Chestiunea zilei..

dap, numa' ca nu toata lumea are costume de miner in numar suficient si pe masura pe la unitatile de garda civila... sau cum le zice la astia acolo-n america...

ehhh, s-au rafinat mult metodele astea de manipulare in masa, pe cand revolutionarii tot la pancarte si pietre au ramas... de stai sa te gandesti cine-s teroristii, pana la urma... cum le dadea el pe goarna, nea ilici, la vremea lui.. se vedea ca n-avea exercitiu' puterii la nivel national, el aplica teroarea stalinista cum era scrisa in manualele de la stefan gheorghiu... in lumea reala, trebe sa fii asa, mai courva, politic vorbind...

nu vazusi cum ii dadu' el in gat si pe cia, cu inchisorile alea ascunse?...
zambil
Postat pe 3 Mai 2015 17:39
sa va asa si pe dincolo reclamele astea isterice...

haos generalizat....carduri de sanatate ,legea bacsisului ,alea,alea...a cazut tara pe mana unor cretini.

auzi mami,
stiu un pusti de lucreaza intr-un domeniu unde se lasa cand si cand bacsis,ce crezi? l-au pus sa semneze o chestie in care se obliga sa : declare la venire cati bani au in buzunar(deci bani de acasa!!) daca isi cumpara ceva sa declare ce suma au cheltuit din bani (banii proprii!!) si ce suma au in buzunar la plecare,se specifica ,ca daca apar stersaturi,ingrosari sau spatii goale se vor lua masuri! Alo! nici pe timpul lui ceasca nu existau aberatiile astea! ce paula calului sunt aberatiile astea,nenica?
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 13:10
pe aceeasi tema,pun un text..

„In seara asta mi-am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando. Am sunat la pizza. Mi a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: ”trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma”. Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok. Il intreb daca e cu masina. Zice ca nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Imi da adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Ma costa 8 lei. Ii las 2 lei si taximetristului, dar ii cer bon pe ei. ZIce ca trebuie adaptate aparatele si ca n are de unde. Ok, asteapta ma. Intru la pizza si cer bonul pentru 5 lei. Il iau (80 de bani se duc la Orlando). Ma intorc la taxi si-i zic ca daca nu mi da bon pe bacsis ne leaga pe amandoi. Ii zic ca ar trebui sa mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc pana la urma un bon, Taxiul ma duce pe urma acasa. Drumul cu totul 35 de lei.
Au trecut doua ore de cand am comandat pizza. Intru in casa relaxat si mananc o pizza rece de 65 de lei”, a povestit Lăzăroiu pe Facebook.
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 13:12
au bagat cardurile de sanatate in bancomate,au dat buluc...apara si pazeste,ce natie de prostovani...oricum,cica nu pot fi citite nici de cititoarele lor,blocaj national...strangeti bani la teschelea ,ca daca nu avem sa mergem la un particular ,belim chestia aia...
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 14:01
iasomico, eu sunt convins ca aplicarea de-a-n paulea a legislatiei in materie de control financiar (si-acilea pe langa anaf bag si cardurile alea de sanatate, ca de fapt asta sunt!) este o actiune deliberata de-a gorobetzilor din gashca lu' michimaus si afiliatii, in incercarea de-a compromite autoritatile si metodele de control... baga clauze stupide si le aplica la litera, in asa fel incat lumetu' sa se revolte si sa creeze presiune sociala...

bine, nici n-ar fi greu intr-o societate obisnuita cu pomenile si shmenurile de tot felu'...
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 16:37
daca erau baetzi seriosi, faceau altfel cu treaba cu bacsisurile... declarau preturile ca incluzand bacsisul... si-atuncea era simplu, furnizorii isi ajustau preturile in conformitate si nimeni nu mai trebuia sa dea nimic pe langa bon sau factura... totul era la vedere...

dar cum sa faci asa ceva intr-o tarisoara in care toti sunt innebuniti dupa shmenuri si pomeni?... plus ca imediat s-ar fi facut uitata prevederea legala si s-ar fi pretins bacsis la bacsis.. c-asa-i la noi, legea e lege si mai ciugulim si ceva pe deasupra......
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 16:46
ascultati ce va zice moshu acilea - trebile e grele pt ca nu avem de-a face numa' cu coruptii din administratie, guvern si palament,,, nu neneaca.. avem de-a face cu sute de mii de corupti, daca nu milioane, care macar odata-n viata si-au insusit ceva pe nemeritate... un bacsis, un furtishag, un abuz, o maslina... ceva sa fie, sa nu te duci cu mana goala acasa la copii...

c-asa-i romanu', tot mereu isi baga copii si parintii bolnavi in fata, cand e vorba sa-si justifice matrapazlacurile... he,he,he...

am zis macar odata-n viatza ca sa fiu un finutz - e clar ca cine s-a dedulcit la manareli nu se opreste imediat dupa dezverginare... ca si-n sex, incepi deja sa te gandesti la perversiuni care mai de care, si-acilea tot romanu' are fantezie...
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 16:53
mamoanta

e de rachat toata treaba,baiatul asta de-ti spusei...primeste rar ciubuc,platile se fac de regula cu,cardul ,si sa stai sa dai atatea declaratii ,ce ti-ai luat cat ai scazut din suma pe care o aveai de acasa,cu cat pleci in buzunar din suma respectiva,e de balaceanca....

iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 16:56
ai vazut cum te-a facut si pe tine nea michi?... imediat ii iei apararea baiatului cu shpertzu', in loc sa focusezi asupra adevaratei probleme...

rezolvarea o dadui eu mai sus, da' poate nu apucasi sa citesti chiar tot...
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 17:01
ma uitam la niste poze de la met gala,toate-s goale,neneaca....cu coururile pe afara,si ai pretentii,deh...dive mondiale,a draq decadenta...
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 17:06
hai mai mami ca nu-i chiar asa... ma uitai si eu pe vogue.com, doar vreo doua - trei sunt despuiate rau de tot, courvele de serviciu... in rest sunt mai mult decat decente, mai ales babatiile...

imi placu bustiera jenicii mele, deh... daca are cu ce s-o umple...
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 17:12
te bagi acilea si poti sa si votezi, care si cum...

http://www.vogue.com/slideshow/13258404/2015-met-gala-red-carpet/#42

zambil
Postat pe 5 Mai 2015 17:20
iar cu jeni?

sa dea dracii de nu-mi fac si eu un gagic d-asta de joaca-n filme,tre' sa studiez piata,ca ai mei sunt cam bosorogi ,jack de ex....cred ca nu mai stie de unde sa ma ia..
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 17:29
pai dupa ce vazui cucoanele astea de la met, sa stii ca mai usor iti gasesti tu un gagic aratos decat eu vreo gagica de doamne-ajuta... jenica mea e printre putinele care-arata competitiv in orice situatie...

alelalte depinde din ce unghi le privesti.. ca sa nu mai vorbim de gradu' de ebrietate...
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 17:37
s-a cam uratit lumea,este baiatule?

si nu pt ca am fi noi vulpi batrane care nu mai ajung la struguri,pt ca noi stim exact cine suntem si ne stim inclusiv lungul nasului,lumea in general...ma uit cateodata cu asa un dezgust, si crede-ma...fata duce mult...
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 17:45
urati, frumosi - noi sa fim sanatosi, mami.. si relaxati, ca baetzii astia... chit ca nea gregory striga dupa asistenta medicala acilea... ma rog, nu stiu daca chiar medicala... deci, relax...

https://www.youtube.com/watch?v=ec9KwGWvSpM
zambil
Postat pe 5 Mai 2015 18:05
ca bine zici.....
iasomia
Postat pe 5 Mai 2015 18:08
gandul da pe gornetta minciuna cu pensionarii care au infundat bancomatele cu carduri medicale... si cine e la originea intoxicatiei?.. antena 1, desigur... pai nu va spuse tatae ca totu-i facatura ca sa se compromita ideea de control financiar?... mafia, neneaca...

crez ca suntem singura tara din lume unde capu' mafiotzilor are moaca de personaj de desene animate.. he,he,he...
zambil
Postat pe 6 Mai 2015 11:17
altcineva pe undeva face observatia de bun simt ca hartuirea lu' nutzica udrea este o incercare de a o determina sa-l dea in gat prin denunt pe baselu... iarasi corect, ca parere...

eu insa as merge mai departe, zicand ca de fapt e tot o incercare de a compromite justitia... abuzand-o pe nutzica il atrag pe baselu' sa scoata comentarii agresive la adresa dna si justitiei... si-n felu' asta sa confirme vaicarelile coruptzilor pesedisti, care erau oarecum decredibilizati de purcoaiele de bani, bijuterii si amante pe care le gaseau astia la controale... asa insa or sa zica - uite, pana si basescu zice ca justitia e abuziva si nedreapta...

chestii adanci, neneaca... ca la prostii ne duce mintea urgent...
zambil
Postat pe 6 Mai 2015 11:23
pai a zis ca-i este sila de laura,de morar,de toti....asta spune tot! l-au lovit in corason,nu poate sa stea fara ea si pace,mami...

eu ma intreb cand o sa scoata chestiile din budoar,pt ca serviciile stiu tot,se stie...

ma uiatm la primarul ala al Iesilor,este in-cre-di-bil pe mana cui se afala bugetele natiei,ce deviatii comportamentale,ce frustrati viciosi,cine pana mea sa ajunga-n frunte intr-o tara de hahalere?
iasomia
Postat pe 6 Mai 2015 12:27
da,manipulare in masa....daca functioneaza la alte natii libere(cica) de n ani.cum sa nu functioneze la noi,niste viciosi tinuti in intuneric zeci de ani?

eu am ajuns sa cred in teoria conspiratiei mondiale ...si sa imi zic ca cineva(mafiotii supremi) ne tin cu dezvoltarea fix unde vor ei,refuz sa cred ca suntem atat de tembeli...ma mint si eu cum pot pt ca altfel..
iasomia
Postat pe 6 Mai 2015 12:34
problema mare a capitalismului triumfator este ca trebe sa gaseasca mereu neshte prosti pe spinarea carora sa infloreasca... ceea ce in sine nu e de condamnat, avand in vedere c-asa-i in viata.. unii sunt mai dashteptzi si ailalti toti sunt ca noaptea... asa ca nu-i nicio conspiratie, atata timp cat nu crezi aiurea ca oamenii au sanse egale in viata...

da' eu altceva voiam sa zic acilea...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 10:39
ce voiam sa zic?.. asa...

urata e batranetea asta, vericilor... nope, nu de mine e vorba, da' ma uitam la pensionarii aia de se bulucesc cu spume la gura la cardurile medicale...

acuma, e drept ca si astia de la minister au problemele lor de organizare, lasand la o parte intentia clara de a discredita o masura de control financiar asupra ramurii asigurarilor de sanatate... pt ca de fapt asta face cardu' asta, da posibilitatea de a verifica din computer care ce matrapazlacuri face.. si-acilea are balta jmecherilor peshte de da pe-afara, doar stiti ce parere are tatae despre mafia medicinistilor...

dar eu cu moshetzii si babetele isterice am eu ce am... pai credeti voi ca alora de se-mbulzesc acolo cu ochii iesiti din cap chiar le trebe azi sau maine cardurile alea?... nu neneaca... numa ca astia s-au pensionat mai toti inainte de termen si se plictisesc acasa... asa c-au devenit codaci de meserie.. adeca profesionisti ai statului la cozi...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 10:47
pt ca-n romanica statu' la coada e prilej de socializare, deh... acolo apare vampa fatala, femeia sarmana si miloaga, domnu' cu trebi importante, intzeleptu' de cartier, pacaliciu' de la scara blocului, mamicile cu zeci de plozi acasa... ce mai, mai toata lumea...

daca petreci suficient timp la o coada, o sa primesti sfaturi de viata cat pt ani buni de facultate, doctorat si practica in domeniu... o sa primesti retete de mancare si muraturi, sfaturi medicale mai competente decat la spital, avansuri sexuale, scuipatzi in ochi si coate-n coaste la greu...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 10:54
iar pierdui postarea,spuneam ca romanul are deprinderea asta,doar se aseza la coada si pe urma intreba ce se da.
iasomia
Postat pe 7 Mai 2015 11:13
dupa valu' de caldura din africa,acu' se pusera pe cer niste nori asa ciudati...
iasomia
Postat pe 7 Mai 2015 11:15
mami,

avem audienta ca au bagat astia niste reclame, de-ti sta draq inima-n loc cand apar,zici ca s-a bulit pc-ul...

eu cand zic ca-i urata batranetea ma refer si la mine,parca am inceput sa am un picior mai gros ca altu',adio craci si fuste daca nu se trage,bine,oricum ma acopeream de ceva timp,asta e,bine ca nu s-a intamplat mai devreme ,acu' chiar ca nu mai conteaza..
iasomia
Postat pe 7 Mai 2015 11:21
macar acu' stii si-n somn care-i stangu' si care-i dreptu'... he,he,he...

chestia e ca aia nu se aseaza la coada doar ca sa aiba unde schimba o vorba... coada e un simulacru de societate, in care unii vor mai tare decat altii sa ajunga primii-n fatza... ce n-au reusit neam de neamu' lor pe unde si-au facut veacu' aia de-au lasat in urma ciulinii olteniei sau fundu' moldovei vor acuma sa realizeze la coada...

si-atunci sa te tii, povesti cu parinti sau copii grav bolnavi, treburi importante care-i reclama urgent in alta parte, false crize de inima sau epilepsie, incercari grosolane de-a face doi pai atunci cand tu faci unul si-astfel a ti-o lua in fata, gospodina care-a lasat ceva pe foc sau trebuie sa alapteze in secunda doi bebelusul care-a ramas plangand acasa, figuri mirate de oameni care doar vor sa intrebe ceva... mizerie umana, pe scurt...

dracu' te ia daca ai pretentia ca esti om normal la cap si intamplarea te-aseza la o coada din asta de pensionari, mai ales daca-s si pe caz de boala... si mai mult ca sigur toti sufera de boli grave, daca e nevoie...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 13:09
da' uite la o coada din asta m-as aseza si eu... pacatele mele...

https://www.youtube.com/watch?v=PEGMxMmWSVM

pai tu crezi mami ca alea au toate picioarele egal de groase, ha?...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 13:22
ualiuuu.. unde esti, tinerete?...

https://www.youtube.com/watch?v=XFmb_grwfBg

...

vazusi mami ca meseriasii astia bronetzi nu-si tin partenerele de mijloc in timpu' dansului?... de umeri sau cel mult de spate, da' nu mai jos... pai la cum se zbat fatucile alea, odata se trezeste tanti paula de ramai si dreacu' fara blugi noi pe tine...

ualiuuu cum arata fatucile alea...
zambil
Postat pe 7 Mai 2015 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
Destin 9 De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
oare sunt si fete sub 18 ani aici? 17 De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
Setari Cookie-uri