arta,da... nu stiu cum se face ca duminica raman singura acasa,cum ma plictiseam eu,asa...ma pune nu stiu cine, sa ma uit la filmu' asta al nostru,are daneliuc un talent sa scoata rapu' la suprafata de te ia greata...se duse si rodica an,mamoanta...daca nu l-ai vazut sa te uiti... https://www.youtube.com/watch?v=6LBzhkWHrCo |
||
iasomia Postat pe 2 Februarie 2015 11:12 |
||
---|---|---|
apropos de opera aia la couru' gol... cica cea mai buna metoda de a elimina stresu' produs de prezenta unei persoane cu atitudine dominant-agresiva este sa ti-o imaginezi in momentu' respectiv la pielea goala... efect garantat, perspectiva se schimba dramatic si relaxarea (daca nu chiar si bufnitura de ras!) sunt instantanee... asaa.. ca zisesi de filmu' asta al lu' danieluc... nu l-am vazut, da-mi fac timp pt el, sa vaz despre ce-i vorba... chestea e ca astia de rupeau gura targului pe vremea lu' ceasca cu filme pline de figuri si intelesuri - care mai de care mai subversive - si-au pierdut mult din dantura dupa aia... arta lor reflecta in continuare mizeria umana, da' numa' de la un anumit nivel social in jos... zona faptului divers... teama aia de taticii superpotenti e in continuare valabila, daca nu cumva s-a amplificat intre timp, mai ales in cinematografie, unde banii sunt chiar mai putini decat pe vremea lu' sahia si buftea... inca n-am depasit faza in care ii criticam cu inversunare pe frizeri, ospatari si sefii de aprozar, inamicii jurati ai societatii curate romanesti... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Februarie 2015 14:13 |
||
ma uitam mai ieri la b1tv, astia de-si fac un nume din lupta impotriva coruptiei si a abuzurilor, sau in orice caz asa zic ei... ce mai limbi de vaca a-ntaia ii trageau intre copane lu alde bobitza paunescu, c-a scos si el o margica de film despre liceeni... si tocma' astia rad de slugarnicia alora de la antene fatza de nea varanu'... bleah... intre timp, este din ce in ce mai clar ca treaba cu bagatu' baronilor la parnaie (anticoruptia, adeca!) e un praf in ochi, atata timp cat aia raman cu purcoaiele de bani in saltele sau prin bahamasuri... ia uite-l pe-alde copos, cum iese el de la racoare dupa numa' cateva luni petrecute in resortu' de lux de la rahova, numa' ca sa ne faca-n ciuda... pai banditu' asta numa' pt cum si-a batut joc de rapid si-ar fi trebuit sa fie pus in genunchi si ciuruit fara mila, cum i-au facut lu' bietu' ceasca.... |
||
|
||
zambil Postat pe 2 Februarie 2015 14:22 |
||
ca tot zisei de copos, loteria romana se cearta de luni bune cu grecii, pa chestea drepturilor 'telectuale asupra extragerilor... ok, veti zice, si ce ne pasa noua?... pai ne pasa, ca daca ne uitam mai bine cam de cand a-nceput cearta nu s-a mai castigat niciun pot baban... ati priceput, sau va fac un desen?... era pe undeva pe youtube un filmulet cu un pusti care demonstra cum se poate manari o extragere tocma' de tipu' aleia de la loteria romana... freci bilele alea de plastic cu o carpa, sa le incarci de electricitate statica, si tocma' alea se reped pe aspirator mai intai... iar diferenta de ore intre inchiderea masinilor de la agentii si extragere le foloseste un calculator meserias, ca sa gaseasca variantele pe care nu le-a jucat nimeni din prostime... ca sa stie oamenii aia pe care bile sa le frece mai abitir de pantaloni, inainte sa le bage pe tzeava... |
||
zambil Postat pe 2 Februarie 2015 14:31 |
||
sa te uiti,puisor... eu ma gandeam in timp ce ma uitam...ca nu sunt sanatoasa de ma uit cu atat interes,apoi mi-am dat seama de ce ma uit,da' iti spun dupa ce-l vezi,bineinteles ca o sa ma bombani ca ti-ai pierdut timpu' cu tampeniile mele,alea,alea... ma uit din ce in ce mai greu la b1,mami..banciu ce ma mai tine uneori pe loc,da' si ala are impresii despre el,din ce in ce mai des... cat despre mima asta de-a bulaul,spuneam si eu acu' cateva postari ca ei cu banii,noi cu botu'... mai murii una,mama unui prieten de-al baietilor mei,ma seaca...era mai mica ca mine,avea nunta baiatului pusa pt vara...da' s-a terminat mosoru',maica si au astia situatieeee si baaaani da' te pishi pe ei la o adica...scuzati,da' nu inteleg cateodata de ce-i viata courva,asa....a! si un nepot pe drum pe care n-a apucat sa-l vada ... in fine.. e daneliuc,mami...nu danieluc |
||
iasomia Postat pe 2 Februarie 2015 17:53 |
||
mami, stii tu vorba lu' duduleanca... colette, courvette, tot un drac... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 2 Februarie 2015 18:59 |
||
Ce jubileaza cei doi b (aia cu pamfletele,bre!) ca e sarbu la mititica,nu ca m-as da eu in vant dupa gitanu' mogul,da' cum draq sa-l ierte coate goale,mate fripte (in ale tv-ului in comparatie cu el) de b mic... care dupa ce a fost tinut 3 saptamani intr-o emisiune "alege asia",a fost pus pe liber cu urmatoarele cuvinte:" nu pot sa-ti dau nici-o emisiune,ai freza aia de chelner,ai fata de taran" despre celalalt nu mai dau amanunte,ca sufera si ala in ultimul timp prea tare...are impresii... se intelege ce zic? viteza bat-o vina |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2015 12:29 |
||
azi la cheste sunt melancolic, vericilor... imi aduc aminte de vremurile bune, cand se facea arta cu oameni adevarati, nu cu scheme prefabricate din panoplia producatorilor... de muzica zic acuma... azi, rock progresiv pentru cunoscatori... https://www.youtube.com/watch?v=vttTrXKIiAA stone the crows avem acilea, cu o vocalista cu moaca de gospodina si rochie de mamaie... un fel de susan boyle, cum comenteaza careva pe youtube... dap, zic eu, da' o susan boyle fara sutien, si pe buna dreptate... he,he,he... sa nu uitam de vocea gospodinei, perfecta pt ce cantau baietii aia acolo... stone the crows, auzi la ei... parca au prevazut cine o sa-i invadeze din estu' europei dupa 1990... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2015 09:40 |
||
si-acilea o formatie de prin aceeasi perioada... curved air, daca ati auzit vreodata, sau daca va mai aduceti aminte, aia de stiau ceva la vremea aia si nu i-a lasat memoria acum... https://www.youtube.com/watch?v=lY5SpyIhC6g cu o vocalista de exceptie, si-acilea nu ma refer numa' la voce... la vremea ei sonja kristina a facut ravagii, neneaca... ascultati insa melodia, care este de-a dreptu' hipnotica... la 3, va veti trezi din transa.. 1, 2, 3... asaaa... daca nu ma credeti cu tanti kristina, luati d-acilea un video mult mai recent, de prin 2008, unde femeia avea deja peste 60 de ani... https://www.youtube.com/watch?v=BXCx3Its1NA e?... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2015 09:51 |
||
mami... n-o sa incerc sa te scutur,are si melancolia rostu' ei...unde pui ca daca ai chef sa stai cu ochii in tavan si sa nu vezi pe nimeni,nu-ti pica bine cand cineva face zgomot... apropos de hiptnotic,sa va bage si maicuta ceva care ii place...mult! https://www.youtube.com/watch?v=Y6M5zgvBe3g |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2015 10:41 |
||
si inca una pe care eu o consider intr-un mare fel,pana si titlu' e de milioane ehe,he,he.... ca tot venii we.. https://www.youtube.com/watch?v=EgoiJkN4_aE mamoanta, mor dupa sincroane,simultane si alte halea,intelegi tu ce spune fata... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2015 10:47 |
||
dap.. proba pe perechi e cea mai tare... he,he,he... circoteca anticoruptiei merge inainte, in pas saltat (ce imagine am gasit - saltat - auzi!)... nutzeta merge la tzambal zambitoare ca o miresica in ziua cununiei, si face semne strengaresti prin parlament, mai ceva ca vrajitoarea samantha... asta-n timp ce copos e pe picior de iesire de la sanatoriul de lux rahova, iar gigica becali scrie carte dupa carte si-i curg banii-n conturi ca-n vremurile bune... ma si miram eu sa se faca ceva serios in romanica, chiar si sub indrumarea atenta a americanilor... iar noi cascam gura ca prostii pe la televizoare, iar populimea saraceste in ritm de 10% pe an... dap, vericilor... in 10 ani o sa fim toti in paulele goale, vom dormi in canalizari si vom manca de la ghena... cel putin asa scrie prin presa... |
||
zambil Postat pe 11 Februarie 2015 09:50 |
||
La noi in bloc au mierlit-o unii(fara mostenitori) si se dau gauri,de fix patru luni de zile se dau gauri,ce avant pe cei care au pu mana pe case! avem zile cand suntem varza de draci,pt ca nu tine nimeni cont de ore si alte chestii,eu le-am facut aproape panarama de vreo doua ori ,da' nu mai am chef... ca nutza merita de toate ,se stie...insa ,cand am vazut pe tv atatia barbati in deriva maladiva,aproape ca faceau clabuci la gura de satisfactie,(pun ramasag ca au avut si erectii cand s-au dus acasa,sau la gagica,ma rog)...urati erau! bleah! sa speram ca o sa-i bage la zdup si pe marii barbati ai acestei tari,(nutza a pomenit doua nume) care s-au dat la fund mai mult sau mai putin,normal ca nu ma refer la base...chiar daca se stie cat de nociva am considerat-o eu pe femeia asta pt el,acu' m-am gandit mai bine,si fara leana s-ar fi putut sa nu reziste atatia ani,cred ca i-a dat ce avea nevoie,a stiut pe ce butoane sa apese... daca ma exprim dezlanat ,scuze...da' e gauritorul de jos in forma si nu-mi aud gandurile.. |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2015 10:06 |
||
mai putin aia de fac acu' bulau pt coruptie, desigur... care vor beneficia meserias si pe-ndelete de milioanele de euroi proaspat spalati de dna si de cine s-o mai baga in fatza pana atunci... | ||
zambil Postat pe 11 Februarie 2015 10:13 |
||
Cred ca si aia gasesc o solutie,n-ai vazut borcea? dadea la buci in infirmerie. in rest,e drept...ce-i un pic de bulau pt milioane de euro ramasi in conturi?pt perversi poate fi chiar cool... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2015 10:16 |
||
mami, pitzifricii aia de fac spume bucurandu-se de necazu' blondei, nu cu nutzeta au ei ce au, ci cu baselu'.. da' fiin'ca n-au boashe sa se ia de matelot, sar la gatu' fomeii, ca neshte courve ce si sunt... neshte impotenti de doi bani... | ||
zambil Postat pe 11 Februarie 2015 16:54 |
||
mami,nu mi-a placut ce-am vazut,hoarde de ziaristi si politicieni incinsi intr-un mare fel,acum doar n-o sa cred ca toti aia care au turnat-o sunt maicute,problema e ca sunt liberi !? insa pt altceva am intrat eu acu',iar a pus mana la nara,iar s-a maimutarit.daca ieri la un moment dat i-am admirat sangele rece,astazi zic ca lumea-i proasta,semnul nu-i nicidecam pt linistirea baselului,e pt atentionarea lui,un fel de "suntem in aceeasi oala,atentie sifonez daca nu esti alaturi de mine" si omul a iesit,si ieri si astazi....trebuie sa fie greu pt un viteaz sa-si vada personajul favorit asa,da' la o adica si-ar fi oblojit rana cumva,cu ceva...problema e ca apare pdl-ul in draciile alea,ca nu degeaba s-or fi rebrenduit ei...si nu degeaba o fi plans la numirea judecatorilor, marinel.... rugandu-i ca la o adica ,daca o sa fie chiar el judecat,ei sa fie drepti...asa le-a spus inecat de emotii si de lacrimi. multe,f multe nuante dar da,iar...au mari frustrari agitatii astia care au tabarat pe nutza,iar ea...are si zambetu' rostu' lui,da' cand zambesti incontinuu ,te maimutaresti asa...ca proasta-n ....ma faci sa te banuiesc de topism,si parca-mi pare rau... |
||
iasomia Postat pe 11 Februarie 2015 18:54 |
||
ne intoxica astia cu leantza,cu base...nu se mai uita lumetu' la tabelul cu intretinerea,la nica...apropos,mi-a venit 1100 luna asta si cica tre' sa ma pregatesc luna viitoare de fo 1300,este ca-i mult? v-am mai spus ca am devenit cam atenta cu cheltuielile de ceva timp, sunt mai chetroasa... da' nu de-asta n-am eu chef de nimic.deocamdata ma descurc la ce bun sa ma apuce dracii,hai? m-am uitat ieri la doua dulcegarii: letters to juliet https://www.youtube.com/watch?v=FM0Sxin5Kqs si la larry crowne https://www.youtube.com/watch?v=1UNtrqRG7GA al doilea cu o patina de clasa data de tom (de parca la juliet nu era vanessa!?) ce vroiam eu sa zic...ai nevoie de un anumit tip de constructie ca sa nu te apuce bazdacu' dupa ce vizionezi filme d-astea pozitive si roz-roz,nu de alta ,dar cand se termina iar iti dai seama ca tu te coclesti pe canapeaua,fotoliul,divanu' tau...intre timp... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2015 11:50 |
||
il arestara si pe mitrea,cica urmeaza o gramada din pdl acu'...bai,nene sa dea dracii,nu ma asteptam sa fie chiar toti o apa si-un pamant,mi-a inchis gura unu' aseara cica "ce draga,crezi ca daca tu erai ,nu luai?" sa zic ca nu prea cred?! as zice!da' puterea corupe si cand esti atata amar de ani pe cai mari,ti se pare ca nu se mai poate intampla nimic nasol...deci nu stiu ce sa zic! am avut ocazia sa bag mana in fel de fel de cascavale,sa fac o gramada de trucuri,mi s-au propus multe de-a lungul vietii,da' ce pana mea, refuzurile mele in comparatie cu ce au facut astia erau gainarii,intelegi? | ||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2015 11:53 |
||
apropos de patzaniile nutzetei... mami, si la revolutia franceza tot o femeie a tinut capu' de afis.. maria antoaneta aia... si tot pe chestii de vuitoane si panetoane o urau aia, de-au ajuns s-o descapatzaneze cu atata-nversunare... asa e paulimea la nervi, considera ca sangele de femeie e mai dulce la razbunare... si mai e ceva - daca in cazu' inamicilor publici barbati parerile gloatei sunt impartite (multe femei una zic si alta gandesc!), in cazu' diavolitzelor absolut toate femeile urasc sincer... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 10:30 |
||
cat despre capacitatea puterii de a corupe - e clar, asta e valabil peste tot in lume - cand e vorba de pus paznic la stupi toti oamenii devin ursi... chestia e ca in romanica nu puterea e de vina, chestia e mult mai profunda... la noi fura absolut toti, pe unde apuca, fie vladica sau opinca... acilea-i vorba de frustrare, un amestec de revenire la capitalism cu mentalitate comunista... ce era al tuturor trebe sa devina numai al meu (capitalism), plus de ce altii da si eu nu?