da ,ea era cu barbatu' de mana.. | ||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 11:53 |
||
---|---|---|
da' uite ca uneori nu e nevoie de frumusete ca sa ajungi unde trebuie...hai cu vitalizarea... https://www.youtube.com/watch?v=5olYB5pTQ8Q |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 12:15 |
||
iasomico, nu ma lua tu pe mine cu curiozitati d-astea de circ, mami... pai o vezi tu pe dolofanca aia sa faca cine-stie-ce cariera din cantat pe undeva, fie si la nivel orasenesc?... aia da bani ca sa cante, pe unde canta... parca gospodina aia din anglia, susan boyle, a avut vreun succes anume, sau traieste din ce canta?... a avut si ea un moment, acolo, ca si costel ala de canta prin spania, sau paranormalu' de gigel frone... cum ziceam, curiozitati... |
||
|
||
zambil Postat pe 3 Martie 2015 12:47 |
||
dar ca sa revenim la sacrificiu' femeii-n arta... e drept ca sunt milioane de necunoscute care dau aiurea cu fofo-n populatie, fara sa se aleaga cu nimica de pe chestea asta... nu c-ar visa la vreo cariera, ceva anume, ca ele nici pe ce lume sunt nu stiu prea bine... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2015 12:51 |
||
sa stii ca se bucura de succes formatia.... mami, lumea e din ce in ce mai rea,nu stiu ce se intampla...de parca i-am pus eu sa se blazeze,sa moara draq in interior,put a morti de vii... Doamne iarta-ma! |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 12:54 |
||
si stii care-i culmea? f rar sunt adevaraciuni aia de care te asteptai sa aiba un traseu misto de tot... ce se intampla cu ei pe drum? unde le piere farmecu' ala? |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 12:56 |
||
sacrificii pe altaru' artei... ce-mi place cum suna chestea asta... am in minte numa catwomen d-alea, dedandu-se la sado-maso pe masa din bucatarie sau pe masina de spalat din baie... pervers batran, pacatele mele - desi locurile de cult mentionate mai sus au neshte avantje anume pe care numa cine-a participat le poate aprecia... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2015 12:58 |
||
ba mami... in locurile alea mere doar daca-ti pulseaza pasiunea-n vena...eventual dupa un pic de alergatura prin casa... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 13:01 |
||
asa-i in tenis, vorba lu' saracu' tomitza... multi chemati, putini alesi, desi mai curand ar fi vorba de nechemati... ca pe langa aspect, talent si disponibilitate, mai trebe sa te si tina balamalele la drum lung... multe fatuci d-astea dau buzna la-naintare numa ca sa se marite mai bine... apropos de disponibilitate.. am cunoscut demult o femeie de-o frumusetze clasica desavarsita... le-avea pe toate, mami, da' lucra intr-un institut d-ala de pe vremea lu' ceasca, statea si ea in spatele uni birou ponosit, ca toti ceilalti... la un moment dat primeste o solicitare de recrutare de la baetzii cu ochi albastri - sa se faca agent operativ, pe undeva prin hol la inter, ca la ce altceva le treb'ea securistilor femei frumoase?... stii care-i treaba?... nu s-a dus, mami... a zis ca ea-i femeie serioasa... a avut trei barbati cu cununie, toti si-au batut joc de ea, de-a dreptu' la propriu... cum ziceam,trebe sa ai si disponibilitate, nu toti sunt facuti sa traiasca la limita, dar oricine o poate lua-n barba urat de tot de la viatza, la o adica... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2015 13:09 |
||
he,he,he... cine stie cunoaste... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2015 13:11 |
||
pai nu? in alta dezordine,si eu as fi putut sa fac multe,f multe...eram departe acu',da' n-am putut,pe anumite femei doar indragosteala le poate face sa deschida compasu'... parca numa' in barba? ne-o trage viata urat,tot tacamul,mami.. |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2015 13:16 |
||
la chestiunea de azi, ora de religie... pam-pam... agitatie mare, vericilor... se scoatesau se baga?... ora de religie in programa, vreau sa zic... haide ca de unde prin anii 90 nu mai stiam pe unde sa agatzam icoane si sa pupam cruci, acuma am dat in damblaua ailalta.. le scoatem... pana si aia investiti prin guvern sau presedintele o tot dau cu asa sa-mi ajute dumnezeu, da' ei se gandeau probabil cum sa-i ajute la shpagi si plocoane... ca fiecare ii gaseste intrebuintare personajului dupa cat il duce mintea.., asta si pt ca personaju-n chestiune tace ca pestele... poate d-aia si era pestele un simbol crestin in perioada de mare abureala... |
||
zambil Postat pe 4 Martie 2015 15:07 |
||
sa revin insa la programa scolara... o gramada de personalitati sa le zicem culturale au dat buzna sa puna umaru' la sustinerea asociatiei mafiote care e biserica ortodoxa romana... cum ca daca scoatem religia aia predata de tot felu' de trepadusi, o sa ne ramana odraslele fata capatai spiritual... blandiana, dorel visan, dan puric, sofia vicoveanca... adeca tocma' astia care n-au apucat sa se imbogateasca material si-atunci trag tare pe chestea spirituala, cand mai au 100 de metri pana la coltz... chestea e ca eu n-am nimica cu blajinii astia - la modu' general vorbind - ci am cu banditii care profita de convingerile individuale ale unora sau altora pt a-si trage profitu' gros... dap, de popishteni zic acilea... cum se mai dau ei de cezsu' mortzii ca le scapa din gheare generatia de maine si poimaine... |
||
zambil Postat pe 4 Martie 2015 15:21 |
||
nu stiu de ce da' campania asta de ajutorare a bisericii in problema orei de religie tare imi seamana cu campaniile sustinute de tot felu' de personaje dubioase pt salvgardarea cainilor fara stapan...profilu' psihologic al lu' alde blandiana, vicoveanca si purioc parca prea tare seamana cu ala al pensionarelor de la parter, care fac crize de isterie daca le dai javrele afara in suturi de pe scara blocului... bleah... hai ca mai am si alte trebi... |
||
zambil Postat pe 4 Martie 2015 15:29 |
||
taman ce vorbeam cu un amic care a ajuns la o varsta (si sta in strainatate) a venit sa faca ceva cu urnele parintilor, pt ca desi are un loc de veci la o biserica ,il agasau aia cu fel de fel de dari...voia sa-i duca la munte sa le dea drumu' de la omu', da' i-am zis ...nene,esti din C-ta ,da-le drumu' in mare... si asa o sa faca.. .si daca tot a venit vorba, m-a intrebat eu unde o sa ma duc(al draq credeam ca ma intreaba de vacanta,ehe,he,he!) cand m-am prins unde batea , i-am spus ca cenusa mea va fi aruncata undeva,undeva la munte...pt ca eu sunt fiica muntilor,na...bre,nu-i de gluma le-am zis alor mei ce au de facut la o adica..treaba unora daca vor cu ma-sa,cu tac-su...adicatelea si dincolo sa ma f ...a la cap tot neamu'? nu merci... ehh se duse si george motoi,discret... |
||
iasomia Postat pe 4 Martie 2015 15:46 |
||
da' sa trec la lucruri mai vesele,il saltara si pe DD...si base si-a facut grup parlamentar... hai si-o melodie de-mi place,crez ca o sa fie hitul verii... https://www.youtube.com/watch?v=N4lPMBPLFWY cat despre religie in scoli,nu stiu ce sa zic,un pic de religie ,acolo...la optiuni nu strica,mai mult asa pt paza de primejdie rea,da' trebuie sa aiba har,nenica cine preda,ca astia de acu' mai mult hartuiesc,sexual vreau sa zic... |
||
iasomia Postat pe 4 Martie 2015 15:53 |
||
cati ani de la cutremur? eram cu un baiat de-l am in lista dincolo,in fiecare an isi aduce aminte ca pe 4 era cu mine,anu' asta m-am pomenit ca-mi zice: "sa nu zici nimic, ca-mi face nevasta-mea deranj" pai ce sa-ti zic ma? ca nu ne-am f...t ,n-avem amintiri ,eram doi copii -copii ..nici macar nu ne sarutam,imi mai baga mana in decolteu cateodata ,da' eu ma ratoiam la el si-l pocneam,bre,pana si mana aia in decolteu tre' sa stii cand s-o bagi,cum s-o bagi...ehe... chiar daca alea ii pazesc pe consorti ca pe butelii,aia si-o trag cu prietenele lor cele mai bune,ale nevestelor,vreau sa zic... de parca pe starvu' ala tre' sa fii geloasa,nu mamica...pe gandul lui,cu trupu' poa' sa faca orice,sufletul sa fie al tau,da' sunt simplute-n gand ce pretentii sa ai... am refacut postarea asta de m-a luat gaia,mai umblati pe la vocabularul ala, nu va mai spargeti atata in figuri... |
||
iasomia Postat pe 4 Martie 2015 16:15 |
||
phiiii... se pusera paianjenii, mami... si nici de cutremur aniversar n-am avut parte... ia sa mai dezmortim noi p-acilea... | ||
zambil Postat pe 15 Martie 2015 08:04 |
||
hai ca trecu ziua femeii si eu nu zisei nimic pa chestea asta... nici n-o sa zic ceva, doar asa, ca sa recuperez, sa va dau pe la nas ceva arta feminista, desi inspiratia tot de la un barbat vine... he,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=rti3TPOiFn8 |
||
zambil Postat pe 15 Martie 2015 08:36 |
||
vi se pare cumva ca arta e prea paroasa prin locurile esentiale?.... bre nene, acilea ar fi de discutat ceva... pe vremea lu' nea courbet ala cu fofoloanca artistica, jumatea masculina a lumii nu prea se sinchisea de aspectu' blanos al sexului feminin... ba chiar dimpotriva... chiar si prin anii 80, femeile erau la fel de paroase si-n acelasi timp pline de succes pe plan erotic... cine a apucat sa vaza filme cu john holmes in perioada de glorie stie despre ce vorbesc... si-atuncea, de unde pasiunea barbatilor pt tunsoarea braziliana?... sa va zica tatae ce crede el - feminismu' militant e de vina, vericilor... prin america si chiar si prin alte parti anglofone ale lumii, a face curte unei femei la stilu' macho se poate lasa cu amenzi usturatoare sau chiar cu ceva puscarie... plus expunerea la oprobiu public, urmata de-nregistrari perverse la cartea de munca, sau employment record cum ii zice pe-acolo... mami - ca tot ziceai tu de ce si cum la bagatu' mainii la tzatze... pe-acolo prin state crez c-acuma iti trebe un inscris legalizat de la femeia in cauza cum ca ai voie s-o apuci de sfarcuri, precum si intre ce ore, la o adica... |
||
zambil Postat pe 15 Martie 2015 09:03 |
||
nu-i de mirare ca-n conditiile astea masculilor ramasi pe baricade le cam moare nervu'... e cheste masurata stiintific, vericilor... barbatii nu se mai aventureaza la femile coapte, de frica consecintelor, in cazu' ca pe femeile in cauza le apuca pandaliile de personalitate, la o adica... si-atuncea, ce-i de facut pt bietii baieti mari dezorientati?... pai doua chestii - fie o dau pe homo, fie pe pedo... si cum la homo e cam lipsa de aia care sa faca pe femeia, inghesuiala mare e la grupele mici... naivitate, supunere, si.. si... lipsa pilozitatii, neneaca... iaca cum am ajuns de unde plecasem... cerinta depilarii e de fapt un substitut al preferintei pt copile, ca partenere de sex... barbatii se amagesc cu ideea ca o femeie desnudata in zona venusiana isi insuseste in mod automat atributele ingenuitatii infantile... |
||
zambil Postat pe 15 Martie 2015 09:13 |
||
evident insa ca-i doar o amagire... femeile au prins miscarea si-acuma se-nghesuie toate sa para care mai spana ca alta, chit ca pt chestea asta trec prin niste chinuri greu de inchipuit... ia uitati-va voi acilea cum se sufera pe altaru' amagirii erotice... https://www.youtube.com/watch?v=-0bqBvJXhyw credeti ca pt sex fac sunt dispuse evele la jupuirea de vii?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Martie 2015 09:24 |
||
mami... ne orbisi ,dreaq... pai nu spuneam acu' vreo doua luni ca ma innebunisera purisancele de cum se fac ca-n palma intre buci? "eu daca nu sunt ca un copil,ca un bebelus intre craci nu sunt om" foaie verde baraboi,hai sa ne ..... pe noi! cand am auzit-o pe una ca si la dos se rascheteaza, am ramas pe ganduri... nu de alta,dar eu stiu pe una de iarna aproape ca nu se epileaza,(doar de sarbatori si de ziua ei),are toate padurile pe ea,jungla,nenica...doar ce si le tunde cand si cand,nici macar sub brat nu se rade...cica da repaos la ganglioni,ca fata a avut niste probleme,in fine....o chestie f interesanta,imi spunea ca in perioadele astea cand se lasa natur,asa...vin oamenii si stau f aproape de ea si ii spun ca miroase misto.. cu alte cuvinte, zici ca ele se vor fetite ,iar ei se invartoseaza la asa grozavie,si inversa de ce nu-i valabila? sau e, de au inceput toti bibicii sa inlature-n disperare tot parul de pe ei,inclusiv cel intim,cica pare mitraliera mai tantose. am momente cand sunt f recunoascatoare ca ai mei sunt atat de normali ! oaliu! ca uitam,se penseaza unii barbati ca,courvele in ultimul timp,nu-mi dau seama ce au...bine ca n-am specimene d-astea! Bai! lasati naiba sprancenele ,taiati-va parul din nas,din urechi....ca e scarbos rau de tot! |
||
iasomia Postat pe 15 Martie 2015 21:48 |
||
si zambilu' aia de se zgaieste asa la noi de langa tablou,de acolo,e cosmetizata...sa fie ciufu' ca-n tablou....noir,bezna... e multa,f multa perversiune in lumea asta,normal ca la un moment dat omu' este disperat ca nu i se mai ....nu vrea blazare,se vrea viu si pulsator,insa nu stiu cum sa zic....parca chestiile ascunse,lasate la indemana altora, (doar se spune ca sex apelul este 50% ce avem si 50% ce isi imagineaza altu' ca esti) sunt mai fine,mai rafinate... omu' este un animal complicat... |
||
iasomia Postat pe 15 Martie 2015 21:59 |
||
din ciclu' viata la bustu' gol, azi inviorarea de dimineata... he,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=dg32CqOMzxc hai, namaste si mai vorbim mai incolo... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2015 08:21 |
||
eh, cum va simtiti peste zi, revigorati?... am uitat sa va zic, aia de vreti sa puneti muschi pe boashe, luati-o usurel mai la-nceput, nu va repeziti direct in gantera de 10 kile... aseara-l vazui pe michimaus cum iar ne-aburea la televizor.. minte cum respira, vericilor, de stai sa te-ntrebi cum dreaci de mai rezista pe pozitii... chestea e c-acuma nimeni nu se mai repede la cascaval ca pe vremuri, cu dna-ul nervos si cu mana pe catuse... asa ca la ce sa iei puterea, doar ca sa-i iei chachatu' din fatza lu' ponta si sa-l mananci tu?... nicio jmecherie... treaba e ca ne scufundam pe zi ce trece, si nu se vede nicio lumina de nicaieri... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2015 13:43 |
||
apropos de-abureli propagandistice... ani la rand ni s-au bagat pe gat tot felu' de basme cu unicitatea folclorului romanesc... printre caii de bataie cei mai inseuati erau dansu' fetelor de la capalna (un fel de repetitie de mers in sir ca sa nu pierzi cararea) sau calusul... de ciuleandra nu va mai zic, ca-mi stiti parerea - ala nu e cantec popular, ci o mistocarie de carciuma pusa la cale de baietzi cu carte in ale muzicii... iar mariuca lu' tanase era piua-ntai la cioace d-astea de betzivani... da' uite ca mai zilele trecute dadui de-un dans popular englezesc... morris dance ii zice la mama lui si-aveti acilea un exemplu... https://www.youtube.com/watch?v=sArAC2_ow2k ha?.. vi se pare cunoscut?... sa nu-mi ziceti ca l-au copiat englejii de la noi... pe wiki zice ca dansu' dateaza de prin secolu' cinshpe, iar denumirea deriva din moorish, adeca dans maur... la vremea aia tot ce era scalambaiala iesita din comun era considerat maur la ei acolo... exotic, adeca... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2015 13:52 |
||
n-au betze aia, ziceti?... uite astia au... https://www.youtube.com/watch?v=ctYuGYwTqZg traditia respectiva nu-i numa-n anglia. ci si prin germania, italia sau spania, daca mi-aduc aminte eu bine... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2015 14:00 |
||
lasa ca inca palpai eu acilea,cat s-o mai putea... unii si-au facut un fix il ataca pe Klaus incontinuu,da' asa isteric,urat,murdar...ca sa vorbeasca,de ce nu vorbeste? ieri i-a cerut K lui michi sa-l demita pe valcov,si ala ce sa vezi? cica valcov isi daduse demisia de la pranz,da' nu a vrut el sa deranjeze presedintele sa-i zica,s-a gandit ca o fi la ora de odihna! parca o vad pe actrita ,nevasta ministrului:" cum? n-ati fost la chisinau domnule Iohannis???!!!" hai sictir,fa! despre ce vorbim aici? cum de s-au cocotat toti cretinii-n varf? |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2015 14:02 |
||
deci lavinia cioara aia e nevasta lu' ministru'?... aha.. pai la ce sa te-astepti de la o broneta d-asta pusa pe capatuiala?... mai am eu o clienta de-mi vine greatza, madam saftoaica, alta refulata careia nu i-au iesit ploile cu cocalaru' ala de barba'-su... bre nene, sunt ele unele din astea de cred ca ce-au ele nu mai are nimenea, si p-orma se mira ca nu-ncaseza la tarifu' pe care-l cer... de parca pe centura stai sa faci fitze... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 11:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
|
||
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice