parca ma-ncearca asa, o foame.. asa ca azi v-o prezint pe laurica, o ritalca cu blog pe youtube, cu haleala italieneasca, desigur... eu nu zic ca n-or fi altii mai cu carisma-n ale bucatarelii, dar laurica asta gateste pe gustu' meu... pai te pui?... he,he,he... uite-acilea ceva ce mi-a facut cu ochiu' - vita cu sos de usturoi si lamaie... https://www.youtube.com/watch?v=hf92-km3QPk atentie la ce zice femeia asta, ca unele chestii sunt esentiale... timingu' e foarte important la multe chestii... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 11:25 |
||
---|---|---|
stai ca uitai, poate unii sunt la post, deh... atunci luati d-aici... https://www.youtube.com/watch?v=bXbZpsnWb_g sau mai bine de-aici... mmm.... https://www.youtube.com/watch?v=ZJIRhdoKgUw stiu, va zgarie la ureche pitzigaiala laurei, da' nu-i vina ei, saraca... cati n-ar vea sa aiba una ca ea sa le bucatareasca acasa?... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 11:47 |
||
sa va zica tatae o cheste, daca n-ati aflat pana acuma... bucataria italiana este peste orice alta bucatarie din lume, inclusiv peste aia frantuzeasca... si-asta lasand la o parte pizza si spaghetele... si inca odata, ascultati si urmariti cu atentie ce zice fatuca asta, ca multe chestii sunt esentiale... |
||
|
||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 11:52 |
||
deci la chestiune ai papica... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2015 12:09 |
||
bai neneaca, eu nu prea ma omor cu postu' asta... tot carrnita-i de baza, mai ales daca e cu stiinta si drag de carte... carte de bucate, adeca...he,he,he... de pasare.... https://www.youtube.com/watch?v=Vn20uhKnMyA si de porc... https://www.youtube.com/watch?v=TLnDSHr8gdg |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 12:11 |
||
mami, imi ploua in gura... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 12:12 |
||
nu ma face ca ma filmez acu' facand un papricas ,d-ala gras...sa curga grasimea pe barba,nene, cum iti place lu' talica... | ||
iasomia Postat pe 17 Martie 2015 12:37 |
||
baga, mami... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2015 12:39 |
||
phiiii... jaluzelele lasate, prafu' de doua desh'te si miros de statut... he,he,he... ia sa aerisim noi oleaca, ca-ti moare nervu-n pustietatea asta de topic... mami, ada si-o tava d-aia cu placinte, ca stiu ca te pricepi... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 15:26 |
||
bre nene, vazura-ti cu germanwings aia?... te ia cu tremurici... o s-ajungem iar sa calatorim la drum lung precum magii lu' isus, pe camile, ca nu mai ai incredere in astia de zboara acuma pe internationale... buf, dadura cu avionu' de pamant, c-asa a vrut muschiu' co-pilotului... si asta nici islamist nu era... unii zic ca de vina ar fi conflictu' de munca de la lufthansa, parca, unde patronatu' vrea sa reduca posturile si salariile, iar pilotii si stewardeele nu si nu... desi de-acilea si pana la a trage dupa tine aproape doua sute de oameni la iesirea de pe scena e cam mult... poate-a fost doar simpla nebunie, ce sa zic... ca la ala din malaezia, de nu mai gasira avionu' nici pana azi... da' la ce ditamai oceanele au aia acolo, nici nu-i de mirare... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 15:33 |
||
apropos de isus... aseara discutam cu unu' pe teme de concedii, cum ca as da o goneta acasa de pasti... cu toate ca eu si cu religia dormim separat, ca sa zic asa... eeee, si de-acilea sa te tii, neneaca... sa fi vazut cum incerca ala sa ma aduca pe calea cea dreapta cu pildele unui personaj imaginar dintr-o carte de fictiune... de biblie ziceam acilea... te doare capu' cum se dau unii legati pe-o singura carte, si-aia scrisa pe bucatele acu' doua mii de ani si mai bine... chestea este insa un pic mai complicata, ca sa zic asa... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 15:40 |
||
no,gand la gand..ca si eu ma gandeam sa te intreb ceva,stiu ca te pricepi la etimologii si alte chestii... in ultimul timp ma uit la o telenovela turceasca,nu-mi vine sa cred asa ceva,da' o fac,e drept...m-am uitat si la niste episoade din suleyman,pana o schimbara pe hurem,p-orma m-am lasat...vreo zece episoade am vazut in total,da' pe asta am vazut-o de la inceput si nu dau semne ca m-as lasa...ce obiceiuri au si aia te ia cu fiori pe sira spinarii... de cateva ori i-a zis boran lu' sila "iubita" ,mai zic,tre' sa-l intreb pe zambilu',o fi turceasca treaba? |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 15:41 |
||
vericilor, cea mai mare parte a omenirii are nevoie de religie, pur si simplu... pt ce-i mai multi gandurile le zumzaie-n cap ca un roi de albine - asa, indefinit... pas de-ntelege ceva... pai daca nu-si inteleg ei bine propriile ganduri, dara-mi-te rostu' lumii?... ei bine, pt oamenii astia ce li se-ntampla in viata n-are niciun inteles, sau daca totusi deslusesc ei ceva, atunci ii ia amocu'... in conditiile astea maimutza hoatza are nevoie de cineva, ca sa se descarce de responsabilitati... al de sus... cineva care hotareste pt ei, in locu' lor... iar daca nu le iese, asa a vrut al de sus... capisce?... daca da, atuncea hai ca zumzaiala aia deja incepe sa aiba un inteles... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 15:47 |
||
mami, din ce stiu eu iubit, iubita are origine slava, iar la ei inseamna a saruta... poate o fi neologism la turci, deh, ca si lor le-au placut rusoaicele, nu mai departe de soliman ala... | ||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 15:53 |
||
Ii spune fix iubita,cu acelasi sens ca la noi...cand o mangaie,cand o alinta...asa frumos suna din gura turcului... au si aia anumite zone unde femeile sunt asa...un fel de animale. treaba cu avionu' e urata rau,intamplator am avut pe cineva care....din pacate, acolo au facut economie si nu au curatat aripile de gheata... una e sa te lase motorul,sa crape surubu' ,si alta e cand intervin "erori " d-astea umane,vorba ta...o sa ne suim inapoi care pe ce avem,riscul e peste tot... |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 15:57 |
||
sa vii de pasti? nu te mai complica,mami....iar drob,iar stufat,iar kile,iar alergii,polen chestii...bani cheltuiti.. |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 16:02 |
||
cum ziceam, le-o fi sunat bine scenaristilor, ca si cum i-am zice noi gacicii baby... le au si ei cu neologismele, la cate cuvinte am luat noi din turca... cioban, ciorba, huzur... | ||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 16:02 |
||
mami, iti dai seama ca nu de drob si stufat vin eu, c-acilea la mine se mananca de oaie la micu' dejun, in fiecare zi... da' parca as vrea sa mai simt si eu aeru' ala cand da coltzu' frunzei, stii tu... s-aud cum creste iarba... | ||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 16:04 |
||
unde pui ca in perioada aia incepe si cucu sa cante-n paduri.. | ||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 16:06 |
||
ia fii atenta acilea... http://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie:Limba_turc%C4%83 |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 16:09 |
||
oho,te ia capu'... | ||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 16:12 |
||
e de remarcat ca majoritatea cuvintelor insusite de la turci tin de-o viata-n doru' lelii... petreceri, dezmatz, imbuibeala... si-alea obtinute nu tocma' cinstit... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 16:16 |
||
sa bagam o melodea ca mi-ai aerisit,mamoantza...mosia... https://www.youtube.com/watch?v=ufbexgPyeJQ |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 16:39 |
||
pai da, sa mai iesim la aer... https://www.youtube.com/watch?v=c2VEdIxX42g |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 17:05 |
||
apropos de viatza de rocker in romanica... mai ieri aflai o poveste adevarata, de care n-am stiut nimic pana acuma... cine le are cu rocku' romanesc a auzit de formatia cargo, din timisoara... metalisti in cea mai mare parte, cu un sound nu tocmai de lepadat... activeaza de vreo 30 de ani, da' desigur ca-n timpu' asta s-au mai rotit ei in componentza, si-au mai ajustat stilu', chestii... prin '89 ajunge vocalist la ei ovidiu ioncu, cunoscut de fani drept kempes... nebunie mare, poate cea mai buna perioada a lor, norocu' fiind datorat si de luarea la un moment dat sub aripa de catre mediapro... asta pana prin 2003, cand in prag de lansare a uni nou album, kempes ii lasa cu guru-n balta si pleaca-n australia.. asa, pe neanuntate, neneaca... poate ca nici asta n-ar fi fost o cheste, ca mai plecasera si altii din formatie-n strainatate pana la el, ceea ce la scos din rand a fost motivu'... la fortzat nevasta, vericilor... i-a zis aia ca ori se face om asezat si castiga si el ceva bani pt familie, or il paraseste... bre vere, la momentu' ala cei mai multi nici nu stiau ca kempes era-nsurat... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 17:23 |
||
treaba e ca odata ajuns in australia, kempes s-a facut zugrav... castiga precum un amarastean ce si era, o mie si ceva de dolari pe luna, dar era cu mult mai mult decat ce scotea el ca rocker in romania... ok, si-a linistit omu' nevasta, foarte bine... ce n-a mai fost bine e cand a-nceput sa dea declaratii prin presa de acasa, ca ce mistoaca-i viatza de zugrav in australia, si ca nici nu mai vrea sa stie de cantat, si ca aia de-au ramas sunt neshte tampiti daca se mai tin de rockareli, chestii... urat de tot... evident ca la un moment dat kempes s-a intors in romanica sa dea concerte, da' chachatu-l mancase cand a a vut ocazia, dar asta-i alta poveste... deh... |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 17:28 |
||
mami.. kempes a avut un accident de motocicleta si a fost lovit la cap nasol de tot,uita versurile la melodii in concerte,era dezastru...asta a fost motivul real pt care s-a carat... chiar eu am fost la un concert cargo pana sa se care... |
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2015 17:31 |
||
si-acu' vin eu iar si va zic - nu va aminteste chestia asta de-o alta poveste sfarsita poate chiar mai urat?... phoenix, covaci, careva?... dintre toti rockerii romani care-au spart barierele de la frontiera strigand libertate, numa' dan andrei aldea a reusit sa se-ntretina din muzica pe cele straine meleaguri, da' nu din concerte si discuri, ci fiin'c-avea un studio de-nregistrari unde mai si gadila la chitara pt albumele altora.. in rest, foame, nenica... foame si jigodisme... saracu' nicu... https://www.youtube.com/watch?v=Sj_tPQxYftk |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 17:37 |
||
au si rapperii dreptate-n felu' lor.. he,he,he... https://www.youtube.com/watch?v=pOGEgwOhPp4 |
||
zambil Postat pe 26 Martie 2015 17:48 |
||
ploua,ploua si iar ploua... de ce draci baltati manelele lor suna altfel si-mi invie atavicu',habar n-am...mmm, ce-as mai trage o tarie acu' cu ochii-n ferestrele pe care picura ploaia.. https://www.youtube.com/watch?v=f3kFpBYc4w4 |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2015 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut | 2 | De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02 |
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
|
||
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice