Am vazut mai devreme pe ecranul tv ca scria ,romani treceti Prutul granita cu REP.MOLDOVA e inchisa ,se trece doar cu permis special ,de care nimeni nu stie, nici reporterii nu au trecut,iar ambasadorul nostru acolo a devenit persoana nongrata,miroase incitare si manipulare pe undeva | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 20:01 |
||
---|---|---|
acu douaj` de ani tin minte ca urla unu` " agenturili straine!" am un "deja-vu'..pai da, noi suntem de vina, ce sa zic..dom` prezident moldovean care nu stie decat rusa, manca-v-as , cum vorbeste asta.. Ma intreb daca o sa explodeze si la astia mamaliga... |
||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 21:19 |
||
EBA si ciobanul candideaza pt europarlamentare, daca m-ai si reusesc suntem de rasul curcilor. |
||
|
||
Clm Postat pe 8 Aprilie 2009 21:48 |
||
Da-s usor confuza ..si-n PNG si-n PRM?? Cum dracu vine asta...aha, ca romanu` impartial.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 22:46 |
||
stiti bancu ala cu bula?... sora lu' bula: - stii ca mutzi mai bine ca tata?.. bula: - da, asa mi-a zis si mama... he,he,he... se pare ca la origine bancu' era cu italieni, nenica... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 08:07 |
||
zambil, pe cine intrebi tu mami acilea de banc?pe gabitza? sa nu ma bag ca musca-n lapte... chestiunea zilei. e luna plina,cica o luam pe aratura rau de tot. bai astia din pesti! cica aveti sexualitatea exacerbata,luati bromura! 'tu-va mama voastra de pacatosi... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 08:17 |
||
da mami, pe gabitza, ca e mai multi... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 08:21 |
||
iar m-ai lasat fara replica.... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 08:28 |
||
chestiunea zilei la mine :fasole verde cu carne si orez cu prune uscate | ||
yavrum Postat pe 9 Aprilie 2009 08:33 |
||
yavrum si asta poate fi o chestiune sa stii. esti tot acolo? ce fel de carne este in fasole? prune uscate zici? gatea buna in post des,au ei o mancare de prune se cheama "chiselita" ,toamna cand avea prunele la afumatoare imi placea sa le amanc asa, proaspat afumate... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 08:38 |
||
De la: iasomia, la data 2009-04-09 08:38:31yavrum,eu am bagat miel cuz usturoi si rosi si am bale pe la gura cat despre prune moartea mea dar la astia nu seamana cu ale noastre romanesti |
||
yavrum Postat pe 9 Aprilie 2009 08:52 |
||
bai gagici... numa la haleala va e gandu', da' uite ce zic americanii astia: cimpanzeii fac sex pentru cadouri... cimpanzoaicele, adicatalea... cica asa e inscris in gena, femela are placeri la astia de-i dau la bot tot felu de chestii comestibile... un cimpanzoi destept e ala de-si hraneste haremu' si-n perioadele de dintre ovulatiile zanelor, ca alea tin minte cand le vine sorocu' si-si exprima recunostinta mai apoi cu indaratnicie animalica... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 09:00 |
||
yavrum, cum te simti mami printre ei? ar fi interesant sa ne povestesti si noua intr-o zi... zambil, pai e de mirare?daca sunt strabunii nostri ,deh! si la astia trece dragostea prin stomac.. |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 09:04 |
||
De la: iasomia, la data 2009-04-09 09:04:08yavrum, care ei cim�panzeii |
||
yavrum Postat pe 9 Aprilie 2009 09:09 |
||
yavrum, ce ai mami? o iei pe aratura? din cate stiu ,esti casatorita in alta tara cu un musulman,nu? despre asta te-am intrebat... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 09:20 |
||
eeeeeeeee o mai tai si pe scurtaturi k | ||
yavrum Postat pe 9 Aprilie 2009 09:23 |
||
pai si ea ti-a raspuns... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 09:23 |
||
zambil, yavrum, vezi mai mami? devii neatenta tocmai cand nu trebuie... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 09:36 |
||
ia sa bag eu repede chestiunile zilei,ca mi se restarteaza asta ca la balamuc... 1 printu' radu duda candideaza la functia de presedinte! ce jocuri or mai fi astea? ce il mana pe el in lupta? 2 un roman a fost arestat in italia fura printre ruiune p-acolo. 3 da' si italieni au fost arestati.de ce? vindeau carne cu 80 de euro kg. cat de "frumosi" sunt oamenii.. berlusconi iar a comis-o,cica aia de stau in corturi ar trebui sa se simta ca in vacanta...ehe,he,he... vaaai... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 16:55 |
||
Si de reporterul de la Canale5 care batea la usile masinilor unde lumea incerca sa doarma si ii intreba: "Cum de sunteti aici? (adica in masina)" ce ziceti? - pai omule, unde vroiai sa-i gasesti intr-un hotel 5*? Sau de cei doi italieni care au fost prinsi cu 80.000,00€ in buzunar adunati printre ruine... |
||
susidallyama Postat pe 9 Aprilie 2009 17:02 |
||
au si ei "stralucitorii" lor! |
||
garbo000505 Postat pe 9 Aprilie 2009 17:04 |
||
asa susi ,mami.. baga mare! iti raspund de indata ce o sa fiu in stare de functionare.... si la noi s-a furat ca la balamuc la cutremur... bucurie mare ca l-au dat pe piti jos,mare branza! prea tarziu...spun astia la tv ca sa-l puna pe boloni,sa fim seriosi ! nu accepta poporimea asta manelizata antrenor maghiar la carma nationalei. bine ar fi sa stea pe courul lui... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 17:08 |
||
505, poti mai mult. vino la chestiune cand ai ceva de spus. te asteptam. |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 17:09 |
||
chiar l-au schimbat pe Piti? s-au trezit? | ||
Clm Postat pe 9 Aprilie 2009 17:38 |
||
L-au dat jos astia pe Piti dar auzisem io ca atunci cand l-au pus antrenor la nationala, i-au dat o caruta de bani dar nu i-au fixat obiective . Ce-o fi fost acolo ? |
||
blanca Postat pe 9 Aprilie 2009 17:56 |
||
shmen... shmen a fost acolo... shmen e si cu duda asta... alt securist reactivat... marioneta d-aia... ce bananele noastre, numa' americanii sa aiba actori presedinti?... asta macar ar fi profesionist... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 18:45 |
||
Zambilu' nu cu mine vorbeai , sau..? | ||
blanca Postat pe 9 Aprilie 2009 19:00 |
||
cu tine, cu tine... da' se potrivea si la ce zise iasomeaua de duda ala... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 19:02 |
||
Atunci ia fa bine si tradu-mi ce vrai sa zici cu securistu' . ca nu m-am prins | ||
blanca Postat pe 9 Aprilie 2009 19:06 |
||
duda e baiat de securist si evident securist la randu' lui... i-a fost bagat lu' regele pe gat de catre iliescu si shleahta lui contra sustinere financiara a familiei scapatate... acuma il fac politician, dupa ce a stat la fezandat sub plapuma regala suficient cat sa prinda patina de nepatat... bai nenica, da' tu de pe ce lume esti?...nu vezi ce moaca are duda ala?... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 19:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
|
||
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi | 32 | De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri