Chestiunea zilei..

te inteleg perfect.....
eu cand dau sa citesc vreo stire pt cucoane ma opresc la intrare,cica "adevarata fata a...cutare nemachiata" aberatii d-astea...

de stiri nu mai zic,s-a transformat totul in can-can...de la stirile sportive,la mortaciuni si politichie pana la sanatate....
iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 14:58
m-am uitat aseara la the words

https://www.youtube.com/watch?v=gjmrDDD9o_k

l-ai vazut sigur,la pasiunea ta pt filme....

cam romantios,dar usor de urmarit si chiar cu ceva actiune,un film soft placut vederii,am tacut ceva timp dupa, nu mult...ceea ce inseamna ca mi-a placut...eu asa fac,cand termin un film ,o carte...tac...
iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 15:16
aveau scenariu cacalau,ar fi putut sa apese mai mult pe dramatism...sa bage mai multa actiune,sa mareasca suspansul..

dar l-au preferat asa,usor...ca o carticica de-un zbor cu avionul,sau ca una uitata-n tren..
iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 15:22
mami,

daca nu-ti placu olivica,nici mie...poate iti place asta...nu stiu ce draci a atins in mine(si taman cine!) ca m-am trezit plangand,cine s-ar fi gandit ca o sa am sensibilitati d-astea....

https://www.youtube.com/watch?v=LMA-zY7lzgA

ce mai radeau de piciul asta...si acu' face concerte cu casa inchisa,in tara in moldova si aurea...
iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 16:33
he,he,he... stai sa ma mai uit odata la olivica aia, mami...
zambil
Postat pe 15 Septembrie 2014 16:41
ia si ceva de suflet ,chiar daca incepe cu un flash mob...lumea achieseaza sa sa spun asa...m-au desfatat,stii ca mie imi place sa ma uit la oameni..hai c-am avut timp astazi..

https://www.youtube.com/watch?v=Q-4dd3kgqcw&feature=youtu.be

iasomia
Postat pe 15 Septembrie 2014 16:51
neamule,
crez ca n-o sa ne mai suporte tara asta mult timp,parca vaz ca baga un cutremur si ne inghite pe toti...
i-auzi acilea:

"Nu stiu daca mai e vreun copil, chiar si de clasa I, care sa nu stie sa umble pe computer, sa nu aiba telefon cu Internet"
cu drag,
michi
in conditiile in care in tara ...exista locuri unde nu este curent electric! nu mai zicem ca n-au ce sa manance copilasii ,telefon cu internet ??
abecedare cica o sa aiba.. cam peste o luna,asa..

la facultati nu se mai cere bacu',ce piramida mea...iar ministrul invatamantului spune ca romulus si remus au fost crescuti de-o "vulpe intr-un cuib" !
hello!
absurdistan! receptie!sos!
iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2014 12:29
hai sa dau si ceva din casa..

ati trait vreodata experienta de-a juca, la o nunta... intr-o hora de o suta de persoane care sa va fie rude? toate! vreti sa spun eu cum este? o experienta unica,simteam o sa mor acolo de fericire...bineinteles ca a fost de ajuns sa lacrimeze unu', ca au inceput toti,da' lacrimi d-alea-margaritare ..cu totii stiam ca nu o sa ne mai intalnim asa...niciodata...

asta e hora de mana pe care s-a chiuit al draq...

https://www.youtube.com/watch?v=vzljIVl_atU

o data-n viata...
iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2014 13:14
sa fie al naibii daca nu sunt unele reclame mai tari ca ditamai filmele...adanci,atat de adanci...

epica,deh..

https://www.youtube.com/watch?v=h81oiF7VIOw

iasomia
Postat pe 16 Septembrie 2014 15:07
dupa atata tarie merge un frantuzism..

https://www.youtube.com/watch?v=wtonTzqIfSY

iasomia
Postat pe 17 Septembrie 2014 20:33
ma uit la copiii astia,peste tot monede aruncate...de parca maruntisul nu ar fi bani...strange baba mea in urma lor banutii eu ma fac ca ploua...lasa sa-si ia si ea ceva,no..

hai sa-l bag pe eruditu' asta mic ca doar e we...

https://www.youtube.com/watch?v=F7ep4QLn9tw

este incredibil ce perioada traversam!oricata putere am avea de-a face haz de necaz...este f complicat sa-ti pastrezi toleranta...niste specimene atat de urate caracterial se dau in barci la tv, in loc sa conduca-n mama lor tara asta...
hai s-auzim de bine,ca scroafa geme...

