Chestiunea zilei..

mami, e ca-n bancu' ala cu pesimistu' si cu optimistu':

pesimistu': mai prost decat piturca nu se poate...
optimistu': ba se poate...

he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Octombrie 2014 13:24
vaz ca anu' asta iarna ne-a luat din scurt... noroc ca soacra-mea luase deja varza pt butoi... sarmalele ce nu s-au nascut inca se bucura in sinea lor de carne tocata cu ceapa si orez...

apropos, acu ceva tmp am tras o ciorba de perisoare la care-am uitat sa pun orez in compozitie... sa stiti c-au iesit excelente, orezu' ala-i numa' de saracie, sa inmulteasca compozitia... eu am mancat boiereste, deh... eu si aia din preajma mea, se stie... baga mareee.... he,he,he...

in alta ordine de idei, adevaru-i ca tot anu' a fost cam rece, prin unele locuri... chiar si la mine-acilea... da' daca iarna o fi pe masura verii, ne-am cam cojit la banana... uite, eu astept un taifun acuma, numa' sa nu fie teapa ca acu' doua luni...
zambil
Postat pe 26 Octombrie 2014 13:33
hai ca nu va zisei nimic de filme, de ceva vreme... da' sa stiti ca nici nu prea avui ce sa vaz, numa' cioace-n 2014... poate stonehearst asylum, asa, de distractie, desi poate fi citit si-n nota profunda, daca te dai hipster d-ala sau cum dreacu' le zice acu' la papitzoi, sau mai demult la malagambisti...

distributie ok, poveste gandita la origine de allan poe, da' cam trasa spre vaudeville de regizor, spre sfarsit... oricum, lumea ratacitilor mintali e fascinanta-n sinea ei, macar poate pentru faptul ca nu exista o limita clara de unde sa zici cine-i sanatos clar si cine-i dus cu pluta... oricum, chestea e ca-n oglinda, orice nebun iti va spune ca el e sanatos si toti aialalti sunt cu bale la gura....

tin minte ca in adolescenta mea am vazut un film de cinemateca, ceva american facut prin anii 40, cred... james stewart sa fi fost?... draci de mai tin minte... insa povestea este printre cele mai tenebroase pe care le-am auzit sau vazut vreodata... descopera neshte savanti d-astia ceva pilule care pot transforma un cretin intr-un super-geniu, neneaca... si le experimenteaza pe erou' asta al nostru, caruia incepe sa-i zbarnaie mintea... succesuri peste succesuri - vorba lu' leni sau gica, unu' din ei - inclusiv in dragoste... numa' ca sa vedeti cheste: prostia (era sa zic boala!) revine... nu dintr-o data, ci treptat, chestea e ca la final nu mai razbate nicio lumina din tartacutza omului...

tragedie greaca, vericilor... sa scoti omu' din maimutz, si p-orma sa-l pierzi iar la loc, prin hatzisurile mintzii... hai ca cine poate sa-mi zica cum se numea filmu' in original si cine era actoru' principal are o farfurie cu sarmale de la mine, mai spre decembrie-ncolo...
zambil
Postat pe 26 Octombrie 2014 13:53
pana atuncea, ceva muzica deshteapta de pe vremea cand inca se facea asa ceva... ca sa fiu in nota, cumva... i-auzi acilea:

https://www.youtube.com/watch?v=3MmCMPqK9v0

este c-am dreptate?...
zambil
Postat pe 26 Octombrie 2014 14:01
auzi mamoanta...

cata dreptate aveai si ai,desigur...

a dat iama naturelu'-n babe si se lasa carunte,ma uit la ele... au un aer ciudat ,zici ca sunt scapate...stii tu,vorbeam noi...
parca si privirea ia alta expresie,nu mai sta nimic pe ele ca lumea,nici cercelu' nu se mai brodeste cu nuanta aia de par,sa te bata norocu',mami...bine ca nu ma lasasi sa...ca sa zic asa...
iasomia
Postat pe 29 Octombrie 2014 20:42
n-or mai avea bani de coafoare fomeile alea, mami... parfumuri si deodorante mai folosesc?... ca s-ar simti imediat cum si-n ce fel... he,he,he...

apropos de deodorante si de returnu' la naturel... mai tineti minte piatra de alaun?... era de folosinta prin spitzeriile de alta data si-acum e-n mare revenire... imi luai si eu doua deodorante facute din piatra d-asta, destul de scumpicele, dealtfel... chiar ca ma simt mai naturel asa...

pentru cei interesati, bagati ocheanu' aici:

http://www.elemental.eu/ro/665-piatra-de-alaun.html

bai, nu-i site-ul lu' mama, benoclati fara sa carcotiti c-as avea vreun interes...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:07
hai ca pofticiosii au pierdut ocazia de-o farfurie cu sarmale meseriase... am reusit sa gasesc filmu' ala de va povesteam mai sus, ala cu idiotu' care face o tura prin lumea desteptilor si retur... charly se numeste filmul si-i facut dup-o carte de-i zice flowers for algernon...

deci charly, facut in 1968, cu cliff robertson si claire bloom... hai ca-l si descarcai si ma bag la el mai incolo... cum?.. am zis ceva de anii 40 si de james stewart?.. mai uita moshu', deh... oricum, pt multi dintre voi si '68 e ceva nedefinit inapoi in timp.. he,he,he...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:15
si-apropos de-ntoarcerea in timp, ce credeti voi ca mai gaseste omu' pe itunes, ha?... melodii din bucurestiul de-odinioara, in patru volume... de la cristian vasile, titi botez si jean moscopol, si pana la gigi marga, luigi ionescu si surorile cosak, sau kosak, sau kozak, dreacu' sa-l ia de nume...

bre, chiar ca mi se-nmuie carcasa, i-auziti acilea:

https://www.youtube.com/watch?v=99FeRc3cudg

mmmm... costume de lana, izmene de panza, pantofi cu scartz... spalat la lighean si, desigur, piatra de alaun... pam-pam, pam-pam...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:26
sau acilea:

https://www.youtube.com/watch?v=PS6PD7XL29s

ai in ochi patimi dulci si luciri de pacat
si ai trupul de sarpe felin...

he,he,he.. parca-o si vaz pe serpoaica aia mieunand... ai dreacu' babaci, ce imaginatie-aveau...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:32
ei da,

catifea,voaleta,portjartier,ciorapi cu dunga...perle , apa de trandafiri...si sa nu uit tigaretu'...

preferatu' meu e asta..

https://www.youtube.com/watch?v=gLHCgJgIBUE
iasomia
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:35
chit ca-i de mai dincoace, sunt sigur ca rodion hodovanschi nu va spune nimic, si-i pacat... i-auziti acilea:

https://www.youtube.com/watch?v=gxv5OctXszg

cu vocea asta, normal ca omu' a murit de cancer pulmonar, desi mult mai tarziu...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:37
i-auzi cum suna litoralu' pe vremea lu' luigi ionescu...

https://www.youtube.com/watch?v=hHdnEX2CyRQ

cic-cic-cic..

nunutza, zaraza, jyra, ilona, marcitta..

mami, numa' exotisme printre numele bunicutzelor.. ma rog, alea de se balanganeau prin melodiile vremii...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:45
desigur, nu numa' tangourile venetice rupeau podelele teraselor dansante din bucurestii de-altadata... uite-acilea ceea ce acu' s-ar numi etno-dance...

https://www.youtube.com/watch?v=5IZlPAi1_nk

mmmm... mititei, vin la baterie si bolta de vitza...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 12:50
hai si-o manea de la mama ei adevarata, omida...

https://www.youtube.com/watch?v=31FrUqqnn1k

gutza, salam, babic... vax toti, nenica... nenea costica stanciu sa traiasca, chit c-acuma-i mort si dezosat...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2014 13:07
asa,zambilu' ...baga mare...

aici e isterie in masa cu alegerile astea,se baga unii pe altii la zdup...cum ar fi trecut ei frateste peste toate,da' ce draci sa faci pt. ca anchetele sunt si afara si tre' s-o rezolve cumva,in felul lor.... dupa alegeri o sa iasa cu totii de la " facultate" pe furis,nu-i bai..

uitandu-ma pe cantecele tale, am dat de-o melodea de ma punea sora-mea sa il cant mereu,si acum imi aduc aminte cum mi se umfla jugulara cand o vedeam ca plange ,mai al draq ma invartosam...talentata de mica...m-am nascut talent si o s-o mierlesc speranta.

https://www.youtube.com/watch?v=ISxdk8s8BPs
iasomia
Postat pe 31 Octombrie 2014 14:47
Hai ca acu' pricepui,nu ca as fi avut indoieli....

la chestiune...

Diaspora:

Klaus Iohannis - 46,1%

Victor Ponta - 16%

Monica Macovei - 15,1%

Elena Udrea - 10%

Dan Diaconescu - 4,5%
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2014 14:58
mami, nu stiu cum sa-ti zic, da' mi-e cam rau de la lingurica de la atatia jmecheri cu vorbele la ei prin politica romaneasca... as prefera un mutulica pus pe fapte bune, si cum nu ne-a ramas decat neamtzu', ne dam cu asta...

ok, as fi preferat un neamtz de la mama lui, d-ala cu cashcheta de nazist. cizme si bici, s-alerge putin manelistii din parlament si sa impuna prin lege martiala chestea aia cu arbeit... aia de-o furara aia de la auschwitz... crez ca tot rromenasi d-ai nostri fura la mijloc.. he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Noiembrie 2014 09:59
ce ma deranjeaza si mai tare la guristii astia de se sparg in figuri in politica este proportia mare de fomei cu spume la gura... de unde trag concluzia ca nu degeaba se zice ca politica-i courva... nu exista echivalent la masculin...
zambil
Postat pe 10 Noiembrie 2014 10:04
hai sa va zic acu si de-un film tare de tot... statea prin folderele mele de ceva zile si tot n-aveam stare sa-l bag la vizionare, da' aseara i-am dat drumu' pe tzeava...

bre neneaca, crez ca-i cel mai tare film american vazut de mine in ultimii 25 de ani... ce monstri extragalactici si eroi de desene animate... m-a tinut cu sufletu' la gura un film despre copii si familii... sa nu va-nchipuiti ca se-ntampla ceva nemaipomenit acolo, chestii de toate zilele, da-n intamplarile alea sta toata filozofia vietzii, daca cumva viata ar avea vreo explicatie logica...

boyhood se numeste filmu', e proaspat de anu' asta si va invit sa va zgaiti cu atentie, ca n-o sa va para rau...

http://www.youtube.com/watch?v=Ys-mbHXyWX4

dap vericilor, nu sunt efecte speciale... filmarile au durat 12 (doi'shpe) ani, copilu' care apare la-nceput la 5 ani e adolescentu' de 18 de la sfarsit...
zambil
Postat pe 10 Noiembrie 2014 10:14
ehe, patricia arquette & ethan hawke...
e de inteles,mami...chestiile astea de suflet si domestecariile (de la o varsta) le privim cu un colt de suflet,altfel...adica...poate unde ni se cam imputineaza timpu' si ne dam seama ca pana la urma cu asta ramanem,cu familia...restu' nu putem sa-l spunem la lume...

patricia,tulai Doamne ce mi-a placut de ea intr-un film ..imi scapa acu', era cam muta-n filmu' ala,ceva cu o floare,uitai....iar ethan,ehhh...p-asta l-am adorat in galactica ,ceva de genu' asta..

tu cu filmu' eu cu muzica astazi,fredonez melodia asta de cateva zile,m-a aruncat te miri pe unde..

https://www.youtube.com/watch?v=nREV8bQJ1MA

cat despre alegeri,tot raul spre bine...mi se umple sufletul cand romani din tara,de aiurea striga-n cor : " ghinion tara s-a trezit din somn!" nici macar nu mai conteaza cat o sa tina minunea asta...

cu neamtu' inainte!
iasomia
Postat pe 10 Noiembrie 2014 11:03
bau!!! v-am speriat?
dap, inca traiesc, desi si asta e discutabil...
sanatatea, bat-o focul! avem impresia ca boala nu ne ajunge, mai grav e cand ni se imbolnavesc copiii
iaso, zambil, ma bucur ca inca sunteti aici, desi pare ca sunteti singurii care va conversati, o fi eradicat sc-ul clonele, deh
ne-auzim!
miss_chloe
Postat pe 11 Noiembrie 2014 19:16
woman !

apoi,draga mea...betegi suntem cu totii,da' stii cum este,tre' sa nu lasam focul ala interior sa se stinga..
te astept oricand la chestiune,sper ca s-au rezolvat problemele si daca inca nu,sigur o sa fii happy cat de curand..

iasomia
Postat pe 12 Noiembrie 2014 10:40
mami, da' ce-o identificasi pe chloeta asta asa, din prima... woman zici, deci... ok...

eu ma uitai asera la dezbaterea candidatilor (nush' de ce aia le tot ziceau contra-candidati, da' poate ei chiar erau contra, la modul general)... in timp ce pana si presa etichetata drept basista il dadea pe michimaus invingator detasat, eu inca-mi pun intrebarea - invingator la ce?... la obrazniceala, jmechereli si copiutze?... pai de d-astia avem noi nevoie acuma?... nu ne-am saturat dreacu' de impertinenti d-astia de ne fac din vorbe si ne lasa-n courou gol, (ca natie vreau sa zic)?...

plus ca daca-i luai lu' michi copiutzele din fatza il faceai iar pisoi, cum ii zice nen'su baselu'... te doare bila...
zambil
Postat pe 12 Noiembrie 2014 12:07
si-nc-o cheste... la votu' de pe fb initiat de gandu', nea klaus castiga zdrobitor, ceva de genu' 97 la 3, in procente vreau sa zic... asta cu toate ca paginile de comentarii ale cititorilor de la gandu' sunt pline de conturi aplaudace de-ale lu' michimaus...

ce vrea sa zica asta?.. pai sa va spuna tatae: daca vrei sa bagi un comentariu la un articol, iti dai un cont de mail oarecare, din care poti sa-ti faci cu zecile, si bagi textu'... votu' de pe fb insa te ia la ip, pe care-l citeste automat, vrei-nu-vrei... plus ca sunt softuri care identifica daca folosesti vreun vpn, ceva, si-ti da peste mana daca apesi pe boton de mai multe ori de pe acelasi computer, dar cu ip-uri modificate...

adeca mai pe scurt, daca n-ati priceput nimica, forumurile de cititori din presa virtuala sunt pline de mercenari, care posteaza la comanda...

poate si d-aia disparura trollii de pe garbo, bre chloeto, de-au ramas numa' vreo doua - trei conturi triste, care posteaza la scor...
zambil
Postat pe 12 Noiembrie 2014 12:31
mda, garbo tot asa...nu imi posteaza, desi n-am zis nimic de dulce
ok, am zis!

mda, ma apuca cu tremurici de la ce vad. vizionarea "cantindatilor" pe toate blocurile turn din timisoara nu e de natura sa stimuleze digestia. cand o vad pe udrea, am senzatia ca ma uit la o reclama de-aia...de asistenta la un azil de batrani.
slaba oferta la presedentie, vericilor! dumnezeu sa ne apere daca iese micul titulescu.
de fapt, dumnezeu sa ne apere, indiferent care iese!
mi-e si frica sa mai aprind tembelizorul, jur.
ultima oara cand am facut-o l-am vazut p-ala...maimutoiu' ala de la antena, care batea campii cu frauda lu' basescu de acu tz ani
stiti ce cred eu? ca in politica intra aia de-s ratati profesional. cand esti bun in meseria ta, n-ai nicio chemare sa mananci r...t cu polonicul in speranta ca prostesti turma. nu-i vorba, de prostit ne prostesc, daca te uiti la cum se voteaza de 25 de ani incoace

eh, om duce-o si p-asta, cum o ducem de mii de ani, bine ca avem manele, mici, bere si telenovele la tivi

iaso, happy? slabe sperante...bolile autoimune nu se vindeca, stii si tu...
miss_chloe
Postat pe 12 Noiembrie 2014 12:34
eeehhhh, foarte tare! deci asa fentezi sc-ul. bine ca m-am prins!
miss_chloe
Postat pe 12 Noiembrie 2014 12:36
auzi tatutzu...

mi-ai dezmortit aripile,fix asa gandesc si eu...e o jelanie pe f b vis a vis de prestatia lu' klau ,ceva de speriat ! ca-i totul pierdut ,ca bla,bla,bla...nu mai intelegeam nimic ,pana vazui o poza din culise ,unde rares bogdan o tinea pe daciana de gat si ii soptea ceva la ureche....haida de ! hai ca acu' l-am inteles pe klau,i-am inteles micile ezitari ,da' eu am ramas cu capu' sus cum s-ar zice,cu neamtu' pana la capat...

michi il acuza pe klau ca "e basescu bucata" ,da' el i-a imprumutat la greu din expresii,inclusiv chestia cu "umil"...ca base nu se mai naste unu',dar acum privim spre viitor ,ce dreaq...

woman,japita mea mica..
stii ca f multe pleaca de la soft,de la comitetul central...nici eu nu sunt pe roze,da' deloc...insa am zile cand realizez ca uneori ma chinui singura,printre altele pt ca am bun simt...in fine,batranetea nu-i usoara..in cazul meu,desigur...

astazi cica o sa mai fie o intalnire la b1 ,forta Klau!
iasomia
Postat pe 12 Noiembrie 2014 13:54
mami, situati-n romanica e cu mult mai grava decat se vede la televizor... un calcul simplu ne duce la concluzia ca absolut toti cei care s-au imbogatit dupa '89 in romanica au furat de la stat, intr-o forma sau alta... doar nu va-nchipuiti ca stateau ascunsi capitalistii lui peste prajit de ochii lui ceasca, si-au iesit dupa aia sa se-apuce de treaba la greu?...

pai in conditiile astea nu numa' pesedeii lu' michimaus au interes sa iasa ochelaristu' si sa insface astia toata puterea... nu neneaca, inclusiv multi din aia de zic ca-l sustin pe klausica se roaga-n secret sa nu iasa nemtzalaul... ca nu stii cum se scapa astia cu dna-ul si justitia lor, daca nimeni nu le pune frana, ca pe vremea terorii de la revolutia franceza... nu se mai opresc astia din taiat capete, dreacu'... he,he,he...
zambil
Postat pe 12 Noiembrie 2014 14:38
corect cu baselu', ce zisesi tu acolo.. nu se mai naste altu' ca el, sa-i fraereasca pe tzugulani si sa le ia potu'... stii tu cum a castigat baselu' prima data?... cand a scos lozinca aia cu "sa traiti bine"... si toti golanii au inteles ca din furat...

cand au vazut ei cum e treaba, ca de fapt ar trebui sa si munceasca cineva la rromania, au sarit imediat cu suspendarea... pai cine sa munceasca intr-o tara in care pensionarii's mai multi decat aia de muncesc?.. sau care ar trebui sa munceasca, ca de fapt si din aia marea majoritate simuleaza ca la 11 metri, in careu...

vaz acuma ca se omoara staff-urili de campanie pe chestea cu "sa nu micsoram pensiile"... normal, ca astia baga voturi multe, desi viitoru' nu sta-n ei... numa ca si cu pensionarii astia-i o cheste... nu amaratii aia de la tara conteaza, zombi lui dragnea care-n ziua de pensie de fapt trebe s-aduca bani de-acasa sa-i dea bacsis postasului... nu neneaca...

pensionarii agitati, masa de manevra a antenei trei, sunt aia de-au iesit la pensie la cincizeci de ani sau mai devreme, cu pensii mai babane decat salariile celor activi... retiratii sistemului, armata, politia, securitatea, partidu', alea-s babili cu palariutze si mosii care trag suturi in cour ziaristelor pe la plimbarile de la cotroceni... hai ca iar mi se face greatza...
zambil
Postat pe 12 Noiembrie 2014 14:51
vezi ca-ti pusei o poza-n album, sa-ti treaca greata...e unguroaica aia mica...

da' sa zic ce-mi venii citindu-te...dadea cosmin gusa-n robocapu' nost aseara, post-electoral, intr-un mare fel! da' urat,era o jelanie de ziceai ca au mortu' pe masa...ce sa fie,ce sa fie?

p-orma ma prinsai,auzisi?crez ca se vrea vreun sef de servicii si el,deh...

iasomia
Postat pe 12 Noiembrie 2014 15:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? 2 De la: Laura76 21 August 2018 23:32
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
ce face o relatie fericita? 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Setari Cookie-uri