Chestiunea zilei..

iasomico, eu nu ma dadui niciodata-n vant dupa genu' comic al lu' nea robete asta, pe unde o fi el acuma... crez ca-i zice tragi-comic genului respectiv, da' la el era asa ceva, ca un fel de milogeala de la viata, nush' cum sa zic... mie-mi place adesea sa ma sparg de ras la vreo cheste, ori el nu era de-asa ceva... ca pacalici n-ar fi facut niciun ban, dac-ar fi trebuit sa traiasca din asta pe vremuri... suflet chinuit, deh...

zambil
Postat pe 14 August 2014 11:45
si daca tot suntem acilea sa-ntretinem flacara la candele si lumanari, sa zicem ceva si de tanti laurica, fosta lu' hamfrei a lu' bogartu.... adeca, sa zic eu, ca nu stiu care-s parerile voastre...

gagica mi s-a parut cam barbatoasa, desi la 17 anisori cand s-a lansat ea prin cearsafurile producatorilor de la hollywood poate ca dadea altfel la imagine... a trait bine, a mancat si-a baut bine, a fumat bine si-a f... adeca, acilea nu stii niciodata ce-i in sufletu' femeilor... he,he,he... ca-s unele care si-atunci cand dau peste ce nici macar nu visasera vreodata ca exista in materie de sex, tot nemultumite se-arata... cica tactici de cuplu, deh...
zambil
Postat pe 14 August 2014 11:54
poate vi s-a parut ca ma hazardez la chestea aia cu curvasareala din lumea artistica, da' asa e de cand sunt oameni pe lume... nicio femeie nu iese in fatza pe talent si dedicatie, pana nu serveste c-o bucata de mingeac pe cine trebe... asa suntem noi facuti de la mama natura... si ele... he,he,he...

unde mai pui ca industria artistica nu prea recruteaza femei serioase, atatea cate-or fi ele cu adevarat... bre neneaca, atata timp cat iti castigi existenta prefacandu-te ca esti altcineva, ce dreaci de rost ar avea sa te dai staretza de manastire, nu?... asa ca se da cu dansa-n populatie la greu prin tot ce-nseamna arta, neneaca...

apropos de arta, si de puhoiu' de centuriste care se cred cantaretze... si la noi, da' si la altii... ia bagati un ochete-acilea... he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=FweC46QHCm8

zambil
Postat pe 14 August 2014 12:04
exact,
rasu'-plansu'...si eu simt la fel,nu m-am tinut cu mainile de burta de ras niciodata de vizionand comediile lui...
iasomia
Postat pe 14 August 2014 12:06
si pt amatorii de reality show-uri, idol, voice, talent... bagati celalalt ochi acilea... hai sa vedeti voi cu-adevarat care-i reality pe bune...

http://www.youtube.com/watch?v=rlAPEPvryyE

starurile alea care raman cu gurile cascate si plang de emotie la vreun talent d-asta-n mizerie - totu-i facatura, neneaca... ca sper c-ati retinut de la video de dinainte ca si la voice ala se baga calculatoru' la greu intre microfon si urechea papagalilor de casca gura la televizoare... doar nu va-nchipuiti ca cantatu-i asa o cheste de se face sub dush, nu?... vorbesc de cantatu' meserias, nu de lalaieli...
zambil
Postat pe 14 August 2014 12:11
cat despre foutaiuri ... tactica sau tehnica,mami...

nu-ti trebuie mare stiinta daca totul se face cu suflet,se aseaza toate exact cum trebuie ...e drept,sa ai rafinament in arta sexuala nu-i de colo,dar ca s-o pui in practica in primul rand trebuie sa ai cu cine,maica...

iasomia
Postat pe 14 August 2014 12:13
e ca la cantat, mami... se vede imediat cine are chemare si cine are doar foame-n gat.. he,he,he...
zambil
Postat pe 14 August 2014 12:14
da.lauren a fost tare,a trait bine...

o placeam,mult...uite la ea am ras in draci,intr-un film cu barbra streisand...nu-mi aduc aminte acu',m-a facut sa rad laurica cu lacrimi,era f buna in comedii...d-astea romantice...
iasomia
Postat pe 14 August 2014 12:17
interesante linkurile tale...
iasomia
Postat pe 14 August 2014 12:34
pai sa mai bag atuncea, mami... hai sa refacem putin reputatia balacarita a spectacolului...

http://www.youtube.com/watch?v=mI7uHI1x09A

bla-bla ala cu demoni si ingeri e pt atmosfera, asa...
zambil
Postat pe 14 August 2014 12:59
din deliciile asiei... he,he,he...

https://www.youtube.com/watch?v=N5FlzBEg2ek

crez ca-n copilariei vazui un film cu chaplin boxer, cam in stilu' asta...
zambil
Postat pe 14 August 2014 17:35
zambilu'

mi-am adus aminte ca o stiu pe negresa aia a ta,fara varsta...apropos de negrii,o exista ebola in africa...sau ii fac si p-astia ca pe noi,cu aviare,porcine,vaci nebune...?

il bagara si pe unu' de-al nost la izolare,venise omu' din nigeria,da' avand in vedere ca a fost pana in internare in vama veche...e clar...p-orma s-au razgandit,i-au dat drumu'...

vorbeste base la tv....cica suntem in recesiune tehnica si ne pregatim de criza...
iasomia
Postat pe 14 August 2014 18:14

hai de sf Marie mare una de suflet...

https://www.youtube.com/watch?v=q7EDL-bsqwE
iasomia
Postat pe 15 August 2014 11:19
vine cate-o zi d-asta de nu stii pe unde sa scoti camasa,pe prietena mea cea mai buna !o suna barbatu' de la piata acu', sa-i spuna ca taman ce s-a intalnit cu fosta amanta.... intamplator,deh...

pe caldurile astea ,nenica...

bine.el nu stie ca ea stie....

hai distractie placuta...
iasomia
Postat pe 15 August 2014 11:26
mami, chestii din astea se intampla si-n zilele normale, nu numai pe canicula... he,he,he...

la chestea mea acuma... cineva-mi spunea zilele astea ca s-a intalnit cu christian ciocan... stiti voi, ala de la politie.. guristu' oficial... avea omu' nevoie de-o cheste... persoana-mi descrie cat de bine arata omu-n realitate, dupa care-mi zice sa intru sa vad contu' lui de face... zis si facut...

bre nene, am vazut cum arata contu' de fb al unui narcisist... ok, toti aia de pe fb sunt cam narcisisti, dar asta crez c-are si-o diploma, ceva... doctorat in narcisism... toate pozele lui incep cu "eu si".... bagati ochiu' asa, la distractie...

apropos.. omu' insista ca prenumele lui se scrie cu ch... pricepeti voi...
zambil
Postat pe 18 August 2014 10:34
dar stati asa, ca de fapt chestea e alta... o marginala pe tema fatzosheniei oamenilor...

stiti voi parerea aia generala, cum ca blondele-ar fi proaste... sa va lamuresc, ca-n bancu' ala cu radio erevan... de fapt parerea nu e neaosha, ci e e importata din america, si de fapt nu-i vorba despre blonde, ci despre femeile frumoase in general... si cum mai toate femeile frumoase la un moment dat se fac blonde, iata prejudecata... si de fapt nu-i numai despre femei, ci despre oamenii frumosi in general...

se zice ca se numeste blestemu' frumusetii, daca e s-o dam pe horror... cica oamenii frumosi sunt nefericiti (bine, si despre bogati se zice la fel, da' crez ca-i doar o barfa revansharda a amarastenilor!)... chestea e ca da, exista un complex al frumusetii...

oamenii frumosi devin constienti de trompu' pe care li l-a dat natura inca din frageda pruncie... orice copil caruia i se spune repetat ce frumos e (nu numai de catre mamitzica lui, ca asta nu se pune!) devine constient de asta... si nu va intarzia sa profite, iarasi ca orice copil oportunist... de-aici si pana la a apela la alternativa facila a specularii frumusetii nu mai e mult... si fiti siguri ca toti oamenii frumosi vor incerca sa profite de avantaj... chiar daca cei mai multi nu recunosc asta...

booon... finalu' e ca tentatia spre solutia facila ii impinge pe frumosii lumii spre stupizenie, intr-o masura mai mare sau mai mica... care stupizenie fie se manifesta in relatiile obisnuite, fie in cele sentimentale... iaca demonstratia chestiunii...
zambil
Postat pe 18 August 2014 10:49
hallooo.. care "industrie artistica "...?! pai ... cum ..?! toate femeiile care-s pe sticala > trebuie sa de-a "obolul de rahat "..?! > NU le amesteca ... ca te alerg clar ????
garbo_400378
Postat pe 18 August 2014 14:04
nu stiu mami ce sa zic...
asta iese invingatoare de fiecare data cand ala isi revede cate-o gagica...problema e ca pe ea nu o mai incalzeste cu nimic...il vede cat de fericit se uita la ea si stie exact ce gandeste...normal,poate da bine la orgoliu' da' nu tin de cald...comparatiile astea...

blonzi sau nu ,frumosi,profitori,stupizi....caracterizari de calibru ca intotdeauna,trai-ti-ar penelu'...
nici aici nu stiu ce sa zic,eu am vazut oameni frumosi cu suflete la fel de frumoase,sau inversa urati cu,craci...si rai venin...
chestii de perceptii..

azi mai auzii de-un mort,ma suna toti sa-mi spuna ca am avut dreptate...s-a dus,pai daca ai mei au avut boala asta,imediat ma prind cand il vad pe unu' atins...mama!si avea un pensioi gras de tot ,omu' era tare de tot avea nu stiu cate inventii si inovatii intr-un domeniu f bine platit,imi spunea cand l-am vazut ultima oara ca se lasa de munca(muncea chiar daca era pensionar) ca are cu ce sa traiasca "daca imi pun mintea mananca toata scara din pensia mea" da' uite ca a ramas acasa si si-a scurtat viata...cu nevasta-sa nu facea deloc corp comun ,ma uitam la ei...n-aveau nici in clin ,nici in maneca...omu' asta avea nevoie disperata de afectiune,de atentie...si cand nu umbla la card...
iasomia
Postat pe 18 August 2014 14:37
m-am uitat aseara nitel la Crin ,mi-a disparut orice urma de bruma de stima fata de domnia sa! imi ramasese parca un gand stingher,o parere de rau pt ca s-a retras....in ideea ca omu' are verbu' la el,cand colo ce sa vezi? il chirceau frustrarile,nene!

bineinteles ca a declarat ca nu crede ca o sa-l voteze pe iohannis,asa e-n politichia damboviteana ..n-o sa vezi pedigri ,sau cum ma-sa ii zice...
sunt cu un ochi la macovei,da' ce draci sa faci ,ca e muiere si astea n-o sa iasa in romania neam...
bineinteles ca pe lenuta o mananca-n ceasca si cica se arunca-n candidatura,pana la urma ...nu-i bai,mai intra un pic de nerv in campanie...diaconescu s-a retras din pmp si cica o sa fie independent,deci dreapta are fo 4 candidati....ce-i mana pe ei in lupta? mare lucru daca nu e blat si vor sa-i dea lu' michi pe tava presedintia...prea se risipesc,bleah!

uite asa cum e iohannis,cu limbajul de lemn,imbracat in costum de lemn..s-ar putea sa aiba o sansa,pt ca multi,f multi...vor altceva,s-au saturat de hahaiala si curvasareala...tara este pe mana unor inconstienti! cine nu are ochi sa vada asta isi merita soarta!

iasomia
Postat pe 19 August 2014 10:57
na! ca se duse si patriciu...parca-l vad cu tariceanu in aripa tanara liberala...ce bani a facut si asta la viata lui,ce bulan a avut...de unde reiese ca la o adica faci ceva pe ei...

sa ai cat iti trebuie pt un trai decent cu tot ce denota el,cand e malai prea mult scazi din alta parte,cica e o lege d-asta a compensatiei..
iasomia
Postat pe 19 August 2014 11:59
m'daa, vezi sa nu...."s-o dus pana la Londra" si dus o fost? Haidi bre! Legea compensatiei ii valabila numa' la d'al_de "noi", nu alora cu miliarde. Io cre' ca-i un scenariu reusit de data asta cat sa scape de tati ca doar ii pericol sa te
pui cu prostu', no? Zau asa, o renuntat la cetatenia ro.
o schimbare de identitate, o mica "pictura" pe fata si gata....bine merci inca vreo 20'jdeani, de acu' trai si berechet la "priza" oceanului... Ce naivi! De parca sta sa vada cineva mortu' sau nu se poate si altfel.....Off!
pitiTa_
Postat pe 19 August 2014 14:30
ascundaco..

e mort,mort...nu mai spera...

astazi despre nutza...cum a iesit ea,draguta... cu unghiiutele ei siclam pe posturi sa ne spuna ca gata,candideaza! si ce sa vezi?murii patriciu,ii lua fata...auzisi,neagra era...inciudata tare...
iasomia
Postat pe 20 August 2014 13:33
auch! pe baconschi il mananca pielea ehe,he,he...

“Toparlania distruge România. De câţiva ani buni suntem izolaţi internaţional şi tot mai dispreţuiţi. Nivelul vieţii publice a coborât neîncetat. Neamul prost s-a cocoţat pe platouri, pe funcţii ministeriale, pe candidaturi la preşedinţie.

Tot ce era mai obscur, mai necioplit şi mai fals a ieşit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice târfă dă lecţii poporului român.

Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scârbit. Jumătatea rămasă crede că ce vede la televizor e viaţa însăşi. Şi votează, pentru a legitima nimicul cleios încare ne-am afundat”, a scris Baconschi pe Facebook.

Fostul membru fondator al PMP a mai făcut de-a lungul timpului şi alte comentarii legate de “rolul toxic” al Elenei Udrea în fruntea PMP.

1. Ponta și Udrea se legitimează reciproc. Regie ieftină, într-un interviu servit, acum la B1.
2. Mă tem că rolul lui Udrea e dinamitarea tuturor potențialilor candidați ai dreptei pentru a netezi calea lui Ponta: MRU, Predoiu, Johannis, Diaconescu.
3. Ponta pescuiește în bazinul electoral al dreptei mai abil decât o fac pletora de (pseudo)candidați ai dreptei.
4. La toamnă vom avea cea mai jalnică alegere după impasul Iliescu-Vadim."
iasomia
Postat pe 20 August 2014 14:35
chestea e mami ca dreacu' ne-a luat dupa alegerile alea... inca odata se vede ca nimeni nu reprezinta interesele cetatenilor cinstiti, aia putinii care-au mai ramas... toti politicienii se orienteaza dupa statistici, si la statici prostimea hotzomana conduce detasat... asa ca vom avea iarasi in fruntea tarii pe unu fix dupa asemanarea manglitorilor analfabetzi care formeaza acum majoritatea poporului roman... 'ai de courourile noastre...

nu e de mirare ca-n conditiile astea dragnea propune o ordonantza banditeasca precum aia cu datu' liber la migratu' politic... vorba lu' banciu - da' o ordonantza cu liber la schimbatu' partenerilor de viatza uzati nu se poate?... adeca de ce nu?... he,he,he... stati asa ca vin ele si alte minuni dupa ce pontache se aseaza-n balansoar la cotroceni...
zambil
Postat pe 27 August 2014 11:00
se pare ca( iar) ia paulimea-n brate fatalitatea,se resemneaza si isi baga paula...stiu,cam multe paulici...da' e supararea mare...

uite d-aia ..am inceput sa ma uit altfel la neamt,nema smecherie damboviteana,nema mitica..

mami,

ii numeri pe degete cati dintre ei au avut un singur partener de viata,nu m-as mira sa dea liber...si n-ar fi rau deloc,macar o derogare,ceva...ce? numa' tariceanu sa aiba 5 neveste? io crez ca vrea si michi..oricum,cu asta presedinte dam draq in galbinare...
iasomia
Postat pe 27 August 2014 11:14
in fine...

hai ca nu va mai zisei nimica de ceva vreme despre filme.. asa ca va bag acilea o sugestie pt puristi: the last will and testament of rosalind leigh... un horror fara monstrii, neneaca, daca va puteti inchipui asa ceva... au mai fost ele si alte incercari, da' acolo tot aparea un chip sau un picior de fantoma, ceva, cumva.. acilea nimicutza, vericilor... nimic-nimic... si totusi, te ia cu frisoane de la idei... da' daca... de incercat, chit ca n-o sa pricepeti prea multe din prima... unii dintre voi...

ieri ascultam neste vechituri la modu' nostalgic, asa... delilah, ala cu tom jones...

https://www.youtube.com/watch?v=Ypy0QWM1pLc

asaaa... ce furori a facut cantecu' asta la viatza lui, inclusiv pe la noi, desi pe vremea aia era deja ceasca la putere... da' inca nu-l apucasera deviationismele de tip maoist, se mai putea respira...

acuma, nu stiu cati dintre voi sunt atenti la cuvinte cand asculta cantece, mai ales in limbi straine... eu in mod sigur nu prea sunt atent, pt ca cu exceptia lu' brell si-a inca vreo doi-trei, cuvintele sunt neshte prostii departe de valoarea artistica a melodiei... da' ia fiti voi atenti la ce canta tomitza asta, neneaca... pai melodeaua-i despre un cutzitar care-si injunghie gagica la nervi... adeca exact ce va spuneam despre muzica si text, mai devreme... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 August 2014 11:21
hai ca mai gasii una, cam tot in vremea aia... tony christie... pai sa tot fii alcolist d-asta iute varsatoriu de sange, ca avortonii aia cu topoare de pe la moldova, daca ti se fac melodii asa frumoase... va las sa va delectati....

https://www.youtube.com/watch?v=IDV3OJvUhQE
zambil
Postat pe 27 August 2014 11:39
nici eu nu sunt atenta la versuri,asta mi-a si facut ceva probleme de-a lungul anilor,mie imi placea cate-o linie melodica...si cand colo,era cu suparare mare...habar n-aveam...

dar eu zic ca textu'-text...se intelege din prima...dupa cum si melodiile au un timp al lor,se canta acu' niste melodii de iti vine sa mori de suparare,chiar reusite....insa,alta-i vibratia!ce atata tristete,de la o varsta nu mai ai timp de sufrir, asa ,la nemurire...parca nici nu te mai tine organismu'...

ma uitam la mine,ma supar rar,ma menajez,ba...da' cand mi se pune pata aia...ma gandesc ,gata! am imbulinat-o,pocnesc!oricat am spune ca suntem mari de-acu',ce doare ...doare f tare,d-aia unii fug cat pot...

no,m-am pierdut in ganduri..
iasomia
Postat pe 27 August 2014 11:40
mami.. odata cu varsta incepe sa invatam care sunt adevaratele prioritati - pt noi mai ales, dar si pt ceilalti - si-uite-asa ne dam seama ca unii oameni nu sunt ce credeam noi ca erau, da' de multe ori e prea tarziu si nici nu mai se pune... vorba aia - mortu' de la groapa...

iar iesi breaking bad number one la seriale de drama... cu toate ca s-a rasuflat si asta... da' daca te uiti ce-i prin lumea serialelor de televiziune, inclini a le dai dreptate astora cu premiile... in afara de vreo doua de ma uitai cu interes la ele (elementary si vikings), restu-i o peltea lungita de nici nu mai stii unde incepe si unde se termina.. ceea ce-i de fapt definitia serialului ca gen artistic, pana la urma...
zambil
Postat pe 27 August 2014 11:55
pai nu zice... nu stiu care, cred ca paler,ca ceea ce nu traiesti la timp ,nu mai traiesti niciodata ,mamoanta...

daca tot te-ai intors in timp,ia uite ce cetii la gazeta,cica asta...cliff richard e acuzat de pedofilie (dupa 40 de ani)...valeu..

https://www.youtube.com/watch?v=tBuiTyIYpA8
iasomia
Postat pe 27 August 2014 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
Setari Cookie-uri