iasomia
Postat pe 20 Septembrie 2014 10:17
bre tatae, nu puteam sa ratez circu' mediatic iscat de confesiunile lu' turcescu pe sticla... e un fel de "am fost un dobitoc" in versiunea septembrie 2014...

ma rog, asa zice roberto despre el, invocand caile divinitatii in deslusirea adevaratului sau cv... si dupa cum stim, caile divinitatii sunt impenetrabile.. he,he,he...

adevaratii dobitoci suntem insa noi, astia de-nghitim galustile securisto-comuniste si la 25 de ani dupa mierleala lu' ceasca... pai ce descoperim noi acuma, in caz ca nu ni s-a luat basmaua de pe ochi mai devreme?... ca paulimea romana e-n continuare aburita cu scenarii staliniste, din toate directiile...toate instrumentele de manipulare si control sunt puse sa bata-n bizoni la foc continuu, cu singurul scop de a permite unei gasti de-aceiasi jmecheri sa fure tot ce se poate fura, in totala impunitate...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:20
stiu, o sa zica unii - si pe buna dreptate! - ca romanii nu-s singurii aburitzi pe lumea asta... schemele de control obscure sunt mult mai dezvoltate pe la altii, incepand cu americanii pe care-i astepta bunicu-n '44 si-ajung acilea abea acuma... nimeni altii decat strabunicii nostri din partea lupoaicei declarau scurt si la obiect lozinca paine si circ, cand era vorba de popvlvs...diferenta insa o face rasplata pt inertie, cantitatea si calitatea painii si-a circului...

ma uitam mai ieri la neshte statistici, produsu' mediu brut pe caciula-n europa... breee, suntem la coada europei, numa' bulgarii-s mai prosti ca noi... producem de 5 ori mai putin decat italienii si spaniolii, si aia-s abea pe la mijlocu' clasamentului... vai de coururile noastre... nu e de mirare deci ca circu' care i se serveste romanului sunt centuristele alea ieftine de la reality showurile locale, iar painea e de calitate turceasca si poate fi-mbunatatita cu putin ulei electoral de floarea soarelui...

ca sa nu va mai zic si ca pomenile care chipurile li se-arunca romanilor la alegeri trebe-mpartite cu mortii de pe listele electorale... care-s mai multi decat vii, daca ar fi sa ne luam dupa buletinele de vot... asa ca vii s-aleg de obicei cu pavla, pe care de altfel si-o aduc singuri de-acasa, si care e-ngrosata vartos la vederea centuristelor mai sus amintite...

hai c-acuma-mi vine-n minte nastratin hogea ala, care se hranea cu paine uscata muiata-n aburul de la cazan si platea cu zgomotu' firfiricilor din buzunarele salvarilor...

zambil
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:37
eu astept niste cretini platiti de mult sa-mi schimbe ceva tocarie,taman astazi s-au gasit,taman cand ar fi atatea de spus..

acu' turci se stie de care parte a baricadei a fost,ma intreb de ce isi cerea atat de maladiv iertare,in fond...de cand ma-sa pe gheata e rusine sa fii ofiter al armatei romane,fie el si acoperit...? hai?si mai ales,base nu e cu dreptatea? n-au luptat ei pt libertatea justitei,n-au demascat?nu ma prind,noroc ca sunt prea mica...

se pocaia de parca ar fi omorat oameni,de parca pacatu' ar fi fost fatal..acu' ca s-a deconspirat s-ar presupune ca a tradat,da' sifonarul a fost altu',acu' doi ani ...si e langa michi in prezent...

ca sunt sharla batrana se stie,mie imi pare mai mult o mise-en-scene...pt altceva,pt alta demascare,aia de-o anunta ...mda,un fel de jertfa pt al mare!sau a fost santajat...

un lucru e cert:badin,guran,avram,turci....cam multe guri de pe dreapta sunt inchise,unii au emisiunile scoase din grila,altii au fost ajutati sa greseasca.parerea mea...
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:39
revenind la circoteca cu turcescu: nu vi se pare curios ca pe robert-l apucara remuscarile existentiale tocma-n pragu' alegerilor prezidentiale?... adeca de ce tocma' el, care nici macar nu candida, desi in toamna asta ar putea candida cam oricine?... nu de alta da' roberto n-a avut nicio greatza sa nege evidenta, atunci cand antenistii au vrut sa-l dea in gat in 2012, parca...

vaz eu ca se creaza un precedent pt a da pe goarna alti guzgani securisti, fentand cumva legea confidentialitatii, care protejeaza serviciile secrete... acuma, nu ca deconspirarea de securisti ar fi vreo surpriza adevarata-n romanica... pai cine n-a dat in gat pe cineva, vreodata, ha?...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:46
mami, iarasi gand la gand...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:47
asa o sa fim mereu,mami...
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:52
dap.. ia ia d-acilea o prajiturica de la moshu, pe chestea asta...

http://www.youtube.com/watch?v=0G_MSrzLREY

astai primu' episod din seria a doua, activarea titrarii in engleza se face din meniul playerului, jos in partea dreapta a ecranului... desi filmu' merita vazut si fara traducere, imaginile vorbesc de la sine...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2014 12:05
i-auzi acilea, tatae... cercetatorii zice ca pauzele lungi si dese-s cheia marilor succese... pe bune adeca, nu mistocareala de dambovitza... randamentu' maxim ar fi dat de o schema 52/17, adeca 52 de minute munca si 17 lalaiala...

acuma, ce sa va zic eu?... ceva adevar este si-acilea, maimutza nu-i facuta sa munceasca... de loc, adica... chestea cu munca-i o capcana, iar sistemu' institutionalizat de scolarizare are tocma' menirea sa ne dreseze... chiar si mersu' la servici la un program fix e tot o conventie perversa, pe care am mostenit-o de pe vremea capitalismului timpuriu...

hei, da' ia stati asa, ca ma ambalai aiurea... cica cercetatori astia-s din lituania, adeca din urss... bre nene, ma lasi?... normal ca aia faceau pauze lungi si dese, da' crez ca proportia era invers... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2014 16:34
eu citii alta,mami...

cica oja si fixativu' fac diabet,adecatelea muierilor...bine ca nu aflai in junete dracia,acu' nu prea ma mai dau nici cu ala,nici cu aia...

noroc ca acilea nu se vede...ca sunt cam ne...
imi place melodia asta...

https://www.youtube.com/watch?v=bZ_BoOlAXyk

si nu numa'...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2014 19:14
cam nearanjata...a naibii limba...

asta este una dintre melodiile mele de suflet,am ascultat-o in fel de fel de interpretari,fata asta ma atinge cel mai bine,(imi aduce aminte de cineva,de-o fata)pacat ca-si incordeaza coardele baiatul ala asa vartos...

https://www.youtube.com/watch?v=_rj_604WEp8

chestiunea mea ar fi ca desi au cules toate vedetele de la pro ,antenistii o iau in mana....pro-ul le da clasa in duel direct,nu se astepta nimeni,iar eu ma bucur f tare,frate..

iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2014 17:39
poate acu' se intelege mai bine...

https://www.youtube.com/watch?v=FoIDVK0i6bU
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2014 17:46
bai nene!
o iei cu capu' daca esti fascinat de viata cotidiana si tii la informatie...

sobaru(ala de-l facusera antenistii erou,ala de s-a aruncat in cap la parlament) a dat sa intre cu masina in gardu' guvernului de data asta si ce sa vezi.?..isi luara mana de pe el antenistii,cica "e suparat pe guv. boc" ! niet! la conducere e altcineva ,nenica...in fine,maladiva toata chestia,mizerie umana...

turci e de plans,iar aparu putin ,iar il lua pe Doamne-Doamne martor...astia fac o mie de scenarii,dar exclud o chestie simpla...omu' pare bolnav...si sa nu uitam o cheste deloc nesemnificativa ,turci a fost amorezu' dacianei inaintea lui michi....de unde mai ca-ti vine sa zici ...cherchez la femme !!! ehe,he,he...

acum va spun sincer ca l-am studiat pe turci,pare schizo,sorry...unde pui ca a aruncat atat kkt acu' si pe servicii si pe breasla jurnalistica ...incat te intrebi cui foloseste?
lui michi ,cumva?ha!?
oleleo! sa ma opresc ca nu-s agatha,aia...
iasomia
Postat pe 25 Septembrie 2014 14:37
iasomico, cu o cheste-s de-acord cu tine, din prima - tuciurescu-i dus cu capu'... si nu de-acuma, ci mai de demult... oricum, intre toti aia de se-nghesuiau la pozitia de formator de opinie, tuciurescu mi se parea cel mai ne-la-locu' lui... jartele precum ctp sau piticu' cu gaina vivipara sunt cu multe clase peste tuci asta, chiar si-acuma dup-atata timp in care s-au facut ei insisi de ciocolata pe diverse chestii...

oricum, daca prin alte parti lumea se teme de ebola, la noi acilea jigodia ne mananca...
zambil
Postat pe 25 Septembrie 2014 15:28
me llaman calle... he,he,he...

https://www.youtube.com/watch?v=2j7G4vxoDF8

ia mami d-acilea, neshte baieti de viata... ca trecea ziua si nu bagasem nicio melodea...
zambil
Postat pe 25 Septembrie 2014 22:02
Doamne fereste! ma tot arunca afara asta si nu-mi ia postarea...

ilie nastase si madalin voicu il dadura in judecata pe turcescu,hai ca devine distractiv...

pe brancusi il inviara unii (crez ca cecu') si il folosesc in reclame,Doamne fereste! iti vorbeste mortu' uitandu-se in ochii tai ca la balamuc...

am niste dureri care sper sa treaca,ma fac ca nu le bag in seama .da' dau navala si ma obosesc la bibilica...

eu sunt in ton cu ploaia de afara si cu junghiurile mele...saracu' adrian..

https://www.youtube.com/watch?v=jK80gsUETVA
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2014 14:04
ia mami, ceva sa mearga la frisoane si junghiuri...

https://www.youtube.com/watch?v=ggaZ2NhqN5A

asta fiin'ca vazui good people, un fel de hard boiled cu james franco si kate hudson... kate intr-un rol dramatic, care nu-i sta rau deloc... si pe buna dreptate, doar nu ne-nchipuim ca exista oameni care-o tin tot intr-un ras si-o caterinca toata viata, nu?...

despre gurista, numai de bine... serena ryder, o canadianca tzapana, cu voce de betzivanca... plina de succes, in ultima veme...
zambil
Postat pe 27 Septembrie 2014 20:58
mersi,mami..

e greu,da' reusim noi si de data asta...

scrisesem o gramada,da' iar m-a aruncat afara...
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2014 13:51
cine mami te-a aruncat afara?.. acuma-n prag de iarna?... pacatele mele...

hai ca pana stabilim cine si-n ce fel, sa va zic o cheste... piratu' ala de-o luase la shuturi in cour pe ziarista de la b1, cand cu plimbarea pensionarilor de la cotroceni, a fost identificat si dat in judecata... booooon... pai golanu-i tot golan, indiferent de starea sociala sau de varsta... ca de varsta voiam eu sa va zic... deci nea caisa ala are 66 de ani... hai ca mai punem un 6 si ne-am scos, ca la bingo...

bai nene, ma leshi?... pai la 66 de ani tu te dai cichicean pe bietele femei?... treaba, vericilor, e ca pensionarii nostri sunt prea odihniti... mare parte ies din campu' muncii mult prea devreme, inventand tot felu' de boli... iar atuncii cand sunt adevarate bolile alea, sunt d-alea cu cauze rusinoase, incluzand fumat, haleala si bautura multa si sex jegos... si, vorba lu' banciu, nici cu munca nu prea s-au omorat ei in viata, ca daca dadeau in branci azi nu eram unde suntem.. ca tara zic, nu de mine...

he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2014 16:04
ieri discutam cu cineva... am plecat de la alegerea locului de revelion si-am ajuns la natura umana, neneaca... si-am cazut de acord ca esenta umanitatii este grija altuia...

cea mai mare placere-n viata nu e sexu', nici haleala sau shpritzanele, nici muzica sau dansu'... toate astea nu-s decat prilejuri spre a ne interesa de ce fac ceilalti... efectiv suntem tinuti in viata de gandu' ca ailalti fac la fel, fac mai bine sau fac mult mai rau... chit ca-i cunoastem sau nu, ca-i consideram placuti sau antipatici, important e sa tragem cu ochiu' si urechea unii la altii... povestile, cartile, teatru', filmele si televiziunea de-acilea se trag, de la vesnica curiozitate parsiva dadatoare de viata...

asa ca daca vreodata cineva va zice ca ce va foute grija de altii, s-o luati ca pe-un semn pozitiv... pana la urma, foutaiu-i bun in viata daca-i consimtit si facut cu dedicatie, ca sa nu zic cu aplecare... he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2014 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Membri noi 802 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
Setari Cookie-uri