dormitzi?... scularea... he,he,he... https://m.youtube.com/watch?v=W_MOUdDTsIY |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2015 21:55 |
||
---|---|---|
v-ati sculat.... nicio cheste... e maritata si canta cu barba-su - un fel de viorica de la clejani de-a irlandezilor, da' fara glumele tampite ale lu" marutza... https://m.youtube.com/watch?v=7YPPFocgC7Q |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2015 22:14 |
||
bre, ati anchilozat de tot in fatza calculatoarelor... asta daca nu cumva sunteti pe la vreun serial d-ala otoman, vai de mama lor... vazura-ti cum a plecat turcaletele ala val-vartej la el acasa, dupa ce s-au pus teroristii cu bombele pe istambul?... si astia acu ceva ani bateau din pinteni sa intre-n uniunea europeana... aman-aman... | ||
|
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2015 18:12 |
||
da' nu de politica si terorism voiam eu sa va zic acuma... chestea e ca uneori calculatoru' si televizoru' pot fi prilej de activitate fizica de-a dreptu' placuta.. ati avut vreodata un wii d-ala?... daca nu, faceti-va rost iute de unu',... uite lumea care are, cum se distreaza... https://www.youtube.com/watch?v=X5o86osVU8I frumoasa e tineretea asta, tatae... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2015 18:17 |
||
tineretea lor, a fatucilor alora... ca eu mai mult cu privitu', desi si asta e un sport... chestea e ca just dance asta are multi adepti, unii mai talentati decat altii... daca v-ati clatit ochii cu fatucile, e cazu' sa va uitati si la unii care au dansu-n sange... https://www.youtube.com/watch?v=SRWiqjgOyX0 white men can't jump, neneaca, asta-i adevaru'... |
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2015 18:24 |
||
tati ! astazi sunt Floriile,e ziua noastra ... aolica! hopa-sha https://www.youtube.com/watch?v=YFMg8OFr_3E sa fim sanatosi si iubiti cat s-o mai putea |
||
iasomia Postat pe 5 Aprilie 2015 10:21 |
||
asa mami, sa ne traim... ca daca nu noi, atunci cine?... si daca nu acum, atunci cand?... he,he,he... i-auzi acilea: https://m.youtube.com/watch?v=spphGN9JlEo sau acilea: https://m.youtube.com/watch?v=N8LfdnFXEY8 vorba aia - mambo... |
||
zambil Postat pe 5 Aprilie 2015 20:45 |
||
ia sa va bage tatae la un film, asa, de florile marului... dead lands, neneaca... un fel de western cu maori, de se omoara aia de la-nceput si pana la sfarsit cu tocatoare de lemn pt vinete si cu prajini de rufe... nu de alta, da' pana la venirea colonistilor aia n-auzisera de metale... cafteala grupa mare, seamana cumva cu apocalypto al lu' mel gibson, daca ati gustat genu'.. plus ca vorbesc aia numa-n maori tot filmu'... https://m.youtube.com/watch?v=LKy7Q50tJ84 |
||
zambil Postat pe 5 Aprilie 2015 21:09 |
||
si-o prospaturica d-aia de-i plac lu' tatae, cu putina frisca... noroc ca nu le am cu diabetu'... he,he,he... https://m.youtube.com/watch?v=y_bvl2TsNHg |
||
zambil Postat pe 5 Aprilie 2015 21:15 |
||
bre, tot vazand eu cum picara mai recent avioanele astea din tot felu' de motive, imi adusei aminte si de accidentu' aviatic de la balotesti... stiti voi, airbus-ul ala de-a cazut ca o piatra, acu' douaj de ani... ei bine, aflati ca nici pana azi nu s-a aflat cine-a fost de vina... de fapt, s-a tot incercat sa se faca uitat incidentu', pana cand cineva si-a dat seama ca au disparut probele si lipseste raportu'... ca la romanica, vericilor... asa ca s-a-ntocmit pe genunchi un fel de raport fara vinovatie, care-a fost depus oficial abea anu' trecut... ce zice raportu' asta a lu' avion prajit?... zice cam ce-ar fi trebuit sa se faca da' nu s-a facut, din vina proniei... lasand la o parte lipsa de raspundere a organelor (imediat te duce gandu' la zona de la sud de buric!), anectoditce sunt extrasele de pe cutia neagra, cu conversatiile din cabina de dinaintea prabusirii: cum aparent pilotul nu se simtea prea bine in timpul decolarii, se aude vocea pilotului: - ce-ai ma?... apoi, la cateva momente inainte de vrie. zice iarasi copilotu': ba, s-a stricat asta!... he,he,he... rasufla competenta prin toti porii, nici nu stim pe mana si mintea cui ne dam in momentele critice ale vietii... poate altadata facem o conversatie si asupra zecilor de mii de incompetenti si incapabili care se cred soferi, tot in romanica... horror, neneaca... |
||
zambil Postat pe 7 Aprilie 2015 13:09 |
||
altadata ma scoata afara si-mi sterge ce-am scris, acuma posta de doua ori... harsht cu copia... | ||
zambil Postat pe 7 Aprilie 2015 13:09 |
||
pe mine nu m-au lasat sa intru,in fine... of mami asa mi s-a urat sa vad oameni care nu-si platesc intretinerea, dar cumpara de sarbatori cosuri intregi cu potol.. astazi am vrut sa urc pe ceva sa curat galeriile ,da' mi-am dat seama ca mi se rupe,ehe,he,he...de ce n-oi fi avut mintea asta acum ceva ani? de ce munceam ca un scalv aiurea-n tramvai pana luam lumina? bine-bine...e drept ,daca esti gospodina ai mare placere in a face fel de fel,in a avea masa bogata,da' parca si de crapelnitza si bani aruncati mi s-a cam luat,tot acolo ajung,in camera aia ... astept conversatia aia cu incompetenti si incapabili,moshulica fara frica... :) |
||
iasomia Postat pe 7 Aprilie 2015 23:35 |
||
Ma intreba una ce regret amarnic,ete draci...exact ei era sa-i spun,da' i-am zis ceva si am fost f sincera,eu masina cu program mi-am luat acu' fo 14 ani,regret toti anii aceia in care am stat pe cada ,chiar daca aveam albalux 9 ,ha! tot trebuia sa iau eu nitel rufa la frecat in cada,taranca din mine,deh... da,regret anii cand ma uitam la rufele vecinelor cu masini inteligente si ma gandeam,sa dea dracii n-as pune rufele astea pe sarma nici daca m-ai plati,latra cainii la ele! e drept,cred ca nu stiau proastele alea sa programeze masinile ca erau niste halea pe sarma,oaliu,asa cevaaaa...bine,eu si dupa ce bagam aspiratorul luam o perie si periam covoarele,o tampita da,bre..puteam sa-mi iau si nu mi-am luat,nici nu vroiam sa aud,sanatate stricata.... |
||
iasomia Postat pe 7 Aprilie 2015 23:46 |
||
m-am uitat si iar m-am uitat la niste declaratii de-ale lui base,nu stiu ce-i cu el,tare mi-e ca manuta aia lu' lenutza la nara cu repetir,inseamna altceva si ca actioneaza atat de dezamagitor pt ca latzu' se strange,da intr-o disperare d-asta apoteotica in toti cei care i-au fost aproape si i-au salvat courul de atatea ori,n-o mai crede si vede decat pe EA,nasol,crez ca asta ascunde altceva,draq l-a pus,no... | ||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2015 13:58 |
||
Bau! ehe,he,he.. gata cu spaimele aeriene? M-am dat raului,n-o sa ma bage moshneagu' in seama toata vacanta,l-am vorbit de rau pe il comandante m-a apucat un pic dorul de copilarie...fericire,da.. https://www.youtube.com/watch?v=odDbwwl6AQY |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2015 15:30 |
||
uite, vezi?... asa se-ntampla cand nu mai dai pe topic cu saptamanile, mami... firimituri de cozonac, coji de oua si boratura de stufat de miel cu vin rosu... bar de negri, neneaca... mami, chestea aia cu avioanele era asa, existentiala... ca altfel n-am scoate unu' capu' de sub plapuma de frica, ca sa nu mai vorbim de iesit afara sau purces la drum... da' cu marinelu' avusi dreptate, acilea mi se sifoneaza ego-u' cand aud critici... pai bine nene, niciun presedinte de romanica nu i s-a ridicat nici pana la genunchi lu' matelotu', si-acum se gaseste toata lumea sa-l critice... chiar si aia care-l pupau pe chelie in alte vremi... eu atata va zic - inchipuiti-va romanica sub bombo, geoana sau michimaus, 10 anisori, si-aia numarati din clipa-n care bombo comision ar fi schimbat victoriei cu cotroceniu'... ai de paulelele noastre, ce-ar fi fost... |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2015 13:11 |
||
si fin'c-am prins ocazia sa ma repet, o fac din nou... comparatia dintre matelotu' si cuza voda nu e fortata de loc... numa' ca la cuza au invins varanii, la vremea respectiva... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2015 13:14 |
||
ar fi interesant de comentat de ce atitudinea critica la adresa lu' baselu' tinde sa se generalizeze... nu pt ca tot mai multi oameni descopera tarziu vreun adevar antenist, ci pt ca tot mai multi oameni sunt din ce in ce mai frustrati si nu stiu cum sa scape de angoase... sindromu' tzapului ispasitor, vericilor... mai isi aduce cineva aminte povestea mariei antoaneta, regina frantei ajunsa sub ghilotina?... aia care cica ar fi zis de saracii parisului ca daca nu au paine, atunci sa manance cozonac?... culmea impertinentei si a dispretului, normal ca-ti venea sa-i tai capu', mai ales daca erai nervos de la foame... chestea e ca marinela n-a zis niciodata cuvintele alea, cu painea si cozonacu'... nici macar in gluma... totu-i numa' ceatza propagandistica, furia populimii pariziene de la 87 trebuia canalizata cumva mai convenabil... da' ce zic eu de maria antoaneta, nene?... parca saracu' ceasca si lenutza cum au mierlit-o, nu tot asa, pe-o propaganda?... |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2015 13:39 |
||
aha,tocmai d-aia cred ca ar trebui sa ma abtin,bine ai venit... acu' vine 1 de mai ,iar distractie,iar odihna... |
||
iasomia Postat pe 21 Aprilie 2015 13:54 |
||
eu crez ca sarbatoresc prin munca anu' asta, mami... precum talibanii comunisti, imbatraniti in rele... | ||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2015 14:24 |
||
asa deci.. se impoziteaza bacsisu'.. in romanica... ma leshi?... chestia e ca pt a fi impozitat, bacsisu' trebe documentat.. deci intra pe factura sau bon... drept pt care romanii vor scoate alti bani din buzunar pt bacsisurile neimpozabile, alea adevarate... he,he,he... pai te pui cu jmecherii?... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 14:27 |
||
adevarata cheste insa nu e ca or sa mai vina bani la buget, ci ce-or sa faca jmecherii cu plusu' de malai... pai nu?... si-asta-n timp ce banii care stau numa' sa fie luati de la fondurile europene putrezesc prin conturile uniunii... bani grei, vericilor, chestea e ca vin aia si te controleaza ce-ai fact cu ei si-ti dau la botic dupa aia... pai de ce credeti voi ca nu s-au facut autostrazi in romanica de doua'j' si ceva de anisori, ha?... nu si-ar fi bagat coruptii mainile pamna la coate, credeti voi?... dar cum pe fondurile europene erau sfrijitii aia de vestici cu ochii ca pe butelie, lumetu' bine s-a bagat la proiecte locale, din impozite de la primarii... daca nu curge, pica... bai ai dreacu', ce proverbe avem... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 14:34 |
||
de la zi la zi imi adancesc convingerea ca romanii sunt un popor de prosti... asa, luati la gramada... jmecheri de felu' lor, sau descurcareti in termeni colocviali, dar prosti in esenta... pai sa dea astia la televiziuni si lumea sa se uite la ce face cherida cu ma-sa moarta, neneaca?... cum se impaca si se dezpaca ea cu tot felu' de rude dubioase, care nu e sigur daca chiar ii sunt rude?... serialele turcesti sunt parfum de orhidee, vericilor, fatza de gunoiu' pe care-l trage pe simtzuri populimea romanicii... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 14:41 |
||
apropos de populime... in partea serioasa a presei, cat a mai ramas din ea, citeam un articol despre traditiile culinare la romani... nicio surpriza pt mine, dar poate surprinzator pt multi altii, populatia majoritara a romanicii manca prost, in general terci de porumb si verzituri adunate de pe langa garduri... macris, urzici, leurda, chestii d-astea... cateodata nici macar frunzele alea, doar zeama de la frunze... nici chiar aia instaritii nu-si permiteau cu mult mai consistent - odata ca n-aveau bani, a doua oara ca n-aveau frigidere... deci nu prea carnitza pusa la pastrat... sa nu va amagiti cu ce-ati cetit prin novelele lu' sadoveanu, ala scria despre ce manca el, nu comisu' manole... pana sa vina porumbu-n europa, mancarea de baza cam peste tot era terciu' de cereale, foarte rar grau... mai mult mei, secara, matura d-aia - sorg... o boratura lunga si fara gust... plus ce mai adunau neshte frunze mai aratoase si le aruncau si pe alea-n oala... dar nu legume adevarate, sau ce intelegem noi azi prin legume... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 14:50 |
||
plus ca leguma, in vechiume, nu erau vegetalele din gradina, ci orice-aveai prin desaga de rontzait cand erai in deplasare... zacusca de fapt tot asta inseamna - ceva de gustare, numa' ca-n slavona... putea fi si-o limba suculenta de gheata, la o adica, daca foamea era mare si nu prea gaseai chioscuri sau shaoarmerii pe vremurile alea... d-aia vin eu si zic, obezitatea nu e rezultatu' faptului ca mancam chestii cu e-uri si chimicale, ci pt ca pur si simplu mancam prea mult... orice si de orice calitate, numa' mult sa fie... treaba cu e-urile si eco e doar un alt fel de a mai scoate neshte firfirici in plus din buzunarele naivilor... au nu credeti ca fomistii aia de tarani de la '907 o duceau bine fiin'-ca bagau in ei frunze fara-ngrasaminte, ha?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 14:58 |
||
gata, v-am taiat grasu' de la matz?... ia sa va dau de-o hrana spirituala, ceva, acuma... ten years after, din albumu' lor cel mai tare... cand muzica era adevarata si lumetu' inca nu-nfuleca-n disperare... https://www.youtube.com/watch?v=_37cgl_VSHE |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 15:06 |
||
va place astea psihedelice?... ia de mai luati, de la unii care-au fost taticii rockului modern, desi nu s-au rupt in figuri cu vanzarile de albume, la vremea lor... cineva mare spunea ca din albumu' the velvet underground and nico (asta din care va dau eu acu' pe la ureche cu el), baetzii au reusit sa vanda numa' vreo cateva duzini de mii de exemplare... insa toti aia care au cumparat au infiintat cate o trupa rock... https://www.youtube.com/watch?v=bYX12L06DFU astea da choae de rocker, nenica... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 15:23 |
||
hai si-un frijid pink si gata.. ca s-aveti de ce sa va bagati in vena... ca p-asta-l stiti sigur... https://www.youtube.com/watch?v=t40INnb6DnY cum adeca ce sa va bagati in vena?.. zahar pt diabet, bortzomegelor care sunteti... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 15:30 |
||
tati... vezi ca-mi zgribulesti eul cu bortomegele alea,sunt la dieta si am impresia ca toata lumea bate saua... am prajit la snitele,neneaca...de ma ustura-n gat,ma intreba baba cum de ies ale mele asa bune,nu stiu,zic...da' voua va spun ,eu fac snitele doar din cotlet ,muschi file,chestii d-astea...nu le-am mai facut din pulpa nici nu stiu de cand si nu pt ca sunt fo cucoana,pacatele mele nici pe departe,asa m-am obisnuit,cand vreau jumari fac jumari,cand vreau o impanata la fel...pe vremea lu' ceasca scoteam "de snitel" din orice (din parizer n-am facut ca vecinele mele,am avut noroc sa fiu descurcareata la d-astea cu precupeti) acu' cand gasesti orice nu mai stau sa ma chinui... acu' poate vii,zambil, sa-mi spui ca tie iti place din nu stiu care parte ,ca nu stiu eu ce si cum,nu ma mai certa si tu, ca e primavara... |
||
iasomia Postat pe 23 Aprilie 2015 16:20 |
||
wow... dieta cu shnitzele, preferata mea... ferice de tine, mami, altii se lupta din greu sa dea jos... tu n-ai treaba... e corect sa faci shnitzelu' din file, anatomic vorbind... altfel se-aseaza fibra sub ciocan, ies uniforme... da' parerea generala e ca shnitzelu' rimeaza cu vitzelu', sau cel putin asa e la vienezi... bine, preferatu' meu e ala din piept de curcan, ciocanit numa' o idee, cat sa tresalte fibra in el.... poate si cu neshte fulgi de porumb sfaramati prin posmagi... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2015 20:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? | 62 | De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27 |
El ma place eu nu?! | 17 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52 |
|
||
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice