Chestiunea zilei..

nu mai bine taceam eu dreacu' din gura si lasam melodia aia sa-si faca efectu'?... da' uite ca n-am putut sa tac... hai, ca-n recompensa va dau alta...

https://www.youtube.com/watch?v=zrK5u5W8afc

peste 25 de milioane de vizionari?... tzatza de maimutza, mami...
zambil
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:09
v-au dat deja lacrimile?... pai si n-ati ascultat-o inca pe pitzi asta... aaa.. patsy...

https://www.youtube.com/watch?v=2OVtpnpCOKM
zambil
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:14
umblasi la cutie,mami...

ehhh..

bagam d-astea ungatoare de suflet?

hai ca merge si asta..

https://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:21
si daca tot am deschis-o...sa nu-i uitam pe ai cu har maxim..

https://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:23
hai si-o romaneasca pe care n-am pus-o niciodata,dar pe care o fredonez...

https://www.youtube.com/watch?v=Ip1DQJmolqg
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:29
ehhh.. mi-am tras un album de compilatii de pe itunes, sa am ce pune pe masina, cand bat desertu'... drivetime cica... si dadui de astia,. i-auzi acilea...

https://www.youtube.com/watch?v=nTB57SNqbyg

ei, stiu.. in ziua de azi calculatoru' face pe orcine cantareatza... da' la gagica asta m-as uita zile-n sir si fara sonor...
zambil
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:37
f misto,mamoantza..

eu n-am venit cu nimic nou astazi,dar promit sa ma revansez...pana atunci un pic de...

https://www.youtube.com/watch?v=6x3JaPkfDz8
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:44
o lume nebuna,nebuna,maica...
daca nu ai grija de sufletul tau in perioada asta,ai pus-o intr-un mare fel..

iar baga astia suspendare,cel putin asta se screm sa faca,cica!razboiul sta in buza tarii si astora le arde de criza politica si alte aberatii...mereu ne-am gandit de-a lungul anilor astia ,ca nu se poate mai rau de atat in ceea ce priveste clasa politica..insa ,uite ca se poate..

acu' cica sarea e la moda pt cancer,lasara bicarbonatul pe locul doi,baga unii la sare-n ei ...si uite asa le creste tensiunea si o mielesc din alta cauza..

alta,nu stiu ce fire sunt , sunt ca neoamenii,imi casuna pe cate-o fructa si o tin langa,anul trecut mi-a casunat pe struguri,anul asta dupa o cura de piersici...mananc prune aiurea-n tramvai...

si colac peste pupaza ...cand ma uitai in ziar vazui ca genica lu' mosu' nostru fu parasita de solistul de la coldplay,in urma scandalului cu fofeaza la inaintare,ala...fostul lu'gwyneth paltrow,mama celor doi copii ai lor...ce i-or tremura nadragii sa nu se afle si alte chestii,puritani rau americanii astia la o adica...

de ce or fi muierile astea asa tampitele ?De ce draq sa mai tii nenica in telefon chestiile alea cand ajungi sa fii cineva?
imi spunea o amica ca ea are cultu' nudului ,ca a avut o perioada cand o fotografia gagicul nud,da' pozele ei erau opere de arta,ete draci! pozele lu' geni sunt spontane ,la un pahar ...acu' cu pervesii astia de se fotografiau cand era excitatia maxima,da' studiat... artisti ce draq..

si apropos de "cultul nudului" lu' asta ,cica exista femei care nu si-o pot trage daca nu sta mileul drept pe noptiera,perfectioniste ar zice unii,sonate ..zic eu..
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2014 11:34
intre timp se aude ca suspendarea nu o sa aiba loc,pt ca michi tre' sa plece la americani peste 10 zile,si nu poate sa se riste...il iau aia la trei pazeste,radea obama cu base la scena deschisa,deh...e conflict in zona,samd...trebuie unitate..

fumigene,fumigene...intoxicari...si tariceanu ,bleah...e prapad ,vor sa-l scoata pe felix ...

sper sa vad a3 in faliment,candva...au spalat oamenii pe creier...

iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2014 11:51
mami, fii atenta acilea, teoria conspiratiei... michimaus pierde prezidentialele pt ca baselu declara ca il sustine la alegeri... varanu' se simte lucrat pe la spate (nu de ce se-ntampla acuma la puscarie zic!), asa ca antenele isi mobilizeaza cohortele de pensionari sa-l dea-n gat pe ochelarist...ha?... ce zici de chestea asta?...

plus ca tot baselu' scoate dosaru' ca santa claus e ofiter sub acoperire... si-atuncea s-alege nutzica... he,he,he...

radem noi, radem, da' nu-i rasu' nostru...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 14:57
constatai ca gagicile pe care le plac eu nu prea au noroc in dragoste... pe jenica o parasi coldplayistu', si-acuma vaz ca si jessinica se desparte de bagabontu' ala de timberlache... alooo, fetele, s-aude?... tatae e disponibil... he,he,he...

hai ca glumii... doar n-o sa ma incurc eu cu toate parashutele...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 15:48
mami,

ceva-ceva tre' sa inventeze ,altfel pmp nu are nici o sansa sa creasca,s-a produs un cumul in partea cealalta pds-ul vrea tot si tot asa...pot sa spun fara nici o exagerare ,ca este cea mai urata perioada dpdv politic...dreapta se kk imprastiat,se ataca cu clabuci ,dar de fapt au planurile lor bine stabilite...

nu cred ca iese nutza, candidatul lui base nu are nici o sansa,si nici nu-l vad sustinandu-l pe fata pe michi,l-am urmarit ieri in emisiune..si eu m-am gandit tot la michi cand a spus de ofiter sub acoperire..

ma scarbesc astia,mami...ce bun ai fi fost talica de presedinte,cati oameni harnici are tara asta,drepti,intelepti...

apropos de nutza,jumatate din par si l-a facut breton si ii sta tare urat...de ce sa-ti acoperi fratele meu fata cu floaca aia ,nu stiu...se vrea si pres..pai asa? nu stie ca romanul neaos ...de la coada vacii se uita cu suspiciune la bretonate?
base spunea aseara ca o sustine pe lenutza,chiar daca stie ca "nu e timpul femeilor" imi place sa cred ca-l are cu ceva la mana,si se prosteste asa la cacealma ,ca pana la urma solutia e alta...

interesanta teoria ta,oricum..
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 15:52
da,viata-i courva..

o gramada de femei superbe sunt lasate cu ochii in soare,frumusetea aduce numa' necazuri,unde pui ca multe din frumusetile astea ,de pe ecran....sunt cam prostovance si courve in acel sens,totul e cosmetizat,daca le scuturi....te infiori de ce gasesti acolo...

geme pamantul de superbitati d-astea parasite,e o stiinta ,maica...sa tii un barbat langa tine...si nu-i deloc usor..
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:06
mami, eu nu zisei ca baselu' chiar o sa-l sustina pe michi... ci doar o sa declare ca-l sustine, si-n felu' asta ii taie de la radacina argumentu' principal din campania psd... pai daca baselu' ii sustine, atunci care mai e atuu' lor, nu?... canci debasificarea romaniei...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:09
pe mine nu alegerea lu' michi la controceni ma-ngrijoreaza, ci numaru' imens de prosti si/sau de hotzi care-i sustin, lasand la o parte mortaciunile lu' dragnea si zombie aia din zonele agricole...

ne-au napadit japitzele din toate directiile, mami...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:14
mamoantza..

tu stii ca base ori ce-ar face,ramane base...si are locul lui...insa, eu il banuiesc de blat cu ponta,de ce? pt ca ii decredibilizeaza cu sarg pe toti candidatii dreptei!a vorbit f urat despre ei,oamenii care i-au fost alaturi in doua suspendari, chiar si pe monica,predoiu..ii face praf,nu mai zic de klaus,faptul ca din partea dreptei o considera doar pe nuti apta (chiar daca "nu e vremea femeilor") ma face sa cred ca de fapt e cu manta toata treaba...pana si ruperea pdl-ului ma duce cu gandul...

