Chestiunea zilei..

si nici la un pane de shalau n-as zice nu... cu cartofi natur, unt si patrunjel d-ala cu frunza plata, taiat mai dinspre cozi... si c-o idee zdravana de suc de lamaie pe deasupra... mmmm...

hai ca ma bag si eu la o dieta d-asta...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2015 20:27
bre, n-am somn... crez ca-mi cazura greu shnitzelele alea...

https://www.youtube.com/watch?v=LkXLLpT2OSY
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2015 21:47
misto,melo...

si eu ma resimt,am imbatranit,mami...

las' ca-ti face mama de galci ,am invatat de la strabunica...
iasomia
Postat pe 24 Aprilie 2015 09:42
asa mami... uite-acilea ceva de galci, de la seniori d-ai nostri...

https://www.youtube.com/watch?v=SAZYaCIzMqI

adeca, de-ai lor... ca la noi le zice pensionari...
zambil
Postat pe 24 Aprilie 2015 18:59
stiti cum se zice - cine n-are batrani, sa si-i cumpere... ok, tot la ei e valabil - ia uite-acilea la meseriasii astia...

https://www.youtube.com/watch?v=TaNghF0FIxE

asta pt cine vrea toata prajitura...
zambil
Postat pe 24 Aprilie 2015 19:03
corect,da' cateodata te ia capu' ...intreaba-ma pe mine , am una d-asta rasfatata acasa,am zile cand simt ca mor pe dinautru ,crez ca e vreo vampiroaica d-aia...

aseara, isterie mare pe toate tronsoanele,una de munceste afara o ocara in stilul stiut, specific natiei....un misto d-ala de tiganca, pe-o baba din italica,a mancat-o-n cour si a postat filmuletu',si-a inceput haosul in tara ca asa trebuie ,sa se stie ,sa afle toata lumea,nenica!!! bre,asa niste sapatori de gropi suntem,din pacate ne sapam propriile gropi.

textele bagate de tiganca erau bine stiute:"sa-ti iau lumanari,a draq poti merge si pe mine ma pui sa te car" stim doar nivelul...chestia este ca oripilatii aia de-si dadeau cu parerea cred ca nu si-au vazut bunicii,parintii de-un car de ani,bleah...bineinteles ca e condamnabil,da' ceva imi spune mie ca cioara a inghitit multe pana a ajuns la tupeul asta..
in fine,da-i in ma-sa..
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 10:21
ete ce m-a supt site-ul ,aparu postarea imediat in bula...

si apropos de ciori ,ma uitam la filmuletu' asta cum strica ei filmarea copilului,recunosc,nu ma uit la nextstar ...poate taman din cauza astora,da' vazui clipu' la fata de-a scos melodia (feli)

https://www.youtube.com/watch?v=wW3WtvoziyU
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 10:24
mami,

nu ma mai uit la serialul ala turcesc de ceva timp,m-am plictisit,ma uit la ferma pe pro,stii ca mie imi plac astea ...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 10:26
ehhh, iasomico... sunt multe de zis despre ce-am fost, ce-am ajuns si cum ne vede lumetu'... ca natie, vreau sa zic, desi e vorba de mai multe natii acilea.. he,he,he...

asa, ca sa-mi fac mana pe topicu' tau - vorba vine, mana! - as zice ca romanii nu mai stiu ce-nseamna sa muncesti ca sa supravietuiesti... de mai mult de-o juma' de secol am pierdut simtu' care lega munca direct de capacitatea de a supravietui... cum era vorba aia?.. noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc... trageai - nu trageai, tot romanu' lua un salariu, ceva, bashca ce manglea la plecare de la servici, la sfarsitu' programului, bashca ce castiga din vandut blugi, cafea la punga si contraceptive de import, basca ce fura dupa program de la vecini si prieteni... ne descurcam, cum s-ar spune...
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 13:55
a disparut umilinta aia care-ti cerea sa-ti faci treaba fara sa cracnesti, ca sa nu-ti pierzi locul de munca si astfel sa ajungi sa mori de foame...cum ziceam de atatea ori, tot romanu-i jmecher si-are convingerea ferma ca poate face pe toti din vorbe... chit ca prin ale tari romanii vorbesc mai mult cu mainile...

acuma, e si-o parte buna acilea... de cele mai multe ori ramanem la vorbe - ocari, injuraturi, blesteme - da' dupa ce ne-am varsat nadufu' bagam un banc-doua, un ciupit de cour si-un tras de tzatze si suntem iar prieteni... pe cand aia de muncesc cu-ncrancenare nu prea stiu de gluma... un italian care-ar fi trebuit sa care la baba aia de-a-n paula ii lua gatu', neneaca, nu statea la gargara sa-l bage lumea pe youtube...
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 14:05
plus ca romanii se baga la cele mai umilitoare trebi cu aeru' ca sunt toti doctori sau ingineri, dar au ajuns sa faca trebushoara aia scarboasa doar din intamplare, ca sa ajute vreun prieten...

da' ce-i plang eu acilea pe italieni?... sa nu dea dracu' sa chemi in romania vreun service d-asta sa-ti faca ceva acasa... dorel imediat incepe sa-ti dea sfaturi autoritare in toate domeniile, fara a mai vorbi de incercarea de a te convinge ca ce-a venit el sa repare merge si-asa, fara juma dintre piese, pe care oricum le-a scos el afara fie pt ca nu se pricepe fie pt ca vrea sa te fure...
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 14:11
mami, stii care-i treaba?... eu nu prea ma omor dupa copii talentati care sparg normele in concursuri imitand adultii... vezi cate-o ghemotoaca d-asta care are probleme existentiale de cuplu prin cantecele alea, ba-ti mai face si cu ochiu', pervers, cand e versu' mai cu subinteles...

uitam prea usor ca imitatia e un dar al naturii pt copii (evident ca unii sunt mai dotati decat altii), iar copii sunt neshte dracusori speculanti pana la sange in materie de relatii sociale...

apropos, vazui zilelea astea un filmulet care tocma' asta dezbatea... copilaria e frumoasa numai prin ochii adultilor... copii insusi sunt stresati rau de existenta lor... crez ca toti ne-am dorit in diverse etape ale copilariei sa ne maturizam mai repede ca sa scapam de stresurile alea...
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 14:39
cat despre seriale - mi-am tras un abonament meserias pe netflix si-acuma-mi pierd serile balacindu-ma-n filme de toate felurile... chestea nasoala e ca avand de-ales te cam sastisesti, te ia cu greatza d-asta estetica... vad un episod - doua si sar la altu'...

mai ieri dadui peste dicte, un serial danez cu o gagica reporterita care face investigatii criminalistice... treaba e ca atunci cand vine vorba de nordici, chiar le crezi pe gagici in stare de chestii d-astea... plus mentalitatea colhoznica a nordicilor in materie de sex... he,he,he...

https://www.youtube.com/watch?v=7wU2ad6DIIE
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 14:56
apropos de daneji...

https://www.youtube.com/watch?v=3l4qc7wKbKc

chestia aia blonda cu craci interminabili de langa obama e primu' ministru al danemarcei pe bune... pai ce fatza are michimaus pe langa asta, neneaca?...
zambil
Postat pe 28 Aprilie 2015 15:05
Auzi mamoanta, iti scriesesem o postare kinky de-dreptul da' nu vor astia sa mi-o ia...in fine...
Lasa ca-ti explic eu ce si cum ,când ajung acasă, ca ma hurducaie tramvaiul.
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 16:35
eu de brunetii aia ziceam si de manisfetarile lor expansive,prea expansive si prea false pt gustul meu.n-auzisi ca nu ma uit la nextstar,sa ma ierte Dumnezeu,cred ca am nevroza ca ma enerveaza si cand se joaca copiii astia,cand urla nu mai pot de drag! poate unde am crescut ceva copii la viata mea,am mei doi si inca doi,ehe

cat despre filme,asa e....si eu am trait experienta asta,cand ai la indemana atatea filme parca incepi sa vrei altceva,asa ca eu imi fac propriile filme-n cap,eroii mei nici macar nu mai au puterea sa aiba actiune,zac si se uita unul la altul,vorbesc fara sa vorbeasca,nici nu stiu daca e de bine sau de rau,poate mi se pare mie,poate ma incearca fo chestie senila...aia de incepe cu al...

postarea kinky o las pt altadata,vorba lu' un mos de-al meu saracu' "mi-am uitat".
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 22:28
hai ca mai pun o data melodia asta de facusem eu obsesie,adevarul e ca mi-a placut filmul,mult...

https://www.youtube.com/watch?v=utCCd9heYsE

mor de melodeaua asta,mami...
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2015 22:41
dupa o viata de baut ceai cu miere si lamaie,aflu acu' ceva timp ca nu ai voie sa pui fierbinte nici pe lamaie ,nici pe miere,cica devin toxice,apoi frate sa ma bata soarele...eu altfel nu pot,mie imi plac lucrurile fierbinti:ciorba fierbinte,cafeaua fierbinte,ceaiul fierbinte...si imi placeau mult de tot imbratisarile fierbinti,acea fierbinteala care ti-o da doar dragostea impartasita,a nu se intelege ca am renuntat la amor,nu nene....da' nu-mi mai pot permite sa iau foc,sa nu fac tensiune,maica...

deci,treaba cu fierbinteala si toxicitatea ma lasa rece...pai cata miere cu lapte fierbinte si galbenus de ou am baut in copilarie cand eram racita,ehe...
iasomia
Postat pe 29 Aprilie 2015 14:34
moshulescu..

ziceai ca muncesti de 1 mai,mi-am schimbat programul ca sa nu te las singur si parca te vaz cu berbecu' pe jar..

dar altceva voiam eu sa zic,am inceput sa ma uit o gramada pe tvr,multe emisiuni interesante de cand cu stelica,vazui o chestie cu "40 de ani de trans-fagarasan" o minune ,la ce cocalari promoveaza alte posturi,am crezut c-am ajuns in rai,nene...stiu,stiu,carcotasii o sa zica ca ma uit pe tvr ca o baba ce sunt,bre! alea se uita pe antene! no.
este de inteles de ce simtim nevoia sa ne uitam si la programe romanesti,pana la urma patria este muma noastra...

ia sa va bag si-un cantecel

https://www.youtube.com/watch?v=ImAGvJ_iTqg

Doamne,ce-l mai cantam
iasomia
Postat pe 30 Aprilie 2015 19:12
mami, hai ca m-a lua proteza pe dinainte si zisei ca ma rup in figuri de-ntai mai, da' uitai ca la mine cade-ntr-un weekend oricum.. crez ca d-aia-i si bancu' ala cu unu mai.. unu mai ametzit ca mine n-ai vazut... he,he,he...

da-n schimb m-am delectat cu muzica tematica, daca tot am stat acasa... dadui pe youtube de neshte montaje cu muzica cenaclului flacara.. asa, de-a lungu' anilor... ca-s tot felu' de nostalgici pe lumea asta...

zambil
Postat pe 3 Mai 2015 16:33
eu unu' nu le-am avut cu cenaclu' flacara la vremea aia - crez ca eram deja prea copt ca sa ma dau in stambe la concerte cu folchisti... asa ca mai ieri ascultai cu o ureche proaspata performantele junilor de-atunci si constatai doua lucruri... adeca trei...

unu - folchistii aia erau depresivi rau, neneaca.... daca erai intr-o pasa proasta cu hormonii, iute puteai sa-ti pui singur gand rau... jale de jale, iubiri neimpartasite, cutreierat de coclauri lugubri, asta daca nu cumva versurile erau de-a dreptu' absconse... hai ca n-am injurat pe nimeni acilea... he,he,he...

doi - versurile erau de doua feluri:
- ale guristilor respectivi, de cele mai multe ori fara noima si logica, doar ca sa iasa cumva la rima sau metru, da' nici atunci...
- ale bardului paunescian, caz in care curgeau bine da' cu ceva rezerve din partea mea...

trei - banditu' asta de paunescu de fapt isi construia un cult al propriei personalitati, mizand pe patriotosmu' propagandistic (ca sa obtina aprobari de la partid) si pe nevoia fireasca a adolescentilor de-a se aduna in turme...
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 16:41
si-acuma cu rezervele mele in ceea ce priveste poezia lu' paunescu... trebe sa-i recunosc decedatului indemanarea exceptionala de a insaila versuri... crez ca si eminescu a avut ceva de scris pe chestea asta, in epigonii, parca... deh, ma lasa memoria... desigur, nea eminovici nu se gandea anume la paunescu, ci asa, in general...

cand asculti poeziile lu' paunescu, ai impresia ca privesti neshte telenovele mexicane... se simte incercarea dibace de a te lovi la lingurica, sa-ti dea lacrimile... ca-i vorba de parinti in cuplu, sau numa de mame singure, de voievozi sau avram iancu, simti asaltu' neincetat al unui speculant sentimental...

zambil
Postat pe 3 Mai 2015 16:49
stiu, o sa-mi ziceti ca si alti poeti, chiar mai gomoshi decat aditza asta, au fost neshte pushlamale-n viatza de zi cu zi... exemplele abunda... numa' ca cele mai multe dintre pushlamale se multzumesc sa le faca viatza amara celor apropiati... familie, amante, cercu' de prieteni, eventual vecinii de palier... aditza avea ambitzii nationale, neneaca...

si-nc-asa, o acolada... marea majoritate a audientei de la cenaclele alea erau adolescenti de grupa mica... intre 12 si 15 anisori, asa... mergeau la cenacle pt ca inca nu erau destul de mari sa-i lase parintii sa iasa singuri la inviere.. he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 16:56
eu le-aveam si nu le-aveam,nu de alta ,da' m-am nimerit o data pe un stadion de ziua tineretului si a venit cenaclu' (si grupul song) sa ne cante,facea atmosfera f misto aditza,i-a pus p-aia sa cante ce ne placea pana le-a venit lesin,le avea cu masele ,stia pe ce butoane sa apese,cred ca d-aia l-a si interzis nea nicu,se spune ca s-a produs o imbulzeala nu stiu unde si de aceea,in fine,insa nu eram asa patrunsa,mi se pareau adesea prea moi,parca prea se vaitau a milogeala,vorba lu' tata"astia zici ca sunt la capu' podului,draga" ca asa era la el,la capul podului cantau amaratii pt un banut...
iasomia
Postat pe 3 Mai 2015 17:08
ca sa nu ziceti ca-s scartzar si va fac numa' din vorba, luati d-acilea ilustratia sonora... ca poate voua v-au placut cenclele astea...

https://www.youtube.com/watch?v=KOGUSzZJe0M

sunt vreo trei compilatii, frumos numerotate de uploader - unu' care zice c-a emigrat in norvegia, parca, si-l rupe jalea de-acasa... mami, parca stiam noi pe unu' prin norvegia, candva......
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 17:08
are,are cateva poezii f bune...

erau si f multi hormoni acolo...tineretul avea nevoie sa se manifeste daca tot nu prea exista foutai la vremea aia,nu in categoria de varsta a spectatorilor respectivi,aaaa...ca le cantau betivii ex sterian &comp copilasilor ,e alta treaba.

auzi mami
cred ca m-am masculinizat, zic si eu ceva pe undeva si crede lumea ca-s barbat,aproape ca ma ia tristetea pe chestia asta...

iasomia
Postat pe 3 Mai 2015 17:19
chestea cu imbulzeala cica s-a intamplat la un cenaclu la ploiesti, un tip a fost injunghiat in timpu' concertului, chestii... numa' ca un happening identinc s-a intamplat in timpu' unui concert rolling stones in america, cu vreo zece anisori inaintea chestiei de la ploiesti...

treaba asta da apa la moara teoriilor conspirationiste, cum ca oamenii-n negru n-ar fi prea inventivi cand e sa compromita un curent, o miscare sociala, ceva... asa se zice despre fbi ca a discreditat miscarea hippie din anii 60 prin incurajarea consumului de droguri... ca hipiotzii aia numa' cu gandu' la munca si cumintenie sociala nu erau, cum dreacu' sa mai construiesti capitalismu' victorios in conditiile alea, ha?...

oricum, cutzitareala de la concertu' stone-silor a marcat inceputu' sfarsitului pt rock-ul psihedelic, care era forma audio a miscarii hippie... iar la noi s-a terminat cu cenaclele paunesciene...
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 17:22
Pai lumetu tre' sa mearga incotro vor ei,mami...
iasomia
Postat pe 3 Mai 2015 17:25
mami, stii ca pe vremuir un reporter i-a zis iolandei balas ca-r zice lumea despre ea ca-i hermafrodita... mint, da-i in paula mea - ar fi raspuns iolanda.. he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 17:26
asa au gatat si miscarea din piata universitatii,ca droguri ca tampoane,alea-alea...venira minerii si facura curat...
iasomia
Postat pe 3 Mai 2015 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
Setari Cookie-uri