Chestiunea zilei..

Bau!
ehe,he,he...

in primul rand sa bag o melodea care a reusit sa scoata gaina din mine,aveam pielea pe craci intr-un mare fel cand s-a terminat,dap! nu e noua deloc,da' stiti cum e...depinde de starea pe care o ai...

https://www.youtube.com/watch?v=BqMcoqMmXTU

si a mea e tot aia,adicatelea sunt eu..indiferent de descurajarile aprige sau te miri ce toane,fac stradanii sa-mi construiesc un zid ,o chestie...f mult negativism,este un an f naspa...

ma uitam la predoiu,spune atat de bine ce spune,e atat de pacat ca lumea nu are rabdare sa-i descopere carisma ...pt ca are ...
iasomia
Postat pe 26 Iulie 2014 11:13
Intre timp ,saftoaica declara ca base ...are de fapt un parteneriat chiar si pt presedintie cu michi...ca este interesat ca puterea sa fie luata de michi..

acu' daca e s-o spun la rece, cu toata afectiunea mea neconditionata pt base,se intampla multe chestii ciudate pe dreapata esicherului...izolarea aia langa nutza, agitatia monicai macovei vrea si ea la cotroceni...unde pui pmp cu doar 6%..

concluzia?

pleaca ai nostri,vin ai nostri si noi ne uitam ca prostii...

we lin! curaj si putere!
iasomia
Postat pe 26 Iulie 2014 11:24
Iu-hu! imi place Predoiu din ce in ce mai mult!daca nu se lasa pagubas Iohannis(avand in vedere tot trecutul ciudatel) am o problema!
cred ca a luat lectii de dictie,ceva.. Catalin ca a inceput sa articuleze f bine,si ce este mai important:are sange-n instalatie!

in rest,ce sa mai zic....?
dupa vacanta vorbim altfel,o sa-mi fac un jurnal acilea,cica face bine la mansarda!
hai sa bag si o melodea, ca rasuna casuta mea de zici ca-i goala.da' nu e ,zau...ma binedispune de fiecare data melodica asta...

https://www.youtube.com/watch?v=26zn5PCuSTI
iasomia
Postat pe 30 Iulie 2014 18:10
sa nu uit!

s-a dus draq vremea samburilor de masline inghititi,a uleiului clipocit sub limba!
acu' toate beau apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol ! tot la mare moda e bicarbonatul! da' nu cum luam eu ...dupa chefuri! niet! in scop curativ! iar tampitelele mai cred ca... daca isi umfla matu' cu el ,nu mai au pofta de mancare,asa ca baga linguroaie intregi in ele,de o sa le perforeze gastricu' sau duodenul intr-o zi,maica! ca ce e mult,strica...auzi,acu cu smarturile astea vaz ca vacantele se fac in trei,patru...ehe,he,he....
bre,
o sta potopu' pana luni,hai?

iasomia
Postat pe 31 Iulie 2014 13:05
Nasol!
categoric e ceva in aer!
nu mai pot sa plec,de ani buni nu mi s-au ivit atatea piedici...am inceput sa ma intreb daca nu sunt niste semne si atat mi-a trebuit,s-a facut clicku' ala...rezervari contramandate,bani pierduti...

nu intru in amanunte ,se pare ca nu ma citeste nimeni.(mi se face frica si acilea ) da' colac peste pupaza i-a mai dat si gagica papucii lui fii-miu si e f complicata situatia,noroc ca au aflat alea de baleau la el si o sa-l scoata cat de curand din stare,cel putin asa ma rog la al de sus,ca eu...pot sa-i flutur si-un tramvai...

adevarul e ca intr-un fel tot raul e spre bine,cam puturoasa fata,m-am saturat sa-l vad pe fii-miu facandu-i de mancare ,chiar daca eu asa l-am invatat ,cand vezi ca e unilaterala treaba....ca mama nu prea iti pica...

hai s-auzim de bine,ca cine stie...poate ma apuca dracii si nu ma mai duc in s-v-estul tarii,poate plec in nord...draci...
la toamna ,nene! sa-mi icneasca frunzele sub pasi...care n-am avut noroc pe lumea asta...
iasomia
Postat pe 2 August 2014 20:23
Eii, frică. Te citesc io.
Axl_R
Postat pe 2 August 2014 22:17
Alexe,sangele apa nu se face...

m-am uitat la starea drumurilor pe unde aveam eu treaba,e prapad,ca sa nu mai spun ca defileul Jiului e inchis pana in septembrie,are doar anumite ore cand poti sa treci...cica e o debandada totala pe acolo....asa ca schimbati ruta, care aveti treaba prin zona!

si Axl-eu de citita stiu ca sunt,pt ca am mai zis-o ...am cateva conostinte care mi-au zis ca citesc garbo,si mai ales ...chestiunea..ele nestiind ca eu sunt "patroana" ,de multe ori m-am gandit ca am spus f multe din privat si ca sunt usor recognoscibila...dar de fiecare data mi-am dat seama ca mi se rupe!

oricum,multam ... duminica buna!
iasomia
Postat pe 3 August 2014 08:32
Mc!

Apropo de fb, am câteva cunoștințe de pe Garbo, m-o găsit, n-am refuzat ''prietenia.''
Tăt datu' din casă-i de vină.
Axl_R
Postat pe 3 August 2014 14:39
Ai grija cu prieteniile astea,una-i una...alta-i alta,eu n-am nici o persoana din virtual pe fb...joaca-i joaca...realul-real,am invatat si eu de la altii...unde pui ca unii au o parere proasta despre altii si tot asa,deh..

prea cald pt gustul meu incerc sa ma je m'en fiche,d-ala ...

hai sa aerisesc nitel...

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

am doua saptamani grele,sa vaz cum le depasesc! cu incredere,curaj si ce pana mea tre' sa mai fie? sanatateeee ca e jale...
vacante frumoase ...care aveti...
iasomia
Postat pe 5 August 2014 11:16
" n-am nici o persoana din virtual pe fb....."
Tom& Jerry in: ...cascavalu' fara gaura! ;)))

Ce mi-a placut expresia: "una-i "baba", alta-i alta..."
pitiTa_
Postat pe 5 August 2014 17:08
nu inteleg nimic din ce spui,ascundacule...nu mai bea pe caldura ca faci urat...
da,nenica...am doar rude si oameni care au fost la mine in casa,insa, n-am nici o indoiala ca tu ai sute de "prieteni" in lista ,si ca ai o gramada de identitati ...

hai ca daca te instalezi la chestiunea mea,acilea...promit ca nu mai apar..
iasomia
Postat pe 5 August 2014 19:16
Pi cotrobaite-lea?

...ai vrea tu liber, de-o vacanta la nudisti?! =))
Ia si bea in locu' meu, m-am "ascuns" deja la umbra!
:D daaa, pe tine inclusiv!
NB!
pitiTa_
Postat pe 5 August 2014 23:04
pe mamitica ta,da...poti s-o cotrobai pana dai la boboci...

hai pas!

nene! a fost base ieri pe b 1 ,recital de zile mari,categoric..omu' asta are carisma si stie sa se faca inteles...

ma uitai si la iohannis , nu mi s-a mai parut asa bolovan...
iasomia
Postat pe 6 August 2014 10:27
asaaa...

hai bau... credeati c-am mierlit-o?... nu neneaca, inca mishun, desi perversu' ala de frantzuz zica ca partir c'est mourir un peu... nu si-n cazu' meu...

chestea e ca dupa contzed am asa un sictir in mine ca-mi vine sa dau si la altii... ia sa vaz eu ce mai e pe-acilea...
zambil
Postat pe 6 August 2014 21:56
ce faci mami, iar le dai in bot la trolli?...

hai ca-mi paru rau ca nu-l prinsei pe baselu' la eveniment, in direct... crez ca se va da tare pe gorneta la alegerile astea de stau sa vina... chestea e ca nu vine nimenea din urma, o sa ne cam plictisim in mandatu' urmator, indiferent cine iese... oricum, m-as fi distrat cu-alde monichesa prezidenta, cu toate ca muierea n-are nici sare si nici piper... da' decat neamtzu sau melteanu' ala de ponta, tot era ceva...
zambil
Postat pe 6 August 2014 22:04
apropos de vidu' de sta sa vina... bre, faptu' ca tineretu-i bovin rau de tot si n-ajunge nici macar sa miroasa bacalaureatu' e una, mai trist e ca nici in ale vietzii nu le are de niciun fel... v-ati fi inchipuit voi ca pitzipoancele astea de dau in draci din cour pe unde apuca, sa se faca remarcate, nici la moutai nu se pricep?... tamaie, nene...

da' eu de-un caz mai banal vreau sa va zic, psihopatzilor... intru-ntr-un magazinas d-asta eco, sa-mi pun de-o cheste sanatoasa-n sacosha... asa ca pun ochii pe-o cheste cat o sticla de parfum mai rasarita, cu sirop de soc dedans... 25 de leisori d-aia noutzi...

eu (pervers batran) - asta se-ndoaie cu apa?...
ea (pitzi la vreo 23 de primaveri, pe post de vanzatoare la un aprozar de lux) - sa ma uit pe eticheta, sa vad ce scrie... nu scrie nimic...

he,he,he... ori n-apucase mamitzica ei sa-i explice ce e ala un sirop, ori lipsise de la lectia asta casnica... auzi la ea - nu scria nimic pe eticheta...
zambil
Postat pe 6 August 2014 22:15
acuma. la d-ale vacantzei... facui 300 de km pe-o autostrada teutona mai la sud... bre nene, singurele vaci din peisaj erau din plastic (marime natur), si oricat m-am straduit, n-am apucat sa vaz o buruiana pe pajistile alea tunse shtock...

nu tu o gramada de balast sau un butoi ruginit prin curtzile satenilor... nu tu o punga sau o sticla de plastic prin santzu' de pe marginea drumului... si sunt sigur ca nu era niciun chachat prin tufisuri... cum dreacu' s-or distra nemtzalaii aia, nu pot sa-mi dau seama...
zambil
Postat pe 6 August 2014 22:24
bine-ai venit,zambilu'...

apoi ,mami...de ce esti sictirit,nu ti-a priit? a fost prea bine si acu' e greu sa revii ...sau te pomeni ca e invers,cheltuisi bani care puteau sa ramana la teschelea f bine,hai?

eu am ramas pe loc,si dupa o ceata pe toate,o amareala...ce naiba stau acasa?am inceput sa ma bucur ca s-au sucit lucrurile asa,sa treaca toata isteria cu vacanta asta obligatorie de august..am inbatranit si sunt ciufuta,mi-e tot mai greu sa ma uit unde vor altii,sa o iau la stanga cand eu vreau sa admir o creanga taman la dreapta..,sau poate am chef sa stau cu ochii beliti p-un nor,sa zac,sa-mi odihnesc coloana...si altii vor sa urce pe munte ...
inca mai am in mine bucuria aia de-a trai,problema e ca mi-s de ajuns si asta tre' sa fie vre-un semn de depresie,ceva...
in fine,intelegi tu ce vreau sa zic...
iasomia
Postat pe 7 August 2014 09:19
nu stiu ce sa zic de macovei,nu mi se pare o varianta viabila...unde pui ca sunt de parere ca face rau "dreptei"...imprastierea asta a voturilor mi se pare o aberatie,mai ales ca ea este in pdl...
si base a atacat-o cu draci..a zis ca e...nu mai stiu, ceva naspa.

crin spune ca base de fapt are blat cu michi...ca se fac ca se ataca,dar ca actioneaza in acelasi mod la o adica...

an electoral,scenarita la greu....teoria conspiratiei...si multa,f multa mizerie umana.
iasomia
Postat pe 7 August 2014 09:30
mi-a placut pamfletu' simonei tache...intradevar,urati oameni...e cam lunga,da' asa e cand esti pe fuga...

"Gâdea: Alo, Mirceo, vii și diseară la mine-n emisiune, da?

Badea: Nici n-am plecat, coae, sunt aici, în studio, am vorbit singur toată noaptea, te aștept.

Gâdea: Bine, pa.

Badea: Bine, pa. STAI.

Gâdea: Stau.

Badea: Vreau să-ți vorbesc puțin despre EL. Despre cum nu a făcut “pactul cu diavolul”, despre cum nu a renunțat la demnitate și la onoare. Dacă ar fi renunțat, uita toată lumea instantaneu că a spălat bani.

Gâdea: Dar nu a renunțat! Și pentru asta îl respect. Doamne, cât îl respect!

Badea: Când am vrut să fim martori activi, ne-a transmis că e războiul lui, iar noi suntem jurnaliști și treaba noastră e să ne batem joc de meserie, să o compromitem iremediabil.

Gâdea: Și să-l pupăm în cur.

Badea: Ceea ce și facem, căci i-am respectat mereu punctul de vedere. Doamne, cât îl mai pupăm în cur!

Gâdea: Când am fost atacați de criză, ne-a apărat, ne-a dat salariile la timp. În timp ce posturile TV au căzut unul după altul, noi am rămas în picioare şi ne-am putut șterge în continuare la cur cu meseria de jurnalist.

Badea: Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6, am zâmbit și am mers mai departe. Râd, uneori, și când m-apucă din senin să mă dau cu capul de pereți sau când îmi văd un ochi că-mi zvâcnește singur, ore în șir. Râd și refuz să-mi iau pastilele. Sunt băsiste.

Gâdea: Da’ știi că râsul tău, râsul nostru de demenți s-ar putea să-l coste. O să-l bage la răcoare. Dintr-o clipă în alta, vor face anunțul.

Badea: Ce ne facem? Ce-o să mai lingem? Doamne, cât o să-mi lipsească! Îl mai luam p-ăsta micu’ la pupăcit și-mi imaginam că e EL, dar, în ultima vreme, nu prea mă mai lasă Carmen singur cu el, că m-a auzit când îi spuneam “dom’ profesor”.

Gâdea: Eu am un urs de pluș cu care dorm, ca să pot să-l iubesc la orice oră m-apucă. Cel mai rău e în week-end, în serile în care n-am emisiune și nu apuc să-mi iau doza.

Badea: Oare ce-o să ne facem fără el?

Gâdea: Vremea râsului a trecut.

Badea: Nebunia acestor zile e și războiul nostru. Sau războiul e nebunie, nu mi-e prea clar, da’ pastile tot nu iau. Sunt băsiste.

Gâdea: Vom continua să ne batem joc de jurnalism.

Badea: Și să îl respectăm pe EL. Doamne, cât îl respect! Mă duc să mă dau cu dinții de pereți ritmic, vreo două ore. După care o să-mi prind o mâna-n ușă. O să mă facă să mă simt mai bine.

Gâdea: Și io mă duc să îmi iau ursul. Pa."

P.S. Pentru cine n-a citit-o, aici găsiți scrisoarea jurnaliștilor de la Antena 3 către “dom profesor”, care mi-a inspirat acest dialog.

iasomia
Postat pe 8 August 2014 10:57
si melodia zilei...n-am ascultat-o de ceva timp...

https://www.youtube.com/watch?v=AAZQaYKZMTI
iasomia
Postat pe 8 August 2014 10:59
hai cu Chestiunea,neamule...
nu ziceti nimic,numa' antenisti in afara chestiunii...

deci,10 ani pt voiculescu...
ma gandeam ca o sa sar in sus.da' cand ii vad pe aia de la antene cum se lamenteaza,si cum jura razbunare....ma ia greata,nici macar de bulaul cuiva nu te mai poti bucura ca pe vremuri...

sechestru pe sediile antenelor ehe,he,he...cica: "de aici se vede ca noi eram vizati ,de fapt".nu nenica! sediile sunt proprietatea ica sau construite pe pamanturile ica-i

prin targ se aude de mult ca o sa treaca in ograda lui ghita,asa ca...vaz ca michi spune ca se simte dator sa aiba grija de jurnalistii antenelor...alelei...
iasomia
Postat pe 8 August 2014 17:06
no, mai nou cad avioanele ca mustele...

n-am sa pricep niciodata de ce melodia asta...

https://www.youtube.com/watch?v=VzBXJB_otlc

ma ravaseste intr-un stil ciudat,simt o ingramadeala de sentimente,un amalgam zbuciumat aproape trist,ma inalta si ma coboara mai ceva ca liftul de la Intercontinetal (cand s-a deschis eram micuta... si m-am strecurat cu una in hotel,in lift am crezut ca-mi dau duhul,avea o vitezaaa..imi simteam stomacul in gat) cinste Ciprianului....

duminica buna...
iasomia
Postat pe 10 August 2014 12:54
mami, uite-acu-mi fulgera gandu' ca pe geniile romanimii le chema eminovici sau golombiovski - adeca porumbescu de-l pomenisi tu... face bine amestecarea sangelui, la o adica... un alt gand ar fi ca pe vremea aia se murea in draci de tbc, scarlatina sau malarie, si d-aia nu mai apucau bietii omeni sa moara de cancer sau infarct, cum fac acuma... mortii vremurilor apuse erau frumosi si tineri, deh...

bre, iarasi isi dadu pensionarimea-n petec, la plimbarea aia de la cotroceni... ne plangem de tineret ca e corupt de vicii si needucat, da' nici cu babetzimea nu stam prea bine... e-adevarat ca si fatucile astea de fac pe reporteritzele au un dar anume sa scoata lumea din sarite - vezi celebra tziganca-mputzita a lu' baselu' - da' de aici si pana la a le lua la suturi in cour pe motiv de diferente de opinie e parca totusi cam mult.... neneaca, nu numa' ca nu avem niciun viitor, da-i bine sa nu ne falim prea des nici cu trecutu'...
zambil
Postat pe 11 August 2014 11:45
iasomico, sictiru' ala de vorbeam eu acolo se referea la-ntoarcerea-n campu' muncii, nu la relaxu' din contzed... pai cum sa-mi para mie rau dupa bani?... ca doar nu-i iau cu mine cand oi da coltzu', nu?...

he,he,he... varanu' s-a facut gushter, pana la urma... la tzambale cu el, neneaca... chestea e - pe ailalti cand ii bagam la zdup?... ca dupa socotelile mele cam tot ce-nseamna capitalism de romanica ar trebui sa aiba dosare penale la greu, indiferent cum ii cheama pe falitzi... niciun miliardar dambovitzean n-a facut avere din indemanare financiara sau spirit intreprinzator - toti au furat banii de la stat, intr-un fel sau altul, doar fiindca la lovilutzie erau unde trebuie sau cunosteau pe cine trebuie....
zambil
Postat pe 11 August 2014 11:53
acuma gata cu agitatia... ia sa bagam si neshte relax de la tanti tina...

http://www.youtube.com/watch?v=6XP-f7wPM0A

imi pare mie, sau tinutza o pune de-o reincarnare, ceva?... he,he,he...

hai, namaste vericilor...
zambil
Postat pe 11 August 2014 12:50
hai ma mami ca glumeam,stiu ca esti darnic....da' sa stii ca eu am o stare asaaa...de tristete cand scot banu',am o grija pt ziua de maine ceva de speriat,sper sa nu fi facut vreo fixatie...

cat despre mosii aia,m-a linistit soacra-mea...cica "pun pariu ca multi sunt mai tineri decat tine!" sa caz jos,auzisi?! nu decat ea! decat mine ! hahahahaha, nu m-a amuzat demult ceva atat...

au aparut si banculete,cica " sunt mai multe magazine mega image decat plimbareti" sau ..."sunt 2000 de participanti cu 800 de dinti" asta apropos la faptu' ca batraneii aveau pauze cam multe-n gura,crez ca multi nu suporta protezele..

ce va pasa? Vive la liberte! altii au gheata pe grumaz!

hai sa fim sanatosi .

si mami,tina s-a cam sonat,am vazut-o facand niste incantatii,d-alea...mormaia,mami...ziceai ca e de la balaceanca...
mor de babele astea de se preasfintesc la batranete,fie ele de orice natie,ale dracu' daca le zgudui nitel numa maciuci viseaza..
iasomia
Postat pe 11 August 2014 14:16
imi pare rau pt robin,pana la urma e libertate...daca n-a mai putut ,n-a mai putut...e greu sa faci mereu pe pacaliciu',chiar daca a jucat din cand in cand in drame,lumea il voia poznas...
sa te fereasca sfantul de tristetea oamenilor aparent veseli...

in fine,hai sa bag si o melodea de ma linisteste pe mine...

https://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk

bre,
nu prea mai fac fata la disparitii d-astea de dor..
iasomia
Postat pe 12 August 2014 20:14
""am luat din tinerete culorile
si din iubire visele ...."

https://www.youtube.com/watch?v=7JX-ho69ldE&feature=youtu.be

iasomia
Postat pe 13 August 2014 20:44
mda,ce spuneam?
este pomenit iar si iar pt rolurile in care facea pe pacaliciul,cand are atatea comori care ating sufletul altfel,pt ca nu-i asa...viata nu-i o hahaiala continua...

uite unu' care pe mine m-a facut sa tac ore bune,eu asa ma manifest cand sunt vrajita de un film,tac...

https://www.youtube.com/watch?v=RmZ-FuBThuQ
iasomia
Postat pe 14 August 2014 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
Am indragostit de cel mai bun prieten .... 26 De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
Mica muzica de seara.. 123 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
Ce ne unge la suflet? 870 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
Setari Cookie-uri