da' eu sunt prea mica,ce stiu eu..
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:18
dap! pute pamantul de lighioane...acu' daca e s-o spunem p-aia buna,ce IQ au telespectatorii a3?

ma uit si eu la lume,nu am vazut un singur om pe care il admir sa tina cu michi,unu'! de pofta...macar...
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:21
mami, pai chiar si fara interventiile lu' base, ce dreaci de credibilitate au aia de la dreapta, ha?... ma rog, dreapta-i un fel de-a zice in politichia romaneasca.. ca toti sunt de partea cascavalului...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:28
fara dreapta aia,era de mult istorie...

mami,
eu cred intr-o idee si oricat as tine la un om cand derapeaza periculos,ii spun...eu aseara m-am simtit prost,mi-a insultat inteligenta,o sa spui ca ce conteaza parerea mea,o haia...cu pretentii....uite ca sunt alegatorul lui si m-a durut sa-l vad asa,cum sa-i spun?debusolat...

in fine,doar n-o sa ne certam noi acu' pt base,nu?
mami,vine un timp cand muchiu' se fleoscaie,creierul se incetoseaza...tre' sa stie omu' sa iasa pe usa din fata,mica lui obsesie cu nutica l-a izolat ...si-a construit propria realitate,se pare...problema e ca femeia e nociva...basisti cu carisma,oameni valorosi i-au intors spatele din cale afara de mahniti,omul nu vrea sa se trezeasca..

deci sa inteleg ca mergi pe mana lui base si o vrei pe leana presedinte...
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:45
ehhh... nu la prezidentie-as vrea-o eu pe nutzeta, dac-ar fi sa fie... c-o fi si ea buna la ceva, de-a ajuns acolo tocma' de la periferia buzaului... iar mana lu' base crez ca vrea altceva, da' n-are gura sa spuna.. he,he,he...

mami, baselu-i cazut el in chelie dupa femei, da' nu crez ca-i genu' sa-si piarda mintile pe chestea asta... in materie de gagici, el e cam neam preust si mal crescout, cum zice frantzuzu, dovada figura haituita a neveste-si... are femeia aia privirea cuiva care s-asteapta in orice moment sa-ncaseze o scatoalca... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 16:55
aha..am inteles..

nu mai discut pe tema asta,nu de alta ,dar am intelesc ca.. nutza & michi sunt razbunatori,cine stie ce draq mai patz...

apropos,
stii ca au fost ..(si sigur mai sunt) prieteni la catarama astia doi...
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 17:04
he,he,he.. pai mami, in felu' asta o s-ajungem la concluzia ca si treaba cu parnaia coruptilor e tot un fel de caterinca, sa le luam banii americanilor... nu vazusi ca bombonel scrise romane pe acolo, lar fenechiu se-ndoapa cu pui la rotisor?...

plus ca cine e cuminte iese-n weekend la hotel in mamaia, sa-i curetze prafu' de pe sticlele de whisky ale lu' hagi... hai ca iarasi pusesi degetu' pe rana...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2014 17:13
lasa mami ca vine si vremea noastra,induram noi acu', da' soarele inca rasare...

mmmmm,un whisky cu gheata,mmmm...simt fluturi in stomac...sunt atatia ani de cand n-am tras la masea, incat ma apuca mila de mine,ia sa fug eu ca ma ia plansu' p-acilea..
iasomia
Postat pe 10 Septembrie 2014 17:19
unde esti zambilescu?
te gandeai tu,mami...ca o sa-l achite pe dementu' ala de o.pistorius? cum e aia,nenica ...sa tragi 4(patru) gloante intr-un om,in baie!!! si sa fii declarat nevinovat?

asta cu pistorius si cu faptul ca luni ,15 septembrie ,clasele intai si a doua nu vor avea carti pe banci la inceputul anului scolar ,m-au dezamagit! Cum sa nu aiba ba copiii de clasa intai abecedare pe banci???este pt prima data in zeci si zeci de ani cand se intampla asa ceva!!!

din greseala in greseala ...si culmea! unii nu vad! le servesc spalatorii de creiere drogul cu base (pt ca deja e boala) cand ala mai are cateva saptamani si se cara! tara e-n bezna in curand! suntem varza ! varza! nici macar nu mai sunt furioasa,sa dea dracii..
iasomia
Postat pe 12 Septembrie 2014 10:48
e nasol cu toanele astea...ale mele,nu stiu ce sa ma mai fac...

asadar l-au trecut la "din culpa",pt o pedeapsa mai mica,desigur... de pistorius,zic..in fine...

au ajuns astia sa injure procurorii pe fata la intrunirile lor,injuraturi d-alea cu foutai....vai si amar... mazare&comp

ia sa va bag o melodea de ma cucerii astazi...lentooo...

https://www.youtube.com/watch?v=cpYPPXf63a4
iasomia
Postat pe 13 Septembrie 2014 19:30

https://www.youtube.com/watch?v=nxR44BJJyIc
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2014 21:20
la asta pot sa zic ceva?...

https://www.youtube.com/watch?v=dQDQX0X-fLk

wow...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2014 21:45
chiar ca..wow!
cine are talent,are..

eu pt o saptamana mai buna ( cateodata sunt insuportabile zilele in perioada asta, in tara) bag o melodea pe care nu o stiam,chiar daca am fost juma' de an fan olivia..

https://www.youtube.com/watch?v=yydxdWaoOJg

iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 11:19
ce-nseamna succesul asta efemer, mami... cine mai stie azi de olivia ta?... daca stai sa te gandesti, la vremea ei onj a fost un fel de inna noastra, doar cu mai multa reprezentare... cand a trecut moda, s-a pierdut si ea, saracutza, doar boala ce-a mai scos-o din anonimat...

bre nene, in curand n-o sa mai citesc nimic pe net - de stiri vreau sa zic... adeca, in niciun caz stirile romanesti... e o asa foame de click-uri ca fenomenul inventarii de stiri a devenit mai degraba regula decat exceptie... tot felu' de nechemati de-si zic jurnalisti se intrec in a bate campii pe siturile de presa, doar-doar s-o repezi careva la stirea lor de cacat... mai ieri am aflat de politistu' care a descoperit-o pe elodia... he,he,he.. ok, era politist, da' nu era om, ci caine... si n-a descoperit-o chiar pe elodia, ci niste haine de-ale ei... ca-n bancu' ala cu radio erevan:

e-adevarat ca ivan ivanovici a castigat o masina la loto?
da, e-adevarat, dar nu era o masina, ci o bicicleta, si n-a castigat-o, ci i-a fost furata de la poarta fabricii...
zambil
Postat pe 15 Septembrie 2014 14:42
deh... in unele cazuri, stirea cu pricina e cat-de-cat decenta, da' trebuie sa te plimbi prin trei - patru publicatii pana sa ajungi la ea... ca sa dai cat mai mute clickuri si sa le faci matze-friptzilor trafic... da-i dreacu' cu jurnalismu' lor de analfabeti...

ia sa va dau ceva din deliciile etimologiei... ani de zile am fost convins ca cuvantul "pici" se refera la niste copilasi mici si zburdalnici, alintati cu un apelativ dragalas... ei bine, nu nenica... pici vine din limba turca, unde se se scrie piç, si-nseamna copil din flori... adeca copil de courva, cu alte cuvinte - o insulta... ca doar nu se-ncurcau turcaletii in zaharicale d-astea de adresare, cand ii blestemau pe puradeii prea agitati si galagiosi din mahalalele bosforului... sau ale bucurestilor, dupa imprejurari, ca doar asa am ajuns si noi sa imprumutam termenu'...

zambil
Postat pe 15 Septembrie 2014 14:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mamici din orasul Sibiu 6 De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
Setari Cookie-uri