(comunism)... au credeti voi ca povestile alea de pe vremea lu' tzepesh erau numa' asa, de-adormit copii, ha?... nu neneaca, leacu' putregaiului generalizat este trasu-n shtromeleag fara diferentze... altfel nu poti lasa portofelu' cu bani pe strada si sa-l mai gasesti si-a doua zi, asa cum ziceau aia ca se intampla pe vremea lu' draculea... ceva asemanator s-a intamplat in anii 50, in romanica... un scuipat pe jos pe strada iti putea aduce cateva luni la canal, neneaca... asa a fost posibil ca mai apoi, in anii saizeci, la orele diminetii cand inca nu deschideau aia la alimentara, sa poti sa lasi sticla goala de lapte cu banii in ea, si sa iei una plina la schimb, direct din naveta... sau autotaxarea din tramvaie, la inceputuri, cand bagai maruntzisu' potrivit si-ti luai bilet numa' cat iti trebuia... ehhh... stiu, ce zisei eu acuma cu laptele si tramvaiu' poate parea celor mai multi de domeniu' fantasticului, dar ce-i ce-au trait vremurile si inca nu i-a lovit tanti roza sigur pot confirma... de-ajungi sa crezi ca si povestile cu atlantida erau adevarate... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 10:48 |
||
hai si putina arta, sa nu vi se-ncinga creerii... https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es sau ce se intampla cand videoclip-ul e mult peste cantec... asta-mi aduse aminte de ce zicea ala din las fierbinti, apropos de cupluri - cand se casatoresc, femeia intra in vacanta si barbatu-ncepe scoala... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 11:07 |
||
sia.. l-am pus si eu acu' ceva timp,niste dezaxati o acuzau de pedofilie ,au cerut ca video-clipul sa fie retras,eu l-am placut din prima ...e drept,nu e pt tampiti. mami, uite care-i treaba cu leana,eu de ex n-o urasc,ba chiar am si votat-o cand a cadidat la noi in zona,problema e ca in timp ce ea impartea shpagile si se juca cu milioanele de euro ,salariile unora erau taiate cu 25% ,pt ca nu stiu cine stie si vrea sa recunoasca,nu au fost numai salarii (pensii) nesimtite,s-a taiat in carne vie (pt unii) si oamenii s-au imbolnavit de suparare. a fost base la tv aseara,a facut tot ce a putut ,ma intreb daca o sa fie eliberata mandra... apoi ritzi,unii zic (adriana saftoiu de ex) ca practic femeia aia plateste si pt faptele "neroziile" facute de eba si il face pe batran pe fata "nesimtit".. iar ma reintorc la leanta,s-a declarat "o sursa alternativa de informatii" pt pres. gata ma opresc ca nu stau prea grozav cu nimic,mi-e greata de toti. |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2015 11:46 |
||
iasomico, bratzu' nutzetei a-mpartit mult mai putine shpagi decat bratele altora, d-aia zic eu ca taraboiu' pe care-l fac frustratii-acuma e disproportionat si are urme adanci de misoginism in el... mai ieri vedeam printr-o revista d-asta de life style de la noi poze din sanu' familiei nastase (bombo), de-un craciun, ceva... mi s-a facut greatza cum l-au spalat astia pe bombo si l-au facut ca nou dupa parnaie, si-acuma ni-l arata in scene de moshier bonom, ca pe un model de viata... asta-n timp ce pe tanti musca au uitat-o toti cu desavarsire, odata scoasa din circuit... poftim dreptate, de vezi... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 12:03 |
||
si parc-as vrea sa retusez un pic si chestea aia cu taiatu-n carne vie, cu pensiile si salariile.. ce s-a taiat de fapt a fost ceea ce s-a dat moca de catre tariceanu, la sfarsitu' mandatului de mana larga pe care l-a avut ca prim ministru... adeca, s-a taiat ceea ce de fapt nu se cuvenea... si-acilea o vorba si despre ceea ce se cuvine si ceea ce nu se cuvine... mai ales ca vorbim de sectoru' bugetar, ala in care nu se produce nimic, ci doar se consuma... desigur ca orice paulistas d-asta are asteptari cu mult peste ceea ce merita cu adevarat, in materie de rasplata si stimulare... iar in romanica majoritatea covarsitoare a paulimii nu are nici cea mai mica idee despre corelarea corecta dintre cantitatea si importanta muncii depuse si nivelu' retributiei... c-asa ne-a ramas de la ceasca, deh... de-acilea si tragediile astea sociale, ca sa zic asa... oamenii se simt loviti la sange pt ca de fapt nu au simtzu' corect al valorii personale... zeci de ani paulimea a suportat neshte banditzi la conducerea trebilor stiind perfect ca erau neshte banditzi, dar sperand in secret ca-ntr-un mediu banditesc o sa poata sa-nhatze si ei o bucata de cascaval pe nemeritate... dap, cred ca asa se explica senzatia asta de greatza generalizata, careia nu-i dam de capat.... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 12:16 |
||
mi-e greata pt ca n-am ajuns la cascaval,cu alte cuvinte... nu are sens sa dau detalii pt ca nu e locul aici,insa te asigur ca au fost cazuri cand oamenii au suferit f tare de lipsuri in acea perioada,au fost cazuri cand indivizi f harnici dar slab platiti ,au intrat la gramada cu ceilalti,s-au numit "erori "mai tarziu... |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2015 12:25 |
||
corect, mai exista si erori, dar sa nu generalizam... tot ce ni se-ntampla-n viata e pana la urma rezultatul alegerilor personale, pe fondu' capacitatilor cu care ne-a-nzestrat natura si a norocului .... ca da, norocu' e hotarator, pana la urma, are chiar si-o teorie a lui, serioasa, in matematica... a propos de harnicie... pai la ce-ti foloseste de exemplu sa fii erou al muncii la productia de ace cu gamalie, cand toata lumea cauta acuma ace de siguranta (un exemplu, adica!)?... stiu, frustrarea nu e ca eu muncesc pe rupte si castig de-o braga, acolo, ci ca-i vad pe altii care aparent nu fac nimic si nu mai stiu unde sa puna banii... chestie subiectiva, cu alte cuvinte... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 12:33 |
||
cine a generalizat? minimalizezi opiniile mele si le reduci la o scara nesemnificativa, dar nu e nicio problema,persoana despre care iti vorbesc face lucruri extrem de importante,chiar vitale pt oameni ,in sensul ca daca el isi face bine treaba, oamenii sunt in siguranta. am crezut ca dupa atatia ani de zile interventiile mele pot fi si altfel vazute de tine,zambilu' ,dar concluziile tale sunt intotdeauna aceleasi: subiectivism,frustrare, samd. cu alte cuvinte,e cam mica lumea mea si cam trista |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2015 12:44 |
||
hai ca-mi adusei aminte de-o cheste, legat de filmele pe care ziceai ca le-ai vazut... am vazut si eu larry crowne acu' ceva vreme, mi s-a parut ok ca paleativ in tratamentu' depresiei... tom hanks isi datoreaza de fapt succesul profesional moacei aleia de baiat bun si lovit de soarta, dar care cumva o scoate la capat ajutat de un noroc chior... ei bine, pana si tom hanks divorteaza, zice presa bine informata de la ei, dupa aproape 27 de ani cu a doua nevasta... ok, nu dupa doua trei luni, ca ciorile alea vopsite din lumea hip-hopului, dar totusi... crez ca de la razboiu' lu' charlie wilson i se trage... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 12:45 |
||
mami, iar te victimizezi cand nu e cazu'... hai sa-ti mai zic o hollywoodiana... cica amal e culmea snobismului, iar georgica nu mai pridideste cerandu-si scuze-n urma ei, pe unde trece... eu sincer n-am inteles de ce-a luat-o el pe araboaica, fie ea si din liban... mie mi s-a parut de la-nceput ca are fatza de dezaxata, daca intelegi ce vreau sa spun... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2015 12:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
|
||
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice