aia zici tu ca-i unguroaica, mami?... ca eu gasii ca poza aia a fost facuta de man ray, un dadaist american de origine evreiasca-rusa, nascut in philadelphia si trait mai toata viata lui la paris... fotografia e cel mai probabil facuta in franta, dar nici perioada din new york nu-i exclusa... ok, poate ca fetita-i chiar unguroaica la origine, da' informatia asta doar intimii lu' man ray ar putea s-o stie... apropos, nevasta-sa de-a doua era o evreica de origine romana, poate de-acilea vreo nepota din transilvania, ceva... he,he,he... bre, aseara am tinut-o tot intr-un dat la boboci la intalnirea aia de labe unu... la figurat vreau sa zic, dat la boboci... ce-am vazut acolo a fost continuarea agresiunii de tip interlop a lu' michimaus, de genu' "ba, de ce nu porti basca?".. stiti voi, golanii aia din bariera vergului de-ti cautau pricina ca sa-ti umfle falca, asa, la distractie... chestia asta mi-a adus aminte de noaptea cutitelor lungi uselista, de la a doua suspendare a lu' baselu', cand mafiotii au maturat tot din cale prin impertinenta... il am si-acu-n minte pe umflatu' ala interlop, catalin voicu, cum vota el cu doua maini in parlament hotarari care siluiau legalitatea, in timp ce la incheieturi ii atarnau catusele... imaginea perfecta a ceea ce se va-ntampla daca iese ponta presedinte... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 12:33 |
||
---|---|---|
ce m-a deranjat insa si mai mult este coru' de jelitori din presa romaneasca, in care din pacate vazui ca se-nscrise si banciu acuma, care se tanguiau ce slab a fost klausica in fatza michimausului ochelarist... babaetzi, voua va scapa esentzialu', neneaca... cine-l vrea pe neamtz la alegeri nu-l vrea fiin'ca l-a facut la vorbe si jmechereli pe ponta... ca nu asta se va cere viitorului presedinte... parca i-a luat strechea si p-astia, vericilor... | ||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 12:38 |
||
iar alora nehotarati, de-ar fi inclinati sa-l voteze pe ponta fiin'ca-i mai tare-n clanzta si fitzos, sau care se vor hotara sa stea acasa fiind dezamagiti de klausica cat de bleg pare, eu atata va zic - tot asa o sa ne faca infractorii pe toti din tupee, scuipati si obrazniceala, daca cumva o sa cracnim mai tarziu de biruri incocosatoare sau de prea multe furtishaguri si potlogarii... stati sa vedeti voi 2015 cu michimaus la cotroceni, sa va tineti cu mainile de burta.. da' de foame, nu de ras... |
||
|
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 12:44 |
||
corul jelaniei,au inceput sa planga pana si ong-istii cu sughituri pt "prestatia infiorator de slaba a domnului Iohannis",ma luase o debusolare d-aia cu greata-n colecist,da' p-orma mi-am dat seama ca e semn de disperare de apasa rosii pe toate pedalele,numa' santajabil sa nu fi acu'.. mami, e pt prima oara cand i-am spus lui banciu "hai sictir!" ,da' d-ala de golanca de cartier...mare dezamagire... Klau mie mi-a placut aseara! n-am inteles,se duce pe seara la antena 3? eu parca nu m-as duce in locul lui,parca m-as duce... cat despre fata aia mica,asa stiu ca e unguroaica de la noi...o fi fost vreo fata in casa,erau la moda... |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2014 12:54 |
||
ce chitzaia michimaus acolo, ca el e un candidat care uneste?... pai nu va suna a partid unic, fartatilor?... partidu' unic refacut, in care slugile canta aceleasi osanale, si de bagat se baga-n fatza ai mai lungi si mai elastici in limba, sa-l faca pe ponta pe la buric pe dinauntru... cine-a cetit ceva istorie, ca de trait putini mai sunt aia de-au trait-o si sa si mai si-aduca aminte ceva, ceea ce face gashca asta de mafioti din juru' lui ponta este exact ce-a facut nazismu-n germania sau miscarea legionara la noi, in anii 40... incepeau scandalu' si p-orma se dadeau mari cum au asigurat ei linistea odata ajusi la guvernare... da' voi sunteti mici si nu le-aveti p-astea cu istoria, deh... apa cu multa lamaie, asta se cere acuma... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:00 |
||
la varsta aia fata-n casa, mami?.. poate la vreo familie de pedofili, ceva.. he,he,he... nope, nu-i unguroaica de la noi, asta poti sa ma crezi pe mine... stai ca mai am putin si ma duc sa-l intreb personal pe man ray cum si-n ce fel... adeca, ne ducem cu totii sa-l intrebam, cu michimaus presedinte... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:04 |
||
poate-l intreb eu prima,pacatele mele ...nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul. zici ca e prea cruda? pai si mama la un moment dat a fost data de maica-sa sa fie ajutor, la o cucoana de i se spunea "doamna",mosiereasa de-acolo,si avea 12 ani,asta are vreo 16-17...asa ca..ajutor,ma rog,la ei se spunea sluga. da' eu te cred,de... eu m-am bucurat de imagine,pur si simplu,parca mai conteaza cine si cum...oricum sunt trecuti ambii dincolo.. |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:12 |
||
mami, stai c-acu-mi cazu fisa.. crez ca vorbim de-o aia mica diferita... eu ziceam de pustoaica aia flashista, de-si ridica poalele-n cap. iar tu poate zici de portretu' ala din profil, de numa' o tzatza se vede ceva mai luminata... pai aia cu tzatza la lumina nu-i mica, mami.. aia-i numa' buna.. he,he,he... hai sa bag si ceva de ras acilea, daca la desene animate cu michimaus nu prea ne mai vine... http://www.youtube.com/watch?v=pjvnQwJbF8w |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:24 |
||
daca-i vorba de aia mici,au si costume din maghiarime... klaus a refuzat A3! se duce la digi24 la ora 20 ! unii ar spune ca trebuia sa se duca,eu zic ca nu...nu meritau panaramele alea sa aiba parte de ultima chestie electorala... |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:32 |
||
Ce-a venit muma-sa sa-l ia,mamoanta... | ||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:34 |
||
no,iar fac astia clabuci, acu' pt ca nu se duce klaus la antena3 ,bai! e drept ca si Iisus a urcat golgota,insa, daca ai coloana nu te poti duce intr-un loc care ti-a spurcat tot ce ai tu mai sfant! unii zic ca prezenta lui acolo l-ar fi facut presedinte,hai sa fim seriosi, lucrurile sunt clare si lamurite,iar pe dependentii antenisti n-ai cum sa-i lamuresti,poti sa le fluturi si-un tramvai.. |
||
iasomia Postat pe 13 Noiembrie 2014 13:42 |
||
immmmmmm | ||
garbo_407064 Postat pe 13 Noiembrie 2014 16:18 |
||
apropos de simtzu' matern: https://www.youtube.com/watch?v=lcJPaHFbsc0 sa mai zici ca n-au suflet... uite-asa s-a nascut priveghiu'... |
||
zambil Postat pe 13 Noiembrie 2014 22:34 |
||
mami, sa ne mai si relaxam,ma uitam la clipu' asta si ma intrebam daca eu as fi putut sa ma sarut cu cineva ,asa...ca astia ,raspuns :nu! nici macar dupa vreo tarie babana ,m-am intalnit cu un fost coleg care dadea sa-mi prinda coltul buzelor ,daca nu m-am sters de m-au luat dracii... acu' nu neg,ca exista si exceptii extrem de rare cand s-ar putea sa buluceasca chimia-n vene,da' nici asa...iti trebuie pregatire psihologica,maica..de ce consider eu sarutul extrem de intim,extrem de al meu,habar n-am.. https://www.youtube.com/watch?v=IpbDHxCV29A da' mi-au placut,sunt atat de...de... umani... |
