Chestiunea zilei..

e foame de bani, baetzi - cum ziceau neshte prieteni acu' mai multishori ani... multishori, da' foamea a ramas aceeasi, daca nu cumva a crescut... ca doar nu l-oti crede pe michimaus, ca economia romanicii s-a inzdravenit sub guvernarea lui?...

ce-mi e mie clar e ca dupa ce abureala uselista s-a risipit ca o beshina-n boarea diminetii, apare din ce in ce mai clar ca baselu-i singuru' politician adevarat din romanica... pana si stegaru' lu' voiculescu a ajuns pe patu' de spital si nu se simte prea bine, iar invatatoarea aia dilie se duce la camere imbracata-n haine cu michimausi si donalji... alesii poporului, deh...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:24
mdea...

si reclamele astea care nu te lasa sa postezi pana nu le fouti un pic,nu stiu de ce vor sa ne silueasca asa,poate unde nu mai merge treaba neam,nu vezi cine posteaza,ce posteaza...

au noroc ca noi avem nervi de fier,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2015 11:26
da-i draq,mami....

a veni canicula,mamaita,lung prilej sa ma cred depresiva si nesigura....hodoronc-tronc,ma apucai sa citesc niste carti pe care le-am citit acu' fo 30 de ani,de la prima pagina mi-am adus aminte actiunea,personajele....da' aici apare o intrebare: de ce ma-sa pe gheata stocam atatea informatii si la o adica nu mai stim de ce ne-am dus pana la camara? hai?
o sa ma luati cu lipsa memoriei recente,cu alhtzaimaru' ala...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2015 11:31
da' eu de altceva voiam sa va zic, ca cheste...

cercetatorii au inventat un chestionar, care-n functie de raspunsurile pe care le dai iti spune ce sanse ai s-o mierlesti in urmatorii cinci ani... e drept, chestionaru' se adreseza celor cu varste intre 40 si 70 de ani, parca, si ca orice chestionar ce se respecta, are si el marjele lui de eroare...

acuma, poate vi se pare morbida ideea asta, ceea ce e adevarat... pai - una la mana! - ia uitati-va ce-nseamna morbid... este?... a doua la mana - moartea nu-nseamna neaparat lumanari aprinse, steag la poarta, cai mascati si coliva... inseamna si ca aia de s-au uzat prea mult trebe sa faca loc altora mai proaspeti... o cheste absolut naturala, adeca... numa' ca, ca orice cheste naturala, si-asta trebe-nvatata... stiti voi, vorba lu' nea michi eminovici...

ok, cine are curaj si spirit civic, sa se bage aici:

http://www.ubble.co.uk/risk-calculator/disclaimer.php

si dati click pe continue...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:34
mami, un raspuns rapid la ce-ntrebasi tu acolo... cititu' nu-nseamna neapatrat ca stocam informatii... beletristica e un fel de labareala intelectuala, prin care ne producem autosatisfactie... oamenii au nevoie de povesti ca sa se remonteze in fatza stresului vietii, si-asta inca de cand abia se desprinsesera din maimutze... balaurii aia pictati pe peretii pesterilor erau tot un fel de entertainment, pana la urma...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:38
asa, sa revin la mortii mei...

deci, se pare ca criteriile de apreciere la oracolu' asta stiintific difera in functie de sex... la barbati conteaza starea de sanatate generala, pe cand la femei cel mai important este dac-au fost depistate vreodata cu cancer, preferabil de san sau ovare...

fumatu-i abia pe locu' doi, ca criteriu de evaluare...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:40
"nu neaparat",aha deci sa nu mai (re)citesc,mai bine ma masturbez...pe testu' tau nu ma bag si asa simtesc ca mai mult de doi ani nu tine figura...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2015 11:44
p-orma, iarasi e important cat esti de cinstit cu tine insuti (ati)... ca daca tu abia te tarasti si dai click acolo ca esti in stare sa mergi distante mari in pas vioi, e clar ca ceva-i in neregula cu tine, si s-ar putea s-o mierlesti chiar mai repede decat prezice chestionaru, pe cheste de minciuna...

v-ati speriat?... he,he,he.. am glumit.. uite la michimaus ce vioi e...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:45
iasomico.. un masturbat meserias tine pana si televizoru' departe... nu mai citesti, nu te mai uiti la seriale... mai nasol poate sa fie cu depresia post-coitum aia, daca de coitum poate fi vorba acilea... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:49
ete draci,mai avem timp la varsta noastra de post-coitum d-ala..

ploua cu bulbuci cu tunete si fulgere,oaliuuuu! tre' sa dau o fuga-n ploaie...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2015 11:52
si tot de chestionar acilea...

se pare ca important e cat socializezi.. sa nu fii singur, adeca... in felu' asta te minti ca esti inca util si mai tragi de tine...

cat despre intrebarea cu cate masini ai in familie, sa nu va lasati inselati.. nu-nseamna ca aia de merg cu tramvaiu' traiesc mai mult decat aia de merg cu masina... pai dac-ar fi dupa criteriu asta, ar trebui sa fim o tara de centenari, ceea ce nu prea e cazu'...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 11:53
fuga-n ploaie, mami... desi nu cred ca-i ultima ocazie-n vara asta...

apropos de depresii.. aseara am vazut un fel de serial despre viata lu' kurt cobain... ala cu grundge rock, poate ati auzit... de-o ardea si el si nimfomana aia de nevasta-sa pe droguri all day long, chiar si cat au conceput si ea a ramas insarcinata...

ok, din ce zic aia in film acolo, se pare ca de vina pt sinuciderea lui a fost familia sa disfunctionala, cat a fost copil, dar si faptu' ca cea care l-a respins a fost chiar ma-sa... contrar parerii generale ca mamele nu-si parasesc copii, chiar si-n caz de divort... de-acilea omu' a dezvoltat un complex de neincredere in femei si-a devenit paranoic pe chestea asta... plus c-a dat si de courtney asta, care numa' opusu' genului lui de de neincredere nu era...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 12:01
ma rog, sa fie la ei acolo... niciodata n-am facut caz de fidelitatea femeilor, nici macar atunci cand inca aveam cosuri pe fatza si sufeream de priapism cronic... pe la 18-20 de ani, vreau sa zic...

ce-am retinut eu mai abitir din film e ca omu' chiar avea geniu, in muzica... e acolo-n film una din melodiile lui, reinterpretata-n stil clasic (cor de femei si formatie de camera)... bai nene, beton...
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 12:06
de melodia asta zic...

https://www.youtube.com/watch?v=r2vnFPUg4FU
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 12:08
si tot documentaru' aici:

https://www.youtube.com/watch?v=aQMGiOZuVD4
zambil
Postat pe 15 Iunie 2015 12:14
daca am auzit de cobain?

ma intoxicasera astia,partea proasta e ca fiind in crestere pe vremea aia ,l-am bombanit uneori, pe kurt..

si zici ca nu tre' sa fie femeia fidela?ce bine...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2015 16:57
mami, iar tragi jaru' pe bulzu' tau... pai d-aia am aprins eu focu'?... he,he,he...

eu n-am zis ca femeia nu trebe sa fie fidela, am zis ca nu ma preocupa pe mine chestea asta... cat eram ca bradu' ma durea-n basca pt ca eram prea preocupat sa dau eu pe-alaturi, iar acuma am acumulat suficienta experienta sa stiu ca fidelitatea pe termen lung la femei e dictata mai mult de siguranta materiala decat de iubire... ma rog, aparenta fidelitatii...

stii cum se zice, femeia e ca maimutza - nu da drumu' la o creanga pana nu s-a apucat de alta... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Iunie 2015 13:01
ceea ce acum numim infidelitate e de fapt un soft inscris in genele speciei... cu cat mai multi parteneri (e), cu atat mai diversi si mai adaptati sa supravietuiasca descendentii... si-acilea nu e vorba de vointa sau decizie personala, e vorba de atavism, o cheste care zice da cand gura noastra zice nu...

pai te pui cu genetica, mami?...
zambil
Postat pe 16 Iunie 2015 13:06
e destul de complicata treaba si totusi atat de simpla...

eu ma gandeam adineauri (iar),gand ce m-a sagetat uitandu-ma la niste poze,ca unii intotdeauna imbratiseaza, doar unii sunt cei care au acel prea-plin de suflet,eu de ex. ...in toate pozele eu sunt cea care ia omu'de umeri,de gat,de mijloc...

iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:14
eu mai aveam si alta cheste de zis, la ora asta... nush' de ce, da am asa o impresie ca traim chestii suprarealiste-n romanica... citeam deunazi cum ca romanii iar se-nghesuie la cumparat case pe hartie, si preturile la case au inceput sa-si revina... sa-si revina, adeca iar sa creasca complet aiurea, la niveluri absurde...

acuma, e drept, poate fi si-o cioaca lansata de dezvoltatori si agentii imobiliari, in foame mare de fraieri de ceva vreme... nu prea se mai inghesuie nimeni sa sara cu banu' pe neve, da' nu neaparat pt ca romanii au devenit mai destepti, ci pt ca nu mai au bani... si nici modele nu mai au, de d-astia care fac banu' usor si-l arunca si mai usor pe courve, destractii, masini de lux si vile in tunari, prelungirea ghencea sau corbeanca... se cam inghesuie toti pe la puscarii acuma... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Iunie 2015 13:16
si inca de cand eram cruda,,,

un pic de infidelitate ajuta casnicia sa se invecheasca ,mami...cand ii vad pe unii cum se lauda ca au facut nunta de aur si ca nu si-au inselat niciodata partenerul,ma apuca rasul,pai taman aia pe care ii vezi fericiti in poze alaturi de mosh sau baba ei(lui) ,aia au gustat mai abitir si cu nesat din cupa infidelitatii...

parca il aud pe unu' de eram noi amici buni:"insel ca sa nu divortez".
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:22
pai poate numa' pozele alea s-au pastrat - te-ai gandit la asta?... sau poate numai pe-alea le-ai pastrat tu... oricum, faptu' ca-ntr-o relatie unu' iubeste si alalalt se lasa iubit e iar o cheste confirmata de statistica...

nu ca n-ar fi si exceptii, da' alea mai abitir confirma regula...

e de altfel normal, ce ne face sa ne-adunam in cupluri pe termene mai scurte sau mai lungi e nevoia de-a lua sau a da ce credem noi ca n-avem sau ne prisoseste... complementaritate - exista termenu' asta, sau l-am inventat eu acuma?... ha?...
zambil
Postat pe 16 Iunie 2015 13:24
ete draci...

poze la gramada inca de cand eram mica ,pana in zilele noastre..in toate sunt ca o liana pup,strang,imbratisez,fete-baieti dupa caz...una nu e unde sa fiu si eu dragalita,d-aia cand obosesc cateodata ,au draci toti si imi spun ca m-am schimbat.

ba mint,ala mic e ca mine si am o poza in care ma rasfata.
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:29
asta cu unul se lasa iubit e atat de adevarata si atat de trista,dar asta e cursu' doar nu l-om schimba noi acu'..
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:34
auzi pe cine dau vina psd-istii pt ca si-au tras pensii mari ,pe base si boc cica au taiat pensiile si din cauza lor ...

este un dezastru total ce se intampla,nu stiu cat o sa mai rabde lumea,murim pe capte,nenica...cine nu are bani sa mearga la particular,moare cu zile...s-a dus nu stiu care sa se programeze la un rmn si au programat-o peste sase luni,pai aia peste sase luni o sa fie cu floarea-n gura,maica..
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:40
pai rabda lumea pt ca n-are ce face, mami... ma uitam la protestele astea impotriva lu' ponta... abia de s-au strans vreo doua duzini de amarati cu pancarte... lumea nu mai protesteaza masiv din deziluzii... adeca, sa plece ponta ca sa vie buldogu' si gorghioaica?... corect, pe undeva...

numa' ca pesedestii se folosesc de atitudinea de lehamite ca sa-l justifice pe michimaus - ia uite, lumea e de acord ca ponta trebe sa ramana la guvernare... suprarealism, cum ziceam...
zambil
Postat pe 16 Iunie 2015 13:48
mami..

n-am avut lehamitea si mirarea asta(sunt "fascinata" de tupeul lui) nici pe vremea lui ilici...sincer,cred ca omu' are o suferinta la mansarda..
iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 13:59
zambilu'...

stii tu gusturile mele ,uite o melodea pe care o tot fredonez...

https://www.youtube.com/watch?v=Yj6V_a1-EUA

iasomia
Postat pe 16 Iunie 2015 15:01
gata mami, ai stat din fredonat?... nu de alta, da' avem si alte chestii de combatut acilea...

uite, de exemplu - cum combatem depresia maturizarii avansate... ca sa nu-i zic altfel... he,he,he...

stiti voi ca era o cioaca cu pensiionarii aia de pe vremea lui ceasca, aia care se temeau sa ia pensia ca sa nu moara... stii voi despre ce vorbesc, nu dezvolt... ei bine, e dovedit ca atata timp cat ne simtim utili sansele noastre de-a vedea si lumina zilei de maine raman rezonabile, in ciuda paradelii la care ne supune viata in general si felu-n care ne-am batut joc de ea in particular...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2015 12:25
ok, dac-ar fi sa stam la taclale ca sa ne omoram timpu', ar fi multe variante de luat in calcul... dar cum nu stam la taclale, trec direct la concluzii:

luati-va gandu' de la pensii, vericilor... trageti de voi cat puteti, ca o sa va odihniti suficient dupa ce n-oti mai fi... ca cum va lasati pe tanjeala, cum organismu' o ia razna si-o pune de-un diabet, o coronariana sau un cancer, ceva... nu de alta, da' ca sa nu se plictiseasca...

tineti cont ca-n jungla nu exista pensii - ati vazut voi pitoni, lei sau crocodili iesiti la pensie?... nema... mananci cat te tin coltii, dupa care hac, dai in primire... c'est la vie, neneaca...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2015 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
Setari Cookie-uri