Chestiunea zilei..

Aia da, acilea ai dreptate
Sunt haiosi cand se imping unul pe altul, p-orma cad si se duc la ma-sa cu genunchii juliti
gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:45
mda...

bagasem mutai,ca tot se vaita kiki p-acilea ca se da ala la ea...

cenzura ca la balamuc,ma distreaza ca se contabilizeaza,apar la activitate ..acolo, chiar daca nu se afiseaza sau cum ii zice,ca ma apuca dracii..pai se poate?

ce labareala...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:50
ce faci tati?

cum ii pacalisi?...

iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:52
secret, mami... iti spun pe mess...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:55
mda...am bagat si eu din top...si-am pacalit cenzura
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:11
unde woman?

pe mine ma arunca afara ...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:24
am zis ca sunt intr-o pasa futere de nashpa...mi-a murit azi o buna prietena

si vaz ca nu ma cenzura nimeni

adicatelea...toti agramatii pot posta ineptii, cum e baietul ala confuz cu limbaj de mess, si eu sa nu pot spune o prostioara?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:27
esti iertata....nu vrea nimeni....condoleante pentru prietena ta,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:31
ehhhh..

nu esti singura ,nici eu n-am primit vesti prea bune astazi,da' nu-i asa?

intodeauna se poate mai rau,ridica si tu fruntea aia....
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:31
roxette,

cum adica "esti iertata"?

zambilu',

Ooooo! sa te tii! cand oi fi intr-o pasa d-aia..stii tu,sa vezi ce bag...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:33
ha ? roxinela...pentru ce sunt iertata, bre ?

ca bag din top la greu ?

oho...pai asta nu-i nimic, fetitza...poci sa zic 15 minute fara sa ma repet...

bine ca nu e pro acasa, ca imi dadea peste gura...

iaso...pe langa dispozitia belicoasa in care sunt azi...ma mai incearca si o senzatie de desertaciune

toata viata alergam dupa cai verzi, ne risipim in tot felul de chestii...si la o adica, murim tot singuri...mama ei de viata...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:34
offff offf,asta ca sa nu bag si eu la greu pentru ca am zis ca ma pocaiesc...

am zis ca esti iertata,in sensul ca esti iertata de cenzura...mama ei de limba,cred ca zilele astea sunt si eu intr-o pasa naspa si nu ma fac inteleasa...
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:40
vad ca mi se intampla de cateva zile asta,ceva nu e in regula cu mine,trebuie sa cercetez...
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:43

roxy...daca azi nu zic din top, pleznesc fetitza...si daca ma cenzurez, cine stie cum "mut" pe cineva...sigur o fac cu zambetul pe buze...mai bine sa scot din top juma de ora si sa ma calmez...

oricum...azi nu as sfatui pe nimeni sa ma enerveze...

pro s-a carat la Timisoara sa cumpere diverse de la market...pana vine am timp sa ma calmez...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:44
atunci baga...esti iertata de cenzura,nu auzisi?
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:46
hopa...io acu' vad...pro a luat tigarile la el...

neneeeee...asta e nebun...acu' tre' sa ma imbrac si sa ies sa-mi cumpar...

ioi, ishtenem...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:49
1 frate vanghele,

mi-a placut asta:

"Si de gresesc, te rog ma iarta,
Si-asa afara este frig,
E noaptea catre poluri sparta,
Si stele reci in pomi se-nfig. "

bravo...

2 incepuse sa ma gadile nitel ideea ca antonescu crin o sa ma cucereasca,dar...cand am vazut ca si-a pus gagica a doua pe lista,sau prima(am uitat) pt europarlamentare...mi-a trecut.

3 ca-asa-mi vine cateodata
sa ma duc pe lumea-ailalta
sa-mi vad mama si tatuca
sa-mi vad mandru' ce-a murit
daca a incaruntit...

sa ma intorc apoi indata
ca am poarta descuiata
poate vine neica-l meu
ca ma-apasa ceru' greu
si nu stiu ce sa mai zic
cred ca mai traiesc un pic...

nu intelegeti ce zic?
of,of,of..nu-i ba nimic
vaaai...ce rad...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:59
si-asa-mi vine cateodata, dorule
si-asa-mi vine cateodata
sa dau cu cutzatu-n piatra, dorule
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:09
Cum va lasa omul un pic, cum va apucati sa faceti haltere.
Cu cine vreti sa va bateti dragele mele?
Ioana007
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:48
pe mine ma apuca un dor de haiducie, vanghi...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:43
iete ca voiam sa bag ceva la chestiune, da mi-e ca intrerup lecturile poetice...

da' totusi bag:

ma uitam zilele astea pe national geographic... ca si astia dau filme tematice de pasti... biblia secreta, rivalii lui isus, chestii d-astea de ma ung pe mine pe suflet... da' nu-i asta chestiunea...

toate filmele astea sunt facute de americani... nu vi se pare curios ca aia de-au pus in god we trust pe bancnote il desfiinteaza pe isus pe canalele de stiinta mediatezata?...

va zic eu care-i treaba... america pute de oameni destepti, bagati ca profesori pe la universitatile elitiste... aia de ies de-acolo conduc p-orma lumea, da' butoneaza din studiouri, nu prea-i vedem la fata...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:47
bai wife...

iasomeaua zise de alte doruri acolo, da' tu repede scosesi shishu de la jartea... se-ntoarse pro cu mahoarcele alea?...
zambil
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:50
crez ca nici macar obama ala nu-i vede la fata...ca pana la urma si el este tot un pion...din alta parte se apasa butoanele... adica d-acolo,da' nu de la casa alba...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:50
zambilica...americanii au chestii tare dubioase pe hartia aia de un dolar...

piramida cu ochiul deasupra

plus ca scrie si " noua ordine seculara"...crez ca varianta mai veche a noii ordini mondiale...

pacat ca nu poci sa dau eu ici sha pe gura cam ce conceptii am despre dumnezeu...cred ca pe tine te-ar privi ca pe un bebelash, parol...

nope...e tot la timi sa cumpere diverse...altfel nu ma mai dadeam eu pe garbo...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:51
pana inaintea primului razboi mondial, america era locu' unde se traia cu-adevarat... spiritul intreprinzator a scos la suprafata valorile...

p-orma cu razboaiele s-a umplut de profitori, au prins ovreii miscarea si-au napadit pe finante... da' nu ovreii conduc, nici macar acum... ceva totusi au mai facut ei, cred ca ei l-au omorat pe kennedy ala...

zambil
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:56
pai nah...toata lumea il ridica in slavi pe Kennedy...da' lasa ca nici ala nu era chiar Baiatul de Aur de pe Capitoliu...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:58
wife...

ala crez c-a fost ultimu' om adevarat la presidentia statelor unite... p-orma numa' clone...

ce-am retinut noi despre kennedy a fost asasinarea sa si viata dupa moarte a neveste-sii.. sau aventurile lui cu gagici si bautura... pai aicea era aspectu' uman, da' omu' avea geniu...

zambil
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:05
umanul se amesteca intotdeauna, floricel...

dar ai dreptate...robert a avut geniu...ce a urmat pe urma a fost dezastru...

mie americanii astia imi fac cateodata impresia unor papusi manevrate...si la ei functioneaza big brother, nu numai la noi...uite-i cum se extaziaza de obama asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:10
pe mine m-a topit cu asta:

"Cetateni ai lumii, nu va intrebati ce poate face America pentru voi, intrebati-va ce putem face noi pentru libertate"

avea har....stia ce sa spuna,cand sa spuna...
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:11
acu' "libertatea " adusa de ei este o utopie,ca sa nu-i zic aberatie...

deh! interese..petrol,alea,alea....
iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
Setari Cookie-uri