||
iasomia Postat pe 14 Noiembrie 2014 13:15 |
||
sa nu uit chestiunea.. nascu fata lui base cea mare,un copil...cum spun oltenii la baiat...hai sa-i traiasca! hai si-o melodea cu scarlett a mea... https://www.youtube.com/watch?v=RHGecjIgJ70 nene, ne taie astia elanu' pt vot,ne sparg in toate felurile ca sa nu ne ducem, eventual!ne fac psihologic,ne dau la geoale ca niste javre ce sunt,da' nu ne lasam! NU!ramai perplex,oameni pe care ii stiai ok dau in neamt ca-n sac! auzi declaratie la Iohannis : "Decat sa fiu marlan mai bine pierd." cum sa nu-l votam,hai? |
||
iasomia Postat pe 14 Noiembrie 2014 16:31 |
||
N-avem cu cine vota, dar decat sa imi fure votul sau sa iasa Ponta, ma duc si-l votez pe Iohannis. Cat despre Ioana Basescu, demult n-am mai auzit nimic de ea, sa-i traiasca. Cum de n-am auzit nimic de nunta ei? | ||
dana2011 Postat pe 14 Noiembrie 2014 18:55 |
||
asa-asa.. sa votam, sa nu ne lasam.... da' pana la vot, un cantec vesel sa cantam... he,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=nUY6xXh46cA bre , in viata mea n-am gandit sa postez pe vreun forum ion dolanescu, da' uite cantecelu' asta imi aduce aminte de sarutarile din suflet, alea de zicea iasomica mai devreme... pai cum sa rezisti?... |
||
zambil Postat pe 14 Noiembrie 2014 19:59 |
||
si ca sa ramanem la chestiunea cea mai arzatoare a momentului, cantecelu' alegatorului roman... he,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=h20OVCibJSM zi-le, nea costica... |
||
zambil Postat pe 14 Noiembrie 2014 20:11 |
||
mami, m-am dat naibii,pe dolanescu nu ma asteptam sa-l trezesc...hai ca le zic si eu romaneste, ca maine e votarea...tre' sa bagam chestii pozitive.. https://www.youtube.com/watch?v=SKYFT-n5L6Y |
||
iasomia Postat pe 15 Noiembrie 2014 20:56 |
||
he,he,he... acuma daca poporu' l-a luat la oishte pe michimaus si gasca lui de personaje sinistre de desene animate, putem s-ascutam orice, mami... eu de exemplu as baga un ac/dc de colectie, ca s-agitam lumea... https://www.youtube.com/watch?v=u6TZsSQyeAE |
||
zambil Postat pe 18 Noiembrie 2014 10:31 |
||
E libertate,mamoantza.. hai s-o bag si eu pe-a mea... https://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk apropos,paca buluceste self-esteemu' cand vezi omu' ala-n frunte,e altceva Scularea ! |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2014 10:57 |
||
Nu pot sa spun ca sunt vreo mare smechera pe net,da' reclame atat de enervante ca aici ,n-am vazut nicaieri.. la chestiune,cica vine Black Friday ,ehe,he,he....care black,bre? aia in care se scumpesc toate?Black Friday de Romania...mda... imi vine sa ma ascund intr-o pestera uneori,sa nu ma mai vopsesc,epilez,lululu,lililili...deodorante,parfumuri,ruj...draci-laci...si cand te gandesti ca eu folosesc un minim de servicii,vorbeam c-o baba de-a mea,astea sunt duse cu pluta...imi povestea cum se face ea "ca bebelusu',altfel nu ma suport" peste tot,si la dos...bleah! de parca trebuia(iar) sa stiu eu,nu s-or vedea frate ca sunt caraghioase?da' altfel singure si nf...zici ca sunt cocote ,si se gadila ale draq ca-n pubertate,si varsta asta,maica...tre' sa stii s-o porti demn si elegant,la naiba.. stiu,stiu...si eu dau pe aici vrute si nevrute...da' nu opresc omu' pe strada sa-i spun ca ma epilez la gaoz... au! m-am exprimat cam frust,da' poate nu ma citeste nimeni... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2014 17:09 |
||
da' hai sa aerisesc nitel ...si sa va dau un clip de-mi place mie... https://www.youtube.com/watch?v=TRiqxhEBd8c |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2014 17:22 |
||
dana 2011 scuze,nu cred ca te-am vazut,ne cunoastem ? parca da... la chestiune.. bugetul neaprobat pe 2015... da' prim-ministru nost e plecat in conced la dubai,se disteaza in club,nu pot sa cred asa ceva... ia sa va puna mamoanta o melodea, de sambata seara...merge o balanganeala... https://www.youtube.com/watch?v=pEP72XorgdQ |
||
iasomia Postat pe 22 Noiembrie 2014 20:23 |
||
Așadar .. nu am mai intrat demultă vreme, dați-mi voie să vă salut! Doi la mână, ce s-a întâmplat cu site-ul ăsta? e plin de reclame, nu ai unde să scrii, unde să pictezi, unde să dai cu vopsea.. ca să nu mai spun că a trebuit sa ma loghez de vreo cinșpe ori ca să pot scrie iar pe forum.. Pnm, dacă va continua în acest fel, va deveni nefrecventabil. În rest, ce mai faceți? Iaso, zambil, sunteți bine, sunteți ok? :) |
||
anakin Postat pe 25 Noiembrie 2014 15:54 |
||
buna,mami... ok ...vorba ta,inca miscam si facem haz...de necaz... oricum e nefrecventabil,eu si mosneagu' mai avem cate-o zi in care avem rabdare,da' timpul e din ce in ce mai scurt.. tu? happy in sfarsit ? thorache am vazut ca este...wife e si ea inca sharmanta... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2014 16:25 |
||
Mami, happy am fost mereu, chiar dacă au fost și probleme, șamd. Problema majoră este că da, am avut mult de treabă, și ceea ce mă deranjează și mai mult este că nu am avut timp pentru hobby-uri, comme d”habitude. Înaintăm în vârstă și începem să n-avem timp noi, văz. |
||
anakin Postat pe 25 Noiembrie 2014 16:32 |
||
sa nu-mi spui ca n-ai mai scris... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2014 16:39 |
||
uite ca n-a zis.. he,he,he... mami, da' ce-i cu invazia asta de revenantzi pe-acilea?... mai ieri woama, acuma anakinu'... d-astia de dau si fug... paranormali, daca ma-ntrebi pe mine... deci curiceanu se cere-napoi in pnl, fara nicio jena, in timp ce-o pune de-o remaniere cu minichimaus... iar ochelaristu' si-l trase pe melescanu consilier de taina... melescanu, ala de participa ca independent la primu' tur de prezidentiale... ai dreacu' cum se mai invart astia, doar - doar sa mai roaza ceva de pe osu' ala cu maduva... he,he... mai e mult pana departe, cu tot nematzu' nostru la timona... |
||
zambil Postat pe 27 Noiembrie 2014 14:46 |
||
apropos de neamtz... pai tocma' pe papagalu' ala de mihalache l-a pus el consilier?.. are dreptate banciu cand zice... ia uitati-va si voi la poza asta, daca asta are fatza de consilier al lu' klaus... http://www.gandul.info/politica/administratia-iohannis-cu-un-picior-in-palatul-cotroceni-primii-consilieri-prezidentiali-preiau-dosarele-ra-apps-cauta-o-vila-de-protocol-13649348 si daca nu-l stiti pe mihalache, sigur veti identifica in poza cine-i alienu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 27 Noiembrie 2014 14:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
retragerea prieteniei! | 202 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
|
||
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice