... lasa ca incep meciurile si uit.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 19 Iunie 2014 14:19 |
||
mami, mai mult decat corect, ce zici tu acolo... cine se baga in cardasie cu tiganii isi merita soarta... mirciulica ar trebui pedepsit doari pt simplu' fapt ca-i nashi pe balaoachesi... ca sper ca nu se gandira la ceva foloase electorale. la vremea respectiva... am cunoscut si eu un caz oarecum asemanator, cu un sef de santier care s-a bagat in cardasie cu o echipa de fierari d-astia de satra... chipurile afaceri, chestii - asta se-ntampla pe vremea lu' ceashca...... 10 ani a tras prin procese de pe urma tiganilor, care l-au dat in gat urgent cand au avut interesu' sa-l dea... si stiti cum era pe vremea lu' ceasca, tiganii erau considerati oameni... he,he,he... pana la urma a murit de cancer, bietu' om... acuma, or zice tiganii adevaru', or minti, dreacu' sa-i stie.. da' parca ceva dreptate or avea ei.. ca pana la urma cea cautat ala sa se pupe pe gingii cu ei, ha?... |
||
zambil Postat pe 19 Iunie 2014 15:45 |
||
latrinele sunt furibunde! au ca scop decredibilizarea justitiei si prescrierea faptelor varanului... normal ca mirciulica e de vina,nu avea ce sa caute in compania respectiva ca sa nu mai spunem ca se pare ca este un apucator,genu' asta de oameni nu rezista in fata banilor. insa,faptul ca totul se petrece la antene,unde scrie cu litere de-o schioapa ca " Bercea: T. basescu a luat 300.000 de euro,Kovesi 200.000 de euro" imi rezerv dreptul de-a avea indoieli ,il declar pe varan suspectul principal in acest scandal ! si da! "asistam la o mineriada tv impotriva statului de drept",uitai cine a spus... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2014 10:01 |
||
Mami Iaso, fiecare țară are Mondialul pe care îl și-l merită. | ||
anakin Postat pe 20 Iunie 2014 18:40 |
||
al nostru e urat cu spume,mami.. apropos de mondial,mi se pare mie sau echipele mari-mari cam pleaca acasa? |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2014 18:53 |
||
sper ca nu se-ndoieste nimeni de originea tiganeasca a varanului voiculescu, nu?... he,he,he... asa se leaga altfel lucrurile... dap, dupa patzania italiei de mai devreme, ne indreptam catre un campionat latino-american... |
||
zambil Postat pe 20 Iunie 2014 21:26 |
||
culmea ar fi sa nu se califice brazilia, dintre toate latino astea... desi n-as prea crede, avand in vedere ca joaca cu camerunu' la urma.. la ce joaca camerunu' la mondialu' asta, nu crez c-o sa-i bata ei tocma pe brazilieni... da' daca ii bat si nu se califica brazilienii, e revolutie acolo.... la ce foame au sarantocii aia-n gat... |
||
zambil Postat pe 20 Iunie 2014 21:30 |
||
hai si-o bunaciune mica, la-nceput de weekend, de la moshu... ca stiti voi ca moshu' se pricepe la chestiile astea mici si cu vino-n coa'... he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=vKNcuTWzTVw |
||
zambil Postat pe 20 Iunie 2014 21:41 |
||
pfuuuiii.. ce praf pe-acilea... mai, unde esti cu pamatufu' ala, ca iar s-au pus paingi?.... asa, sa mai aerisesc eu pan' apare iasomica... hai ca-ncepe sa se-aleaga, cu cariocele alea de la campionatu' mondial... uite c-acilea gura mare nu bate couru', asa ca mexicu' se califica si croatia nu... imi place mexicu', echipa harnica si cu ceva talentati, pe ici pe colo... da-n primu' rand, echipa... sa vedem daca au suflu' si bulan, ca poate stiti si voi ca daca n-ai noroc in viata ai cojit banana... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2014 16:24 |
||
zilele astea am fost nostalgic, crez ca-i vreun semn de dementa d-aia senila... mi-adusei aminte de una din preferatele mele locale, carmen galin pe numele ei de femeie... bre neneaca, avea asta pe-un vino-ncoa d-ala de-i iesea prin pori... in filme nu prea se vedea, da-n realitate dadea clasa... cam ca si gina patrichi, pt purisanii care-si aduc aminte... da' pt mine carmenutza era etalon, la vremea ei... a avut o poveste ciudata fata asta... maritata ani buni cu dan pita, regizoru', a fost parasita pt o alta actrita, irina movila, daca nu ma-nsel... te pui cu toanele barbatilor?... pe-orma a cam terminat-o si cu teatrul, in principal pt ca dupa '90 a cam cantat la masa pierzatorilor... de managementu' din teatru vorbesc.. asa ca prin 95 si-a facut bagajele si dusa a fost din lumea artistica, de tot... pana prin 2000, cand la insfacat de portofel pe unu' banos, dan schneider... n-ati auzit de el?... milionar in dolari, mare afacerist cu coca-cola, la vremurile alea, pana sa vina coca-cola in romania.... iubire mare,cativa anisori (carmenutza se-apropia vertiginos de 60), dupa care nea dan a dat coltzu si i-a lasat femeii toata averea... lu nevasta-sa si lu' fi-su, nimic... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2014 17:04 |
||
am tot cautat sa va dau ceva cu carmenutza, n-a prea ramas mare lucru pe unde pot eu sa ajung stand in fotoliu, in fatza calculatorului... ia luati d-acilea, ilustrate cu flori de camp... filmu' merita vazut si daca nu va-nebuniti dupa carmenutza mea... http://www.youtube.com/watch?v=ggQwh815bBs |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2014 17:05 |
||
ehhh.. "ilustrate ..." bun film ! despre carmenuta ta,da...buna actrita,fina ca o papadie... mami, tu cu gandu' la gagici si noi pocnim acilea,vor astia sa-l puna pe base sa-si dea demisia! cum cine? tariceanu(5 neveste) si michi ...dirijati de motanu' felix,desigur.. acu' il luara si pe ginerica asta nou al lu' sefu' la arest,ceva de genu'...ce tara de kko,daca la nivelul asta...ma ia greata...si noi ne facem procese de constiinta ca i-am vorbit nu stiu cui pe ton,sau te miri ce pana mea am facut... mda.. |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2014 18:09 |
||
astazi sunt Sanzienele,sa bagam ceva cu simtire ca doar e "cap de vara"...sa nu ziceti ca sunt gazda rea.. https://www.youtube.com/watch?v=szPnSkUv5p4 |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2014 18:26 |
||
hai ca se duse si italia... ca prea radea lumea numa' de spania... in schimb, bafta chioara pe greci... si-i creste pipota si lu' nea pitzi, care-acuma o sa zica ca ne-a eliminat la baraj o echipa ajunsa in optimi in brazilia... parca totusi imi paru' rau de ivorienii aia, care iar alergara saracii ca dracii... asa, gata cu fotbalu' din vorbe, ca asta - ca si dragostea - se face... in teorie, desigur... in realitate se vorbeste la fel de mult.. he,he,he.... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 15:39 |
||
mami, da-o-n draci de circoteca, politica asta de romanica... astia stau cu gura pe courou lu' baselu' ca sa abata atentia de la impotentza lor la guvernare... michi, adica.. varanu' are alte interese, da' pana la urma tot il haleste puscaria... americanii astia cand sunt pusi pe fapte, sunt ca automatele, nu se mai abat din drum... ce se-ntampla la noi acu' cu valu' asta de puricareli seamana perfect cu curatenia generala facuta de americani in lupta cu mafia de la ei, prin anii 40... daca au ajuns procurorii sa le tina socoteala si la cati pastravi si cate sticle de vin au luat aia shpaga... chestia e ca ne sufocau astia cu coruptia lor, si lucrurile sunt inca departe de-a fi lamurite... ceea ce-ncepe sa se vaza clar, acu' cand se mai risipeste aburu', e ca clasa noastra politica habar n-are de vreun management, fie el politic sau economic... niste urechisti cu pretentii, pusi pe capatuiala... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 16:18 |
||
bre, garbonetzii astia te dau afara din site ca sa te mai loghezi odata... sa aiba ei trafic la contoar ca sa-ti bage pe gat reclamele lor de chachao... pardon, de chachat am vrut sa zic... he, he, he... | ||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 16:21 |
||
chiar ca bafta chioara... mami, stii casele alea de babe,de se lipesc canile de mana? am imbatranit,azi am luat o canuta de pe un raft unde nu prea umblu si m-am intors in timp,mi-am adus aminte de amicele mele ,vecine in varsta care spuneau "mai da-le draq..." circ da' fara paine,fac astia o panarama la tv de nu-ti vine a crede,si am asa..."un mol" cum zic unii pe la tara,cand ii ia leshinu' si greata...mai nou, am observat ca a cam inceput sa le fie frica sa vorbeasca la oameni...o sa-i cam duca dorul lui base, unii.... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 16:58 |
||
hai si-o melodea, cu alta bunaciune mica... http://www.youtube.com/watch?v=ow14mwEwVnc bre, o sa zice-ti c-am dat dreacu-n pedofilie, da' acilea bunaciune-nsemana talent, iar mica inseamna chiar mica, nu-i un alint de pervers batran...o figura de stil... deci la bulagari se poateta... la noi pe la emisiuni d-astea vin numa' alea care au varsta legala spre-a fi tavalite fara probleme de promotori... c-asa cica le zice la courvari in lumea artistica... krisiya todorova ii zice la mogaldeatza... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 17:14 |
||
hopa.. ca te vaz pe-acilea in direct, ia si-o frantzuzeasca, iasomico... ca stiu ca-ti place... http://www.youtube.com/watch?v=AyUp1rnv7rY frantzuzeasca, adeca melodeaua, fatuca-i elvetianca, si-acilea pot sa-mi dau si pareri cu dedesubturi, ca fata are varsta legala... bunutza, daca va place genu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 17:21 |
||
mamoanta.. bag si eu una un pic mai mare,da' s-o asculti cand ai timp...bine,tie s-ar putea sa-ti cada ochii pe blonda din juriu...da' ascult-o pe asta mica pana la capat.. https://www.youtube.com/watch?v=M-BwohnUBKc |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 17:22 |
||
stii ca la mine e cu c/p nu se poate accesa direct,astia in loc sa ma premieze ... merci... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 17:25 |
||
mami, blonda aia din juriu mi s-a parut cam idioata... nu ca altfel n-ar avea merite, pe partea trupeasca... he,he,he... da, ce sa zic... nu canta rau nici fatuca ta... am insa asa, o retinere cand e vorba de antena 1... sau de tot ce tine de voiculescu... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 17:31 |
||
si eu la fel,da' ce vina are copilu' ala? eu nu poposesc pe antene mai mult de 3 min,ii verific asa...pt ca tre' sa fiu informata...f vag.. chiar ca latrine.. nostim e ca am stiut ca o sa bombani vazand a 1 ,acolo... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 17:39 |
||
I-auzi mami! iar e ideologul lui putin in romania,ca data trecuta... ce m-a distrat : Laurentiu Ciocazanu: Hai, sictir, penalilor, puturoşilor, habarniştilor. in leg. cu demiterea lu' base...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 17:43 |
||
sophie aia e pt cunoscatori,zambilu'... tre' sa-ti multumesc dublu ca o pusesi ,ca o gasii p-una de-o caut demult.. https://www.youtube.com/watch?v=WSVd8szH7Qk o babeta de-a mea...de-o ascultam ... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 17:57 |
||
ehhh.. pai nu spusei ca-i pt tine?... asa zisei... apropos de babete, ia uite-acilea... atentie la ce zice femeia cand isi spune varsta... https://www.youtube.com/watch?v=o3U4kxuBfIo mami, am cunoscut una d-asta prin preumblarile mele africane... cam de-acelasi leat cu lilica... negresele astea, daca se mentin suple, intre 40 si 60 de ani nu stii ce varsta sa le dai... parol... dupa 60 le mai apare asa, cate un fir de par alb... al doilea le-apare dupa 70, incolo... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2014 18:25 |
||
alo! aici... superba! ca sa vezi ce inseamna sexele astea,mamic...mie mi-au fugit ochii la logodnicul lilicai.....terrence ii zice... |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 18:44 |
||
mi se pare atat de nedrept!am dat stop-cadru cand duce mainile la ochi si te ia capu'...varsta tipa pe manutele ei muncite,de ce dracu' mainile tradeaza atat de mult? de parca mai conteaza mainile cand arati asa...am fost curioasa daca si la ciorici e valabila chestia.. de fapt,ce spun eu muncite ,ca vazui zilele trecute o diva americana(imi scapa acu' numele) care-i de mica vedeta ,deci...nu s-a spetit,si s-a ingrijit,are niste maini urate rau...zici ca are 80,si ea are vreo 48... la genu' asta de oameni le spunea unguru' meu "de rasa"... apropos, citeam o psiholoaga care spunea ca-i nasol sa ramai tanar ,asa...fizic...o balena,bineinteles...da,intr-un fel este frustrant pt copiii celui in cauza care culmea! nu mostenesc nimic din aspectul parintelui vesnic tanar, cand toata lumea crede ca mama e fiica si fiica mama... in fine,intelegi tu ce vreau sa zic,ca-s c-un ochi la argentina.. |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2014 19:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
|
||
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
Cine vrea sa fie cu mn | 3 | De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice