iasomico, subteranele sexului omenesc sunt neshte locuri unde nu e bine sa te avanti prea des neavertizat si fara lampa... lumea e plina de pidosnici, pedofili si incestuosi - ce iese la iveala din cand in cand e rezultatu' unor delatiuni tarzii, izvorate din refulare si meschinareala... rareori cate-o cheste d-asta contra naturii se face fara consimtamantu' uneia dintre parti... ok, multi or sa zica ca copii nu au discernamant, da' acilea ar cam fi de mancat o painica la discutii.. cu exceptia bebelusilor ganguritori, majoritatea copiilor stiu ca fac un lucru interzis atunci cand li se propune cate-o nerusinare mica, si totusi il fac... curiozitate, dar si chemarea sangelui, care clocoteste-n vene mult mai devreme decat am vrea sa recunoastm... |
||
zambil Postat pe 27 August 2014 12:11 |
||
---|---|---|
sunt instincte primare,mami...gadileala aia care face trupul sa se infioare,atingerile,soaptele fierbinti...sunt chestii care ii fac pe cei mici sa fie curiosi si doritori,problema e ca adultul ar trebui sa aiba discernamant,parerea mea... normal ca clocoteste sangele,este in legea firii...pana la urma exista milioane de povesti cu ploade si purisani,da' un pic de educatie mai ales din partea mamei (in cazul copiilor) si puterea de control din partea adultului rezolva problemele.. este stiut ca fetitele incita barbatii,ca sunt fetite in care zac mii de draci...ehe.. |
||
iasomia Postat pe 27 August 2014 12:20 |
||
asta era cantecul preferat al lui tata,era atat de fericit cand il auzea la radio...pt ca nu-i asa...se tacanisera de tot cu programele,Doamne in ce intuneric ne tineau javrele,noroc ca in suflete era lumina,multa lumina... https://www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUM |
||
|
||
iasomia Postat pe 27 August 2014 12:28 |
||
sunt doua locuri pe lume unde discernamantu' are alta semnificatie decat ceea ce se intelege din partea unor oameni cu frica de bulau... lumea artistica si moldova.. he,he,he... prin natura imprejurarilor, artistii ajung sa se creada fiinte exceptionale, carora nu li se aplica legile scrise si nescrise ale convieturii umane... ok, da' ce-i aia natura-mprejurarilor? - o sa ziceti... pai faptu' ca tu-ti castigi painea prefacandu-te ca esti altcineva, in timp ce lumea ti se asterne la picioare pe chestea asta (bine, nu se aplica chiar la toti nechematii!), e o-mprejurare suficienta sa scapi caii... picasso radea cam tot ce-i trecea prin fata ochilor si purta fusta, indiferent de varsta si pozitie sociala... si multi altii nu chiar ca el, da' tot pe-acolo prin saltimbacime... amoralitatea artei, deh... la moldoveni, bautura tine loc de natura-mprejurarilor... chain drinkeri d-aia... he,he,he... desigur, mai este si multimea tacuta a celor care nu sunt nici artisti si nici moldoveni, si-acilea surprizele s-ar putea tine lantz... pai crezi ca povesea grecoteiului ala de si-a omorat tatal si si-a regulat mama a iesit asa, din senin?... cine-a spus-o primu, homer parca?... |
||
zambil Postat pe 27 August 2014 12:32 |
||
apropos de nostalgii... mai tii tu minte, iasomico, cum sedeam noi doi mai demult singurei pe-un forum d-asta parasit, precum micu' printz si floarea lui pe planeta aia pustie?... ca si-acilea, nici macar clonele nu mai aveau suflu sa posteze vreuna din tampeniile lor obisnuite... doar noi doi, dedulcindu-ne la zaharicale stilistice de comunicare... mmmm... ia zi-mi, de care vrei?... de cirese, de afine, sau de nuci verzi?.... |
||
zambil Postat pe 27 August 2014 12:41 |
||
uite-acilea, cu ciocolata.. manca-i-ar tataie pe ei de perversi mici, la vremea lor... https://www.youtube.com/watch?v=mk_4pEHxGgs |
||
zambil Postat pe 27 August 2014 12:53 |
||
tin minte,zambilu'...tin...de cirese sa fie,multumesc ... mami, sa dea dracii de n-as bea un coniac,sau macar o tuica cu-o varza acra langa,stropita cu ulei si piper.. apoi cam asta facem si acu',chiar daca conversam mai rar...stii ca noi vorbim si cand nu vorbim,cum s-ar spune... |
||
iasomia Postat pe 27 August 2014 12:54 |
||
buna cicolata aia...ia sa dau si eu una....i-auzi...asa,asa.. https://www.youtube.com/watch?v=C2q2bis6eLE |
||
iasomia Postat pe 27 August 2014 13:04 |
||
mmm... ce bunaciuni... bunatati, vreau sa zic... https://www.youtube.com/watch?v=GelOkOzQ9cw |
||
zambil Postat pe 27 August 2014 13:12 |
||
oh da.... bunatati intr-un mare fel... https://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8 |
||
iasomia Postat pe 27 August 2014 13:18 |
||
si uite asa s-a legalizat si traseismu' politic,plange tara de dezgust... da' pt ca e we ,deja...tre' sa zic o pozitiva: "Moti a aparat doua penaltiuri si a trimis-o pe Ludogoret in grupele Ligii Campionilor" cum e aia,nene? sa dai de-un dinamovist care sa apere doua lovituri de la 11 m pt bulgari?! ce mi-a placut! ce sa fac acu' daca mi-a placut ! |
||
iasomia Postat pe 29 August 2014 13:00 |
||
nu-mi vine sa cred asa ceva,aseara niste tineri se uitau la un video....iar si iar,ce naiba,bre? marina voica,e?zic... hai sa vi-l dau si voua,pe mine m-a uns pe inima...niciodata( intr-o viata de om.. nu mi s-a facut pielea de gaina pe melodiile marinei),uite ca acu' m-a impresionat,m-a impresionat spiritul ei... https://www.youtube.com/watch?v=3JRIMI-F2R0#t=270 sa va uitati cand aveti timp,cap-coada ,ca e pacat sa nu... |
||
iasomia Postat pe 1 Septembrie 2014 15:32 |
||
mami,hei! ma lasi singura de pe 1 sept. ? citii acu' o teoria conspiratiei destul de plauzibila,cum ca base,monica,lenuta...chiar si crin(prin renuntarea lui) de fapt, fac joc de glezne pt ca sunt profund interesati sa iasa michi pres....ceea ce pana la urma nu m-ar mira deloc,se stie ca politica e o courva,iar betia puterii este vitala pt cei care se obisnuiesc cu ea.... sa fie la ei acolo.... |
||
iasomia Postat pe 1 Septembrie 2014 20:24 |
||
gata vara,haleluia....merita sa sarbatoresc,chiar daca nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul... o bag p-asta ca a trecut destul timp de cand am pus-o prima data,m-a felicitat precilica pt gusturi atunci...ehe,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI |
||
iasomia Postat pe 1 Septembrie 2014 20:43 |
||
Iasomia, in contrapartida la clipul tau surprinzator cu Marina Voica, pe care tatal meu o adora, o alta rusoaica fermecatoare, foarte talentata si plina de temperament: Anna Netrebko https://www.youtube.com/watch?v=2B8ABdc1RDw Seara frumoasa! |
||
bucura Postat pe 1 Septembrie 2014 21:17 |
||
O zi buna,bucura si multumesc! iti intorc dedicatia cu o melodie pe care ai nostri o canta f bine,chiar daca e compusa dincolo... https://www.youtube.com/watch?v=dlKtTUfvu80 in alta dezordine, te ia capul ...numa' melodii cu septembrie peste tot...e de bon-ton .. corina il inlocuieste pe ciolos,cum care corina? aia cu nea ilici,cu,colin...cu.. |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2014 11:40 |
||
iasomico, hai ca te-am lasat de izbeliste pe-ntai, da' nu te las pe doi... numa' ca eu am alta preocupare decat marina voica acuma... sau decat michimaus si baronimea lui penala... i-auzi acilea: hackerii dadura buzna-n cutia cu maimutze dezbracate de pe serverele de fitze... drept care ne lasa pe noi astia pofticiosii sa ne dedam la poze cu vedete tinerele in costume maternale... si cand mai e vorba si de jenica mea, pai ne benoclam cu mare placere... ia uite-acilea... http://imgur.com/a/x4CCt manca-o-ar tatae pe ea de zvapaiata.. un oscar si doua gloabe de auri are, fatuca moshului... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2014 13:56 |
||
desigur, nu-i obligatoriu sa va placa jenica mea, asa ca puteti da cautare la alte vedete, ca sa nu mai zic ca o cautare la intamplare v-ar putea gasi si vreo fiica, nepoata, nevasta sau matusa pe-acolo, pe siturile cu pricina.... he,he,he.. si-abia acuma ajungem la cestiune... moralitatea femeilor, asa, in general... poate fi intr-adevar o surpriza sa constati ca-i o mare diferenta intre imaginea publica a multor femei si ceea ce-s ele in stare sa arate si sa faca in cercuri mai restranse... courve!!! - vor sari puristii de bouci in sus.... pai nu, neneaca... ceea ce numim noi morala e-o cheste influentata de religiile monoteiste, in general... ca-s crestini, ca-s musulmani sau izraeliti, chestea e ca religiile astea au fost infiintate de barbati, pt barbati, iar femeile sunt tratate drept credincioase de mana a doua, mai aproape de obiecte decat de fiinte... obiecte sexuale, vreau sa zic... pai care-s fanteziile barbatilor cele mai dragi lor, ha?... sa aiba o jucarica numai a lor, care sa corespunda aspiratiilor lor personale si sa fie gata sa-i satisfaca oricand au ei chef.. si-n plus, sa fie mai grozava decat jucarica altora, la o adica... vanatori, deh... ca-i masina, racheta de tenis sau femeie, tot aia e... |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2014 14:11 |
||
si-nca ceva, mai important decat orice... pe cat posibil, jucarica sa nu fi fost utilizata de altcineva inaintea detinatorului, si nici dupa... sau sa nu stie el si sa fie bine curatata si cu kilometraju' la zero inainte de folosire, care-i cam tot aia in materie de second hand... si-atuncea bietele femei, pe care le rontzaie acelesi preocupari existentiale ca si pe barbati, cum sa se adapteze ele ca sa le fie bine, ha?... se dedubleaza, neneaca...mam'zelle nitouche, aia, sau cum dreacu-i zicea... statuia fecioarei, daca te uiti de departe, si gura iadului cand se simte ea mai in largul ei... adeca exact cum ar trebui sa fie o femeie adevarata, din carne si oase... si sange, hai... asa ca uite ce va zice moshu': luati de va benoclati la fatucile alea cand aveti ocazia, ca va asigur eu ca ele apreciaza chestea asta, in secret... ce bucurie mai mare pe o femeie decat sa fie apreciata pt darurile pe care i le-a harazit natura, mai ales ca frumusetea asta adevarata nu tine mult... si mai dati-o dreacu' de morala, c-o viata are omu'... |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2014 14:24 |
||
mami, kylica-ntotdeauna s-a dat in vant dupa chilotzareli prin videoclipurile ei.. si-acilea, eu am o alta preferintza, deh... ia uite-acilea, neamule - body language d-ala... https://www.youtube.com/watch?v=Omrp4QR_Rpo |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2014 14:32 |
||
apoi dragule...nu pot decat sa ma bucur ca esti atat de starnit,e mare lucru sa simti asta pt o actrita,pt niste poze...eu te invidiez... cat despre dedublare ..imi adusesi aminte de sobi cseh...n-am poze, dar dau cuvinte,pe mine m-au atins intotdeauna fix unde a trebuit...si daca tot s-a dus baiatul asta, acu' tre' sa marturiesc ca pt gustul meu avea acel ceva,nu cat sa ma faca sa cad in pacat ,da' cat sa ma starneasca... "Un bărbat e altfel, nu-i ca o femeie. Câta creativitate poţi să ai, dacă ai cunoscut o singură femeie? Pe mine ma fascinează enorm femeia, de la cum are curbura la nas, cum îi cade o şuviţă şi până la cum clipeşte când facem dragoste. Şi eu mă şi pricep s-o pun în valoare. O cultiv ca pe o plantă, de nu mai găseşte ea în viata ei unul ca mine, cu atâta bun simţ şi atâta fantezie. În relaţia cu femeile, am avut nişte simţuri în plus. Şi ele au apreciat mereu asta. Însă ce-mi place cel mai mult la o femeie e că la ea toate sunt latente, nici ea nu se cunoaşte şi, daca ai talent, ca mine, să îi descoperi darurile ascunse, înfloreşte şi te face cel mai fericit om din lume. Bărbaţii care-şi urmăresc propria plăcere sunt nişte imbecili. Trebuie să urmăreşti să-i dai ei plăcere, s-o faci pe ea fericită, şi atunci ţi se întorc toate, de înnebunesti. Extraordinar e ca uneori nici nu-i nevoie să te culci cu ea. Poţi să-i oferi toate lucrurile astea, chiar fără s-o atingi. Şi atunci dragostea e teribilă, îngrozitoare, posedantă. Nu mi-e frică de moarte, dar ma gandesc cu tristeţe la faptul că sigur nu-s gagici pe dincolo. Şi ce plictiseală trebuie să fie! Ce ne facem noi, bărbaţii fără ele, fără să ne aprecieze? Hai să recunoaştem că ăsta e secretul. Ele sunt oglinda noastră, prin ele ne ridicam şi ne coborâm. Nu există o femeie pe lumea asta să-ţi dea masura, dar toate femeile pe care le-ai iubit vreodată, ele îţi dau masura. De aia fac ce fac, deşi nu prea vreau să recunosc. Sunt o javra!" si uite asa iti dai seama cat de mult semanam intre noi... |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2014 15:09 |
||
ehhh, mami... saracu' sobi s-a spetiti la greu sa fericeasca femeile, da' ceva-mi spune ca nu s-a ales cu prea mare lucru de pe chestia asta... femeia trebe sa sufere-n dragoste, nene, ca sa-i ramana un barbat cu-adevarat in minte... ii trebuie muierii dramu' ala de dementza de-o arunca-n bratzele unor golani de doi bani, ca sa recunoasca si ea c-a trait cu-adevarat... masochiste, deh... hai ca ma plangeam acu ceva timp ca nu prea sunt seriale demne de retinut... uite ca gasii unu... true detective, ii zice... opt episoade in sezonu' unu, la hbo, cu doi actori de oscar in rolurile principale... matt mcconaughey si woody harrelson, plus michelle monaghan - o alta slabiciune de-a mea - care uite ca n-are poze de pitzipoanca pe serverele lu' apple... sau are, da' nu i le-au gasit inca bagabontzii... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Septembrie 2014 16:19 |
||
apropos de scandalu' cu pozele deshucheate... apple zice ca n-a fost hacuit la servere, si ca de fapt cica bagabontzii n-au avut batai de cap sa gaseasca conturile si parolele duduilor respective, la ce parole de gainatz isi pusesera gashtele alea... cica pur si simplu au reusit sa le ghiceasca, din doar vreo doua-trei milioane de incercari... bine, au ei neshte programele de decriptare, doar nu va-nchipuiti ca stau si tasteaza aia ca prostii parole-n nestire, schimband pe rand cate vreo litera sau cifra... ramai crucit daca afli cata lume-si pune parole de genu' 123456, sau sexlove, sau chestii d-astea la fel de poetice... chiar asa.. stau si ma-ntreb cum dreacu reusesc astea sa memoreze replicile din filme... crez ca le baga la efecte speciale, ceva.. sau au cascadoare de dat replici la post-sincron... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Septembrie 2014 16:28 |
||
nu sufereau pe dracu',mami... n-auzi ca nici nu le atingea,deseori...habar nu ai,fericitule ...cata durere este intr-un om la o adica...cata frustrare poate strange,trebuie sa te tina circuitele,daca esti slab de inger o poti lua pe aratura lesne ,pt un amor d-asta,ciudat.. intamplarea face sa fi avut norocul sa fiu privita de niste masculi d-astia cu renume,(mai mult ca sigur din cauza ca stateam intr-o zona pe unde circulau o gramada de artisti),era imposibil sa nu sar in ochi,poate pt ca eram inalta...sobi avea o privire ravasitoare,el si rebengiuc...astia doi au fost cei care mi-au ramas acolo,undeva.... in rest,o gramada de feti d-astia frumosi,(chiar si cel mai frumos care probabil imi simtea sangele,degraba pupacios)...mie nu mi-au spus nimic m-am uitat mai bine la jenica ta si pe mine m-au dezamagit un pic vreo doua poze,nu ma refer la trup,la alte detalii vag sordide...dar asa e viciul,are mireasma ...sper sa nu prinzi pica pe mine,acu'... cred ca ma apuc sa scriu niste memorii p-acilea,ale mele ale altora... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2014 17:45 |
||
auzi la ala "colombina!"...adica porumbito...merge,merge... toata lumea ridica-n slavi negresele ,nu e drept! conduc negroteii astia intr-un mare fel...sa tot faci ce-ti cer... https://www.youtube.com/watch?v=OyMWGm2y-IM ce se mai exhiba si astia....le place cu public,lucru de inteles pana la urma,nu mai au nevoie de preludiu,ai draq... |
||
iasomia Postat pe 4 Septembrie 2014 12:35 |
||
iar a venit we...nu-mi iese melodia asta din cap,cred ca am mai pus-o ,o fredonez de azi-dimineata ,valeu.. https://www.youtube.com/watch?v=KygJo-VS55U ce sa va mai spuna coana mare? sunt atat de multe de spus si totusi atat de putine...ce? de mine aveti voi chef?! we cum va place... a! cica badea,r tudor si dana grecu fac clabuci ca la balamuc au auzit cat ii dadea gadea lu' tolontan cica fo 35.000 de euroi pe luna,cum draq sa nu crape aia? |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2014 16:24 |
||
mami, hai ca-mi deschisesi rana cu cubanejii tai... ia sa dau si eu cu ei de-o postare, acilea... https://www.youtube.com/watch?v=tozhe0yTAqo cum iti place tie, viata d-aia... daca v-am deschis pofta si altora, luati d-acilea filmul intreg... regal, neneaca... https://www.youtube.com/watch?v=9OU2A8f1KYA |
||
zambil Postat pe 5 Septembrie 2014 17:25 |
||
nu-i asa ca courva asta de viatza-i mai sordida cu cat e mai autentica, mami?... te prinde cu vasele nespalate-n chiuveta, papucii ravasiti prin casa si chilotii pierduti prin faldurile cearsafului, da' chestea asta-ti spune ceva.. acolo se traieste.. he,he,he... mircica badea totdeauna a facut alegerile gresite-n viata... ca si-alde teo trandafir, tovarasa lui vremelnica de emisiune pe la tele 7, parca... incredibil cum se poate rata cineva-n viata, din te miri ce... |
||
zambil Postat pe 5 Septembrie 2014 17:42 |
||
sordid poate a fost prea mult,eventual promiscuu...femeile au al saselea simt,e un pic mai mult acolo decat ce se vede la primul ochean,pana la urma ,conteaza rezultatul care este unul frumos,cate nu-si arata gaozu' degeaba? de mult nu mai cred in talent si noroc,conteaza ca a stiut ce sa faca femeia cu nurii ei...daca tot a facut-o mamica ei talentata si frumoasa... filmarea aia cu lagrimas negras chiar este una dintre preferatele mele... si o mica subliniere,daca nu ar fi avut experientele alea ordinare nu ar fi putut sa creasca,trebuie sa dai cu floaca-n populatie nitel ca sa pricepi "cum se traieste",eu traiesc ,tu traiesti,ei traiesc...suntem atat de diferiti,cu totii avem xxx-urile noastre den tinerete,cine stie ce fata am face daca am putea sa ni le vedem...poate n-am zabovi prea mult pe imagini,sau poate ne-am uita la ele cu nesat,n-avem de unde sa stim...drumul vietii are o singura directie... |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2014 19:35 |
||
pai?... una spunem si-alta ne-ntelegem?... https://www.youtube.com/watch?v=2rgepWg4rzw he,he,he... |
||
zambil Postat pe 8 Septembrie 2014 17:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
|
||
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice